ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-4-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 28-4-2013.


Το θάρρος υπερτερεί τού θράσους και η πίστη υπερτερεί τής απιστίας. Και όπως ο Χριστός μας έφτασε για εμάς τους ανθρώπους από την Σταύρωση στην Ανάσταση, έτσι ακριβώς οφείλει και το Ελληνικό Γένος που ο ίδιος ο Θεός ευλόγησε να σταθεί στα πόδια του πιο λαμπρό από πριν. Αλλά για να συμβεί αυτό μέσα στον καιρό τής απιστίας και τού θράσους πρέπει το φως τού πολιτισμού και τής αντρειοσύνης να κατακαύσει τα δεσμά τής δουλείας.

Στον τόπο μας, στην Γη των Αγίων και των Ηρώων συνηθίζουμε να λέμε πως η Λευτεριά και η Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα. Αυτό το αξίωμα άλλωστε το έχουμε κάνει και τραγούδι. Όμως σήμερα η Ρωμιοσύνη μας βάλλεται από διεθνιστές και πολυφυλετιστές, τα μιαρά ανθρωπάρια τής παγκοσμιοποίησης που έχουν επεδράμει ως εξουσία, ως παραεξουσία, ως γυρολόγοι, ως φίλοι τάχα. Και η ημιτελής Λευτεριά μας έχει υποστεί πλέρια πλήγματα δεχόμενη νέες απειλές από εκείνους που τους ανοίξαμε την πόρτα τής Φυλής.

Η λήθη τής ιστορίας είναι μεγάλο ελάττωμα και όποιος δεν λαμβάνει τα μαθήματά της απειλείται να σβήσει από το χάρτη. Την ελευθερία μας εμείς οι Έλληνες δεν την πήραμε μήτε μέσα από αλισβερίσια και παζάρια μήτε μέσα από καλοσύνες ηλίθιες και ανοχές στον μισελληνισμό μήτε κάτω από σημαίες ξένες. Αυτοί όλοι που μας καλούν στις βρώμικες συναλλαγές είναι υπόλογοι και θα δώσουν λόγο στο σκληρό δικαστήριο που θα σχηματίσουν δίκαιοι Έλληνες Εθνικιστές.

Την ελευθερία μας την πήραμε με το σπαθί και με το αίμα και μόνον έτσι είναι γραφτό και δίκαιο να συμβεί. Οι κουβέντες είναι μονάχα για πολιτικάντηδες και αυτοί το ξέρουμε πολύ καλά πλέον, δεν έχουν καμία σχέση με την Πίστη και την Πατρίδα μας. Έλληνας και σκλάβος που αποδέχεται την σκλαβιά του πολύ απλά δεν είναι Έλληνας. Όπως ακριβώς είναι αρνητής τής ρωμιοσύνης του και εκείνος που πουλάει τις αξίες του και δέχεται ξένους για ανώτερους και διαχειριστές τής γης του.

Ο Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, λατρεύει τα παιδιά του, σέβεται τις θυσίες των προγόνων του και θέλει το έθνος του αποκαταστημένο είναι το δίχως άλλο εθνικιστής. Είτε το έχει πει στον εαυτό του και την ψυχή του είτε το έχει ομολογήσει μαζί με την Ορθή Πίστη του είτε απλώς το έχει βιώσει ασυναίσθητα, ανήκει στο Έθνος με όλο του το είναι. Καιρός λοιπόν τώρα είναι να ενωθούμε ως Στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής και να ετοιμαστούμε για τις αντάρες που μέλλουν να έρθουν και να δοξάσουν την πατρίδα μας.

Δεν τρομάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οι γρυλισμοί τού τέρατος τής παγκοσμιοποίησης ούτε η συσπείρωση των προβατόσχημων λύκων τού ψευτορωμέϊκου. Και δεν πρόκειται να τρομάξει τον Ελληνισμό μας η κίνηση των κατσαπλιάδων να κάμουν λένε κόμμα για να κάνουν την «Τσαμουριά», την Θεσπρωτία μας δηλαδή και την Ελεύθερη Ήπειρο αλβανική. Αυτό που θα συμβεί είναι η απελευθέρωση τής σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου Μας που θα γίνει και πάλι ελληνική. Και κατσαπλιάς στον τόπο μας όποιας βάρβαρης λαλιάς δεν θα μείνει ούτε ένας.

Πήρανε αέρα όλοι οι θρασείς που τους στηρίζει ο τύραννος εμποράκος των εθνών. Κάμανε λένε συμφωνία οι Κοσοβάροι με τους Σέρβους. Και λοιπόν; Το ξέρουμε πολύ καλά πως οι τελευταίοι πιστοί στην λευτεριά και τα εθνικά ιδεώδη βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι γεννήματα τούτης τής γης, είναι Έλληνες. Μπορεί να μπήκαν οι «περιούσιοι» τόκοι στη ζωή μας, αλλά αυτό θα πάψει μαζί με την οριστική καταδίκη τού σύγχρονου Εφιάλτη, τού πολιτικαντισμού. Όμως Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο, τα φυσικά οχυρά τού ελληνισμού που ζητάνε βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι δεν θα τα πάρουνε ποτέ.

Νομίζουν πως δεν γνωρίζουμε τι ζητάνε; Νομίζουν πως δεν βλέπουμε τα σηκώματα και τα αγαπητηλίκια των λαθρομεταναστών με τη βοήθεια και τον παρά διεθνισμού και νεοταξισμού; Τις παράτες των πρακτόρων τής Τουρκίας και των Σκοπίων στον αιματοβαμμένο βορά, την επιχείρηση πτώσης τού ηθικού τού λαού και τού στρατού μας και άλλα τινά; Κούνια που τους κούναγε!

Κοσσυφοπεδοποίηση σε γη ελληνική δεν θα ευδοκιμήσει. Η Βόρεια και η Ανατολική Θράκη θα γίνουν ελληνικές. Και η Βόρεια Μακεδονία θα γίνει ελληνική. Και πάσα αλυσοδεμένη γη θα γίνει ελληνική. Έλεος σε πράκτορες και προδότες δεν πρόκειται να δείξει το ελληνικό εθνικιστικό ποτάμι. Την οικονομία μας θα την φτιάξουμε ευθύς μόλις λάβουμε εξουσία ελληνική και σχίσουμε τα μνημόνια. Τα άγια χώματα όμως που πότισαν με αίματα και δάκρυα οι πατεράδες και οι παππούδες μας και τον πλούτο που έχει ο Θεός για εμάς και οι μνήμες θα ανθίσουν και θα δώσουν καρπούς ελληνικούς.

Ήρθε ο ευλογημένος καιρός των Ελλήνων να ολοκληρώσουν το ποθούμενο όλων των πληγωμένων απελευθερωτικών αγώνων που μείνανε στη μέση. Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί ο εθνικός δεσμός μας και να γίνουν  σωστά αδέλφια δίδυμα λευτεριά και ρωμιοσύνη. Με την ατσάλινη καρδιά τού λαού, με την Πίστη στο Θεό και τη χρυσοστόλιστη αυγή τού Έθνους, τον Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 28-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 28-4-2013.



Η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον τής πλέον σημαντικής καμπής τής ιστορίας της και εμείς καλούμαστε να αποδειχτούμε άξιοι Έλληνες αναλαμβάνοντας τις ιστορικές μας ευθύνες. Η συγκυρία τής κορύφωσης των εθνικών και κοινωνικών μας υποθέσεων πρωτίστως και δευτερευόντως των οικονομικών μας προβλημάτων ως απόρροια των πρώτων είναι τρανή απόδειξη πως βρισκόμαστε σε ακήρυχτο μα συντόμως πραγματικό πόλεμο.

Στον πόλεμο όμως πας με πατριώτες πολεμιστές κι όχι με δειλούς και προδότες. Αυτή τη στιγμή όμως στο τιμόνι τής χώρας βρίσκονται οι δειλοί και οι προδότες, πράμα που είναι αφενός μεν επικίνδυνο, αφετέρου δε μέγιστη ύβρη και ατίμωση. Είναι σαν να παραδεχόμαστε πως σαν βιασμένες υπάρξεις πρέπει να παραμείνουμε κάτω από τον σύγχρονο ζυγό τού σιωνιστικού νεοταξισμού!

Μας εμφανίζουν λοιπόν γραικύλοι και ψευτοσωτήρες ως λύση απάντων των προβλημάτων μας την ταχεία οπισθοχώρηση και την εκχώρηση τής πατρίδος μας στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού. Να συλήσουμε με τα χέρια μας, με την ανοχή μας δηλαδή στους άτιμους που το πράττουν, τις εστίες μας, τα Ιερά μας, την Φυλή μας.

Μας λέγουν στο Κυπριακό να γίνει σύσφιξη με τον τουρκικό πύθωνα για να πάει η Άγκυρα στις Βρυξέλλες και η Κύπρος στον δανεισμό πουλώντας λαό και πλούτο! Δώστε χρυσό και πάρτε αέρα κοπανιστό, φτώχια και διαιώνιση σκλαβιάς.

Στην Αλβανία, σ’ αυτό το ψευδοκράτος που έφτιαξε ο νεοταξισμός για να μας κλέψει την Βόρειο Ήπειρο ενώ εμείς σιτίζουμε τους λαθροκατσαπλιάδες παρακρατικούς και εισβολείς σε σπίτια και φυλακές, θέλουν λένε να περάσουν ψήφισμα για την δήθεν γενοκτονία των τουρκαλβανών Τσάμηδων. Πράμα που σημαίνει πως αντί να αναγνωρίσουν τις δολοφονίες των αδελφών μας στα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη, μας ζητούν κιόλας την Ελεύθερη Ήπειρο Μας!

Στο ζήτημα των Σκοπίων και ενώ Σλάβοι και Αλβανοί τρώγονται μεταξύ τους, οι ψευτοσύμμαχοι με την συνδρομή τού ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος ετοιμάζουν την μακεδονοποίηση τού μορφώματος που στήθηκε για να λεηλατηθεί η ελληνική Βόρειος Μακεδονία Μας.

Αλλά οι προσκυνημένοι των Αθηνών λεηλατούν την εργασία και τα σπίτια τού λαού μας για να μείνει σκυφτός και άλαλος. Μοιραίος, αυτόχειρας και βιασμένος. Με τα Τζαμιά και τα «περιούσια» κέντρα των «ισλαμικών ανοίξεων» στις γειτονιές μας. Και τους Τούρκους καλά κατασκηνωμένους στη θύρα τής Θράκης και των νησιών μας.

Όμως το Συμβόλαιο τής Ελληνικής Φυλής με την Ιστορία λέει άλλα πράματα. Λέει πως καμία «Ευρώπη» και κανένα χρήμα δεν είναι επάνω από Αίμα, Πατρίδα και Τιμή Ελληνική. Λέει ακόμη το Συμβόλαιο τής Τιμής πως στο εσωτερικό έχουμε χρέος να φέρουμε την ανάπτυξη με τα δικά μας παραγωγικά έργα και πως με τα ιερά ελληνικά όπλα θα θωρακίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία. Και στο εξωτερικό περιβάλλον που είναι η αλύτρωτη Ελλάδα, για την Τουρκία και τα λοιπά μορφώματα έχουμε λευτεριά πάσης ελληνικής γης και αύξηση τής εδαφικής μας επικράτειας.

Τούτο το Συμβόλαιο έχει γραφτεί αντί για μελάνι με το αίμα Ελλήνων Ηρώων. Και το Αίμα των Ηρώων είναι πύρινη ρομφαία που πυρώνει καρδιές ελληνικές και ζεματάει τους βέβηλους. Τώρα πια οι μάσκες πέσανε οριστικά. Τα στρατόπεδα σχηματίστηκαν. Ο φερετζές των ψεύτικων ιδεολογημάτων έπεσε με τις «ευλογίες» και των παγκοσμιοποιητών. Το ένα στρατόπεδο είναι εκείνο των πατριωτών και των πιστών. Και το άλλο στρατόπεδο είναι εκείνο των προδοτών και των απίστων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει άκρως σημαντική αποστολή να επιτελέσει. Ιστορική ευθύνη βαριά ωσάν την ελληνική ιστορία. Έχει χρέος να το κάμει και θα το κάμει. Να λάβει την ευλογία τού Ζώντος Θεού και να προβεί στην ταχεία ενότητα τού ελληνικού λαού. Να προκαλέσει τον σηκωμό τού Γένους και να πει πως τούτος ο τόπος είναι η Γη των Πατέρων μας και τίποτα άλλο έξω από αυτό. Και έτσι να πετάξει στη θάλασσα όλους όσους λυμαίνονται την Ελλάδα. Ελληνόφωνους, βαρβάρους και διεθνιστές.

Τότε η καθάρια πλέον Ελληνική Φυλή μας θα έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις για προκοπή και λευτεριά. Και το επόμενο βήμα που θα συμβεί είναι ο διωγμός των εχθρών μας από τις προαιώνιες ελληνικές εστίες. Να είστε σίγουροι πως όταν πέσει η άτιμη Τουρκία, τότε το κουβάρι θα ξετυλιχθεί. Θα γίνει σχοινί που θα ξεπαστρέψει όλους όσους μας κουνάνε όπλα και τόκους. Όσοι περισσότεροι μνηστήρες συναθροίζονται στα μέρη και τα καλούδια μας, τόσο περισσότερο θα στραβωθούν μεταξύ τους και τόσο συντομότερα θα ανοιχθεί η γέφυρα που θα περάσει ο Ελληνικός Στρατός.

Θα μεγαλώσει λοιπόν η Πατρίδα μας. Θα γίνει ό,τι έχει πει ο Θεός με τους λόγους των Γερόντων τής Πίστης μας. Φτάνει να καθαρίσουμε τις πλάτες μας από τους μισέλληνες και την καρδιά μας από την μιζέρια και την ηττοπάθεια.

Μια καρδιά από ατόφιο ελληνικό ατσάλι προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος. Και μια Φάλαγγα Σιδερόφρακτων Πολεμιστών έτοιμων για αντάρα μεγάλη, για την κοσμοκρατόρισσα Ελλάδα, για την Νέα Ρωμανία. Τούτα είναι τα χρειαζούμενα στο Γένος Μας. Σήμανε η ώρα για την χρυσοστόλιστη αυγή τού Ελληνισμού μας. Μεγάλη Ελλάς, Ελληνικός Στρατός, Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   




 

ΤΑ ΓΕΡΑ ΕΘΝΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΤΗΣ 19-4-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 18-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 21-4-2013.


Τα καλά τα δέντρα λένε πως τα πετροβολάνε πρώτα. Είναι διότι ζηλεύουνε τους καρπούς και τους χυμούς που δίδουν αυτά. Και οι πέτρες είναι πάντα στα χέρια των αχαμνών και στείρων στο πνεύμα και το ήθος υπάρξεων που γυρεύουνε κονταίνοντας το υψηλό Γένος να το λεηλατήσουν για να κυβερνήσουν με μίσος και απληστία. Αυτό λοιπόν το υψηλό Γένος είναι ο Ελληνισμός και οι αχαμνοί είναι οι «περιούσιοι» νεοταξίτες.

Έλεγε πολύ σωστά και πολύ σοφά ο Κικέρωνας πως το Έθνος που έχει υψηλό πολιτισμό πρέπει να πολεμάει μονάχο του για την υπεράσπιση τής θρησκείας του και τής ύπαρξής του. Ο ελληνικός πολιτισμός υπήρξε ανέκαθεν το αστείρευτο οπλοστάσιο τής Φυλής μας και η αυθεντική ελληνική κοσμοθεωρία χάραζε το δρόμο μας μέσα από τη γνώση, την πίστη και τη δύναμη σώματος και νου. Κι αυτή η πίστη είναι που μας οδήγησε να πολεμούμε για τα ιερά μας και να οδηγούμε την σημαία μας από το Κάστρο τού Ελληνισμού στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης κερδίζοντας παγκόσμιο θαυμασμό.

Στους χρόνους τής ελληνικής λεβεντιάς χτίζαμε κοσμοκρατορίες και δεν σκύβαμε για να περάσει πάνω μας ο εσμός τής σκλαβιάς. Κάναμε τα κορμιά μας ζωντανές ακροπόλεις και δεν πουλάγαμε ούτε μια πέτρα από την πατρογονική γη. Είχαμε τον Λεωνίδα για Βασιλιά στην Γη τού Φωτός και τής Αυτοθυσίας και το απόλυτο σκοτάδι τού χαμού για τον σιχαμερό προδότη Εφιάλτη. Στον καιρό των πολλών δημοκρατικών τάχα δικαιωμάτων κάμαμε τον Εφιάλτη καθεστώς και κυβέρνηση, τον δε Λεωνίδα τον λησμονήσαμε για να μην χαλάσουμε την ηρεμία τού δωσιλογισμού.

Τα δικαιώματα τα «ανθρώπινα» βέβαια δεν αφορούν τα περήφανα αναστήματα μήτε τους Έλληνες στο καθεστώς των ελληνόφωνων προσκυνημένων ηγετίσκων. Αφορούν τους ζήτουλες τής παγκοσμιοποίησης, τους αυθέντες τής ηττοπάθειας, τους γυρολόγους και τυχοδιώκτες των εθνών, τους λαθρόβιους και τους διεθνιστές. Αυτοί δώσανε την θέση τής ελευθερίας στην ελευθεριότητα για να μετατρέψουνε την πατρίδα μας σε οίκο ανοχής και το λαό μας επαίτη συμμάχων ανάμεσα σε αδιάφορους και μισέλληνες.

Όμως ο Έλληνας έχει μέσα στο νου και την καρδιά βαθιά ριζωμένη την Φυλή του. Την θέλει καθαρή και ατόφια ελληνική. Θαμπώνεται κάποιες στιγμές είναι η αλήθεια, ψάχνει οάσεις ψεύτικες, μα δεν προσκυνάει την ασχήμια για ωραιότητα γιατί έχει τον θησαυρό τής ζωής μέσα στα χέρια του. Είναι στο Αίμα του, στη φύση που τον θρέφει και τους χυμούς που ζητούν ψευτοσύμμαχοι και βάρβαροι, στα μνημεία των Πατέρων του.

Ο Έλληνας έχει στο Αίμα του τον Εθνικισμό. Είναι το άριστο σκαρί και η φιλοσοφία τής ράτσας μας που μάς κρατάει ανήσυχους και θέλουμε να ξεμακραίνουμε με όχημα πότε την λευτεριά και πότε τη δημιουργία. Από το υπέρ βωμών και εστιών στο ειλωτεύειν τοις βαρβάροις. Και από τις Θερμοπύλες με τον Λεωνίδα στα πέρατα τής γης με τον Μεγαλέξανδρο. Από τα γυμναστήρια στα πεδία των μαχών.

Ένα γερό έθνος από τη στιγμή που θα καταδεχθεί να ψάξει για φίλους σε ξένες αυλές είναι καταδικασμένο να αρρωστήσει και να μαραζώσει βάζοντας την ύπαρξή του ενέχυρο στο ανταλλακτήριο τής παγκόσμιας εξουσίας. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική αλλά σκόπιμος ραγιαδισμός, πράμα ολότελα αταίριαστο με τη δική μας φύση. 

Το δόγμα τού καθαρού και ελεύθερου Ελληνισμού που αντιπροσωπεύει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι πως η καλύτερη άμυνα έναντι τού θράσους είναι η επίθεση και το σάρωμα αυτού. Και ακόμη πως ο μοναδικός μας και ισόβιος σύμμαχος είναι ο ελληνικός λαός.

Για εμάς λοιπόν τους Έλληνες Εθνικιστές υπάρχουν ασυνθηκολόγητες δύο θεμελιώδεις προτεραιότητες στο επίκεντρο τής πολιτικής μας και το δρόμο τής Φυλής μας. Η πρώτη προτεραιότητα είναι η ενότητα των Ελλήνων μέσα από τον συνεκτικό δεσμό τής Πίστης και την τήρηση των Παραδόσεων τού Γένους. Και η δεύτερη προτεραιότητα είναι η δέσμευση επί απειλή θανάτου για τους επίορκους ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσουμε μήτε σπιθαμή εδάφους μήτε τον ελληνισμό μας σε ξένες δυνάμεις.

Το Ελληνικό Έθνος θα πραγματοποιήσει εκ νέου βήματα προς τα εμπρός. Πολιτική διοίκηση, διανόηση και ιερά όπλα θα συνεργαστούν για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα τού λαού και τα συμφέροντα τού Έθνους μας. Ο πολιτισμός μας θα πάρει και πάλι τη θέση του στη ζωή μας υποτάσσοντας την ύλη στην Ιδέα.

Δεν είναι τα φυσικά μας χαρίσματα προορισμένα για να ανοίξουν τις πύλες στον εχθρό αλλά ταγμένα να υπηρετούν την κοινωνική αυτάρκεια. Και η πατρίδα μας δεν είναι αναλώσιμο αγαθό αλλά ο ναός τού Ελληνισμού και το μέγα βουλευτήριο που ιερουργεί, βουλεύεται και πολεμά, στήνοντας νέα κάστρα τής Φυλής εκεί που τώρα φωλιάζει η αλαζονεία και η τυραννία, μέσα στην Πολιτεία και ολόγυρα αυτής. 

Στις συμμαχίες τής Λαϊκής Εθνικιστικής Ελλάδος δεν υπάρχουν υποθήκες και ψεύτικα χρέη. Υπάρχει το Ελληνικό Έθνος που είναι αποφασισμένο να προασπίσει την κυριαρχία του και την λαϊκή ευημερία. Υπάρχουν οι Ενωμένοι Έλληνες που στηρίζονται στις δυνάμεις τους και σηκώνουν την Ελληνική Σημαία στην κορυφή τής πυραμίδας των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




     
 




 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 21-4-2013.


Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων για την κατάκτηση τής ελευθερίας μας ενάντια σε κάθε λογής ξιπασμένους και αιμοδιψείς βαρβάρους. Θυσίες αγόγγυστες που γίνηκαν χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και παζάρια για καλοζωία με όρους και περιοριστικά μέτρα υποταγής. Και έχουμε εκτιμήσει πολύ ακριβά ως Γένος τούτη τη λευτεριά, μετρώντας την με την Τιμή των Προγόνων μας και την ευτυχία των παιδιών μας, με το δικαίωμα που έχουμε να ορίζουμε τις τύχες μας οι ίδιοι.

Στους χρόνους λοιπόν τής αστικής δημοκρατίας και των ειρηνευτικών οργανισμών και σχέσεων στην γειτονιά των εθνών φαίνεται πως έχουμε περιπέσει σε μια αδικαιολόγητη και επαίσχυντη έκπτωση αξιών. Πως τεμπελιάσαμε λιγάκι και αναθέσαμε το μέλλον μας σε λαϊκούς τάχα εκπροσώπους εντελώς ασυλλόγιστα και άβουλα. Δίχως να μετρήσουμε πως όλοι τούτοι οι «εκπρόσωποι» έχουν εντολείς όχι το λαό αλλά τους αφέντες τής παγκοσμιοποίησης και τρέφουν θαυμασμό όχι για τον Κολοκοτρώνη μα για τον Νενέκο.

Η ειρήνη που μας τάζουν είναι η συμμετοχή μας σε έναν κόσμο ανήλιαγο, με ανύπαρκτα δικαιώματα, από σκοτεινιασμένα πρόσωπα που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει έθνος, άνθρωπος και χαρά τής ζωής. Η προσφορά αυτής τής ψεύτικης ειρήνης συνοδεύεται από διαρκείς απώλειες στην εθνική μας γη, στην κοινωνία, στην οικογένεια, στην ίδια μας την ψυχή. Μας ζητούν να γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, να διαγράψουμε την ιστορία μας, να προσφέρουμε εμάς και τα παιδιά μας σκλάβους στην γαλέρα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Να δίδουμε απλώς και μόνον γη και ύδωρ στους βαρβάρους που θα γίνουν οι κυβερνήτες μας.

Είχε πει κάποτε ο σοφός πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής Θουκυδίδης πως ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι Γενναίοι. Βέβαια από τα ένδοξα χρόνια τού ελληνισμού έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράματα, αφού κάποιοι φρόντισαν να εξοβελίσουν από την παιδεία και την κοινωνία μας την αγιότερη παντός άλλου αγαθού φύση τής Πατρίδος και το ιερό χρέος τής παραδόσεως στους νεότερους μιας πατρίδος καλύτερης και μεγαλύτερης. Όμως αυτούς τους «κάποιους» που μας φέρανε ξένοι τους ανεχτήκαμε ως κυβερνήτες εμείς οι Έλληνες και πάλι εμείς οι Έλληνες είμαστε που πρέπει να φέρουμε ελληνική ισορροπία και ήθος στα ελληνικά πράγματα.

Είναι λοιπόν το δίχως άλλο ανισσόροπο μόρφωμα σκλάβων η πολιτεία που διοικεί το ψευτορωμέϊκο. Διότι όπως πολύ σωστά έλεγε ο μέγας Θουκυδίδης, για να είσαι ευτυχισμένος, για να έχεις δηλαδή καλή τύχη, πρέπει να τη φτιάξεις και να την ορίζεις ο ίδιος δίχως ξένες παρεμβάσεις και επιδιώξεις. Και εμείς έχουμε ίσαμε τώρα για ηγέτες και θεσμικούς ταγούς πωλητές της Φυλής μας.  

Αλλά για να ορίζεις και να διαθέτεις ελευθέρως τον εαυτό σου στις δικές σου επιδιώξεις πρέπει να κάμεις κουμάντο στην πατρίδα και τους γύρω σου που έχετε κοινό αίμα και συμφέροντα. Και για να παραμείνεις ελεύθερος πρέπει να είσαι Γενναίος, να είσαι δηλαδή αποφασισμένος πως όποιος θελήσει να σου χαλάσει τον κόσμο σου, θα τον πολεμήσεις και θα τον αφανίσεις.

Ο ξένος είναι καμωμένος να κοιτάζει τα δικά του συμφέροντα. Να κάμει δικά του τα πρωτεία υποβιβάζοντας εκείνον που έχει ακριβό οικόπεδο στη γη και την ψυχή. Και το δικό μας οικόπεδο είναι το ακριβότερο όλων. Έχει πλούτο στο έδαφος μα και στα ιδανικά. Το Ελληνικό Έθνος δίδαξε ηρωισμό, πολιτισμό, δικαιοσύνη, φυλετική συνείδηση, πολεμική αρετή. Τι περιμέναμε λοιπόν; Να αγαπήσουν την γέννα τού φωτός οι σκώληκες τού σκότους; Και από τους προδότες τι άλλο θα ακούγαμε παρά πως είμαστε μικροί που πρέπει να σιωπήσουν και να πουλήσουν την ψυχή τους.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα πρωτεία στα χέρια μας. Να υπηρετήσουμε τα ελληνικά συμφέροντα και να δώσουμε όραμα στη νέα γενιά Ελλήνων. Να φτιάξουμε μια κοινωνία Ζωντανών Ελλήνων που θα ενεργήσουν τα πάντα προκειμένου να επαναφέρουν το σβησμένο σήμερα χαμόγελο. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε και πάλι λαός κατακτητών. Να φτιάξουμε και πάλι κατά δικό μας ελληνικό πολιτισμό και να κάμουμε μια Δυνατή Ελληνική Φυλή που θα σηκώσει την ελληνική σημαία στα εδάφη της και δεν θα τρέχει σε ξένα δικαστήρια για να κερδίσει την χαμένη ελληνικότητά της.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να περιθωριοποιήσει τη φυλετική μας συνείδηση κάνοντάς μας κάτι άλλο πλην Ελλήνων. Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα μας απορριμματοδοχείο λαθροεισβολέων και ενεχυροδανειστήριο τοκογλύφων. Και φυσικά δεν θα ανταλλάξουμε χρήματα με σάρκα και γη μήτε θα προσπέσουμε στα γαμψά νύχια εκείνων που ακόμη ονειρεύονται να μας κάνουν επαρχία τους.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και για κάθε αδούλωτη ελληνική ψυχή η ελευθερία δεν χαρίζεται γιατί είναι το χάρισμα των Γενναίων, των γεννημένων νικητών που έχουν μάθει να είναι οδηγοί τής οικουμένης και κυρίαρχοι τής ζωής τους. Είναι εκείνοι που δεν επιτρέπουν να ψάχνει ο ελληνισμός την τύχη του μέσα στα σκουπίδια αλλά στέλνουν στα σκουπίδια εκείνους που σέρνονται σηκώνοντας ανύπαρκτο μπόι. Αυτή είναι η Μεγάλη και Εθνικά Υπερήφανη Ελλάδα που φέρνει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








 

ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-4-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-4-2013.


Οι προσβολές που δεχόμαστε ως έθνος και ως λαός έχουν ξεχειλίσει το ποτήρι τής οργής. Μας δολοφονούν καθημερινά. Αλλοιώνουν τον χαρακτήρα τού ελληνισμού μας. Θεσμοθετούν το πλιάτσικο και την αιμορραγία έθνους και κοινωνίας.

Πρέπει όμως κι εμείς να πράξουμε το καθήκον μας. Δεν μας πρέπει μήτε να μοιρολογούμε μήτε να μεμψιμοιρούμε επιστρέφοντας κάθε φορά στο καβούκι μας. Ρωτάμε συχνά και δικαιολογημένα ο ένας τον άλλο τι να κάνουμε. Και ακόμη ωθούμε τα αδέλφια μας στην εθνική αντίδραση.

Πολύ σωστά! Με τη διαφορά ότι αυτήν ακριβώς τη διαδικασία πρέπει να την εφαρμόσουμε πρώτα από όλους στον ίδιο μας τον εαυτό. Και ακόμη να εφαρμόσουμε κάτι πολύ απλό και απολύτως απαραίτητο. Να αφήσουμε ελεύθερη την οργή μας να εκδηλωθεί μαζί με την απόλυτη αγάπη μας προς την πατρίδα.

Μας λέγουν οι προσκυνημένοι και διεφθαρμένοι ψευτοεξουσιαστές και η καθεστωτική τους παρέα που τάχα αντιστέκεται στις προκλήσεις για τις κόκκινες γραμμές τους. Πως δεν πρέπει να μπουν άλλοι φόροι και πως πρέπει να προστατευθούν τάχα οι αδύναμοι, όταν κάμουν ευθεία εισβολή στο σπίτι που γεννηθήκαμε και έχουν μετατρέψει την πολιτεία σε έναν μεγάλο οίκο ανοχής. Φτιάχνουν Τζαμιά για τους λαθρομετανάστες εισβολείς της Τουρκίας όταν οι βρωμοφυλλάδες της Εσπερίας γράφουν για την αναβίωση και την οικονομική διείσδυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια και φυσικά στην Ελλάδα.

Οι ψευτοσύμμαχοι και οι Τούρκοι μπορούν να φαντασιώνονται ό,τι θέλουν γιατί είναι εχθροί μας και επιδιώκουν εκπεφρασμένα την νέα άλωση τής Ελλάδος. Όμως οι διορισμένοι και φυτευτοί ανάμεσά μας πολιτικάντηδες δεν ανήκουν στην γη τού φωτός και των πολιτισμών. Είναι σαπρόφυτα που αναφύονται στο σκότος και βάρβαροι δίχως ίχνος ανθρωπιάς.

Βλέπουν τους κατσαπλιάδες που έχουν εισχωρήσει παράνομα στην εθνική μας επικράτεια να δολοφονούν Έλληνες αλλά αντί αντιδράσεως επιτίθενται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα λέγοντάς μας μ’ αυτόν τον τρόπο πως πατρίδα και φυλή είναι έννοιες ασυγχώρητες για την παγκόσμια συφιλιδική διακυβέρνηση που μας φέρνουν.

Εμείς όμως, άφοβοι Έλληνες και Εθνικιστές, έχουμε μια και μόνη πατρίδα. Χιλιάδες στόματα ταυτόχρονα, εκατομμύρια πλέον, το λέγουν καθημερινά. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ! Είμαστε απόγονοι και συνεχιστές πολεμιστών του φωτός. Γεννημένοι Λεύτεροι και Νικητές, Στρατιώτες της Αντάρας που δεν σκύβουμε το κεφάλι έναντι ουδενός ανθέλληνα.

Στην κοινωνία μα και στο πεδίο των μαχών κάθε Έλληνας λειτουργεί ως ασπίδα του συντρόφου του και δόρυ τής Ελληνικής Φυλής. Η αδιαφορία και η σαπίλα δεν έχουν χώρο ανάμεσά μας. Τελείωσε ο χρόνος των αχαμνών. Ήρθε η ώρα των Ηρώων και των Γενναίων. Ήρθε η ώρα των αληθινών Ελλήνων. Τώρα πια η γη μας θα καρπίσει και θα αναπτυχθεί όπως επιτάσσει η κοσμοθεωρία μας από την αρχή τής ιστορίας.

Οι κεφαλικοί φόροι είναι το αντίτιμο για τους αποδέκτες τής σκλαβιάς που παίρνουν στις πλάτες τους τα χρέη των διεφθαρμένων. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα ζωντανών υπάρξεων που εργάζονται και πολεμούν για να κρατήσουν την γη των πατέρων τους καθαρή και αμόλυντη. Και αφού δεν το καταλαβαίνουν οι μολυσμένοι υπαλληλίσκοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, θα τους το δώσουμε να το καταλάβουν εμείς οι Εθνικιστές έχοντας στο πλευρό μας Στρατό και Λαό.

Δεν μπορεί κανείς να μας κάνει να αποτραβηχτούμε από τη Φυλή και να εγκαταλείψουμε την Πατρίδα μας στα γαμψά νύχια της παγκοσμιοποίησης. Το καθάριο ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες μας δεν εξαγοράζεται και ο ελληνικός αυχένας δεν κύπτει. Το Αίμα μας είναι ποταμός που πνίγει την βρωμιά και το παράστημα μένει πάντα ορθό. Οι φάλαγγες του ελληνισμού μας, δεμένες με όρκο ιερό και δωρικό, βαδίζουν μπροστά παρακινημένες από το αγνό συναίσθημα που το λένε αγάπη για πατρίδα, Θεό και λαό.

Τι δεν καταλαβαίνουν λοιπόν οι ολετήρες εντός και εκτός συνόρων ρωτώντας τι πρέπει να συμβεί για να ανακοπεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; Αυτό που δεν πιάνει ο μικρός λογισμός τους το λένε ΕΛΛΑΔΑ, σαϊτεύτρια της καρδιάς και φάρος φωτεινός των ενεργειών μας. Μάνα, τροφός και πολεμίστρια επάνω στο κάστρο της Φυλής. Συνεκτικός δεσμός που γκρεμίζει πλαστούς διαχωρισμούς και κυματοθραύστης στην μανία του μισελληνισμού.

Κι όσον αφορά το άλλο ερώτημα των εχθρών μας, τι πρέπει να κάνουν για να σταματήσουν τον εθνικισμό μας, η απάντηση είναι απλούστατη. Να κάνουν χαρακίρι μπας και γλιτώσουν το αμείλικτο δικαστήριο του Ελληνισμού.

Και εκείνοι όμως που ονειρεύονται την αναβίωση της βάρβαρης ασχήμιας, ας πληροφορηθούν πως ο πολιτισμός και η πολεμική αρετή των Ελλήνων θα θεραπεύσει την αρρωστημένη τους ματαιοδοξία. Η Ελλάς έχει στα χέρια της το ομόλογο τού Θεού και είναι έτοιμη να πληρώσει το ιερό της χρέος. Θα καθαρίσουμε την αυλή μας και από δαύτους. Κι όταν αναφερόμαστε στην αυλή μας, εννοούμε μαζί με τη λεύτερη και την σκλαβωμένη ελληνική γη πέριξ των προσωρινών μας συνόρων.

Η οργή δίνει το σκήπτρο στο πάθος και την αγάπη. Ακολουθούν τα βήματα αποφασισμένων Ελλήνων Εθνικιστών που προβάλλουν νικητές μέσα από την πιο όμορφη και χρυσοστόλιστη αυγή του Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΘΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 14-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-4-2013.


Ανυπομονεί το Γένος να κάμει πράξη την αγανάκτηση και τα λόγια οργής που λέγει για τους δυνάστες τής πατρίδος μας και τους συνοδούς πολυτελείας που ελέγχουν αυτοί, τους γραικύλους πολιτικάντηδες. Να πάρει την Ελλάδα στα χέρια του τιμωρώντας σκληρά τους ενόχους όσο δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ άνθρωπος σε ολάκερη την ιστορία. Να γίνει ξανά το Γένος των Αετών δίδοντας φωτιά σ’ αυτούς που ζητούν τη ψυχή μας φέρνοντας πολεμική αντάρα.

Πολύ σωστά τα λέει το Γένος μας, όλοι εμείς δηλαδή που είμαστε Ζωντανοί στην ψυχή και το εθνικό φρόνημα, διότι η ζωή είναι μονάχα για όσους είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις με ψυχή και τόλμη. Και οι Έλληνες είναι όλοι εκείνοι που διαθέτουν ανδρείας ήθος, οι γεννημένοι νικητές. Επομένως Έλληνες είναι εκείνοι που εμπνέονται από το όνειρο τού πολεμιστή μέσα στο πεδίο τής Τιμής. Κι όταν πετάγονται εμπρός τα αναγεννημένα φαντάσματα τού παρελθόντος, εμείς γινόμαστε οι θεριστές του θράσους. 

Η στιγμή έφτασε αδέλφια. Το ποτήρι ξεχείλισε. Η λευτεριά είναι ακριβή και ο θρόνος τού βασιλιά της οικουμένης ένας. Δεν μας πρέπει να τον αφήσουμε άλλο στα χέρια τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας. Οι σύγχρονοι Μήδοι γυρεύουν όλο και περισσότερα. Θέλουν λένε να βγάλουμε τον Σταυρό τής Πίστης Μας από την Ελληνική Σημαία. Την ίδια ακριβώς στιγμή το ψευτορωμέϊκο αποψιλώνει τις Ειδικές Δυνάμεις των Ενδόξων Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μη ανανεώνοντας το προσωπικό. Και οι Έλληνες ξεψυχούν μπροστά στα δημόσια ταμεία του ψευτοχρέους.

Οι άθλιοι των Αθηνών μάς οδηγούν από όλους τους δρόμους στο χαμό. Με τις αυτοκτονίες, με τις δολοφονίες από τους λαθροεισβολείς, με την υπογεννητικότητα, με την ελληνική μετανάστευση, με την τοκογλυφική ληστεία, με την απαξίωση τής Πίστης μας, με την επιχείρηση κατάρρευσης τής εθνικής μας άμυνας. Και εμείς τα επισημαίνουμε όλα τούτα. Τα βλέπουμε, γκρινιάζουμε ο ένας στον άλλον και ψαχνόμαστε, όπως κάναμε προ όλων των περιόδων σκλαβιάς που είχαμε από αρχαιοτάτων χρόνων. Όμως βρίσκαμε μπροστάρηδες. Τι έγινε τώρα; Ξεμείναμε από οραματιστές και όραμα;

Όχι, δεν το πιστεύω. Κανείς να μην το πιστέψει αυτό. Ο Εθνικισμός μας θα δώσει και πάλι τη λύση. Έχει σχεδιάσει το νέο όραμα, τη Νέα Μεγάλη Ελλάδα που βρίσκεται πρώτα μέσα στο νου και κυρίως στην καρδιά. Εκεί ακριβώς στηρίζεται η λευτεριά μας, στην απόφαση καρδιάς πως θα επαναστατήσουμε και ή θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε. Αυτός ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το εγγυημένο μετερίζι και ο σαλπιγκτής των καιρών μαζί. Και το μήνυμα που σαλπίζει είναι σαφές, ένα και μοναδικό. Πως πάνω από την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία άλλη ιδέα που να ενώνει.

Η Πατρίδα σήμερα μας καλεί να πάμε στις επάλξεις. Γυρεύει να μην δώσουμε τα άγια στα μαγαρισμένα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης. Να μην αδιαφορήσουμε για τα αδέλφια μας. Να μην παραδοθούμε. Να βαστάξουμε Πίστη και Πατρίδα ισοπεδώνοντας τον «περιούσιο» εχθρό του Έλληνα, του Ανθρώπου και του Θεού στην μητέρα των μαχών που έφτασε. Είναι εδώ, λυσσομανάει και μας κρούει την πόρτα.

Οι Ελληνικές Σημαίες δεν είναι για τα μούτρα σας άθλιοι μισέλληνες. Τις αγκαλιάζουν Γενναίοι Έλληνες Πολεμιστές, τις τοποθετούν στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα και τις Τιμούν αν χρειαστεί και με το ίδιο το Τίμιο Ελληνικό Αίμα τους. Αμελούν οι βρικόλακες της ανθρωπότητας το νόημα που έχει χαραγμένο κάθε λωρίδα τού αιματοβαμμένου λαβάρου μας. Να τους το θυμίσουμε λοιπόν. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Να τι είναι η Ελληνική Σημαία. Η οδός τής αυτοθυσίας για τη ζωή τού Έθνους μας. Το όνειρο κάθε γνήσιου Έλληνα που καλείται να κάνει πράξη σαν αντρωθεί. Να τρανώσει την Φυλή μας!

Πάτησαν τα θρασίμια το Άγιο Βήμα τού Ελληνισμού μας και πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια. Σήκωσαν βλέμμα και πρέπει να τους στείλουμε στα σκοτάδια που ανήκουν. Γίνανε οι έσχατοι πρώτοι και θέλουν να κάμουν τους πρώτους έσχατους. Μα το Ελληνικό Έθνος θα πάρει και πάλι τα πρωτεία. Δεν θα αφήσουμε άλλο τα πόδια να χτυπούνε το κεφάλι. Δεν θα ντροπιάσουμε τα όπλα τα ιερά. Δεν θα εγκαταλείψουμε τις Σημαίες. Τους όρκους αυτούς τους δώσανε οι πρόγονοί μας. Τους δώσαμε κι εμείς όταν υπηρετήσαμε στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό.

Ας θυμηθούμε λοιπόν και έναν ακόμη προγονικό λόγο. Τοις βαρβάροις ειλωτεύειν. Όλοι εμείς είμαστε οι Ειδικές Δυνάμεις της Φυλής μας. Εμείς που δεν εγκαταλείπουμε τη γη μας και δεν γκρεμίζουμε τα στρατόπεδα. Την τειχίζουμε με τα κορμιά μας και κάνουμε τους στρατώνες κάστρα άπαρτα. Και για τους βαρβάρους η μοίρα δεν θα είναι καλή. Καθ’ ότι συμφώνως με την κοιτίδα τού Εθνικισμού μας Σπάρτη αιχμαλώτους δεν βαστούμε! Πιάνουν τόπο στις ελληνικές πατρίδες που λευτερώνουμε κι αυτό δεν το σηκώνει η ψυχή μας! 

Αυτοί που θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα θα είναι οι πολιτικάντηδες και οι λαθρομετανάστες. Οι θεσμικοί κολαούζοι τού νεοταξικού καθεστώτος και οι εμποράκοι που σιτίζονται από τη σάρκα του λαού μας. Το πώς, θα το αποφασίσει το δικαστήριο της Φυλής μας! Αλλά η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας δεν συγχωρεί!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-4-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 7-4-2013.


Διανύοντας την αγία και μεγάλη τεσσαρακοστή προς την εβδομάδα των Θείων Παθών ο νους και το βλέμμα μας δεν μπορούν παρά να στραφούν στην στενωπό των παθών που διαβαίνει το Ελληνικό Έθνος αναζητώντας τη δική του οδό της ανάστασης. Οι στιγμές που βιώνει ο λαός μας διαμέσου των αθλίων μεθοδεύσεων για τη σταύρωση του ελληνισμού μας και την ανέγερση του κυβερνητικού οίκου της «περιούσιας» παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν μέγιστη συμβολική και ουσιαστική σημασία, διότι η Ελλάς στοχοποιήθηκε για πολλούς και ποικίλους λόγους, πολιτικούς και θρησκευτικούς.

Ο εχθρός της πατρίδος μας είναι προαιώνιος, γυρολόγος, μισόθεος, μισάνθρωπος και αλαζόνας τυχοδιώκτης. Τα βέλη του έχουν επικεντρωθεί σε βάρος μας ασφαλώς διότι θέλει να οικειοποιηθεί το γεωπολιτικό μας πλεονέκτημα και τα γεωφυσικά μας πλούτη, όμως δεν εξαντλείται εκεί η κακότητά του. Άλλωστε τα οικονομικά αποθέματα του πλανήτη τα έχει ήδη λεηλατήσει μαζί με τις ζωές των λαών. Αυτό που θέλει είναι να γονατίσει την μόνη δύναμη Πίστης και Πατριωτισμού που μπορεί να εκτοπίσει την παράφρονα εξουσία με την δική της δύναμη και εξουσία ήθους, ανδρείας και ηρωισμού. Κι αυτή η δύναμη είναι το χειμαζόμενο σήμερα Ελληνικό Έθνος.

Ας μην γελιόμαστε, τα φαινόμενα της διαφθοράς, της ανηθικότητας, της απιστίας, του ξεπουλήματος σε τοκογλύφους και βαρβάρους που ζητούν εξορθολογισμούς και συγκυριαρχίες απειλώντας και δημεύοντας γη και ψυχές δεν αποτελούν ξεκομμένες ενότητες αλλά μια αδιαίρετη ανθελληνική αθλιότητα. Βέβαια για να βρούμε τη λύση στο δικό μας Γολγοθά πρέπει να διδαχθούμε από την ιστορία της Φυλής μας και να ανοίξουμε την καρδιές μας προς τον Χριστό μας. Όπου υπάρχει μια αγκαλιά από όμορφα λουλούδια υπάρχει από κοντά και μια θλιβερή παρέα από άσχημα αγκάθια. Και όπου υπάρχει το υπέρλαμπρο φως, πολεμάει να εισέλθει το μοχθηρό σκοτάδι.

Η Ελλάς έχει βιώσει  άπειρες φορές την μεγάλη σύγκρουση του καλού και του κακού, του ηθικού και του ανήθικου, του γενναιόψυχου με τον μικρόψυχο. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού το Έθνος μας αντιπροσωπεύει τον ανώτερο πολιτισμό και τον ανθρωπισμό έχοντας λάβει την ευλογία του Θείου Απόστολου υψηλών αρχών και αξιών.

Ο ίδιος ο Αρχηγός της Πίστης μας και Θεός μας Ιησούς Χριστός αντικρίζοντας τους Έλληνες που τον επισκέφτηκαν σήμανε την ώρα να δοξασθεί το γένος των ανθρώπων στο πρόσωπο του λαού μας με την επιβλητικότητα της αρετής και της φιλοσοφίας που δίδει ο ελληνικός λόγος. Όμως οι ηθικοί και οι δυνατοί έχουν κι αυτοί τις δικές τους αδυναμίες. Η φθοροποιός δράση της παρακμής χτυπάει αλύπητα σαν αφεθεί ορθάνοικτη η πύλη του έθνους στους μισέλληνες που έρχονται πότε σαν λυσσασμένα κτήνη και πότε σαν προβατόσχημοι φίλοι.

Άλλες πάλι φορές φέρνουν την μέθη της ηδονής, της φιλαργυρίας, της επίπλαστης δημοκρατικότητας και της πολυφυλετικής ανοχής για να υποδεχτούμε τον γυρολόγο εισβολέα σιωνισμό σαν ψεύτικο λυτρωτή και σαν θαυματοποιό ηγέτη μας. Κι όταν το θηρίο οσφρανθεί πως σηκώνει το κεφάλι ο Έλληνας και βάζει εμπρός τον Εθνικισμό του, τότε ξαμολάει από μέσα από τα σύνορα λάσπη και από έξω από τα σύνορα το τουρκικό χατζάρι.

Αλυσοδέσανε λοιπόν προσκυνημένοι και βάρβαροι Ελλάδα και Κύπρο. Φέρανε ξένους στρατούς «ασφαλείας» για να φυλάξουνε νενέκους και τραπεζίτες. Κλέβουν το φαγητό και το φάρμακο από τα σπίτια μας ενεργώντας δολοφονία πολιτικού και νεοταξικού «πολιτισμού». Παρελαύνουν οι Οθωμανοί στα χώματα που πότισαν με το αίμα τους οι μεγάλοι μας πρόγονοι και γυρεύουν ενεργειακό πλιάτσικο οι αποικιοκράτες.

Κάμανε την πατρίδα μας οι γραικύλοι κουρελήδες, τα φθηνά υποπόδια του νεοταξισμού, πέρασμα αλλοφύλων, αλλοδόξων και όπλων που σημαδεύουν τον ελληνικό λαό. Μολύνουν ναούς και σχολεία χαρίζοντας δικαιώματα και εδάφη σε όλους όσους γυρεύουν μερτικό από το Γένος μας γιατί είναι συσταυρωτές των σταυρωτών του Χριστού μας.

Όμως η ζωή δεν νικιέται από το θάνατο μήτε η ελευθερία από την τυραννία. Και αναμφίβολα δεν υπάρχει ανάσταση δίχως σταύρωση. Φτάνει οι δυνάμεις του Φωτός να κάμουν το ιερό καθήκον τους και να τσακίσουν απόλυτα και ολοκληρωτικά τις αισχρές δυνάμεις του σκότους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν υπακούει σε ταπεινά πολιτικά ελατήρια και δεν συναλλάσσεται με τους απίστους της ερήμου και της στέπας. Δεν προσκυνάει τους απογόνους του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Είμαστε Στρατιώτες του Ανυπέρβλητου Θεού και της Μεγάλης Ελλάδος, εκπολιτιστές χρηστών ηθών και ορθής πολιτικής διοίκησης. Συνεχιστές της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας που ευπρεπίζει την αυλή της, αποκαθιστά τον λαό της και επιστρέφει στον θρόνο της πιο λαμπρή από πριν.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, φρουροί θυσιαστικών βωμών και πολεμιστές της Φυλής που όταν προκαλούμαστε εκστρατεύουμε κατά βαρβάρων τρανώνοντας το οικόπεδο του Ελληνισμού. Δεν φοβόμαστε αλλά αναζητούμε τον καλό κάματο. Μοχθούμε για το ψωμί των παιδιών μας και ξεσχίζουμε όποιον πάει να μας το πάρει.

Γι’ αυτό σας λέμε καθαρά και ξάστερα. Θα σας κάνουμε να στραφείτε προς τα οπίσω και να μην ξανασηκώσετε κεφάλι. Θα βαδίσουμε Νικητές στην οδό της Αναστάσεως με τα νικηφόρα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     




 

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΛΗ Η ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 7-4-2013.


Άνομοι και αλλόφυλοι πατούν επί πτωμάτων για το «καλό» μας. Να κάνουμε θυσίες μάς ζητούν ώστε να ξεπληρώσουμε τα χρέη χωρίς μεγάλες απώλειες. Μα για ποιους γίνονται αυτές οι θυσίες; Μήπως γίνονται για να κρατήσουμε τα πάτρια εδάφη λεύτερα; Και μήπως το χρέος είναι προς την πατρίδα που μας θρέφει και το λαό που ματώνει για κείνη και την οικογένειά του;

Τραγελαφικά είναι όλα τούτα που μας συμβαίνουν και οι μακελάρηδες βρωμεροί και βλάσφημοι, συνδαιτυμόνες σε τράπεζα με δείπνο τον Ελληνισμό μας. Που ακούστηκε κυβερνήτες ελληνικής πολιτείας να κόβουν μισθούς και κυριαρχικά δικαιώματα από την εθνική κοινότητα για να τα δώσουν στους λύκους της παγκοσμιοποίησης! Και ποιος είδε κράτος να σώζεται αφαιρώντας την εθνική του φύση γιατί κοστίζει ακριβά η συντήρησή της και να τη δίδει σ’ αυτούς από τους οποίους αλλοτινές γενιές Ελλήνων σπάσανε τα δεσμά των βαρβάρων με το αίμα τους!

Αυτό σημαίνει με δύο λόγια πως η πολιτεία διοικείται από ελληνόφωνους και μισέλληνες λύκους, επομένως δεν είναι ελληνική. Διότι αν αποφασίσουμε στα αλήθεια να πληρώσουμε τα εθνικά μας χρέη, τότε ας πάμε στα λόγια τα σοφά του εθνεγέρτη ποιητή μας Κωστή Παλαμά. «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ’ρθούνε, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί!». Το χρέος το αληθινό λοιπόν είναι προς τη Φυλή κι αυτό είναι η οδός του Έλληνα Εθνικιστή και κάθε συνετού Έλληνα.

Να πούμε πως θα φτιάξουμε την Πολιτεία και δεν θα τη χαλάσουμε. Να την πάρουμε από το χέρι όπως μας την έδωσαν Έλληνες γενναίοι και σοφοί και να την ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο μακραίνοντας το δρόμο του Ελληνικού Γένους. Διότι αυτή είναι η αποστολή του κράτους, να υπηρετεί το έθνος. Να τιμήσουμε το αίμα των προγόνων μας και να φροντίσουμε να μας ευλογούν τα παιδιά μας με τον τρόπο που ευλογούμε εμείς εκείνους που ανέστησαν εμάς και την πατρίδα. Κι όχι να μας καταριούνται επειδή κάναμε βήματα προς τα πίσω στη μιζέρια και τη σκλαβιά όπως συμβαίνει στον καιρό των μνημονίων.

Ένα νόθο ρωμέϊκο, ένα ψευτορωμέϊκο από ποταπούς δωσίλογους έχουμε στο κεφάλι μας και τίποτα άλλο, τίποτα άξιο λόγου και ύπαρξης. Μια σαθρή πολιτική τάξη που δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα ούτε στο ελάχιστο. Δεν μας σεβάστηκαν και δεν τους σεβόμαστε.

Τους πειράζει λέει ο εθνικισμός μας. Φυσικά, αφού αυτοί που αποτελούν το καθεστώς της υποταγής ούτε ανήκουν ούτε πιστεύουν στο ελληνικό έθνος. Γι’ αυτό μισούν την ιδεολογία μας, διότι είναι η ζωντανή ακρόπολη και το θωρακοφόρο άρμα που εμποδίζει την πτώση των τειχών της ελληνικής καστροπολιτείας. Και όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτά ανήκουν σε όσους αγαπούν τον ελληνικό λαό και τιμούν το ελληνικό αίμα που τρέχει μες στις φλέβες τους.

Δεν σώζεις τον λαό με το να του στερείς εργασία και ψωμί. Του φράζεις τις αναπνευστικές οδούς ζωής και δημιουργίας όπως κάμανε όσοι κατακτητές περάσανε από τον ευλογημένο τούτο τόπο. Δεν γκρεμίζεις τον ναό της πίστης για να φτιάξεις κοινόβια με ξένες θρησκείες και ξένους πληθυσμούς. Στυλώνεις νέους ναούς της δικής σου πίστης και αυξάνεις τις γέννες της Φυλής δίδοντας σ’ αυτές γνώση, όραμα και πεδίο δράσης, όλα καθαρά ελληνικά.

Δεν κρύβεσαι μήπως φας καμία σφαίρα πίσω από συμβούλια και μπίζνες με τους εχθρούς της Ελλάδος. Θέτεις τα πάντα στον αγώνα τρανής ελληνικής πατρίδας, αποφασισμένος να νικήσεις όποιον βρεθεί μπροστά σου.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι μετερίζι τιμής και χρέους προς τον ελληνισμό και δεν δίδει λόγο σε καμία ελαστική συνείδηση και σε κανέναν ξένο εισβολέα. Υπάρχουμε γιατί κάποιοι μας γέννησαν και κόπιασαν δίδοντας την ικμάδα των δικών τους νιάτων σε κάποιο χωράφι, σε κάποιο εργοστάσιο, σε κάποιο πολεμικό μέτωπο. Μας δίδαξαν να σκεφτόμαστε με την λογική, την παρατήρηση μα και με την καρδιά και την ψυχή. Να γίνουμε δηλαδή σοφοί πολεμιστές και καλοί μαθητές τρανών διδάχων.

Δεν θέλουμε βοήθειες και ανθρώπους δανεικούς. Έχουμε το Θεό και τα άξια ελληνικά χέρια. Κι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, έχοντας ανεπίτρεπτα καθυστερήσει, είναι να βάλουμε στο περιθώριο οριστικά όσους καταπιέζουν τον ελληνισμό μας και να τον χαρούμε όπως μας αρμόζει. Μεγάλο και δυνατό.

Για να πετύχουμε τον αληθινό μας σκοπό οφείλουμε να κάμουμε τον πόνο του διπλανού μας κοινό και την ατομική μας επιδίωξη για προκοπή εθνική και συλλογική. Να φροντίσουμε την υγεία της Φυλής μας και να ζούμε σύμφωνα με τις παραδόσεις και τους κανόνες της. Να βαστήξουμε δηλαδή ακέραια την ψυχή γιατί αλλιώτικα θα χάσουμε και το σώμα, αφού οι αλλοτριωμένες υπάρξεις είναι προορισμένες να υπηρετούν ξένους αφεντάδες και σκοπούς.

Αυτοί που σήμερα μας ζητούν να μπούμε δια του νεοοθωμανικού ζυγού στην μάντρα της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, εντός και εκτός συνόρων, είναι μια ασήμαντη παρέα παραφρόνων σκλάβων. Επικίνδυνων για όσο καιρό αμελούμε το χρέος προς τη Φυλή. Αλλά για τους αντίχριστους και τους βαρβάρους έχουμε ως απάντηση την περιφανή νίκη της Μεγάλης Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ