ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-9-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 27-9-2012.
ΑΘΗΝΑ 30-9-2012.


Η ψευδαίσθηση, το μαζικό ενοχικό σύνδρομο και ο φόβος συναπαρτίζουν το αμαρτωλό σύμπλεγμα με το οποίο επιχειρείται η ποδηγέτηση του ελληνικού λαού από τον εσμό των γραικύλων πολιτικάντηδων του κατοχικού καθεστώτος. Η παραποίηση της πραγματικότητας και η άσκηση της ψυχικής βίας συνιστούν την μαύρη προπαγάνδα, την διακίνηση δηλαδή πλαστής πληροφορίας προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινωνικός σωφρονισμός στα βρωμερά σχέδια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Η προπαγάνδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής και η τύχη του λαού εξαρτάται από τον ρήτορα που θα τη διαχειριστεί. Μπορεί να αποβεί θετική όταν λάβει τη μορφή της λαϊκής ενημέρωσης στα πραγματικά προβλήματα και τις ορθές πολιτικές θέσεις που αποκρύβονται από τους πολιτικάντηδες του Συστήματος και τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς του. Αλλά μπορεί να αποδειχτεί αρνητική αν λάβει τη μορφή του πειθαναγκασμού των μαζών από εκείνους που πολεμούν το εθνικό αίσθημα του λαού. Και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της προπαγάνδας – λαϊκής ενημέρωσης που απευθύνεται σε συνειδητοποιημένο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας και του πατριωτισμού απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα που απευθύνεται σε άμορφες μάζες με τη γλώσσα του ψέματος και του διεθνισμού.

Η προπαγάνδα εξάλλου εφαρμόζεται από τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους χρηματοοικονομικούς παράγοντες και κάθε άλλο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος κάθε φορά που ομιλούν όλοι τούτοι δημόσια για ένα θέμα που αφορά το σύνολο της λαϊκής κοινότητας. Μια πολιτική υπόσχεση, ένα πολιτικό μέτρο, μια είδηση, μια αναφορά στην αγορά ή σ’ έναν οικονομικό στόχο αποτελούν ομοίως προπαγάνδα. Το χάρισμα του λόγου είναι ένα εργαλείο και για τα αποτελέσματα του εργαλείου ευθύνεται ο εργάτης που το χρησιμοποιεί μαζί με τον εργοδηγό του. Οι πολιτικάντηδες λοιπόν και οι κολαούζοι τους που παρελαύνουν από τα γυαλιστερά βήματα λόγου είναι οι εργάτες της φοβικής μαύρης προπαγάνδας και ο σιωνιστικός νεοταξισμός είναι ο εργοδηγός τους.

Το μαζικό ενοχικό σύνδρομο που επιστρατεύουν όλα τα παράσιτα της ζωής μας μαζί με κάποια ελληνόφωνα μα ολότελα ξένα είναι πως για ό,τι συμβαίνει στην οικονομία και στην κοινωνία ευθύνεται ο απλός λαός. Ο λαός μας τάχα ευθύνεται για τη δημόσια διαφθορά, τα ελλείμματα, τον έκλυτο πλουτισμό, τα ιδιαίτερα βολέματα, την ξενόφερτη ανηθικότητα που οι διορισμένοι ταγοί μας έφεραν στην ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες τάχα φταίνε ακόμη και για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, μας λένε εν χορώ οι προδότες, γιατί τους εκμεταλλεύονται και γιατί είναι ρατσιστές και βίαιοι!

Μας θέλουν σκυφτούς και ηττημένους να παραδεχόμαστε τις δικές τους ευθύνες για δικές μας στα δάνεια και τους λαθρομετανάστες που εκείνοι οι ανήθικοι ταγοί αποδέχτηκαν συνειδητά και βάσει σχεδίου δίχως ίχνος αληθείας και ηθικής βάσης για να ρημάξουν την Ελλάδα και να εξοντώσουν τους Έλληνες ψυχικά και βιολογικά. Επικαλούνται μάλιστα τον ρατσισμό όταν λαθρομετανάστες στα πλαίσια της αποστολής τους μας λέγουν πως όταν γίνουν πλειοψηφία θα μας αφανίσουν. Και πωλούν το δικαίωμα του Έλληνα στην πατρίδα και την εργασία με τα παλιόχαρτα των παγκόσμιων τοκογλύφων όταν Έλληνες χάνουν την ζωή τους από απελπισία. Όμως «κύριοι» φυλετισμός είναι η διατήρηση της ελληνικότητας με βάση το όμαιμο και το ομόφυλο. Ρατσισμός με τη δική σας έννοια είναι η επέλαση της ξενοκρατίας.

Ψευδαίσθηση καλλιεργείται όταν μειώνονται διαρκώς οι αποδοχές μας και ζητούνται περισσότεροι φόροι για να «σωθούμε»! Ψευδαίσθηση είναι η μαύρη προπαγάνδα πως πρέπει να σωθούμε μέσα στο ευρώ όταν το ευρώ πεθαίνει και ο λαός μας σύρεται αποστεωμένος στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Ψευδαίσθηση είναι πως δεν υπάρχει εθνικός κίνδυνος και μας σερβίρουν τις κακοτεχνίες ως τάχα καλλιτεχνία υπέρ των Τούρκων κατακτητών και των «κακόμοιρων» της οικουμένης που μας κουβαλιούνται όταν ο στρατός των απέναντι ετοιμάζεται και ο πολυπολιτισμός προελαύνει εγκληματικά. Και από δίπλα έρχεται ο φόβος της αποδοχής των δεινών μας γιατί μονάχοι μας δεν θα έχουμε παιδιά και λεφτά!

Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού που ολοκληρώνει το μακάβριο έργο της με την εύρεση του δήθεν πραγματικού προβλήματος, τους «κακούς» εθνικιστές που αφυπνίζουν τους Έλληνες και σαλπίζουν την εθνική και εθνικιστική αντεπίθεση. Κι έτσι έχουμε το αντιεθνικιστικό και ανθελληνικό κυνήγι μαγισσών όσων απειλούν την διεφθαρμένη «δημοκρατία» τους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός απαντάει με την υπερήφανη προπαγάνδα του Ελληνικού Έθνους, δηλαδή με την ενημερωτική εκστρατεία και την παράθεση της αλήθειας στον ελληνικό λαό. Του λέμε ότι η μόνη ευθύνη του είναι η μέχρι σήμερα ανοχή στους γραικύλους πολιτικάντηδες. Λέμε ακόμη στο λαό μας ότι η υποτιθέμενη σωτηρία είναι ο θάνατός του. Κι ακόμη πως είμαστε λαός δυνατός και πλούσιος σε γη και ψυχή, Ζωντανοί Πολεμιστές Ελληνικού Φωτός.

Λέμε ακόμη στην δική μας ελληνόψυχη προπαγάνδα προς τους Έλληνες ότι στον πόλεμο που μας κάνουνε η απάντηση είναι η έφοδος για την επανάκτηση της πατρίδος μας σε πολιτική, οικονομία και κοινωνία. Να διώξουμε προδότες και ξένα σώματα. Να αναγεννήσουμε μέσα μας τον Ηρωικό Έλληνα που ηγείται και δεν καθοδηγείται. Να δείξουμε τέλος στους πάντες ότι η Εθνικιστική Ελλάς αλλάζει σύνορα όταν τα μεγαλώνει! Και ο Έλληνας γεννιέται και δεν γίνεται!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 30-9-2012.
 ΑΘΗΝΑ 30-9-2012.

Η διασφάλιση του μέλλοντος της φυλής και η θεμελίωση της προσωπικότητας και των αξιών του νέου ανθρώπου για την ένταξή του στην εθνική κοινότητα πραγματώνονται στο πλαίσιο του οικογενειακού θεσμού. Η ίδια η οικογένεια αποτελεί τον ναό και το εργαστήρι του έθνους όπου εκεί μέσα συντηρείται και ανθοφορεί η εικόνα και το ακατέργαστο διαμάντι της ελληνικής νεολαίας. Είναι δε επιπλέον το ασφαλές λιμάνι από τις αντιξοότητες και τον εργασιακό μόχθο της καθημερινότητας για όλα τα μέλη όπως και η αποτελεσματικότερη σύζευξη των Ελλήνων για την διαιώνιση του ελληνικού έθνους στα πλαίσια του ήθους και του φυλετικού νόμου.



Η ελληνική οικογένεια αποτελεί τον προορισμό και την αποστολή του συνειδητοποιημένου Έλληνα με την ανάπτυξη των αρχών που έχει προηγουμένως λάβει κι ο ίδιος ως παιδί. Η διαιώνιση της φυλής μας οφείλει να καθοδηγεί τις επιλογές κράτους και πολιτών γιατί αφορά την εξακολούθηση του Ελληνισμού υπό την αυθεντική του μορφή ενάντια στις πολυπολιτισμικές επιλογές του διεθνιστικού νεοταξισμού που μας θέλει αλλοτριωμένους και στο τέλος αφομοιωμένους και ανύπαρκτους. Ο σχηματισμός της οικογένειας στον τύπο του όμαιμου και του ομόφυλου που μας κατέλειπαν οι πατέρες μας διασφαλίζει τόσο τον Λευκό Έλληνα Κυρίαρχο της πατρίδας του όσο και τις αρχές και τις παραδόσεις της πραγματώσεως των ανθρωπίνων σχέσεων με βάση την ελληνική ηθική, την Πίστη, τη συντροφικότητα, την αλληλεγγύη και την αύξηση ελληνικών γεννημάτων.

Στα πλαίσια της οικογένειας ο νεαρός βλαστός της φυλής θα λάβει τις πρώτες παραστάσεις από τους γονείς και θα αγαπήσει το Θεό, την Πατρίδα και την πεμπτουσία του οικογενειακού θεσμού. Εκεί μέσα θα αποκτήσει την πρώτη γνώση του εαυτού του και της εθνικής του καταγωγής. Θα θωρακιστεί με τα πρώτα απαραίτητα εφόδια που δεν θα αποχωριστεί ποτέ εφόσον δοθεί η σωστή καλλιέργεια νου και ψυχής, ενώ παράλληλα θα αντιληφθεί πως και τα στραβά της κοινωνίας θα μπορέσει να τα αντιμετωπίσει και να τα διορθώσει εφόσον διαθέτει την μαχητικότητα για την στερέωση και την επιβολή των οικογενειακών αξιών. Όταν επιπλέον βάλλεται σχολείο και κοινωνία από τις πνευματικές βόμβες της εξαχρείωσης, της νάρκωσης νου και σώματος, της στείρας ηδονής και της βεβήλωσης της ελληνικής ιστορίας, η οικογένεια θα βαστήξει όρθιο τον Έλληνα Νέο με τα σωστά Νάματα και έτσι θα κραταιωθεί κει κείνος με τη σειρά του σιμά σε Θεό και Πατρίδα.

Ειδικότερα ακόμη πιο μείζων και ζωτικός γίνεται ο ρόλος της οικογένειας σε περιόδους κατοχικές και καχεκτικές σαν αυτές που ζούμε σήμερα, αφού όταν το έθνος δέχεται επίθεση, ο εχθρός θα χτυπήσει τα λιμάνια και τα κάστρα της φυλής. Το σημαντικότερο λιμάνι και κάστρο του Γένους μας είναι η οικογένεια που εφοδιάζει τα σχολεία με όμορφη σπορά ευωδιαστού και ολόδροσου νέου ελληνισμού, τα στρατόπεδα με ακατάβλητους πολεμιστές του έθνους, την κοινωνία με μανάδες  σθεναρής ελληνικής ψυχής και πατεράδες που ιδροκοπούν και ματώνουν στην εργασία για να μην λείψει τίποτα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σήμερα δουλεύει όλη η οικογένεια και πάλι δεν αρκούν τα προς το ζειν γιατί οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος δεν νοιάζονται για την ελληνική οικογένεια και τα νεοταξικά αφεντικά δεν τη θέλουν ζωντανή.

Η ηρεμία του οικογενειακού κλίματος συνδέεται άμεσα με τις επικρατούσες κοινωνικές συνθήκες. Μέσα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και κοινωνικής ταραχής ουδείς μπορεί να φερθεί με νηφαλιότητα. Η ανεργία, η ανέχεια και η προσθήκη παράλογων απαιτήσεων τάχα κρατικών προς την ελληνική οικογένεια που την αποσυνθέτουν και της στερούν το φαγητό και τη στέγη είναι κινήσεις κτηνώδεις και ανθελληνικές.

Παράλληλα η πλήρης εξάλειψη μέτρων πρόνοιας και μέριμνας για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και την έκρηξη της γεννητικότητας με την δημιουργία πολλών και πολυμελών ελληνικών οικογενειών συνιστά καθαρή εσωτερική γενοκτονία. Οι εξάρσεις των αυτοκτονιών και των εγκλημάτων από ψευτορωμέϊκο και λαθρομετανάστευση επιβεβαιώνουν το σχέδιο σε βάρος της ελληνικής οικογένειας και της φυλής μας.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα ανατρέψει πλήρως την ανθελληνική λογική του καθεστώτος και του νεοταξισμού λιγότερες οικογένειες, λιγότεροι Έλληνες, νεκρή Ελλάδα. Η δική μας λογική συνάδει με την αποστολή του Έλληνα να αυξάνεται, να εξαπλώνεται και να κυριαρχεί. Πράμα που σημαίνει περισσότερες και αμιγώς ελληνικές και φυλετικές οικογένειες, περισσότεροι Έλληνες, Ζωντανή Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως το δικό μας Εθνικό Κράτος θα δώσει περισσότερα κίνητρα σε παροχές και θέσεις εργασίας με μόνη προϋπόθεση τον σχηματισμό ελληνικής οικογένειας. Θα αυξήσουμε το επίδομα πολυτεκνίας επεκτείνοντας αυτό και στους τρίτεκνους με κατεύθυνση απορρόφησης ενός μέλους στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού. Η δε πρώτη κατοικία της ελληνικής οικογένειας δεν θα αφαιρείται ποτέ και για κανέναν λόγο. Οι τράπεζες δεσμεύονται από το Έθνος, η οικογένεια ποτέ γιατί είναι απάτητος ναΐσκος του Έθνους.

Οι Ελληνίδες που επιθυμούν να παραμείνουν στο σπίτι και να μεγαλώσουν με την σωστή προσήλωση και ανατροφή τα παιδιά τους θα διευκολυνθούν με την παροχή βιώσιμης και ισόβιας σύνταξης. Οι κρατικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί θα τεθούν στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ισχύει το δόγμα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-9-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 20-9-2012.
ΑΘΗΝΑ 23-9-2012.

Μια μεγάλη και ιστορικά τεκμηριωμένη αλήθεια λέει πως μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το πιο καθαρό και λαμπρό φως. Μέσα από τα σκοτάδια που έχουν κατακλύσει λοιπόν τη Φυλή μας θα φέρουμε και το δικό μας χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού. Το έχουμε πράξει σε αμέτρητες κατοχές ξεπερνώντας μεγάλα διαστήματα παρακμής απέναντι σε κάθε λογής εχθρούς, ξένους και προσκυνημένους. Θα το κάνουμε τώρα και άμεσα. Θα το πράξουμε ακριβώς τη στιγμή που πληττόμαστε από τις δύο έκφυλες οντότητες ταυτόχρονα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.


Για να επιτύχουμε την εθνικιστική μας επανάσταση χρειαζόμαστε τον προσδιορισμό των στόχων εξαλείψεως. Αλλά αυτή τη γνώση την έχουμε ήδη. Δεν θέλουμε απάτριδες που αφήνουν ανάμεσά μας ανθρώπινες βόμβες που δολοφονούν Έλληνες. Δεν θέλουμε συνομιλίες και συνομιλητές με τους αγοραστές εμποράκους της γης μας. Και δεν θέλουμε κανέναν βάρβαρο «γείτονα» που βλέπει και ζητά δικό μας έδαφος για δικό του. Ωραία, αφού λοιπόν έχουμε αυτή τη γνώση, τώρα χρειαζόμαστε τη ζωντάνια, τη λαχτάρα και το μεθύσι της ψυχής για να απλώσουμε το εθνικοκοινωνικό κίνημα ως φλόγα ολόθερμου πάθους στα σωθικά του ελληνικού λαού. Να ξεσηκώσουμε τους Έλληνες σαν ασυγκράτητη φάλαγγα και να κατακτήσουμε ελληνική εξουσία φέρνοντας την Χρυσοφόρα Αυγή του Γένους.

Ο ελληνικός λαός ήδη ακούει και αφουγκράζεται τις διθυραμβικές ιαχές των Ελλήνων Εθνικιστών. Αντικρίζει με δέος και ιεροπρεπή αποδοχή τους αναμμένους πυρσούς που ροδίζουν το μέτωπο του αγώνα. Χρειάζεται βέβαια και ο σκοπός του κινήματος που πρέπει να ταυτιστεί με τις επιθυμίες του λαού ώστε να μας ακολουθήσει πιστά και απαρέγκλιτα. Μα κι αυτός υπάρχει. Οι σαλπιστές και οι μαντατοφόροι του Ελληνικού Έθνους σκορπούν καιρό τώρα το μήνυμα. Αυτοκυριαρχία και δημιουργικότητα για το λαό. Ανεξαρτησία, κυριαρχία και μεγαλοσύνη για την Πατρίδα. Περισσότεροι Έλληνες και χαρούμενα πρόσωπα για εμάς και τα παιδιά μας. Περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Τέλεια λοιπόν, όλα και όλοι είναι στη θέση τους. Τι λείπει άραγε; Το σύνθημα της εφόδου του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αλλά και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση. Είναι η αναπτέρωση των ψυχών και η αναδίπλωση των ματωμένων λαβάρων του Ελληνισμού και του Εθνικισμού. Το σύνθημα αυτό μόλις δόθηκε. Το δώσαμε ο καθείς εξ ημών στον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα και κύρια. Το πράξαμε σκοτώνοντας τον ατομικισμό, την ηττοπάθεια και την λογικοφάνεια των καθωσπρέπει ινστρουχτόρων και παραπληροφορητών των ψυχών. Τώρα πια η υπόθεση της Πατρίδας είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια μας. Η ελευθερία του νου και το σπάσιμο της αλυσίδας είναι μόνο η αρχή. Η εξάλειψη του κινδύνου θα ολοκληρωθεί όταν γίνουμε εμείς κίνδυνος για τους εχθρούς μας. Όταν φτάσουμε στην Νίκη του Ελληνισμού και την επιβολή της εθνικιστικής λογικής για ελληνική διοίκηση και ηγεμονία.

Το χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού δεν θέλει παράσιτα και ελαφριές συνειδήσεις κοντά του. Αυτές οι σκιές θα εξαλειφτούν από τον ελληνικό πολιτικό ορίζοντα. Η απόφαση για την ανόρθωση ενός γερού έθνους θέλει την ύπαρξη ενός γερού οργανισμού σε ένα σώμα ξεκάθαρα εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Κουβέντες για το σχέδιο της Φυλής με όσους το αμφισβητούν απαγορεύονται. Αλλά και η αυλή θέλει το δικό της συμμάζεμα. Τι πάει να πει γείτονες; Είναι μήπως αυτοί που γυρόφερναν έως τώρα το πτώμα που είχαν φτιάξει οι ταγοί του ψόφιου και απερχόμενου συστήματος; Αυτοί οι πρώην και νυν επίδοξοι κατακτητές μας θα σβήσουν από το χάρτη. Πιάνουν τόπο και βασανίζουν τους Έλληνες των αλύτρωτων πατρίδων μας. Αν θέλουν ας μας αποδώσουν χώματα και ψυχές και να ζήσουν με όσα τους αναλογούν. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Στο χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού υπάρχουν οι πολεμιστές της Φυλής, άξιοι των ενδοξότερων στιγμών του Γένους, και δίπλα τους ομοίως άξιοι παραστέκονται οι Έλληνες του πνεύματος και του μόχθου. Βασικοί πυλώνες του Εθνικοκοινωνικού Φωτός είναι η Δικαιοσύνη και ο Πολιτισμός του Έθνους. Η Δικαιοσύνη παραστέκει τις υποθέσεις του εθνικού κράτους στο εσωτερικό και τις ισορροπίες ανάμεσα στους πολίτες με γνωρίσματα την ευθυκρισία και τον πατριωτισμό. Ο Πολιτισμός μας είναι ο ύμνος και οι γλυκολάλητες τελετές στο μεγαλείο της Φυλής και την ίδια στιγμή είναι το ακάματο εργαστήρι που σηκώνει κάθε ημέρα νέα επιτεύγματα του νου και των χεριών διευκολύνοντας τον Άνθρωπο και εξυψώνοντας Θεό και Ελλάδα.

Η αξιοπρέπεια και η ορθή ανάθεση έργου στους πολίτες, η Τιμή στο Γένος, η Νέα Πολιτισμική Γέννα και οι Ελληνικές Λόγχες ως δόρυ και ασπίδα συνάμα θα τραβήξουν πορεία ισόβια για το χάραμα του Ελληνισμού που δεν θα σκοτεινιάσει ποτέ ξανά. Θέλουμε να γίνουμε περήφανοι για τα δικά μας έργα. Ωραία λοιπόν, το Εθνικοκοινωνικό Επαναστατικό Κίνημα προσφέρει μετερίζι αγώνα γεμάτο πάθος και οργή. Οργή που γίνεται ορμή να χαράξουμε οι ίδιες τις γραμμές της ζωής μας. Και πάθος να κάνουμε ξανά την Ελλάδα τη Γη του Φωτός που ξέρει να φροντίζει τα παιδιά της και να ανοίγει νέους δρόμους ελληνικής δόξας. Ψηλά τα λάβαρα και εμπρός για την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     

 

ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-9-2012.
 ΑΘΗΝΑ 23-9-2012.

Οι οικονομικοί και οι συμβατικοί πόλεμοι, η λαθροθηρία και η τρομοκρατία σε βάρος των ελεύθερων τάχα εθνών που άνοιξαν διάπλατα το δρόμο στον σιωνιστικό νεοταξισμό για την οικειοποίηση εξουσιών δίνουν τώρα τη σκυτάλη στους μηχανισμούς ελέγχου της νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ολάκερα τα έθνη που έχουν παραδοθεί στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό θα μετατραπούν σε τεράστιες ηλεκτρονικές φυλακές και στρατόπεδα συγκεντρώσεως των πολιτών τους για να προστατευτεί τάχα η εσωτερική ασφάλεια και η ειρήνη. Τα σύνορα καταρρέουν και τον ρόλο της εξουσίας αναλαμβάνει η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση.



Η μεθοδευμένη ανασφάλεια που διασκορπίστηκε στην οικουμένη δίνει τις απαντήσεις της ακόμα και στους πλέον δύσπιστους. Παντού όπισθεν της δυσωδίας ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Δικοί του άνθρωποι οι ηγετίσκοι, δικοί του οι πολιτικοί «αμφισβητίες», δικοί του οι τρομοκράτες και οι βραδυφλεγείς βόμβες με τα ανακατώματα των λαών. Και τώρα που το κουβάρι του κόσμου μαζεύεται με τις διακρατικές συνεργασίες και τις πολιτικές ενοποιήσεις, ξεκινάει ο έλεγχος των μαζών ώστε να δεθούν πιο γερά τα δεσμά των φυλακισμένων και να αποφευχθούν αντιστάσεις και δραπετεύσεις.

Ο έλεγχος αυτός περνάει από τις ηλεκτρονικές κάρτες που θα αντικαταστήσουν ταυτότητες και συναλλαγές, ενώ στον αμέσως επόμενο τόνο στην αρένα του θανάτου εισέρχονται τα ενσωματωμένα βιομετρικά τσιπάκια. Στην πατρίδα μας η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει αποκτήσει υπουργικό θώκο και θεσμικό χαρτοφυλάκιο. Μαζί με το παραισθησιογόνο της φτώχιας και το ξεπούλημα της Ελλάδος ακολουθεί η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη με τον ατομικό μας φάκελο, το ιστορικό μας και έναν «μαγικό» αριθμό.

Η συλλογή των στοιχείων μας είναι εύκολη και γρήγορη. Οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις του νέου κράτους που ετοιμάζουν οι δωσίλογοι και η συγκέντρωση των δεδομένων των πολιτών αφορά όλες τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, δημόσιες και ιδιωτικές, οι οποίες υποχρεώνονται να αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις στις κυβερνητικές αρχές. Από τις καταναλωτικές συνήθειες έως και τα προβλήματα υγείας, όλες οι διαδρομές της καθημερινότητας των πολιτών θα αποκτήσουν κοινή θέα στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του παγκόσμιου κέντρου εξουσίας. Ο ατομικός αριθμός μας φυσικά δεν θα είναι ο μόνος. Εκτός από αυτόν τον ορατό θα υπάρχει κι ένας αόρατος που θα είναι κοινός για τους υπηκόους της παγκόσμιας συνύπαρξης αφού αυτός θα αντιπροσωπεύει τη νεοταξική πύλη της βάσης δεδομένων.

Για να πειστούν οι λαοί να σκύψουν το κεφάλι έχουν ήδη βρεθεί οι τρόποι και έχουν ανακοινωθεί. Στην αρχή ακούσαμε ότι οι κάρτες θα είναι προαιρετικές. Μετά μάθαμε ότι τελικά θα είναι τόσο προαιρετικές ώστε όποιος δεν θα τις παραλάβει δεν θα μπορεί να δώσει και να πάρει αμοιβές και αγαθά! Πλήρης επαλήθευση δηλαδή των αποκαλυπτικών προφητειών των Γερόντων της Πίστης μας. Στο μεταξύ οι πληροφορίες που φτάνανε από τις Βρυξέλλες λέγανε καιρό τώρα με επιμονή πως η κατασκευή των ηλεκτρονικών τσιπ έχει περατωθεί. Προορισμός τους το σφράγισμα δεξιού χεριού ή μετώπου προκειμένου να μην μπορεί να το αφαιρέσει ο φέρων. Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη των προλεγομένων. Και το επόμενο βήμα πειθαναγκασμού είναι ότι η εφαρμογή της κάρτας θα ξεκινήσει στη Ρωσία ενώ το τσιπάκι θα φορεθεί στις ΗΠΑ το 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iz1I0UBRUK0 !

Είναι σαφές ότι ο διεθνιστικός νεοταξισμός θεωρεί πως από τη στιγμή που οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις μπουν στην τροχιά της βασικής του επιδίωξης, κανείς δεν θα τολμήσει να αντισταθεί. Τα ηλεκτρονικά τσιπ θα έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων και μια κάψουλα με χημική ουσία. Βήματα και σκέψεις θα είναι άμεσα ανιχνεύσιμες και αναγνωστέες. Όποιος ξεστρατίζει θα διαγράφεται με βιολογικό τρόπο. Η χημική ουσία θα πλημμυρίζει τον οργανισμό του και θα τον τελειώνει. Όσοι δηλαδή μπαίνουν στην ηλεκτρονική φυλακή δεν θα έχουν διέξοδο διαφυγής και όσοι δεν θα μπαίνουν θα στερηθούν των στοιχειωδών αγαθών.

Η μεγάλη αναμέτρηση έχει ξεκινήσει και τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα είναι ξεκαθαρισμένα. Από την μια πλευρά του λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις της Πίστης στο Έθνος και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι πρόθυμοι και ενσυνείδητοι υποστηρικτές του νεοταξικού φακελώματος και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στις επάλξεις του Ελληνικού Έθνους έχουν παραταχθεί ως Στρατιώτες του Θεού και της Πατρίδος οι Εθνικιστές που υπηρετούν τον μαχόμενο λαό μας.

Ο λαός μας δίδει την εντολή και εμείς ακολουθούμε την φωνή της εθνικής συνειδήσεως που βοά να δικαιώσουμε τις θυσίες των αγωνιστών της Φυλής που έχυσαν το αίμα τους για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Το πράττουμε άλλωστε από το λυκαυγές της ανθρωπότητας. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Απέναντί μας έχουμε τους εκφραστές της πολιτικής «ορθότητας» και της «προόδου» μαζί με τον ξένο ψευτοσύμμαχο και επιβήτορα.

Τα μεγάλα έθνη δείχνουν το ανάστημά τους πρωτίστως στην ψυχή και εν συνεχεία στην αποφασιστικότητα. Η μόνη ασφαλή οδός είναι η παραμονή στις αγκάλες του Έθνους και η ανόρθωση λαβάρων και παρακαταθηκών δίκην πύρινης ρομφαίας. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δίδει Όρκο Ιερό σε Θεό και λαό πως η δική μας Πολιτεία θα κραταιωθεί με πυλώνα ακατάβλητο τις Αξίες της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  



 

Η ΕΛΛΑΣ ΑΣΦΥΚΤΙΑ – ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΖΗΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-9-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 13-9-2012.
ΑΘΗΝΑ 16-9-2012.

Ο Έλληνας είναι καμωμένος από τη φύση του να βούλεται ελεύθερος, να δημιουργεί πολιτισμούς ανώτερους, να εμπιστεύεται θέσεις εξουσίας και πολιτικά δικαιώματα στα γεννήματα της Φυλής αναλόγως του εθνικού τους φρονήματος και να μεγιστοποιεί τα εδάφη του κυριαρχώντας γεωπολιτικά. Αυτός και μόνον είναι ο φυσικός Έλληνας. Αντιθέτως, όταν ο Έλληνας αντιστρατεύεται τη φύση του στερείται παντελώς την ελευθερία βουλήσεως, αποδέχεται ξένα ήθη και υποπολιτισμικά προϊόντα κατώτερων υπάρξεων, παραχωρεί εξουσίες και δικαιώματα σε απάτριδες και λαθροθήρες εισβολείς και καταντά λαός υπόδουλων. Αυτός ο Έλληνας είναι αντιφυσικός, ανάξιος κληρονόμος του ονόματός του.



Η παρείσφρηση ωστόσο των παράσιτων του σιωνιστικού νεοταξισμού σε ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής, επικοινωνιακής και οικονομικής εξουσίας με τη χρήση υποχωρήσεων και παροχών χάριν «ειρηνεύσεων» και ευδαιμονίας, οδήγησαν την πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού. Τούρκοι δίνουν πιστοποιητικά τουρκισμού και φορτώνουν λαθρομετανάστες σε γη ελληνική, η ελληνική σημαία σε χέρια ελληνικά στην Ακρόπολη θεωρείται ασύμβατη, η Ελλάς πωλείται και απειλείται καθημερινά.

Το μίσος και οι απειλές από τη στιγμή που είναι εγκατεστημένα ολόγυρα από την εθνική μας αυλή έως το εσωτερικό αυτής αντιμετωπίζονται με έναν και μόνον τρόπο. Ο τρόπος αυτός είναι η επικράτηση του φυσικού νόμου και η ορμητική πορεία του καθάριου ελληνικού χειμάρρου. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρωτίστως να απελευθερώσουμε τη φλόγα που καίει στην καρδιά μας και να μετουσιώσουμε σε απτές πράξεις την αποστολή του Ελληνικού Έθνους. Να υλοποιήσουμε τον προορισμό της Φυλής μας και να καταστήσουμε διεθνώς κυρίαρχη την Ελληνική Ιδέα. Τούτη η αναγκαιότητα σημαίνει πως η Ελλάς αφυκτιά. Νέα σύνορα ζητά με γνήσιους πολεμιστές που ξέρουν να χτίζουν κι όχι να γκρεμίζουν Ελλάδα.

Χρειαζόμαστε μια πάγια εθνική στρατηγική στηριγμένη στη σύμπνοια του ελληνικού λαού επάνω στον άξονα των ελληνικών όπλων, της διεκδικητικής διπλωματίας και της εθνοκεντρικής συμμαχικής πολιτικής. Σε όσους μας κατηγορήσουν ως ιμπεριαλιστές και επικίνδυνους πολεμοκάπηλους σε καιρούς εθνικών δυσκολιών έχουμε να απαντήσουμε ότι το δίκαιο και η εθνική ασφάλεια είναι λόγοι επαρκέστατοι για να πολεμήσει ένας λαός και πως οι εθνικές αξιώσεις επιτυγχάνονται όταν στη διαπραγμάτευση απαιτείς αντί να επαιτείς.

Οι διεθνείς συνθήκες, το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιάθεσης και η επιστροφή περιουσιών ισχύουν απαρεγκλίτως για τους αλύτρωτους Έλληνες. Αυτοί που επικαλούνται τις εθνικές δυσκολίες είναι εκείνοι που τις δημιουργήσανε σκοπίμως φέρνοντας ως νάρκη στα θεμέλια του έθνους τα οικονομικά και εποικιστικά συμφέροντα της παγκόσμιας νεοταξικής σκλαβιάς. Είναι οι ίδιοι που φρόντισαν να γκρεμίσουν τα πνευματικά μας αποθέματα και να μας απομακρύνουν από τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα.

Το άπλωμα λοιπόν της εθνικής μας κυριαρχίας θα ξεκινήσει από την εξάλειψη των ελληνόφωνων Εφιαλτών και την αποβολή των ξένων σωμάτων με την ολική κατάρρευση του καθεστώτος και την επιστροφή της Ελλάδος σε χέρια ελληνικά. Οι ενωμένοι πλέον Έλληνες θα θωρακίσουν την χαλυβδωμένη πίστη στη Φυλή και την Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Με την πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση πλέον σε χέρια ελληνικά θα μπει οριστικός φραγμός στις μισελληνικές επιδιώξεις με την αξιοποίηση του γεωπολιτικού παράγοντα και της στρατιωτικής ισχύος. Η περιοχή μας έχει πληθώρα φυσικών πλεονεκτημάτων και περασμάτων, όμως η αξιοποίηση αυτών θα έρθει αποκλειστικώς στα χέρια μας και η επιλογή των στρατηγικών μας εταίρων θα γίνει με δύο αποφασιστικά κριτήρια. Την υποστήριξη της εθνικής μας εκστρατείας και ολοκληρώσεως παράλληλα με την ισότιμη πολιτική και οικονομική σχέση με τη συμμετοχή της Ελλάδος σε φίλιες στρατηγικές ζώνες των εταίρων μας. Δεν μιλάμε για εμπλοκή σε ξένους πολεμικούς σκοπούς αλλά μονάχα για την υποστήριξη των ελληνικών επιδιώξεων.

Οι απειλές που αντιμετωπίζει η Ελλάς εστιάζονται και πηγάζουν στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι το καθήκον της αποκαταστάσεως της ελληνικής κυριαρχίας σ’ αυτές τις πατρίδες είναι παράλληλα το κλειδί της λύσης. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο παντελής αφανισμός του εχθρού και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στα εδάφη αυτά από τον ελληνικό στρατό. Αν προηγουμένως ο οικονομικός έλεγχος του αποκαταστημένου ελληνικού κράτους επεκταθεί στο εσωτερικό των προσωρινών μας «γειτόνων» και οι ελληνικές κοινότητες καταστούν συμπαγείς και προσανατολισμένες στον ιερό σκοπό της εθνικής τους αυτοδιάθεσης, τότε η αποκατάσταση της φυσικής τάξεως και της εθνικής δικαιοσύνης θα έρθει απολύτως νομοτελειακά.

Ικανή συνθήκη για την χάραξη των νέων συνόρων που χρειάζεται η Ελλάς είναι η βαθιά αντίληψη δύο ζωτικών αληθειών. Η μία είναι ότι η Ελλάς σήμερα συνορεύει με μια ακόμη Ελλάδα στα βορειοανατολικά της σύνορα. Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι ο ασφαλέστερος σύμμαχος είναι ο Δυνατός Έλληνας που χτίζει ακροπόλεις και πολιτισμούς με την δίψα του κατακτητή και την ισχυρή θέληση να δει την γαλανόλευκη σημαία και τον δικέφαλο αετό να φτερουγίζουν και να σκεπάζουν τα μνημεία και το μνήμα της ελληνικής εσχατιάς και του έσχατου Έλληνα Ήρωα.

Οι μνήμες δεν στεριώνουν μονάχα με το κλάμα. Εθνική αποκατάσταση λοιπόν και ζωτικός χώρος όσος χρειάζεται για να αναπτυχθεί το Ελληνικό Έθνος σε Δύναμη. Από τη Βόρειο Ήπειρο έως την Ιωνία και τον Πόντο. Ιδού η ασφάλεια της Εθνικιστικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 16-9-2012.
 ΑΘΗΝΑ 16-9-2012.

Στην διαχρονική διαπάλη των εθνών για γεωπολιτική ισχύ, διεθνή έλεγχο της οικονομίας και διευρυμένη εξουσία το χρήμα ήταν ο διακαής πόθος του εισβολέα και το θυσιαστικό αίμα ήταν η απάντηση του αμυνόμενου. Όμως το χρήμα πήρε γρήγορα άνομο χαρακτήρα και βρώμικη υπόσταση όταν η οικονομία και η εξουσία έφτασαν στα χέρια του σιωνιστικού νεοταξισμού που θέλησε να καταστρέψει τα οικονομικά συστήματα των ελεύθερων εθνών και να υποτάξει τις πολιτικές τους διοικήσεις κάτω από το λάβαρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.



Αυτή η συνομωσία πήρε πολλούς χρόνους και έδωσε πολλούς πόνους μέχρι να φτάσουμε στον απότοκο της συμφοράς που ζούμε στην πατρίδα μας. Διέβη μέσα από πολέμους, εμφυλίους, εγκατάσταση διεφθαρμένων ταγών, κρυφές από τους λαούς οικονομικές συνδιαλλαγές, οικονομικές λεηλασίες τόκων και δανείων, αγοραπωλησίες και ακρωτηριασμούς εθνών, μαζικές φτωχοποιήσεις. Στην Ελλάδα έχουμε βιώσει όλα τα στάδια της διαστροφής των ηθών στα πολιτικά, οικονομικά και εθνικά ζητήματα. Κι ο λόγος είναι ότι εμείς είμαστε ανέκαθεν οι φορείς του Τίμιου Φυλετικού Αίματος και ο πραγματικός κίνδυνος του μολυσματικού νεοταξικού χρήματος.

Φτάνουμε λοιπόν πλέον στο πεδίο της ανοικτής σύγκρουσης. Τα σκουπίδια του συστήματος που περιβάλλουν το περιβόλι του Ελληνισμού έχουν σηκώσει υπερβολικό μπόι και οι πληγές του έθνους παίρνουν να κακοφορμίζουν. Οι δε εχθροί που μας ζώνουν, τέκνα του ίδιου παγκόσμιου κτήνους, κρούουν τις πύλες του Ελληνικού Κάστρου. Τα κόκκινα χαλιά που έχουν στρώσει οι γελωτοποιοί και επιστάτες του παγκόσμιου δυνάστη, οι αυτοαποκαλούμενοι κι ως πολιτικοί ηγέτες της χώρας με τα κόμματα που επιδιώκουν να μας οδηγήσουν σε εθνικό κώμα, έχουν στρώσει το έδαφος στους κατακτητές του νεοταξικού χρήματος. Οι τοκογλύφοι εμπρός και ξωπίσω οι λόγχες των τοποτηρητών.

Θαρρούν οι λυμεώνες της ηρωοτόκου γης μας πως με τα τελεσίγραφα του μεγάλου ξεπουλήματος και τις κραυγές των εποικιστικών τους στρατών θα ανοίξουμε τα συρτάρια της ψυχής και τα σεντούκια της πατρίδος μας στη διάθεσή τους. Πιστεύουν τα κοράκια του μισελληνισμού ότι μετά από χιλιάδες χρόνια αγώνων και αιμάτων θα τους δώσουμε γη και ύδωρ, όσα ζήτησαν και δεν τους δόθηκαν μήτε από τον Λεωνίδα μήτε από τον Μεταξά μήτε από κανέναν ανδρειωμένο Έλληνα. Εμείς όμως ως Έλληνες καθαρόαιμοι ως τα κατάβαθα του υποσυνείδητου έχουμε να τους μηνύσουμε ότι οι συμμορίες του χρήματος θα συναντήσουν τις φάλαγγες του ελληνικού αίματος.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι ο αυθεντικός εκφραστής της Ελληνικής Ιδέας. Η κορωνίδα λοιπόν της δικής μας κοσμοθεωρίας είναι ότι το αίμα είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει το χρήμα. Καιρός να το πληροφορηθούν και εκείνοι που κάνουν πως το ξέχασαν. Όταν αυτοί αγοράζουν θωριά επίπλαστη και μολύνουν την πλάση με την ασχήμια τους, οι Έλληνες ορθώνουν το φυσικό ανάστημα τρανής γέννας και πολεμούν με πάθος για να αποκαταστήσουν την ομορφιά και τη δικαιοσύνη που φέρουν γαλανόλευκο εκτυφλωτικό ένδυμα και θείο ελληνικό λόγο. Η δική μας δύναμη δεν αφαιρείται και δεν μεταλλάσσεται γιατί είμαστε ποτισμένοι μ’ αυτήν ως τα έσχατα κύτταρα. Είναι η επιθυμία να μείνουμε Έλληνες ως την τελευταία ανάσα μας, ο όρκος να βαδίσουμε στα χνάρια των γεννητόρων μας, ο έρωτας για την γη μας, η απόφαση να την μεγαλώσουμε.

Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν είναι μια αμελητέα ποσότητα στην απεραντοσύνη μέσα σε μια και μόνη χρονική συγκυρία. Δεν είναι ένα άτομο στείρο από αρχές και σκοπούς. Είναι μια προσωπικότητα που εργάζεται για την προκοπή του κοινωνικού συνόλου. Ο Έλληνας είναι ο Στρατιώτης της Φυλής που μάχεται για να τη βλέπει καθαρή και ζωηρή να γυρεύει τα πρωτεία και τα σκήπτρα της οικουμένης. Είναι ο Πατέρας και ο Εργάτης του Έθνους που στάζει το αίμα της καρδιάς του και τον ιδρώτα του προσώπου του για να είναι ανέγγιχτο από πειρασμούς και γιομάτο από χαμόγελο ευτυχίας το παιδί του. Και την ίδια ακριβώς στιγμής ανακατώνεται με τη λαχτάρα της λεύτερης ύπαρξης μέσα στα χώματα της πατρίδος για να κάνει το περιβόλι ακόμη πιο ανθηρό, ακόμη πιο ψηλό.

Τούτες τις ιστορικές στιγμές ο πλούτος της Ελληνικής Φυλής γίνεται πανοπλία και ξίφος μαζί στον υπέρτατο αγώνα. Ο Θεός, ο Λαός και η Γη μας ενώνονται σε μια σταυροφορία εθνικής αντεπίθεσης. Το Ελληνικό Έθνος τραβάει πορεία προς τα εμπρός προκειμένου να ισοπεδώσει την λαίλαπα από τα ιερά και τα όσια του Γένους των Αετών, να κατακρημνίσει από τα τείχη της Πολιτείας τους πραματευτάδες της ζωής μας και να κτίσει κραταιά και ακμάζουσα την Μεγάλη Ελλάδα του Ήθους, της Τιμής και της Ισχύος.

Το Έθνος του Φωτός θα τσακίσει τον σιχαμερό εσμό του σκότους. Οι Ήρωες σαν άλλοτε θα κλειδώσουν στη λησμονιά για πάντα τον γυρολόγο τσαρλατάνο. Και ο Έλλην βασιλεύς της Πίστεως θα πάρει τα κλειδιά του Ελληνισμού και της Οικουμένης από τον σιωνιστή πιστωτή και τον αγαρηνό επιστάτη του. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αγαπημένε λαέ έξω από τη Λευκή Φυλή και το Αίμα το Ελληνικό. Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού για την οποία αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική Νίκη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ Η ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 7-9-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 6-9-2012. 
ΑΘΗΝΑ 9-9-2012.

Οι κατοχικές αρχές της πατρίδος μας σφίγγουν ολοένα και πιο σφιχτά τα δεσμά των Ελλήνων τηρώντας κατά γράμμα τις διαταγές του διεθνιστικού νεοταξισμού. Τινάσσουν κυριολεκτικά στον αέρα την κοινωνική γαλήνη και συνοχή αφαιρώντας και τη στάχτη μέσα από το τζάκι των Ελλήνων με τα νέα οικονομικά μέτρα με την επίκληση της επιμήκυνσης της οικονομικής σκλαβιάς από εκείνους που στήσανε την μεγάλη απάτη. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες γνωρίζουν άριστα πως οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι θα γυρέψουν την υποθηκευμένη Ελλάδα στα χέρια τους αδιαφορώντας για τις εικονικές χάρες και προτιμούν να ξεδοντιάσουν τον λαό που αιμορραγεί.

Η βέβηλη θυσία είναι προσχεδιασμένη και τα κλειδιά της πατρίδος έχουν ήδη παραδοθεί στα χέρια των γερακιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η αφωνία και η εθελοδουλία του καθεστώτος είναι καταφανής. Ουδείς εκ των συμπολιτευόμενων και των «αντιπολιτευόμενων» ραγιάδων επέδειξε σθένος αντίστασης και ίχνος εθνικής ευαισθησίας. Δεν σεβάστηκαν καν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους ανέργους και τους στρατιωτικούς με τα σώματα ασφαλείας όταν η πείνα εξαπλώνεται ως επιδημία ανάμεσα στον ελληνικό λαό και οι ένστολοι της πατρίδος μας καλούνται να περιφρουρήσουν την εθνική μας ακεραιότητα από εξωτερικούς αλλά και από εσωτερικούς λαθραίους κινδύνους που στρατοπεδεύουν τριγύρω μας.

Αρχές και ψευτοσύμμαχοι δεν σεβάστηκαν τίποτα γιατί δεν μπορούν ούτως ή άλλως να δικαιολογήσουν τις δικές τους βρωμερές συναλλαγές ως τάχα χρέη του λαού. Γιατί η ευλογημένη γη που εναπόθεσε στα χέρια μας ο Θεός και μας κατέλειπαν δοξασμένη και λεύτερη οι πατέρες μας μες στα τίμια ελληνικά αίματα και τις θυσίες δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσει δίχως πλούτη και τροφή, υλική και ηθική. Το μόνο χρέος που μας εμπιστεύτηκαν είναι να τη φροντίσουμε και να τη μεγαλώσουμε τιμωρώντας εκείνους που πρόδωσαν τις θυσίες τους. Να υψώσουμε φωνή μεγάλη, να αναφωνήσουμε εκάς βέβηλοι και βάρβαροι και να καρπίσει η Ελλάς εκεί που θέλησαν να την αποδιώξουν.

Ο Εθνικοκοινωνισμός είναι η βροντερή φωνή του Ελληνισμού που αρνείται την κάθοδο του εχθρού και την ανοχή στο σύγχρονο Εφιάλτη. Είναι ο χείμαρρος της επαναστατημένης φυλής μας που θα σαρώσει την ξενοκρατία και τα διεθνιστικά παράσιτα αυτής. Μας λέγουν οι συμβιβασμένοι πως τα μέτρα που λαβαίνουν τώρα είναι λένε τα τελευταία. Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε τα ψέματα αποκτούν ένα ακόμη στην παρέα τους είτε το τέρμα είναι η εκχώρηση και του τελευταίου λίθου της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας στον παγκόσμιο εμποράκο. Όμως αυτό το τέρμα δεν θα το επιτρέψει ποτέ ο χείμαρρος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Γιατί είναι κοινή απόφαση των Αντρειωμένων Ελλήνων ότι το Κάστρο του Ελληνισμού ούτε πωλείται ούτε πίπτει.

Τέρμα οι αφωνίες και οι μοιρολατρίες. Ήρθε η ώρα της ολικής επαναφοράς και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Το κράτος το δικό μας, η Νέα Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνισμού θα αποδώσει το περιβόλι του Γένους στη γενιά Ελλήνων σκαπανέων που ποθούν να παράξουν με τα χέρια τους αγαθά και κυριαρχία εθνική. Είναι εκείνοι οι τολμηροί Έλληνες που θέλουν να ανοίξουν το παράθυρο του Γένους στην οικονομία και τη γεωπολιτική ισορροπία αυξάνοντας την επιρροή του σε πολιτικό έλεγχο και διεθνείς αποφάσεις. Με την δημιουργική εξωστρέφεια να έχει ως αφετηρία ελληνική διακυβέρνηση κι όχι διεθνή κηδεμονία. Με την ασφάλεια καλά φυλαγμένη, την κοινωνία αμιγώς ελληνική, την οικονομία στην υπηρεσία του έθνους, το έθνος καλά θωρακισμένο, τα εργοστάσια, τα χωράφια και τις επιχειρήσεις γεμάτο Έλληνες Εργάτες, τα στρατόπεδα γεμάτα Έλληνες Στρατιώτες.

Ο Ελληνισμός θα ξαναβρεί τη λαλιά του και την όρεξη να κάνει σχέδια μονάχα στα χέρια ενός Επαναστατικού Εθνικιστικού Καθεστώτος που θα του δώσει πίσω τα κλεμμένα στοιχεία της εθνικής του ταυτότητας. Την αξιοπρέπεια, την ενότητα και την αυτοπεποίθηση. Στοιχεία που μπήκαν μέσα στην νόθα κάλπη του συστήματος και έμειναν εκεί φυλακισμένα για πολλούς και ασήκωτους χρόνους για να ανταλλάξουν ψήγματα επίπλαστης ευδαιμονίας με το ασυναίσθητο στους πολλούς μα διαρκές κόντεμα της πατρίδος. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας. Να κάψουμε τα ανθελληνικά σχέδια για διχασμό και ψευτοεπαναστατική υποκίνηση της νεοταξικής ακρίδας με την φωτιά της ελληνικής ψυχής. Στην Νέα Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού, στην άξια διάδοχο του ελληνικού μεγαλείου που έρχεται, τις επαναστάσεις, τις κυβερνήσεις και τα σύνορα τα πραγματώνουν μονάχα Έλληνες Πατριώτες.

Η εθνική μας κυριαρχία επανασχεδιάζεται μονάχα για τον λόγο της επεκτάσεώς της προκειμένου να λάβει γεωπολιτικό οξυγόνο και γεωφυσική διέξοδο το Ελληνικό Έθνος. Η οικονομική δραστηριότητα συνδυάζεται αποκλειστικά με την ελληνική εργασία και την κραταίωση της εθνικής επιχειρηματικότητας όπου κι αν εδράζεται. Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Εθνικιστικής Ελλάδος υπηρετούν αποκλειστικά τον λαό και το έθνος μας. Η κοινωνική διαστρωμάτωση χωράει μονάχα τους Έλληνες που πιστεύουν στη Φυλή και την Πίστη τους και οι πρόνοιες της δικής μας Ελλάδος είναι καμωμένες για τη δημιουργία και την αύξηση των Ελληνικών Οικογενειών. Ο Εθνικοκοινωνισμός είναι η έκφραση των πόθων του Οικουμενικού Ελληνισμού ως Δυνατή Οντότητα ενάντια σε κάθε διεθνιστική και «περιούσια» κακοπλασία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  

  


Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 9-9-2012.

ΑΘΗΝΑ 9-9-2012.

Η ραγδαία σήψη στην πολιτική διοίκηση της πατρίδας μας προϊόντος του χρόνου διαχειριστικής εξουσίας της αστικής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μέχρι την σημερινή πτώση των τειχών της Πολιτείας υπέρ των σιωνιστών τοκογλύφων και των εισβολέων του νεοταξισμού, «γειτόνων» και λαθροεισβολέων, αποτελεί το βήμα αποκαλύψεως των ανθελληνικών σχεδιασμών. Μια τραγική αποκάλυψη για την πλάνη και την ολιγωρία εθνικής αντιστάσεως χρόνων ολόκληρων που συντελείται ενώπιον ενός λαού που υπόκειται σε μια τραγικών διαστάσεων εσωτερική γενοκτονία.

Κι όμως οι συμμετέχοντες στον αφοπλισμό της πατρίδος μας από τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις πολιτικές και εθνικές φλόγες των δικών τους χεριών και να ρητορέψουν για την ανάγκη προσαρμογής της Ελλάδος στις συνθήκες μετάλλαξης και απαξίωσης. Προσπαθούν να μας πείσουν πως το ξεπούλημα της Εθνικής Γης και η εξάντληση των έσχατων αποταμιεύσεων και αποθεμάτων επιβίωσης του ελληνικού λαού είναι μετάγγιση αίματος για τη ζωή της Ελλάδος όταν το αίμα αυτό καταλήγει στις θυρίδες του νεοταξικού μινώταυρου.

Θέλουν να μας πείσουν πως η αλλοίωση της ιστορίας είναι βήμα προόδου και συμφιλίωσης με τη νέα κατοχή και πως τα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού πρέπει να γίνουν οι χώροι προθέρμανσης του λαθραίου στρατού κατοχής που θεωρείται στις πατρίδες του απόβλητος. Ξεσχίζουν οι κήρυκες του χειρότερου δοσιλογισμού ιερές μνήμες και σελίδες χρυσές και απαιτούν να κάψουμε στη φωτιά της λησμονιάς και της παγκοσμιοποίησης το ιερό σχέδιο απελευθέρωσης των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Το κατοχικό καθεστώς δεν υποκύπτει από ηλιθιότητα ή σκέτη ανεπάρκεια στα σχέδια προσδέσεως του ελληνισμού στη γαλέρα σκλάβων του διεθνιστικού νεοταξισμού. Το πράττει ενσυνειδήτως και με πλέρια ευχαρίστηση. Άλλωστε το σχέδιο που εφαρμόζεται έχει ναρκοθετήσει όλες τις εξόδους διαφυγής προς την ελευθερία των Ελλήνων γιατί οι εχθροί μας γνωρίζουν πως η εθνική αντεπίθεση που θα πραγματοποιήσουμε έχοντας ήδη έτοιμες της προεργασίες του αγώνος θα είναι πρωτόγνωρη, ορμητική και ανηλεής παρασύροντας κάθε ανθελληνικό σκουπίδι.

Έτσι λοιπόν απέναντι στους υπέρμαχους πολεμιστές της εθνικής μας συνείδησης και κυριαρχίας έχουν παραταχθεί οι πεμπτοφαλαγγίτες υποκριτές και ξωπίσω τους ο εσμός των ανθελλήνων σχηματίζοντας τα δύο διαδοχικά κύματα μίσους που γυρεύουν να σαρώσουν τη Φυλή μας. Στις τάξεις των υποκριτών στριμώχνονται οι σαπιορήτορες της πολιτικής ορθότητας, λογικοί τάχα συμβουλάτορες και αισχροί κίβδηλοι ταγοί που μας ζητούν να δώσουμε στους βάρβαρους της παγκόσμιας πανώλης τη γη και το ύδωρ που αρνήθηκε να δώσει στους Μήδους του Ξέρξη ο Λεωνίδας. Να καταληφθούμε εμείς και οι ιερές παρακαταθήκες μαζί με τα πλούτη πρωτίστως τα ηθικά και ύστερα τα υλικά για να επιβιώσουμε με την επιτήρηση των εισβολέων στις δικές μας εστίες.

Οι υποκριτές υπήρχαν ανέκαθεν. Είναι πάντοτε οι ίδιοι άκαπνοι τυμβωρύχοι της εξουσίας που θρέφονται από τις αδυναμίες και τα διαστήματα παρακμής του έθνους μας που οι ίδιοι έχουν προλειάνει θεσμοθετώντας την ανηθικότητα και την μαλθακότητα στη δημόσια ζωή και την κοινωνία. Τα ελληνόφωνα παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας δουλεύουν πάντα πυρετωδώς μέσα στο σκοτάδι παίρνοντας υψηλές διαταγές συκοφάντησης των Ελλήνων και διαλύσεως των ζωογόνων πηγών εθνικής ενέργειας. Θεωρούν σπατάλη δυνάμεων την άρνηση της στρατιωτικής συντριβής του εισβολέα και εξοικονόμηση ψυχών την παράδοση της πατρίδος και της ελευθέρας βουλήσεως στον ίδιο εισβολέα που έχουν προσκαλέσει τα παράσιτα με τις μαύρες ψυχές.

Η μόνη διαφορά των υποκριτών από τους ανθέλληνες είναι τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν οι πρώτοι μπροστά στην επιδιωκόμενη συμφορά και η μάταιη προσπάθεια που καταβάλλουν για να αποτινάξουν τον έμφυτο ραγιαδισμό τους. Οι ανθέλληνες από την άλλη πλευρά, βγαλμένοι από την ίδια μήτρα του κακού, αντιστρατεύονται τάχα την συμβιβαστική προθυμία των υποκριτών και αντιπροτάσσουν τον εθνικό μηδενισμό, την άρνηση των προγονικών θυσιών, την άρνηση της Πίστεως, την τέλεια ενσωμάτωση του Ελληνισμού στα στίφη των γυρολόγων κατακτητών.

Είναι εκείνοι οι πονόψυχοι τάχα υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σκούζουν υστερικά όταν ένας αλλοδαπός γριπωθεί ή πέσει κάτω από μια τρικλοποδιά αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν ένας Έλληνας χάσει τη ζωή του. Εκείνοι που φωνάζουν για την λύση των εργατικών προβλημάτων με την αποδοχή των εκατομμυρίων ξένων και φτηνών εργατικών χεριών. Αυτοί που βιάζουν και κονταίνουν την ελληνική ιστορία. Υποκριτές και ανθέλληνες μισούν και φοβούνται τον Ελληνικό Στρατό και τον Ελληνικό Εθνικισμό. Είναι συνδαιτυμόνες της παγκοσμιοποίησης και καθοδηγητές ισλαμικών εξεγέρσεων.

Απέναντι σε όλους τους συνεργάτες του εχθρού υπάρχουν οι Αγωνιστές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που αρνιούνται την θυσία του λαού και του έθνους με την αποδοχή των μεθοδευμένων αδιεξόδων και των νεοταξικών κατοχικών δυνάμεων. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των πληγωμένων μα αντιστεκόμενων Ελλήνων και σαλπίζουν το μήνυμα της Ελληνικής Νίκης που θα φέρει η επανάσταση συνειδήσεων και απαιτήσεων για κράτος ακραιφνώς και αμιγώς ελληνικό. Ο Έλληνας Αγωνιστής της Φυλής μας απαντάει με το σάρωμα της εσωτερικής σαπίλας και την άμεση αναδιανομή της εθνικής περιουσίας στα χέρια των δημιουργών της και άξιων απογόνων τρανών προγόνων. Ο Εθνικιστής Πολεμιστής ηγείται της Στρατιάς Σκληροτράχηλων Ελλήνων συντρίβοντας τη θρασύτητα και  σηκώνοντας λάβαρο και σκήπτρο ελληνικό στην κορυφή της ανθρωπότητος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-8-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 30-8-2012.

ΑΘΗΝΑ 2-9-2012.

Το γερό, γεμάτο ζωντάνια και πάθος έθνος, ξεχωρίζει από τους στρατηγικούς σχεδιασμούς που καταστρώνει και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύει στην υλοποίηση αυτών. Σχεδιασμούς που διαθέτουν εθνικό παλμό και αυτοτέλεια υλοποίησης με βάση το λαό και άξονα δράσης την ισχυροποίηση της Πατρίδος. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να πειστεί ο λαός να υπηρετήσει πιστά και τυφλά την πολιτική του ηγεσία, η οποία θα επιτύχει στην αποστολή της μονάχα αν επιδείξει ειλικρίνεια και τέλεια υποταγή στα πεπρωμένα της Φυλής. Πρέπει δηλαδή οι ταγοί να έχουν ανυψωθεί στο επίπεδο του μύστη καθοδηγώντας το λαό στην τήρηση των εθνικών ιδεωδών.

Ο Εθνικός Ηγέτης είναι ταυτόχρονα πολιτικός, πνευματικός και στρατιωτικός καθοδηγητής της εθνικής κοινότητας. Ασκητής της φυλής, άρχων και αρχόμενος υπ’ αυτήν. Η πολιτική διοίκηση και η θυσία είναι ταίρι αχώριστο μπροστά στο ιερό θυσιαστήριο της προαγωγής του εθνικού συμφέροντος. Η ελευθερία της βούλησης και η προσήλωση στο ιερό καθήκον δεν αφήνουν περιθώρια ξένου επηρεασμού και αιρετικών αντιλήψεων δουλικότητας και αποπροσανατολισμού. Ο νους του εθνάρχη και της ηγετικής του ομάδος είναι μια βαθιά και στέρεα καλλιεργημένη έκταση εύφορου ελληνισμού με τη φροντίδα της ιστορικής μνημοσύνης και τις φλογισμένες παρακαταθήκες των Μαρτύρων του Ελληνικού Έθνους. Πορεία προς τα εμπρός μηδέποτε υποχωρών.

Όμως οι εθνάρχες και οι εθνικοί ηγέτες είναι καμωμένοι για λαούς που τους αρέσουν η αντάρα και οι μακρινοί ορίζοντες. Για κείνους τους λαούς που θέλουν να ανακατεύουν οι ίδιοι τα δυνατά ρεύματα της ιστορίας. Να αναζητούν γη και ύδωρ κι όχι να δίδουν από το δικό τους μερτικό. Τέτοιο δυνατό ταίριασμα στρατηγών και στρατιωτών ξεπροβάλλει μονάχα μέσα από τα σπλάχνα του εθνικού κράτους και από τα χέρια ενός ασυμβίβαστου εθνικοκοινωνικού καθεστώτος, διψασμένου από τον πόθο να ζωντανέψει τους θρύλους και τις παραδόσεις δημιουργώντας παράλληλα νέα οράματα και στόχους. Και για να συμβεί η ολική επαναφορά του Ελληνισμού στην χαρά της δημιουργίας και της αυτοκυριαρχίας, πρέπει να χτιστεί εκ νέου ο εσωτερικός κόσμος του πολεμιστή που βαδίζει την οδό της Νίκης δίχως να λογαριάζει τον Θάνατο.

Η Ελλάς τούτες τις δύσκολες στιγμές κύπτει τον αυχένα με την ευθύνη του ψευτορωμέϊκου που αφού ξόδεψε τα πνευματικά αποθέματα και εγκατέλειψε την εθνική μας ταυτότητα, προχωράει στην προσυμφωνημένη παράδοση και υποταγή στον μισέλληνα νεοταξικό εχθρό. Βλέπουμε τη γη μας να καίγεται, τους ανθρώπους μας να πεινάνε, τα κοράκια και τους συφιλιδικούς του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης να γυροφέρνουνε το πτώμα, τους Έλληνες στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες να περιμένουν μάταια την πατρίδα αναστημένη στο πλευρό τους.

Το Κάστρο του Ελληνισμού δεν είναι προορισμένο για να πέσει και το Έθνος μας θα ζήσει. Αντιμετωπίζει έναν λυσσαλέο πόλεμο και θα τον δώσει με ορμή και λεβεντιά. Θα τον δώσουμε αυτόν τον πόλεμο με σύνθημα εκείνο που αναγράφει η ιστορία και το λάβαρο της κοιτίδας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού Σπάρτης. ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Ουδεμία υποχώρηση, ουδεμία εγκατάλειψη των ιερών όπλων. Στον καιρό της συγκρούσεως πολιτισμών και θρησκειών οι έννοιες της ελευθερίας και της υπεροχής για τα πρωτεία της ανθρωπότητας συναντιούνται και ταυτίζονται. Ο αγώνας που καλείται να δώσει η Ελλάς δεν έχει αύριο δίχως την κατάκτηση της Νίκης. Η Πατρίδα μας θα σαρωθεί από την πλημμυρίδα της παγκοσμιοποίησης ή θα αποτελέσει τον κυματοθραύστη αυτής.

Οι φλόγες που έχουν σηκωθεί απειλητικά σβήνουν μονάχα με έναν τρόπο. Κι ο τρόπος αυτός είναι η ρίψη των εμπρηστών της ζωής μας μέσα στις φλόγες που ετοίμασαν για εμάς. Είναι η αναδιάταξη του λαού μας και το γκρεμοτσάκισμα των ντόπιων εφιαλτών στα σκοτάδια της λησμονιάς. Το άδειασμα της πατρίδος μας από τους δολοφόνους και τους εμπόρους των εθνών. Η αφύπνιση των συνειδήσεων πως η σωτηρία του Γένους μας είναι μονάχα ελληνική υπόθεση. Η ανοικοδόμηση των κοινωνικών και οικονομικών υποδομών. Η σφυρηλάτηση της ενότητος και η περιφρούρηση του πλούτου που φέρει στα σωθικά του το Κάστρο του Ελληνισμού. Η στρατιωτική πειθαρχία της εθνικής κοινότητας και η σφοδρή επιθυμία για την ανακατάληψη των εθνικών εδαφών που μας έχουν στερήσει τα φίδια που τόσο καιρό τρεφόντουσαν στον κόρφο μας.

Η απάντηση σε όσους μας ζητούν να τους δώσουμε όσα μας έχουν απομείνει από αξιοπρέπεια και κυριαρχία είναι η εθνική αντεπίθεση και η φυγή προς τα εμπρός. Το μεγάλωμα του Ελληνισμού με την επιστροφή στις ρίζες του. Το ζωντάνεμα των γραφών της Πίστης και το μεγάλωμα της Πατρίδος. Να γίνουμε ξανά το Δυνατό Έθνος Ζωντανών Ελλήνων δίνοντας πνοή από τη δική μας την πνοή στο όραμα της Αυτοκρατορικής Μεγάλης Ελλάδος.

Είναι καιρός να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από τις μαύρες σκιές που την περιτριγυρίζουν και να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα μάθαμε στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Να λευτερώσουμε φυλακισμένα μνήματα και να απλωθεί η γαλανόλευκη σημαία μαζί με τον αυτοκρατορικό δικέφαλο αετό επάνω από μυριοστόλιστες εστίες, από τη Ηπειρωτική Γη του Βασιλιά Πύρρου έως την Ιωνία και τον Πόντο. Για την Νίκη του Ελληνισμού και τον Θάνατο του Νεοταξισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 2-9-2012.

ΑΘΗΝΑ 2-9-2012.

Οι σύγχρονοι ισχυροί στον καιρό της παγκόσμιας θλίψης επιδιώκουν τον θάνατο του πολιτισμού και της ηθικής. Θέλουν να δομήσουν έναν άνθρωπο που θα μοιάζει πάνω από οτιδήποτε άλλο με έναν μηχανικό τύπο σκλάβου δίχως αισθήσεις και επιθυμίες. Ένα ανθρωποειδές που εξωτερικά θα είναι κοινότυπη ύπαρξη μα μοναδικός του σκοπός ζωής θα είναι η τυφλή υπακοή της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας. Το καταθλιπτικό αυτό πρότυπο ανθρώπινης τάχα ζωής θέλει να το επιβάλλει ο δυνάστης στους λαούς, αφού χέρια πρόθυμα γι’ αυτό έχουν βρεθεί και διαθέτουν θέσεις πολιτικής εξουσίας.

Όμως ο πολιτισμός είναι έργο ανώτερης ανθρώπινης σύλληψης και ενέργειας, η δε ηθική σχετίζεται άμεσα με την ύπαρξη ελεύθερης βούλησης. Και τα δύο, ο πολιτισμός και η ηθική θέλουν καθαρή ψυχή και ατσάλινη θέληση, εντιμότητα και ετοιμότητα για τον παραμερισμό κάθε είδους εμποδίου και επιβουλής. Συλλογάται καλύτερα όποιος συλλογάται ελεύθερα και ζει ειρηνικά όποιος είναι από καιρό έτοιμος για πόλεμο. Είναι δύο απαραίτητες συνθήκες στις οποίες ανέκαθεν το Ελληνικό Έθνος στήριξε την ανάπτυξή του. Η πολιτισμική υπεροχή του κάλλους και της σοφίας αντάμα με την πολεμική αρετή περιφρούρησης και άνθησης της Ελληνικής Φυλής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στόχος της καταλήστευσης της ελληνικής γης και της αλώσεως του εθνοφυλετικού μας ιστού είναι η εξάλειψη της τελευταίας πηγής αντίστασης στα άνομα σχέδια του νεοταξικού κτήνους. Όσο κι αν μειώνεις έναν λαό χτυπώντας τον ανελέητα από έξω, ποτέ δεν πρόκειται να τον λυγίσεις αν δεν φροντίσεις να του στερήσεις από μέσα το οξυγόνο που τον κρατάει στη ζωή. Αυτό ακριβώς μας συμβαίνει. Βρισκόμαστε μπροστά στο τέλος της ιστορίας των ελευθέρων εθνών. Έξω από τα τείχη του Ελληνισμού οι καταστροφείς των τόκων και των όπλων εκχερσώνουν το οικόπεδο της ανθρωπότητας από κάθε αξιοπρέπεια και πολιτισμική αναφορά. Φλόγες και ερείπια παντού.

Όμως υπάρχει μια παραδοχή που το δικό μας πανώριο ελληνικό γένος θεμελίωσε και άνδρωσε. Πως υπάρχει ένα είδος πολέμου που είναι και δίκαιος και επιβεβλημένος. Είναι εκείνος που γίνεται για να ανυψωθούν τα λάβαρα του έθνους, να κλείσουν οι πληγές της ψυχής, να στερεωθεί το ξίφος στα χέρια λαού περήφανου και να πάρει πίσω τη ζωή που του στέρησαν ελληνόφωνοι ραγιάδες και ξένοι αφεντάδες. Είναι η ανάσταση του ελληνικού πολιτισμού που πρέπει να πετύχουμε αφού αυτός είναι το οξυγόνο της δικής μας ζωής και της δημιουργίας. Τα σήμαντρα σήμαναν εγκαίρως και το μήνυμα έφτασε μέσα σε αίματα και δυστυχίες. Δεν μας πρέπει να το αγνοήσουμε.

Το πολιτικό οικόπεδο του νεοταξικού καθεστώτος είναι γεμάτο αρρώστιες και κακοτοπιές. Παντού παγίδες θανάτου κρυμμένες, ένα όνειδος εξευτελισμού που φέρει έντονη την οσμή της σαπίλας. Ένα παζάρι ανθρώπινων ψυχών και τραπεζικών τίτλων μαζί με μια διαρκή ενοχοποίηση του πατριωτισμού και της ζωντάνιας των Ελλήνων είναι ολάκερο το δουλοκτητικό σύστημα της νεοταξικής κατοχής. Η ηθική πυροβολείται από τους λαθρεπιβάτες της κοινωνίας μας, εχθρούς του Θεού και του Ελληνισμού.

Καιρός λοιπόν να αναλάβει δράση η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς, η Πατρίδα Φιλοσόφων και Πολεμιστών. Να ξεπατώσουμε το άρρωστο οικόπεδο του καθεστώτος και να προτάξουμε τις αρετές της φυλής μας μέσα από την άγρια διάθεση της ισοπεδωτικής τιμωρίας των αθλίων ανθελλήνων και την εθνική εντολή για πολιτισμική υπεροχή και κατίσχυση της πολεμικής αρετής των Ελλήνων. Τώρα θα βάλουμε την ταφόπλακα στο ψευτορωμέϊκο και θα αναστήσουμε την Νέα Ελλάδα της Νέας Δημιουργίας και Υπεροχής. Είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που θα δημιουργηθεί μέσα από την πύρινη λαίλαπα και τα αποκαΐδια που θα αφήσει πίσω η σύγκρουση με την ανηθικότητα και την βουλιμία του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Ο εχθρός που έχει εισχωρήσει στο άβατο της πολιτικής μας ζωής δεν πρόκειται να φύγει από μόνος του. Κραδαίνει τη δύναμη της ύλης ζητώντας να του ανοίξουμε διάδρομο στα πλούτη μας. Αυτός είναι ο πολιτισμός του. Μη γυρεύουμε τίποτα παραπάνω από το απόλυτο μηδέν της ανθρωπότητας. Έχει το απόλυτο κενό εκεί που εμείς έχουμε τα πλούτη μας. Στην καρδιά βρίσκεται και είναι καλά ασφαλισμένη η πατρίδα μας. Η Ελλάδα είναι το κάστρο του εθνικού μας πλούτου και η ίδια λάμπει στο μέσον της θεϊκής δημιουργίας. Απέναντι στο μηδέν του σιωνιστικού νεοταξισμού και της ασχήμιας που κουβαλάει ο εσμός των δούλων του στέκεται το θάμπος της απαστράπτουσας ωραιότητας και η ατσάλινη θέληση του Ελληνισμού να λάβει πάλι τα σκήπτρα του κόσμου.

Τα μάτια και οι συνειδήσεις ξυπνούν και βλέπουν επιτέλους την αληθινή αντιπαράθεση. Αντιλαμβάνονται ότι η αληθινή εξυγίανση που χρειάζεται το Ελληνικό Έθνος είναι το τέλος των εγχώριων ασπόνδυλων και η αναστροφή της εθνικής αυτοχειρίας. Πόλεμο στον πόλεμο θρασύδειλων και διαρκής εργασία για την ανύψωση ενός πολιτισμού που θα βγει από τα δικά μας χέρια και θα καταυγάσει την ανθρωπότητα. Μια κοινωνία Ελεύθερων Ελλήνων που θα επιτύχει με τον Πυρσό του Δικαίου και τις Λόγχες του Στρατού της την εγκαθίδρυση μιας Ελληνικής Άρχουσας Τάξης. Αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας. Αυτός είναι ο Εθνικοκοινωνικός Ελληνισμός μας. Μια Μεγάλη Ελλάδα Ηγέτιδα του κόσμου των ελεύθερων εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ