ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ώρα του ΛΑ.Ο.Σ.


A1”, 21-4-07




Η ανάμνηση των Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού πραγματοποιήθηκε και φέτος με την ίδια απαρέγκλιτη ιεροπρέπεια και ευλάβεια από τον ελληνικό λαό σε πείσμα και ενάντια σε κάθε πολέμιο της Ορθοδοξίας.


Τα πάθη του ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια διογκώνονται συνεχώς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη κάθαρσης του κοινωνικού και πολιτικού βίου της χώρας. Ουδείας δείχνει να φρονιματίζεται.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια όσα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έπραξε σε είκοσι. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολέμησε την Ορθοδοξία και αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων. Η Ν.Δ. ισοπέδωσε παιδεία και ιστορία εξοβελίζοντας και αλλοιώνοντας το έργο των εθνικών προσωπικοτήτων. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γκριζοποίησε τα Ίμια και έδωσε στους Τούρκους τα πρώτα δικαιώματα αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο με τη θρασύτατη απαίτηση για συγκυριαρχία. Η Ν.Δ. παγίωσε και επέκτεινε το προκλητικό τουρκικό θράσος δεχόμενη νατοϊκή αμφισβήτηση του Άη-Στράτη, ενώ και η ελεύθερη Θράκη μας σκιαγραφείται ως δήθεν τουρκική από τα εξ ανατολών λυκόρνεα και τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξανέμισε τους λαϊκούς προϋπολογισμούς μέσω του ληστρικού σκανδάλου του χρηματιστηρίου που έμεινε ατιμώρητο. Η Ν.Δ. ομολογεί την αφαιμακτική επίδραση του ανομολόγητου ομολόγου στο ΤΕΑΔΥ και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις που η ίδια ανέχτηκε.
Αποκαλύπτεται όμως σήμερα και μία απειλή υπαρκτή από τα παλιά, σοβούσα και εσχάτως διογκωμένη σε πληγή χαίνουσα και αιμορραγούσα. Ακουμπά επάνω στα μεθοδευμένα τραύματα του θεσμού της οικογένειας που ομοθυμαδόν επεσσώρευσαν τα νεοταξικά κόμματα της πατρίδας μας. Ελλείψει κανόνων ηθικής, κοινικής αλληλεγγύης και εθνικού προσανατολισμού. Χάριν μίας δόλιας ελευθεριότητας. Τερατογενέσεις αυτού του χάους είναι οι κουκουλοφόροι, οι «αντιεξουσιαστές» και οι χούλιγκανς που βάλλουν ανοήτως ευαυτούς, Έλληνες εναντίον Ελλήνων.
Αλλά όλο αυτό το άθλιο νεφέλωμα πνευματικής αποχαύνωσης, πολιτικής ενδοτικότητας και ηθικής χαλάρωσης πρέπει να αντιμετωπιστεί και να κατανικηθεί άμεσα. Με τη συνεργασία και ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων του ελληνισμού που αποτελούν την πλειονότητα του έθνους μας. Το ζήτημα δεν είναι πρώτιστα ταξικό, αλλά κυρίως εθνικό. Ή όλοι οι Έλληνες θα γονατίσουμε ή όλοι θα υπερισχύσουμε. Η εθνική υπεροχή και η κοινωνική ευημερία νοούνται μόνον ως ζωτικές πράξεις ταυτόχρονες και αναγκαίες. Είναι η ώρα για την εφαρμογή ενός αληθινού, ενός ελληνικού εθνικού κοινωνισμού. Είναι η ώρα του ΛΑ.Ο.Σ. και του αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.

Δέσμευση εθνικής δικαίωσης


A1”, 31-3-07




Σε μία κρίσιμη χρονική καμπή για το ελληνικό έθνος και ενώ δοκιμάζονται, βάλλονται και προσβάλλονται τα ιστορικά αποθέματα και οι θρησκευτικές παρακαταθήκες της φυλής μας κατά τρόπο καταφανή, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η λαϊκή αγανάκτηση να μετουσιωθεί σε συνειδητοποιημένη πολιτική καταγραφή. Η ανάγκη αυτή επιτείνεται αποκτώντας χαρακτήρα βιωσιμότητας και αυθυπαρξίας για την πατρίδα μας. Τότε σε επίπεδο εθνικής κυριαρχίας, όσο και πνευματικής αυτοκυριαρχίας.
Ο φετινός εορτασμός της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου 1821 παρείχε την ευκαιρία μίας νέας εθνικής ανασύνταξης και μίας συλλογικής απάντησης στους νεοταξικούς διαστροφείς που επιδιώκουν την εκρίζωση της εθνικής συνέχειας, την κάμψη του πατριωτικού φρονήματος και τη διαγραφή των εθνικών διεκδικήσεων του ελληνισμού. Αυτή η ανίερη επιδίωξη καταγράφεται εμφανώς σε σχολικά εγχειρίδια που εξυπηρετούν το ανόητο εγχείρημα της παρά φύσιν ελληνοτουρκικής «φιλίας». Λες και το θύμα οφείλει να αναγνωρίσει ως νόμιμες τις κακουργηματικές πράξεις του κτηνώδους θύτη! Τούτη την ασέβεια ομολογούν στην ουσία οι περίεργοι «ιστοριογραφούνες» όταν λένε ότι επιδίωξαν να αμβλύνουν το εθνικιστικό συναίσθημα του Έλληνα. Και την πιστοποιούν όταν περιγράφουν το ξεριζωμό των Ελλήνων από την Ιωνία και τον Πόντο μας μέσω του λιμανιού της Σμύρνης ως συνωστισμό, ο δε σφαγέας Κεμάλ εμφανίζεται ως απελευθερωτής δήθεν τουρκικών εδαφών! Η απόλυτη χαρά του μισητού νεοταξισμού.
Η σημασία λοιπόν της εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως του 1821 και η επέτειος τούτες τις στιγμές έχει ξεχωριστή σημασία για τον ελληνικό λαό. Η ιστορία που γράψανε οι πρόγονοί μας με αγώνα και αίμα μας διδάσκει ότι τίποτα δεν χαρίζεται ούτε κατακτάται άκοπα. Η ελευθερία και η εθνική κυριαρχία που μας χάρισαν ο Διάκος, ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης και όλοι οι τρανοί ήρωες είναι υποθέσεις ζωτικές που χρήζουν και απαιτούν κάθε θυσία. Ακόμα και το αίμα μας αν χρειαστεί προκειμένου να επιβιώσουν τα παιδιά μας κι ο Ελληνισμός. Σήμερα η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος εξακολουθούν να δοκιμάζονται και να κινδυνεύουν εξαιτίας των νεοταξικών σχεδιασμών για τη δημιουργία νέων συνόρων και κρατών (Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια). Οι κίνδυνοι αυτοί δεν επιτρέπουν εσωτερικά προσχώματα δήθεν ιστορικών καταγραφών εξώφθαλμα έξωθεν υπαγορευόμενων. Ο δε ελληνικός λαός δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί καμία ομολογία οικονομικής εξαρτήσεως και κανενός ομολόγου ούτε να δεθχεί την περιθωριοποίηση κλήρου και στρατού προκειμένου να φιμωθεί ο Ελληνισμός.
Ο ΛΑ.Ο.Σ., ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης και η νέα γενιά Ελλήνων υποκλινόμαστε στους τρανούς Έλληνες του 1821 και δεσμευόμαστε για την δικαίωση κάθε εθνικής επιδίωξης και σκοπού.

Το πολίτευμα στην υπηρεσία του πολίτη


A1”, 17-3-07




Σοβαρότητα μηδενική. Υπευθυνότητα ανύπαρκτη. Σκοπιμότητα ορατή. Το σύστημα πολιτικής διοικήσεως της χώρας είναι πλήρως εναρμονισμένο στους νεοταξικούς σχεδιασμούς. Σχεδιασμός που αναμφίβολα δεν συμπεριλαμβάνουν μία συντεταγμένη ελληνική πολιτεία και μία ισχυρή Ελλάδα. Συμπέρασμα απολύτως λογικό, αφού ο ελληνικός λαός είναι βαθειά προσηλωμένος στις θεμελιακές αξίες της ελευθερίας και του πατριωτισμού. Αξίες που αντιμάχονται την αποστολή ελέγχου των λαϊκών συνειδήσεων και εθνικών αντανακλαστικών και την καθυπόταξη στις ηγεμονικές ορέξεις του διεθνούς σιωνισμού. Την συγκεκριμένη αποστολή διεκπεραιώνουν εργολαβικά τα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ κόμματα της πατρίδας μας. Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Κ.Κ.Ε. και ΣΥΝ ψευτοερίζουν μεταξύ τους με την ευκολία και επιτηδειότητα που μεταχειρίζεται ένας θεατρικός θίασος για την εξυπηρέτηση του σεναρίου. Με τη διαφορά ότι η Ελλάδα δεν είναι θεατρικός θίασος και οι διαχειριστές των πολιτικών τυχών της δεν μπορεί να είναι οι σημερινοί υποκριτές. Ούτε το διεθνιστικό σενάριο ενός νέου διχασμού των Ελλήνων είναι αποδεκτό.
Σήμερα η ελευθεριότητα παραμερίζει την ελευθερία και ο ατομικισμός τον πατριωτισμό. Η οργή και η αηδία προκύπτουν αβίαστα για κάθε Έλληνα πατριώτη. Η παρανομία υποκαθιστά την κυβερνητική διαχείριση και ο ενδοτισμός αναγορεύεται σε κυρίαρχη πρακτική. Η παιδεία έχει μετατραπεί σε πεδίο αντιπαραθέσεως εις βάρος του έθνους μας αντί σε πεδίο γόνιμης πνευματικής αναζήτησης προς όφελος πατρίδος και λαού. Το περιβόητο άρθρο 16 και ο «καβγάς» για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αποδεικνύονται κακόγουστη φάρσα. Η κουκουλοφορία έχει καταστεί κυρίαρχος τρόπος έκφρασης και εκφραστής των πολιτικών επιδιώξεων του ντόπιου νεοταξισμού. Το βρωμερό παραπολιτικό σκέλος παρεισφρύει στα «πανεκπαιδευτικά» συλλαλητήρια με ιδιαίτερη ευκολία και οικειότητα. Η βεβήλωση του ιερού εθνικού μας μνημείου, του Άγνωστου Στρατιώτη, που συνέβη εσχάτως συνιστά κακουργηματική πράξη σε βάρος του ελληνικού έθνους. Κι όμως αφήνονται ελεύθεροι να λαφυραγωγούν απέναντι σε μία εξώφθαλμα στριμωγμένη αστυνομία. Η δε παιδεία απεθνικοποιείται για να μην εξάρεται το εθνικιστικό συναίσθημα των Ελλήνων και να μη διεκδικούμε. Για το φόβο των Ιουδαίων.
Παράλληλα οι Τούρκοι επιτυγχάνουν ΝΑΤΟϊκή εξαίρεση της νήσου Άη-Στράτης σε αεροπορική άσκηση και γκριζοποίηση, ενώ εντείνουν τις διεκδικήσεις σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γκριζοποίησε τα Ίμια και πλήγωσε την ορθοδοξία. Η Ν.Δ. γκριζοποίησε τον Άη-Στράτη και πλήγωσε παιδεία και ιστορία. Και οι δύο θέσανε τον πολίτη στην υπηρεσία του πολιτεύματος και μετατρέψανε τη δημοκρατία σε δημοκράτηση. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης πιστεύουμε ότι το πολίτευμα οφείλει να υπηρετεί τον πολίτη, μετουσιώνοντας σε πράξη τα λαϊκά αιτήματα και τις εθνικές διεκδικήσεις.

Εθνική σταυροφορία


A1”, 3-3-07




Η αντικειμενική παρατήρηση και η εθνικά υπεύθυνη εκτίμηση των τελευταίων πολιτικών γεγονότων οδηγούν σε συμπεράσματα εξοργιστικά και εξόχως επικίνδυνα. Τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της χώρας συντείνουν στην απόπειρα μετατροπής της ελληνικής κοινωνίας σε μία βαθειά υπνώτουσα ανθρωπομάζα. Οι δε προγραφόμενες καταστάσεις στο εξωτερικό περιβάλλον της πατρίδας μας, στην ευρύτερη γειτονιά μας, προμηνύουν ολέθρια αποτελέσματα τόσο για την ομαλότητα των διακρατικών σχέσεων, όσο και κυρίως για την εδαφική μας κυριαρχία. Κι όμως, ο πολιτικός κόσμος και τα μέσα ενημερώσεως κινούνται μέσα σ΄ ένα πλαίσιο απόλυτης μακαριότητας και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού. Τα πραγματικά ουσιώδη που διαδραματίζονται είτε αποσιωπώνται είτε υποβαθμίζονται εμφανώς.
Οι προβαλλόμενες εσωκομματικές ισορροπίες, οι τριγμοί και οι αρχηγομαχίες των νεοταξικών κομμάτων εξουσίας και παραεξουσίας δεν αφορούν κανένα πατριώτη και εχέφρονα Έλληνα. Τίποτα απ΄ όλα αυτά τα γελοία και ανόητα δεν υπερβαίνουν σε αξία την κοινωνική ομαλότητα, την επίλυση των λαϊκών ζητημάτων και την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να παύσει η ανοχή σε κάθε γραφικό πολιτικάντη που όντας ετερόφωτος, βρίσκεται στενά συνδεδεμένος με τον νεοταξικό ομφάλιο λώρο, μακράν του οποίου δεν έχει πολιτική ζωή. Η επίπλαστη δύναμη του ντόπιου νεοταξισμού πριμοδοτείται από τους μηχανισμούς επικοινωνιακού ελέγχου και συναπορύθμισης που συνιστούν τα «μεγάλα» Μ.Μ.Ε. Με την επιλεκτική πληροφόρηση και την επιλεκτικότερη πολιτική εκπροσώπηση, και βέβαια, την απουσία φωνών εθνικής αντίστασης και αντίδρασης.
Τις τελευταίες ημέρες περίσσευσε η αναφορά στην όντως γραφική περίπτωση του θανόντος διοικητή του Ι.Κ.Α. Κάποιοι τηλεοπτικοί φωστήρες «θυμήθηκαν» να αναζητήσουν ζητήματα αξιοκρατίας! Και το περιβόητο άρθρο 16, τι απέγινε; Ο ρόλος του ως αποπροσανατολιστικό εργαλείο υφίσταται; Ο Συνασπισμός και οι λοιπές μαρξιστικές, κατά ομολογία τους δια αφισσών, δυνάμεις κάνουν λόγο για θριαμβευτική νίκη. Οι Τούρκοι όμως κάνουν λόγο για ανάσυρση πετρελαίου στο Αιγαίο μας, για διεκδικούμενη τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας, ενώ μεθοδεύουν τουρκοποίηση της κατεχόμενης περιοχής της Κύπρου μέσω Ε.Ε. Το Κοσσυφοπέδιο ανεξαρτητοποιείται και η «μεγάλη» Αλβανία ορέγεται Σκόπια και Θεσπρωτία. Η φρικιώδης αλήθεια αποκρύπτεται από τους Έλληνες.
Κάποιοι πρέπει να αντισταθούν στην σταύρωση του Ελληνισμού και να ενώσουν τους Έλληνες σε μία εθνική σταυροφορία. Αυτό πράττει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης.

Αγώνας για μία νέα Ελλάδα


A1”, 17-2-07



Η Ελλάς διανύει την κρισιμότερη καμπή της ιστορίας και πολιτικής διαδρομής της τα τελευταία χρόνια. Ο ελληνικός λαός αναζητά εναγωνίως μία έξοδο διαφυγής από τα σημερινά αδιέξοδα. Προσβλέπει στην παρουσία μίας πολιτικής δυνάμεως που θα ωθήσει την πατρίδα στη φυγή προς τα εμπρός. Να διαλύσει τα πολιτικά σκοτάδια της ελληνικής κοινωνίας και να καταστήσει τους Έλληνες εκ νέου και οριστικά κυρίαρχους στον ίδιο τον τόπο τους. Να αναστήσει τη χαμένη αξιοπρέπεια του λαού μας και να δραστηριοποιήσει την ελληνική παραγωγική μηχανή, διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και προϋποθέσεις βιοπορισμού για όλους τους Έλληνες. Να παράσχει ουσιαστική εθνική παιδεία με στόχευση την κατάκτηση της απαραίτητης γνώσης, εξυπηρετικής των σκοπών του ελληνικού έθνους. Να θέσει τους όρους και τους κανόνες μίας πραγματικής κοινωνικής συνοχής και μίας αληθούς κοινωνίας ασφάλειας, με το έγκλημα να τιμωρείται και τον φόβο να εκλείπει. Και βέβαια να διεκδικεί τα εθνικά δικαιώματα.
Τον πατριωτικό και τολμηρό πολιτικό φορέα αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός στον λόγο και το έργο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το κόμμα που δραστηριοποιείται στην πράξη κυριαρχικά αδέσμευτο, κοινωνικά αλληλέγγυο, πατριωτικά προσηλωμένο. Με μπροστάρη τον Γ. Καρατζαφέρη που γνωρίζει τους τρόπους αφενός μεν να αποκρούει τα πολιτικά βέλη του Νεοταξικού Συστήματος εξουσίας, αφετέρου δε να κατευθύνει τους Έλληνες σε μονοπάτια συσπειρώσεως και ενότητας. Μονοπάτια που απαιτούν τη συμμετοχή και συμπόρευση όλων των Ελλήνων που ασφυκτικούν κάτω από την ετεροβαρή πίεση ενός κράτους κατώτερου των περιστάσεων.
Η ποιοτική διαφοροποίηση και η ποσοτική άνοδος καταγράφεται σαφώς και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η σκλήρυνση της στάσης του υπουργού Δημόσιας Τάξης και οι πασοκικές αποστροφές λόγου περί απόπειρας συρρίκνωσης της δυνάμεως του ΛΑ.Ο.Σ. είναι σχετικές, πλήν όμως φθηνές και ανούσιες. Οι εξαγγελίες περί προστασίας του κοινωνικού συνόλου εξαντλώνται σε μία στείρα ανακοίνωση και σκορπίζονται στην επόμενη αναταραχή. Αυτό πιστοποιείται από την κραυγή αγωνίας των ηρωϊκών αστυνομικών μας. Είναι προδήλως εμφανές ότι η νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων εξυπηρετείται από το χάος που φέρνουν η κοινωνική αταξία, η οικονομική ανέχεια, ο εργασιακός μαρασμός και η εκπαιδευτική παραλυσία. Η εσωτερική ανεπάρκεια τραυματίζει την κοινωνική συνοχή και θέτει σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.
Αποτρεπτικός παράγοντας και εγγυητής μίας νέας αναγεννημένης Ελλάδος στέκει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.

Με εθνική και κοινωνική αντίληψη

A1", 10-2-07
Απέχθεια και αποστροφή είναι τα συναισθήματα που με κυριεύουν τούτες τις στιγμές. Το πνευματικό και κοινωνικό δηλητήριο έχει εισχωρήσει βαθειά στην ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας κινδύνους προσβολής από πολιτική γάγγραινα. Είναι προφανής και έκδηλη η μεθόδευση αποκοπής του ελληνικού λαού από τους εθνικούς, κοινωνικούς και ηθικούς κώδικες τιμής και συμπεριφοράς που κρατούν όρθιο το ελληνικό έθνος αιώνες τώρα. Κώδικες που ταυτοποιούν τον Eλληνισμό, προδιαγράφουν κανόνες ορθής λειτουργίας και δρομολογούν συμπεριφορές εθνικής ισχυροποίησης και κυριαρχίας. Οι νεοταξικοί βάλτοι που περιβάλλουν σήμερα την ανθρωπότητα επιθυμούν την καταβύθισή της στα στάσιμα και βρώμικα νερά της ανεντιμότητας, της ανηθικότητας, της υποτέλειας και της υποταγής. Συνέταιροι και συνεργοί στο πλέον ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που απεργάζεται ο διεθνής σιωνισμός προσέρχονται και συμπράττουν σύσσωμοι οι ντόπιοι πολιτικοί νεροκουβαλητές. Βαλτοί για του ολέθρου τα έργα. Με πολιτικές δραστηριότητες που βλάπτουν την εικόνα του έθνους μας και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή.

Το άθροισμα των πράξεων της καθεστηκυΐας τάξεως συνοδεύεται σταθερά από το αρνητικό πρόσημο πλήν, ενώ το θετικό πρόσημο ΣΥΝ συναντάται μόνο ως κενή σφραγίδα και λογότυπος παραπλανητικός. Όλοι οι κομματικοί κομισσάριοι και μέτοχοι της νεοταξικής πολυεθνικής εταιρίας διαδραματίζουν τον ρόλο τους ΣΥΡΙΖΑ με τον παγκόσμιο δυνάστη.
ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., σκυταλοδρόμοι στον ίδιο διάδρομο της παγκοσμιοποίησης, συναπαρτίζουν το Γενικό Επιτελείο Διεκπεραίωσης πάσης νεοταξικής εντολής. Ο Συνασπισμός αποτελείο το γραφείο Τύπου της νέας αταξίας και στρατολόγησης κάθε περίεργου αντιδραστικού, που αντιμάχεται όμως τι; Μα φυσικά το ελληνικό έθνος και την Ορθοδοξία. Πειστήρια αδιάψευστα οι ύβρεις κατά του αρχιεπισκόπου, η βεβήλωση εικόνων του Χριστού και της Παναγίας μας, η βδεληρή αξίωση εκκένωσης ναού προς κατάληψη, η σκύλευση της ελληνικής σημαίας, η καταστροφή λαϊκής περιουσίας. Εσχάτως βιάστηκε υπερήλικας συνάνθρωπός μας για να εμπεδωθεί προφανώς ότι ουδείς είναι ασφαλής.
Τα Σκόπια συνεχίζουν να ψευτομακεδονίζουν στην Β. Μακεδονία μας και ουδείς τους λέει το αυτονόητο! ΄Η είσαστε Μακεδόνες, που σημαίνει Έλληνες, ή διαλύεστε. Ουδείς πλήν Γ. Καρατζαφέρη. Οι δε εκλογές έρχονται ελέω νεοταξισμού.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης, με εθνική και κοινωνική βούληση και αντίληψη, θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το τράνωμα του ελληνισμού, επικρατώντας απέναντι σε κάθε ενάντια βουλόμενο.

Eνάντια στην συνωμοσία της σιωπής

A1”, 03-02-07


Η συνωμοσία της σιωπής και η μεθοδευμένη παραπληροφόρηση άρχουν και καθοδηγούν την πατρίδα μας. Η κουκουλοφορία, η προβοκάτσια, η αποσιώπηση της αλήθειας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχουν καταστεί τα πολιτικά εργαλεία της νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων. Το καταδεικνύει σαφέστατα η συμπεριφορά του ντόπιου κομματικού νεοταξισμού και το μετουσιώνουν σε στρεβλή εικόνα τα συναφώς διατασόμενα M.M.E.
H πρακτική της κουκούλας αποκρύπτει την πραγματική ταυτότητα των εκάστοτε δραστών που εμφανίζονται ως δήθεν Έλληνες αγανακτισμένοι, πλήν όμως αυτοδιαψευδόμενοι όταν εγκληματούν καίγοντας την ιερή ελληνική σημαία. Η δε δράση των κουκουλοφόρων συμπίπτει πάντοτε με τις πιο μαύρες χρονικές στιγμές για τον ελληνισμό. Όταν η λαϊκή ανέχεια και η εθνική κυριαρχία καλπάζει και βάλλεται αντιστοίχως. Όταν ο ελληνικός λαός προσβάλλεται εμφανώς και προδήλως. Τότε ο αποπροσανατολισμός των πολιτών από τα ουσιώδη προβλήματα και η προβοκάτσια λαμβάνουν το χυδαιότερο πρόσωπό τους. Διότι ο παγκόσμιος δυνάστης χρειάζεται την μηδενιστική δράση του ιθαγενούς κομματικού νεοταξισμού και την εκφυλιστική δράση μίας απροσδιόριστης τρομοκρατίας, προκειμένου να σπαταληθεί ανούσια η ενέργεια του έθνους.
Την αποσιώπηση της αλήθειας την βιώνουμε συνεχώς τα τελευταία 11 χρόνια, όταν το 1996 έλαβε χώρα ο σύντομος ακήρυχτος πόλεμος των Iμίων. Που στήθηκε με μοναδικό σκοπό να επιβληθεί η γκριζοποίηση του Aιγαίου και να παγιωθούν οι τουρκικές αξιώσεις επί του ελληνικού αρχιπελάγους. Όπως και συνέβη με την ατιμωτική συνέργεια των δοτών πολιτικών μας ταγών που βεβήλωσαν έτσι την θυσία των ηρωϊκών μας αξιωματικών Bλαχάκου, Γιαλοψού και Kαραθανάση. Aντί να καθιερωθεί η 30η Iανουαρίου ως ημέρα μνήμης των πεσόντων φρουρών της πατρίδας, επεβλήθη η λησμονιά και προκρίθηκε η παρατεταμένη αναφορά στο εβραϊκό ολοκαύτωμα. Θλιβερό μεν, λογικό δε, για τον κομματικό νεοταξισμό που έζησα ως στρατιώτης τον Γενάρη του 1996.
Η συνωμοσία της σιωπής όμως ακολουθείται και στην περίπτωση της επισκέψεως του αρχηγού του ΛA.O.Σ. και ευρωβουλευτή Γ. Kαρατζαφέρη στα Σκόπια, προκειμένου να διατρανωθεί η επιθυμία του λαού μας και η θέση της Eλλάδος περί μη εκχωρήσεως του ονόματος της Mακεδονίας μας. Σιωπή που επιθυμεί ο διεθνής σιωνισμός. Ο ελληνικός λαός όμως διασπά την σιωπή των κομματικών αχαμνών και αξιώνει το πλάτεμα και την ισχυροποίηση της θέσεως του έθνους μας. Αυτήν την αξίωση μετουσιώνει σε πολιτικό λόγο και έργο ο ΛA.O.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Kαρατζαφέρης.

Διακυβέρνηση εθνικής και λαϊκής ενότητας

A1”, 27-1-07


Φωτιές, καταιγίδες και εκτελεστικά αποσπάσματα συναποτελούν τελευταία το περιρρέον περιβάλλον, εντός και εκτός εισαγωγικών. Μέσα και έξω από τα σημερινά ελληνικά σύνορα. Σύνορα που για μας στον ΛA.O.Σ. είναι αδιαπραγμάτευτα, αφού δεν επιδέχονται μειώσεις παρά μόνο αυξήσεως. Το μήνυμα είναι σαφέστατο με αποδέκτες τόσο τους ντόπιους ταγούς όσο και τους βορειοανατολικούς μας γείτονες. Τα νεοταξικά σχέδια συρρικνώσεως του ελληνισμού είναι πασίγνωστα, αλλά απορριπτέα. Διότι αν κατά τη σιωνιστική λογική κάποιος πρέπει να οπισθοχωρήσει και να συρρικνωθεί, τότε αυτή την επιλογή την παραχωρούμε στους «φίλους» σιωνιστές και την νέα τάξη πραγμάτων τους.
Στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα σχεδιαζόμενη, εφαρμόσιμη και επιδεκτική είναι μόνο η ελληνική τάξη πραγμάτων. Αρχές της αποτελούν το εθνικό δίκαιο, η κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική ανεξαρτησία. Κάθε έθνος δικαιούνται και ταυτόχρονα υποχρεούται να στεγάζει το λαό του στο ελληνικό μητροπολιτικό κέντρο και να κατευθύνει τις ενέργειές του με γνώμονα τα κοινά εθνικά συμφέροντα. Κάθε εθνική κοινότητα υποχρεούται να εξασφαλίζει στα δικά της παιδιά απόλυτη προτεραιότητα και δικαίωμα στο βιοπορισμό, την απασχόληση και την ασφάλεια. Τέλος, το εθνικό κράτος είναι ο αδιαμφισβήτητος πολιτικός πυρήνας του έθνους, κινείται στα χνάρια του και ασκεί ανεξάρτητη πολιτική, μακράν κάθε ξένης επιβολής και επιβουλής. Αυτά τα ουσιαστικά στοιχεία συνθέτουν την εθνική αναγκαιότητα και την λαϊκή απαίτηση του ελληνισμού. Απηχούν δε τον προγραμματικό πολιτικό λόγο του Λαϊκού Oρθόδοξου Συναγερμού ως εκφραστή της εθνικής κοινωνικής παράταξης. Απαραίτητα συνοδά στοιχεία ανόδου του ελληνισμού ως δύναμη προοπτικής και δικαίου είναι η εξασφάλιση κλίματος εθνικής συνοχής και ελεύθερης βούλησης. Ό,τι δηλαδή μας αρνείται ο νεοταξισμός.
Είδαμε τις φωτιές που άναψαν με αφορμή το περίφημο άρθρο 16 και το άσυλο στο χώρο της παιδείας. Οι αντιδρώντες συμπεριλαμβάνουν τους γνωστούς πράκτορες που έχουν θέσει το δημόσιο πανεπιστήμιο όμηρο του νεοταξικού συνδικαλισμού. Οι ίδιοι και τα κόμματά τους έχουν μετατρέψει το άσυλο από εγγυητή ελεύθερης έκφρασης και μάθησης σε στέγαστρο πάσης παρανομίας. Είδαμε τους ηρωϊκούς αστυνομικούς μας με κίνδυνο της ζωής τους να περιφρουρούν την σημαία μας. Και βέβαια αντιλαμβανόμαστε τις σε βάρος μας τουρκικές ορέξεις που σκοτώνουν όποιον δεν τις εξυπηρετεί. Μόνη λύση η εμπέδωση διακυβέρνησης εθνικής και λαϊκής ενότητας που προτείνει ο ΛA.O.Σ. και ο αρχηγός μας Γ. Kαρατζαφέρης.

Στις επάλξεις του ελληνικού έθνους

A1”, 20-1-07


Η σήψη, η διαφθορά και η πολιτικοκοινωνική ακαταστασία απειλούν με αποσύνθεση το σώμα της Ελλάδος. Οι διαχειριστές των τυχών του ελληνικού λαού διατείνονται ότι είναι συνεπείς σε όσα πράττουν. Πράγματι, είναι απόλυτα εύστοχοι στην εκτέλεση των λαμβανόμενων νεοταξικών εντολών. Ταυτόχρονα όμως στέλνουν με τις πολιτικές τους πράξεις στο «εκτελεστικό απόσπασμα» τα όνειρα, τις προσδοκίες και τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός υπερήφανου και συνάμα δεινοπαθούντος λαού. Διότι η εθνική υπερηφάνεια και τα λαϊκά αντανακλαστικά τού λαού μας ενοχλούν τους εντολείς και τους εντολοδόχους τους διεθνούς και ιθαγενούς συστήματος εξουσίας. Για το σύστημα αρεστοί και ανεκτοί είναι οι πολίτες που πειθαναγκάζονται να υπηρετούν τους σχεδιασμούς που προδιαγράφουν οι εκάστοτε δοτοί πολιτικοί ταγοί. Ταγοί που προωθούνται από μηχανισμούς υποστήριξης ως ιδανικές και μοναδικές επιλογές. Κι ας είναι μοναδικά και επιλεκτικά ασυνεπείς έναντι των πολιτων που υποτίθεται ότι τους εκλέγουν στα δημόσια αξιώματα. Η κουΐντα του πολιτικού θεάτρου χρωματίζεται ενίοτε σε πράσινη, μπλέ και κόκκινη, αλλά ο θίασος είναι άρρηκτα ενιαίος. Το έργο συνεχίζεται σε αλληλοδιάδοχες σειρές, αφαιρώντας κάθε φορά κι ένα κομμάτι από το ιμάτιο του ελληνισμού.
Κάθε έκπτωση στοχεύει και σε μία απώλεια. Η λαθρομετανάστευση στη νόθευση της εθνολογικής μας σύστασης. Τα ναρκωτικά, η παιδεραστία και η εκπόρνευση στην εξάρθρωση του δυναμισμού της ελληνικής νεολαίας. Ο εξοβελισμός της ιστορίας και της ορθοδοξίας στην ανατροπή της εθνικής μας συνέχειας και συνοχής. Η επόμενη φάση του βρωμερού σιωνιστικού σχεδίου περιλαμβάνει το πλήγωμα και τη μείωση του αισθήματος υπερηφάνειας και πίστης των Ελλήνων για την εθνική τους ταυτότητα και το κράτος. Με μειωμένη εθνική κυριαρχία και ασφάλεια.
Και ιδού, προεβλήθη, λες και δεν προϋπήρχε, το φαινόμενο της φυγοστρατίας. Και εν συνεχεία εβλήθη με ρουκέτα ξένης προέλευσης το πλέον ασφαλές κτήριο στην ελληνική επικράτεια, η αμερικανική πρεσβεία. Είδαμε την Ελληνίδα μάνα, στη θέα των αστράτευτων ταγών και καλλιτεχνών, να αναρρωτιέται σε ποιον ελληνικό στρατό θα στείλει το γιο της. Το δε χτύπημα στην πρεσβεία των Η.Π.Α. ακολούθησε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για μη πρόωρες εκλογές, ενώ έπονται το Κυπριακό, το Σκοπιανό, η απόπειρα εκτούρκευσης της Θράκης και του μισού Αιγαίου, η ίδρυση Κουρδικού κράτους και οι προβλεπόμενες επιλύσεις σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Τα καρφιά και η θηλειά για το σταύρωμα της Ελλάδος έρχονται. Η διασάλευση της τάξεως του στρατού μας, ο πλειστηριασμός των εθνικών μας ιματίων και η ανασφάλεια είναι οι αληθινές ρουκέτες. Και ο πραγματικός στόχος είναι η Ελλάς. Ο ελληνικός λαός οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, στις επάλξεις του ελληνικού έθνους και να αντικαταστήσει το σάπιο και δουλοπρεπές με το υγιές και ελεύθερο. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης, είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τον ελληνισμό στα νικηφόρα πεπρωμένα του, όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Διότι οι επόμενες πολιτικές μάχες του ελληνισμού είναι καίριες και ουσιαστικές για την επιβίωσή του και το όρθιο ανάστημά του. Και θα το πράξουμε με εθνική υπευθυνότητα και λαϊκή συμμετοχή.

O ελληνισμός ίσταται υπεράνω όλων

A1”, 13-01-07


H είσοδος στο σωτήριο έτος 2007 σηματοδοτεί την απαρχή της τροχιοδρόμησης μίας σειράς κρίσιμων ζητημάτων για την πατρίδα και το λαό μας. Τα πολιτικά γεγονότα που θα έρθουν στο προσκήνιο και ο ακολουθούμενος χειρισμός τους θα καταδείξουν τον σωτηριώδη ή μη χαρακτήρα της φετινής χρονιάς. Αναμφίβολα οι προσδοκίες των Eλλήνων στρέφονται προς την εμφανή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Η πολιτικοκοινωνική προίκα της περσινής περιόδου δεν είναι απλώς πτωχή αλλά πτωτικά κινούμενη. Η ανασφάλεια κι η οικονομική ανέχεια παραμένουν οι εφιάλτες της ελληνικής κοινωνίας. Η εγκληματικότητα μολύνει τη ζωή του λαού μας και η καταγραφή της ως τμήμα της επικαιρότητας είναι λογική. Το φαινόμενο αυτό όμως ούτε πρωτοπαρουσίαστο είναι ούτε ουσιαστική διαφοροποίηση έχει παρουσιάσει. Η παραβατικότητα και οι σκληρές μορφές βίας έχουν βίο παράλληλο με τη λαθρομετανάστευση και κύκλο ζωής ταυτόσημο. Οι παγκοσμιοποιητικού τύπου μετακινήσεις πληθυσμών από το 1990 και έπειτα έφεραν το λαό μας σε μία παρά φύση επαφή με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται είτε από τέλεια οικονομική ανέπάρκεια είτε από έλλειψη κάθε είδους ηθικής αναστολής. Και τα δύο αυτά στοιχεία συνέβαλαν στην πίεση του βιοτικού επιπέδου των Eλλήνων προς τα κάτω. Η εισαγωγή των φθηνών εργατικών χεριών και τα χαμηλά μεροκάματα σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος ζωής και τη συρρίκνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας έχουν περιορίσει τις οικονομικές αντοχές της ελληνικής οικογένειας. Η δε παραμονή στη χώρα σημαντικού αριθμού αλλοδαπών ανενδοίαστων και με τάση σε κάθε είδους παρανομία βαραίνει την κοινωνική συνοχή και ασφάλεια. Ο ελληνικός λαός όμως δεν είναι υποχρεωμένος να υποστεί ξένα προβλήματα και συμπεριφορές. Οφείλει να αμυνθεί και να απαιτήσει από το κράτος την προστασία της ασφάλειας και των κυριαρχικών του δικαιωμάτων μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, ενίοτε και βίαιης μορφής. Δεν αντιμετωπίζεται με την χορήγηση εισαγόμενης φτώχειας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Eλλάς πρέπει πρώτα να οικοδομήσει ισχυρή εθνική οικονομία και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών της. Γιατί το ισχυρό μέλλον της Eλλάδος θα δημιουργηθεί από δυνατούς Έλληνες και όχι από ξένους δυστυχείς ή καθοδηγούμενους. Αυτή την πραγματικότητα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν το ελληνικό κράτος αν θέλει να εμπνεύσει στους πολίτες σεβασμό, πίστη και ταύτιση γνήσιων εθνικών σκοπών. Δυστυχώς όμως το σημερινό κράτος καθίσταται ασόβαρο και η χρησιμότητά του σπαταλιέται άσκοπα. Με μεθόδους ενίοτε επικίνδυνες. Η πατρίδα μας έχει καταντήσει διεθνές φτωχοκομείο και κάποιοι εσωτερικοί ταραξίες καθίστανται προστατευόμενοι της πολιτικής «προόδου». Η κυβέρνηση μοιράζει παράλογες συγνώμες και ο νεοταξισμός, ντόπιος και διεθνής, παραλύει την εσωτερική ασφάλεια, την κυριαρχία και την έξωθεν εικόνα της Eλλάδος. Απέναντι σ΄ αυτήν την Eλλάδα τα Σκόπια βαπτίζουν το αεροδρόμιό τους «Aλέξανδρος ο Mακεδών» ζητώντας μας αντί να τους ζητάμε, όπως είναι το ορθό. Η δε νέα τάξη πραγμάτων των «σοφών» της Σιών πανηγυρίζει την εκτέλεση του Σαντάμ δεικνύοντας ξεκάθαρα τους κατακτητικούς σκοπούς της. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό και διεθνές πολιτικό περιβάλλον απαιτείται η παρουσία μίας αναγεννημένης και ισχυρής Eλλάδος ως αδιάσπαστου συνόλου του ακμάζοντος ελληνισμού και δύναμη δικαίου. Προς τούτο μάχεται ο Λαϊκός Oρθόδοξος Συναγερμός και ο αρχηγός μας Γ. Kαρατζαφέρης. Γιατί ο ελληνισμός ίσταται υπεράνω όλων.