ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 1-12-2010 .

Ο εφιάλτης μιας αλλοτινής, ξένης προς τον ελληνισμό μας, πολιτικής κατάστασης πραγμάτων συνεχίζεται και γυρεύει πλέον απροκάλυπτα να αρπάξει την εθνική μας κληρονομιά. Οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας και της παραεξουσίας, εξουσιαστές και «αντιστασιακοί», δεν ενδιαφέρονται για τους ελληνικούς πόθους που πολεμούν.

Όμως η εθνική μας κληρονομιά είναι η γλώσσα μας η ελληνική, θεϊκή λαλιά ηρώων. Είναι η ιστορία μας που μας έχει διδάξει να λευτερώνουμε Έλληνες κι όχι να παραχωρούμε εδάφη ακόμα και μέσα από «ελληνικά» σχολικά βιβλία. Είναι η Ορθοδοξία μας και η Ελληνική Φυλή που δεν απομονώνονται χάριν ξένων εξυπηρετήσεων και λαθρομεταναστών. Και φυσικά είναι η ατομική και εθνική μας ελευθερία, η εργασιακή δημιουργία και πάνω από όλα η υπεράσπιση των προγονικών θυσιών προκειμένου να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα σεβαστή, μεγάλη και δυνατή. Αληθινά Ελληνική.

Όμως οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως δεν έχουν φόβο ούτε Θεού ούτε λαού. Και επιμένουν να μεταβάλλουν την Πατρίδα μας σε μια ισλαμική επαρχία μιας σύγχρονης οθωμανικής Τουρκίας, έτοιμης να συρθεί τελικά στο άρμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Το είδαμε στην μετατροπή των πλατειών μας σε παράνομα υπαίθρια τεμένη στο μπαϊράμι όταν οι τελετές των μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα επίδειξης ισχύος και διαθέσεως αλώσεως των γειτονιών μας. Στην Πλατεία Αττικής όταν η σοσιαλιστική κυβέρνηση επιστράτευσε τις αστυνομικές της δυνάμεις για να παραδώσει τον χώρο στους θρησκευόμενους λαθρεποίκους.

Το είδαμε ακόμη και στα Προπύλαια όταν εκεί οι ισλαμικοί τεμενάδες έγιναν κάτω από το άγαλμα του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε που μαρτύρησε υπέρ Χριστού και Ελλάδος με σουλτανικό τουρκικό φιρμάνι από ισλαμικά χέρια. Με τους βέβηλους της πολιτικής εξουσίας να «λησμονούν» αυτό που δεν λησμονεί κανείς αληθινός Έλληνας Πατριώτης. Το σχοινί που κρέμασαν τον Πατριάρχη Μας και το Αίμα που προστέθηκε στα χιλιάδες ελληνικά αίματα που ζητούν δικαίωση.

Και το είδαμε ακόμη όταν ένας απλός έλεγχος σε λαθρομετανάστες που ασκούσανε παραεμπόριο μετατράπηκε σε νέα δήθεν καταστροφή κορανίου και σε διαδήλωση λαθραίων μετά μαχαιριών και ξύλων. Για να καταλήξει σε τραυματισμό αστυνομικών πέριξ του δημαρχείου Αθηνών. Και όλα αυτά σε μια Πατρίδα που καθένας ανθέλληνας κάνει ό,τι θέλει.

Το είδαμε στα τουρκικά ψηφοδέλτια στην Θράκη που απόκτησαν φωνή σαν αυτή της Μουσταφάογλου στην Κομοτηνή που λέει στους μουσουλμάνους ότι επειδή δεν μπορεί να τους σώσει η μπατιρισμένη Ελλάδα, θα τους φέρουν προς σωτηρία τουρκικά κεφάλαια.

Στο ναυάγιο της FRONTEX με τα σύνορα να εξακολουθούν να είναι διάτρητα και έναν ανώτερο Έλληνα αξιωματικό του Στρατού μας στον Έβρο να λέει για τους λαθρομετανάστες ότι «τους βλέπουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί δεν έχουμε αρμοδιότητα». Και ακόμη ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που οι απέναντι θελήσουν να εφαρμόσουν κανένα σχέδιο βαριοπούλα και στείλουν ανάμεσά τους κομάντο με κρυμμένο οπλισμό. Δεν θα μείνει ούτε ελληνικό ρουθούνι στη γραμμή προκάλυψης».

Το βλέπουμε ακόμα στα μέτρα του μισελληνικού μνημονίου που επεκτείνονται από την φτωχοποίηση του λαού και την αφελληνοποιημένη παιδεία μέχρι και τις περικοπές στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, όταν η Τουρκία εξοπλίζεται αυξητικά και η Πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μεθοδευμένων εθνικών ηττών και αλώσεων.

Δοκιμάζεται λοιπόν έντονα το αίσθημα της ελληνικότητας όταν τα παιδιά μας διαβάζουν χάρτες που περιλαμβάνουν μια Σκοπιανή «Μακεδονία» στο βιβλίο της Ιστορίας του νεότερου και σύγχρονου κόσμου της Γ Λυκείου.

Δοκιμάζεται και η Πίστη μας όταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης θέλει να φτιάξει στην συμπρωτεύουσα της Ελλάδος αποτεφρωτήριο νεκρών, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τις παραδόσεις των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως και την Ελληνοορθοδοξία μας.

Δοκιμάζονται ταυτόχρονα η Χριστιανική Πίστη και η Ελευθερία της προσωπικότητος του Έλληνα μέσα από την επιβολή της διαβόητης Κάρτας του Πολίτη, της νέας ταυτότητος που θα παρακολουθεί τα πιστεύω, τα περιουσιακά δεδομένα και τα βήματα του πολίτη με την μέθοδο του ηλεκτρονικού ρουφιάνου. Και η Εκκλησία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου συσκέπτεται και αποφασίζει να δούμε πρώτα τις…κυβερνητικές προθέσεις επί των ελληνικών πειραματόζωων, όταν άλλες χώρες έχουν ήδη απορρίψει τις Κάρτες του Πολίτη.

Όλα αυτά σε μια χώρα που η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει νέο κόμμα για να μας πει πως παρά τις διαφωνίες της με την μνημονιακή κηδεμονία, πρέπει να συναινέσουμε με οικουμενικές διαδικασίες σε μια Ελλάδα λιγότερη ελληνική. Σε μια χώρα που ακόμη και οι Αλβανοί θέλουν αναθεώρηση ακόμη και των χερσαίων συνόρων μας. Σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της ζητάει μέσω της σοσιαλιστικής διεθνούς της οποίας προεδρεύει παγκόσμια οικονομία, κράτος παγκόσμιας πρόνοιας και προχώρημα του νατοϊκού δόγματος και της αντιπυραυλικής άμυνας όταν προχωρά η νατοϊκή συγκυριαρχία στο Αιγαίο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα σταθεί πρόμαχος της εθνικής μας κληρονομιάς και της ελευθερίας των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν παραδίδουμε την Πίστη, την Πατρίδα και τον Λαό μας στους νεοταξικούς σκύλους και τους πάσης λογής εχθρούς της Φυλής μας και τους μηχανισμούς ελέγχου που εξυφαίνουν. Το δικό μας κράτος είναι ένθεο, εθνικό και λαϊκό. Καμωμένο για Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 26-11-2010 .

Η Ελλάδα σύρεται σ’ ένα μακρύ και ολισθηρό δρόμο με σκληρά και ανθελληνικά παζάρια και οι εκφραστές τάχα των εθνικών μας συμφερόντων, η γνωστή μας Καθεστηκυία Τάξη αναζητάει λέει εθνική συνεννόηση και διακομματικές συνεργασίες. Είναι εκείνοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αστέρες που κατάφεραν να συνδέσουν το χρώμα του νεοταξικού χρήματος και την σκοπίμως βυθιζόμενη ελληνική οικονομία με την εθνική μας κυριαρχία που δέχεται ταυτόχρονα τις βολές και διεκδικήσεις από «συμμάχους» και ξεβράκωτους γείτονες.

Η κυβέρνηση επιδιώκει τον σχηματισμό μιας οικουμενικής κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει με ενισχυμένο άλλοθι στην αντεθνική «επίλυση» των εθνικών μας υποθέσεων. Και για να συμβεί αυτό αποκρύπτει επιμελώς και ενταφιάζει τις αποκαλύψεις για την ύπαρξη του τεράστιου ορυκτού πλούτου που κρύβουν οι θάλασσες και τα εδάφη μας σε Κρήτη, Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και αλλού. Με πρώτες τις περιοχές εκείνες που καλοβλέπει ο νεοταξικός εχθρός και τα τσιράκια του.

Είδαμε λοιπόν, στα πλαίσια της αξιολόγησης των Σκοπίων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να γίνεται αναφορά από τον πρεσβευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φουέρε στην γλώσσα του κράτους των Σκοπίων και όχι βέβαια στην «μακεδονική». Για να σηκωθούν αμέσως σε διαμαρτυρία οι Αρχές των Σκοπίων και τα μεγάλα κεφάλια του Νεοταξισμού που τα καθοδηγούν και να επανατοποθετηθεί ο Φουέρε ζητώντας συγνώμη και λέγοντας ότι «αν με ρωτήσουν ποια είναι η γλώσσα της χώρας, θα πω η «Μακεδονική» γλώσσα»!

Τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές ζητούν με επιστολή τους προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα να ανοίξει ο ίδιος την διαδικασία προκειμένου να λάβουν τα Σκόπια πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Οι Αμερικανοί γερουσιαστές τονίζουν ότι η σκοπιανή ένταξη θα είναι «προς όφελος για την αμερικανική εθνική ασφάλεια και τις στρατιωτικές αποστολές του ΝΑΤΟ».

Αλλά και σε τηλεφωνική συνομιλία του Μιλοσόσκι με τον Μουν, ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι «εμμένει σταθερά στη θέση αρχών για μη αλλαγή των εθνικών διακριτικών οποιασδήποτε χώρας – μέλους, όπως και στον πλήρη σεβασμό της γλωσσικής διαφορετικότητας και στη συγκεκριμένη περίπτωση της «μακεδονικής» γλώσσας». Ο δε Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι μεταξύ των 165 γλωσσών του ΟΗΕ «η «μακεδονική» κατέχει τη θέση που της αξίζει ως μια και μοναδική».

Ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ σε Σκόπια και Ιράκ Κρίστοφερ Χιλ αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που αποτρέπει την ελληνική κυβέρνηση από την λήψη δύσκολων αποφάσεων με πολιτικό κόστος. Ο Αμερικανός διπλωμάτης λέει ότι συμφέρει την Ελλάδα ένας νατοϊκός σύμμαχος στα βόρεια και καλεί την χώρα μας να υποστηρίξει την ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ!

Και στην Ελλάδα το υπουργείο Παιδείας του πασοκικού ψευτορωμέϊκου έχει καταχωρήσει στο βιβλίο της ιστορίας του νεότερου και σύγχρονου κόσμου της Γ Λυκείου έναν χάρτη που εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία! Ενώ παράλληλα οι σοσιαλιστικές κυβερνητικές επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα συναντιούνται με τους ψευτομακεδόνες.

Στο μεταξύ στην Κύπρο σε μια επίδειξη ισχύος είδαμε κατά την 27η επέτειο της ανακηρύξεως του ψευδοκράτους στην στρατιωτική παρέλαση που έγινε στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας να επιδεικνύονται για πρώτη φορά αυτοκινούμενα πυροβόλα τουρκικής κατασκευής. Με τον κατοχικό ηγέτη Έρογλου και τον Τούρκο Αντιπρόεδρο Τσιτσέκ να αναφέρονται σε δύο χωριστούς λαούς στην Κύπρο και να απορρίπτουν την επαναφορά των συνόρων προ του 1974.

Μοναδική σταθερά εθνική στάση στο ζήτημα της Κύπρου εκφράζουν οι Εθνικιστές και η φοιτητιώσα πατριωτική νεολαία όπως εκφράζεται από το Δράσις – ΚΕΣ και από το Φοιτητικό Κίνημα Κυπρίων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και το «Μέτωπο Αθήνας». Οργανώσεις με έμφυτο πατριωτισμό μέσα τους και με μέλη που αναγνωρίζουν την λύση στο Κυπριακό Ζήτημα μόνο μέσα από την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Αυτό βγαίνει μέσα από την μελέτη της ιστορίας και την διάθεση για αγώνα ακόμη και με θυσίες που προσέφεραν ως δίδαγμα στην εκδήλωση του Δράσις – ΚΕΣ οι δασκάλες του Γένους μας κυρίες Φωκά και Νικοπούλου. Και αυτό διατράνωσαν Μέτωπο και Δράσις ενώπιον του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη ψάλλοντας τον εθνικό μας ύμνο.

Μάθαμε ακόμη ότι ο Τούρκος υπουργός επικρατείας Μπαγίς επισκέφτηκε την Αθήνα και μίλησε στο Μέγαρο Μελά στην πλατεία Κοτζιά μπροστά σ’ έναν κλειστό κύκλο νέων Ελλήνων επιχειρηματιών δίχως δημοσιογράφους και με άγνωστο περιεχόμενο. Και ποιους άραγε είδε ο Μπαγίς στην Αθήνα; Την υφυπουργό εξωτερικών Ξενογιαννακοπούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον πρώην υφυπουργό εξωτερικών Βαλυνάκη και φυσικά την Ντόρα Μπακογιάννη. Για δες κάτι νεοοθωμανικές συμπτώσεις.

Η Τουρκία ζητάει την διοίκηση της πυραυλικής ασπίδας αν αυτή γίνει στο έδαφός της. Η συγκυριαρχία γυρεύει συμπλήρωμα στο νέο νατοϊκό δόγμα. Και η Μουσταφάογλου με τους λοιπούς εκφραστές της Άγκυρας στη Θράκη αναφέρονται στα τουρκικά κεφάλαια που θα σώσουν από την φτώχια τους μουσουλμάνους.

Τα νεοταξικά αθύρματα της Καθεστηκυίας Τάξεως χαρίζουν την εθνική μας κυριαρχία στους εχθρούς μας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός μας θωρακίζει την λευτεριά των Ελλήνων και κατακτά με το σπαθί την Εθνική μας Κυριαρχία, ακόμη και αυτή που μας έχουν αφαιρέσει. Το μόνο που χαρίζουμε άνετα στον εχθρό είναι όσους πληγώνουν την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 23-11-2010 .

Ολοκληρώθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του πασοκικού «Καλλικράτη», αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας αυξάνονται διαρκώς με την απόλυτη ευθύνη της Καθεστηκυίας Τάξεως. Η μεγαλύτερη μάλιστα απειλή για το Έθνος μας είναι η επιδίωξη της Κεντροαριστεράς με μπροστάρη το ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει μέσα στις τοπικές κοινωνίες θύλακες διεθνιστικούς και αντεθνικούς, συνεργάσιμους στα πολυπολιτισμικά ανοίγματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Προσλαμβάνοντας τα πρώτα μηνύματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης, ακούσαμε τα κυβερνητικά στελέχη να ερμηνεύουν με μεγάλο θράσος την ψήφο του ελληνικού λαού ως τάχα έγκριση της πολιτικής του μνημονίου και απόρριψη των πρόωρων εκλογών. Ακούσαμε τα παπαγαλάκια της Κεντροαριστεράς στο σύνολό τους να κατακρίνουν την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού μέσα από την είσοδο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στο Δήμο Αθηναίων, αλλά δεν βρήκαν λέξη να πουν για την αρέσκεια Τούρκων και Σκοπιανών στα σοσιαλιστικά ψηφοδέλτια. Και δεν είπαν τίποτα για τον οικονομικό μαρασμό της ελληνικής κοινωνίας και για τις μυστικές συσκέψεις της κυβέρνησης στη Θράκη.

Μεγάλο ζητούμενο λοιπόν τίθεται η διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας εν συνόλω, τόσο ως ελεύθερο κράτος που ορίζει τις τύχες του όσο και ως εθνικό κράτος που στηρίζεται στην φυλετική ταυτότητα του Έλληνα. Και ακόμη ζητούμενο είναι η επάρκεια του ίδιου αυτού Έλληνα να ξεφύγει από κομματικές εξαρτήσεις και να στηρίξει πολιτικά τα αληθινά συμφέροντα μιας Ελλάδος που ανήκει στους Έλληνες.

Είδαμε την επαύριον κιόλας των αυτοδιοικητικών εκλογών την πραγματική κυβέρνηση του μνημονίου μέσω του προέδρου του Eurogroup Γιούνκερ να ζητάει πρόσθετα μέτρα για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και επιμονή στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που φτωχοποιούν τον λαό και διαλύουν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Και τον πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν πρωθυπουργικό σύμβουλο Παπαδήμο να εκφράζεται υπέρ της λήψης «γενναίων μέτρων» και ενάντια στην φημολογούμενη αναδιάρθρωση του χρέους.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που θέλει να λύσει στην Αθήνα ο Καμίνης με την παροχή περισσότερων νομιμοποιήσεων και δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, το πρόβλημα και το δούλεμα μεγιστοποιούνται. Μας λένε για την «αντιμετώπιση» του φαινομένου μέσα από την αποτρεπτική δράση μιας μικρής ομάδος της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Προφανώς σε αντάλλαγμα, όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες, για την υπόσχεση Παπανδρέου προς την Τουρκία να αρθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες που θα εισέρχονται ελεύθερα!

Πρόσφατα στην Πάτρα πιάστηκε σε δύο δόσεις φορτίο κοκαΐνης συνολικού βάρους 80 κιλά με στόχο την ελληνική νεολαία και τελικό αποδέκτη Αλβανό «οικονομικό» μετανάστη. Κανείς φυσικά δεν μας λέει τι θα γίνει με τους πάνω από 2000000 παραμένοντες λαθρομετανάστες και την καλπάζουσα εγκληματικότητα στις γειτονιές μας. Τσιμουδιά επικρατεί για το ότι 1 στους 3 λαθρομετανάστες που παρουσιάζει ενεργό φυματίωση αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία και κυκλοφορεί ελεύθερος. Με την ψήφο λαθρεποίκων να προστίθεται στην ανάδειξη πολυπολιτισμικών αυτοδιοικητικών αρχών.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας, όπου το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την σοσιαλιστική περιφερειακή επιλογή, τα παζάρια και οι μυστικές κουβεντούλες δίνουν και παίρνουν. Και μόνον η είσοδος Τούρκων ψηφοφόρων από την Τουρκία είναι όνειδος για το κράτος «μας» και νίκη των αιώνιων εχθρών μας. Οι δε διαπραγματεύσεις για την «τουρκικότητα» των μουσουλμάνων μας και την απευθείας εκλογή των μουφτήδων από τους μουσουλμάνους βρίσκονται όπως φαίνεται σε προχωρημένο στάδιο.

Κανείς κυβερνητικός αξιωματούχος δεν μας έχει πει ακόμη για ποιον λόγο έγινε σύσκεψη του πρωθυπουργού Παπανδρέου με πέντε υπουργούς επί δίωρο στην Κομοτηνή δύο μέρες μετά την πρώτη εκλογική Κυριακή. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης συναντήθηκε ο γνωστός κ. Ξυνίδης του ΠΑΣΟΚ με τον ψευτομουφτή της περιοχής Μετέ. Στην ίδια συνάντηση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και ο τουρκοπασόκος βουλευτής Μαντατζή. Ο στόχος της αυτονομίας της Θράκης Μας με τουρκικό φέσι παραμονεύει και θεριεύει.

Και επειδή επιδιώκεται η φίμωση του λαού μας, έρχονται οι διάφορες ομάδες εργασίας των επικυρίαρχων αρχών του μνημονίου. Και επιπλέον η μεθόδευση των απολύσεων στο δημόσιο, όσο κι αν τις διαψεύδει ο κ. Ρέππας επικαλούμενος τη συνταγματική μονιμότητα που κι αυτή όμως υπόκειται στο μνημόνιο, αλλά και το κόψιμο των δώρων στον ιδιωτικό τομέα.

Την ίδια στιγμή η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση – απορρύθμιση οδηγεί το μάθημα των θρησκευτικών στον χαρακτηρισμό του ως προαιρετικού. Θέλει η Κεντροαριστερή λαίλαπα να οδηγήσει στο περιθώριο ακόμη και την Πίστη των Ελλήνων. Και από κοντά στην τηλεόραση προβάλλουν παιδικά προγράμματα που προσβάλλουν τόσο το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού όσο και την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και τελικά τον ίδιο τον Ελληνισμό μας.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει ταχθεί ως ο μόνος γνήσιος πολιτικός εκφραστής των Ελλήνων. Πιστός στις Παραδόσεις της Φυλής μας, στον ένθεο χαρακτήρα του λαού μας, στον εθνικό χαρακτήρα ενός Κράτους μόνο για Έλληνες, στην Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της επόμενης Εθνικιστικής Διακυβέρνησης που πρέπει να βγει μέσα από την ενότητα των Ελλήνων Πατριωτών με μόνο γνώμονα την Νίκη της Εθνικής Ιδέας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-11-2010:
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 18-11-2010 .
ΑΘΗΝΑ 19-11-2010 .
Έφτασε ο καιρός της μεγαλύτερης αναμετρήσεως για την Πατρίδα μας μετά και το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ενταύθα κατοχικοί ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τόσο αποζητά ο πρωθυπουργός Παπανδρέου είναι υποχρεωμένοι απέναντι στα διεθνή αφεντικά τους να ρίξουν τις μάσκες και να φανεί το πραγματικό διακύβευμα με την ολέθρια υποθήκευση στα εθνικά μας ζητήματα και τα κυριαρχικά δικαιώματα.

Η κορύφωση του ψυχρού πολέμου έρχεται μέσα από την εφαρμογή της μυστικής διπλωματίας που μεθοδεύει συμβιβασμούς και εκχώρηση δικαιωμάτων συγκυριαρχίας σ’ όλο το φάσμα των ακριτικών μας περιοχών. Τώρα θα φανεί ο λόγος της σοσιαλιστικής πρεμούρας για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και θα αναδειχτεί η αιτία της στήριξης του ΠΑΣΟΚ σε ελληνόφωνους αυτοδιοικητικούς στις τελευταίες εκλογές.

Σε μια δημοσιογραφική αναφορά του κ. Ιγνατίου στην κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος γίνεται λόγος για μια συζήτηση μ’ έναν ξένο διπλωμάτη. Αυτός λοιπόν ο διπλωμάτης αποκάλυψε ότι οι διπλωματικοί αντιπρόσωποι σε Ελλάδα και Κύπρο σε αντίθεση με τους Τούρκους συναδέλφους τους δεν μιλάνε για τα εθνικά θέματα επειδή δεν έχουν καμία εντολή ή πληροφόρηση από Αθήνα και Λευκωσία. Είπε ακόμη ότι όταν το Στέητ Ντηπάρτμεντ ζήτησε ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν, η ελληνική πλευρά δήλωσε άγνοια των όσων συζητήθηκαν. Αναφέρθηκε στο βατερλό των διαβουλεύσεων για το κυπριακό, λέγοντας ότι η μόνη λύση που θα απομείνει στον Χριστόφια θα είναι η «ηρωική έξοδος».

Ο ίδιος διπλωμάτης είπε στον κ. Ιγνατίου ότι η νέα θέση της Ουάσιγκτον είναι να εξυπηρετήσει την Αθήνα στο ζήτημα των Σκοπίων προκειμένου να απαιτήσει υποχώρηση της Ελλάδος στο Αιγαίο και την Κύπρο. Εξυπηρέτηση στο Σκοπιανό προφανώς σημαίνει την παραχώρηση στο νεοταξικό μόρφωμα μιας σύνθετης γεωγραφικής ονομασίας που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του ξένου διπλωμάτη, έχει εξασφαλιστεί το ναι των δικών «μας» προδοτών και ακολουθεί το «ψήσιμο» του Γκρούεφσκι. Και στο θέμα του Αιγαίου ο διπλωμάτης αυτός εξέφρασε την άποψη ότι οι ελληνικές εκλογές επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν τώρα με την επίκληση σοβαρών αποφάσεων για τα εθνικά θέματα κι όχι για το μνημόνιο.

Λέτε να πηγαίνουμε για εθνικές εκλογές όσο κι αν δείχνει να μην τις θέλει η τρόικα; Ή μήπως να πηγαίνουμε σε οικουμενική κυβέρνηση για να μας σύρουν οικουμενικά στα σκλαβοπάζαρα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού με οθωμανικό φέσι;

Η εφημερίδα Μιλλιέτ γράφει για την διεξαγωγή μυστικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Τουρκία και την «Ευρωπαϊκή» Ένωση προκειμένου να ανοίξουν μερικώς τουρκικά λιμάνια σε κυπριακά πλοία με αντάλλαγμα το άνοιγμα του αεροδρομίου Ερτζάν και ζητούμενο το άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Να ανταλλαχθεί ουσιαστικά ο εξωφρενικός «εξευρωπαϊσμός» της Τουρκίας με την διαγραφή του αίματος των ηρώων της ΕΟΚΑ και την διαιώνιση της τουρκικής σκλαβιάς.

Τον ελληνικό ραγιαδισμό δεν συμμερίζονται οι Αυστριακοί που αντιτίθενται σε ποσοστό 69% στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Οι Αυστριακοί πιστεύουν ότι η Τουρκία συνδέεται με όλα τα αρνητικά φαινόμενα σε σχέση με την μετανάστευση και την αποτυχημένη πολιτική ενσωμάτωση. Μόνο στην πατρίδα μας οι πολιτικάντηδες αποδέχονται την τουρκοφερμένη λαθρομετανάστευση.

Στο μεταξύ στα πλαίσια της Τουρκικής άσκησης Μπλε Φάλαινα που διεξήχθη στην Ανατολική Μεσόγειο με την συμμετοχή της ελληνικής φρεγάτας Θεμιστοκλής, οι Τούρκοι προέβησαν σε παραβάσεις του FIR και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου ανατολικά της Ρόδου. Αυτά έχουν οι συνασκήσεις με τον εχθρό. Με τη φρεγάτα μας να αποχωρεί από τμήμα μόνο της άσκησης!

Την ίδια στιγμή υπάρχει στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμύνης ενημέρωση για την διαρροή απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και κάποιες ιδιωτικές εταιρίες που συνεργάζονται με κάποιες υψηλές μυστικές υπηρεσίες «συμμαχικών» μας χωρών. Έγγραφα που έχουν να κάνουν με στρατιωτικά σχέδια ασκήσεων, με την σύνθεση και την επάνδρωση αεροπορικών μονάδων, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία και άλλα σχετικά.

Στο μεταξύ την Τουρκία επισκέφτηκε ο τουρκικής καταγωγής υπουργός επικρατείας των Σκοπίων Χαντί Ναζίρ που χαρακτήρισε μάνα των Σκοπίων την Τουρκία δίχως την οποία δεν μπορούν να αντέξουν ούτε 24 ώρες.

Η Τουρκία δεν ανησυχεί από τις αναφορές της ευρωπαϊκής έκθεσης προόδου στην παραβίαση ελευθεριών όταν ελέγχει και τα δύο Σώματα στο Στρασβούργο, την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών. Όταν η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ καλεί τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να βοηθήσει στην άρση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες ως αντάλλαγμα για την τουρκική έγκριση για την «αντιμετώπιση» της λαθρομετανάστευσης. Όταν εκλέγονται στην Θράκη Τούρκοι αυτοδιοικητικοί με πασοκικά ψηφοδέλτια και ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου επισκέπτεται κρυφά την Κομοτηνή μετά την πρώτη εκλογική Κυριακή και συμμετέχει σε δίωρη σύσκεψη με πέντε υπουργούς και άγνωστο θέμα.

Η Ελληνική αντίδραση όμως θα είναι φανερή και αποτελεσματική. Θα είναι μια αντίδραση γεμάτη από το σύνθημα Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση. Μια αντίσταση εμπνευσμένη από τις εκλογικές επιτυχίες των Ελλήνων Εθνικιστών. Γιατί όταν οι άλλοι σε προσβάλλουν και σε μικραίνουν, τότε εσύ είσαι υποχρεωμένος να αποβάλλεις τα ζιζάνια και να μεγαλώσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΝΝΟΙΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 14-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 16-11-2010 .

Η πιο σύντομη περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας αποδίδεται επαρκώς από την έννοια του ελλείμματος εθνικής αξιοπρέπειας. Η Ελλάδα μαστίζεται από την ύπαρξη μιας πολιτικής ηγεσίας που επιχειρεί μέσα από μια άθλια προπαγανδιστική εκστρατεία να συνδέσει το μέλλον του ελληνικού λαού μ’ αυτό του πολιτικού της συστήματος.

Στην ελληνική κοινωνία επικρατεί μια σφοδρή σύγκρουση αξιών και προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν διαφορετικές επιδιώξεις. Από την μια πλευρά έχουμε την Καθεστηκυία Τάξη που δεν κρύβει τις προθέσεις της να εντάξει την Ελλάδα σε μια διεφθαρμένη παγκόσμια κοινότητα δίχως εθνική ταυτότητα, φυλετική συνείδηση και εθνική οικονομία. Και από την άλλη έχουμε την παράταξη της Ελληνικής Ιδέας που συνενώνει με ορμή και με οδηγό την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους όλους εκείνους τους Έλληνες που επιμένουν να συντηρήσουν όρθια την Ελλάδα του κοινού Πολιτισμού και του κοινού Αίματος.

Η Ελλάδα ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στο φαινόμενο της διασποράς πακεταρισμένων εκρηκτικών σε διάφορες πρεσβείες. Πρεσβείες που σχετίζονται κυρίως με ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμεί να κρατήσει στην αυλή του ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Χώρες σαν την Γερμανία ή την Γαλλία που μεταξύ άλλων σχετίζονται με την αντιμετώπιση της φυτευτής ελληνικής κρίσης. Τα παρακρατικά ορφανά του Μαρξ κάνουν την επανεμφάνισή τους όταν αναμένονται οι ήττες της χώρας τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της ραγιάδικης κυβερνήσεώς μας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το άθλιο παιχνίδι της χρεοκοπίας με την επίδραση των δήθεν πολιτικών λαθών και του διεθνή παράγοντα. Θέλουν το πτώμα της Ελλάδος να πουληθεί γρήγορα και φθηνά. Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph θεωρεί ότι η ελεγχόμενη χρεοκοπία με την μορφή που προσφέρει το ΔΝΤ είναι η λύση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν βλέπει κανένα νόημα ώθησης της Ελλάδος, όπως λέει, σ’ αυτό το σπιράλ χρέους, καθώς εκτιμάει ότι το δημόσιο χρέος ως το τέλος της μνημονιακής διαδρομής θα αυξηθεί από το 115% του ΑΕΠ στο 150%. Αναφέρει επιπλέον την απόλυτη αλήθεια ότι το ελληνικό πακέτο στήριξης αφορά μονάχα την διάσωση των επενδυτών.

Την ίδια άποψη για την δήθεν οικονομική μας διάσωση έχει και ο οικονομολόγος Ζ. Ρουμπινί. Το ερώτημα μάς λέει ο Ρουμπινί δεν είναι εάν, αλλά πότε θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Και ενώ ο πρωθυπουργός Παπανδρέου εκβίασε ωμά τον λαό μας με εκλογικά διλήμματα και το Ρόϊτερ θεωρεί ρίσκο τις πρόωρες εθνικές εκλογές, με κοντινό το σενάριο μιας οικουμενικής κυβερνήσεως ή μιας ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας, το χάος στις πόλεις και τις γειτονιές μας επιτείνεται. Στην πλατεία Ομονοίας οι ίδιες οι μουσουλμανικές ενώσεις των πρώην και νυν λαθρομεταναστών παραδέχονται την ύπαρξη ανάμεσά τους φανατικών ισλαμιστών. Άνθρωποι που παρεισφρύουν στα αυτοσχέδια Τζαμιά, στρατολογούν ενάντια στους Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς και αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Φαινόμενα όπως οι εθνοτικές συγκρούσεις, τα μαχαιρώματα, οι κλοπές, η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών αποτελούν κοινές διαπιστώσεις των ασιατικών και αφρικανικών πολυπολιτισμικών επαφών.

Στα προσωρινά ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο οι «Ευρωπαίοι σύμμαχοί» μας αποστέλλουν μια ισχνή δύναμη που δεν θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 400 άτομα συνοριακή φύλαξη, όταν η ημερήσια διακίνηση λαθρομεταναστών φτάνει τα 200 άτομα ημερησίως. Η δε μετατόπιση της λαθρομετανάστευσης από τα θαλάσσια σύνορα στα χερσαία όταν υπάρχει αντίστοιχη μετατόπιση τουρκικών στρατευμάτων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί.

Στον τομέα του παραεμπορίου και της επικινδυνότητας για την εργασιακή αυτάρκεια του λαού μας είναι ενδεικτική η πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ στην συνάντηση που είχε με τον Σγουρό πριν την αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Ο κ. Μίχαλος πρότεινε την δημιουργία ενός Ειδικού Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου. Και αν αναλογιστούμε την αύξηση της εγκληματικότητας η συνεπικουρία ενόπλων τοπικών αρχών ασφαλείας είναι απαραίτητη.

Τουναντίον το θράσος κάποιων σκοτεινών νεοταξικών εγκέφαλων που το κράτος «μας» αδυνατεί να εντοπίσει φτάνει μέχρι την απειλή της ζωής του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Και τούτο επειδή ο Πατριώτης Δεσπότης κατήγγειλε την εξάπλωση της ανηθικότητος, στηλίτευσε τον ρόλο του σιωνισμού και κατακεραύνωσε τις διαβόητες Κάρτες του Πολίτη ως όργανο του Αντίχριστου.

Από την άλλη πλευρά στον Κόσμο του Επενδυτή διαβάζουμε ότι «με στόχο τον περιορισμό και την αδρανοποίηση επικίνδυνων οργανώσεων, η ΕΛ.ΑΣ θα συντάσσει περιοδικές εκθέσεις κινδύνου και θα λαμβάνει προληπτικά μέτρα». Γίνεται μάλιστα λόγος για την αποτροπή δήθεν εγκληματικών ενεργειών «ακροδεξιών» οργανώσεων σε βάρος αλλοδαπών.

Το θράσος της Καθεστηκυίας Τάξεως σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών συμβαίνει την ώρα που τα Σκόπια περνούν την κλοπή τής Μακεδονίας Μας μέσω ακόμη και πιστωτικών καρτών με τον Μέγα Αλέξανδρο. Το δε υπουργείο εξωτερικών βρίσκεται ενώπιον μιας χάραξης συνόρων – χτένα με την παραχώρηση εθνικού χώρου ανάμεσα σε νησιά μας και την αντίστοιχη παραχώρηση στην Ελλάδα χώρου σε σημεία που δεν ενοχλείται η Τουρκία.

Καιρός να πάρουμε την εθνική αξιοπρέπεια στα δικά μας χέρια. Και να θωρακίσουμε την Εθνική Ασφάλεια και Κυριαρχία μέσα από μια πολιτική με γνώμονα την ενδυνάμωση της Πατρίδας και την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων. Μια πολιτική δηλαδή λαϊκή και εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/






Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 7-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 13-11-2010 .

Ένα ευρύ πολιτικό περιβάλλον παραχωρήσεως κυριαρχικών δικαιωμάτων και ολέθριων συμβιβασμών στρώθηκε και θα ακολουθήσει τον εκλογικό «Καλλικράτη» της κατάτμησης της Ελλάδος σε ημιαυτόνομα ομόσπονδα κρατίδια. Οι εχθροί της Πατρίδος μας προωθούν τους σε βάρος μας επεκτατικούς τους σχεδιασμούς ακόμα και με ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, με τους ταγούς και τους προπαγανδιστές του ντόπιου Νεοταξισμού να αποκοιμίζουν «ειρηνικά» τον τάχα κυρίαρχο ελληνικό λαό.

Την ίδια στιγμή οι υποταγμένοι στην παγκόσμια διακυβέρνηση πολιτικάντηδες κατευθύνουν την δραστηριότητα των αρχών ασφαλείας στην παρακολούθηση των Ελλήνων Εθνικιστών, ενώ η Ελλάδα γίνεται διεθνώς ρεζίλι με την διασπορά τρομοκρατικών πακέτων σε πρεσβείες. Οι γνωστοί παρακρατικοί της άκρας αριστεράς επανεμφανίζονται όταν ασκούνται πιέσεις σε βάρος των εθνικών μας ζητημάτων και το κράτος των μειοδοτών ανέχεται τον Πάγκαλο να χαρακτηρίζει τον Ελληνικό Στρατό αντιπαραγωγικό!

Οι ανθέλληνες και προσωρινοί γείτονες της Ελλάδος προβαίνουν ανεμπόδιστοι στην χρήση μεθόδων ψυχολογικού πολέμου. Σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο εντάσσονται και οι κτηνώδεις βανδαλισμοί που συνέβησαν από Τούρκους υπάνθρωπους με τις καταστροφές 78 τάφων στο ελληνορθόδοξο νεκροταφείο της κατεχόμενης Ίμβρου. Οι βανδαλισμοί αυτοί έγιναν την 29η Οκτωβρίου, ημέρα που γιορτάζουν οι Τούρκοι την εγκαθίδρυση της «δημοκρατίας» τους που στήθηκε το 1923 επάνω στο αίμα των Ελλήνων μετά και την μικρασιατική καταστροφή.

Για να μάθουμε από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ για τον διαβόητο εορτασμό της τουρκικής «δημοκρατίας» που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή σε χλιδάτο ξενοδοχείο με την καθοδήγηση του Τούρκου πρόξενου Σάρνιτς και την παρέλαση των Ελλήνων δημοτικών αρχόντων που κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους στον σύγχρονο εκπρόσωπο της νέας Υψηλής Πύλης. Εξαιρετικά θλιβερή ήταν οι παρουσία Ελλήνων τοπικών αρχόντων με ποντιακή καταγωγή που ξέχασαν ότι η τουρκική «δημοκρατία» στηρίχθηκε στον θάνατο των πατέρων τους και την καταστροφή της Πατρίδος τους.

Και στην Αλβανία παρουσιάστηκε ο σχηματισμός «Κατάλογος της Φυσικής Αλβανίας» με την εκπροσώπηση τοπικών αρχών από την νότια Σερβία που μιλάνε ευθέως για Μεγάλη Αλβανία και ειρηνική αλλοίωση συνόρων. Ο δε εμπνευστής της «Φυσικής Αλβανίας» και πρώην σύμβουλος τριών Αλβανών πρωθυπουργών Ντανάι λέει ότι «το νέο αλβανικό κράτος το οποίο θα συμπεριλάβει περιοχές με αλβανικό πληθυσμό στην Αλβανία, το Κόσοβο, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και την Ελλάδα, πρόκειται να ιδρυθεί μέχρι το 2013».

Η αισιοδοξία των εχθρών μας στηρίζεται στο πατρονάρισμα των μεγάλων νεοταξικών δυνάμεων, όπως την παρουσία «Ευρωπαίων» και Αμερικανών εκπροσώπων που σημειώθηκε στην παρουσίαση της «Φυσικής Αλβανίας». Στηρίζεται όμως και στην προσυμφωνημένη υποχώρηση ραγιάδων ηγετίσκων.

Μεγάλη φασαρία λέει προκλήθηκε στην Κύπρο όταν ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της «Ευρώπης» Τούρκος Τσαβούσογλου επισκέφτηκε μετά τις συνομιλίες με την κυπριακή ηγεσία τα Κατεχόμενα, συνομιλώντας με τις ψευτοαρχές περνώντας το βράδυ του εκεί. Με τους Κυπρίους πολιτικάντηδες να λένε πως ο Τσαβούσογλου εξίσωσε τον θύτη με το θύμα. Ναι, έτσι είναι. Αλλά και οι ίδιοι δεν εξισώνουν τον θύτη με το θύμα όταν δέχονται τις συνομιλίες για διζωνικές ομοσπονδίες, ρύθμιση περιουσιών και δύο «κοινότητες»; Σίγουρα ναι.

Και οι εξουσιαστές της ενταύθα σοσιαλιστικής διακυβέρνησης δεν αντέδρασαν όταν ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου είπε ότι «ο διασκορπισμός των νησιών και το γεγονός ότι πολλά θέματα είναι αλληλένδετα καθιστούν το ζήτημα του Αιγαίου περίπλοκο». Καμία αντίδραση δεν υπήρξε όταν ακόμη ο Νταβούτογλου είπε ότι «οι συνομιλίες αυτές προχωρούν αμοιβαία με καλοπροαίρετο τρόπο και σύμφωνα με την αντίληψη συμβιβασμού».

Ο κύριος αυτός μας είπε ότι δεν θέλει την αντιπαράθεση αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, αλλά την διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Γι’ αυτό μας έρχονται οι στρατιές των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που έχουν ανάμεσά τους φανατικούς οπαδούς της σαρία και γι’ αυτό θέλει την κατάργηση της βίζας για τους πολίτες της η Τουρκία.

Δεν μας είπε κανείς επιπλέον γιατί στην κοινότητα της Οργάνης στην Ελεύθερη Θράκη Μας δεν υπάρχει στο κοινοτικό γραφείο ελληνική σημαία από το τέλος Ιουλίου του 2010. Αλλά και δεν μας είπαν ακόμη γιατί δεν έγιναν οι κοινές ασκήσεις της ελληνικής αεροπορίας με τις αντίστοιχες δυνάμεις του αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ με ελληνική κι όχι με γαλλική ευθύνη όπως ψευδώς ελέχθη σύμφωνα με τους Γάλλους. Για να γίνουν το ίδιο διάστημα, αρχές Νοεμβρίου ασκήσεις με την Ελλάδα, την Τουρκία, την Βουλγαρία και το ΝΑΤΟ για να μας ευχαριστήσουν προφανώς που δεχόμαστε το διαβόητο νέο νατοϊκό δόγμα που οδηγεί ουσιαστικά στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο και την απώλεια ελληνικής κυριαρχίας προς όφελος της Τουρκίας.

Απαξιώνει η πολιτική μας ηγεσία την συμμαχία με την Γαλλία, όπως κάνει και με την Ρωσία σε ανάλογες περιπτώσεις ασκήσεων, στο ζήτημα του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης που αναζωπυρώνει τώρα ο Πούτιν και την επίσκεψη ρωσικού πληρώματος πολεμικού πλοίου που την 28η Οκτωβρίου συμμετείχε στις Σπέτσες σε εκδηλώσεις Τιμής των αγώνων των πατέρων μας.

Ο Ελληνισμός δεν υποστέλλεται και δεν εκχωρεί την λευτεριά του σε ξένες πολιτικές διοικήσεις και σχεδιασμούς. Επιβάλλεται όμως να κάνει την δική του επανάσταση αρχών για την επιστροφή της εθνικής μας κυριαρχίας στους Έλληνες. Έργο που αντιστοιχεί σε μια Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 9-11-2010 .

Η πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μας συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο της παροχής πιστοποιητικών υπηρετήσεως και εξυπηρετήσεως του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στο μέτωπο της καθημερινότητας με την δημιουργία στημένων εντυπώσεων και τσακωμών ανάμεσα στα δήθεν αντίπαλα κομματικά στρατόπεδα της Καθεστηκυίας Τάξεως.

Μεγάλος καβγάς στήθηκε για το εάν και με ποιο τρόπο πρόκειται να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με τα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να αλληλοκατηγορούνται για εκβιαστικά διλήμματα και υπονομευτικές ενέργειες. Την ίδια στιγμή ο αληθινά εκβιαζόμενος ελληνικός λαός ακούει τον πρωθυπουργό να του λέει πως ή σωζόμαστε μαζί με σοσιαλιστικές εκλογικές δάφνες ή εκτροχιαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν εκλογές. Αιτία είναι ο φόβος της λαϊκής ετυμηγορίας και η απαγόρευση του διεθνούς δανειστικού συρφετού.

Ακούσαμε λοιπόν πηγές του ΔΝΤ να λένε ότι απορρίπτουν την προσφυγή στις κάλπες άσχετα από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών γιατί έτσι «θα ακυρωθεί από μόνο του το μνημόνιο». Ο δε Καν σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους εδώ ανθρώπους της ανθελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης θα επισκεφτεί την χώρα μας στις 7 Δεκεμβρίου και θα δει τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς ηγέτες, επίσκεψη που θα ματαιώσει αν προκύψουν εθνικές εκλογές.

Είναι πασιφανές ότι η Καθεστηκυία Τάξη θα δηλώσει τα δουλικά της διαπιστευτήρια εκ νέου στον μεγάλο χορηγό του πολιτικού μας συστήματος. Και όσο αφορά τα λεγόμενα του Πάγκαλου για την αναδιάρθρωση του χρέους έρχονται να επαληθεύσουν αυτό που πραγματικά θα συμβεί και ειπώθηκαν προκειμένου να υπνωτισθεί ο λαός από τις ψεύτικες αντιδράσεις.

Αν η κυβέρνηση δεν σκόπευε να πάει στην αναδιάρθρωση του χρέους, τότε σίγουρα θα ενδιαφερόταν να αντικρούσει τις εκτιμήσεις των κορυφαίων εταιριών διαχείρισης ομολόγων όπως αυτή της Pimco. Εκτιμήσεις που λένε ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε στάση πληρωμών μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αφού οι περικοπές των κρατικών δαπανών δεν θα φτάσουν για να μειωθεί το υπέρογκο χρέος μας. Το δε βάρος του χρέους μας λένε ότι στο τέλος της μνημονιακής διαδρομής θα είναι μεγαλύτερο από το αρχικό. Και φυσικά αυτή η πορεία αναδεικνύει την σκοπιμότητα της χρεοκοπίας προκειμένου να παραχωρηθεί εύκολα η κυριαρχία μας με την υποθήκευση των εθνικών μας υποθέσεων.

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις περιπτώσεις σαν τον υπερτριπλασιασμό του αριθμού των κλειστών καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο του Πειραιά φέτος σε σχέση με πέρυσι. Όπως ακριβώς αυτό συμβαίνει όταν η αύξηση των δανείων που σημειώνουν καθυστέρηση της αποπληρωμής έχει φτάσει στο 1,3%, με μεγαλύτερη την αύξηση στα καταναλωτικά δάνεια στο 16,7% από 13,4% που ήταν πέρυσι.

Την ίδια ώρα ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου μιλάει για ένα αναθεωρημένο δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 πάνω από το 15% του ΑΕΠ το οποίο θα συρρικνωθεί έως 3% το 2011, ενώ η ανάπτυξη θα συρρικνωθεί κατά 4% φέτος και 2,5 – 3% τον επόμενο χρόνο.

Αυτό το ίδιο ανθελληνικό κράτος χρεοκοπημένων επιλογών αδιαφορεί για την ζωή των Ελλήνων που γυρεύει να αφαιμάξει. Στον Άγιο Παντελεήμονα λοιπόν για μια ακόμη φορά λαθρομετανάστες από αυτούς που θέλει το ΠΑΣΟΚ να τους χτίσει Τζαμί και να τους κάνει «Έλληνες» επιτέθηκαν σε ελληνόπουλα, χτύπησαν δύο κορίτσια με χρήση μαχαιριών και στην συνέχεια ξυλοκόπησαν και δύο αστυνομικούς που έσπευσαν να προστατεύσουν τα παιδιά. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη με ΕΚΑΜ και ΜΑΤ. Οι κάτοικοι αντέδρασαν δικαίως οργισμένα καθώς τα γυαλιστερά ΜΜΕ δεν έστειλαν κάμερα για να καταγράψει το συμβάν παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο όταν τα ίδια ΜΜΕ μας ζάλισαν επί μέρες με την απεργία πείνας κάποιων φερόμενων προσφύγων στον καταυλισμό του Λαυρίου που διαμαρτυρόντουσαν για τις συνθήκες παραμονής. Από την άλλη πλευρά η πατρίδα μας υποδέχεται για πρώτη φορά ξένους ένστολους της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για την ανάσχεση των λαθρομεταναστών, αφού το κράτος αποδεικνύεται ανίκανο στην φύλαξη των συνόρων. Με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες να αναγνωρίζει την ανάγκη για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, δίχως όμως να τεθούν στο περιθώριο οι ανάγκες όσων ζητούν άσυλο.

Αυτό σημαίνει ότι κάλλιστα κάποιοι λαθρομετανάστες θα επικαλούνται το καθεστώς του αιτούντος άσυλο πρόσφυγα. Κι αυτό σε μια Πατρίδα που πριν από 2500 χρόνια έδωσε νικηφόρα την μάχη του Μαραθώνα προκειμένου κρατηθεί η Ελληνική Φυλή λεύτερη και η Ευρώπη ανέγγιχτη από τους Πέρσες και τα άλλα ασιατικά και βαρβαρικά φύλα. Και όχι βέβαια για να γιορτάζουμε τις κοινές τάχα αξίες με κάθε καρυδιάς καρύδι που ανακάλυψε ο πρωθυπουργός Παπανδρέου. Και φυσικά όταν αγωνίζονταν οι Έλληνες ενάντια στην ασιατική πλημμυρίδα δεν είχαν κατά νου ούτε τους λαθρομετανάστες ούτε το προαπαιτούμενο της γνώσης της τουρκικής γλώσσας προκειμένου να εργαστεί κάποιος στην κρατική ραδιοτηλεόραση στην Θράκη Μας.

Το νεοταξικό κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων χρεοκόπησε στην συνείδηση των Ελλήνων. Και το Έθνος μπορεί να ανατάξει τις δυνάμεις του οδηγώντας το υφιστάμενο καθεστώς στον πολιτικό του καιάδα μέσα από μια ριζοσπαστική εθνικιστική εξουσία με την ακολουθούμενη λαϊκή πατριωτική συνοδοιπορία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-10-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 6-11-2010 .

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται πως κάτω από το προπέτασμα πολιτικού καπνού που εκτοξεύεται από τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξης με την μορφή του οικονομικού προβλήματος κρύβεται μια νέα άλωση με την εγκατάλειψη των εθνικών μας θεμάτων. Αποδεικνύεται έτσι ότι η οικονομική εξαθλίωση είναι το μέσο που σπρώχνει τον σκοπό της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας ως εξ αρχής αντικειμενικό κίνδυνο.

Ελάχιστοι θυμούνται την επικινδυνότητα της κατάστασης για την εθνική μας κυριαρχία που είχε πει πονηρά στην αρχή της κρίσης ο πρωθυπουργός Παπανδρέου. Τα δε παπαγαλάκια του Συστήματος, πολιτικάντηδες και ενημερωτές, δεν μας λένε τίποτα για τις παραχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα που διαρρέουν με άνεση από την Τουρκία ούτε τις επισημάνσεις σοβαρών προσωπικοτήτων της Πατρίδος μας που δείχνουν το πραγματικό πρόβλημα.

Δεν μαθαίνουμε λοιπόν ότι στις πρόσφατες επαφές Παπανδρέου και Ερντογάν στην Αθήνα εκτός της ηγεσίας του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, συνόδευσε τον Τούρκο πρωθυπουργό όλο το επιτελείο του που ασχολείται με τα θέματα Αιγαίου και μειονοτήτων. Και ακόμη ότι η τουρκική πρόταση είναι να ανατεθεί ο έλεγχος του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ υπό την αρχηγεία Τούρκου στρατηγού.

Δεν μας είπαν τα γυαλιστερά ΜΜΕ του Συστήματος ότι οι Τούρκοι μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους για τα αγροτικά προϊόντα στην Κομοτηνή, σταθμό ελέγχου τροφίμων στην Ρόδο και υποκατάστημα της τράπεζας Ζιράατ έως και την Ρόδο. Επιπλέον ότι ο Ερντογάν ζήτησε να μην ισχύει η βίζα στις μετακινήσεις Τούρκων πολιτών σε Ελλάδα και ΕΕ και ότι ο Παπανδρέου το προσφέρει με αντάλλαγμα την υποτιθέμενη επίλυση της λαθρομετανάστευσης.

Και όμως αυτό επιδίωκε πάντα η Τουρκία από τον καιρό του μακαρίτη Οζάλ που έλεγε: «θα καταλάβω τα νησιά χωρίς να χυθεί μια στάλα αίμα. Θα στείλω τους πολίτες μου να εγκατασταθούν εκεί»! Παράλληλα μαθαίνουμε ότι κατόπιν εντολής του υπουργείου εξωτερικών άνοιξε το Τζαμί Σουλεϊμανιέ στην Ρόδο. Το δε τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάνει επίσημο λόγο για τουρκικές μειονότητες σε Ρόδο και Κώ που δήθεν συναντούν δυσκολίες στα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Επιπλέον ζήτημα προέκυψε από δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που βασίζεται σε έγγραφο του πρώην διοικητή του υποστρατηγείου Λάρισας και νυν Αρχηγού ΓΕΑ προς τον Αμερικανό διοικητή του αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης στις 13 Μαΐου 2009 για τον αποχαρακτηρισμό των τουρκικών αεροσκαφών ως εχθρικών σε ένδειξη καλής θέλησης και μετριασμού των εντάσεων. Για να απαντήσει το ΓΕΕΘΑ ότι όσα ίχνη εισέρχονται στο FIR των Αθηνών χωρίς να υποβάλλουν σχέδιο πτήσης βάσει των κανονισμών του ICAO αναγνωρίζονται και αναχαιτίζονται. Όμως οι Τούρκοι δεν διαθέτουν αδυναμία σε τέτοιου είδους σχέδια.

Επιπλέον στην συζήτηση που έγινε εσχάτως στην μικτή διακοινοβουλευτική επιτροπή Τουρκίας – ΕΕ, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας Μπαγίς, αναφερόμενος στο Κυπριακό, μίλησε για την ύπαρξη δύο κρατών, δύο κοινοβουλίων, δύο πολιτειακών συστημάτων και δύο προέδρων, αμφισβήτησε την απόσυρση του τουρκικού στρατού ως λύση και θεώρησε υποχρέωση της ΕΕ το απευθείας εμπόριο της ΕΕ με τα κατεχόμενα. Θέση που δείχνει να συμμερίζεται και η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή.

Ο δε «Σύλλογος Επιστημόνων Δυτικής Θράκης» στην πρώτη διάσκεψη στη Βαρσοβία για την αναθεώρηση του ΟΑΣΕ μίλησε για πρόβλημα στην πολιτική εκπροσώπηση της «τουρκικής» μειονότητας στην Δ. Θράκη και τις θρησκευτικές ελευθερίες αυτής. Παράλληλα ζήτησε ποσόστωση της μειονοτικής ψήφου με παραβίαση της αρχής ένας άνθρωπος μια ψήφος. Η δε «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» σε επίσκεψή της στο Στρασβούργο παραπονέθηκε για την μη λειτουργία ενταύθα «τουρκικών» συλλόγων, αναφέρθηκε στα προβλήματα της δήθεν τουρκικής μειονότητας σε Ρόδο και Κω, ενώ επικαλέστηκε και δήθεν επιθέσεις μίσους σε βάρος «Τούρκων» της Δ. Θράκης.

Και στην Πατρίδα μας παραβλέπεται η άποψη του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Π. Ήφαιστου ότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε τον πλούτο και την κυριαρχία που ανήκουν στα παιδιά μας μακριά από μεταμφιέσεις όπως συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο ή συνομοσπονδία στην Κύπρο. Και ότι η κυριαρχία χάνεται μόνο όταν ένα κράτος ηττηθεί σε επιθετικό πόλεμο. Ο καθηγητής ορίζει ως συμφέρον επιβίωσης την ακεραιότητα της επικράτειας και την αποτρεπτική στρατηγική έναντι απειλής με στρατιωτική – διπλωματική ισχύ.

Αλλά και ο πατριώτης επιχειρηματίας Πρ. Εμφιετζόγλου βλέπει ως υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για την Ελλάδα τα εθνικά θέματα και επισημαίνει την ανάγκη για εθνική συνεννόηση. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Μαρτίδου αναφέρεται επιπλέον στις χαμηλές πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών στο Αγαθονήσι με τις μαρτυρίες των κατοίκων που βλέπουν τα τζάμια στα σπίτια τους να τρίζουν. Και στην Κάλυμνο οι Τούρκοι πιλότοι πλησιάζουν τις ελληνικές ακτές.

Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι ο πρωθυπουργός προσλαμβάνει ως έμμισθο σύμβουλο επί θεμάτων πράσινης επένδυσης την κόρη του μακαρίτη πρώην υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ Ιπεκτσί. Και στο περιοδικό της Εθνικής Τράπεζας για τους νέους καταγράφεται ότι την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα κινουμένων σχεδίων.

Αυτό το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που καταστρέφει την Πατρίδα μας δεν υποστυλώνεται. Μόνον γκρεμοτσακίζεται από αποφασισμένους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και μια αμείλικτη Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα αποδιώξει οριστικά τα εμπόδια της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-10-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 31-10-2010 .

ΑΘΗΝΑ 3-11-2010 .

Το ψέμα, η υποκρισία και η εθνική μειοδοσία έχουν αναγορευτεί σε κεντρικές πολιτικές επιλογές της Καθεστηκυίας Τάξεως στα βασικά ζητήματα της καθημερινότητας του λαού μας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λαθρομετανάστευση και την κοινωνική ανασφάλεια, με την εξάντληση των οικονομικών αντοχών των νοικοκυριών, με τους μηχανισμούς παρακολουθήσεως των πολιτών.

Ζούμε τον ανθελληνικό παραλογισμό γραικύλων πολιτικάντηδων και των προπαγανδιστικών φερέφωνών τους να θεωρούν προοδευτικό και δημοκρατικό τον αποκλεισμό του ελληνικού λαού από την διαμαρτυρία και την αποδοκιμασία μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας δίχως εθνική ταυτότητα.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό το θράσος όλων των αριστερών κομμάτων και των αυτοδιοικητικών τους εκπροσώπων που παρήλασαν από την κακοποιημένη από την λαθρομετανάστευση και τα επίχειρά της περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Με τον δημαρχιακό εκπρόσωπο του ΚΚΕ να γίνεται δεκτός από τους αγανακτισμένους κατοίκους με αυγά και γιαούρτια, τον περιφερειακό εκπρόσωπο της εκσυγχρονιστικής Αριστεράς Αλαβάνο να λαμβάνει γιαούρτια και την αντίστοιχη δημαρχιακή εκπρόσωπο να λαμβάνει αυγά. Τι ανέμεναν άραγε κάποιοι όταν η Αριστερά καλύπτει πλήρως την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών και των δραστηριοτήτων σαν το παραεμπόριο.

Πρόσφατα είχαμε τις αρνητικές αναφορές της Διεθνούς Αμνηστίας σε βάρος των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα βάσει ανθελληνικών συμπερασμάτων κάποιων ΜΚΟ, διαστρέφοντας πλήρως την αλήθεια και αποκρύβοντας την ξένη εγκληματικότητα και την γκετοποίηση των γειτονιών μας. Αυτή η διεθνής οργάνωση λοιπόν σε πρόσφατη ανακοίνωσή της μίλησε μεταξύ άλλων για την υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει το δικαίωμα στην σωματική και την ψυχική ακεραιότητα των λαθρομεταναστών, ενώ επικαλέστηκε δημοσιεύματα για κρούσματα βίας και παρεμπόδιση λειτουργίας καταστημάτων με άδεια. Με την διαφορά όμως ότι η βία στρέφεται απέναντι σε δεκαπεντάχρονα ελληνόπουλα ή σε Ελληνίδες που δέχονται κάθε είδους παρενόχληση και όχι το αντίστροφο.

Αλλά και στα οικονομικά της χώρας η υποκρισία πάει σύννεφο από ένα κράτος ανισόρροπο που επιχειρεί να κρατήσει νεοταξικές ισορροπίες προκειμένου να καλύψει την λεηλασία που πρόκειται να δεχτούμε ευθύς μετά τις εκλογές. Με την κυβέρνηση Παπανδρέου να μας λέει προ των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι το δίλημμα είναι ή ΠΑΣΟΚ ή χάος και παρακμή, αφού και η ίδια προφανώς αντιλαμβάνεται τα αθλιομνημόνευτα και μνημονιακά ψεύδη της. Και παράλληλα συνεχίζεται το κρυφτούλι για το αν θα έρθουν νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Ακούμε λοιπόν τα κυβερνητικά στελέχη με μπροστάρηδες τον υπουργό οικονομικών Παπακωνσταντίνου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πεταλωτή προκειμένου για την αναθεώρηση της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας να μιλάνε για περιορισμένες επιπτώσεις στο φετινό έλλειμμα δίχως την επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων.

Ακούμε επίσης για πολλοστή φορά για την αύξηση του ΦΠΑ σε προϊόντα ευρείας λαϊκής κατανάλωσης και γινόμαστε θεατές για την απόδοση ευθυνών από την μια κυβέρνηση στην άλλη. Ακούμε επιπλέον ότι δεν θα ακολουθήσουν νέοι φόροι όταν ο ίδιος ο επίτροπος της ΕΕ για την οικονομία Ρεν μίλησε για την λήψη νέων μέτρων αν η Eurostat αναθεωρήσει προς τα πάνω το ελληνικό έλλειμμα και χρέος. Μέτρα που θα έρθουν μετεκλογικά για να γλιτώσει την λαϊκή κατακραυγή όπως νομίζει η κυβέρνηση.

Αλλά και στο ζήτημα του Μεγάλου Αδελφού η κρατική ανισορροπία εξυπηρετεί καταστάσεις και η λαϊκή ανασφάλεια είναι απολύτως δικαιολογημένη. Στις μέρες λοιπόν της λαίλαπας του ΔΝΤ μαθαίνουμε από τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών Σπινέλη ότι τα φορολογικά στοιχεία του ελληνικού λαού θα δημοσιοποιηθούν στο διαδίκτυο βάσει του νέου φορολογικού νόμου. Με μια φτηνή και ανέντιμη μέθοδο που σκοπεύει να εθίσει επιπλέον τον λαό μας στην παρακολούθηση του ιδιωτικού του βίου.

Ήδη η απόταξη από την Ελληνική Αστυνομία του Αρχιφύλακα Δημήτρη Ανδρεάκου επειδή δεν δέχτηκε να παραλάβει την αντίχριστη Κάρτα του Πολίτη είναι ένα κρούσμα που δείχνει τα βρωμερά δόντια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ενταύθα δωσίλογών της. Μια κάρτα που θυμίζουμε ότι ξεκινάει ως φοροκάρτα για να απορροφήσει στην συνέχεια όλα τα υπόλοιπα οικονομικά και προσωπικά δεδομένα μας και να εξελιχτεί σε ταυτότητα δίχως την οποία δεν θα μπορούμε να κινηθούμε ενώ με την απόκτηση αυτής θα γνωρίζουν τα μεγάλα αφεντικά τις πεποιθήσεις μας και τις αποφάσεις μας. Με την ύπαρξη φυσικά του μικροτσίπ. Ενώ από την Εκκλησία μας θέση έχει πάρει ήδη ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ χαρακτηρίζοντας την Κάρτα του Πολίτη ως άρνηση Εκκλησίας.

Η Καθεστηκυία Τάξη δεν δείχνει να μεταβάλλει άποψη από τον ανθελληνικό δρόμο που ακολουθεί. Δεν δείχνει να επηρεάζεται ακόμη και όταν παράγοντες του ΟΗΕ όπως ο ειδικός εντεταλμένος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Αυστριακός Νόβακ λέει ότι δεν πρέπει η Ελλάς να σηκώνει μόνη το βάρος των προσφύγων στην Ευρώπη. Δεν επηρεάζεται όταν οι υπηρεσίες του FBI στις ΗΠΑ λαμβάνουν μέτρα προστασίας ελληνικών προξενικών αρχών μετά από απειλές. Ούτε όταν στο περιοδικό Στρατηγική αναφέρεται ότι το ΓΕΣ αποφάσισε να περιλάβει στον αμυντικό του σχεδιασμό και επιχειρήσεις κατά οπλισμένων εξτρεμιστικών μουσουλμανικών ομάδων.

Ως εδώ η παράνοια και η αιχμαλωσία του Ελληνικού Έθνους. Καιρός να στηρίξουμε πατριωτικές και εθνικιστικές φωνές σε κάθε μάχη του Έθνους μας. Καιρός για μια ελληνική αναγέννηση που θα είναι ασφαλώς εθνική και λαϊκή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/