ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΕΘΝΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 26-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 29-7-2012.

Οι εχθροί της Ελλάδος βρίσκονται πολύ κοντά μας. Έχουν διαβεί τα κατεστραμμένα τείχη της πατρίδος μας και το ξέρουν οι πάντες. Ο εχθρός έχει ταυτότητα που δεικνύει τον ανθελληνισμό που κουβαλάει εκ των προθέσεων και των πράξεων. Οι προθέσεις υπερβαίνουν ακόμη και τη γλώσσα που μεταχειρίζεται αφού ο σκοπός του είναι η κατάρρευση της ήδη διαβρωμένης πολιτείας.

Τα κατεστραμμένα τείχη είναι η εθνική κυριαρχία μας. Και ο εχθρός είναι το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς που λειτουργώντας κατ’ εικόνα και ομοίωση του πάτρωνά του διεθνιστικού νεοταξισμού θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα από σιδηρούν έθνος σ’ ένα χάρτινο τσαλακωμένο παλιάτσο της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η διαδικασία είναι χρόνια και το σαράκι δουλεύει μεθοδικά. Ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Όμως η αναγκαία αναδιάταξη του Ελληνικού Έθνους πρέπει να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την αναγέννηση κι όχι την εμβάθυνση της σύγχρονης σκλαβιάς και τη διάλυση.

Η Ελλάς διαθέτει πλούσια ιστορία, τεράστιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, ανυπέρβλητο πολιτισμό και ανθεκτική εθνοφυλετική συνοχή. Δεν διαθέτει όμως ελληνική στην ψυχή πολιτική ηγεσία και εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό ισχυρής και ηγεμονικής πολιτικής παρουσίας. Δεν διαθέτουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο μήτε το βασικό στοιχείο του αυτοδιοίκητου μήτε εθνικό προσανατολισμό στην κρατική διοίκηση που άγεται και φέρεται στη δούλεψη των αιώνιων γυρολόγων και εμπόρων των εθνών.

Όμως τέτοιο έθνος δεν μπορεί να κρατηθεί στη ζωή αφού είναι καταδικασμένο να σπαταλάει τις δυνάμεις και τα χαρίσματά του διαρκώς σε ξένη δούλεψη. Αυτό το ξόδεμα της διαρκούς φθοράς και του αργού θανάτου ζούμε μέχρι τώρα. Και είναι αγριότερο τούτο το ξόδεμα όσο περισσότερα είναι τα χαρίσματα και όσο περισσότερο ελεύθεροι στη φύση τους είναι οι νόμιμοι κάτοχοι αυτών.

Κι έτσι επέδραμε η διαφθορά και η ανηθικότητα στην εξουσία για να περιθωριοποιηθεί το ήθος και ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Ήρθε η κρίση των διεφθαρμένων ταγών για να κάνει τον Έλληνα λαό κολάκων της ηγεσίας, ύστερα ζητιάνων και στο τέλος απελπισμένων. Ήρθε η μοντέρνα αυτοδιοίκηση με την καπηλεία του ονόματος του Καλλικράτη να κάνει μικρά κρατίδια τις περιφέρειες που ορέγονται να δράξουν στα νύχια τα γεράκια του νεοταξισμού. Και από κοντά συνεχίζεται η σκύλευση της εθνικής μας παιδείας που δεν φτωχαίνει μονάχα στα φωνήεντα αλλά και στους χάρτες και τις αναφορές στις ελληνικές αποικίες της κλασσικής περιόδου όπως και τους αγώνες του έθνους μήπως ξεσηκωθεί ο ραγιάς.

Αυτός ο σηκωμός είναι που πρέπει να συμβεί για την ανάκτηση του ελληνικού κόσμου, του κατά δικού μας κόσμου που μας κλέβουν τα γεράκια της γνωστής παγκόσμιας συμμορίας με τους νάνους του διεφθαρμένου αστικού καθεστώτος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η απελευθέρωση της πατρίδος μας δεν έχει ακόμη συντελεστεί. Είναι ακόμη μπροστά και μας προσμένει. Στην πολιτική διοίκηση, στην κοινωνία, στην εθνική ολοκλήρωση. Τα χρέη των ανθελλήνων βαρβάρων είναι πολλά και την απόδοσή τους την απαιτούμε στο ακέραιο.

Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ξαναγίνουμε το σιδηρούν έθνος με το στρατηγικό όραμα και τις επεκτατικές βλέψεις αφού μόνο ένα τέτοιο έθνος δικαιούται να ζήσει ελεύθερο ξεσχίζοντας τις σάρκες των γερακιών της οικουμένης. Είναι πολλά τα αγαθά που διαθέτουμε, όμως δεν αρκεί η νόμιμη κατοχή αυτών. Κι ο ελεύθερος πρέπει να είναι δυνατός. Να έχει μαχητικό πνεύμα με πατριωτική αρετή και τόλμη ασύνορη. Ο πολιτισμός μας χτίζεται με την όρεξη για άσκηση του νου μα και του σώματος. Σκέφτεται καλά αυτός που πολεμάει καλά. Αυτός που χτίζει πρέπει να περιφρουρεί το οικοδόμημά του και κυρίως να μάθει να μην παραχωρεί τίποτα δικό του.

Μέχρι σήμερα το Ελληνικό Έθνος στην νεότερη ιστορία του έχει καθοδηγηθεί από μοιραίους ανθρώπους που του επέβαλλαν να δίδει τα πάντα και να μην ζητάει τίποτα. Αυτή η παρανοϊκή «λογική» επιβάλλεται πάντοτε μετά από κάθε κατοχή και πριν από κάθε εθνική επανάσταση. Κάθε φορά που το έθνος μας έπεφτε σε ξένα χέρια ακολουθούσε ο καιρός των ριψάσπιδων και των δωσίλογων.

Στο Σιδηρούν Ελληνικό Έθνος του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος αυτή η «λογική» θα πάει στα σκουπίδια μαζί με τους «δημοκράτες» εμπνευστές της. Στην δική μας λογική ισχύει το δόγμα παίρνουμε τα πάντα και δεν δίνουμε τίποτα. Είναι το θείο παράγγελμα που έδωσε ο Τρανός Βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας στους συντρόφους του στις Θερμοπύλες απέναντι στους θρασείς Μήδους.

Θα απελευθερώσουμε το κράτος μας που θα το κάνουμε και πάλι εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Θα αποδώσουμε το τελείωμα του Εφιάλτη στους προδότες και θα πετάξουμε τους σύγχρονους απεσταλμένους του νέου βάρβαρου εισβολέα στην άβυσσο που δεν έχει γυρισμό. Θα ανυψώσουμε την εθνικιστική επανάσταση σε κραταιά εξουσία ενός σιδερόφρακτου Ελληνικού Έθνους που θα έχει προνομιακό όπλο τον πατριωτισμό και κάτοικο αποκλειστικό τον Έλληνα πολίτη – οπλίτη.

Θα εργαστούμε για να θρέψουμε το λαό μας και να αναθρέψουμε τα παιδιά μας με καθάριο ελληνικό πολιτισμό. Θα αναστήσουμε τα παλιά γνώριμα, πρέποντα και χρειαζούμενα σύνορα φέρνοντας και πάλι πίσω τους Έλληνες που διψούν για παλιννόστηση και για παλινόρθωση της πανώριας Μεγάλης Ελλάδος. Το σιδηρούν Έθνος Στρατού και Λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 29-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 29-7-2012.

Η συνεργασία του κατοχικού καθεστώτος και των ελεγκτών της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει εξασφαλιστεί πλήρως και αβιάστως. Οι πολιτικάντηδες που ασκούν την πολιτική διοίκηση της πατρίδος μας υπακούν στον αληθινό εντολέα τους, στους πραματευτάδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης που παρεμβαίνουν όποτε θέλουν στις εσωτερικές μας υποθέσεις, στοχοποιούν όποια ελεύθερη φωνή προτάξει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον και προωθούν με τα προτεινόμενα μέτρα τους την ασφυξία της πατρίδος μας. Τα πάντα τίθενται στον νεοταξικό έλεγχο, αφού ως λέγεται ακόμη και η ψηφιοποίηση των τηλεοπτικών διαύλων υπήρξε κι αυτή επιθυμία της τρόικας.

Τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Άλλωστε η διαβόητη ηλεκτρονική διακυβέρνηση ήδη εξαπλώνεται στην διοίκηση της χώρας στη θέση της σκοπίμως απούσας κυβέρνησης. Αυτή υπάρχει μόνο για τα ξένα θελήματα. Οι άθλιοι σχεδιαστές του παγκόσμιου υπερκράτους δεν ψάχνουν απλώς τα ίχνη μας αλλά τον καθημερινό έλεγχο των ενεργειών μας. Ψηφιακά τα ένσημα, οι φορολογικές δηλώσεις, οι νέες «ταυτότητες», τα πάντα. Η εισβολή βαθαίνει και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας μαζί με την εξαθλίωση των Ελλήνων απαιτούν την τυφλή υποταγή στον ξένο δυνάστη μην τυχόν μας βγάλει τάχα το σωληνάκι και εκπνεύσουμε ως έθνος όταν αυτό ήδη επιδιώκεται.

Όμως ο συνετισμός των Ελλήνων δεν σταματάει εκεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Έλληνας λατρεύει την Πατρίδα του και ο εθνικισμός του είναι αυτοφυής και αυξανόμενος. Πρέπει να τον χτυπήσουν παντού οι παγκόσμιοι ολετήρες. Ακόμη και μέσα στο σχολείο που μετά την επιδιωκόμενη αλλοίωση του ελληνικού αλφαβήτου προχωράει η κονιορτοποίηση της ελληνικής ιστορίας με την αποβολή των ελληνικών κτήσεων της κλασσικής περιόδου. Γιατί ο Έλληνας νέος θα πρέπει να μάθει πως δεν υπήρξε ποτέ δυνατός αλλά πως ήταν τάχα ανέκαθεν ραγιάς.

Στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης οι πολιτικάντηδες κάνουν τους καλούς που αγωνίζονται για το «καλό μας», η φωνή του πρωθυπουργού ακούγεται κυρίως δια του υπουργού οικονομικών και οι ψευτοσύμμαχοι μάς δίδουν δια κυνικών ανακοινώσεων την πραγματική εικόνα του τύραννου.

Θα καταβάλλουν προσπάθειες για την εφαρμογή των ήδη αποφασισμένων μέτρων και δεν θα λάβουν καινούρια, μας λέει η τριμερής κυβέρνηση. Το χαράτσι των ακινήτων όμως θα μπει στη ΔΕΗ και θα συζητηθούν οι δόσεις πληρωμής αυτού και της εφορίας με την τρόικα. Αλλά και στο εργασιακό ζήτημα η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά της μετενέργειας  που συζήτησαν υπουργός εργασίας, εργοδότες και εργαζόμενοι θα τεθούν στην κρίση της τρόικας για να δώσει σύμφωνη ή απορριπτική γνώμη.

Το υπουργείο οικονομικών πάντως για όλα αυτά «απαντά» με παρατεταμένη σιωπή και διατείνεται μέσω «κύκλων» του ότι δεν αποκλείονται οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και νέα μέτρα, λέγοντας πως οι «απρόθυμοι» υπουργοί της κυβέρνησης χρειάζονται  πρόσθετη τεχνογνωσία για να μαζευτούν 11,7 δις ευρώ με περικοπές δαπανών. Όμως η ανεργία των Ελλήνων φουντώνει με τους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο να αυξάνονται κατά 6186 άτομα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι άνεργοι στις ηλικίες 30 – 54 αντιπροσωπεύουν το 63,11% του συνόλου των εγγεγραμμένων ανέργων. Μεταξύ των 782493 εγγεγραμμένων ανέργων του ΟΑΕΔ,  που φυσικά δεν είναι ο πλήρης αριθμός, το 92,3% αυτών είναι φυσικά Έλληνες, αφού τα δικαιώματα στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην υγεία, παντού προσφέρονται κατά προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες.

Όμως οι συλλήψεις αλλοδαπών για εμπόριο ναρκωτικών αυξάνονται, όπως στην περίπτωση τεσσάρων Αλβανών που εμπορευόντουσαν τον θάνατο Ελλήνων στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου προστασίας του πολίτη μόνο στην Αττική σημειώνονται καθημερινά τουλάχιστον 35 διαρρήξεις την ημέρα και το 52,46% των συλληφθέντων για ληστεία μετά φόνου είναι λαθρομετανάστες με το 36% των περιπτώσεων να είναι ανεξιχνίαστες. 

Η κατοχική κυβέρνηση όμως είναι προσηλωμένη στο μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Άσμουσεν που ζητάει την μεγαλύτερη εκχώρηση κυριαρχίας των χωρών στην κατεύθυνση της οικονομικής ένωσης με δικαίωμα «διόρθωσης» των κρατικών πολιτικών στους εθνικούς προϋπολογισμούς, τη νομισματική πολιτική, τον δημοσιονομικό τομέα. Ο δε Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόϊμπλε μας ζητάει περαιτέρω «επώδυνα και ριζικά μέτρα προσαρμογής σε πολλούς τομείς».

Αυτά προφανώς δεν αφορούν το 1000000 ευρώ από τις δημόσιες επενδύσεις που εγκρίθηκαν για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Ρόδο που κατέρρευσε το Δεκέμβριο του 2011 όταν τα νοσοκομεία μας υπολειτουργούν και η μεσαιωνική κληρονομιά στο ίδιο νησί καταρρέει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως μέριμνα όταν οι μισθοί των Ελλήνων καταρρέουν μέσα από τις ελαστικές μορφές εργασίας με το ποσοστό των συμβάσεων μερικής και εκ περιτροπής εργασίας στις νέες προσλήψεις να φτάνει το 43,8%, όταν μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2012 είχαμε την μετατροπή 44122 συμβάσεων εργασίας από πλήρη απασχόληση σε ελαστική. Οι δε θέσεις εργασίας Ελλήνων διαρκώς συρρικνώνονται και η μαύρη εργασία ανθεί.

Οι Έλληνες Εθνικιστές πάντως θα συνεχίσουν να λένε αλήθειες και να υπακούν μονάχα στον νόμιμο εντολέα και ιδιοκτήτη του τόπου, τον ελληνικό λαό. Ούτε σ’ αυτούς που οδηγούν το λαό στην πείνα και τις αυτοκτονίες ούτε στους εμπόρους των εθνών. Και η εντολή του ελληνικού λαού είναι η ανόρθωση μιας Ισχυρής Εθνικιστικής Ελλάδος με Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 19-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 22-7-2012.

Γέμισε ο τόπος διαπραγματευτές - διεκπεραιωτές των μνημονίων που εξισώνουν το οικονομικό πρόβλημα με το εθνικό συμφέρον. Και από κοντά αυξάνεται ο αριθμός των «προστατών» των λαϊκών δικαίων. Βέβαια το εθνικό συμφέρον και τα λαϊκά δίκαια των αγαπημένων πολιτικών κομμάτων του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν ταυτίζονται σκοπίμως όσο μένουν εγκλωβισμένα στο πολιτικό παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης.

Είναι γνωστό το παρελκυστικό σύνθημα της αριστεράς που λέει ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη». Η εθνικότητα βέβαια του εργάτη είναι στοιχείο άχρηστο για τη δήθεν παράταξη της εργατιάς και της φτωχολογιάς γιατί θέλουν τα αριστερά παιδιά του συστήματος να μας πείσουν ότι όπως το κεφάλαιο έτσι και οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Η πολυεθνική ωστόσο μορφή του κράτους είναι κοινή επιδίωξη του καπιταλισμού και του μαρξισμού αφού κοινό σημείο συνάντησης των πραιτοριανών του νεοταξισμού είναι τα ξένα εργατικά χέρια και η επιδιωκόμενη πολιτογράφηση των ψευτοελλήνων νεοψηφοφόρων τους.

Μάχονται λένε δεξιοί, αριστεροί και σοσιαλιστές τις στρεβλώσεις του πολιτικού συστήματος, τα ταμειακά κενά και τις εξαρτήσεις από τους τοκογλύφους. Μάχονται όμως οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι με πρωτοφανή λύσσα το Εθνικιστικό Κίνημα και αδιαφορούν για την δραματική απώλεια της ζωής Ελλήνων που συμβαίνει τις ίδιες δραματικές στιγμές που χάνεται βαθμιαία η εθνική μας κυριαρχία. Η δε απώλεια ελληνικών θέσεων εργασίας αντιμετωπίζεται όπως όλα τα μεθοδευμένα αδιέξοδα με την λογική των αριθμών και την καταγραφή των στατιστικών δεδομένων.

Η καταγραφή όμως του ντόπιου κατοχικού καθεστώτος έχει την ίδια ακριβώς στόχευση με τις αναφορές των τοκογλύφων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Την τρομοκράτηση του λαού, την καλλιέργεια της έλλειψης διεξόδου, την κατάδειξη βολικών λύσεων για την μετατροπή του εθνικού κράτους, του τωρινού προτεκτοράτου δηλαδή, σε πολιτεία του «ευρωπαϊκού» πολυφυλετικού υπερκράτους.

Το λένε πλέον άπαντες, «συντηρητικοί» και προοδευτικοί, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ξετσίπωτα και ξεδιάντροπα. Λεφτά όσα θέλετε αρκεί να μετατρέψετε τον Έλληνα εργαζόμενο σε φτηνό σκλάβο και να μας δώσετε το θησαυρό που κρύβεται στα συρτάρια της ελληνικής γης παραχωρώντας την πατρίδα σας στον ξένο παράγοντα.

Όταν λέμε ξένο παράγοντα, εννοούμε τους λαθροεισβολείς και τους «επενδυτές» μαζί. Αυτούς που μας έρχονται ως εξαθλιωμένοι έποικοι κι αυτούς που μας έρχονται ως γραβατωμένοι ελεγκτές για να ανοίξουν άπαντες το δρόμο στους αγοραστές της γης μας. Αυτοί όμως που πρώτοι φέρουν την ευθύνη για τα δεινά μας είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που αγνοούν την μέγιστη αλήθεια στη ζωή ενός λαού. Και η αλήθεια αυτή λέει πως ο κορυφαίος νόμος παντός άλλου, στην κεφαλή του νομικού συστήματος μέσα στην Πολιτεία, είναι το Δίκαιο του Έθνους.

Ο πολίτης του κράτους είτε είναι εργάτης είτε επιχειρηματίας είτε πένητας είτε πλούσιος είναι αναπόσπαστο τμήμα του έθνους, σάρκα από τη σάρκα του. Και το δικαίωμα στον μέγιστο κοινό οίκο της Πατρίδος αφορά την εθνική και φυλετική μας κοινότητα. Η ζωή του Έλληνα που χάνεται από την δοτή οικονομική κρίση, την ανεργία και το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα δεν είναι για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στοιχείο οικονομοτεχνικής μελέτης.

Η ζωή και η πρόοδος του Έλληνα αφορά την βιολογική συνέχεια και την οικονομική ανάπτυξη του Ελληνικού Έθνους. Οι ψυχές φέρνουν την ανέλιξη της Φυλής μας. Αυτές δημιουργούν και συνθέτουν το Έθνος. Οι Έλληνες αποτελούν την ενσάρκωση του Εθνικού Δικαίου. Οι Έλληνες προηγούνται των αριθμών και ηγούνται των οικονομικών δεδομένων και πόρων του Γένους μας.

Σήμερα ο Ελληνισμός υπόκειται στην σύνθλιψη των δικαιωμάτων του. Ουδείς δείχνει τον πρέποντα σεβασμό στο έθνος των πολιτισμών και της εξανθρωπίσεως της οικουμένης γιατί δεν υπάρχουν οι μπροστάρηδες στην πολιτική μας διοίκηση να αποδώσουν στο έθνος και τον λαό τα αυτονόητα αγαθά για κάθε ελεύθερο και ευνομούμενο κράτος. Μα αυτό είναι αυτονόητο αφού το ψευτορωμέϊκο δεν είναι ούτε ελεύθερο ούτε ευνομούμενο ούτε εθνικό ούτε καν κράτος. 

Δεν αντέχει σε κρίση αξιοπρεπή το «κράτος» εκείνο που δέχεται τον ελλιμενισμό στον Πειραιά τουρκικών «συμμαχικών» πολεμικών σκαφών, που αποδέχεται την μετατροπή του σε ομόσπονδο κρατίδιο της ψευτοευρώπης, που ακυρώνει τα εθνικά μας δικαιώματα για την ειρήνη και την ευημερία της χρηματοοικονομικής και αθεϊστικής συμπτύξεως των εθνών. Δεν αντέχει σε κριτική νομίμου υπάρξεως το μόρφωμα που ποδηγετείται από ανθρώπους που δεν ερυθριούν από το βάρος της αυτοκτονίας των Ελλήνων.

Ας το αντιληφθούν οι πάντες. Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η Επαναστατική Δύναμη που έρχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά τα πολιτικά δεδομένα της Πατρίδος μας. Ο φυλετικός νόμος της εθνικής μας αυθυπαρξίας και ισχύος βρίσκεται στην κορυφή των αξιών μας. Ο νόμος στη ζωή της εθνικής μας κοινότητας δεν αποκτά εξ ορισμού την αποδοχή κι ούτε είναι εκ των προτέρων ηθικός. Εξαρτά την ύπαρξή του από τον νομοθέτη και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Για εμάς τους Εθνικιστές η ύπαρξη του Εθνικού Λαϊκού Κράτους και η υπεράσπιση του δικαιώματος στην κοινωνική και εργασιακή ασφάλεια αφορά μονάχα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει με το Δίκαιο του Έθνους και την συμπόρευση Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 16-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 22-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 22-7-2012.

Το ανθελληνικό κράτος που επικαλείται με θράσος και σε απόλυτη αναντιστοιχία με την αποστολή του τον χαρακτηρισμό «ελληνικό», έχει κατρακυλήσει στο τελευταίο σκαλί δοσιλογισμού και επικινδυνότητας. Η συμπόρευση των καθεστωτικών κομμάτων με τα διεθνή αφεντικά τους είναι η μόνη συνειδητή τους ενέργεια. Κοινή γραμμή γραικύλων πολιτικάντηδων και εμπόρων των εθνών είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων και η αλλοίωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας.


Οι θρασείς δεν το κρύβουν πια. Το λένε άλλωστε και οι σύμμαχοί τους στις Βρυξέλλες. Το κράτος που θέλουν δεν είναι εθνικό και δεν θα είναι διόλου κράτος. Θα είναι μια φτηνή πολιτεία μέσα στο μεγάλο οικοδόμημα του γίγαντα με τα πήλινα πόδια που θα αποκληθεί Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Το προτελευταίο βήμα πριν την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ρέντινγκ είπε ξεκάθαρα στη Ντόϊτσε Βέλλε ότι η Ευρώπη του αύριο θα πρέπει να μοιάζει με τη Γερμανία του σήμερα. Μια ομοσπονδία δηλαδή με τα κράτη να μετατρέπονται σε ομόσπονδα κρατίδια του «ευρωπαϊκού» υπερκράτους. Μας ανέφερε σαν παράδειγμα μάλιστα τις ΗΠΑ που αν και χρωστάνε περισσότερα από τους Ευρωπαίους, το δολάριο δεν κινδυνεύει γιατί το προστατεύει τάχα η οικονομική και η πολιτική ένωση!

Βέβαια αυτή η αλλοίωση περνάει μέσα από τις στρατιές των ανέργων, την απώλεια του εθνικού δικαιώματος στην αγορά εργασίας, τον πολυφυλετισμό, την υποταγή της παιδείας και της θρησκείας στα νέα δεδομένα, την τρομοκράτηση της κοινωνίας κι όλα όσα ήδη σε μεγάλο βαθμό ζούμε.

Μια εκλεπτυσμένη τάχα μορφή τρομοκράτησης είναι η φορολογική πολιτική του προτεκτοράτου. Μετά την κονιορτοποίηση της επαναδιαπραγμάτευσης στο χρόνο της δημοσιονομικής «προσαρμογής» ακολουθεί η ίδια πορεία στις υποτιθέμενες διευκολύνσεις αποπληρωμής των φόρων επί των ανύπαρκτων πλέον λαϊκών εισοδημάτων. Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών για ανάπηρους, όσους έχουν ένα ή δύο προστατευόμενα παιδιά, τρίτεκνους  και πολύτεκνους αποτελεί μια πρώτη γεύση ενισχυμένης αναλγησίας.

Η δε αύξηση του αφορολόγητου από τα 5000 στα 8000 ευρώ θα γίνει λέει σταδιακά έως το 2015 μην τυχόν μας μαλώσει η τρόικα. Η ενοποίηση των χαρατσιών σε ένα, το ηλεκτρονικό πόθεν έσχες και περιουσιολόγιο και άλλα τινά είναι στη διάθεση της αληθινής τοκογλυφικής κυβέρνησης για την μονιμοποίηση της λαϊκής υποταγής και την επιβολή του ηλεκτρονικού ματιού στις ζωές μας. Το δε χαράτσι των ακινήτων θα παραμείνει παρανόμως στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και δεν θα έρχεται χωριστά γιατί η ξενοκρατία θέλει εξασφάλιση του αιμάτινου ελληνικού φόρου στα χέρια του νεοταξικού μινώταυρου. 

Στο μεταξύ η πρόσφατη Έρευνα Εργατικού Δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής καταδεικνύει την δραματική μείωση των εργαζομένων Ελλήνων που συμπεριλαμβάνονται στον πληθυσμό εργάσιμης ηλικίας. Το 2011 οι Έλληνες εργαζόμενοι ήταν 300000 λιγότεροι σε σχέση με το 2010. Η μείωση αυτή συνεχίζεται μέσα στο 2012 με τους απασχολούμενους συμπολίτες μας να αριθμούν τα 3837900 άτομα σε ποσοστό 41% του πληθυσμού της εργάσιμης ηλικίας. Τα δε ποσοστά ανεργίας στις ηλικίες 15 – 19 ετών είναι στο 63,6% και στις ηλικίες 20 – 24 είναι στο 51%.

Δεν φτάνει δηλαδή που με το δημογραφικό μαρασμό μας σκοτώνουν μειώνοντας τον γενικό πληθυσμό του λαού μας κατά 1 εκατομμύριο ψυχές σε δέκα χρόνια, αλλά παράλληλα δολοφονούν τα όνειρα των νέων Ελλήνων στην εργασία και τη δημιουργία. Φτάνουν έτσι οι ανθέλληνες εκ του ασφαλούς στη άμβλυνση του σχηματισμού της ελληνικής οικογένειας.

Οι εγχώριοι τραπεζίτες εμμένουν στις «μεταρρυθμίσεις» της συρρίκνωσης θέσεων εργασίας και μισθών και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας όταν οι εθνικοί πλουτοπαραγωγικοί πόροι θα οδεύσουν αν συνεχιστεί η κατρακύλα στους γνωστούς εμπόρους των εθνών.

Όμως την ίδια στιγμή ένας μεσήλικας Έλληνας σε έναν οικισμό της Ξάνθης και ένας εφοριακός στο Ρέθυμνο αυτοκτονούσανε από απελπισία. Το κακό γιγαντώνεται γυρεύοντας απονομή δικαιοσύνης. Μια 69χρονη Ελληνίδα στη Φιλοθέη ξυλοκοπήθηκε έως θανάτου από κάποιους «κακόμοιρους» και το ίδιο συμβαίνει με τη λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Κι ένας Αλβανός στα Γιάννενα χρησιμοποιούσε σαν διακινητή ναρκωτικών τον δεκάχρονο γιο του!

Ωστόσο με απόφαση της γενικής γραμματείας πληθυσμού και κοινωνικής συνοχής παρέχεται κονδύλι 174000 ευρώ για τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας των λαθρομεταναστευτικών ενώσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κι αν προκύψει καμία ισλαμική «άνοιξη»; Η παγκόσμια διακυβέρνηση πάντως αρέσκεται σε τέτοιες πολυφυλετικές «συνευρέσεις».

Η απάλειψη του ανθελληνικού νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποδείχτηκε μεγάλο ψέμα και παραμύθι αφού η μετατροπή των 7 χρόνων διαμονής σε 10 και η είσοδος σε ελληνικό πανεπιστήμιο παγιώνουν την παρουσία των λαθρομεταναστών. Η απάλειψη όμως της Παναγίας μας από τα θρησκευτικά του γυμνασίου και ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας είναι γεγονότα.

Οι Έλληνες Εθνικιστές κάνουν τάχα πογκρόμ σε βάρος των αγαπημένων λαθροεισβολέων του συστήματος. Όμως το ΚΚΕ δικαιούται να εξισώνει τον Έλληνα Εργάτη με τον αλλοδαπό λαθροθήρα ζητώντας μάλιστα την επαναστατική διεκδίκηση των «δικαίων» του τελευταίου.

Αυτή η Γη ανήκει μονάχα στον Έλληνα που την ποτίζει με το αίμα και τον ιδρώτα του. Και η δική μας πατρίδα είναι έθνος ισχυρό κι όχι νεοταξικό μόρφωμα. Είναι η Ισχυρή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ Τ’ ΑΓΙΟΝΕΡΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 12-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 15-7-2012.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Αυτή είναι η εικόνα που επιθυμούν να παγιωθεί στην πατρίδα μας ταγοί, σωτήρες και βάρβαροι της συμφοράς. Θέλουν όλα τα ναυάγια της οικουμένης που ποιούν τους ανθρώπους να δουν την Ελλάδα και τους Έλληνες ένα σωρό από συντρίμμια και λιθάρια ατάκτως ριμμένα να μαρτυρούν το μεγαλείο που πέρασε, ήρθε και έφυγε ανεπιστρεπτί. Όμως αυτό το χατίρι δεν θα τους γίνει και στη χωματερή της ιστορίας θα καταλήξουν οι κατεδαφιστές της ανθρωπότητας δια χειρών ελληνικών.

Η Ελλάς ζει την κατηφόρα της παρακμής σαν σημείο καθάρσεως των πληγών και επανεκκινήσεως για την οριστική τούτη τη φορά εθνική της ανασυγκρότηση. Οι εθνικές μας μνήμες είναι ζωντανές και το αυτοκρατορικό σχήμα της πατρίδος μας μήτε ξεχνιέται μήτε εγκαταλείπεται. Και ο γενετικός μας κώδικας μαζί με τις προγονικές εντολές μας θυμίζουν καταγωγή και αποστολή μέσα σε μια παγκοσμιότητα που γυρεύει το χαμό της από τα γεράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Όμως εμείς στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στου Βοσπόρου τα αγιονέρια κατά πως λέει ένα τραγούδι του Μιχαήλ Άνθιμου Δήσσου http://www.youtube.com/watch?v=X8BORyCSebA και ετοιμαζόμαστε να τηρήσουμε μια υπόσχεση και μια συνάντηση. Η υπόσχεση κρατάει χρόνους πολλούς και δίσεκτους από τον καιρό που έπεσε ο αυτοκράτορας μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού. Είναι το μέγα τάμα πως θα γυρίσουμε πίσω λυτρωμένοι από τους τουρκεμένους και τους λούστρους του εμπόρου των εθνών να πάρουμε πίσω τα εδάφη της ελληνικής αυτοκρατορίας με τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος στη πρώτη γραμμή και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά στην κεφαλή.

Και η συνάντηση θα κινήσει από τα προσωρινά σύνορα και θα γενεί στην Αγιά Σοφιά για να κοινωνήσουμε καθάριο ελληνισμό και στον Βόσπορο για να αναβαπτιστούμε με πνεύμα ηγεμονικό. Το λέγαμε και στο στρατό ως όρκο τιμής μα κάποιοι ανόητοι δεν μας πίστεψαν στην αρχή. Ύστερα είδαν το όνειρο να χαράζει σαν τη χρυσή αυγή του ελληνισμού μέσα από το σκοτάδι της σήψεως και του θανάτου που ετοίμαζαν για την πανώρια πατρίδα μας. Έτσι λοιπόν οι οπαδοί του Εφιάλτη βάλθηκαν να λιανίσουν το στρατό μας και να αφανίσουν το λαό μας για να μην σηκωθεί ποτέ να γυρέψει ζωή και δικαιώματα. Μάταια προσκυνημένοι και εσείς βάρβαροι των στεπών και της δύσεως.

Σύρατε σπάθη Έλληνες και λιανίστε τον εχθρό. Που θα κάνουμε μπάνιο; Στον Βόσπορο! Που θα κοινωνήσουμε; Στην Αγιά Σοφιά! Το θυμάστε συναγωνιστές το όραμα. Το θρέψανε μαζί μας οι συναγωνίστριες που σαν γνήσιες Σπαρτιάτισσες μας καλούν να πάρουμε το δόρυ και την ασπίδα του νικητή σε ένα νέο ή ταν ή επί τας. Κι εμείς ως αυθεντικοί ιχνηλάτες του παρελθόντος και πολεμιστές της αυθεντικής Ελλάδος θα διαβούμε δια της θυσίας στο θρίαμβο. Τώρα πια είναι ο καιρός που η ιστορία με τα δικά μας χέρια θα αποδώσει στην Φυλή μας τον αληθινό λογαριασμό, αυτόν της εθνικής δικαιοσύνης. Ο φόρος του ελληνικού αίματος τον γυρεύει. Γυρεύει πάνω από όλα να μην αμελήσουμε την ιερή αποστολή μας.

Η ιερή αποστολή μας είναι η δικαίωση των ηρώων και η αναγέννηση του Ελληνισμού. Ο Θεός των Ελλήνων έχει βάλει τη νέα υπογραφή κι είναι όμοια με την προηγούμενη που μαρτυρεί ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης οδηγώντας την παλιγγενεσία του Εικοσιένα. Τώρα η καινούρια παλιγγενεσία θα τινάξει τη νέα σκλαβιά των στημένων δανείων και μέτρων για να οδηγήσει το Ελληνικό Έθνος στην ολοκλήρωση που ματαίωσαν οι ίδιοι τοκογλύφοι με τον τουρκομογγόλο που φέρανε και συντηρήσανε δίπλα μας ως το δικό τους μαντρόσκυλο. Η υπογραφή του Θεού αυτή τη φορά φέρνει μαζί της την αυτοκρατορική βούλα.

Η Τουρκία χάνεται βήμα – βήμα ανάμεσα στις εντολές του σιωνιστικού νεοταξισμού και τις αλαζονικές της βλέψεις για οθωμανικό σκήπτρο. Όμως το αφεντικό έχει βρει νέα σκυλιά να τον υπηρετούν και ο τουρκομογγόλος είναι πλέον αναλώσιμος. Τα οικονομικά συμφέροντα βαδίζουν μπροστά. Όμως η Ελλάδα δεν θα βάλει πλάτη στο σενάριο του τρόμου θυσιάζοντας τα ελληνόπουλα και το μέλλον της πατρίδος.

Τα δικά μας παιδιά έχουν μεγαλώσει με την ψυχική ορμή και την εθνική φλόγα που έχουν ανδρωθεί γενιές και γενιές. Η αλυσίδα της εθνικής μνήμης μεγαλώνει και θεριεύει. Από την Άλωση και τον Παλαιολόγο στο σχοινί του Πατριάρχη στη Σμύρνη και από την μικρασιατική καταστροφή των ίδιων πληγών στην Κωνσταντινούπολη της νέας οδύνης του 1955. Και από την κυπριακή τραγωδία στους πεσόντες Στρατιώτες του Έθνους έως τις μέρες μας.

Δεν θα ανεχθούμε νέες τραγωδίες. Και δεν θα αρνηθούμε τα μηνύματα των καιρών. Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το χάραμα του Ελληνισμού. Ο λυτρωμός του Γένους θα φέρει στο προσκήνιο εκείνους που δεν ξεχνούν το αληθινό χρέος στην Μεγάλη Ελλάδα και δεν αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Είναι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που τιμούν τη Γη Ηρώων και Αγίων που διψά να ανταμώσει τον Βόσπορο της καρδιάς της. Το σάρωμα προδοτών και βαρβάρων θα μας φέρει στα ίχνη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και την Νίκη του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΟΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 9-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 15-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 15-7-2012.



Το μαχαίρι έχει φτάσει πλέον στο κόκαλο και το έχει μάλιστα τρυπήσει. Η ανόσια συμμαχία τοκογλύφων και πολιτικάντηδων προχωράει στην αρπαγή της εθνικής μας περιουσίας μέσα σε μια λίμνη από αθώο ελληνικό αίμα. Οι αυτοχειρίες των Ελλήνων δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός αλλά ένα πολιτικό έγκλημα που κρύβεται πίσω από την διαβόητη οικονομική κρίση. Έγκλημα που ζητάει τιμωρία. Και οι λαθροχειρίες σε βάρος κοινωνίας, εργασίας και εθνικής γης από «διασώστες» και λαθρομετανάστες, άπαντες το ίδιο λαθροεισβολείς, κατατείνουν σε μια ξεκάθαρη λαφυραγώγηση σε βάρος της Πατρίδος μας.


Όταν όμως σου κλέβουν την πατρίδα, ένα πράμα έχεις να κάνεις. Αντεπιτίθεσαι και παίρνεις πίσω τα κλεμμένα. Όταν βλέπεις ότι κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως και προσχεδιασμένα να σου σπείρουν ακόμη και εμφύλια φαγωμάρα, τότε εσύ θωρακίζεις το έθνος σου και δεν σπαταλάς τις δυνάμεις του σε κατευθυνόμενες εξαγγελίες και διατεταγμένα μέτρα όπως κάνουν συμπολιτευόμενα και «αντιπολιτευόμενα» τέκνα του καθεστώτος.

Στο Βήμα διαβάσαμε την εξομολόγηση ενός μεταφορέα όπλων για το πώς μας έρχονται από την Αλβανία τα καλάσνικοφ στοιβαγμένα μέσα σε φορτία με βόδια και άλλα ζώα για καμουφλάζ. Χίλια σπίτια μας είπε ο τύπος πως αποτελούν καβάτζες όπλων στην Αθήνα και περίπου 600000 καλάσνικοφ κυκλοφοράνε στην Ελλάδα λέγοντας ότι θεωρούν κάποιοι σίγουρη τη σύγκρουση με τους αστυνομικούς και εξοπλίζονται με βαριά όπλα!

Στο μεταξύ ο «αστέρας» της Αριστεράς Τσίπρας δήλωσε στο συνέδριο του Economist ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης που δεν αξιοποιήθηκαν και αναφέρθηκε στην ανάγκη διεκδικήσεων περισσοτέρων με προτάσεις αναδιαπραγμάτευσης με τους «εταίρους». Είναι ο ίδιος άνθρωπος και η ίδια παράταξη που ικανοποιημένοι από τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν στις εκλογές μιλάγανε για δήθεν κατάργηση του μνημονίου που υποστηρίζει ξεκάθαρα με προτάσεις εθνικής ανάπτυξης μονάχα το Εθνικιστικό Κίνημα. 

Η κυβέρνηση της εγχώριας τρόικας του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά προέβη σε πολύ γρήγορη ανατροπή των όποιων ελάχιστων προεκλογικών λεονταρισμών της ΝΔ όπως στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Η ανακατάληψη των πόλεων και η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την αντεθνική χορήγηση ελληνικής ιθαγενείας σε ξένους παραμερίστηκαν και η νέα τροποποίηση θα δίνει την ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών στα 18 τους χρόνια με την προϋπόθεση να αρνιούνται λένε την ιθαγένεια των γονιών τους! Στο μεταξύ οι πρώτοι αιτούντες άσυλο για λόγους τάχα κινδύνου στις χώρες τους σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα επιστροφής στον …κίνδυνο!

Προς το παρόν η χρήση των λαθρομεταναστών στο πλευρό των ακροαριστερών του συστήματος φάνηκε στη Νίκαια όταν ακόμη κι ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού μαχαιρώθηκε ευτυχώς ελαφριά γιατί τον πέρασαν λέει για χρυσαυγίτη. Στην περιοχή ψάχνουν λένε τους κακούς που υποτίθεται πως απείλησαν τους ξένους μαγαζάτορες αλλά οι λεγόμενοι αντιρατσιστές βγάλανε το συμπέρασμα πως πρόκειται για εθνικιστές. Στη Ρόδο όμως ένας 17χρονος Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει μια 11χρονη ελληνοπούλα. Για να δούμε τώρα τι θα πράξει ο κ. πρωθυπουργός στην πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για κατάργηση του νόμου Ραγκούση.

Ο βιασμός στο μεταξύ της πατρίδος μας συνεχίζεται με τις εξαγγελίες των προεκλογικών δηλώσεων. Ο πρωθυπουργός μας είπε ότι δεν θα επαιτήσουμε εκπτώσεις στο πρόγραμμα δημοσιονομικής τάχα αναπροσαρμογής. Πράμα που σημαίνει πιστή τήρηση της λεηλασίας ψυχών και γης.

Ήδη οι φορολογικές δηλώσεις καταφτάνουν με τουλάχιστον τριπλάσια από πέρσι οφειλόμενα ποσά για εισοδήματα που μετά τις ιλιγγιώδης μειώσεις αποδοχών δεν υπάρχουν πλέον. Το χαράτσι κατοχυρώνεται μέσα από την ενσωμάτωση στην εφορία ενώ όσοι δεν κατόρθωσαν πέρσι να το πληρώσουν θα λάβουν ενισχυμένη «κεραμίδα». Από κοντά βέβαια ακολουθούν οι αναμενόμενες φοροκαταιγίδες των τελών ακίνητης περιουσίας και του φόρου ακίνητης περιουσίας από το 2009 ίσαμε φέτος.

Το ΔΝΤ με τη Λαγκάρντ μας είπε πως δεν έχει διάθεση για διαπραγματεύσεις και περιμένει την παρουσίαση των λαμπρών αριθμητικών στοιχείων. Και η «ευρωπαϊκή» κεντρική τράπεζα διέταξε απλώς την άμεση εφαρμογή του μνημονίου.

 Πραγματικά το ταμείο για την «αξιοποίηση» της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου προχωράει γοργά τις «αποκρατικοποιήσεις», 28 είναι ήδη στον αριθμό, με τις καταγραφές να επεκτείνονται σε λιμάνια, αεροδρόμια, ύδρευση και αποχέτευση, αυτοκινητοδρόμους, σιδηροδρομικές μεταφορές και ενέργεια. Ο δε κομισάριος του διεθνιστικού νεοταξισμού Ράιχενμπαχ από ένα συνέδριο για τις εξαγωγές σε ξενοδοχείο των Αθηνών ζήτησε να κάνουμε τα επόμενα χρόνια νέα διαχείριση του εργασιακού κόστους, δηλαδή νέες μειώσεις αποδοχών.  

Ωστόσο μια έκθεση του ΟΗΕ αναφέρεται στα ανεκτίμητης αξίας ελληνικά ορυκτά που υπεραρκούν για την όρθωση ελληνικής βαριάς βιομηχανίας και αεροναυπηγικής. Ο δε ελληνικός λιγνίτης προμηθεύει 21 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ το 2009 η συνολική παραγωγή ορυκτού πλούτου ήταν περίπου 63 εκατομμύρια τόνοι με τις πωλήσεις σε ορυκτά και μέταλλα να ανέρχονται ετησίως στα 2,5 δις ευρώ. Κι όμως η μεγαλύτερη εταιρία στην Ευρώπη σε νικέλιο, η ΛΑΡΚΟ οδεύει σε κλείσιμο παρά την τεράστια ζήτηση των αεροναυπηγικών βιομηχανιών και η ΔΕΗ ξεπουλιέται!

Είναι καιρός να επιστραφεί ο πλούτος του Έθνους στους Έλληνες σε μια κοινωνία εθνική και λαϊκή, απαλλαγμένη από την ανασφάλεια γραικύλων πολιτικάντηδων και ξένων επιβητόρων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα το πράξει άμεσα ως εντολοδόχος του ελληνικού λαού και κανενός άλλου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 5-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 8-7-2012.

Η πολιτική του καθεστώτος για την εθνική και τη δημόσια ασφάλεια είναι μια έννοια ανύπαρκτη στο προτεκτοράτο του κατοχικού ψευτορωμέϊκου. Το ελληνικό έδαφος καταπατείται και ο ελληνικός λαός έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στην τοκογλυφική μέγγενη, την λαθρομεταναστευτική μάστιγα και την τουρκική αυθαιρεσία. Η εισβολή και η απειλή σε βάρος της ζωής των Ελλήνων αποτελεί καθημερινή εικόνα που πρέπει να παταχθεί άμεσα με την συντριβή των εισβολέων.

Η Πολιτεία έχει καθήκον να προασπίσει τη ζωή των Ελλήνων που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του Έθνους μας. Ο δε λαός έχει δικαίωμα να προμαχήσει υπέρ της φυλετικής μας ακεραιότητας. Όλοι σήμερα ζητούν την ευεργετική επενέργεια των μηχανισμών εθνικής ασφαλείας και επικαλούνται την ενεργή συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και η παρουσία του Στρατού μας πρέπει να εντοπιστεί οπωσδήποτε στο κέντρο κι όχι στην άκρη της εθνικής μας ζωής.

Η θέση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Εθνικιστικό Καθεστώς είναι αυτή της Φυσικής Αριστοκρατίας ως κορυφαίος μηχανισμός αξιοκρατίας και ενεργοποίησης του έμψυχου δυναμικού της πατρίδος για την τήρηση της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας. Η συμμετοχή των στρατιωτικών στην ζωή και την ευρυθμία του εθνικού κράτους πρέπει να είναι εμφανής και διαρκής. Το εθνόσημο και η στρατιωτική στολή πρέπει να εμπνέουν τον Έλληνα πολίτη με την εμφάνισή τους εντός και εκτός στρατοπέδων κι όχι να αντικαθίστανται από την πολιτική περιβολή ενοχοποιώντας το στράτευμα για λόγους ευφάνταστους και «δημοκρατικούς».

Ο ελληνικός στρατός στο εθνικιστικό καθεστώς εμπνέει το φόβο και τον τρόμο στον ίδιο βαθμό τόσο στους κακούς όσο και στους εχθρούς. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο Φρουρός της Πατρίδος ενάντια στους προδότες και τους εισβολείς, στους ελληνόφωνους ριψάσπιδες και τους βάρβαρους επίδοξους κατακτητές. Τα ελληνικά στρατόπεδα είναι καμωμένα μονάχα για Έλληνες λεβέντες κι όχι για λαθρομετανάστες. Και οι φυλακές είναι για τους κλέφτες των ψυχών και των συνόρων μας κι όχι για τον Έλληνα Ήρωα σαν τους Εθνικούς Επαναστάτες της 21ης Απριλίου με έσχατο κορυφαίο ζώντα τον Στρατηγό Ντερτιλή. Με την φυλακή στους γραικύλους πολιτικάντηδες να αποτελεί τον προθάλαμο προς το Γουδί συμφώνως με τον Στρατιωτικό Νόμο και τον Νόμο της Ελληνικής Φυλής.

Στο δικό μας καθεστώς οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι συμπολεμιστές και συνεπαναστάτες στο ίδιο μετερίζι του αγώνα. Στο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος ταραξίες, πράκτορες του εχθρού, πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των εχθρών μας και διεκδικητών ελληνικής γης μα και συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες με τους ανθέλληνες θα αντιμετωπίσουν την απόλυτη καταστολή της δράσης τους. Η διασάλευση της κοινωνικής ομαλότητος και η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας στο Εθνικοκοινωνικό Ελληνικό Κράτος είναι και αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει πολεμικές προκλήσεις.

Η βούληση του ελληνικού λαού και η υπεροχή του ελληνικού έθνους είναι κορυφαίες υποθέσεις που αφορούν τον Εθνικό μας Στρατό γιατί τα ένστολα παιδιά της πατρίδος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Φυλής, σάρκα από τη σάρκα του γνήσιου και μαχόμενου Ελληνισμού. Και μάλιστα το καθαρότερο τμήμα της θεσμικής ζωής στην συντεταγμένη Πολιτεία όσο αφορά τη συνείδηση και τις προθέσεις. Η ασφάλεια στους δρόμους και η περιφρούρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού από τις δυνάμεις της ξενοκρατίας που μηχανεύονται τη διάλυση του κράτους τόσο με το έγκλημα των ξένων όσο και με το δανεικό χρήμα αφορά ομοίως τον Στρατό ως κορυφαίο μέτοχο της εθνικής μας ζωής.

Για να το θέσουμε απλά και απόλυτα, πάσα ενέργεια που μικραίνει την Ελλάδα και πληγώνει τους Έλληνες από οιοδήποτε φορέα θεωρείται κακούργημα και εσχάτη προδοσία. Στις περιπτώσεις αυτές η δράση του ελληνικού στρατού είναι και νόμιμη και επιβεβλημένη. Ο Στρατός μας δεν έχει κάνει ποτέ του νομικές παραβάσεις παρά μονάχα εθνικές επαναστάσεις. Το εθνικοκοινωνικό κράτος έχει αποστολή ιερή να θωρακίσει και να μεγαλώσει την Ελλάδα. Το μεγάλωμα αυτό άρχεται από το εσωτερικό του κράτους με την ενότητα και τη σιγουριά των Ελλήνων και προοδευτικά εξαπλώνεται έως των εθνικών μας συνόρων και ακόμη παραπέρα. Αυτή η Ιερή Αποστολή είναι η πεμπτουσία των Ιερών Ελληνικών Όπλων.

Η είσοδος των τουρκικών γκρίζων λύκων και των λοιπών πρακτόρων από τα γειτονικά μορφώματα σε γη ελληνική και αιματοπότιστη δεν νοείται ούτε ως αστείο. Το προτεταμένο όπλο είναι η μόνη απάντηση στον βάρβαρο. Η άμεση αντίδραση είναι ζήτημα Εθνικής Τιμής άνευ διαπραγματεύσεων και διακρατικών κοινοβουλευτικών συσκέψεων. Για τον Ελληνικό Στρατό όπως ακριβώς και για τον Ελληνικό Εθνικισμό η μόνη παραδεκτή και άμεσα απαιτητή ενέργεια είναι η απαράγραπτη διεκδίκηση των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Στην Κύπρο, τη Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά λέει ένα αθάνατο σύνθημα. Και ένα άλλο λέει πως ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε θα μπούμε στην Τουρκία.

Ο Στρατός μας μετράει την Ελλάδα με τους σφυγμούς και το πύρωμα της ελληνικής καρδιάς. Φόρος δικός του είναι το Ελληνικό Αίμα. Και πόθος ασίγαστος είναι η Μεγάλη Ελλάδα Ελεύθερων Ελλήνων και μόνο. Στην Ελλάδα του Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συνοδοιπόρος της πολιτικής διοίκησης και εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ







ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 2-7-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 8-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 8-7-2012.

Οι κατευθυντήριοι στόχοι του διεθνιστικού νεοταξισμού και οι υποτελείς πολιτικές παραδοχές των κατοχικών αρχών στο ψευτορωμέϊκο συγκλίνουν πλέον στον απόλυτο βαθμό. Το άθλιο όραμα της παγκοσμιοποίησης με τον εκτοπισμό του εθνικού κράτους και την πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων ολοκληρώνεται με πρόσχημα πάντα τη σωτηρία των ευρωπαϊκών οικονομιών, όταν η αφαίμαξη των λαϊκών εισοδημάτων και η ανεργία κλέβουν ψυχές και οδηγούν στο θάνατο τον Έλληνα. Ένας θάνατος που είναι τόσο βιολογικός όσο και εθνοφυλετικός με το ψευτορωμέϊκο να οδηγεί το λαό μας στον αφανισμό.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικά, αφού δείχνουν ότι σε δέκα μόλις χρόνια χάσαμε περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες σε μια περίοδο που είναι η χειρότερη για την Ελλάδα των μνημονίων από τη δεκαετία του 1940. Η δοτή κρίση λαμβάνει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα της εσωτερικής γενοκτονίας στερώντας από τους Έλληνες τη δυνατότητα να φέρουν στον κόσμο παιδιά. Αλλά και σ’ αυτή την ολέθρια δεκαετία η μέγιστη ζημιά επικεντρώνεται στα έσχατα μνημονιακά χρόνια με την ώθηση των Ελλήνων από τους άθλιους του καθεστώτος προς τη μετανάστευση, τους αυξημένους θανάτους με τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες από λαθρομετανάστες και τελικά την εφιαλτική μείωση των γεννήσεων.

Οι όποιες αυξήσεις παρουσιάζονται κατά διαστήματα στον πληθυσμό αντιστοιχούν στους ξένους ενώ οι Έλληνες οδεύουμε στα επίπεδα του 1970 των 8 εκατομμυρίων ψυχών. Παράλληλα σε μια έρευνα που έκαναν οι καθηγητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρί – Νόελ Ντύκεν και Βύρωνας Κοτζαμάνης με βάση τα σχετικά δεδομένα της Ελληνικής Στατιστικής, οι περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας που εμφανίζονται δημογραφικά δυναμικές περιορίζονται όταν αυξάνονται τα τμήματα του πληθυσμού που εμφανίζονται γερασμένα. Η Ελλάδα δηλαδή πεθαίνει καθημερινά μετατρεπόμενη σε μια χώρα γερόντων. Το πολιτικό σύστημα λοιπόν ενώ καλωσορίζει τους αυξανόμενους λαθρομετανάστες και πουλάει εθνική κυριαρχία για να συντηρήσει την ύπαρξή του με δανεικά, δημιουργεί κυριολεκτικά μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Ο παραλογισμός της εθνοκτονίας μας συνάδει πάντως με τα λόγια του υπευθύνου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών Σάδερλαντ ότι η «Ευρωπαϊκή» Ένωση πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να υπονομεύσει την εθνική ομοιογένεια των μελών – κρατών της. Την εξωφρενική του πρόταση που ενώνει καπιταλιστές και μαρξιστές τη στηρίζει ο λεγάμενος στο επιχείρημα ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί γερνάνε και η Ευρώπη χρειάζεται τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμική κοινωνία! Ο Σάδερλαντ έχει θητεύσει σε όλες τις γνωστές λέσχες και τράπεζες.

Η κρίση λοιπόν είναι χρήσιμη στους διώκτες του Ελληνισμού μας και αυτός είναι ο λόγος που ενώνει τους δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους στον βρώμικο πόλεμο σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάποιοι όμως πρέπει να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη όταν υπάρχουν πολύτεκνες οικογένειες Ελλήνων που ζουν σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια όπως συμβαίνει σε μια περίπτωση στην Κομοτηνή με τη μάνα και τα τέσσερα παιδιά της να μένουν μέρες ολόκληρες δίχως φαγητό και το μεγαλύτερο παιδί να βρίσκεται στη Δράμα. Κι αυτά συμβαίνουν όταν 120000 κατοικίες, καινούριες και παλιές, έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια σε αλλοδαπούς με τα τιμήματα εξαγοράς και ενοικίου να μην καλύπτονται σε καμία περίπτωση από τα χαμηλά τους εισοδήματα σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας.

Κι όμως σ’ αυτήν την Ελλάδα που οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν σε ποσοστό 8,7% κατά 400000 στο πρώτο τρίμηνο του 2012 έναντι του ίδιου περσινού διαστήματος και οι άστεγοι αυξήθηκαν σε 20000 το 2011, σ’ αυτή την αιματοβαμμένη χώρα ζητούν τα ντόπια και τα διεθνή νεοταξικά ενεργούμενα νέες θυσίες. Από τους 20000 άστεγους οι 11000 ήταν σε Αθήνα και Πειραιά με τους 8000 Έλληνες. Το εξοργιστικό φαινόμενο υπάρχει σε πολλά ακόμη αστικά κέντρα και την περιφέρεια, ενώ το 68% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχιας. Την ίδια στιγμή στο Παγκράτι ένας 82χρονος Έλληνας πέθαινε φιμωμένος από λαθρομετανάστες που του κλέβανε τη σύνταξη και ένας άλλος συνέλληνας στη θέα της αγγελίας εξώσεως αυτοκτονούσε πέφτοντας από το μπαλκόνι.

Στις Βρυξέλλες οι δήθεν διασώστες μας μιλάγανε για τη χρηματοδότηση των κρατικών χρεών με την επίτευξη της δημοσιονομικής και τραπεζικής ένωσης για τη δημιουργία του «ευρωπαϊκού» υπερκράτους που κομίζει ακόμη περισσότερα χρέη και φόρους για την πατρίδα και το λαό μας με ακόμη περισσότερα μέτρα. Την ίδια στιγμή με την παραδοχή αμερικανικών πηγών αποκαλύπτεται ότι στη Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχουν τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού στην Ευρώπη και το πετρέλαιο με το φυσικό μας αέριο κοστίζουν 10 τρις δολάρια!

Όμως εδώ πίσω στο ψευτορωμέϊκο κάποιοι ανακαλύπτουν ακροδεξιά βία και ζητούν την μετατροπή της σε ιδιώνυμο αδίκημα. Δεν κάνουν όμως τίποτα για την αληθινή βία που δέχονται οι Έλληνες κι όχι οι λαθρομετανάστες. Και δεν ασχολούνται με την εθνικοποίηση του πλούτου της ελληνικής γης και τη συσπείρωση των Ελλήνων μέσα από την ενίσχυση της εθνικής παραγωγής και την αποβολή ξένων χρεών και σωμάτων. Θα το πράξει όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε πείσμα των λασπολόγων και των ανθελλήνων για να λάμψει εκ νέου η ελληνική αυγή. Με γνώμονα αποκλειστικό την επιβολή της εθνικής κυριαρχίας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-6-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 28-6-2012.
 
ΑΘΗΝΑ 1-7-2012.
 
Οι Έλληνες έχουν μάθει να μάχονται προκειμένου να υπερασπίσουν τις ελληνικές αξίες και να κατακτήσουν το αληθινό νόημα της ζωής. Είμαστε αυτός ακριβώς ο λαός που έχει διδάξει ότι το δικαίωμα στη ζωή κατακτιέται από ανθρώπους που διαθέτουν ζωντανή ψυχή και ορθό ανάστημα. Από λαούς που δεν επαιτούν αλλά απαιτούν την αναγνώριση των δικαίων τους λαμβάνοντας αυτά με το σπαθί τους. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά εκείνο το γνωμικό που λέει ότι η ειρήνη βρίσκεται μονάχα στα νεκροταφεία. Η πραγματική ειρήνη είναι εκείνη που αποκτιέται με τους αγώνες του πολεμιστή και τους όρους που εκείνος υπαγορεύει. Τότε και μόνον κατοικεί μόνιμα και υπερήφανα ανάμεσα στο λαό που την υποδέχεται. Ειδάλλως αν καταδεχτούμε να την παραλάβουμε με διαπραγματευτικούς όρους, τότε θα καταντήσουμε μια σάπια κοινωνία νεκρών στην ψυχή πολιτών που θα φέρουν ισόβια δεσμά.
 
Η ειρήνη ουσιαστικά ακολουθεί τον πόλεμο για την κατάκτηση του Δικαίου. Η ζωή η ίδια είναι δίκαιη μονάχα με κείνον που είναι ικανός να πολεμήσει για να την κερδίσει όχι μόνο στο στρατιωτικό πεδίο μα και σ’ αυτό της πολιτικής καθημερινότητας. Τα συμφέροντα των άλλων και οι υπόγειες διαδρομές που μετέρχονται θα αντιμάχονται διαρκώς τις δικές μας επιδιώξεις και θα αντιπαλεύουν πάντοτε την ύπαρξή μας μεταξύ των ελεύθερων υπάρξεων. Αυτό συμβαίνει τόσο στους κόλπους της τοπικής κοινωνίας όσο και στις επιδιώξεις που χαράσσει το Ελληνικό Έθνος. Ο σκοπός μας σήμερα και πάντα δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος από την επιβολή της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Ο καθαρμός της αυλής μας από ελληνόφωνους χαμερπείς και η έγερση της Ελλάδος στο ανώτατο επίπεδο Διεθνούς Ισχύος είναι ένας αγώνας ιερός που πρέπει να γίνει σκοπός ζωής του Έλληνα.
 
Αν το ζήτημα της ειρήνης τοποθετηθεί στο επίπεδο της υπάρξεως ή της ανυπαρξίας απορρίψεως αυτής, τότε η απάντηση αναμφίβολα είναι πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή του Έθνους μας που επιβάλλουν την απόρριψη της ειρήνης. Είναι επίσης απολύτως βέβαιο ότι η έννοια του εξ ορισμού ειρηνόφιλου είναι ανύπαρκτη και ψευδεπίγραφη όπου αυτή προτάσσεται. Για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή ως εκφραστή της ελληνικής κοσμοθεωρίας και του αληθινού νοήματος του Δικαίου υπάρχει η καθαρή όψη της έντιμης ειρήνης που βρίσκεται στην ελευθερία της βουλήσεως του κοινωνικού συνόλου και στη δυνατότητα του Έθνους να χαράξει την ανοδική του πορεία βασισμένο αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις. Αυτό επιβάλλει την άρνηση της υποταγής στον δυνατό που θέλει να σου επιβληθεί όπως και την δική σου διάθεση να επιβληθείς στον περίγυρο και να καταστήσεις τον δικό σου λαό δυνατότερο παντός άλλου. Η διάθεση του Νικητή είναι γνώρισμα του Έθνους που θέλει να εξασφαλίσει την ειρήνη στο λαό μαζί με την πολιτική και πολιτισμική υπεροχή της Φυλής.
 
Η έννοια του ειρηνόφιλου υπάρχει εκ των προτέρων μονάχα εκεί που διαμένουν ηγετίσκοι ριψάσπιδες και πολίτες ψυχικά νεκροί. Οι κήρυκες της κατά παραγγελία ειρήνης έχουν συστήσει διάφορους παρασιτικούς οργανισμούς και διεθνιστικά κομματικά συμφέροντα. Προσποιούνται τους πολέμιους της αιματοχυσίας και των κοινωνικών διακρίσεων αντιστοίχως. Την ίδια στιγμή όμως τα μεν διεθνή παράσιτα αρπάζουν το λαϊκό εισόδημα ονομάζοντας την αρπαγή διεθνή σωτηρία δια της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Οι δε διεθνιστές της αριστεράς και της δεξιάς και του κέντρου, οι τοπικοί πολιτικοί παρατηρητές του σιωνιστικού νεοταξισμού και της δικής του διακυβέρνησης, ανοίγουν δίχως να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό τα σύνορα, σκορπάνε την λαθραία πανσπερμία, την πολυεθνική κατοχή, τον μαρασμό των Ελλήνων, τις δολοφονίες και τις αυτοκτονίες αδελφών μας.  
 
Αυτή σίγουρα δεν είναι μια κοινωνία Ελεύθερων Ελλήνων που απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης. Αυτό που ζούμε σίγουρα είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Δεν μας έχει κηρυχθεί αλλά είναι σε κάθε περίπτωση πόλεμος. Μια τέτοια κατάσταση φυσικά αντιμετωπίζεται μονάχα με ισάξιες αντιδράσεις. Αντιμετωπίζεται με την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Όταν απευθύνεσαι στο εσωτερικό της δικής σου κοινωνίας, τότε τα εφόδιά σου είναι η ενεργός συμπαράσταση και η ενότητα του λαού κάτω από τα λάβαρα του Έθνους. Είναι ο πολιτικός αγώνας που προτάσσει τον πατριωτισμό των πολιτών και την εθνική ανεξαρτησία στους κόλπους ενός αληθινού Φυλετικού και Λαϊκού Κράτους. Όταν η κοινωνική συνοχή είναι δεδομένη, τότε οι εξωτερικές προκλήσεις συναντούν λιγότερο γόνιμο έδαφος. Το πραγματικά ανεξάρτητο ελληνικό κράτος του Εθνικοκοινωνισμού θα δεχτεί τις συμμαχίες που χρειάζεται και θα απορρίψει εκείνες που το περιορίζουν όσα χρόνια κι αν του έχουν επιβληθεί. Θα συσπειρώσει το λαό από το μητροπολιτικό κέντρο και σε πάσα γη διαμονής  με μόνο σκοπό την επιβολή των δικαίων, των συμφερόντων και της υπεροχής του, πολιτικά και εδαφικά.
 
Σύνορα στην ειρήνη δεν υπάρχουν. Σύνορα υπάρχουν μονάχα στα εθνικά κράτη. Όροι καταχρηστικοί στην ειρήνη ομοίως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μονάχα όροι ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ελεύθερης δημιουργίας του κοινωνικού συνόλου. Τα δε εθνικά σύνορα μπορούν να μεταβληθούν σε μια μονάχα περίπτωση. Όταν επεκτείνονται προκειμένου το Κράτος να υπηρετήσει το Έθνος. Η Ειρήνη κατοικεί όπου υπάρχει κυρίαρχο κράτος και ελεύθεροι Έλληνες. Στην Δυνατή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
 
 
 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-6-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 1-7-2012.

ΑΘΗΝΑ 1-7-2012.

Το κράτος – προτεκτοράτο του μνημονίου είναι εδώ. Και μπορεί βέβαια οι μνημονιακές δυνάμεις να συνέπτυξαν κυβέρνηση αλλά η Πατρίδα μας εξακολουθεί να αποδυναμώνεται καθημερινά όλο και πιο πολύ. Μια οικονομική άβυσσος ανοίγεται μπροστά στους Έλληνες με τα επερχόμενα μέτρα που θα σαρώσουν τα έσχατα αποθέματα του λαού σε μια κοινωνία που βυθίζεται στην ανασφάλεια, το έγκλημα, την ανεργία και την απελπισία. Το δε κατοχικό καθεστώς και τα νεοταξικά αφεντικά του στοχοποιούν το Εθνικιστικό Κίνημα δίχως να ενοχλούνται από την αριστερή «αντιπολίτευση» που περιμένει τις εντολές της για να αρχίσει το «πετροβόλημα».

Η εικόνα με την πρόσφατη αρπαγή όπλων από το αστυνομικό τμήμα της Κω σε μια περίοδο που οργιάζουν οι Τούρκοι και οι πράκτορές τους σε Αιγαίο και Θράκη δεν συνάδει με την εικόνα ενός κράτους ασφάλειας. Βέβαια η ανυπαρξία ελληνικών αρχών καταδείχτηκε και στην τελευταία συμμετοχή μιας ποδοσφαιρικής ομάδος με την ονομασία «εθνική Τούρκων Δ. Θράκης» σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση μειονοτήτων!

Θαρρείς ωστόσο ότι θα φροντίσει κάποιος για τη ζωή των Ελλήνων στην καθημερινότητα. Μάταια, αφού τα γνωστά γεγονότα με τις λεηλασίες της γνωστής «ευπαθούς» ομάδος στα Άνω Λιόσια μετά το θάνατο ενός νέου Έλληνα αστυνομικού σε αναφερόμενο τροχαίο συμβάν και οι συνεχιζόμενες δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ πάντως είναι τα μοναδικά που πανηγύρισαν το σχηματισμό ελληνόφωνης κυβέρνησης υπέρ του ασθενικού ευρώ και των αιμάτινων περικοπών στις δαπάνες που πρόκειται να εφαρμοστούν συντόμως. Οι Γερμανοί και ο επικεφαλής του Eurogroup Γιούνκερ μάς ξεκαθάρισαν από νωρίς αυτό που ουσιαστικά ξέρανε οι πάντες. Το μνημόνιο θα μείνει ανέγγιχτο δίχως καμία έκπτωση και οι διαβόητες «μεταρρυθμίσεις» θα εφαρμοστούν πλήρως. Η μόνη έκπτωση που συζητείται είναι μια παράταση στην υλοποίηση του ανθελληνικού προγράμματος για τη ρύθμιση του αόρατου χρέους με το αζημίωτο βέβαια σε βάρος μας.

Μεταρρυθμίσεις βέβαια σημαίνουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέες απολύσεις, νέα λουκέτα ελληνικών επιχειρήσεων, νέοι φόροι για εισοδήματα που πλέον δεν υπάρχουν. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας όπου οι θέσεις εργασίας μειώνονται κατά 5400 το μήνα. Το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα οι απασχολούμενοι μειώθηκαν από τα 440864 άτομα στα 375576, σε ποσοστό δηλαδή 14,8%. Και στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από τις 18 Απριλίου υπάρχει εργασιακό αδιέξοδο με τους απλήρωτους εργαζόμενους και τα υποβρύχια του Πολεμικού μας Ναυτικού να κρατούνται όμηροι της κυβερνητικής ένδειας και της μιας μέρας εκ περί τροπής εργασίας.

Στο μεταξύ στο γραφείο του ασθενούντος νέου υπουργού εργασίας Ράπανου, του γνωστού εκρηκτικού αριστερού τραπεζίτη, υπάρχει η μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών που θέτει ως προτεραιότητα την λήψη μέτρων για την είσπραξη 11,5 δις ευρώ. Προτείνονται μεταξύ άλλων ως τρόποι εξοικονόμησης η επιβολή ενός πλαφόν στο σύνολο των συντάξεων και η περαιτέρω αύξηση της χρήσης των φτηνών γενοσήμων φαρμάκων. Η νέα μνημονιακή κυβέρνηση εντέλλεται να εφαρμόσει τον προϋπολογισμό, να οριστικοποιήσει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, να προχωρήσει στο ξεπούλημα των αποκρατικοποιήσεων και άλλα παρόμοια εισπρακτικά και απαξιωτικά.  

Ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών ωστόσο απέστειλε στον ΟΗΕ μια επείγουσα αναφορά που κάνει ευθέως αναφορά στην μετατροπή της κρίσης χρέους σε κρίση ανθρωπιστική που δεν θα πρέπει να αφήσει κανένα αδιάφορο μπροστά στην απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Γίνεται ακόμη αναφορά στην αδυναμία των νοσοκομείων να καλύψουν τη φαρμακευτική περίθαλψη και την αδυναμία χορήγησης των φαρμάκων από τα φαρμακεία λόγω της στάσης πληρωμών των ασφαλιστικών φορέων.

Η ελληνική κοινωνία όμως καίγεται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από τη μια οι πυρκαγιές που επέδραμαν ήδη σε όλη τη χώρα με τους πυροσβέστες μας να καταβάλλουν ηρωικές προσπάθειες με τα διαθέσιμα πενιχρά μέσα έχοντας ήδη την πρώτη απώλεια σε έμψυχο δυναμικό. Φωτιές ύποπτες που πάντα συνοδεύουν τις περιόδους στημένων κρίσεων όπως συνέβη το 2007. Και από την άλλη οι επιδρομές λαθρομεταναστών όπως στον Πύργο Κορινθίας που φονεύτηκε ένας 82χρονος συμπατριώτης μας που χτυπήθηκε με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, τον ηλικιωμένο Έλληνα στη Λευκάδα που βασανίστηκε από αλλοδαπούς ακόμη και με ηλεκτροσόκ, την επίθεση Αφρικανών λαθρεποίκων σε τυφλή Ελληνίδα στο κέντρο των Αθηνών, τις αυτοκτονίες απελπισίας ενός 45χρονου και ενός 70χρονου στην Κρήτη και πάμπολλες ακόμη ανάλογες περιπτώσεις.

Ωστόσο η ΝΔ του κ. Σαμαρά δέχεται ως λέγεται να μην καταργηθεί ούτε να τροποποιηθεί ο επαίσχυντος νόμος Ραγκούση για την απονομή ιθαγενείας σε αλλοδαπούς ενώ με την σοσιαλιστική συγκατοίκηση δίνει άφεση αμαρτιών στους φέροντας το μνημόνιο. Άλλωστε οι ευθύνες από το δεύτερο μνημόνιο είναι ήδη κοινές. Κατά τ’ άλλα πειράχτηκαν κάποιοι επειδή η Ελληνίδα ηθοποιός Ελένη Λιάσκα υπερασπίστηκε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδος και την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα μέμφοντας την ξενολάγνα συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Και το Ισραήλ γυρεύει περιορισμό των «κακών» Εθνικιστών.

Οι Έλληνες Εθνικιστές απαρτίζουν τη μόνη δυνατή εθνική αντιπολίτευση και θα συγκροτήσουν σύντομα μια ακόμη δυνατότερη πατριωτική κυβέρνηση. Γιατί η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και να μεγαλώσει από χέρια ελληνικά και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ