ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΒΑΡΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-2-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 27-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 2-3-2014.


Έφτασε η ώρα να γίνει το ταμείο τής ιστορίας. Κι όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο και ιστορικό έθνος όπως η Ελλάς, δημιουργός ήθους και πολιτισμού και δικαίου αντάμα, το ταμείο θα αποδώσει τον σωστό λογαριασμό μέσα στο σάπιο ψευτορωμέϊκο πρώτα απ’ όλα για να αναστηθεί η Αληθινή Ελλάς.

Ο Θεός θέλει να δει ελεύθερο το Αποστολικό Ελληνικό Έθνος και παιδί του. Θέλει να διατηρηθούν η σωστή ισορροπία και τάξη πραγμάτων. Να δικαιωθεί το Αίμα των Αγίων και των Ηρώων τής Φυλής μας που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και πέθαναν για να διασφαλίσουμε εμείς την ζωή μας. Αλλά η ζωή έχει νόημα και περιεχόμενο μονάχα όταν έχει αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη. Όταν δηλαδή τιμάς με πράξεις τον Ελληνισμό και τού δίδεις ισχυρή προσωπικότητα.

Φτάνει πια με την ανηθικότητα και την προδοσία. Τα φίδια όταν σε ζώνουν τα πατάς στο κεφάλι, δεν κάθεσαι να τούς μιλήσεις. Τελειώνεις γρήγορα μαζί τους, διότι ακολουθούν ξωπίσω από τούς Εφιάλτες και οι Βάρβαροι. Και ως Δίκαιος Έλλην, δεν τούς αφήνεις παραπονούμενους, τούς πατάς εξίσου ολοκληρωτικά.

Τρανές γενιές Ελλήνων περασμένων και κοντύτερων χρόνων έχουν ενωθεί και βγάζουν φωνή μεγάλη προς το μέρος μας. Είναι ιερή εντολή και ξύπνημα συνειδήσεων. Είναι το χρέος προς την Φυλή και το αγριεμένο πάθος που θα δράξουμε από τις καρδιές μας έως την ατσάλινη πυγμή και την ιερή σπάθα τού Έθνους μας. Φωτιά και τσεκούρι στους διώκτες τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Διώξατε και σκορπίσατε τούς διώκτες!

Το κατοχικό, παράνομο και έκπτωτο καθεστώς ζητάει την δίωξη ολάκερου τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διότι το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων νικάει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό τής Μεγάλης Πατρίδος Μας. Οι ραγιάδες σπάσανε τις αλυσίδες που δένανε τα χέρια τους και τις κάνανε δύναμη πυρός. Οι σειρήνες των μνημονίων και τού διεθνισμού βγάζουν τις έσχατες βρωμιές από τον εσωτερικό τους υπόνομο πριν τον οριστικό ενταφιασμό τού ψευτορωμέϊκου τής απιστίας και τού μισελληνισμού.

Οι εκλογές που σχεδιάζανε να τις φέρουνε στα μέτρα τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών, δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. Κάλπες δεν θα στηθούν. Γουδί έρχεται. Θέλουν πολιτειακή ανωμαλία τα πολιτικά υποπόδια τού παγκοσμιοποιητή τύραννου, προκειμένου να τελειώσουν το γενικό ξεπούλημα που διατάχθηκαν να κάνουν πριν τις ευρωεκλογές. Είχαν ζητήσει από τα αφεντικά τους παράταση για πιο μετά, αλλά οι πραγματικές δημοσκοπήσεις και η κατακραυγή τού ελληνικού λαού, κάνουν τούς επικυρίαρχους να ζητήσουν την κατάλυση νόμων και πολιτείας άμεσα.

Κράτος, παρακράτος και θεσμοί, βρωμάνε από χιλιόμετρα. Δεν υπάρχουν άλλωστε σήμερα ούτε Μεταξάς και Παπαδόπουλος ούτε Τερτσέτης και Πολυζωγόπουλος στις πρώτες γραμμές αμύνης τής Φυλής. Είναι ο λόγος που πρέπει να τούς αναστήσουμε, εγκαταλείποντας την άμυνα και περνώντας στην επίθεση, γιατί το Γένος χάνεται.

Η παράταση των δολοφονικών μνημονίων έρχεται να κάψει όσα νοικοκυριά έχουν μείνει όρθια και να πετάξει τούς μόχθους μιας ολόκληρης ζωής στο δρόμο. Η παιδεία αφελληνίζεται, δικαιώνοντας τούς εχθρούς λίγο πριν κλείσει τις πόρτες μαζί με τα νοσοκομεία και την υγεία που πεθαίνουν. Η γη μας στον ελληνικό βορά και οι θάλασσές μας σκάβονται για να βγει χρυσός και πετρέλαιο για λογαριασμό των νεοταξιτών τυμβωρύχων. Δεν τούς νοιάζουν οι σεισμοί και η υποχώρηση εδάφους και ασφάλειας. Την Ελλάδα και τα περάσματά της στο πιάτο απαιτούν.

Το όνομα τής Μακεδονίας Μας και τα ελεύθερα χώματά της πετάγονται στα πόδια των σκοπιανών νεοκομιτατζήδων που απαίτησαν από τον ελληνόφωνο υπουργό εξωτερικών γονυκλισιών να τούς ζητήσει συγνώμη για την καπήλευση τής μακεδονικής τάχα ιστορίας τους! Μάς ζητούν να πατήσουμε επάνω από τα μνήματα των Ηρώων Μακεδονομάχων που σκοτώθηκαν για την ελευθερία τής Ιερής Γης τού Αλεξάνδρου Μας και να αγνοήσουμε τούς Μακεδόνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή προκειμένου να μην αφήσουν την ελληνική λαλιά και ψυχή.

Δόθηκε γη και ύδωρ σε Σκόπια και Νεοταξισμό, κι ας μην δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια, μην τυχόν φωτογραφηθεί ο υπουργός κάτω από την επιγραφή Μακεδονία που πούλησε το ψευτορωμέϊκο.

Και στην Κύπρο, οι εκεί ελληνόφωνοι πραματευτάδες μέσα από τουρκικές φυλλάδες ζητούν την τοποθέτηση τής Μαρτυρικής Μεγαλονήσου Μας κάτω από τον «ήλιο» τής ισχυρής Τουρκίας! Να «λυθεί» το εθνικό μας ζήτημα υπέρ κυρίως των κατοχικών και τής Άγκυρας για την αρπαγή περασμάτων και πλούτου και πάλι, όταν όσοι Κύπριοι αδερφοί μας γυρίσουν στα κατεχόμενα εδάφη θα είναι πολίτες ενός ομόσπονδου κρατιδίου δίχως δικαίωμα ψήφου.  Να συληθούν κι εδώ οι τάφοι για να περάσει ο κατακτητής και η Παγκοσμιοποίηση.

Στήνουν δίκες οι εσωτερικοί τύραννοι και γέφυρες πολεμικές στον Έβρο οι Τούρκοι. Αλλά ο βαρύς Πέλεκυς τού Ελληνικού Έθνους θα φέρει τον αφανισμό τού δωσιλογισμού και την δυναμική απελευθέρωση τής Πατρίδος μας. Επάνω από τις κάλπες που καταργούν οι προδότες, βρίσκεται η λαϊκή κυριαρχία των Ελλήνων. Και επάνω από τις γονυκλισίες, βρίσκεται η αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής και η Μεγάλη Ελλάς που έρχεται με τον Θεό, τον Ελληνικό Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό Μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









 

ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 2-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 2-3-2014.


Τέρμα τα ψέματα. Ο κύβος ερρίφθη. Δεν υπάρχει απλώς αδιαφορία για το μέλλον τού ελληνικού λαού. Υπάρχει ένα δολοφονικό μένος σε βάρος τού ελληνικού λαού. Και οι διευθύνοντες το προτεκτοράτο που καλείται ψευτορωμέϊκο είναι εταίροι και υπάλληλοι των νοσηρών εγκεφάλων που μηχανεύτηκαν την ασφυξία και τον χαμό τού Ελληνικού Έθνους.

Οι Έλληνες χάνονται και οι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θέλουν να συνεχίσουν να κυβερνούν επί μηδενικού ακροατηρίου, επί μιας θάλασσας πτωμάτων. Ούτως ή άλλως οι ίδιοι είναι απλοί και αδρά αμειβόμενοι πολιτικοί τοποτηρητές τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού και ψηφοφόρους θα βρουν από τούς λαθρεπιβάτες που στέλνουν οι ψευτοανθρωπιστές και εκδημοκρατιστές των λαών. Οι δικές τους αμοιβές και χορηγίες γίνανε δήθεν εθνικό χρέος και την Ελλάδα την μετατρέπουν από ελεύθερο έθνος σε κοινότητα τού παγκόσμιου υπερκράτους.

Έτσι νομίζανε πως θα γίνουν τα πράγματα μέχρι τέλους και ακόμη πως δεν θα τούς αντισταθεί κανείς. Κάνανε λάθος όμως και οι Έλληνες αποφάσισαν να κάνουν μια πραγματική εθνική αντίσταση. Κλείσανε τα μάτια στις ψεύτικες μετρήσεις τάχα τής κοινής γνώμης και στα νέφη των ψεμάτων που ξαμολάει ο οχετός των καθεστωτικών επικοινωνιακών παπαγάλων. Ζητούν αληθινή δικαιοσύνη στον τόπο, ψωμί για τα παιδιά τους και εθνική αξιοπρέπεια. Και έτσι απευθύνονται στην πηγή τού ελληνικού ύδατος, στον Λαϊκό Εθνικισμό.

Δεν είναι δυνατόν να βιώσουμε μια νέα κατοχή σαρωτικού ολέθρου άνευ ριπής, όπως μάς έκαναν στον καιρό των Ιμίων. Δεν γίνεται εν καιρώ ειρήνης να δολοφονούνται Έλληνες με αεροψεκασμούς ιών και φονικές γρίπες που στέλνουν δεκάδες στις μονάδες εντατικής θεραπείας και τούς μισούς εξ αυτών στο θάνατο. Να γίνεται η ζωή αναλώσιμο προϊόν, με τα φάρμακα και τις νοσηλείες περικοπές στο αιματηρό τραπέζι των δυναστών – δανειστών.

Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η τρομερή φτώχια και η πείνα τού ελληνικού λαού που μετά τα ελληνικά μαγαζιά, κλειδώνει το στομάχι και σφίγγει την καρδιά. Να πηγαίνεις στην εκκλησιά για το ψυχοσάββατο και να στοιβάζονται απελπισμένοι συμπολίτες μας, Έλληνες που δεν χωράνε στον ανθρωπισμό των ελληνόφωνων τυράννων, για να ζητήσουν ένα ποτηράκι στάρι ώστε να χορτάσουν από την ασιτία. Και ακόμη να γυρεύουν λίγο στάρι για να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν το φάρμακό τους!!!

Όχι αδέρφια μου, δεν θα σάς τα πούνε αυτά κι άλλα πολλά ούτε σε εσάς ούτε σε εμένα οι πλουμιστοί προπαγανδιστικοί παπαγάλοι τής υποκρισίας και τής ιδιορρυθμίας. Δεν θα απολογηθεί το κατοχικό καθεστώς που κυνηγάει τα εθνικιστικά συσσίτια, διότι ο ένοχος συνεχίζει το έγκλημα και διώκει την αλληλεγγύη. Όλα αυτά τα απίστευτα που δεν τα ζήσανε οι γονείς και οι παππούδες μας στην κατοχή, όπως λέγουν, ούτε κατά διάνοια, τα βλέπει το ρεπορτάζ τής ζωής και οι ανοικτές καρδιές μας μονάχα.

Θέλει καρδιά γεμάτη Χριστό και Ελλάδα η Αλήθεια. Θέλει ψυχή ατσάλινη για να υπερβείς το άδικο και τον τρόμο. Να χτίσεις στα συντρίμμια τής ασχήμιας το δίκαιο και την ωραιότητα με θάρρος και τόλμη. Να αγαπάς την κάθε πέτρα τής Πατρίδος σου που έχτισες με χέρια και ιδρώτα και αίμα δικό σου κι όχι βρώμικο χρήμα που στερεί το όραμα. Και το δικό μας ελληνικό, λαϊκό και εθνικιστικό όραμα το βροντοφωνάζουμε λέγοντας Ελλάς πολέμα για τα παιδιά σου. Για το σταυρό τής πίστης σου και το απέραντο γαλανόλευκο σημαίας και χωμάτων ελληνικών.

Κουβαλούν στην Πατρίδα μας ξένες αδικοκρισίες και μολυσμένες συμφωνίες. Συλλογική ευθύνη και κατηγορίες γενικές και αόριστες. «Λοξά αναγνώσματα», «στραβές ιδεολογίες» και τρίχες κατσαρές. Αραδιάζουν καταλόγους από «αδικήματα» άνευ πειστηρίων. Και δεν λένε απλά ότι διαστρέφουν νόμους και λαϊκές βουλήσεις, γιατί θέλουν να πουλήσουν σπίτια, περιουσίες, εθνική γη και τα εθνικά μας ζητήματα, κόβοντας φέτες την Ιερή Ελληνική Πατρίδα. Γι’ αυτό κυνηγούν το Εθνικό Φρόνημα οι «ευθυτενείς» ραγιάδες με την «ίσια ιδεολογία» και τα εγχειρίδια τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού.

Στον Έβρο οι Τούρκοι έχουν παρατάξει τουρκικής κατασκευής μηχανήματα θωρακοφόρα που γεφυρώνουν ποταμούς και επιχωματώνουν τάφρους. Αλλά ο επίμαχος ποταμός είναι ένας. Ο ποταμός Έβρος που αποτελεί την φυσική πύλη για την άλωση τής Θράκης μας που κατατρώγει η προπαγάνδα τουρκισμού τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας από τούς εγκάθετους τής Άγκυρας.

Εκεί λοιπόν, στην άκρη των προσωρινών μας συνόρων, το τουρκικό κρατικό κανάλι τις προάλλες έκανε λόγο για επιτυχημένη εισβολή, περιγράφοντας τις τουρκικές ασκήσεις και προβάλλοντας τα αμφίβια μέσα και τα προσόντα τους που αυξάνουν το ποσοστό επιτυχίας τής εισβολής! Στην δε Κύπρο Μας ο κατοχικός ηγέτης και ισότιμος για τούς γραικύλους εταίρος Ερόγλου μάς είπε πως ενώ η Εθνική Φρουρά θα διαλυθεί, ο τουρκικός στρατός και οι Τούρκοι έποικοι θα παραμείνουν στην ελληνική μεγαλόνησο! Και πως πριν το εδαφικό, η Τουρκία θα αρπάξει φυσικό αέριο έναντι παροχής νερού!

Θα πολεμήσουμε λοιπόν και θα νικήσουμε για τρεις σπουδαίους λόγους. Πατρίδα, Πίστη και Οικογένεια. Για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια. Παραμένουμε Έλληνες που η μόνη λαχτάρα που μάς διακατέχει είναι να φτιάξουμε καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα. Κανένας Έλληνας μόνος. Καμία γη σε ξένα χέρια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-2-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 20-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 23-2-2014.


Το ευρύ και πολυεπίπεδο σχέδιο τής στοχευμένης κοινωνικής αναταραχής για την γενοκτονία των Ελλήνων και τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το ξεθεμελίωμα των εργασιακών σχέσεων και το ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος και διασπαστές τού λαού μας στον προαιώνιο μισέλληνα, στον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Την στιγμή που η χώρα οδεύει σε εκτεταμένη εκλογική διαδικασία για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, έρχονται νέα αιματηρά οικονομικά μέτρα με την παράταση τού μνημονίου, νέα εξαθλίωση, πούλημα υποδομών και γης στους δυνάστες – δανειστές. Και στο βάθος, αν δεν σταματήσουμε την τουρκοποίηση τής Κύπρου Μας, η παραχώρηση τής Μακεδονίας Μας μέσω Σκοπίων στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο και Σταυρωτή.

Όμως το σχέδιο διαλύσεως τής Ελλάδος θέλει αναταραχή και αίμα. Θέλει έναν βαθύτατα διαιρεμένο και τραυματισμένο ελληνικό λαό. Να πέσουν τα τείχη τής Πατρίδος μας, ώστε αντί να αντεπιτεθεί και να πάρει πίσω τον κόσμο της, να χάσει μαζί με τούς Μαχητές και τις Αξίες της, την ίδια της τη ζωή.

Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος τής λοιδορήσεως τής Ορθοδοξίας, η επέλαση των Οικουμενιστών, η συκοφάντηση τού Λαϊκού Εθνικισμού, η λαθρομετανάστευση, τα μνημόνια και ο ξαφνικός πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ποτέ δεν αφορούν τους Έλληνες. Τώρα θα φανεί ακόμη και ο λόγος που εγκαταλείφθηκε η Μεγάλη Ιδέα τής Ελλάδος για την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων και η εμφάνιση στη θέση της των ψεύτικων μειονοτικών προβλημάτων και των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων.

Ο εσωτερικός χαλασμός έρχεται με την απώλεια χιλιάδων εργασιακών θέσεων που σημειώνεται καθημερινά με τις ενέργειες των προσκυνημένων πολιτικάντηδων και των χρηματοδοτών τού κατοχικού καθεστώτος, στη γραμμή των Νεοταξιτών. Νεκρός ο Σκαραμαγκάς, νεκρή η Χαλυβουργία, νεκρή η παραγωγική αλυσίδα, νεκρή εργασιακά ολάκερη η ακριτική Ελλάδα που θέλει να αρπάξει ο εμποράκος των εθνών για τον πλούτο και τη στρατηγική της σημασία, ώστε να μην σηκώσει κεφάλι η Ελλάς και να μην κατέβει στις θερμές θάλασσες ο Ρώσος απέναντι στον Σιωνιστή.

Χιλιάδες απολύσεις έρχονται και στον δημόσιο τομέα με τη λύση των συμβάσεων των εργαζομένων, όπως το έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Συνολικά πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες δεν έχουν ψωμί να φάνε και οι στρατιές των ομήρων αυξάνονται. Οι μισέλληνες θέλουν την έλευση μιας ψεύτικης διεθνιστικής επανάστασης σαν κι αυτές που έχουν σκαρώσει σε Ουκρανία και Συρία. Και την ίδια στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα, από την Ήπειρο έως τη Θράκη, μεθοδεύονται οι ειδικές οικονομικές ζώνες με τις χωριστές από το κεντρικό κράτος εξουσίες και ρυθμίσεις εργασιακών και πολιτικών αποφάσεων.

Στη Θράκη οι εγκάθετοι τής Άγκυρας ήδη μιλούν για τις εργασιακές θέσεις και το χρήμα που θα φέρουν από την Τουρκία αντί τής ανήμπορης και φτωχής Ελλάδας. Μια Ελλάδα που δεν την κατηγορούν μόνον ως ανήμπορη, αλλά και ως τυραννική που ενώ αφήνει τούς πολίτες της να πεινάσουν, αρνείται τον δήθεν τουρκικό εθνικό προσδιορισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων και τον οποίο τουρκισμό απαιτούν κιόλας οι τουρκομογγόλοι μέσω τού τουρκικού προξενείου, τού τουρκικού κόμματος και αντίστοιχων συλλόγων.

Είναι τα ίδια ακριβώς δικαιώματα που απαιτούν ψευτομακεδονικοί σύλλογοι και το κόμμα τους σε γλώσσα και ταυτότητα στα εδάφη τής Ελεύθερης Μακεδονίας Μας. Παράλληλα η Τουρκία εμφανίζεται ως εγγυητής των ψεύτικων μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που μάς κομίζει με τις ευλογίες των ψευτοευρωπαίων που μάς ζητούν να τούς ενσωματώσουμε με την πλήρη συνεργασία σοσιαλιστών και νεοφιλελεύθερων και πάντων των αριστερών. Αυτών που κουβεντιάζουν πως θα ονομάζουν τούς λαθροεποικιστές και διώκουν τούς Εθνικιστές, όταν η Τουρκία αλωνίζει σε Θράκη και Αιγαίο!

Κραυγάζουν οι αριστερές ρεζέρβες τής ντόπιας νεοταξικής εξουσίας, προσπαθώντας να καλύψουν τα προσύμφωνα που έχουν υπογράψει με τούς διεθνείς δανειστές. Θέλουν να παγιδεύσουν τον ελληνικό λαό που τούς βλέπει να κοπιάζουν μονάχα για ιδιόρρυθμους και γυρολόγους, αλλά μηδέποτε για τον Έλληνα που δεν μπορεί να εξασφαλίσει το ψωμί και το φάρμακο, όταν μιλάνε για ξένες ψήφους.

Πλησιάζει ο καιρός που οι ρέμπελοι θα σηκωθούν κατά των Ελλήνων, όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, αλλά οι Έλληνες θα είναι αυτοί που θα πάρουν τούς πολιτικάντηδες με τις πέτρες, όπως έλεγε ο Πατέρας Παίσιος. Και ακόμη έλεγε ο Πατέρας Παίσιος πώς να παρακαλάμε το κακό να έρθει από κάτω κι όχι από πάνω για να μην πάθουμε ζημιά.

Και ήδη, η πρώτη κίνηση έγινε από την Κύπρο κι όχι από τη Θράκη. Στην Κύπρο ασκείται ο Ρωσικός Στρατός. Οι Ελληνικές Ένοπλες αγρυπνούν και στη Θράκη ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται να βυθίσει τον τουρκικό στον Έβρο.

Ενάντια σε προδότες και διασπαστές, καλπάζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και αντάμα πυρώνεται η καρδιά των Πιστών για Χριστό και Μεγάλη Ελλάδα. Τις αληθινές επαναστάσεις ανέκαθεν και πάντα τις κάνουν Ορθοφρονούντες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές.

Το θράσος τού Άνομου και των ελληνόφωνων θεραπαινίδων του θα συντριφτεί μαζί με τούς βάρβαρους φίλους τους. Έρχεται Επαναστατική Εθνικιστική Εξουσία και Ελληνική Ηγεμονία στα χώματα τής Ρωμανίας Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 23-2-2014.


Το βασικότερο οργανικό κύτταρο τού Έθνους είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κοινοτικός τρόπος ζωής τού Ελληνισμού κατά Ίωνα Δραγούμη και κατά τον μακραίωνο τρόπο πολιτικής διοίκησης των Ελλήνων γενικότερα. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, τα δικά τους έθιμα, ενίοτε και συνθήκες ζωής, αποτελώντας όλες μαζί τα κάστρα τής Ελληνικής Καστροπολιτείας.

Για τον Λαϊκό Εθνικισμό, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να διατηρήσουν την πολιτική τους κατασκευή στην πρωταρχική μορφή κι όχι να προβούν σε αναγκαστικούς πολυμορφικούς σχηματισμούς. Το χωριό να ρυθμίζει τις τύχες τού χωριού και η πόλη τις τύχες τής πόλης, δίχως μεγάλες συνενώσεις. Οι κεφαλές τού τόπου να προέρχονται από τα σπλάχνα του, να υπάρχει αμεσότητα τού τρόπου επίλυσης των τοπικών ζητημάτων, άμεσος συντονισμός με το εθνικό κέντρο διοίκησης και αποτελεσματικός έλεγχος τής νομιμότητας των πεπραγμένων των τοπικών αρχόντων.

Οι γενικές οδηγίες και οι κοινές μέριμνες είναι αναμφισβήτητα υποχρέωση τού Εθνικού Κράτους έναντι τής κοινωνίας. Οι αναπτυξιακοί πόροι και η ανταποδοτικότητα μεταξύ κράτους και πολιτών είναι ωστόσο κοινή υπόθεση.

Η Κοινότητα αντιπροσωπεύει την ισότιμη και ευρεία παρουσία τού Ελληνισμού σε ολάκερη την επικράτεια. Δίδει ζωή σε κάθε γωνιά τής Ελληνικής Πατρίδος, που αν θέλει να λέει πως υπάρχει και είναι ακμαία, πρέπει το δίχως άλλο να διαθέτει ισχυρή πληθυσμιακή παρουσία και παραγωγικές υποδομές έως το πιο μικρό και απομακρυσμένο χωριό.

Η αστυφιλία είναι ο πιο ύπουλος εχθρός για την εκκένωση εθνικού εδάφους σε καιρό ειρήνης, ένας άσφαιρος μα το ίδιο επικίνδυνος εχθρός για το Έθνος όσο και ο πόλεμος. Η οδός μνημονίων, λαθρομετανάστευσης, ειδικών οικονομικών ζωνών και ψεύτικων μειονοτικών ζητημάτων για να χαθεί η συνοχή, η ασφάλεια και η κυριαρχία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανάκτηση λοιπόν τού οικονομικού και τού κοινωνικού ελέγχου με το ζωντάνεμα των δραστηριοτήτων και των μέτρων πρόνοιας βάσει αξιοκρατικών και εθνοφυλετικών χαρακτηριστικών, είναι άμεση προτεραιότητα για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η στέγη, η τροφή, η εργασία, η υγεία, η επαρκής αστυνόμευση, η εξυπηρέτηση τού πολίτη, η δίκαιη φορολογική πολιτική και η ευνομία στις τοπικές αρχές είναι βασικές λειτουργίες που θα πρέπει να αποκαταστήσουμε άμεσα.

Ένας εθνικός και λαϊκός συνδυασμός αιρετών κεφαλών μιας περιφέρειας και ενός δήμου θα προβεί άμεσα σ’ έναν ενδελεχή διαχειριστικό έλεγχο τού κοινού ταμείου για την τήρηση τού νόμου, την πάταξη των ατασθαλιών και την αξιοποίηση των αυτοδιοικητικών πόρων αποκλειστικά υπέρ των Ελλήνων. Κάθε εισφορά και τοπικός φόρος τού πολίτη έχει υπόσταση έως το βαθμό που αξιοποιείται υπέρ τής κοινωνίας. Όταν δηλαδή υπάρχουν παντού εργασιακοί χώροι, σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι.

Η αντιμετώπιση τής φτώχιας που σήμερα επικρατεί από το κέντρο τής κατεχόμενης πρωτεύουσας Αθήνας έως τα ακριτικά σημεία τής Ελλάδος που σφύζουν από πλούτο που ορέγονται παγκοσμιοποιητές και γυρολόγοι τού νεοταξισμού, είναι ζήτημα βουλήσεως και προϋποθέσεων δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Είναι η επανεκκίνηση τής πρωτογενούς παραγωγής με παροχή χρηματοδότησης και κινήτρων για την επιστροφή στο χωράφι. Η απορρόφηση των προϊόντων των αγροτών μας για να τραφεί και να εξασφαλίσει ταυτόχρονα εισόδημα η ελληνική οικογένεια.

Να ανοίξουν τα κλειστά εργοστάσια, να γυρίσουν πίσω όσα έχουν αλλάξει έδρα και να ανοίξουν καινούργια. Να χρηματοδοτηθούν η νέα επιχειρηματικότητα και η πρόσληψη Ελλήνων εργαζόμενων κι όχι οι μίζες και η απασχόληση των ξένων. Να γυρίσει η κοινωνική αλληλεγγύη με την παράλληλη στήριξη των οικονομικών δραστηριοτήτων που στηρίζουν αποκλειστικά την παραμονή των Ελλήνων στον τόπο τους. Το δε ελληνικό μαγαζί να βρει περισσότερη στήριξη ανάλογα με το απομακρυσμένο χωριό που στηρίζει.

Τα κοινωνικά παντοπωλεία και η εξασφάλιση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τροφής και στέγης είναι ιερή υποχρέωση και καθήκον των Τοπικών Αρχών προς όλους τούς Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Μέσα σε μια σκόπιμη κρίση που μάς φέρανε για να επιτευχθεί η γενοκτονία τού ελληνικού λαού, η Λαϊκή και Εθνικιστική Κοινότητα θα προσφέρει τα πρώτα βήματα για την ανόρθωση τού Ελληνικού Έθνους.

Ούτε μια ελληνική οικογένεια δίχως το καθημερινό φαγητό, ούτε ένας Έλληνας δίχως μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Αυτά τα αγαθά δεν τα στερεί κανείς και ο Εθνικιστής βρίσκεται στο πλευρό τού εθνοφυλετικού του αδερφού δίχως διακρίσεις. Οι υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στους αδερφούς μας που έχουν πέσει θύματα των υπό κατάργηση ελληνόφωνων προδοτών, αποσκοπεί στην επιστροφή τής εθνικής υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης κι όχι ως μόνιμη διαφημιζόμενη και καθεστωτική λύση.

Ούτε ένας ξένος εργάτης στα έργα τής τοπικής αυτοδιοίκησης και πουθενά. Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη. Αν μηδενιστεί η ελληνική ανεργία, τότε και μόνον θα εξεταστούν οι ανάγκες μας κι όχι από εστίες μισελληνισμού. Η καταπολέμηση τής εγκληματικότητας θα γίνει με τη συμμετοχή τής δημοτικής αστυνομίας σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία, στελεχωμένες και άρτια εξοπλισμένες.

Τα σχολεία θα φυλαχθούν με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των τοπικών κοινωνιών. Και η λαθρομετανάστευση μαζί με τους χρηματοδότες της θα βγει οριστικά από τη ζωή μας. Χωριά και πόλεις καθαρές, ασφαλείς, ελληνικές, λαϊκές και εθνικιστικές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




       


 

Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΟΕΙΤΑΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-2-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 13-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 16-2-2014.


Οι γραικύλοι εκπρόσωποι τού νεοταξισμού έχουν βαλθεί να αποψιλώσουν το Ελληνικό Έθνος από τα εδάφη του και να αποστεώσουν την Πατρίδα μας από τον ελληνικό λαό ολοσχερώς. Να ακυρώσουν εθνικούς αγώνες χρόνων πολλών και να απαλείψουν Αξίες αιώνων ζωής ελληνικής. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε παντελώς ανίκανοι και δεν θα αξίζουμε να ζήσουμε.

Ο αγών είναι πλέον μπροστά μας και θα γίνει για ελευθερία ή για θάνατο. Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία και το αντισυνταγματικό τόξο της έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ τού Παγκοσμιοποιητή Τύραννου, υπέρ τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι υπέρμαχοι και εργάτες μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες, τής απόλυτης φτωχοποίησης τού λαού, τού γκρεμίσματος των παραγωγικών και των αμυντικών υποδομών τής χώρας, τού εδαφικού μας ακρωτηριασμού, τής υπαγωγής στο Νεοταξικό Κτήνος.

Απέναντι στους δυνάστες, βρίσκεται ο Πιστός και Μαχόμενος ελληνικός λαός. Βρίσκεται ο υπέρμαχος τής Εθνικής Ισχύος και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης Λαϊκός Εθνικισμός. Βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις που είναι έτοιμες να πράξουν την κατανίκηση τού μισέλληνα μόλις βγάλει τις λόγχες του. Βρίσκεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά να φυλάμε Θερμοπύλες και να δημιουργούμε Πλαταιές. Γνωρίζουμε πως η Ελλάς νοείται μονάχα ως Δύναμη.

Οι φυλλάδες τού κατοχικού καθεστώτος ομολογούν πως τούς ενοχλεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επειδή μάχεται ενάντια στα εθνοκτόνα σχέδια των μνημονίων και τής λαθρομετανάστευσης. Τούς ενοχλεί ο Εθνικιστικός Αγώνας για μια Καθαρή και Ελεύθερη Ελλάδα που θα στηριχθεί στον πλούτο τής γης της και τής ελληνικής ψυχής.

Τρέμουν την επερχόμενη Ελλάδα που φτιάχνει ο Επαναστάτης, ο Εργάτης και ο Πολεμιστής τής Φυλής. Τρέμουν οι προσκυνημένοι σε πολιτική και θεσμούς λεηλατημένους, επειδή θα χάσουν τη μάσα και τον ομφάλιο λώρο των νεοταξικών αφεντικών τους από την Αυγή τού Έθνους που θα έχει για εντολέα του μόνον τον Έλληνα και Βασιλέα τον Θεό του.

Αυτοί λοιπόν που τρέμουν και ενοχλούνται, και το κάνουν αυτό γιατί δεν είναι Έλληνες κατ’ ουδένα λόγο, είναι εκείνοι που έδωσαν κυριαρχία στο Αιγαίο το βράδυ των Ιμίων σε Τούρκους και Νεοταξίτες. Για να αποκαλύψει η Εσπερία σε πρεσβευτικά τηλεγραφήματα και φυλλάδες ότι οι γραικύλοι είχαν συμφωνήσει στην εγκατάλειψη τής Ελληνικής Σημαίας και των 12 Ναυτικών Μιλίων πριν από τις διαπραγματεύσεις – εντολές τού εμποράκου των εθνών. Τού ίδιου σιωνιστή εμποράκου που τώρα διατάζει το ψευτορωμέϊκο να στρατευτεί μαζί με την Ψευτοευρώπη και τις ΗΠΑ ενάντια στην επίσης Ορθόδοξη Ρωσία και να υπογράψει την τουρκοποίηση τής Κύπρου μας και την παράδοση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Υπάλληλοι τού Νεοταξισμού είναι και οι πολιτικάντηδες και τα γειτονικά κρατικά μορφώματα που κρατούν τα ελληνικά χώματα που θα λευτερώσουμε. Τα δε καμώματα τού δωσιλογισμού φτάνουν έως την Μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο μας, όπου οι εκείθε πολιτικάντηδες αποδέχονται την ανύπαρκτη νομιμότητα τής «τουρκοκυπριακής κοινότητας» και όλα τα τετελεσμένα τού Αττίλα. Δέχονται δηλαδή και τυπικά τις τουρκικές κατοχικές αρχές όχι μόνο ως συνομιλητές, αλλά και ως συμπολίτες των Κυπρίων Αδερφών μας, με δικαιώματα πολιτικά και θέσεις εξουσίας σε μια ενιαία τουρκοποιημένη Κύπρο, όταν διώκουν και στην Νήσο τού Ευαγόρα τούς Έλληνες Εθνικιστές.

Έχουμε λοιπόν απέναντί μας εκείνους που καταδέχονται να αποκαλούν οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί τον Μεγαλέξανδρο τάχα δικό τους και ομιλητή βαρβαρικής γλώσσας. Αυτούς που ξεπουλάνε τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό μας πλούτο στον Ελληνικό Βορρά και την Νησιωτική Ελλάδα, από Κρήτη έως Μακεδονία και Θράκη και από Ιόνιο έως Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, για να μάς πούνε πως είμαστε τάχα φτωχοί και «πρέπει» να κάνουμε την Ελλάδα κατασκήνωση γυρολόγων για να «ζήσουμε».

Η Ελλάς έχει απέναντί της τον προαιώνιο εχθρό και ανταγωνιστή της. Απέναντι στο Θεό είναι ο Άνομος. Απέναντι στον Ελληνικό Ηρωισμό είναι η  Νεοταξική Δειλία. Απέναντι στον Ελληνικό Πατριωτισμό ένας νεοταξικός εσμός σκλάβων Τυράννων. Απέναντι στο Δίκαιο και το Ήθος των Ελλήνων είναι η Αδικία και η Ανηθικότητα τού Εμποράκου. Απέναντι στον Ελληνικό Πολιτισμό έχει παραταχθεί η Βαρβαρότητα και απέναντι στην Ελληνική Διοίκηση των Αξιών η μολυσματική νόσος τής ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης.

Η Ελλάς έχει μονάχα έναν δρόμο να ακολουθήσει. Απέναντι στο ψευτοδίλημμα μεταξύ Αρετής και Κακίας, εμείς ως Έλληνες και Εθνικιστές, ως νέος Ηρακλής, διαλέξαμε τον δύσκολο μα ένδοξο δρόμο τής Αρετής. Είναι ο δρόμος τής Πίστης, τής Ελληνικής Φυλής και τής Καρδιάς. Εκείνο που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε είναι να πραγματώσουμε άμεσα την απόφαση να γίνουμε ισχυρό Έθνος για μια ακόμη φορά.

Απέναντι στους Τοκογλύφους, τούς Εφιάλτες και τούς Τούρκους που αγοράζουν αεροπλάνα ηλεκτρονικής σάρωσης, εμείς έχουμε την Ενότητα και την αστείρευτη ικανότητα τού λαού μας που έως τώρα ήταν φυλακισμένη. Έχουμε τις Λεύτερες Συνειδήσεις που μαζί με το Εθνικό Φρόνημα θα σαρώσουν τον μισελληνισμό. Γιατί Ελεύθερος είναι μονάχα αυτός που δίπλα στις Αξίες του παρατάσσει την Ατσάλινη Πυγμή του.

Είμαστε όλοι μαζί ο Αληθινός Έλληνας, ο Δυνατός Έλληνας που επιστρέφει ως Κατακτητής τής Ζωής. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





 

Η ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΠΥΡΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 16-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 16-2-2014.


Η ώρα να μιλήσουν η ελληνική ψυχή και η ιστορική δικαιοσύνη έφτασε. Το ρολόι τού ιστορικού χρόνου για τη νέμεση ενάντια στον μισελληνισμό και για την δικαίωση τής Ελληνικής Φυλής κύλησε με το θέλημα τού Θεού και τις κινήσεις των εχθρών μας. Το Αίμα των Ηρώων και οι πόθοι ενός ζωντανού λαού καλούνται τώρα να απαντήσουν στις προκλήσεις τού μισελληνισμού μια για πάντα.

Το άνομο χέρι τού παγκοσμιοποιητή τυράννου απλώθηκε επάνω από την Νήσο τού Ευαγόρα με την ενεργοποίηση τής επίσημης αναγνωρίσεως κρατικής οντότητας στις τουρκικές κατοχικές αρχές και τής ασκήσεως πολιτικής διοικήσεως σε ολόκληρη την Κύπρο Μας. Είναι η  διζωνική και ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Ελληνικής Μεγαλονήσου που γίνεται για να καρπωθεί το Νεοταξικό Κτήνος μαζί με τον χωροφύλακά του Τούρκο ΑΟΖ, γεωφυσικό πλούτο και ελληνική εδαφική κυριαρχία.

Το χτύπημα τού εμποράκου των Εθνών ενάντια στο Ιερό Ελληνικό Έθνος ήρθε από τις νότιες εσχατιές τής Φυλής μας και θα το πληρώσουν ακριβά οι βάρβαροι και οι προδότες. Πολλά κλειστά μάτια θα ανοίξουν με μιας. Δίδονται οι έσχατες αποδείξεις για τον ενεργό ρόλο των γραικύλων πολιτικάντηδων, των φτιαχτών οικονομικών κρίσεων, των τοκογλύφων και τής Τουρκίας σε βάρος τού Ελληνισμού. Χτυπάτε τους, λέει ο εμποράκος των εθνών, τώρα που οι Έλληνες σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο κλαίνε τη μοίρα τους.

Αυτό που θα ακολουθήσει αν αφήσουμε τούς νεοταξικούς πραματευτάδες και τούς ελληνόφωνους επιστάτες τους όρθιους, είναι η παραχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας στους Σκοπιανούς υπηρέτες τής Παγκοσμιοποίησης. Πλούτος και γη ελληνική είναι κι εδώ το ζητούμενο των εχθρών μας. Την Κύπρο και την Μακεδονία στο πιάτο τού Νεοταξισμού ζήτησε ο αμερικανοσιωνιστής από τον ψευτορωμιό των εξωτερικών προσκυνημάτων άλλωστε, μαζί με τη συστράτευση ενάντια στο Ρώσο. Και οι προδότες άρχισαν αμέσως τα μπαξίσια και τα αργύρια τής προδοσίας.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν την ολομέτωπη προκλητική τους σε βάρος μας συμπεριφορά. Μετά την συμμετοχή των πρακτόρων τους στα «αναρχικά» επεισόδια την ημέρα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τιμούσε τούς Ηρωικούς Νεκρούς των Ιμίων, την σκυτάλη έλαβε το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο σε μια πρόβα πολέμου. Οι Τούρκοι επιτελείς μάς είπαν για πολλοστή φορά ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τάχα και εγκλώβισαν στα ραντάρ, αναχαίτισαν δηλαδή, τουρκικά αεροσκάφη σε «διεθνή», δηλαδή σε ελληνικό εναέριο χώρο.

Όμως οι Εφιάλτες σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο κυνηγούν τούς Έλληνες Εθνικιστές και αλλοιώνουν την Ελληνική Ιστορία στα σχολεία τουρκοποιώντας την. Από την Κύπρο οι αρχοντοραγιάδες ζητούν στοιχεία από τους ομολόγους τους για τις σχέσεις και τη χρηματοδότηση του ΕΛΑΜ από τη Χρυσή Αυγή. Και στα βιβλία τής ιστορίας μετά από τούς χάρτες που αναγράφουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία», έχουμε αναγραφές για τα Ίμια που διεκδικούν οι Τούρκοι και την πολεμική σύρραξη που αποφεύχθηκε, επειδή έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και γραικυλικοί τεμενάδες.

Παράλληλα στην Ελεύθερη Θράκη Μας, αυτή που σύντομα θα βρεθεί μαζί με Α. Ρωμυλία και Α. Θράκη στην αγκαλιά τής Φυσικής Ελλάδος, το τουρκικό κόμμα που αφήνουν ασύδοτο οι προδότες, γράφει σε ανακοινώσεις για την καταπιεσμένη «τουρκικότητα» των Ελλήνων μουσουλμάνων. Οι τουρκοπράκτορες και τα σιτιζόμενα τού Τουρκικού Προξενείου μιλάνε για τη συνέχιση τού αγώνα για την αναγνώριση τής ανύπαρκτης τουρκικής μειονότητας και λένε πως αδικούνται από την άνιση μεταχείριση των ψευτοσυμμάχων υπέρ τού κουρδικού ζητήματος.

Οι Τούρκοι ζητούν λοιπόν ξεκάθαρα την απόσπαση τής Θράκης Μας από τον ελληνικό κορμό μέσα από την αυτονομία και εν συνεχεία την ένωση αυτής με την Τουρκία. Το δε θέμα με τούς ιμάμηδες τού ελληνικού κράτους που δεν θέλουν οι βάρβαροι, συντηρείται ως φλόγα για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση. Όλα αυτά την ίδια ώρα που το τουρκικό προξενείο τής Ρόδου μετονομάζεται όπως μαθαίνουμε σε προξενείο ανατολικού Αιγαίου, όπου και εκεί ο πλούτος και οι βλέψεις βαρβάρων και νεοταξιτών συναντιόνται απειλητικά.

Η χολέρα τού μισελληνισμού έχει απλωθεί παντού και η μόνη απάντηση που θα δοθεί είναι η καθαρτήρια πυρά τού Ελληνισμού. Προσκυνημένοι και βάρβαροι δεν θα μείνουν ούτε για δείγμα. Ούτε σπίτια ούτε εκκλησιές ούτε γη ούτε πατρίδα δεν δίνουμε. Ήρθε η ώρα για χαλασμό τής βρωμιάς και τής ψευτιάς, για την γέννα τής νέας και καθαρής Ελλάδος.

Οι μνήμες, τα αίματα των πολεμιστών και τα δάκρυα γενεών ολόκληρων έχουν ανοίξει καθάριο το Πεδίο τής Τιμής. Ήρθε η ώρα να το διαβούμε. Να πετάξουμε από τα νώτα μας τις ξενοκίνητες βδέλλες. Καρδιά και Ατσάλι θα δώσουν την μεγαλύτερη των μαχών για την Πίστη των Πατέρων μας, την Τιμή των Προγόνων μας και την Δόξα τής Αληθινής Ελλάδος μας.

Δεν πρόκειται να πουληθούμε στο παζάρι τής ψεύτικης πολιτικής ορθότητας και των δήθεν μεγάλων δυνάμεων. Η ασφάλεια τού ελληνικού λαού και το εθνικό συμφέρον ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους.

Όποιος θέλει αληθινή λευτεριά, ορίζει μόνος τις αποφάσεις του. Και όποιος θέλει να ζήσει, πολεμά και τρανώνεται, παίρνοντας και επιρροή πολιτική και εθνικά εδάφη πίσω. Τις δε συμμαχίες τις φτιάχνει ο στρατηγικός νους τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 




 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-2-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 6-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 9-2-2014.


Η υγεία τού Έθνους είναι υπόθεση τού Αληθινού Έλληνα που έχει αξίες, πόθους, όραμα και σχέδιο για την Πατρίδα και τα παιδιά του. Είναι δηλαδή υπόθεση τού Εθνικιστή. Του Έλληνα που τιμάει το Θεό του, τη Φυλή του, τούς Ήρωες του.

Το Ελληνικό Έθνος λοιπόν είναι υπόθεση για κείνους τούς Έλληνες που έχουν καρδιά, ψυχή και ατσάλινη αποφασιστικότητα για δίκαια και μεγάλα έργα, όλα καθάρια ελληνικά. Αφορά εκείνους που βγάζουν με τα χέρια και τον ιδρώτα τους το ψωμί τής οικογένειας, εκείνους που προστατεύουν με μια τεράστια αγκαλιά τα παιδιά τους, εκείνους που πολεμάνε και νικάνε τούς εχθρούς Θεού και Πατρίδος.

Μέχρι σήμερα δεν είμαστε ελεύθεροι και δεν κρατούμε τις αποφάσεις που μάς αφορούν στα χέρια. Δεν μάς έχουν αφήσει την Πίστη, παρά μονάχα αυτήν την άθλια ψεύτικη πίστη στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού που σακατεύει ψυχές και αξιοπρέπεια. Είναι τα δεσμά τής παγκοσμιοποιημένης δουλείας πως πρέπει να πετάξουμε την θρησκευτική και την εθνική ταυτότητα στα σκουπίδια για να ζήσουμε σ’ ένα νόθο και μεταλλαγμένο μόρφωμα που το ονομάζουν με θράσος δήθεν Ελλάδα.

Μια πλέρια ξενοκρατία σε όλους τούς τομείς τής εθνικής και τής κοινωνικής μας ζωής είναι τούτο που ζούμε μέχρι τις μέρες μας. Έπρεπε μάλιστα να ζήσουμε την τελική επίθεση τού ψευτοπεριούσιου εμποράκου των εθνών για να καταλάβουμε ποια ψευτορωμέϊκα φερέφωνα τού μισελληνισμού είχαμε δίπλα μας. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε καλά γιατί έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μεταξύ των προφητικών του λόγων πως με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε.

Ακούσαμε τούς ψευτοευρωπαίους ελεγκτές των παρανομιών τής τρόικα, εκείνης που την βρίσκουν ταυτόχρονα απαραίτητη και σωστική(!), να ξεμπροστιάζουν τις κουβέντες, τις συμφωνίες και τούς όρκους των συριζαίων για την συμπεφωνημένη συνέχεια τής μνημονιακής σκλαβιάς. Είδαμε τούς φιλελεύθερους να παρίστανται στην σύναξη των ψευτοπεριούσιων στις Βρυξέλλες και να λένε δια τού πρωθυπουργεύοντος ότι «πολεμάμε τούς Έλληνες Εθνικιστές στη χώρα και το εξωτερικό»!

Τι σημαίνουν όλα τούτα σε απλά ελληνικά; Μα πως όλες οι ενέργειες των ριψάσπηδων προδοτών τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ξεκινούν και πραγματώνονται από πηγή και με σκοπό μακρινό από τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα. Σημαίνει πως οι γραικύλοι και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες μιλούν και ενεργούν ξεκάθαρα και συνειδητά σε απόλυτη συνάρτηση με τον εντολέα και αδερφό τους εμποράκο των εθνών.

Τις ίδιες στιγμές λοιπόν που οι τοκογλύφοι δεσμεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων και οι βάρβαροι γείτονες μαζί με τούς ερευνητές τού πλούτου και τούς στόλους τους βολτάρουν στα νερά μας, ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν εκτός ελληνικών συνόρων. Φεύγουν χρήμα και θέσεις εργασίας, μετακομίζοντας σε χώρες που έχουν κάθε όφελος να μάς κοντύνουν. Εκείθε, πέρα από τα βόρεια σύνορα. Κι όλα αυτά όταν οι φόροι των Ελλήνων αυξάνονται και οι αποδοχές μαζί με τα κοινωνικά επιδόματα πέφτουν υπό τού μηδενός.

Συμπολίτες μας πονεμένοι και οργισμένοι, κάτω από την απειλή να χάσουν δουλειά και σπίτι, τούς κόπους μιας ζωής, ξεσπούν στο προσωπικό εφοριών. Όμως το ψευτορωμέϊκο είναι απασχολημένο με τις δικές του, καθολικά ξένες προτεραιότητες.

Κυνηγούν τούς Εθνικιστές και επιδιώκουν να βγάλουν στην παρανομία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και το Εθνικό Φρόνημα. Πουλάνε λιμάνια, υποδομές και δικαιώματα σε Ιόνιο, Κρήτη, Αιγαίο και Κύπρο, όπου τάχα δεν διαθέτουμε τίποτα, όταν ερευνητές και ψευτοσύμμαχοι κάνουν λόγο για μεγάλο θησαυρό. Ίδια συμπεριφορά για τούς ίδιους λόγους, από την Ήπειρο έως τη Θράκη.

Την ίδια στιγμή αποδεικνύεται στις ενέργειες τού παρακράτους, η εμπλοκή αλλοδαπών που έχουν μπει στη χώρα ως λαθρομετανάστες. Μιλάμε για ανθρώπους που συλλαμβάνονται, όπως σε μια περίπτωση στην Αλβανία, έχοντας στην κατοχή τους στρατιωτικό εξοπλισμό. Ανθρώπους βεβαρημένους με τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες Ελλήνων.

Οι δε Τούρκοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για στρατιωτική επίθεση και πόλεμο σε βάρος μας, με τη Ρωσία να έχει απλωθεί παράλληλα με βαρβάρους και Εσπερία στα νερά μας. Οι εξοπλισμοί και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις μαζί με την προειδοποίηση των Ρώσων για εμπλοκή σε Ελλάδα και Κύπρο, μετά τα συμβάντα τής Ουκρανίας, δείχνουν καθαρά ότι η φτιαχτή κρίση έχει να κάνει με τις ελευθερίες και την γεωπολιτική επικράτηση ταυτόχρονα, ανάμεσα στην Εθνική Ιδέα και την Παγκοσμιοποίηση.

Η Ελλάς προκειμένου να αποκτήσει δική της βούληση και ελευθερία, πρέπει να εφαρμόσει δικό της εθνικό στρατηγικό σχέδιο. Να καθαρίσει τα διεθνιστικά σκουπίδια που βρωμίζουν την ελληνική κοινωνία και να κόψει πάσα σχέση με τον άξονα τής νεοταξικής Παγκοσμιοποίησης. Να τεθεί με το μέρος των Δυνάμεων τής Εθνικής Ιδέας και να πάρει επιπλέον κεφάλι στην συγκεκριμένη συμμαχία.

Δεν θα κάνουμε τον πόλεμο των άλλων δικό μας. Ούτε όμως θα παραδώσουμε έδαφος και ψυχές στον Άνομο και τα θνησιγενή του μορφώματα. Θα στηριχθούμε στις Αξίες μας για Πίστη, Πατρίδα και Τιμή.

Εξουσία, εργασία και κοινωνία μονάχα στους Έλληνες. Οικονομία καθαρά εθνική και λαϊκή. Χώρος δράσης και εταιρικές σχέσεις με τη Ρωσία, υπό την αποδοχή τού όρου ότι γεωφυσικός πλούτος και γειτονικά μορφώματα είναι προέκταση τής Φυσικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ











 

ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 9-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 9-2-2014.


Ο Έλληνας δεν είναι ο άνθρωπος τής απιστίας, αλλά τής πίστης. Δεν είναι ο άνθρωπος τής απάθειας, αλλά τής δράσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Τής δράσης και των μεγάλων έργων σε έθνος και κοινωνία. Δεν κρύβεται στο σκοτάδι, γιατί είναι μαχητής τού φωτός. Και δεν δέχεται τον παροπλισμό του από ηγετίσκους άχρηστους και ψεύτικους δυνατούς, γιατί γνωρίζει την χρησιμότητα τής αποστολής του και την επιθυμία που τον φλογίζει για την διοίκηση των τυχών του.

Οι συντονισμένες επιθέσεις που δεχόμαστε ως λαός σε βάρος των Αξιών μας, των οικογενειών μας, της εργασίας μας και των δικαιωμάτων μας, σε βάρος τής Ελληνικής Κυριαρχίας και τού Εθνικισμού μας, είναι το ψυχολογικό όπλο που μετέρχεται ο εχθρός. Ένα όπλο που στρέφεται στην καρδιά τού Ελληνικού Έθνους και τής Φυλής μας σε ένα βρώμικο πόλεμο λεηλασίας τής ελληνικής ψυχής για να μάς κάνουν να φανούμε κάτι που δεν είμαστε. Αδύναμοι και άοπλοι, ένα μηδενικό.

Αυτό όμως το δήθεν μηδενικό είναι το Έθνος εκείνο που πλάστηκε από τον Πατέρα Θεό για να δημιουργήσει κάθε ανθρώπινο και ωφέλιμο έργο που βλέπει το ανθρώπινο μάτι και μαθαίνει ο λογισμός στο σχολείο. Έχουμε πλάσει όλα τα μεγάλα επιτεύγματα, πνευματικά και υλικά, που μαρτυρούν τα μουσεία, τα μέρη που διάβηκαν οι πρόγονοί μας, το Αίμα των Ηρώων, το Πνεύμα των Σοφών. Τον Πολιτισμό, τον Ηρωισμό, τη συμμετοχή στα πράματα τής Πολιτείας, την φροντίδα της που ονομάσαμε Πατριωτισμό.

Γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες από πού ερχόμαστε και που οφείλουμε να βαδίσουμε. Έχουμε συλλογική μνήμη, όσο κι αν μάς διέστρεψαν την παιδεία από εθνική και ορθόδοξη σε διεθνιστική και οικουμενιστική. Υπάρχει μέσα μας αυτή η γνώση που λειτουργεί σαν μια αδιόρατη μα πέρα για πέρα μυσταγωγική σχέση με το Φυλετικό Συναίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα. Είναι η Φωνή τού Ελληνισμού που μεταδίδει τα μηνύματα των καιρών, αλλοτινών και συγκαιρινών. Κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ο σύγχρονος διωγμός τής Ορθής Πίστης μας και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.

Κανείς δεν μπορεί να διαιρέσει την φύση τού Έλληνα, παρά μόνον η ανοχή τού ίδιου τού Έλληνα στους Ανθέλληνες και τούς σκοπούς τού σιωνιστικού νεοταξισμού που υπηρετούν αυτοί. Κι έτσι οι εχθροί μας σκέφτηκαν και βάλανε από παλιά έως τώρα εμπρός το γνωστό σχέδιο τού διαίρει και βασίλευε. Για να αποτρέψουν δηλαδή την εθνική συλλογική μας δράση, θέσανε τα κοινωνικά προβλήματα για να εγκλωβίσουν το λαό μας στο ατομικό εγώ και φτιάξανε ως δήθεν λύσεις ψεύτικα ιδανικά, αδιέξοδους μονόδρομους και συκοφαντίες μίσους.

Δεν είναι τάχα εργατικός ο Έλληνας. Καταναλώνει λένε περισσότερα από όσα παράγει. Όσα τού άφησαν να παράγει. Είναι προσκολλημένος στην Πίστη του στο Θεό και δεν αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων λαών. Τού λένε βέβαια παράλληλα οι ίδιοι νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές διδάχοι τής παγκοσμιοποίησης, πως ο Χριστός λέει ότι πρέπει να μοιραζόμαστε την «αγάπη» με αυτούς τούς λαούς. Και εννοούν την Πατρίδα μας. Επομένως δεν μπορούμε τάχα να είμαστε και Εθνικιστές.

Την ίδια στιγμή που λέγουνε τις διαστροφές αυτές θρησκευτικοί και πολιτικοί επίορκοι, το σπίτι που λέγεται Ελληνική Πατρίδα φλέγεται. Οι Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους, οι οικογένειες διαλύονται στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα για να ζήσουν, οι αυτοκτονίες μαζί με τα μνημόνια και την λαθραία εγκληματικότητα σκοτώνουν τον λαό μας.

Η Ελλάς αποσυντίθεται με την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εδαφικού ελέγχου. Στρατόπεδα κλείνουν και στεγάζουν λαθρεποίκους. Στρατηγικές υποδομές και πλουτοπαραγωγικός ορίζοντας σκορπίζονται σε χέρια τυχοδιωκτών και εχθρών. Και η Τουρκία διενεργεί αποκλεισμούς με ειδικές δυνάμεις, πλοία, αεροπλάνα, ερευνητικά σκάφη και αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου.

Οι πολιτικάντηδες μάς λέγουν με τρόπο υποκριτικό ότι το επίπεδο τής μετανάστευσης, τής λαθρομετανάστευσης που τής δίδουν οι ίδιοι ελληνικά δικαιώματα, είναι λένε χαμηλού επιπέδου σε σχέση με άλλες χώρες. Τής φτιάχνουν όμως Τζαμιά. Τις δίδουν πρόνοιες που στερούν από Έλληνες. Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ότι είναι μοχθηρό και επικίνδυνο. Το θέλουν παράνομο, γιατί αυτό λέει ο εμποράκος των εθνών που εξουσιάζει τον ελληνόφωνο καθεστωτικό τύραννο.

Ετοιμάζουν νέες αρπαγές των λαϊκών οικονομιών και την Ελλάδα δίχως Έλληνες. Με νεοταξικά μέτρα και λόγχες βαρβαρικές για βοήθεια. Όμως ο Έλληνας εγείρεται πλέον ασυγκράτητος, δίκαιος κριτής και φοβερός πολεμιστής. Δράττει την χρησιμότητα και την επιθυμία τής Ελληνικής Φυλής ανά χείρας.

Θέλουμε να φτιάξουμε την Πατρίδα μας μονάχα για Έλληνες, μια Ελληνική Ελλάδα. Θέλουμε να φανούμε χρήσιμοι στους προγόνους μας ότι συνεχίζουμε το έργο τους και στα παιδιά μας ότι φτιάχνουμε καλά οχυρωμένο και μεγαλύτερο το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής για να το κατοικήσουν και να το κάνουν με τη σειρά τους ακόμη καλύτερο εκείνα.  Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι τού Θεού που μάς ευλογεί ότι δεν θα εισρεύσει εδώ ο Άνομος.

Η επιθυμία μας είναι μια Ελεύθερη, Μεγάλη και Παραγωγική Ελλάς σε γνώση, σε εργασία και σε πολιτική επιρροή. Και η χρησιμότητα που θα πραγματώσει όραμα και δίκαιο είναι η Ενότητα και η Μαχητικότητα των Ελλήνων. Μια Ανθηρή Κοινωνία, ένας Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, μια Πλέρια Ελλάδα. Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ