ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 30-8-2011 .

Η παγκόσμια νεοταξική εξουσία και τα ντόπια φερέφωνα αυτής προχωρούν στο έσχατο στάδιο της πτώσεως του παραδοσιακού έθνους – κράτους με την πλήρη εξαθλίωση και τον κατακερματισμό του κοινωνικού του ιστού. Κοινή επιδίωξη των αντεθνικών δυνάμεων είναι η οικονομική αφαίμαξη και η παράδοση του λαού στον μετασχηματισμό του κοινωνικού κράτους σε μια πολυεθνική χωματερή ανθρώπινων σκιών που δεν θα είναι οι πολίτες του εθνικού και φυλετικού κράτους αλλά οι υπάκουοι υπήκοοι της παγκόσμιας κοινότητας που επιθυμούν με την παγκοσμιοποίηση οι δυνατοί του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Μέσα στο γενικό ορυμαγδό ακούμε συνεχώς τον πολυπράγμονα μεγαλοεπενδυτή Σόρος να προτείνει είτε μέσα από την Ομάδα Διεθνών Κρίσεων είτε δια συνεντεύξεων την υποχώρηση της Ελλάδος σε εθνικά και οικονομικά ζητήματα. Τον ακούσαμε λοιπόν τώρα να ζητάει μέσω του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel να μας αποβάλλουν από «Ε»Ε και ευρωζώνη και παράλληλα από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde να ζητάει από την παρδαλή σήμερα Ευρώπη να αποκτήσει κοινή οικονομική αρχή για να αποκτήσει αξιοπιστία το ευρώ, ο νομισματικός δούρειος ίππος της εθνικής οικονομίας. Και ω του «θαύματος» αυτό είναι το σχέδιο που έχει συλλάβει και το κοινοτικό κονκλάβιο με επικεφαλής τους Σαρκοζί και Μέρκελ. Μια Αρχή όμως που θα οδηγήσει στην ενιαία πολιτική διακυβέρνηση.

Όμως το τίμημα της νέας προσαρμογής προκειμένου να λαμβάνει το υπόδουλο κράτος δανεικό χρήμα, περισσότερα χρέη, λιγότερη εθνική κυριαρχία και συμμετοχή στον σχεδιαζόμενο ανθρωποπολτό είναι η αύξηση της εισφοράς του λαού που βλέπει τον μόχθο του να καταλήγει σε ξένα χέρια. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει για το φθινόπωρο φορολογικές επιδρομές με αύξηση του ΦΠΑ, στο τέλος επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έκτακτη εισφορά σε ΙΧ, επιβολή φόρου ακίνητης περιουσίας, αύξηση φόρου στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, περαιτέρω παρακράτηση μισθών δήθεν για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των Ελλήνων ανέργων και έχει ο Θεός. Ήδη το οικονομικό επιτελείο έχει μιλήσει και για πρόσθετες επιδρομές που θα ισοπεδώσουν κυρίως τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Η ανεργία ωστόσο σαρώνει τον ελληνικό λαό και εκμηδενίζει τις όποιες πιθανότητες ανάκαμψης των νοικοκυριών. Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει το ινστιτούτο της ΓΣΕΕ, η επίσημη ανεργία μετά το φθινόπωρο που ολοκληρώνεται η τουριστική περίοδος θα αγγίξει το 18%, δηλαδή τα 900000 άτομα. Μαζί μάλιστα με την κρυφή, η ανεργία θα φτάσει το 23-24% του πληθυσμού, διαμορφώνοντας παρόμοιο ασφυκτικό πλαίσιο με εκείνο του 1961 που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στη μετανάστευση προκειμένου να επιζήσουν. Ήδη τα πρώτα κρούσματα Ελλήνων που θέλουν να πάνε στο εξωτερικό, κυρίως νέων, έχουν φανεί. Για δε το 2012 η στατιστική ανεργία προβλέπεται να ξεπεράσει το 20% επεκτεινόμενη σε 1150000 άτομα.

Και ενώ λοιπόν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες με τα νεοταξικά αφεντικά τους θέλουν να φτιάξουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, τα καραβάνια με τους λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται από τον ταραχώδη ισλαμικό κόσμο αυξάνοντας το στρατό των πεμπτοφαλαγγιτών που εγκληματούν, αρπάζουν θέσεις εργασίας και λαμβάνουν πολιτικά δικαιώματα. Σε μια περίπτωση στην Κρήτη, στην περιοχή Γυαλισκάρι της Παλαιοχώρας εντοπίστηκαν 67 λαθρομετανάστες από αυτούς που τα καθεστωτικά και χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ αποκαλούν «μετανάστες». Όπως μάλιστα διαπιστώθηκε, πέντε εξ αυτών ήταν οι διακινητές τους. Πολλές είναι άλλωστε οι περιπτώσεις που λαθρομετανάστες μεταφέρουν λαθρομετανάστες όταν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις έχουν πιαστεί να διακινούν ναρκωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη μάθαμε ότι άνοιξε το πρώτο μαγαζί που εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες. Βρίσκεται λέγεται μάλιστα σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη ομάδα της πόλης προκειμένου να διαφημίσει την «επιχείρηση» και να έρθει σε γνωριμία με πελατεία. Η εν λόγω «επιχείρηση» ετοιμάζει τμήμα do it yourself προκειμένου ο πελάτης να φτιάχνει το δικό του μείγμα ναρκωτικών καθώς επίσης και υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σκοπεύουν κάποιοι να κάνουν τους Έλληνες να ξεχνούν τα προβλήματά τους!

Το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος δεν αφήνει φυσικά όρθια την Παιδεία. Ο γ.γ του σχετικού υπουργείου κ. Κουλαίδης λέει ότι «η σχολική χρονιά που έρχεται πρόκειται να είναι η πιο δύσκολη μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης». Οι δε ελλείψεις σε βιβλία και εκπαιδευτικούς οδηγούν στο χάος όταν για 12000 δασκάλους που αποχωρούν θα προσληφθούν μόλις 600!

Κατά τα λοιπά το ψευτορωμέϊκο ενοχλήθηκε επειδή ο άξιος μητροπολίτης Καλαβρύτων θέλησε να επισκεφτεί στο κελί του όπως πολύ σωστά είπε τον πολιτικό κρατούμενο Στρατηγό Ντερτιλή και να τον συγχαρεί για την πίστη του στις αρχές του παρόλο που θα μπορούσε να υποκριθεί μεταμέλεια. Αλλά ο Στρατηγός Ντερτιλής παραμένει πιστός ως Έλληνας Στρατιωτικός και Εθνικιστής στον όρκο που έχει δώσει και υλοποίησε κατά την Στρατιωτική Επανάσταση της 21ης Απριλίου να υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και μόνο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η μόνη πολιτική ιδεολογία που στηρίζεται στις κοινωνικές δυνάμεις του Ελληνισμού και προωθεί εκ παραλλήλου την αυτάρκεια του λαού και την ισχυροποίηση του κράτους. Και ο εθνικός πολιτικός λόγος μαζί με τον Ιερό Όρκο στην Τιμή της Πατρίδος και του λαού θα ανταμειφθούν σύντομα από τον λαό μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 26-8-2011 .


Πληθαίνουν οι ενδείξεις που καταδεικνύουν την συντόμευση του χρόνου σύγκρουσης στην περιοχή μας. Το διεθνές ενδιαφέρον για την βολική και ανθελληνική «επίλυση» των εθνικών μας ζητημάτων συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλο το εύρος αυτών. Παράλληλα η διεθνοποίηση του οικονομικού προβλήματος και του ενεργειακού ζητήματος με το κέντρο βάρους στην γεμάτα προσόντα αυλή μας σε στεριά και θάλασσα διαμορφώνουν το κλίμα για τον εκνευρισμό της Τουρκίας και την εκτόξευση απειλών αυτής εναντίον μας. Απειλές που στρέφονται ακόμη και σε βάρος των δυνατών συμμάχων της. Είναι λοιπόν ώρα ιστορικών ευθυνών για την Ελλάδα προκειμένου να βρει εθνικές λύσεις και να διεκδικήσει προωθημένους διαδρόμους φτάνοντας στην δικαίωση για όσα της αφαίρεσαν οι κλέφτες της ιστορίας της.

Η Μ.Κ.Ο Διεθνής Ομάδα Κρίσεων που μας πρότεινε πρόσφατα την παραχώρηση θαλασσίων διαδρόμων στο Αιγαίο και την αποστρατικοποίηση των νησιών μας έρχεται τώρα και μας ζητάει υποχωρήσεις στο ζήτημα της ψευτομακεδονίας των Σκοπίων. Προτείνει λοιπόν η ομάδα του Σόρος και των φίλων του να δοθεί στα Σκόπια το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ή άλλη παρεμφερής για όλες τις διεθνείς χρήσεις και η Ελλάδα να αναγνωρίσει την ύπαρξη «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας. Τα Σκόπια θα προβούν στη φοβερή παραχώρηση … να μην ονομάσουν Μέγα Αλέξανδρο το αεροδρόμιό τους. Θέμα που γεννά οπωσδήποτε κλίμα διεκδικήσεως σε βάρος της ελεύθερης Μακεδονίας Μας όταν οι συνεργάτες των Σκοπίων αλωνίζουν με πολιτικούς ρόλους στην πατρίδα μας που αρνείται να διεκδικήσει ακόμα και τώρα την ελληνικότητα της σκλαβωμένης Βόρειας Μακεδονίας Μας.

Η Άγκυρα από την μεριά της ετοιμάζει σκηνικό προβοκάτσιας στο Αιγαίο ενόψει της ενάρξεως την 1η Οκτώβρη των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ. Μετά τις 15 Σεπτέμβρη έχουν ανακοινωθεί μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο. Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε επιπλέον ότι κατά την καλοκαιρινή περίοδο τα τουρκικά μαχητικά παρενοχλήθηκαν 116 φορές από τα ελληνικά αεροσκάφη! Και ακόμη ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο σε 20 περιπτώσεις στην περιοχή της Χίου και 14 στην περιοχή της Λέσβου! Είναι σαφές ότι οι Τούρκοι ονομάζουν παραβιάσεις τις διεκδικήσεις τους επί ελληνικού εδάφους και παράλληλα επιδιώκουν να αυξήσουν το ενεργειακό τους μέρισμα βάζοντας πόδι στον γεωφυσικό μας πλούτο. Και κινούνται κατά αυτόν τον τρόπο στρατιωτικά, οικονομικά και διπλωματικά απειλώντας διαρκώς.

Η εταιρία που έχει αναλάβει να αντλήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ είναι η αμερικανική Noble Energy που έχει λάβει όλες τις νόμιμες άδειες ακόμη και από τις ΗΠΑ. Αυτό έδωσε το έναυσμα στην Τουρκία να προβεί σε απειλές και διάβημα ακόμη και έναντι των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τις ληφθείσες άδειες από τους Αμερικανούς και την Κύπρο παράνομες.

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών απαιτεί από τον υπερατλαντικό του σύμμαχο περισσότερη υπευθυνότητα για τις έρευνες αερίου και πετρελαίου λέγοντας πως «οι έρευνες αυτές θα προκαλέσουν προβλήματα την περίοδο που γίνονται προσπάθειες για μόνιμη λύση στο κυπριακό». Ο ορυκτός πλούτος θα φέρει ελληνικά, αμερικανικά, τουρκικά και ισραηλινά σκάφη στην περιοχή και η Τουρκία θέλει να γίνει ο δυνατός παίκτης της υπόθεσης.

Και επάνω στην κορύφωση της κρίσης παρών έδωσε ο ηγέτης του κατοχικού κυπριακού τομέα Έρογλου ο οποίος με την ευκαιρία των πανηγυριών για την κατάληψη της Λεύκας είπε ότι η «τουρκοκυπριακή» πλευρά είναι τάχα εκείνη που επιθυμεί την ειρήνη, παρουσιάζοντάς την ως δήθεν θύμα. Και ακόμη ότι οι «τουρκοκύπριοι» επιδιώκουν την ειρήνη προς όφελος της Κύπρου, των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της «Ε»Ε που απειλούν αν η ελεύθερη Κύπρος πάρει την προεδρία αυτής δίχως την τουρκοποίηση της Κύπρου που ονομάζουν νεοταξικοί «σύμμαχοι» και Άγκυρα «λύση».

Παράλληλα ο Έρογλου λέει πως στην πραγματικότητα η ελεύθερη Κύπρος θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τα τραγικά γεγονότα του 1974. Φυσικά έτσι πρέπει να συμβεί, αφού η μόνη δίκαιη και ειρηνοποιός επίλυση είναι η εκδίωξη και του τελευταίου Τούρκου από το νησί και η ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα.

Ο γνωστός μας «φίλος» Σόρος έρχεται εκ νέου να μας αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα. Ο γνωστός σιωνιστής μεγαλοεπενδυτής και μετρ των χρηματοοικονομικών στοιχημάτων σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ζήτησε να διωχτεί η Ελλάς από την «Ε»Ε και τη ζώνη του ευρώ, κάνοντας λόγο για μια «ειρηνική έξοδο». Να συμβεί αυτό την στιγμή που οι εταίροι μας μαζί με τους εδώ καθεστωτικούς συνεργάτες του διεθνιστικού νεοταξισμού έχουν γεμίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας και έχουν νεκρώσει τα ελληνικά εργοστάσια και χωράφια. Με την δήθεν ευρωπαϊκή ένωση να λαμβάνει αποφάσεις για κοινή διακυβέρνηση και κηδεμονία επί των τέως όπως επιδιώκουν εθνικών κρατών.

Οι μόνες αναγκαίες και επιβεβλημένες λύσεις στα εθνικά μας ζητήματα είναι η προάσπιση του εθνικού και λαϊκού χαρακτήρα του κράτους μας και η ενδυνάμωση αυτού μέσα από την πλήρη εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων. Οι δε συνεργασίες της Ελλάδος να συνάπτονται με γνώμονα την λευτεριά των ελληνικών πατρίδων, όπως ακριβώς επιβάλλουν το Δίκαιο και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 24-8-2011 .


Η φτωχοποίηση των λαϊκών μαζών και η επιδημία των εξεγέρσεων που επιδιώκουν να εξαπλώσουν οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης στις εύφορες και προσοδοφόρες αγορές έχουν ως στόχο την κατάρρευση της παραγωγικής δραστηριότητας και την κατάργηση της αυτάρκειας του εθνικού κράτους. Τώρα πια φανερώνεται το αληθινό πρόσωπο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Η υποβάθμιση της αμερικανικής οικονομίας αποτελεί ένα ακόμη μήνυμα ψυχολογίας προς τους χειμαζόμενους ήδη λαούς και μια απόδειξη ότι οι καταχραστές της αξιοπρέπειας και των ελευθεριών μπροστά στην εμπέδωση της παγκόσμιας διακυβέρνησής τους δεν έχουν πρόβλημα να προκαλέσουν ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ και έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε οι δυνάμεις της «πολιτισμένης» Δύσης στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο ενοχοποιώντας τον εθνικισμό και «ανοικοδομώντας» εκ των υστέρων τα ρημαγμένα έθνη. Ήδη αναμοχλεύονται μνήμες και αναμένονται ανάλογες περιπέτειες.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αχυράνθρωποι που συγκροτούν την πολιτική τάξη του κράτους «μας» προχωρούν σε μέτρα συνθηκολόγησης της πατρίδος γεμίζοντας το σώμα της με πληγές και οδηγώντας τους Έλληνες σε πλήρη απόγνωση. Δεν είναι φυσικά η μεγάλη πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών η μεγαλύτερη ζημιά. Άλλωστε αυτό είναι ένα παιχνίδι μονάχα για κερδοσκόπους και δεν αφορά ούτε τον λαό μας ούτε την πραγματική οικονομία. Τα χρηματιστήρια είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός υποθήκευσης των εθνικών εισοδημάτων σε χέρια ολίγων και κάνουν κακό στην οικονομική δραστηριότητα.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η έφοδος του καθεστώτος ενάντια σε δραστηριότητες που ενισχύουν τις ελληνικές θέσεις εργασίας και προσθέτουν έσοδα άμεσα αξιοποιήσιμα για την εθνική μας οικονομία. Μια τέτοια έφοδος αποτελεί η αύξηση του ΦΠΑ από 13 σε 23% στον τομέα της εστίασης από την 1η Σεπτέμβρη, στην οποία αντιδράει λογικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ). Αντί δηλαδή να ενισχυθεί ο τουριστικός τομέας σε μια κρίσιμη περίοδο, οδηγείται στην απελπισία και την συρρίκνωση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΘ Μ. Ζορπίδη, στην αγορά «για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια το ισοζύγιο εγγραφών – διαγραφών μελών στο ΕΕΘ είναι αρνητικό για το πρώτο τρίμηνο του 2011, με τις διαγραφές σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο να είναι αυξημένες κατά 40% και τις εγγραφές μειωμένες κατά 15%.

Η κατάρρευση των δημοσίων εσόδων από την παρανοϊκή υπερφορολόγηση δικαίων και αδίκων, ακόμη και σε βάρος των αδυνάτων, και την συρρίκνωση των μισθών και των συντάξεων συνεχίζεται με την πλήρη εκτροπή του ελέγχου στο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. Ο δε υπουργός οικονομικών Βενιζέλος λέει για την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση πως το μέτρο είναι αναγκαίο αλλά δεν είναι δίκαιο ούτε λογικό. Θεραπεύουμε δηλαδή την νόσο ενταφιάζοντας τον ασθενή! Αυτή η λογική του νεοταξικού παραλόγου άλλωστε επισφραγίζεται από την αύξηση των Ελλήνων που χάνουν για οικονομικούς λόγους τα σπίτια τους και μένουν στο δρόμο. Σύμφωνα με την ΜΚΟ Κλίμακα ο αριθμός των αστέγων στην Αθήνα έχει αυξηθεί κατά 20% όταν το 2010 ο αριθμός τους υπολογιζόταν στις 20000.

Η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει ανεξέλεγκτη. Υπάρχουν συμπατριώτες μας που ζουν σε αυτοσχέδια χαρτόκουτα με τις οικογένειές τους να βρίσκουν στέγη σε πρόχειρα παραπήγματα. Έχουν αναφερθεί μάλιστα περιστατικά όπου κάποιοι άστεγοι προβαίνουν σε μικρούς αυτοτραυματισμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν μιλάμε για περιθωριακά υπάρξεις, αλλά για άτομα που είχαν έως πρόσφατα μια ικανοποιητική διαβίωση. Η σύνθεση των δυστυχούντων Ελλήνων τρομάζει καθώς το 70% είναι ηλικίας 50 ετών και το 80% άνεργοι με αρκετές ανύπαντρες μητέρες 50 ετών με δύο παιδιά.

Και ενώ λοιπόν το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού καθεύδει, ο τζίρος από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών ανέρχεται στα 20 δις ευρώ ετησίως με το κράτος να χάνει το ίδιο διάστημα 8,5 δις μόνο σε φόρους. Και αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι είμαστε η χώρα με τις περισσότερες κατασχέσεις παράνομων προϊόντων. Το πλέον οδυνηρό της υπόθεσης είναι ότι αυξάνονται τα λουκέτα ελληνικών καταστημάτων στους πλέον εμπορικούς δρόμους και χάνονται πολλές ελληνικές θέσεις εργασίας.

Όσοι λοιπόν κόπτονται για τα δικαιώματα των «καημένων» ξένων φτηνών εργατικών χεριών, πρέπει να μάθουν ότι οι Έλληνες αυτοκτονούν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σε ποσοστό 17% περισσότερο από πέρσι. Και για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η διασφάλιση της ζωής των Ελλήνων προέχει. Και μάλιστα τη στιγμή που η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών έχει πάει στα ύψη και αποκρύβεται από κράτος και καθεστωτικά ΜΜΕ ακόμα κι όταν συλλαμβάνονται αλλοδαποί να κρύβουν σε σπίτια ολόκληρα οπλοστάσια και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως σε μια περίπτωση στον Βύρωνα.

Και ενώ λοιπόν καταστρέφεται απολύτως σκόπιμα με τη συνεργασία των πολιτικάντηδων η ελληνική οικονομία, η Τουρκία απειλεί στρατιωτικά αν η Κύπρος προβεί σε άντληση των υδρογονανθράκων της και ζητάει ζωτικούς χώρους από την Πατρίδα μας με ραγιάδικους διαλόγους όταν εξοπλίζεται για πόλεμο. Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να παραδοθεί ούτε στην Τουρκία ούτε στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Η ώρα της κρίσης έφτασε. Η κάθαρση θα ξεκινήσει από μια επαναστατική εθνικοκοινωνική διακυβέρνηση που ζητάει ο λαός μας για μια αληθινά ελεύθερη και μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 18-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 22-8-2011 .


Η αβεβαιότητα που καλύπτει την πιθανότητα επίλυσης του παγκόσμιου οικονομικού προβλήματος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις πολιτικές διεργασίες στην αναζήτηση της βέλτιστης εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων. Οι περιοχές που διαθέτουν υψηλή ποσότητα υδρογονανθράκων είναι βέβαιο πως θα καταστούν διακεκαυμένες ζώνες μέσα από τη συγκέντρωση πολλών και αντικρουόμενων συμφερόντων στο βαθμό που θα προκληθούν ισχυρές γεωπολιτικές συγκρούσεις.

Το ισχυρότερο πεδίο τέτοιων συγκρούσεων εστιάζεται εντός της ελληνικής επικράτειας σε σημεία που επιδιώκει να αρπάξει η Τουρκία και οι λοιποί προσωρινοί γείτονες ενώ επιθυμούν να καταστήσουν ουδέτερες ζώνες οι νεοταξικοί «σύμμαχοι». Η δρομολόγηση των ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ο προγραμματισμός της εξόρυξης του κυπριακού γεωφυσικού πλούτου από αμερικανική εταιρία, οι αποκαλύψεις για το μοίρασμα του Αιγαίου από το 2002 και οι ετοιμασίες της Τουρκίας για πόλεμο με την Ελλάδα μόνο τυχαία γεγονότα και συμπτώσεις δεν αποτελούν.

Το Ελληνικό Αίμα όμως φλέγεται από τις ιστορικές στιγμές θυσιών και δεν πρόκειται να υποταχθεί. Το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά «φίλοι» και εχθροί. Η θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έχει χαραχτεί με ανεξίτηλο άγραφο και αιμάτινο μελάνι στις καρδιές του Κυπριακού Ελληνισμού και ολάκερου του γένους μας. Η συμμετοχή 800 περίπου μοτοσικλετιστών στην πορεία μνήμης που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού για τους δύο ήρωες εθνομάρτυρες και η παρουσία πλήθους ακόμη λαού στην εκκλησία, το κοιμητήριο και το χώρο της εκδήλωσης δείχνουν ύψιστη ετοιμότητα. Η παρουσία των εθνικιστών Κυπρίων υπήρξε εντυπωσιακή και η πορεία με τους μοτοσικλετιστές μετέφερε το μήνυμα του αγώνα για τη λευτεριά που πόθησαν οι ήρωες όπως τονίστηκε στο μήνυμα της ημέρας δίπλα από το οδόφραγμα της Δερύνειας.

Η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο πλησιάζει πλέον στην κορύφωσή της. Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου είπε πως η Τουρκία θα αντιδράσει σε περίπτωση που διενεργηθούν οι γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Όπως δήλωσε ο εκφραστής του νεοοθωμανισμού «αν τεθεί θέμα περισσότερων προωθημένων βημάτων, θα επιδείξουμε την απαιτούμενη αντίδραση»! Η τουρκική αντίδραση είναι οι εισβολές και οι δολοφονίες για την βίαιη κατάληψη ελληνικού εδάφους.

Αντιθέτως, η πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι γεμάτη από προδοσίες, υποχωρήσεις και εγκατάλειψη εθνικού εδάφους και ελληνικών πληθυσμών από προσκυνημένους πολιτικάντηδες. Ειδικά ο μήνας Αύγουστος έχει εξελιχθεί σε καταραμένο μήνα για τη φυλή μας. Τούτες τις μέρες μας η Άγκυρα και οι Κατοχικές Αρχές γιόρτασαν με την μετάβαση εκατοντάδων φίλων του Κύπριου προέδρου Χριστόφια υποτιθέμενων «τουρκοκυπρίων» τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας από την τουρκική πολεμική αεροπορία τον Αύγουστο του 1964. Από το οδόφραγμα του Λιμνίτη προς το θύλακα των Κοκκίνων πέρασαν 45 λεωφορεία με 918 «τουρκοκύπριους» με τη συνοδεία ανδρών του ΟΗΕ αλλά ακόμη και με μικρά τουρκικά πολεμικά σκάφη.

Οι Τούρκοι λοιπόν προκαλούν την ώρα που έρχονται οι αποκαλύψεις μέσα από βιβλίο του Τούρκου πρώην διπλωμάτη Μπουλούκμπασι ότι από το 2002 που ξεκίνησαν οι διαβόητες επαφές ανάμεσα σε Τουρκία και γραικύλους υπό την κυβέρνηση Σημίτη και υπουργό εξωτερικών τον σημερινό πρωθυπουργό Παπανδρέου, είχε γίνει αποδεκτή η ελληνική παραίτηση από την επέκταση των χωρικών υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια. Την στιγμή που οι συζητήσεις για τις απαιτήσεις της Τουρκίας σε βάρος μας προχωρούσαν, οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι υποχωρούσαν όχι μόνο στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο, αλλά επιπλέον στους στρατηγικούς διαύλους Ρόδου – Καρπάθου, Κάσου – Κρήτης και Αντικυθήρων – Κρήτης, αλλά και την Μύκονο!

Ακόμη και στην περιοχή από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία, όπου υφίσταται καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης και οι Τούρκοι δεσμεύουν για ασκήσεις του Ναυτικού και της Αεροπορίας τους, φτάνουνε οι υποχωρήσεις του καθεστώτος από τότε. Η Τουρκία μας δίνει την προσφυγή για την υφαλοκρηπίδα στο διεθνές δικαστήριο και εμείς ουσιαστικά παραδίδουμε το μισό Αιγαίο και θαλάσσιους δρόμους μεταξύ των νησιών μας υπό το σχήμα «χτένας».

Στο μεταξύ η Τουρκία υπέγραψε συμβόλαιο 400 εκατομμυρίων με τη Νότια Κορέα για την κατασκευή τρίτης γενιάς αρμάτων μάχης. Το έργο αυτό θα γίνει με τη σύμπραξη της Ν. Κορέας και τριών τουρκικών κατασκευαστικών εταιριών. Η Τουρκία θα αποκτήσει κατ’ αρχήν 250 τανκς ALTAY με στόχο να φτάσει τα 1000. Τα συγκεκριμένα άρματα μάχης διαθέτουν σύστημα που τα κάνει άτρωτα σε βιολογικές, χημικές και ραδιενεργείς επιθέσεις, ενώ δύνανται να λειτουργήσουν ακόμη και σε βάθος 4,1 μέτρων κάτω από το νερό. Οι εξοπλισμοί της Τουρκίας έρχονται σε μια στιγμή που οι αντίστοιχοι ελληνικοί έχουν συρρικνωθεί και το «ελληνικό» κράτος προσέρχεται στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων δίχως να ζητάει το παραμικρό και τους Τούρκους να απειλούν στρατιωτικά.

Ο ρόλος της Τουρκίας ως βραχίονας του διεθνιστικού νεοταξισμού και η ρωσικές προειδοποιήσεις σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής καθιστούν επιβεβλημένη την ανατροπή του καθεστώτος και την χάραξη σχεδίου ελληνικών προωθημένων διεκδικήσεων στην σκακιέρα της γεωπολιτικής που θα πάρει σύντομα φωτιά. Η φθορά των εχθρών μας θα αντιμετωπιστεί από μια θωρακισμένη και ισχυρή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που θα αρπάξει τις ευκαιρίες να καρπωθεί εδαφικά τα σημεία τριβής που συνιστούν οι αιώνια ελληνικές και προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΤΗΣ 8-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 13-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 18-8-2011 .


Το κράτος έχει ως κυριότερη αποστολή του την ικανοποίηση των λαϊκών δικαίων και την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος με τη διενέργεια πολιτικών πράξεων που εξασφαλίζουν το αυτεξούσιο της εθνικής κοινότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι πόροι και η ισχύς του κράτους τίθενται στην διάθεση της αυτάρκειας του λαού ώστε να εργαστεί αυτός απερίσπαστος για την προκοπή του Έθνους. Οι δε εξουσίες ενός αληθινά δυνατού κράτους πηγάζουν από τους πολίτες της λαϊκής φυλετικής κοινότητας και ασκούνται υπέρ αυτών από τους πλέον ικανούς πολιτικούς ταγούς που αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της Φυλής που καλούνται να υπηρετήσουν.

Στην Πατρίδα μας το αυτεξούσιο έχει καταργηθεί τυπικά και ουσιαστικά. Η εξουσία της Ελλάδος καθίσταται όχημα της πιο στυγνής ξενοκρατίας που έχει ενσκήψει στο χρονικό της ούτως ή άλλως ανθελληνικής και ξενοκίνητης κομματοκρατίας. Πόροι και θέσεις ευθύνης έχουν παραδοθεί από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες στα διεθνή αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης με τη σύναψη συμφωνητικού μεταβιβάσεως της κυριότητας της πατρίδος στους τύραννους της οικουμένης. Αυτό ακριβώς συνέβη με μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα καταργήσεως των ελευθεριών του Ελληνισμού κι αυτό πραγματοποιείται πλέον στην πράξη. Σ’ ένα κράτος που έχουν οι ελληνόφωνοι μετατρέψει σε τεκέ του κόσμου υπέρ των παγκόσμιων τοκογλύφων που υποβιβάζουν έως και τις «δυνατές» ΗΠΑ, ανοίγοντας τη συζήτηση για ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Οι υπηρέτες του λαού, οι παλαιοί διώκτες των βασιλέων της Πίστης, παραδίδουν τώρα τον κυρίαρχο λαό στους πιστωτές και κίβδηλους βασιλείς. Βλέπουμε λοιπόν τον πρωθυπουργό της κατοχικής κυβερνήσεως Παπανδρέου να αναγγέλλει ως προτεραιότητες ισοπέδωσης την Παιδεία, το φορολογικό σύστημα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Με στόχους την ανατροπή της ιστορικής συνέχειας και εθνικής συνείδησης της ελληνικότητας και την περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων μακριά από τη γη και τον πλούτο της. Σε συνέντευξή του στο Bloomberg μίλησε για προσέλευση επενδυτών στην πράσινη και καθαρή ενέργεια και για την επιθυμία του ως συνεισφορά στο κοινό καλό την απελευθέρωση του δυναμικού που διαθέτει η χώρα.

Και όντως, η απελευθέρωση ενέργειας και δυναμικού μακριά από χέρια ελληνικά ξεκίνησε τον ράθυμο για τους πολλούς Αύγουστο. Οι δανειστές των εθνών έδωσαν εντολή να πουλήσουμε τα πάντα και γρήγορα. Εγκαταστάθηκαν δύο τοποτηρητές κατ’ εντολή αυτών, οι οποίοι θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα στον έλεγχο, την λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων που σχετίζονται με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Από τις ιδιωτικοποιήσεις και τις αποκρατικοποιήσεις, το φορολογικό νομοσχέδιο, την υγεία, έως την παιδεία και την απασχόληση. Πλήρης παράδοση της διακυβέρνησης δηλαδή στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Παράλληλα εγκαθίστανται τρεις ακόμη σύμβουλοι των παγκόσμιων τοκογλύφων στο επταμελές συμβούλιο των εμπειρογνωμόνων. Και ο «κυρίαρχος» ελληνικός λαός να δουλεύει ως υποπόδιο των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Στο μεταξύ ενεργοποιούνται ένας πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την καταγγελία φορολογικών παραβάσεων, παρανομιών κρατικών λειτουργών και υποθέσεων διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ανωνύμως. Ένας καθωσπρέπει «χαφιεδισμός» δηλαδή που θα έχει ως αποδέκτη των στοιχείων την νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία με την ενέργεια του υπουργού προστασίας του πολίτη. Γιατί θα πρέπει να εξηγήσει κάποιος αρμόδιος τον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγεται η διενέργεια συκοφαντήσεως κάποιου προσώπου από κάποιον που τον εχθρεύεται για λόγους ιδιοτέλειας.

Στο μεταξύ το άνοιγμα των επαγγελμάτων συνεχίζεται στη χώρα μας με τους ταξιτζήδες στην παρούσα φάση να φορτώνονται την σκυτάλη του κακού από τους φορτηγατζήδες και τη ζημιά φυσικά να επεκτείνεται με στόχο κι άλλους τομείς εργασίας. Σκοπός δεν είναι η κερδοφορία των Ελλήνων και της εθνικής οικονομίας, αλλά η κατάληψη της ελληνικής αγοράς εργασίας από το ξένο κεφάλαιο των πολυεθνικών και τα φτηνά ξένα εργατικά χέρια. Η λαθρομετανάστευση προσφέρει ήδη πολλά και θα προσφέρει στη συνέχεια περισσότερα τέτοια χέρια. Στο μεταξύ είναι ήδη έτοιμη η Κάρτα Μετανάστη για 530000 αλλοδαπούς εργαζόμενους που περιλαμβάνει ψηφιακή φωτογραφία, ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονικό τσιπ. Η κυβέρνηση από την μια εμφανίζει μικρό τάχα αριθμό λαθρομεταναστών όταν βαστάει τους υπόλοιπους υπό καθεστώς μη απομάκρυνσης και από την άλλη κάνει δοκιμές για το μελλοντικό ηλεκτρονικό φακέλωμα των Ελλήνων.

Η πολυπολιτισμική βέβαια προσφορά της λαθρομετανάστευσης συνεχίζεται. Το είδαμε όταν δύο Ρουμάνοι έφεραν στη χώρα μας τάχα για δουλειά και τελικά εξέδιδαν μια νεαρή ομοεθνή τους και μητέρα. Το διαπιστώσαμε εκ νέου όταν εξιχνιάστηκε η απαγωγή ενός γιατρού στη Σταμάτα που έγινε τον Μάιο από συμμορία πέντε Αλβανών. Το βλέπουμε διαρκώς μέσα από περιστατικά δολοφονιών, κλοπών και πωλήσεων ναρκωτικών σε βάρος Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς. Όμως η «ελληνική κυβέρνηση» βλέπει ως λύση την αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών! Και την ίδια στιγμή εξουσία, παραεξουσία, ελληνική αστυνομία και Associated Press φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα… ακροδεξιών στην Ελλάδα!

Φοβούνται τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει την κατάλυση του αυτεξούσιου της Ελλάδος και να επαναφέρει την εθνική κυριαρχία σε χέρια ελληνικά. Γι’ αυτό εκτοξεύουν ψεύδη και λάσπη που ανήκουν σε καθεστωτικούς και παγκόσμια διακυβέρνηση. Συνεχίζουμε λοιπόν τον δρόμο προς μια Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση της Μεγάλης Ελλάδος μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 7-8-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-8-2011 .

ΑΘΗΝΑ 14-8-2011 .


Η άμυνα της Πατρίδος μας διαθέτει μια ασυνήθιστη χαλαρότητα όταν είναι γνωστό ότι οι προσωρινοί γείτονες και εχθροί μας προσδοκούν να αποκομίσουν εδαφικά οφέλη από την δεινή θέση του χειμαζόμενου από την φτιαχτή κρίση κράτους μας. Ειδικότερα αυτή η χαλαρότητα είναι περισσότερο επικίνδυνη από την στιγμή που οι μισελληνικές θέσεις των «γειτόνων» εκφράζουν τις βασικές γραμμές επιδίωξης του διεθνιστικού νεοταξισμού στα εθνικά μας ζητήματα που σκιαγραφούνται στην χερσόνησο του Αίμου από μια κουτσουρεμένη και πάντως μικρότερη Ελλάδα.

Όταν λοιπόν διευκολύνονται οι αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος, τότε ο κίνδυνος παίρνει σαφές σχήμα από τη στιγμή που η εχθρική προπαγάνδα εισχωρεί σε έδαφος ελληνικό. Τα σύνορα του κράτους αποδεικνύονται διάτρητα στην διασπορά των εχθρικών θέσεων μεταξύ του πληθυσμού της ακριτικής Ελλάδος όχι βεβαίως με ευθύνη του Ελληνικού Στρατού που ίσταται έτοιμος στις θέσεις του άγρυπνος φρουρός. Ούτε βέβαια γιατί υφίσταται κρίση τοπικής εθνικής ταυτότητος. Αλλά γιατί το ψευτορωμέϊκο έχει βάλει σκοπό ξενόφερτο να οδηγήσει την Ελλάδα στην αυτοκτονία. Σε μια εθνική δολοφονία που θέλει το προσκυνημένο και ξενοκίνητο καθεστώς να την εμφανίσει ως τάχα αυτοκτονία και μάλιστα δίχως αντίδραση από τον ελληνικό λαό.

Το απύθμενο θράσος της σκοπιανής πλευράς να τροφοδοτήσει την προπαγάνδα της για τον ψευτομακεδονισμό της στο έδαφος της ελεύθερης Μακεδονίας Μας και συγκεκριμένα τη Φλώρινα μέσα από την αδειοδότηση σκοπιανού ραδιόφωνου είναι μια τρανταχτή απόδειξη προσυμφωνημένης ενέργειας μειοδοσίας του σοσιαλιστικού κράτους «μας» και των Σκοπίων . Ένα ραδιόφωνο που θα λειτουργεί μάλιστα στο βουλγαρικό γλωσσικό ιδίωμα, το δήθεν «μακεδονικό». Όταν μάλιστα αυτό ανακοινώνεται από στέλεχος του μειοδοτικού φιλοσκοπιανού κόμματος Ουρανίου Τόξου σαν τον Αναστασιάση ή Ασλάκοφ όπως αυτοαποκαλείται που εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μελίτης με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, μέσα μάλιστα από δηλώσεις σε σκοπιανά ΜΜΕ, τότε ένα συμφωνητικό ξεπουλήματος της Μακεδονίας Μας έχει μπει σε εφαρμογή.

Όταν ακούγονται θέσεις περί υπάρξεως στη Μελίτη 2300 εθνοτικά «Μακεδόνων» με λίγους Αλβανούς και Τούρκους δίχως την παρουσία Ελλήνων, όταν ομολογείται η προσπάθεια εισόδου στα σχολεία της περιοχής της ψευτομακεδονικής γλώσσας και όταν λέγεται από εκλεγμένο ταγό πως σε μια «Μακεδονία» στην ΕΕ θα υπάρχει ελεύθερη επικοινωνία μέχρι τη Θεσσαλονίκη και «θα γίνουμε όλοι Μακεδόνες», τότε καθήκον του έθνους είναι να κάτσει στο σκαμνί ενός κράτους. Όταν μάλιστα ετοιμάζεται όπως μαθαίνουμε μέχρι και τηλεόραση, τότε η κυβέρνηση ή θα πρέπει να ανατρέψει τις μεθοδεύσεις ή να αναλάβει τις ευθύνες της.

Όταν ο Τούρκος γενικός διευθυντής του «Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού» Χαλίτ Ερέν επισκέπτεται στη Θράκη όσες φορές θέλει και όποτε εκείνος θέλει, συναντώντας τους τουρκόφρονες φορείς και τους συλλόγους τους, τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Σάρνιτς και γενικά κάθε άθυρμα της τουρκικής πολιτικής, κάνοντας προπαγάνδα τουρκικότητας επί των Ελλήνων μουσουλμάνων και των εδαφών της Ελεύθερης Θράκης Μας, τότε η Ελλάς πρέπει να καθαρίσει την αυλή της από ζιζάνια και φίδια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Τούρκος αξιωματούχος έχει απωλέσει την ελληνική ιθαγένεια και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφαλείας, το «ελληνικό» κράτος είναι υπόλογο δεδομένων των τουρκικών διεκδικήσεων σε βάρος μας. Πάντως οπωσδήποτε ο Ερέν, πυλώνας της τουρκικής προπαγάνδας, σε καμία περίπτωση δεν έρχεται μόνο για να δει τη γριά μάνα του. Ας την πάρει μαζί του στην Τουρκία και ακόμα πιο πίσω, στις μογγολικές στέπες.

Είναι ήδη γνωστό στους αρμόδιους για την εθνική άμυνα της χώρας ότι η Τουρκία εξυφαίνει σχέδια εισβολής ακόμη και σε κατοικημένο νησί του Αιγαίου. Όπως μάλιστα λένε οι καλά γνωρίζοντες, τα τουρκικά γεράκια κοιτάνε στο μέρος του Αγαθονησίου, σχεδιάζοντας την αιχμαλώτιση και τον εκτοπισμό της στρατιωτικής φρουράς και του τοπικού πληθυσμού σε άλλο κατοικημένο νησί. Το Αγαθονήσι αναφέρεται από την Άγκυρα ως νησί «μη κατονομαζόμενο από τις συνθήκες Λονδίνου, Λοζάνης και Παρισίων». Τα δε τουρκικά στρατεύματα που σταθμεύουν στον Έβρο διαθέτουν γέφυρες – πορθμεία προς εισβολή. Και η τουρκική εφημερίδα «Sunday's Zaman» μας λέει ότι οι αερομαχίες έχουν έως τώρα μειωθεί στις 79 στην περιοχή του Αιγαίου και δεν θα ξεπεράσουν τις 100, όταν από το ΓΕΕΘΑ δίνεται μηδενικός απολογισμός! Οι Τούρκοι δίνουν μάλιστα θρασύτατα 201 «παρεμποδίσεις» τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά, 93 παραβιάσεις του «τουρκικού» εναέριου χώρου από ελληνικά αεροσκάφη και 24 παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων από ελληνικά πολεμικά πλοία!

Οι Τούρκοι ονομάζουν παραβιάσεις τις σε βάρος μας διεκδικήσεις τους. Οι δε πολιτικάντηδες δηλώνουν τάχα επιφυλακτικότητα έναντι της Άγκυρας και ζητούν μεσολάβηση από την Βρετανία και τον ΟΗΕ που στηρίζουν το τουρκικό μαντρόσκυλο των νεοταξικών συμφερόντων. Στην πραγματικότητα όμως έχουν ήδη ανοίξει τα σύνορά μας, πηγαίνοντας με ανθελληνικό σχέδιο για συνομιλίες στο ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο το φθινόπωρο στην Άγκυρα.

Τα σύνορα όμως τα φυλάσσει ο Ελληνικός Στρατός και είναι έτοιμος να τα σπάσει ελευθερώνοντας τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Και ο ελληνικός λαός μαζί με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό θα βαδίσουν νικηφόρα τα υψηλά πεπρωμένα του Ελληνικού Έθνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"

ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-8-2011:

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

ΤΗΣ 6-8-2011 .


ΑΘΗΝΑ 12-8-2011 .


Ένα πέπλο φόβου έχει ξεδιπλωθεί επάνω από τα ευρωπαϊκά έθνη. Ένα κλίμα τρομοκρατήσεως των λαών ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα στην ήπειρό μας και διαχέεται από κράτος σε κράτος. Και ο στόχος του φαινομένου αυτού αποκτά σαφές ιδεολογικό στόχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η ποδηγέτηση της ελεύθερης βουλήσεως των πολιτών από την συστημική τρομοκρατία που παράγει μια φαινομενικά αόρατη βιομηχανία φόβου με επιδίωξη την υποταγή συνειδήσεων.

Τώρα όμως ο τρόμος του διεθνιστικού νεοταξισμού στρέφεται ξεκάθαρα ενάντια στον Εθνικισμό για να ανακόψει την πανευρωπαϊκή άνοδό του. Η πρεμούρα της εγκατάστασης της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλει την οριστική κατάλυση του εθνικού κράτους. Το λαϊκό συναίσθημα όμως είναι συνυφασμένο με την εθνική του ταυτότητα και ιστορία, αφού ο λαός αρνείται να παραχωρήσει τη θέση του και το κράτος του σε ξένα χέρια και ξεπουλημένους. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την ανάγκη εθνικής αντίστασης. Γι’ αυτό και υπόκειται στην καλλιέργεια του φοβικού συνδρόμου ταυτόχρονα με τον εθνικισμό ως εφαλτήριο αντίστασης.

Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Νορβηγία κατευθύνθηκε με την χρήση του παραμορφωτικού φακού της νεοταξικής προπαγάνδας στον επιδιωκόμενο στόχο. Η δε Νορβηγία ως χώρα με υψηλά αποθεματικά στα ασφαλιστικά της ταμεία, δυνατότητα εξαγοράς χρέους και υψηλή τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, με ανεξαρτησία κινήσεων από τους διαβόητους οίκους εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας, αποτελεί ένα αγκάθι για την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τώρα με τα δολοφονικά χτυπήματα του «περίεργου» Νορβηγού που παρουσιάστηκε από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ ως δήθεν ακροδεξιός και ρατσιστής, τα κακά φαντάσματα της ανθρωπότητας προσδοκούν η μεν Νορβηγία να πάψει τις επαφές με τη Ρωσία και την Ελλάδα, ο δε εθνικισμός να καταδειχτεί ως δήθεν δολοφονική συμμορία. Και ταυτόχρονα επιδιώκουν να εμφανίσουν το εθνικό κράτος ως αδύναμο να διαχειριστεί υψηλές κρίσεις. Στην πραγματικότητα ο «περίεργος» Νορβηγός αποδείχτηκε φιλοσιωνιστής, αντιρατσιστής και φιλογκέϊ, αλλά η αλήθεια αποκρύφτηκε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ αφού οι νεοταξικές εντολές αγιάζουν τα μέσα.

Η βιομηχανία του φόβου στην πατρίδα μας έχει και συνέχεια. Ακούσαμε λοιπόν από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Οικονόμου να παραδέχεται το τραγικό έλλειμμα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία με τη φράση «είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις καθημερινά με καλάσνικοφ». Και την ίδια στιγμή ο κ. Οικονόμου «ανακαλύπτει» την ύπαρξη μιας… φασίζουσας ακροδεξιάς προέλευσης βίας! Η οποία λέει δεν έχει προσλάβει τις διαστάσεις της αναρχικής βίας.

Πρόκειται για μια ανήκουστη και εξωπραγματική σύγκριση με τους ακροαριστερούς υπάλληλους του φοβίζοντος καθεστώτος. Την ίδια στιγμή αποκρύβεται από τον ελληνικό λαό ότι για την εγκληματικότητα ευθύνεται το ίδιο το καθεστώς, οι γνωστοί πασίγνωστοι κουκουλοφόροι και η είσοδος των λαθρομεταναστών που νοθεύουν την κοινωνία μας και βοηθούν τους σκοπούς των γειτονικών και των νεοταξικών άρπαγων.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, μαθαίνουμε ότι πρόσφατα στέγασαν 30 λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας σε Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, μετατρέποντας αυτό σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών! Μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και των αρχών, το υπουργείο δήθεν προστασίας του πολίτη είπε πως δεν θα στείλει άλλους!

Και να φανταστείτε ότι το Ίδρυμα είναι ενεργό και τα παιδάκια θα επιστρέψουν το Σεπτέμβριο. Και σαν να μη φτάνει αυτό, οι 21 εκ των 30 λαθραίων έφυγαν από τον «ξενώνα» συνεχίζοντας το ταξίδι στον …ελληνικό παράδεισο! Οι αρμόδιοι ουδόλως ενοχλούνται από την αύξηση του φαινομένου των πυρκαγιών που ξεκινούν από την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο και κατευθύνονται στο έδαφος της ελεύθερης Ηπείρου που θεωρούν οι Αλβανοί τάχα δική τους.

Οι φωτιές όμως συνεχίζονται και λαμβάνουν μάλιστα και πολιτισμικές διαστάσεις, αφού το ψευτορωμέϊκο είναι προορισμένο για τους αλλόφυλους, τους αλλόθρησκους και λοιπούς νεοταξικούς. Έτσι λοιπόν δόθηκαν χώροι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών στους μουσουλμάνους της Αθήνας προκειμένου αυτοί να γιορτάσουν το ραμαζάνι. Για να γυρνούν κάποιοι εξ αυτών να μας απειλούν με τη ζωή μας και να απαιτούν Τζαμί όταν αποτελούν επαχθές βάρος που δεν τους ζητήσαμε ποτέ να έρθουν, αλλά ήρθαν ως ακάλεστοι και εισβολείς.

Το δε υπουργείο δήθεν ελληνικής παιδείας και διά βίου αμάθειας που προέβη σ’ αυτήν την απρέπεια, προφανώς μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται όταν οι «καημένοι» της οικουμένης συλλαμβάνονται σωρηδόν ακόμη και μέσα σε αμαξοστάσια του ΟΣΕ όπως πρόσφατα συνέβη στην Πάτρα με 114 από δαύτους. Δεν ενδιαφέρεται για τα 400 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα κοντά στο νησί Πρασούδι της Ηγουμενίτσας, όταν τα ναρκωτικά πηγαινοέρχονται αβέρτα από την Αλβανία. Δεν νοιάζονται για την απόπειρα βιασμού νεαρού αγοριού από αλλοδαπό στη Σάμο, αμφότερων λαθρομεταναστών. Το υπουργείο αμάθειας ενδιαφέρεται όμως για την επιστροφή στα δημοτικά σχολεία του ανιστόρητου βιβλίου ιστορίας της Ρεπούση που βλέπει συνωστισμούς Ελλήνων στη Σμύρνη και ύπαρξη ελληνικών ευθυνών στην Μικρασία.

Ο Έλληνας δεν υποτάσσεται στο φόβο και δεν αποδέχεται ξένες κυριαρχίες. Έχει ανεπτυγμένη εθνική συνείδηση και υπερηφάνεια. Θα γίνει αληθινά λεύτερος και θα ξανακυριαρχήσει με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στο τιμόνι σκορπίζοντας φόβο και δέος στους εργολάβους του φόβου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-7-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-8-2011.

ΑΘΗΝΑ 8-8-2011 .


Η ελληνόφωνη κυβέρνηση και το εν γένει κατοχικό καθεστώς της Πατρίδος μας προχωρούν με βήμα ταχύ και λεονταρισμούς παντελώς αστήρικτους και υποκριτικούς στην αναγόρευση της Ελλάδος εκ νέου ως προτεκτοράτο φόρου υποτελή στην Υψηλή Πύλη. Στην ουσία η ελευθερία του ψευτορωμέϊκου υπήρξε στα χρόνια της κομματοκρατίας απολύτως ελεγχόμενη και υπό προθεσμία στο βαθμό που εξυπηρετούντο τα στρατηγικά συμφέροντα των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων.

Αυτή όμως η εικόνα αλλάζει επί το δυσμενέστερο από τη στιγμή που οι περιούσιες δυνάμεις βάζουν τον εργολάβο των δικών τους θελημάτων Τούρκο, που η ίδια η «πολιτισμένη» Εσπερία έφερε στην περιοχή μας, να μας φέρει τον σύγχρονο ζυγό της δουλείας. Από ένα γυάλινο γίγαντα που είναι έτοιμος να σωριαστεί σε ερείπια. Η απληστία των «συμμάχων» φαίνεται να επιδιώκει ένα είδος ελληνοτουρκικής χαλαρής συνομοσπονδίας ενάντια σε φύση και λογική.

Οι σύμμαχοι της Άγκυρας Αλβανοί επιδίδονται στην αντικατάσταση της εθνικότητας στην προσεχή απογραφή από την εθνοπολιτισμική ομάδα, απειλούν με πρόστιμα και αποκλείουν τους πληθυσμούς εκτός του αλβανικού μορφώματος προκειμένου να αποχαρακτηρίσουν εθνικά τους ελληνικούς πληθυσμούς της Βορείου Ηπείρου. Ο αρχιεπιστάτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης σύμφωνα με την πρόσφατη τοποθέτηση της Αμερικανίδας υπουργού εξωτερικών Κλίντον, η Τουρκία σέρνει την Ελλάδα στη διενέργεια ενός νέου ελληνοτουρκικού υπουργικού συμβουλίου.

Έτσι λοιπόν ο Έλληνας πρωθυπουργός Παπανδρέου θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία με ομάδα Ελλήνων υπουργών για να συμμετάσχει στο εν λόγω υπουργικό συμβούλιο. Κι αυτό παρά τις συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Παπανδρέου αποπειράται αποτυχημένα να διαψεύσει τις επαφές για το ξεπούλημα σε κυριαρχία, χωρικά ύδατα και γεωφυσικό πλούτο.

Στον Έβρο οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει στην προμήθεια γεφυρών – πορθμείων, ενός ξεκάθαρα επιθετικού όπλου, σε μεγάλες ποσότητες και δυνατότητες τέτοιες ώστε να διευκολύνουν τη ζεύξη του ποταμού Έβρου και να επιτρέπουν την είσοδο των τουρκικών στρατευμάτων από το κατεχόμενο τμήμα του ποταμού στο ελεύθερο εντός ολίγων λεπτών. Ενισχύονται έτσι σημαντικά τα τμήματα του τουρκικού στρατού που σταθμεύουν από καιρό στην κατεχόμενη Α. Θράκη και αδυνατίζει το πλεονέκτημα που μας προσφέρει αμυντικά η ποτάμια γραμμή.

Στο μεταξύ η τουρκική κυβέρνηση προχωράει στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου πλοίου υποθαλασσίων ερευνών. Σκοπός του είναι η έρευνα για πετρέλαιο όχι μόνο στην Μαύρη Θάλασσα, αλλά επιπλέον στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Τίθεται από την Τουρκία ο στόχος της κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού νερού προς τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, την στιγμή που μετά την καταστροφή της ναυτικής βάσης Λεμεσού και του παρακείμενου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού, η Κύπρος σύρεται να αγοράσει ενέργεια από τα Κατεχόμενα και ουσιαστικά από την Άγκυρα. Ενόψει των συζητήσεων για τα χωρικά ύδατα και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, όπως λέει η τουρκική φυλλάδα Χουριέτ, σκοπός του πλοίου αυτού θα είναι το μέτρημα του υπό διερεύνηση εύρους των τουρκικών διεκδικήσεων.

Και στην Ελεύθερη Θράκη οι τουρκικές αξιώσεις έλαβαν μεγαλύτερες διαστάσεις στο μνημόσυνο που έγινε για τον Σαδίκ. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση την επιστασία την είχαν οι ψευτομουφτήδες Μετέ και Σερήφ μαζί με τον Τούρκο πρόξενο Σάρνιτς και την παράσταση έκλεψαν καλεσμένοι από το τουρκικό κοινοβούλιο και οργανώσεις τουρκομογγόλων. Εκεί ακούστηκαν οι γνωστές αναφορές του Τσαβούς Μουσταφά του κόμματος του Σαδίκ για την παραχώρηση δικαιωμάτων στους «Τούρκους» της Δ. Θράκης πέραν από τις μουφτείες και την ουσιαστική πολιτική διαχείριση. Οι πράκτορες της Άγκυρας μίλησαν για την κληρονομιά των «Τούρκων» της Δ. Θράκης, απειλώντας για αγώνα στη λογική ότι «το δίκαιο δεν δίνεται, παίρνεται»!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο υπουργός εξωτερικών Λαμπρινίδης διαψεύδει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τουρκία για το καθεστώς των νήσων του Αιγαίου και ότι βρίσκονται κοντά στην υπογραφή συνυποσχετικού, επιχειρώντας να σταθεί μόνο στο θέμα της υφαλοκρηπίδας. Στην ίδια τοποθέτηση αναφέρθηκε στην τουρκική αδιαλλαξία στην Κύπρο σε συνάρτηση με τα ευρωπαϊκά όνειρα της Τουρκίας, στο θέμα της Χάλκης και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, με πνεύμα υποχωρητικού συμβιβασμού καθώς οι ανθελληνικοί βρυχηθμοί δεν αναστέλλουν καμία υποτελή συνδιαλλαγή για συνυπάρξεις και γεωγραφικούς προσδιορισμούς. Ο Λαμπρινίδης επιδόθηκε στην διάψευση του παγώματος των σχέσεων με τη Ρωσία για τα μάτια των ΗΠΑ που θέλουν να βγάλουν τα δικά μας.

Το νεοταξικό καθεστώς της Πατρίδος μας την ίδια στιγμή αφήνει τις Ένοπλες Δυνάμεις με σημαντικές ελλείψεις σε καύσιμα, ενώ κάνει έξωση στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού για 120000 ευρώ και κατεδαφίζει το κτίριό τους ως αυθαίρετο. Το ΝΑΤΟ ωστόσο προειδοποιεί την Τουρκία να μην αγοράσει ρωσικά ή κινεζικά αντιπυραυλικά συστήματα και η Αυστρία δείχνει την πόρτα εξόδου στον Τούρκο πρέσβη γιατί τόλμησε να μιλήσει για γκετοποίηση των Τούρκων.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την πρόσδεση της Ελλάδος στο τουρκικό και το νεοταξικό άρμα. Κανένας εθνικός συμβιβασμός. Θα θωρακίσουμε τα σύνορά μας, θα ανασχηματίσουμε τις συμμαχίες μας και θα εθνικοποιήσουμε τους πόρους μας με βλέμμα προστατευτικό και απελευθερωτικό για τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Για μια Ισχυρή Ελλάδα με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην εξουσία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Η ΛΥΣΗ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 24-7-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-7-2011 .


ΑΘΗΝΑ 2-8-2011 .


Το αδιέξοδο της Πατρίδος μας είναι ορατό και μπορεί να αποτραπεί μόνον αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η ανωτέρα έκκληση που πηγάζει από την μακραίωνη ιστορία και τα μεγάλα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής. Όταν η Πατρίδα σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού νεοταξισμού από όλους τους δρόμους και ανάξιοι ταγοί, ξεκομμένοι από τον Ελληνισμό μας, ονομάζουν με περίσσιο θράσος και υποκρισία το σφαγείο ανάσα σωτηρίας, τότε η λύση εναπόκειται αποκλειστικά στον Πατριωτισμό των Ελλήνων πέρα από στημένους «νόμους».

Πάψε ελληνικέ λαέ αγαπημένε και χιλιοπροδομένε να προσμένεις από πολιτικάντικα χείλη αλαλάζοντα την ωδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης να σε οδηγήσουν στην ξηρά αυτοί που σε οδήγησαν σκόπιμα και εκ σχεδίου στη ξέρα. Μην περιμένεις να σε οδηγήσουν στην επιβίωση δούλοι και περιούσια αφεντικά που σε θέλουν ημιθανή για να σου αφαιρέσουν τα κάλλη και έπειτα να σου αφαιρέσουν τελευταία την ίδια την ύπαρξή σου. Μα θα μας ξεχρεώσουν αυτοί που σωρεύουν νέα χρέη; Θα θωρακίσουν την Ελλάδα αυτοί που έχουν φέρει τους ξένους εισβολείς μέσα στην αυλή μας;

Στην περίπτωση του δεύτερου μνημονίου, που όπως λέγεται συντόμως θα ακολουθήσει και συνέχεια, και τη διαβόητη εκταμίευση του δανείου, φορτωθήκαμε 109 δις ευρώ επιπλέον με μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, εμπλοκή των ιδιωτών επενδυτών και μεγάλων των τραπεζιτών τοκογλύφων με την επίφαση ενός σχεδίου Μάρσαλ νέου τύπου. Πάρτε δηλαδή νεοταξίτες προύχοντες την βαθιά κουτάλα και καλή όρεξη. Ο δε πρωθυπουργός Παπανδρέου μας μίλησε για βιωσιμότητα του ελλείμματος και ανάπτυξη. Ναι, εξασφαλίστηκε η εκπόρνευση της Ελλάδος για άλλα 30 χρόνια με μηδενική παραγωγή και πληρωμή φόρου υποτέλειας στους δανειστές.

Κανένας ελληνικός πόρος δεν πρόκειται να καταλήξει στο ελληνικό ταμείο. Μονάχα ο μόχθος και το αίμα του Έλληνα πρόκειται να σμίξουν μεταξύ τους για να σβήσει ο εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας που λέγεται ελληνική αναγέννηση. Ήρθε στη χώρα μας η υπουργός των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον και μας είπε πως δοκιμάζουνε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες αν έχουν πραγματική θέληση για «επίλυση» των προβλημάτων. Και μας είπε για συναίνεση και σκύψιμο της κεφαλής ακόμα κι από τον λαό μας αφού έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για να «σωθούμε». Και είπε πως θα έρθουν επενδύσεις φτάνει να βοηθήσουμε τις μεθοδεύσεις τους στα Βαλκάνια και να κάνουμε καλή κοινωνία με τον Τούρκο με φόντο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ελληνικό.

Να δώσουμε διαπιστευτήρια καλού προσκυνητή μας ζητούνε αδέλφια. Στον Τούρκο που τον λένε καλό συνέταιρο στα ανόσια έργα του διεθνιστικού νεοταξισμού της υπερδύναμης που θα παραμείνει υπερδύναμη όσο εξυπηρετεί περιούσιες ανάγκες. Να παραδώσουμε γη, ύδωρ και ταυτότητες στα κοράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλουν. Μας το είπε και η Διεθνής Ομάδα κρίσεων των Σόρος, Ανάν και λοιπών ζητώντας να ξαρματώσουμε τα νησιά μας και να μειώσουμε χωρικά ύδατα ένεκα της διεθνούς ναυσιπλοΐας με αμφίβολες τουρκικές υποχωρήσεις και δωρεές ανούσιες ωστόσο στα δώδεκα μίλια, όταν το δικαίωμα ανταλλάσσεται με οπισθοχώρηση.

Το πωλητήριο στο μεταξύ που έχουν φορτώσει στους ώμους του Ελληνισμού μας συνεχίζεται αδιάκοπα. Μέσω του ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άρπαγες να παραλάβουν περιφερειακά αεροδρόμια, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, μεταλλευτικά δικαιώματα, μικρούς λιμένες και μαρίνες, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καζίνο. Παράλληλα η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων όχι για να αυξήσει το τζίρο και να δώσει θέσεις εργασίας σε Έλληνες αλλά για να αφαιμάξει τον Έλληνα επαγγελματία δίνοντας την αγορά για μια ακόμη φορά στις πολυεθνικές προς κερδοσκοπία.

Στο μεταξύ οι «σύμμαχοι» με καυτά … δάκρυα χαράς μέσα από τις εταιρίες εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας βυθίζουν τη χώρα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας. Προφανώς με απεριόριστο τερματισμό.

Και οι άλλοι σύμμαχοι των ελληνόφωνων και γραικύλων ηγετίσκων, οι λαθρομετανάστες, ως συμπληρωματικός προς τους τοκογλύφους στρατός κατοχής, βυθίζουν την Ελλάδα σε όλεθρο εγκλήματος. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιάς στο χάνι Δελβινακίου εντοπίστηκε νέο φορτίο ναρκωτικών αποτελούμενο από 58 κιλά κάνναβης. Και την ίδια στιγμή 4 από τους υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές Μαροκινούς του μεγάρου Υπατίας συνελήφθησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών διότι οι βαλίτσες τους είχαν μέσα κλοπιμαία. Και στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ένα τεράστιο φορτίο από ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες για καλάσνικοφ.

Πάντως ο ΣΕΒ και οι ενταύθα τραπεζίτες μας έδειξαν πως εννοούν την ανάπτυξη της Ελλάδος με την πρόταση που κατέθεσαν στην κυβέρνηση. Ζητούν πιο σκληρά μέτρα λιτότητας. Μίλησαν για την ανάγκη υψηλής παραγωγικότητας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των αγαθών και υπηρεσιών που παράγει η χώρα, για την ανάγκη αυξημένης εγχώριας αποταμίευσης και την εισροή ξένων κεφαλαίων. Θέτουν ως μέσο επίτευξης του στόχου τους την μείωση του επιχειρηματικού κόστους. Αλλά όταν υπάρχει ασφυξία εγχώριας παραγωγής, αυτό επιτυγχάνεται με τα φτηνά μεροκάματα κυρίως λαθραίων και τη μείωση ελληνικών θέσεων εργασίας.

Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να συναινέσει στην εκπόρνευση από τους προαγωγούς ξένων συμφερόντων. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς χρειάζεται Έλληνες εργάτες στην παραγωγή και Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα. Για αδέσμευτο λαό και ισχυρή Πατρίδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com