ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-11-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 28-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 1-12-2013.


Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται πλέον μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση τής ζωής του. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών! Κατοχικές Αρχές και Κατακτητές αποφάσισαν να μάς πεθάνουν. Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς! Αλλά οι ανθέλληνες δεν γίνεται να νικήσουν τούς Έλληνες. Ας εκλείψουν λοιπόν οι μισούντες το Έθνος μας!

Αυτό είναι το διακύβευμα. Απέναντί μας έχουν παραταχθεί πορωμένοι ανθέλληνες. Επαγγελματίες πολιτικάντηδες που κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους και την αληθινή πατρίδα τους, την Παγκοσμιοποίηση. Τα ανθρωπάρια εκείνα δηλαδή που όντες αντίχριστοι, θέλουν να κάμουν τούς θεούς και με τον θάνατο να νικήσουν την Αιώνια Ζωή. 

Ακούμε καθημερινά με το θράσος που διακρίνει τούς προσωρινούς επικυρίαρχους τού πλανήτη, να μάς λένε πως η οικονομική εισβολή έγινε για να μάς κλέψουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Μα η αλήθεια είναι πως θέλουν να μάς κλέψουν τα πάντα. Τον πλούτο τής γης και τής ψυχής. Πίστη, Πατρίδα, Παιδιά, Ζωή! Γιατί ο Νεοταξισμός είναι ο θάνατος και ο Ελληνισμός η οδός που διαβαίνει η Αιώνια Ζωή τού Θεού μας.

Είναι νομοτέλεια το Κάστρο τού Ελληνισμού να δει τις σκλαβιές ολάκερου τού βίου του να εφορμούν σε βάρος του βιαίως. Και τούτο διότι ο σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι μέσα από τις διαρκείς εξουθενώσεις τής Φυλής μας να επιτύχει την βιολογική μας εξόντωση. Η Μητέρα των Μαχών ήρθε ώστε να αγωνιστούμε για τα Προσκυνήματα, το Προγονικό Αίμα, το Μέλλον των Παιδιών μας, την Ισχύ τού Ελληνικού Φωτός κατά τού Νεοταξικού Σκότους.

Οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης αποδέχτηκαν και ξεκινούν την κάθετη εφόρμηση με τις απολύσεις τού ελληνικού λαού. Και η σημειολογία τού πράγματος είναι απολύτως ενδεικτική στην αφετηρία της. Τα πρώτα πολιτικά πυρά εκείνων που ανοίγουν δρόμους και στα συμβατικά πυρά είναι σε βάρος τής Εθνικής μας Άμυνας, τής Εθνικής Παιδείας που έχουν ήδη αφελληνίσει το περιεχόμενό της και τής Υγείας.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα που ορμούν να καρπωθούν τούς ζωτικούς τομείς τής Πατρίδος μας προέρχονται από τον χώρο των πολυεθνικών εταιριών αλλά και από τούς ελληνόφωνους κερδοσκόπους και χορηγούς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που συνδέονται ακόμη και με το Τζαμί. Εκείνο το Τζαμί που έχει διατάξει ο Τούρκος νεοσουλτάνος Ερντογάν τούς γραικύλους να φτιάξουν στις εγκαταστάσεις τού Πολεμικού μας Ναυτικού στο Βοτανικό.

Ακούσαμε μάλιστα την Άγκυρα να μάς ζητάει να καταργήσουμε τις «ρατσιστικές», όπως τις ονομάζει, εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων και ολάκερου τού Ελληνισμού τής Μικρασίας που έκαμαν οι τουρκομογγόλοι. Οι νεοκοτζαμπάσηδες είναι έτοιμοι…   

Τα δε εργοστάσια τής Αμυντικής μας Βιομηχανίας οδεύουν σε εργασιακή ερήμωση και κλείσιμο. Να μην έχουμε δηλαδή καν στρατιωτικό εξοπλισμό. Στρατόπεδα ήδη έχουν γίνει κοιτώνες λαθρομεταναστών, ενώ άλλα έχουν αποψιλωθεί σε κάποιες ακριτικές μας επάλξεις.

Και τώρα προτάθηκε για λόγους κατοχικού προϋπολογισμού και ψευτοπλεονάσματος να δοθεί η οικονομική διαχείριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιδιώτες κερδοσκόπους!  Όλα αυτά όταν οι Τούρκοι «ανακαλύπτουν» τουρκικούς χώρους και μειονότητες, ενώ επιζητούν αφορμή να εισβάλλουν στρατιωτικά σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Δεν είναι βέβαια τόσο θαρραλέος από μονάχος του ο Τούρκος. Έχει το ίδιο παγκοσμιοποιημένο αφεντικό με τούς ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους του. Το Νεοταξικό Κτήνος λοιπόν θέλει ανακατωμένη την ελληνική κοινωνία για να μάς βρει ανοχύρωτους η δήθεν υποχρεωτική υπαγωγή στη δική του αγκαλιά ως «σωτηρία» από κρίση και πόλεμο.

Κι έτσι πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους, όταν η ανεργία έχει υποδεχτεί στη δολερή αγκάλη της δύο εκατομμύρια Έλληνες. Κλείνουν νοσοκομεία και οι καρκινοπαθείς μένουν δίχως φάρμακα, ενώ οι καταστάσεις αναμονής για εξετάσεις μακραίνει. Τα σχολεία συρρικνώνονται κι αυτά, ενώ τα περιστατικά με τα ελληνόπουλα που μένουν νηστικά μαζί με τούς άνεργους γονείς τους αυξάνονται. Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές 32358 μαθητές αντιμετώπισαν το 2012 την επισιτιστική ανασφάλεια, με το 23% να στερούνται τα απολύτως απαραίτητα.

Η νέα κατοχή είναι η πλέον απάνθρωπη πάσης άλλης προηγούμενης, αφού δεν συναντά την αντίσταση τού ανύπαρκτου κράτους. Οι αυτοκτονίες των απελπισμένων και οι λιποθυμίες των παιδιών είναι οι σφαίρες που σημαδεύουν σώμα και ψυχή ελληνική πισώπλατα.

Επιπλέον στα χρόνια των μνημονίων ο πληθυσμός τής Ελλάδος μειώθηκε το 2012 κατά 5,5% σε σχέση με το 2009, όταν στην ΕΕ αυξήθηκε. Η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα συνεχίζει τον εποικισμό μέσα σε συνθήκες ελληνικής υπογεννητικότητας, μα και την εγκληματικότητα. Ενώ οι μαρξιστές στηρίζουν τούς σοσιαλφιλελεύθερους στην εσωτερική γενοκτονία, βάλλοντας από κοινού κατά των αδιαίρετων σωμάτων Ελληνισμού και Εθνικισμού.

Η Πίστη και το Ψωμί θα φέρουν την έγερση των Ελλήνων. Είναι ο Θεός που μάς καλεί να σώσουμε την αγαπημένη του γη. Και είναι η φωνή των Προγόνων μας που ζωντανεύει στη δική μας σιδηρά θέληση για μια Ελεύθερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική, δίχως προδότες. Μονάχα με καθάριους Έλληνες που διαθέτουν ορμητικό πάθος για Χριστό και Ελλάδα. Διότι το Κάστρο τού Ελληνισμού θα σηκωθεί λαμπρότερο από κάθε άλλη φορά. Και τότε ο εξωτερικός εχθρός που καραδοκεί θα γίνει το απόλυτο μηδέν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ













 

 

Η ΠΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-11-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 21-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 24-11-2013.


Μας έχουν ζώσει άπιστοι βάρβαροι και ανελλήνιστοι χαμερπείς τύποι. Άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν και να δρουν στα σκοτάδια τής πνευματικής και τής πολιτικής ζωής. Έχουν προσμετρήσει τον ελληνικό λαό στους ισοβίως εύπιστους και ζαλίζονται μόλις τούς ακουμπήσει ο ήλιος τής πραγματικής βουλήσεως των Ελλήνων. Ο νοητός ήλιος τής πραγματικής εθνικής μας φύσεως που ανατέλλει εν μέσω μυρίων κινδύνων για το Έθνος μας.

Η λογική τής υπερασπίσεως των παιδιών μας συναντά εκείνη την λογική που λέει πως για να υπάρξει μέλλον για τούς πολίτες πρέπει να υπάρξει μέλλον πρώτα απ’ όλα για την Πατρίδα. Καμία δημιουργική και στημένη λογιστική που ανταλλάσσει γη με ευρώ σ’ ένα ψεύτικο χρέος δεν αποτελεί έδαφος δημιουργίας, αλλά βέβαιου χαμού.

Δεν μπορείς να χτίσεις κράτος γκρεμίζοντας τις μισές υποδομές του και πουλώντας τις άλλες μισές στον εχθρό σου. Κι όμως, τούτες τις έσχατες στιγμές τής εσωτερικής μας γενοκτονίας το ψευτορωμέϊκο διαλύει παιδεία και υγεία για να σκοτώσει το σώμα και το μυαλό των Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά πουλάει λιμάνια, αεροδρόμια, θαλάσσιους δρόμους και πληροφορίες στον Τούρκο, πίσω από τον οποίο έρχεται ο προαιώνιος έμπορος των εθνών!

Ο οικονομικός πόλεμος παντρεύεται τον συμβατικό πόλεμο. Τον οικονομικό πόλεμο τον νιώθουμε με απώλειες Ελλήνων είτε από αυτοκτονία είτε από μετανάστευση. Την δε νομοτελειακή σύζευξη την γνωρίζει επαρκώς ο Ελληνικός Στρατός που ασκείται σε όλο το χερσαίο και θαλάσσιο εύρος, από Έβρο και Αιγαίο έως Κρήτη. Όμως ο λαός μας έχει σκοπίμως εγκλωβιστεί στα αδιέξοδά του, ζητώντας ωστόσο εθνικιστικές, δηλαδή ελληνικές, λύσεις και ο Στρατός μας πάσχει σοβαρά στην κεφαλή, όταν οι μάχιμες μονάδες είναι αληθινό εθνικό μας καμάρι.

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται με θάρρος. Είναι απολύτως αναγκαία ώστε να περάσουμε άμεσα, τώρα αμέσως, στο επόμενο βήμα. Η Πίστη σε Θεό και Ελλάδα εθνικοποιεί τη λογική. Αυτό μάς αρμόζει κι αυτό θα συμβεί. Να πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα τής Φυλής μας μέσα από παραμορφωτικούς φακούς και αλήθειες ψεύτικες. Να αντικρίσουμε το κτήνος που μάς απειλεί με τα μάτια τού Έθνους και τής συλλογικής ψυχής και να πολεμήσουμε τον εχθρό μέσα από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής κι όχι μακριά από αυτό.

Πρόσφατα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε τη δημοσκόπηση τής Ζούγκλας του, στην οποία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται πρώτο σε εκλογική δύναμη. Στην τηλεοπτική εκπομπή τού εν λόγω δημοσιογράφου είδαμε την τραγική αιμορραγία στην οποία υποβάλλουν κατοχικό καθεστώς και δυνάστες – δανειστές την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Ο φόβος τού λαού μας για την ανεργία που καλπάζει βρίσκεται στα ύψη. Και η Ελληνική Νεολαία, ο Ανθός τού Έθνους μας που πληγώνεται πρώτος απ’ όλους, εμφανίζεται να επιθυμεί τη φυγή από την Πατρίδα μας και τη μετανάστευση στο εξωτερικό.

Στο εξωτερικό ωστόσο τούς Έλληνες περιμένουν η βία, η εκμετάλλευση και οι στερήσεις ακόμη και από τουρκικά αφεντικά, τα φιλαράκια των γραικύλων πολιτικάντηδων, σε χώρες όπως η Γερμανία. Αυτό καταγγέλθηκε από Ελληνίδα που ένιωσε την βιαιοπραγία έως και την διακοπή παροχής θέρμανσης στο πετσί της! Μια καλή Ελληνίδα από τα πολλά αδέρφια μας που ένιωσαν πρωτύτερα την αναλγησία τού εσωτερικού εχθρού τής αστικής προσκυνημένης κοινοβουλευτικής τυραννίας και λέει πως είναι φυσικά καλύτερα να μείνουν οι Έλληνες στον τόπο τους.

Το ψευτορωμέϊκο ωστόσο συνεχίζει να φτιάχνει πολυκομματικά κυβερνητικά σενάρια προκειμένου να αποφύγει τις εκλογές, να αντιμετωπίσει τον Εθνικισμό μας και να δώσει την Ελλάδα μας στον μισελληνισμό. Είναι αυτοί οι κηφήνες που πληρώνουμε με 70 εκατομμύρια προϋπολογισμένα ευρώ όταν οι Τούρκοι πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας που τα χαρτογραφούν και τα ονομάζουν τούρκικα και μάς στέλνουν ψαράδικα και λαθρομετανάστες για να καπαρώσουν τις διεκδικήσεις τους. Αλλά οι προσβολές δεν έχουν τελειωμό.

Φτάσαμε στο σημείο να μάς αποστείλει η Τουρκία μια φρεγάτα προκειμένου να περικυκλώσει τη Σκύρο και να καταγράψει τα συστήματα ραντάρ και τούς πυραύλους τής Αεράμυνας τού Ελληνικού Στρατού. Μάς λέγουν πως θα κάμουν έρευνες για πετρέλαιο και για την ανεύρεση Τούρκων που τούς έχουμε καταρρίψει, ενώ στη συνέχεια μάς κάνουν από πάνω και κοινωνικές επισκέψεις Τούρκων Ναυάρχων για να συζητήσουν με την Ηγεσία τού Πολεμικού μας Ναυτικού μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης!

Οι απαντήσεις μάς έρχονται γρήγορα από τις τουρκικές φυλλάδες που πανηγυρίζουν για την αποδοχή τής συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας σε ζητήματα ναυτιλίας από την τουρκική επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων. Οι Τούρκοι εισέρχονται στη ναυτιλία, στον τουρισμό και στο θαλάσσιο εμπόριο στο Αιγαίο μας με κρουαζερόπλοια και ανταλλαγές θαλασσίων γραμμών και πληροφοριών. Κι εμείς θα σταματήσουμε τις αναχαιτίσεις και την υπεράσπιση τού εναερίου και θαλασσίου χώρου μας μοιράζοντας το Αιγαίο στα τρία, όταν οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν δεκτά τα Σκόπια στον «ευρωπαϊκό» στρατό ως «Μακεδονία»!

Η Αληθινή Ελλάς ξεσχίζει προδότες και βαρβάρους. Βαστάει τον Ελληνισμό υπό τη σκέπη της και επεκτείνει την Ελλάδα στα φυσικά της σύνορα. Με τον Εθνικισμό της και τον Εθνικό Στρατό της μπροστάρηδες των ενωμένων Ελλήνων. Με Αρχηγό τον Άγιο Θεό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  







 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 1-12-2013.
ΑΘΗΝΑ 1-12-2013.


Ο τελειότερος τύπος σκλάβου είναι αυτός που γίνεται νοικάρης στη γη και το σπίτι του. Αυτός που δεν τού ανήκει τίποτα εκεί που έχυσε το αίμα του ο ίδιος και οι πρόγονοί του. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο κατακτημένος είναι ζωντανός νεκρός, έτοιμος να δει ξένους λαούς και δόγματα να κατοικούν τον τόπο του και να κτίζουν τούς ναούς τους στα ερείπια τής δικής του πατρίδος και των δικών του ναών.

Αυτός ο πειθήνιος στρατοκόπος τής δυστυχίας και τής μετάλλαξης τής ίδιας του τής φύσης δεν έχει το ηθικό έρεισμα να πει πως είναι Έλλην. Όποιος ανεχθεί λίγα λεπτά ζωής κάτω από εμπόρους των ιδεών και πραματευτάδες αγαθών υλικών δεν μπορεί να είναι δικός μας και να πει πως νοιάζεται μήτε για ευημερία μήτε για επανάσταση. Γιατί ευημερία έχεις όταν η κοινωνία πάλλεται και δημιουργεί με σφρίγος και ζωντάνια και επανάσταση κάμεις για να δεις ξανά την πατρίδα σου κατά δική σου και δυνατή.

Ο Έλλην είναι δημιουργός ωραιότητος και η Ελλάδα Ηγέτιδα Πατρίδα. Τίποτα λιγότερο δεν δυνάμεθα να δεχτούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Η Ελλάς είναι η κατοικία τού Θεού και τού ελληνικού λαού. Κι αυτό το αξίωμα είναι το ίδιο αδιαπραγμάτευτο για εμάς τούς Απογόνους Τρανών Προγόνων. Κοινή λοιπόν απόφαση έχουμε πάρει πως για να ιχνηλατήσουμε την στράτα αυτών των Προγόνων που μάς χάρισαν λευτεριά και εθνική υπερηφάνεια, θα ακολουθήσουμε τον Πύρινο Δρόμο Λευτεριάς και Ισχύος.

Είμαστε οι ιδιοκτήτες τής Ελληνικής Γης και θα την λευτερώσουμε από τα παράσιτα και τούς λύκους που την έχουν ζώσει. Τα συρματοπλέγματα που έχουν θέσει στην πνευματική και την πολιτική μας ζωή θα καταπέσουν. Το ελληνικό αίμα είναι η πιο ακατάλυτη πηγή δυνάμεως. Εκεί που έχει ποτίσει το χώμα, θα φυτρώσει νέος ολάνθιστος κήπος ελληνικών ψυχών. Το μεγάλο σπίτι τού Ελληνικού Έθνους θα το κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο και στους ναούς μας θα εξακολουθεί να κατοικεί μονάχα ο Ορθός Λόγος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν αποφασίσει να συνενώσουν τα βρωμισμένα κομματικά τους ίχνη δίνοντας γη και ύδωρ, αρπάζοντας τα σπίτια μας και χτίζοντας Τζαμιά δεν δικαιούνται λόγο και παρουσία στην Γη των Αγίων και των Ηρώων. Ο δε Τούρκος που κάνει τον Πασά μπροστά στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες δεν θα καρπωθεί μήτε πλούτο μήτε τα χώματα που αγκαλιάζουν στα σπλάχνα τους καθάριους και Εθνομάρτυρες Έλληνες Επαναστάτες. Εμείς θα πάμε να πάρουμε δίχως διαταγές και ψευτοσυμμαχικές άδειες και την Ιωνία και την Αγία Σοφία και όλα τα ελληνικά κληροδοτήματα.

Τις επαναστάσεις τις κάνουν ελεύθεροι στο σώμα και το πνεύμα που διαθέτουν καρδιά λιονταριού και συνείδηση εθνική και λαϊκή. Είναι Έλληνες άφοβοι που γνωρίζουν από πού έρχονται και που οφείλουν μα και σκοπεύουν να πάνε. Αυτοί οι Γενναίοι Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές και Κοινωνιστές. Μάχονται ταυτόχρονα για Πατρίδα, Θρησκεία και Δικαιοσύνη Έθνους και Λαού. Αυτός είναι και ο λόγος που μάς μισούν ταυτόχρονα τα παιδιά τής παγκοσμιοποίησης, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Γιατί η δική μας Ελληνοποίηση είναι ο εχθρός τής δικής τους Παγκοσμιοποίησης.

Δεν μπορούν φυσικά να καταλάβουν τι σημαίνει εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας όσοι μάχονται τον Ελληνισμό. Θεωρούν μάλιστα ότι ο συμβιβασμός είναι κιόλας εθνική αντίσταση. Και όσοι εχθροί τού Λαϊκού Εθνικισμού μας μιλάνε για επανάσταση, έχουν στο μυαλό τους να επιβάλλουν τον δικό τους εναλλακτικό δρόμο τής κατοχής. Αν ρωτήσετε όλους αυτούς πως κατακτιέται η προκοπή και η ελευθερία τού λαού, θα σάς αναφέρουν την Βιομηχανική ή την Γαλλική ή την Μπολσεβίκικη Επανάσταση. Δεν θα αναφέρουν καμία στιγμή άφθαστου ελληνικού ηρωισμού γιατί είναι εκφραστές τής μικρής πλην εντίμου σκυφτής Ελλάδος.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές μελετάμε καθημερινά την ελληνική ιστορία και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις επιθυμίες των δικών μας ανθρώπων. Και δικοί μας άνθρωποι είναι μονάχα οι Έλληνες. Σεβόμαστε όσους λαούς μάς σέβονται και έχουμε ανοικτό παράθυρο στον κόσμο. Δεν ανοίγουμε όμως σε καμία περίπτωση την πόρτα μας να βάλουμε αυτόν τον κόσμο στο σπίτι μας και δεν θα επιτρέψουμε στους εισβολείς να συνεχίσουν να μάς κλέβουν τον δικό μας ελληνικό κόσμο.

Λέμε ναι στην ελευθερία τής πίστης και όχι στον οικουμενισμό τής πανθρησκείας. Λέμε ναι στην πολιτισμική ανάπτυξη και όχι στον πολυπολιτισμό. Λέμε ναι στον εθνικό και φυλετικό προσδιορισμό και απαντούμε πως η Ελλάδα έχει Ορθόδοξη Πίστη, Ελληνικό Πολιτισμό και Έλληνες Πολίτες στο Αίμα και τη Φυλή. Λέμε ναι στην ηθική και την τιμιότητα και διακηρύττουμε πως η Ελλάς θα αναπτυχθεί από Έλληνες Δουλευτήδες και δεν χρειάζεται σιωνιστές χρηματάνθρωπους μήτε δικούς τους ψευτοεπαναστάτες.

Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Απόγονοι μαζί με την πελώρια πλειοψηφία των Αληθινών Ελλήνων των Αγωνιστών τής Μάχης των Θερμοπυλών και τής Επανάστασης τού Εικοσιένα. Πρόγονοί μας είναι ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης. Υπέρ βωμών και Εστιών. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ξανά. Ούτε Τζαμιά Ούτε Τοκογλύφοι Ούτε Νενέκοι. Ελεύθερη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα διώξει τούς βάρβαρους από τις Προαιώνιες Εστίες πέριξ των προσωρινών συνόρων μας, καθιστάμενη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-11-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 14-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 17-11-2013.


Θα έχουμε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο, λέγανε κάποιοι εκ των «εκλεκτών» συμμάχων τού κατοχικού καθεστώτος κι όχι τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος στην κα. Αρβελλέρ. Βέβαια ο καλός Θεός έχει βγάλει άλλες βουλές για το Έθνος μας. Βουλές που συναντούν την ισχυρή θέληση τού ελληνικού λαού να ζήσει, διαγράφοντας τις μεγάλες αδυναμίες και τη θλίψη στην οποία έχει σήμερα περιπέσει.

Η Ελλάς λοιπόν είναι άνωθεν επιθυμία και εντολή να επιβιώσει από τη λαίλαπα. Όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας βούληση. Τη βούληση να εκτελέσουμε την αποστολή και τον σκοπό μας, ώστε να παραμείνουμε ελεύθεροι και να ανακτήσουμε όλα όσα χάσαμε στο διάβα τής ιστορίας μας. Να παραμείνουμε πάνω απ’ όλα κράτος ελληνικό.

Για να έχουμε όμως προσωπικότητα και ταυτότητα ελληνική με σαφή εθνικό προσανατολισμό Κραταιάς Δυνάμεως, αυτό ακριβώς που σημαίνει κράτος ελληνικό, πρέπει να διαθέτουμε εθνικό έλεγχο στην Εξουσία, την Κοινωνία και την Εδαφική Επικράτεια. Υπ’ αυτήν την έννοια, το πρόβλημα που έχουμε όχι μόνο τούς τελευταίους μήνες και τα χρόνια τού μνημονίου, αλλά από χρόνους πολλούς και ομοίως κατοχικούς δεν είναι ζήτημα διατηρήσεως, αλλά αποκαταστάσεως και επομένως πλήρους απελευθερώσεως αληθινά ελληνικού κράτους.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η Ελλάς, μετά από την εκδίωξη των Τούρκων με την Επανάσταση τού Εικοσιένα, υπέστη μια νέα και λιγότερο ορατή κατοχή. Χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία από τη στιγμή κιόλας που φυλακίσανε οι νέοι κατακτητές τον Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στις δημοκρατικές τάχα φυλακές τής νεότερης Ελλάδος. Και οι νέοι αυτοί κατακτητές είναι οι εγγυητές τής «ελευθερίας» και δανειστές τού ψευτορωμέϊκου ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κοτζαμπάσηδες και επιτηρητές τής «ελευθερίας» μας ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

Η ελευθερία μας όμως είχε και έχει τούς ίδιους πάντα αστερίσκους και προϋποθέσεις. Την υποθήκευση τής Πατρίδος μας στα ίδια πάντα θησαυροφυλάκια τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού, τη ραγιαδοποίηση τού ψηφοφόρου πλέον Έλληνα, κι όχι πολίτη αυτεξουσίου, με την προσφορά τού μόχθου του στους φίλους τής μικρής πλην έντιμης Ελλάδας, την εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση των ακόμη σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Η ύπαρξη πραγματικού ελληνικού κράτους επί των εθνικών καθεστώτων Μεταξά και Παπαδόπουλου υπήρξε μια ευτυχής, πλην όμως προσωρινή συγκυρία. Υπήρξε η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Όταν όμως ετέθησαν εθνικιστικές και λαϊκές πρωτοβουλίες για την εργατική, οικονομική και εθνική μας προκοπή, όταν δόθηκαν δικαιώματα ελεύθερων και δημιουργικών ανθρώπων στο λαό και πάρθηκαν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και την αποκατάσταση τής ελληνικότητας εθνικών ζωνών και εδαφών, τραβήχτηκε το χαλί από τούς «Μεγάλους Συμμάχους».

Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες δεν έχουν ακόμη λάβει την ιθαγένεια τής πατρίδος τους, η Κύπρος κι όχι μόνον παραμένει μακράν, τα σπίτια και η εργασία στερούνται μαζί με το ψωμί από την ελληνική οικογένεια. Οι Έλληνες δολοφονούνται από τα μνημόνια, τη λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και τούς πράκτορες τού νεοταξισμού. Περιουσίες και Εθνικό Έδαφος ενεχυριάζονται. Εχθρικές διεκδικήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. 

Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το πολιτικό σκότος ξεκίνησαν οι ψευτοσύμμαχοι τις έσχατες κουβέντες για το κλείσιμο των ολέθριων συμβιβασμών στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας. Πήγε λέει ο διαμεσολαβητής τού ΟΗΕ Νίμιτς και συζήτησε με τη Μέρκελ και τη γερμανική πολιτική ηγεσία για την ονομασία που θα λάβει το νεοταξικό προτεκτοράτο των Σκοπίων! Αποφασίζουν δηλαδή ξένοι για την μακεδονοποίηση τού κράτους των Κομιτατζήδων και την αμφισβήτηση τής απολύτου ελληνικότητας τού ονόματος και τού εδάφους τής Μακεδονίας άνευ ελληνικής παρουσίας. Με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεφσκι να εκφράζει φυσικά την ικανοποίησή του.

Με την Εξουσία λοιπόν Ξένη και το Έδαφος υποθηκευμένο, οδεύουμε στην απώλεια Εθνικού Εδάφους. Παράλληλα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Βαρβιτσιώτης τοποθετεί στις καλένδες την οριοθέτηση τής Ελληνικής ΑΟΖ για την προάσπιση τής εθνικής κυριαρχίας επί των νήσων τού συμπλέγματος τής Μεγίστης, γιατί έχει λέει μεγαλύτερη προτεραιότητα η προστασία των επενδύσεων στο Ιόνιο και νότια τής Κρήτης!

Οι Τούρκοι όμως εισβάλλουν καθημερινά στο Αιγαίο με τα πολεμικά τους αεροσκάφη, χαρακτηρίζοντας τις ελληνικές αναχαιτίσεις επιθετικές και τα νησιά μας τουρκικά ή μη καθορισμένης κυριαρχίας. Οι αμερικανικές φυλλάδες περιμένουν νέο τουρκικό χτύπημα στην Κύπρο για την αρπαγή εδάφους και Ενέργειας. Στα νησιά μας αποβιβάζονται λαθρομετανάστες πλησίον στρατιωτικών μας μονάδων. Επιπλέον, ταχύπλοο τουρκικό σκάφος προσάραξε άνευ γνωστής αιτίας σε παραλία τής Χίου, κινητοποιώντας Στρατό και ΕΥΠ και στα ανοικτά τής Σύμης ακινητοποιήθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις τού Λιμενικού ξένο πλοίο με 20000 καλάσνικοφ!!!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται για μαζική άσκηση προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού στον Έβρο με περιβάλλον νύκτας και πραγματικών πυρών. Η Ελλάς δεν θα παραμείνει υπό καθεστώς πολιτικής ομηρίας. Θα αποκτήσει άμεσα Ελληνική Εξουσία που θα σπάσει τα δεσμά των Ελλήνων και θα αναλάβει την άμεση αξιοποίηση τού Ελληνικού Εδάφους για την ανάπτυξη και το μεγάλωμα τής Πατρίδος μας.

Η ελληνική κοινωνία ομοθυμαδόν θα αναλάβει τις τύχες τού Έθνους, αποδιώχνοντας πάσα μορφή ξενοκρατίας. Τώρα πλέον θα αποκτήσουμε αληθινά Ελεύθερο Κράτος. Την Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα επεκτείνει τα φυσικά της πλεονεκτήματα, καθιστάμενη Μεγάλη Δύναμη, γυρνώντας στις προσωρινά αλύτρωτες Εστίες της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







 

ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 17-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 17-11-2013.


Ζοφερό πολιτικό και πνευματικό σκοτάδι τής πιο απαίσιας κατοχής πλανιέται πάνω από την Πατρίδα μας. Τίποτα δεν μάς έχουν αφήσει οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες και οι δοσάδες εμποράκοι των εθνών. Όλα τριγύρω ξένα. Ακόμη και στα δημόσια έργα οι εργάτες είναι λαθρομετανάστες προς δόξαν των δήθεν δημοκρατών και ανθρωπιστών και οπωσδήποτε απάτριδων δημοτικών αρχόντων τού καθεστώτος.

Δεν υπάρχει κανένα υγιές κύτταρο μέσα στο καθεστώς. Δεν μπορούν να μιλήσουν για υγεία τού Έθνους και τού χειμαζόμενου λαού μας εκείνοι που τριγυρνάνε σαν ζητιάνοι στις αυλές τής Εσπερίας και τής Ψευτοευρώπης για να δώσουνε υποσχέσεις υποταγής στα αφεντικά τους. Κοιτάνε πως θα εξασφαλίσουν εύνοια για να βαστήξουν την κουτάλα τής εξουσίας και να καταστούν όχι εξουσιαστές αλλά επιστάτες τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού στην Ιερή Γη τού Ανέσπερου Ελληνικού Φωτός. Πως θα σβήσουν αυτό το Φως.

Μαύρες μέρες χειρότερες από αυτές που ήδη ζούμε θα έρθουν αν αφεθούν τα πράματα στα χέρια τής παγκόσμιας και τής ντόπιας νεοταξικής συμμορίας. Οι κυβερνώντες κρύβονται πίσω από το κυνήγι των μαγισσών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού και από τον αντιρατσιστικό νόμο που φέρνουν για να χτυπήσουν μετά από τις σφαίρες για μια φορά ακόμη πισώπλατα τον μοναδικό τους αντίπαλο και υπερασπιστή τού Ελληνικού Έθνους. Και οι επικεφαλής τής παραεξουσίας και θεραπαινίδες τής Εσπερίας αμερικανοκομμουνιστές καταθέσανε πρόταση μομφής κατά των σοσιαλφιλελεύθερων συνέταιρών τους εντελώς υποκριτικά.

Μηχανεύονται χίλιους τρόπους για να μην έχουν απέναντί τους στις ευρωεκλογές και την αυτοδιοίκηση φωνή εθνικής συνειδήσεως. Ελεεινοί ριψάσπιδες οι ψευτοσυνταγματικοί και ξεκάθαρα ανθέλληνες, πράττουν τα πάντα με αποκλειστικό σκοπό όχι βέβαια τις εκλογές τις οποίες ξορκίζουν και θα προτιμούσαν να τις είχαν ήδη καταργήσει, αλλά για να συσπειρώσουν τα κοινοβουλευτικά πρόβατα που διαθέτουν υπό την απειλή αφανισμού.

Δίνουν όλοι τους χείρα βοηθείας ο ένας στον άλλο στον δρόμο για την ουσιαστική και πιθανότατα τυπική ενοποίηση τής διεθνιστικής λαίλαπας ώστε να διοικήσουν από κοινού μια αποδεκατισμένη Ελλάδα σε γη και ψυχές υπό το παγκόσμιο σιωνιστικό υπερκράτος. Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι αμφισβητούν ολάκερο τον ελληνικό εναέριο χώρο, όταν απορρίπτουν την ελληνική κυριαρχία επάνω από τη Σάμο, την Ικαρία και τα παρακείμενα νησιά μας. Σε μια επίδειξη νέου θράσους, από τις πολλές καθημερινές προκλήσεις τους, ονόμασαν την εισβολή τους ελληνική παραβίαση και την ελληνική αεροπορία εισβολέα τάχα σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Οι ηγετίσκοι και οι ενημερωτές τού ψεύδους, τής ανηθικότητας και τού βαθέως σκυψίματος σκορπούν και πάλι το σκοτάδι. Τουρκική σημαία να σηκώσουν στην Ακρόπολη, εμείς δεν θα το μάθουμε, παρά μονάχα από τον Τουρκικό Τύπο! Θα μάς μιλήσουνε για ειρήνη ατουφέκιστη και σιδηροδέσμια, ενώ θα ονοματίσουν, όπως πάντα, τούς αντιδρώντες γραφικούς και πολεμοχαρείς. Ναι, γραφικοί και πολεμοχαρείς όσοι πονάμε και πολεμάμε για Ελλάδα ελεύθερη και ελληνική! Όλοι εμείς που βαδίζουμε πάντα οδηγούμενοι από τον Φάρο τού Αιώνιου Ελληνισμού και των Ηρώων μας.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα σταματήσουμε ποτέ όσο στάζει το μάτι μας δάκρυ και κυλάει αίμα στις φλέβες μας. Από την κατεχόμενη Ελλάδα που οι τοκοφόρες ακρίδες βάζουν χέρι σε μισθούς, συντάξεις, εργασίες και σπίτια μέχρι την Βόρειο Ήπειρο όπου οι γραικύλοι βλέπουν λύσεις με κοινές επιτροπές με τούς Αλβανούς που διεκδικούν την Ελεύθερη Ήπειρο μέσω των Τσάμηδων. Και από την σκλαβωμένη επίσης Βόρεια Μακεδονία μας που την θέλουν σκοπιανό νεοταξικό μόρφωμα οι ψευτοσύμμαχοι έως την Κύπρο όπου οι αμερικανικές φυλλάδες κάνουν λόγο για νέα επικείμενη τουρκική εισβολή με φόντο την Ενέργεια.

Οι αμερικανοσιωνιστές εκβιάζουν και απειλούν μέσω τής Τουρκίας τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο. Μοιρασιά πλούτου ή πόλεμος. Αναστείλετε την ανατολή τού Νέου Ελληνισμού, απορρίψατε τον πατριωτικό και εθνικιστικό δρόμο τού αγώνα και παραμείνετε στη στάνη που σάς φτιάξαμε προσκυνώντας εμάς και την πολιτική μας διοίκηση, μάς λένε. Κάντε το, ειδάλλως θα σάς δώσουμε αιώνια δύση σ’ εσάς και τα παιδιά σας.

Καμώνονται τούς θεούς οι σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος. Το πράττουν αυτό όταν τα ελληνόφωνα υπαλληλάκια τους συνεχίζουν τη διάλυση των υποδομών τής εθνικής μας άμυνας και την επιχείρηση ποδηγέτησης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επικρατεί εγκατάλειψη, ενώ τέθηκαν σε πλειστηριασμό δύο ρυμουλκά, συνεχίζοντας το ξεπούλημα εξοπλισμού και υποδομών. Με τα υποβρύχια που τόσο χρειάζεται το Πολεμικό μας Ναυτικό να εξακολουθούν να σαπίζουν.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ας κάνουν το ιερό καθήκον τους. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να γίνουν συνένοχοι των κατοχικών αρχών. Το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι παράνομο και πρέπει να δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Καλούμε τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές πορευόμαστε προς τον ελληνικό λαό με μέτωπο καθαρό και ανάστημα ορθό για την αποκαθήλωση τής Πατρίδος από τον σταυρό της. Ούτε μισό βήμα πίσω. Πάντα προς τα εμπρός.

Έχουμε αποφασίσει να αποδώσουμε την ελληνική κοινωνία και τη γη μας στα παιδιά μας. Να κάνουμε τα καθαγιασμένα χώματά μας δύναμη ανάπτυξης και εφαλτήριο γιγάντωσης τού Ελληνικού Έθνους. Ερχόμαστε ως Μαχητές Ανέσπερου Φωτός Χριστού και Ελλάδος κοιτώντας στην Πόλη!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8--11-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 7-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 10-11-2013.


Η πολιτειακή αναταραχή που εξυπηρετεί τον εμποράκο των εθνών μπήκε σε εφαρμογή. Ανήθικοι και γυμνοσάλιαγκες μαζί με τούς πράκτορες τού νεοταξισμού θέλουν τον ελληνικό λαό διαιρεμένο ώστε να διαμελίσουν την πατρίδα μας ανεπηρέαστοι. Και έτσι έρευσε αγνό και τίμιο ελληνικό αίμα δύο νέων παιδιών. Με μόνη ενοχή τους τον εθνικισμό και την αγάπη τους στην Ελλάδα.

Οι μισέλληνες αντικρίζουν στον επιθυμητό τους συμμοριτοπόλεμο την ιδανική ευκαιρία για να ανακόψουν την αληθινή εθνική αντίσταση τού λαού μας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Επιδιώκουνε δηλαδή να φράξουν το δρόμο σε μια φυσιολογική επανάσταση επανάκτησης τής πατρίδος με μια ψεύτικη επανάσταση οριστικής υποδούλωσης τής πατρίδος.

Οι εντολές των ψευτοσυμμάχων προς τούς γραικύλους υπαλλήλους τους είναι σαφείς. Η απειλή για τον μισελληνισμό τους είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Ανάχωμα στο ξεπούλημα τής πατρίδος και την αλλοτρίωση τής κοινωνίας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός.

Δίχως τούς υπερασπιστές τής Ελλάδος θα ολοκληρωθεί η παράδοση τής ενέργειας, τής άμυνας, των υποδομών και των περιουσιών των Ελλήνων σε κείνους τούς σκοτεινούς τύπους που έχουν ήδη δρομολογήσει τις εχθρικές διεκδικήσεις σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Διεκδικήσεις που τηρούν για λογαριασμό τους γειτονικά μορφώματα επάνω σε ζώνες μείζονος εθνικού πλούτου.

Για να περάσουν όμως τα σχέδια τού ακρωτηριασμού τής Ελλάδος χρειάζεται να τεθούν υπό διωγμό οι Έλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα τους και ο εθνικισμός μας κάτω από μια ασφυκτική πίεση ψυχολογικού και πολιτικού ταυτόχρονα πολέμου. Η επιβολή αντιρατσιστικών μαθημάτων ανθελληνισμού και καθεστωτικών παιδονόμων μαζί με προσβλητικά για την εθνική μας μνήμη βιβλία μέσα στα σχολεία είναι η τεχνητή ενοχοποίηση προκειμένου να οδηγηθούμε σε μια Ελλάδα πολυεθνική και πολυπολιτισμική.

Είναι σαφές ότι ο νέος πολίτης τού ψευτορωμέϊκου δεν πρέπει να έχει κανένα εθνικό και ψυχικό σύνδεσμο με την Ελλάδα μήτε στο αίμα μήτε στο πνεύμα. Ο επερχόμενος αντιρατσιστικός νόμος που στρέφεται όχι μόνο κατά πράξεων αλλά και κατά λόγου και πολιτικών απόψεων διαμορφώνει το πλαίσιο τής νεοταξικώς αποδεκτής συμπεριφοράς. Στο επίκεντρο τής επιδιωκόμενης πολυμορφικότητας τίθενται στον ίδιο βαθμό η φυλή, το χρώμα, η θρησκεία, η εθνική καταγωγή και ο γενετήσιος προσανατολισμός.

Μ’ αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο αντιλαμβανόμαστε τούς λόγους που το κατοχικό καθεστώς αποδέχεται τη λαθρομετανάστευση και φτιάχνει νομικά πλαίσια για την παροχή ιθαγενείας όχι με βάση το αίμα, αλλά τον τόπο διαμονής. Αντιλαμβανόμαστε γιατί μέσα σε κλίμα οικονομικής ύφεσης και γειτονικών εδαφικών σε βάρος μας διεκδικήσεων διατηρεί τα προνόμια των λαθροεισβολέων σε κοινωνικές παροχές, γιατί ετοιμάζεται να τούς δώσει ψήφους και γιατί έχει λυσσάξει να κτίσει και να αναμορφώσει Τζαμιά. Αλλά και γιατί η ανηθικότητα και η ιδιορρυθμία κάποιων έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο.

Οι ανερμάτιστοι στο σκύψιμο και τις υλιστικές ορέξεις δεν έχουν διάθεση αντιστάσεων. Συνδράμουν ευχαρίστως τούς κατακτητές στην εκχώρηση αξιοπρέπειας, ψυχών και εδάφους. Οι εξουσιαστές μαζί με τούς συνεταίρους τους ψευτοαντιεξουσιαστές θαρρούν πως οι φοβισμένοι και οι πεινασμένοι δεν έχουν το σθένος να σηκώσουν ανάστημα και επαναστατική μορφή στις απώλειες και τα ραπίσματα. Ξεχνούν όμως ότι ο Έλληνας όποτε αντιστάθηκε δεν είχε πολύ ψωμί, αλλά είχε αγάπη τεράστια για την πατρίδα του. Αγάπη που ισοπέδωνε κάθε φόβο.

Οι δημοσκοπήσεις τού πολιτικού συστήματος τής σήψης δείξανε και δείχνουνε ότι το Εθνικό Φρόνημα και η κοινωνική συνοχή των Ελλήνων διάγουν ανθηρές ημέρες. Ο δωσιλογισμός εξακολουθεί να προκαλεί εμετό στο λαό μας. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις δικές τους δυνατότητες παραμένει σε υψηλό επίπεδο σε αντιδιαστολή με την εμπιστοσύνη στον πολιτικό καιροσκοπισμό που καταβαραθρώνεται με το στίγμα τής εσχάτης κατά τού Έθνους προδοσίας.

Η δε στήριξη στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα ως την μόνη θετική προοπτική για την απελευθέρωση, την ανάπτυξη και τη μεγαλοσύνη τής Φυλής μας είναι κατακόρυφη σε τροχιά αναλήψεως εξουσίας. Ο Νεοταξισμός θεωρεί πως η Ελλάς δίνει το κακό παράδειγμα και στους υπόλοιπους ελεύθερους λαούς τής Ευρώπης και αλλού για την απόκρουση τής παγκοσμιοποιημένης λαίλαπας. Και το κυνήγι των μαγισσών περνάει στο έσχατο επικίνδυνο μονοπάτι. Στην αφαίρεση τής ζωής όποιων διαφωνούν και επιθυμούν να στηριχθούν στη γη και το λαό τους.

Οι θεωρίες των δύο άκρων περί εξισώσεως τού Εθνικισμού με τον μαρξιστικό συμμοριτισμό δεν έχουν πέραση. Η σφοδρή επιθυμία τής Αριστεράς για την εξόντωση τού Εθνικισμού συμπλέει με τον εξίσου ανθελληνικό οίστρο των σοσιαλφιλελεύθερων στο νομικό σκέλος. Πιστόλια και φυλακές σε πλήρη αρμονία. Να μην μείνει κανένας Εθνικιστής, ουρλιάζανε οι κομμουνιστές. Φάτε τους όλους μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι, κράζανε άλλοι. Για να έρθει η άνανδρη και μανιώδης εκτέλεση των δύο χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο για να προκαλέσει τον Ελληνισμό μας.

Φωτιά στον μισελληνισμό. Καμία διεθνιστική ή ισλαμική επανάσταση δεν θα γίνει εδώ. Και το Αίμα των δύο Ελληνόπουλων θα βρει δικαίωση. Ένοχοι είναι οι ελληνόφωνοι τύραννοι και τα σκοτάδια που τούς συνοδεύουν. Η Ελλάς δεν προσκυνάει. Ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός είναι οι δίδυμοι πνεύμονες τής Φυλής μας. Η Ελλάς θα κυβερνηθεί και θα τρανωθεί από Έλληνες. Κι αυτή η Ελλάς είναι εδώ. Είναι Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 



     

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 10-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 10-11-2013.


Η ελληνική σημαία κυματίζει θλιμμένη υπό το βάρος τής ελεύσεως μυρίων βαρβάρων στα αιματοβαμμένα μας χώματα. Ο μισελληνικός εσμός χαράζει πληγές στο βασανισμένο λαό μας και ξεσχίζει την εθνική μας κυριαρχία, διανέμοντας εδαφικά και πολιτικά δικαιώματα στους πραιτοριανούς τού δυσώδους νεοταξισμού.

Το ελληνικό έθνος καλείται για μια φορά ακόμη να δώσει σύσσωμο τον αγώνα ενάντια στους τυράννους τής Πατρίδος. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να φοβηθούμε. Ο Θεός είναι μαζί μας. Το δε καθεστώς που διαχειρίζεται τις τύχες του Έθνους μαζί με τούς ψευτοαντιστασιακούς τής Αριστεράς είναι εχθρικό κι όχι ελληνικό. Σκυφτοί συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης πάνω από τα χαρτιά τής υποταγής για να θέσουν δια των υπογραφών τους το τέλος μας. Ο φόβος θα λάβει πραγματικό σχήμα μόνον αν δεν επανακτήσουμε την Ελλάδα μας.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές εκτελούν τις εκδουλεύσεις τής στυγνής ξενοκρατίας. Οι ψευτοκυβερνήτες υποδέχτηκαν τούς σύγχρονους κατακτητές των τόκων και ετοιμάζουν τις εφόδους τους με περαιτέρω απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων και φοροαρπαγές των χωραφιών μας. Ανθρώπινες ψυχές αντιμετωπίζονται ως περιττές λογιστικές μονάδες και η γη μαζί με τα σπίτια των Ελλήνων σχεδιάζονται να τεθούν στη διάθεση τοκογλύφων και λαθρομεταναστών, ώστε να εξανδραποδιστούμε με λιμοκτονία και εσωτερική γενοκτονία όταν η λαθραία εγκληματικότητα θερίζει.

Οι ψευτοαντιστασιακοί τής Αριστεράς όμως που κόπτονται τάχα για την επαναδιαπραγμάτευση κι όχι για την απομάκρυνση των μνημονίων έχοντας συνομιλήσει με τους κατακτητές, πριμοδοτούν την μετάλλαξη τής κοινωνίας μας. Ζητούν την παραμονή όλων των λαθρεποίκων, ζητούν να τούς δοθούν ιθαγένειες και Τζαμιά και υπερασπίζονται τούς φονιάδες Ελλήνων ανοικτά, όπως στην περίπτωση τού Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Στις δε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τάχα, διαδηλώσεις κατοχής επί τής ουσίας που διοργανώνουν ακροαριστεροί, οι λαθροεισβολείς μάς λένε πως είμαστε υποχρεωμένοι να τούς ταΐσουμε.

Η δυστυχία τού λαού μας σχίζει καρδιές. Εκείνες τις καρδιές όμως που τις διαπερνάει ελληνικό αίμα και συμμετέχουν στο ανθρώπινο δράμα. Οι Έλληνες άνεργοι έχουν γίνει δύο εκατομμύρια μαζί με εκείνους που έχουν πέσει θύματα των σύγχρονων και περιστασιακών μορφών εργασίας. Κλεισμένα εργοστάσια, εγκαταλελειμμένη γη, εκ περιτροπής εργασία, διαθεσιμότητες. Και ο κατακτημένος ελληνικός λαός σπεύδει να πάρει από τις τράπεζες τα έσχατα αποθέματα για να αγοράσει το γάλα των παιδιών του. Το ζούμε κι αυτό ως χαστούκι στην αξιοπρέπειά μας.

Η δημόσια διοίκηση, οι υποδομές τής χώρας, η εθνική άμυνα, τα πάντα δίδονται στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Δημόσιες υπηρεσίες, ναυπηγεία, εργοστάσια στρατιωτικού εξοπλισμού, λιμάνια, όλοι οι δρόμοι ανοίγονται για να εισέλθει ατουφέκιστος ο εχθρός.

Η Πατρίδα δίδεται χάρισμα προκειμένου να μην τα βάλουμε με τούς δυνατούς που τόσα πολλά τάχα τούς χρωστάμε. Τούς χρωστάμε την ευπιστία μας πάνω απ’ όλα, όταν υποδεχτήκαμε τούς δικούς τους υπαλλήλους ως δημοκρατικά εκλεγμένους ταγούς. Τούς χρωστάμε τάχα τα βρώμικα χρήματα που ρίξανε στην ελληνική οικονομία προκειμένου να κρατήσουν όρθιο το κατοχικό καθεστώς για να διαπραγματεύεται τις ήττες στα εθνικά ζητήματα ως συνέχεια τής υποθήκευσης των περιουσιών μας.

Οι ελληνόφωνοι ριψάσπιδες συνομιλούν λοιπόν κρυφά για την εκχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας στο νεοταξικό προτεκτοράτο των Σκοπίων. Οι Σκοπιανές φυλλάδες μάς λέγουν πως οι κατοχικές αρχές συζητούν και προτείνουν ονόματα που διαθέτουν φαρδιά πλατιά το ιερό όνομα τής Μακεδονίας.

Ακόμη και τις τουρκικές παραβιάσεις που αντιμετωπίζει με ηρωικό πνεύμα ο στοχοποιημένος από την τρόικα Στρατός μας τις μαθαίνουμε από τον τουρκικό Τύπο. Ο δε λόγος περί των εκπεφρασμένων παρακολουθήσεων από τούς ψευτοσυμμάχους των ΗΠΑ ήρθε τη στιγμή που ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών βρισκόταν στην κατεχόμενη Αθήνα με στρατιωτικά ελικόπτερα να υπερίπτανται.

Ουδέποτε η Ελλάς έσκυψε το κεφάλι και έκανε στην άκρη για να πατήσει εχθρικό ποδάρι στην γη των πατέρων μας. Δεν το έκαμε αυτό ούτε στις περιπτώσεις που ο εχθρός εμφανιζόταν περισσότερος και ισχυρότερος.

Εκείνοι λοιπόν που υπέγραψαν και συνεχίζουν να υπογράφουν τα χαρτιά τής υποταγής «ξέχασαν» να μάς ρωτήσουν. Θυμήθηκαν όμως να ποινικοποιήσουν την εθνική συνείδηση και τον Λαϊκό Εθνικισμό. Εμείς όμως οι Εθνικιστές λαμβάνουμε τα δικά τους παλιόχαρτα ως προσάναμμα για να ζεσταθούμε και διαγράφουμε το δικό τους ψευτορωμέϊκο.

Το ψευτορωμέϊκο θα φύγει. Θα το ρίξουν Πιστοί Πατριώτες. Αυτό λέγουν οι Γέροντες τής Πίστης μας. Και ο λόγος βγαίνει τώρα αληθινός. Τον επαναλαμβάνουν τα τίμια ράσα από το Άγιο Όρος μέχρι τις πόλεις και τα χωριά μας. Το βροντοφωνάζουν οι Έλληνες πως στα σπίτια μας θα γεννηθούν ελληνόπουλα που θα τρανώσουν τη Φυλή κι όχι εισβολείς.

Στα εργοστάσια και στα χωράφια μας θα φτιάξουμε ψωμί γλυκό και ιερά όπλα, όλα ελληνικά, για να αναπτυχθεί η πατρίδα και να μεγαλώσει το Ελληνικό Έθνος. Και ο Στρατός μας θα λευτερώσει τη Βόρεια Μακεδονία μας και ολάκερες τις Ελληνικές Πατρίδες που έχουν γαλανόλευκη καρδιά και προσμονή.

Το τέλος τής τυραννίας έρχεται. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα βαδίζει μαζί με τον ελληνικό λαό στα μεγάλα πεπρωμένα του. Τούτη τη φορά θα καταστούμε αληθινά ελεύθεροι και δυνατοί διότι την υπογραφή τού Θεού θα την εξαργυρώσουν ελληνικά χέρια, δικαιώνοντας τούς ήρωες και τους πατεράδες μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








     




 

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-11-2013.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 31-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 3-11-2013.


Ο μέγας εθνικιστής ποιητής και εθνεγέρτης τού Ελληνισμού μας Κωστής Παλαμάς είχε πει πως κορυφαία υποχρέωση τού Έλληνα είναι να σκάψει το περιβόλι τής Φυλής, να το φράξει στέρεα και να πλατύνει τη χλώρη και τη γη του. Και όταν πάλι έρθουν χρόνια δίσεκτα και καιροί οργισμένοι, να ξορκίσουμε τα ξωτικά για να φύγουν, να μην φοβηθούμε το χαλασμό και να κάνουμε το περιβόλι κάστρο για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.

Να αποβάλλουμε λοιπόν οριστικά τη σπορά τού κακού και να αδράξουμε φωτιά και τσεκούρι για όσους θέλουν το βιολογικό τέλος τού Ελληνισμού. Αυτό μάς γύρεψε ο Παλαμάς. Και ιδού που ήρθε ο καιρός για τον οποίο μάς προειδοποίησε ο προφήτης τού νεότερου Ελληνισμού. Φτάνει μια Ιδέα να στο πει και να το προστάξει. Κορώνα και Ιδέα, Ιδέα και Σπαθί. Αυτή είναι η Ιδέα τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος και το Σπαθί τής Λευτεριάς και τής Μεγαλοσύνης είναι ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Μάς χαλούνε την Πατρίδα μας αδέλφια. Την κάνουν συντρίμμια και κομμάτια. Μοιράζουν τα ιμάτιά της σαν τα ιμάτια τού Χριστού μας στον σταυρωτή εμποράκο των εθνών. Κόβουν σάρκες για να κυβερνήσει το νεοταξικό κτήνος στη Γη των Αγίων και των Ηρώων.

Χασκογελούν, αυτοϊκανοποιούνται για τη σωτηρία τής ψευτοδημοκρατίας όπως αποκαλούν το διωγμό τού Εθνικισμού μας και το θάνατο τής Ελλάδος και καλύπτουν ο ένας τις ανομίες τού άλλου. Έχουν μοιραστεί καλά οι ρόλοι ανάμεσα στους πρόθυμους και τούς αντικαταστάτες τους δήθεν αντιστασιακούς. Ολάκερη η ψοφοδεής αστική κοινοβουλευτική τυραννία και οι θεσμικοί της ουραγοί θεραπαινίδες συνεννοημένες.

Η συγκυβέρνηση καλύπτει πλήρως τις ανομίες τής περασμένης σοσιαλιστικής διακυβέρνησης που είχε νομοθετήσει σε βάρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η μεγαλύτερη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα τής χώρας παραμένει όμηρος κερδοσκοπικών παιχνιδιών και τουρκικών υποστηρίξεων. Τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια φθείρονται στις αδυσώπητες καιρικές συνθήκες αντί να έχουν ήδη δοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό μας και οι οικογένειες των Ελλήνων εργαζομένων τους εξαθλιώνονται.

Παράλληλα οι δυνάστες – δανειστές επιβάλλουν στους γραικύλους πολιτικάντηδες να κλείσουν τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ ώστε να δοθούν στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και να ξεμείνει ο Στρατός μας από σφαίρες και οχήματα. Θέλουν τα τουρκικά υποβρύχια να πάρουν το κεφάλι στο Αιγαίο και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να μην έχουν τη δυνατότητα ανεφοδιασμού. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι βγάζουν πολεμικά και ερευνητικά σκάφη με παράλληλες ανακοινώσεις που δηλώνουν την άρνηση τής ελληνικότητας τής Καλύμνου, τού Αγαθονησίου, τού Φαρμακονησίου, τής Καλολήμνου.

Οι Ένοπλοι Φρουροί τής Πατρίδος μας κάμουν το καθήκον τους. Έσπευσαν με δέκα φρεγάτες στην υδάτινη πύλη τού Έθνους μας, ασκούμενοι και έτοιμοι να βυθίσουν τον απόβλητο τής μογγολικής στέπας στον υδάτινο τάφο του. Έτοιμοι να λάβουν πίσω αλύτρωτη ελληνική γη, σκορπίζοντας την Τουρκία και τα γειτονικά της υποπόδια, τούς δούλους τού νεοταξισμού, στο απόλυτο κενό. Δεν έχουν όμως την ίδια άποψη και τον ίδιο σχεδιασμό οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Το υπουργείο εξωτερικών που συναντά την κάλυψη τού πρωθυπουργεύοντος στα πραχθέντα του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, δεν αντιδρά καθόλου στην αμφισβήτηση και την τουρκική διεκδίκηση των νησιών μας. Δεν κάνει διάβημα και δεν βγάζει καμία ανακοίνωση προς την εδώ πρεσβεία και το υπουργείο εξωτερικών τής Τουρκίας, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τις εξωφρενικές απαιτήσεις των βαρβάρων.

Προφανώς οι τουρκικές πλεύσεις μέχρι τις ακτές τής κατεχόμενης Αθήνας και η νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου που τόσο πολύ επιθυμεί και έχει διατάξει ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας φέρουν την υπογραφή τού ελληνόφωνου δωσιλογισμού. Την ίδια υπογραφή φέρουν οι απαιτήσεις και οι παράτες πολιτικών και πρακτόρων τής Άγκυρας στην ελεύθερη Θράκη μας σε τουρκικά τζαμιά, εκπαίδευση, γλώσσα και μειονότητα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συνομιλίες με τούς Σκοπιανούς που χαρίζουν οπωσδήποτε, όπως λέει ο διαμεσολαβητής Νίμιτς, στο νεοταξικό μόρφωμα το όνομα σήμερα αλλά και τη γη αύριο τής Μακεδονίας μας. Το κακό βαθαίνει διαρκώς.

Τώρα μάθαμε γιατί οι κατοχικές αρχές αναγνώρισαν τις προάλλες πολιτική οντότητα στους επικεφαλής τού Κοσσυφοπεδίου. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, έρχεται στην Αθήνα για συνομιλίες με τούς ριψάσπιδες ο διαπραγματευτής των «τουρκοκυπρίων»!!! Αναγνωρίζουν ως νόμιμη την τουρκική κατοχή τής Κύπρου μας και προχωρούν στην τουρκοποίηση τής μεγαλονήσου μας μέσω συνδιοίκησης, με την προσκυνημένη διοίκηση τής Κύπρου να μεταβαίνει στην Άγκυρα. 

Οι αμερικανοκομμουνιστές είναι απασχολημένοι με την υποστήριξη τού πακιστανικού τέρατος που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Είναι απασχολημένοι με το διαχωρισμό τής βίας σε παράνομη και «νόμιμη», όπως επίσης και με τη συνδρομή νεοταξισμού και ραγιαδισμού στο διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού. Είναι απασχολημένοι με τη φίμωση των Ελλήνων, όπως και ολάκερο το κατοχικό καθεστώς.

Όμως η απελευθέρωση τής Ελλάδος από τούς Αληθινούς Έλληνες άρχισε. Ξηλώνεται ο δωσιλογισμός και ο γυρολογισμός και αναλαμβάνει ο Ελληνισμός. Και ο Ελληνικός Στρατός θα στείλει τον Βάρβαρο στον πάτο τού Αιγαίου μας. Οι μνηστήρες των υδάτων μας με την όρεξη θα μείνουν. Είναι η Αιώνια, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που πράττει το ιερό καθήκον της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 








 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 3-11-2013.
ΑΘΗΝΑ 3-11-2013.


Η μισελληνική Παγκοσμιοποίηση εισβάλλει παντού. Σε Εθνική Γη, σε σπίτια, εργασίες και μαντριά. Ο Τύραννος εισβάλλει στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Εθνική Μνήμη και την Πατρίδα μας επιχειρώντας την νέα άλωση. Θέλει την οριστική κατάλυση τής Ελλάδος, όταν πλέον το Έθνος μας βρίσκεται ενώπιον τής αποκαταστάσεως τής ελληνικής ιστορίας που επιχειρεί να βιάσει ο γυρολόγος άνομος και τα υποπόδιά του εντός και πέριξ των συνόρων μας.

Θα θελήσουν να μάς πάρουν τα πάντα, είπαν οι Γέροντες τής Πίστης μας. Και πραγματικά, οι Άπιστοι σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τα άγια προλεγόμενα. Συμβαίνει μάλιστα να τελούνται σε χρόνο παράλληλο η προσβολή τού ανθρώπου και τής Πατρίδος μας εν μέσω αποκλεισμών και ύβρεων σε βάρος των ελευθεριών και των εθνικών μας συμβόλων και συμβολισμών.

Νεοταξισμός λοιπόν και ριψάσπιδες απαγορεύουν οτιδήποτε εθνικιστικό. Από το κοινοβούλιο έως τη νομή εφημερίδων και φυλλαδίων. Συμβαίνουν αυτά όταν οι εθνικές μας επέτειοι είναι κι αυτές υπό διωγμό από τούς ψευτοδημοκράτες νενέκους που λέγουν στις έσχατες μέρες τής θλίψης τα άπειρα ναι στους επιγόνους των  παλαιών εισβολέων.

Όμως οι απαγορεύσεις συνεχίζονται. Μάθαμε λοιπόν ότι θα ποινικοποιηθεί η πολιτική δράση όσων αντιτίθενται σε κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών προσώπων με αποφάσεις και κανονισμούς τού ΟΗΕ και τής ΕΕ! Όποιος σηκώνει δηλαδή το κεφάλι στον Νεοταξισμό και την Παγκοσμιοποίησή του θα διώκεται με εξάμηνες ή άλλου είδους ποινές.

Ο περιορισμός τής ελευθερίας τού λόγου και τής δράσης στο πρόσωπο τού Εθνικισμού μας επεκτείνεται σε επίπεδο κρατών, στρώνοντας το έδαφος για κοινωνικές αναταραχές αλλά και για παγκόσμιο πόλεμο.

Στην κατεχόμενη εν καιρώ ειρήνης τάχα Πατρίδα μας ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι φέρνουν νέα μέτρα ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Κερδοσκόποι αρπάζουν σπίτια ελληνικών οικογενειών για 200 ευρώ. Οι δε απολύσεις Ελλήνων εργαζόμενων απελευθερώνονται και γίνονται ανεξέλεγκτες, όταν η ανεργία είναι στο 29%.

Θα φορολογηθούν χωράφια και μαντριά για να πεινάσουμε και να παραδοθούμε στον εμποράκο των εθνών, αλλά εμείς δεν πρέπει να αντιδράσουμε, γιατί καραδοκούν τα κάτεργα τού παγκόσμιου υπερκράτους. Τι κι αν η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Τι κι αν πολυμελείς εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών λυμαίνονται την Ελλάδα. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε το σκασμό για να μην χαρακτηριστούμε ρατσιστές και εγκληματίες!

Εγκληματικές οργανώσεις όμως χαρακτήριζαν πάντα οι κοτζαμπάσηδες και οι διεθνείς σύμμαχοί τους όλους τούς αγωνιστές τής Ελευθερίας μας, από το Εικοσιένα έως την ΕΟΚΑ τής Κύπρου μας. Φυλακές, θάνατοι και διωγμοί ανέμεναν και εξακολουθούν να αναμένουν τους Αληθινούς Έλληνες που θέλουν Εθνικά Ανεξάρτητη και Φυσική Ελλάδα. Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι τα κοινωνικά και τα οικονομικά ζητήματα είναι ανεξάρτητα από τα εθνικά, τότε αυτοί είναι είτε αφελείς είτε βολεμένοι.

Πόλεμο για το κόντεμα τής Πατρίδος μάς κάνουν. Έχουν πειστεί οι εχθροί μας ότι μπορούν να μάς πάρουν τα πάντα. Πράμα που σημαίνει πως πρέπει να αντεπιτεθούμε και να τούς πάρουμε εμείς τα πάντα. Όσα μάς έκλεψαν στην κοινωνία, την ιστορία και τα εδάφη και μάλιστα με τόκο. Το ξέρουν οι μισέλληνες και γι’ αυτό εφορμούν στην εθνική μας μνήμη και εντείνουν το προσκύνημα των προδοτών, όταν οι βάρβαροι εντείνουν τις διεκδικήσεις τους σε βάρος ελληνικού εδάφους.

Το υπουργείο των οικονομικών συναλλαγών με τον νεοταξισμό αρνήθηκε την διατήρηση στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης τής αδερφής τού Ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού και τού επιδόματος φύλαξης των συνόρων μας από τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Διενεργείται μάλιστα αυτή η ύβρη έναντι των Μεγάλων Νεκρών μας και τής Ελληνικής Ιστορίας όταν οι Τούρκοι εισβάλλουν με πολεμικά και ερευνητικά σκάφη και με πολεμικά αεροπλάνα και με πράκτορες σε Αιγαίο και Θράκη, ονοματίζοντας εθνικό έδαφος ως τάχα τουρκικό.

Και ενώ η συλλογική μας μνήμη βιάζεται, στα σχολεία στον τελευταίο εορτασμό τής 28ης Οκτωβρίου απαγορεύτηκαν μαθητικοί λόγοι που αναφέρονταν στον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και στηλίτευαν τούς σύγχρονους Εφιάλτες. Είναι γνωστός άλλωστε ο δωσιλογικός οίστρος των προσκυνημένων που ξεκινά από την αλλοίωση των σχολικών βιβλίων ιστορίας για την ενοχοποίηση ηρωικών στιγμών τού Έθνους μας μέχρι την ιθαγενοποίηση και την παράδοση τής Ελληνικής Σημαίας στις παρελάσεις σε αλλοδαπούς.

Οι Σκοπιανοί στο μεταξύ συνεχίζουν την αρπαγή τής Μακεδονίας που τούς έχει αναθέσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Κι έτσι βγήκε πρόσφατα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι σε κινέζικο δορυφορικό κανάλι και αναφέρθηκε σε δήθεν Σκοπιανά εδάφη που κρατάει η Ελλάδα και τα οποία πρέπει να ελευθερωθούν. Τα έδειξε κιόλας σε χάρτη. Όμως εμείς εδώ είδαμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να ζητάει την ανάπαυση τής ψυχής τού αρχισφαγέα Ελλήνων Κεμάλ μέσα στο ψευτοσπίτι του στη Θεσσαλονίκη όταν οι ψευτορωμιοί των Αθηνών σιωπούν στις διεκδικήσεις των βαρβάρων και συνομιλούν μαζί τους.

Το Εθνικό Φρόνημα βαστιέται ψηλά μαζί με τις Σημαίες Ελληνισμού και Εθνικισμού. Η Πίστη μάς οδηγεί στην αποκατάσταση τής Ιστορίας μας. Κανείς ανθέλληνας σε λεύτερη και αλύτρωτη Ελλάδα. Ελληνική εξουσία στην Πατρίδα και Εθνικός Στρατός στις Πύλες τού Έθνους. Για μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ