ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-3-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 27-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 30-3-2014.


Οι δυνάμεις τού κακού είναι παντού ίδιες και απαράλλαχτες. Στην Ελλάδα και στον κόσμο. Στηρίζονται στην διασπορά τού φόβου και τής ρουφιανιάς. Σκορπούνε ξένα σώματα για αρχές, εφευρίσκουν προβλήματα τάχα αξεπέραστα, φακελώνουν και διώκουν λαό και αντιπάλους, επιδιώκουν διχασμό για να ανοίξουν τον δρόμο στην σκλαβιά τής Παγκοσμιοποίησης.

Κοινή γάρ η νεοταξική τους μήτρα και οι εντολείς. Κοινή όμως θα είναι και η μοίρα τους η κακή, διότι επέλεξαν να προκαλέσουν δύο έθνη που ξέρουν να πολεμούν για Ελευθερία και Αξίες. Στην κεφαλή τού ορθού δρόμου στέκει η Ελλάς που έχει ιστορία βαριά και θυσίες αιώνων που τώρα θα τις δικαιώσει μία προς μία, όλες τις αιμάτινες και ένδοξες στιγμές. Για Χριστό, Ελλάδα και Οικογένεια. Για Πολιτισμό, Φυλή και Τιμή. Και μαζί μας το ίδιο θα κάνει η Ρωσία.

Καθείς έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή. Έχει και τούς δικούς του σκοπούς. Εκείνος όμως που θα παραμείνει στην ευθεία τής διαδρομής είναι αυτός που θα συνδυάσει το σωστό με το πρέπον, αυτός που θα σεβαστεί το γράμμα τού Δικαίου μαζί με τον οδικό χάρτη των στόχων του για Εθνική Ισχύ. Και σ’ αυτόν τον τομέα μέχρι σήμερα εμείς οι Έλληνες απουσιάζαμε, γινόμενοι ενοικιαστές τής γης μας.

Τώρα λοιπόν που ο κόσμος παραδίδεται στην κόλαση των «δυνατών», οφείλουμε να γίνουμε ιδιοκτήτες τής Ιερής Γης μας και δυνατότεροι των δυνατών. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ένας είναι και τον λένε Πίστη. Να πιστέψουμε πιο πολύ ακόμη στον Θεό, στον ελληνικό λαό που μοιραζόμαστε την ίδια κληρονομιά, στον ίδιο μας τον εαυτό, ότι μπορούμε να χτίσουμε γερή κοινωνία και πατρίδα, γκρεμίζοντας όσα και όσους μάς προκαλούν.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού παράνομου και έκπτωτου κατοχικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας προσκυνούν τον αντίχριστο και μισέλληνα σιωνιστικό νεοταξισμό. Φέρνουν μέσα στην χώρα μας ξένα ήθη και ξένα σώματα. Πουλάνε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

Την ίδια στιγμή Αμερικανοί που έχουν διατελέσει στους μηχανισμούς πληροφοριών δηλώνουν ότι η Ουκρανία είναι το πρόσχημα, ώστε να προκληθεί το πρώτο πυρηνικό χτύπημα από την Ρωσία. Στην συνέχεια λένε ότι οι παγκοσμιοποιητές θα πάνε σε έναν ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο για να μειώσουν τον πληθυσμό τής γης και να τοποθετήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η επαλήθευση τού τρόμου δεν αργεί να έρθει. Η Ουκρανία ετοιμάζεται για πόλεμο και πληρώνει εξοπλισμούς εν μέσω οικονομικών προβλημάτων. Το δε ΝΑΤΟ ακυρώνει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά και εξοπλίζει με πυρηνικές κεφαλές έξι αεροπορίες που ελέγχει στην «Ευρώπη».

Όμως οι ψευτορωμιοί τής συγκυβέρνησης αναγνώρισαν τα διαβατήρια τού Κοσσυφοπεδίου και αρνούνται την ρωσική ταυτότητα τής Κριμαίας, για να δείξουν ψευτοευρώπη και ψευτορωμέϊκο «αποφασιστικότητα κατά τής Ρωσίας». Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία βαθαίνει τις προκλήσεις και τις διεκδικήσεις της σε Αιγαίο και Θράκη. Τα δε ρωσικά κεφάλαια φεύγουν από «Ευρώπη» και Ελλάδα πηγαίνοντας σε Τουρκία και λοιπή Ασία.

Μάς φέρνουν επιπλέον οι γραικύλοι τις αισχρές βιοταυτότητες τού βδελύγματος τής Αποστασίας για να αποδεχτούμε τον διάβολο τής Παγκοσμιοποίησης. Καταργούν τις εθνικές μας ταυτότητες. Και μονιμοποιούν τούς κεφαλικούς φόρους των διεθνών τοκογλύφων στις φορολογικές δηλώσεις.

Κάνουν τα κέφια τού Νεοταξικού Κτήνους που μάς κουνιέται πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ. Ετοιμάζουν λαθρομεταναστευτικές πολιτογραφήσεις. Μασκαρεύονται με νέα ονόματα στα κομματικά τους μαντριά, όπως κάνουν οι απατεώνες και οι δωσίλογοι πάντα. Κινούνται μαζί, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, παιδιά τού Νεοταξισμού σε μια γραμμή συγκυβερνητική.

Απέναντι σ’ αυτόν τον εσμό των δούλων τού Άνομου, υπάρχει η ελεύθερη εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Υπάρχουν οι Έλληνες που δεν προδίδουν τις Αρχές και τις Αξίες τους. Πορευόμαστε ως γεννήματα τού ελληνικού λαού, πιστοί στα ρήματα και τις εντολές των προγόνων μας. Έχουμε αποφασίσει να παραμείνει η Ελλάς Ανεξάρτητο, Αυτόβουλο και Κυρίαρχο Έθνος. Και είναι αυτή η σταθερή μας πεποίθηση που τής δίνουμε σχήμα με τον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

Έχουμε επιπλέον και μια ιδιότυπη σχέση με τα χώματά μας, με τούς ανθρώπους μας, με τα μνημεία μας, με τα πράγματά μας. Δεν τα χαρίζουμε κανενός. Είναι μονάχα δικά μας. Έχουμε μεταλαμπαδεύσει παντού αξίες, αλλά την διαχείριση την έχουμε εμείς. Η δε ψυχή και η πατρίδα μας έχουν ως μόνους ιδιοκτήτες της Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα. Κανείς άλλος, μήτε ξένος μήτε ελληνόφωνος διεθνιστής.

Καλύτεροι σύμμαχοί μας οι άνθρωποί μας. Έλληνες στο πλευρό Ελλήνων. Εργάτες και Πολεμιστές στα ίδια χαρακώματα. Τα χώματά μας δίδουν τα αγαθά τους αποκλειστικά στα ελληνόπουλα. Τα σύνορα είναι άδικα, αλλά θα διορθωθούν άμεσα, ερχόμενα στις σωστές διαστάσεις. Και όπου υπάρχει το ίχνος τής Ελληνικής Ιστορίας, εκεί υπάρχει και μια Ελλάδα.

Κανένας οίκτος για τούς βαρβάρους και τούς Εφιάλτες. Τα λάβαρα τής Φυλής και οι πυρωμένες μας καρδιές μάς οδηγούν μπροστά. Με τις δικές μας δυνάμεις σε μια κοινωνία δίκαιη, για μια Ελλάδα που θα τσακίσει τις πάσης φύσεως συμμορίες. Για μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα δώσει ζωή στη γη και πίστη στα παιδιά της, επανερχόμενη στην κορυφή των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                                                                                                    
     




 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 30-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 30-3-2014.


Τα γερά έθνη τα πετροβολάνε οι εκφραστές τής παγκόσμιας υποδούλωσης με ύπουλους τρόπους. Με όπλα εσωτερικά που στοχεύουν στις ρίζες και τις παρακαταθήκες τής Φυλής. Αυτή είναι η μέθοδος που έχουν επιλέξει οι νεοταξίτες και οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες για να πετσοκόψουν το αιωνόβιο και αλύγιστο δέντρο τού Ελληνισμού.

Μπορεί να μάς έχουν βρει πολλές καταιγίδες και να έχουν πέσει πάνω μας μυριάδες βάρβαροι εισβολείς και βέβηλοι προδότες στο διάβα τής ζωής που λέγεται ελληνική ιστορία. Είναι βέβαιο όμως πως αποτελεί νομοτέλεια ότι θα γράψουμε και νέες σελίδες ελληνικής δόξας. Είναι αποφασισμένο πως θέλουμε να ζήσουμε ως Ελεύθεροι και Δυνατοί Έλληνες. Επομένως θα τα καταφέρουμε.

Τα γερά έθνη δεν είναι αυτά που έχουν γεμάτα πορτοφόλια, αλλά πρωτίστως γεμάτες τις καρδιές. Γερό είναι το Ελληνικό Έθνος που έχει αποφασίσει να κρατήσει αλώβητες και καθαρές τις Παραδόσεις του. Και Εθνική Παράδοση σημαίνει πως βαστάς ανόθευτες αξίες την Πίστη των Πατέρων σου και το αιμάτινο ποτάμι τής Φυλής που τρέχουν σε νου και φλέβες. Θα μείνουμε λοιπόν Έλληνες στην καρδιά και το κορμί.

Έχουμε μείνει Όρθιοι Έλληνες, γιατί πάντα στερεώναμε τις ελληνικές κοινωνίες και ανάβαμε το κεράκι μας, ακόμη κι όταν βρισκόμασταν υπό εχθρική στρατιωτική κατάληψη. Το ίδιο ακριβώς που κάνουν και σήμερα οι Έλληνες στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Γλώσσα, θρησκεία και εθνοφυλετικός δεσμός είναι τα ακατάλυτα κάστρα μας. Η δε γενετική επιστήμη έχει να το λέει για την καθαρότητα τής Ελληνικής Φυλής.

Βγήκαμε μ’ αυτούς τούς τρόπους και από την οθωμανική και από την γερμανική κατοχή. Και ακόμη, διότι επιστρατεύσαμε ως πράξη τής γενικής απόφασης το Επαναστατικό Πνεύμα, την Πολεμική Αρετή και την ανάγκη να γίνουμε και πάλι Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Αυτό ακριβώς που δεν πίστεψαν ποτέ και πολέμησαν δόλια οι εχθροί τής ελευθερίας και τής Μεγάλης Ιδέας, οι πολιτικάντηδες τής αστικής «δημοκρατίας».

Η συνέχεια τού Ελληνικού Έθνους είναι αυτό ακριβώς που δεν θέλουν με τίποτα οι κλέφτες ψυχών, λαϊκών βουλήσεων και γης ελληνικής. Οι δυνάστες – δανειστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού που διαλύει πατρίδες και οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής παγκοσμιοποιητικής κατοχής και συνειδητοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού.

Θέλουν να υποτάξουν το Έθνος τού Πολιτισμού και τού Δικαίου, εξαφανίζοντας τούς Έλληνες. Να κάμουν μια ελεγχόμενη, επομένως μικρότερη Ελλάδα, με λιγότερες αντιστάσεις και επομένως λιγότερους Έλληνες.

Μάς φέρνουν λοιπόν τις βιοταυτότητες, οι οποίες πέρα από τα συνηθισμένα στοιχεία, θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά τού ανθρώπινου σώματος που είναι δύσκολο να αλλοιωθούν. Από μορφασμούς και τρόπο βαδίσματος έως χρώμα ματιών, ύψος και λοιπά εξωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Οι βιοταυτότητες θα περιλαμβάνουν μηχανισμό διαρκούς παρακολούθησης τού ατόμου και μια κρυπτογραφημένη βιομετρική υπογραφή μέσα σε μια κάρτα και μια βάση δεδομένων. Κι όλα αυτά με το πρόσχημα τής ασφάλειας από εγκληματικά και τρομοκρατικά χτυπήματα, για το «καλό μας» τάχα, όπως λέγανε ακριβώς οι Γέροντες τής Πίστης μας πως θα μάς πουν οι ψευτοπεριούσιοι.

Το παράνομο και έκπτωτο καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, αυτό που μεταθέτει δικές του αμαρτίες ως εθνικό τάχα χρέος στις πλάτες τού λαού και ξεπουλάει τα εθνικά μας ζητήματα, μάς μετατρέπει επιπλέον από κυρίαρχο εθνικό κράτος σε κοινότητα τού υπερκράτους τής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως. Οι προσκυνημένοι μάς αλλάζουν τις εθνικές μας αστυνομικές ταυτότητες με τις λεγόμενες «ευρωπαϊκές» ταυτότητες και μάλιστα με νόμο.

Με τις νέες ταυτότητες θα μπορούν να ψηφίζουν και να ψηφίζονται ευρωπαίοι πολίτες για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή προς το παρόν, για λογαριασμό τού ψευτορωμέϊκου! Κάνουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στην Μητέρα Ελλάδα ό,τι ακριβώς κάνουν στη Θυγατέρα Κύπρο οι όμοιοί τους, με την εξομοίωση κατακτημένου και  Τούρκου κατακτητή.

Είμαστε λοιπόν «Ευρωπαίοι» κι όχι Έλληνες πολίτες. Υπήκοοι τής επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης, δίχως ιστορία και πίστη που αλλοιώνουν και δίχως φραγμό στις αρπακτικές ορέξεις των προσωρινών γειτόνων και τού Νεοταξικού Κτήνους σε βάρος Ελληνικού Βορρά και Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή προχωράνε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στην νέα συγκυβέρνηση σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών και παντός ψευτοδημοκράτη μέσα από τον νέο μεταναστευτικό κώδικα. Ψάχνουν τρόπους για να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες που προσέρχονται μαζικά στο διωκόμενο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και με λαθρομετανάστες, κάνοντας εν μέρει κάποιοι καθεστωτικοί τούς «δύσκολους» έναντι των μαρξιστών που ζητάνε την πλήρη απορρόφηση των λαθρομεταναστών. Κι όλα τούτα όταν τα χαράτσια τής τρόικα μονιμοποιούνται, νέα μέτρα έρχονται και από κοντά καθιζήσεις αποδοχών και μαζικές απολύσεις.

Η ταυτότητα των Ελλήνων είναι το Ελληνικό Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας. Αδέρφια μας δεν είναι οι ψευτοευρωπαίοι μήτε οι διεθνιστές και κοσμοπολίτες τού καθεστώτος. Είμαστε καθαρόαιμοι Έλληνες στο Αίμα και στο Πνεύμα, Πιστοί στους Πατέρες μας και στους Ήρωες Μας.

Θα κοπιάσουμε, θα πολεμήσουμε και θα ματώσουμε για Λεύτερη, Ισχυρή, Μεγάλη και αποκλειστικά Ελληνική Ελλάδα. Θα κάνουμε μια νέα Παλιγγενεσία γι’ αυτήν ακριβώς την Πατρίδα που ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα Έθνος, Φυλή και Ορθοδοξία.

Να ποια είναι η καλύτερη ένδειξη Τιμής και Ευγνωμοσύνης σε όσους δώσανε το Αίμα τους το Εικοσιένα, στους βαλκανικούς και σε όλους τους λυτρωτικούς πολέμους. Μια νέα Εθνεγερσία για την Φυσική, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα τής καρδιάς μας και των παιδιών μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  



  


 

ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΤΗΣ 20-3-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 20-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 23-3-2014.


Ο κόσμος ολάκερος μπλέχτηκε για τα καλά μέσα στα δίχτυα τής οικονομικής αιχμαλωσίας και τώρα οδεύει στην μεγάλη πολεμική σύρραξη. Από τα δίχτυα διόλου δεν εξαιρούνται οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις που θα καταστραφούν, αφού κι αυτές ξιπασμένες υπάρξεις και γαλέρα σκλάβων τού σιωνιστικού νεοταξισμού κατάντησαν, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Τα ξένα πρότυπα, η στρέβλωση των αξιών, η ζήτηση τής ανηθικότητας και τής υπερβολής στον τρόπο ζωής και κατανάλωσης, η απομάκρυνση από Πίστη και Πατρίδα, είναι τα βασικά όπλα που χρησιμοποίησαν οι σταυρωτήδες έμποροι των εθνών. Δεν είναι η έλλειψη υλικών αγαθών και χρημάτων η αιτία των δεινών των δήθεν ελεύθερων εθνών, ακόμη και τής ίδιας τής Εσπερίας και φυσικά τής γλυκύτατης Πατρίδος Μας Ελλάδος. Είναι οι μονομερείς ενέργειες επάνω σε βλάσφημες συμφωνίες πολιτικών αρχόντων ξένων και αρνητών τού εθνικού κράτους.

Όλα μεταφέρθηκαν από τα κοράκια τής Παγκοσμιοποίησης στο πεδίο τής οικονομίας. Τής εικονικής όμως και ψεύτικης οικονομίας κι όχι στο πεδίο τής παραγωγικής και αληθινής οικονομίας. Ρίξανε οι μισητές τα οικονομικά σύνορα πρώτα, διαφθείρανε όσο και όπου μπορούσαν τις κοινωνίες και τώρα πάνε να ρίξουν τα σύνορα τα πολιτικά και εθνικά. Από τις επιδοτήσεις και τα δάνεια στα ξένα φτηνά εργατικά και λαθρομεταναστευτικά χέρια και από τις πολυφυλετικές κοινωνίες στα μνημόνια και την ένοπλη αναμέτρηση ανάμεσα στις Εθνικές και τις Διεθνιστικές Δυνάμεις.

Τα πάντα γίνονται για να φύγουν από τη μέση οι ενοχλητικοί για τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Στο επίπεδο τής θρησκείας ο ενοχλητικός για τον Άνομο είναι η Ορθόδοξη Πίστη και Λατρεία τού Θεού. Στο επίπεδο τής πολιτικής ο ενοχλητικός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός που πρεσβεύει Πίστη, Πατρίδα και Πολιτισμό σε ένα Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Και στο επίπεδο των Εθνών η Ρωσία και στο βάθος ο κυριότερος εχθρός τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού, η ερχόμενη και ταχέως αναδυόμενη Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.

Τα πάντα επάνω στην οικονομία είναι μια σημαδεμένη τράπουλα και μια προαποφασισμένη δικαστική απόφαση ενός αόρατου παγκόσμιου «δικαστηρίου» άνευ δίκης. Φτιαχτές κουκίδες και ψευδείς καταγραφές που έρχονται από το πουθενά. Από τις σφαίρες μιας προβοκάτσιας έως τις λογιστικές αλχημείες και από την είσοδο σε ένα ψεύτικο παράδεισο μιας ψευτοευρώπης και με τη βοήθεια των σκανδαλοποιών πολιτικάντηδων, σηκώνεται η ταραχή.

Στην Τουρκία για ένα πάρκο πέσανε νεκροί και η διαφθορά μαζί φέρνουν με βήμα σταθερό στρατιωτική κυβέρνηση στην Ιωνία και τον Πόντο που θα γίνουν μέσα σε μια στιγμή πάλι ελληνικά εδάφη. Στην Ουκρανία το έδαφος λειάνθηκε για να στήσουν τα όπλα στην εξώθυρα τής Ρωσίας. Στην Ελλάδα το αίμα τού Γιώργου και τού Μάνου χύθηκε για να πάρουν οι μισέλληνες εμφύλιο πόλεμο. Εκεί αποσκοπεί και ο διωγμός τού Εθνικού Φρονήματος. Εκεί αποσκοπούν η ξένη εγκληματικότητα, η ανεργία, το ξεσπίτωμα, η φτώχια.

Ωστόσο βουλευτίνα τής φιλελεύθερης παραδουλεύτρας τού κατοχικού και έκπτωτου ελληνόφωνου καθεστώτος έκανε προσφάτως συγκρίσεις ανάμεσα στους Ουκρανούς «εθνικιστές» που προσεγγίζουν τον νεοταξισμό και στο ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. «Τι περιμένουμε να συμβεί; Να γίνουμε Ουκρανία», αναρωτιέται η εν λόγω κυρία, προκαλώντας τουλάχιστον θυμηδία.

 Ξεχνάει βέβαια ότι σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές είναι εκείνοι που άνοιξαν την νέα κερκόπορτα τού Ελληνισμού και είπαν το Ναι στην εισβολή τού εχθρού, όταν τα «ανελεύθερα» όπως τα ονομάζει εθνικά καθεστώτα τού Μεταξά αλλά και τού Παπαδόπουλου είπαν τα ελληνοπρεπή Όχι. Για να χάσουν τη ζωή τους μέσα στην κατευθυνόμενη καταιγίδα ενός πολέμου και μιας εκδημοκρατισμένης προδοσίας.

Ψευτοδημοκράτες είναι αυτοί που μάς οδηγούν με μνημόνια, ειδικές οικονομικές ζώνες, πολυφυλετισμούς και «φιλίες» βαρβαρικές στον λαϊκό αφανισμό και τον εδαφικό ακρωτηριασμό. Αυτοί πουλάνε Πατρίδα και Ιερά στον Νεοταξισμό, γιατί είμαστε τάχα αδύναμοι. Αυτοί οι «συνταγματικοί» ουκρανίζουν και ενοχλούνται από την επαφή των Εθνικιστών με την ελληνική κοινωνία, την πίστη στα σύμβολα και τις διεκδικήσεις τού Ελληνικού Έθνους.

Γερό και υγιές Ελληνικό Έθνος είναι εκείνο το Έθνος που χτίζεται και διοικείται από τον δικό του λαό. Είναι εκείνος ο λαός που βγάζει τις αποφάσεις μονάχος του και σχεδιάζει το μέλλον τής Φυλής με όραμα και στρατηγικό βάθος. Είναι το Έθνος εκείνο που φροντίζει από κοινού εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική δικαιοσύνη και πολεμικό πνεύμα. Κάνει την Ελλάδα Μεγάλη και Δίκαιη. Κι αυτό το γερό Έθνος είναι η εργασία τού Εθνικιστικού Ελληνικού Κράτους που έρχεται.

Ισχυρή Ελλάς σημαίνει Ελλάς με δυναμική παρουσία στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα. Η Ελλάς δεν είναι η αδύναμη πατρίδα που τής υπαγορεύουν οι διεθνείς δυνάστες να ακριβύνει το ρεύμα και να πουλήσει τον γεωφυσικό της πλούτο για να χαθούν ψυχές και γη. Αυτό είναι το ψευτορωμέϊκο που θα γκρεμοτσακιστεί.

Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που εργάζεται με τα δικά της χέρια και όταν την προκαλούν πολεμάει και νικά. Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που τηρεί το όμαιμο και το ομόφυλο μαζί με το κατανικήσατε τούς βαρβάρους.

Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που στηρίζεται στους Έντιμους και τούς Πατριώτες. Είναι εκείνη που επάνω από τα εδάφη που μάς διεκδικούν οι μισέλληνες γιατί βρίθουν θησαυρών, βλέπει την προέκταση τής Ελλάδος από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

ΚΑΤΗΓΟΡΩ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 23-3-2014.


Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι των πιο σημαντικών αποφάσεων ολάκερης τής ζωής του. Οι επιθέσεις που δεχόμαστε από προδότες και νεοταξίτες είναι σε όλους γνωστές σε ένα μεγάλο μέρος τους. Τουλάχιστον αυτές που αφοράνε το ένα πιάτο φαγητό και την στέγη πάνω από τα κεφάλια μας.

Και φυσικά υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την Πίστη, την Εκπαίδευση των παιδιών μας και το ψαλίδισμα τής εθνικής κυριαρχίας που φτάνει έως τον μελλοντικό εδαφικό μας ακρωτηριασμό. Αυτά δεν τα λέει κανείς πολιτικάντης, αφού το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι αυτό που δίδει γη και ύδωρ στο Νεοταξικό Κτήνος.

Τώρα λοιπόν πλέον είναι η ώρα τα λόγια να γίνουν και πράξεις απτές, γενναίες και επαναστατικές. Απευθύνουμε ένα δριμύ κατηγορώ. Συντάξαμε λοιπόν αυτό το αμείλικτο κατηγορητήριο με μόνους δικαιοκριτές τής Πατρίδος μας εμάς, τα παιδιά μας, τούς Έλληνες. Και στην δικαστική έδρα απόφαση τελική βγάζουν ο Άγιος Θεός Μας και οι  Έλληνες Ήρωες που χύσανε το Αίμα τους, που φυλακίστηκαν, που πόνεσαν, που χαλάστηκαν αγαπημένα τους πρόσωπα και οι ίδιοι για να μείνουμε εμείς Όρθιοι Έλληνες.

Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια μας. Δεν είμαστε όμως λεύτεροι. Μάς στέλνουν στον θάνατο τής ψυχής και τού σώματος άχρηστοι, ανήθικοι, ανελλήνιστοι και προδότες τύποι. Τώρα λοιπόν θα μάς ακούσουν για μια ακόμη φορά για να ξέρουν ότι η απόφαση βγήκε και θα εφαρμοστεί.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για την Ελληνίδα μάνα που έπεσε από δέκα μέτρα ύψος, διότι δεν άντεχε την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαγητό με αίμα. Είναι εκείνη η γυναίκα στην Κρήτη που πλήρωσε ενοίκιο και ΤΕΒΕ και άφησε πίσω γράμμα στον άντρα της να προσέχει και να σπουδάσει το παιδί τους, από το οποίο ζήτησε συγνώμη για την πράξη της.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για διάπραξη χιλιάδων ανάλογων πράξεων απελπισίας που δεν τις θεωρώ αυτοκτονίες, αλλά δολοφονίες. Τούς κατηγορώ για την απώλεια τής ζωής αδελφών μου που φύγανε από απελπισία, επειδή είχαν ό,τι δεν έχουν οι πολιτικοί τύραννοι τής Ελλάδος Μας. Αξιοπρέπεια και Ελληνικότητα.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων, προκειμένου να κλείσουν τα σπίτια μας, να κλείσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, να αντικατασταθούν οι Έλληνες από φτηνά ξένα εργατικά χέρια και νεοταξικές πολυεθνικές εταιρίες σκλάβων. Τούς κατηγορώ ότι ψεύδονται ενσυνείδητα για την ανάπτυξη που θα φέρουν τάχα, ενώ οι ενέργειες και οι παραλείψεις τους γίνονται για να καταργηθεί η Ελλάς ως εθνικό κράτος και να οδηγηθεί μαζί με τον πλούτο της δίχως Έλληνες στο επερχόμενο παγκόσμιο υπερκράτος.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες για την σκόπιμη αποδοχή τού φαινομένου τής λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να μάς οδηγήσουν σε εσωτερική γενοκτονία μέσω τής εγκληματικότητας και τής αντικατάστασης γενεών των Ελλήνων, όταν μάς οδηγούν σκοπίμως στην υπογεννητικότητα και την νεομετανάστευση.  

Τούς κατηγορώ για την περιθωριοποίηση και αποβολή τής Ορθοδοξίας από τα σχολεία μας. Τούς κατηγορώ για την αλλοίωση τής ιστορίας μας, όταν μετά από την συμφωνία αλλαγής των βιβλίων σε συνεργασία με την Τουρκία, τώρα προχωράνε σε ανάλογη συμφωνία παρόμοιας αλλοιώσεως των βιβλίων σε συνεργασία με την Αλβανία. Τζαμιά και αλβανική γλώσσα στα σχολεία και τάχιστη υποχώρηση στις προπαγάνδες και στα αιτήματα εκείνων που ζητούν ρητά γη ελληνική ως δική τους, είναι εσχάτη προδοσία.

Τούς κατηγορώ για εγκατάλειψη εθνικού εδάφους στην περίπτωση τής προκλήσεως νέου επεισοδίου τύπου Ιμίων στην Μύκονο, όταν τουρκικό φορτηγό πλοίο προσέκρουσε σε βράχους και αρνήθηκε να λάβει ελληνική διασωστική βοήθεια. Ο Τούρκος καπετάνιος έλαβε βοήθεια από αμερικάνικό σκάφος, λέγοντας ότι βρίσκεται σε διεθνή κι όχι ελληνικά ύδατα, ενέργεια την οποία αποδέχτηκε το ψευτορωμέϊκο, δρώντας ως Εφιάλτης.

Τούς κατηγορώ για την αναγνώριση μέσω διαβατηρίων τού ψευδοκράτους τού Κοσσυφοπεδίου, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στους τουρκόψυχους τής Θράκης Μας που μιλάνε για τουρκική ταυτότητα τής ακριτικής γης μας και των Ελλήνων μουσουλμάνων. Η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει και έχουν όπως ξέρουμε φτιάξει έως και «σημαία». Την ίδια ώρα που ο Τούρκος ανακοινώνει πως θα κάνει την Αγία Σοφία Τζαμί στις 30 Μαΐου, ευθύς μετά την επέτειο τής αλώσεως τής Πρωτεύουσάς Μας Κωνσταντινουπόλεως. Αλλά δεν θα προλάβετε κι εσείς άθλιοι βάρβαροι ούτε ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Τούς κατηγορώ διότι αφήνουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δίχως ρεύμα, όταν οι τροϊκανοί μάς λέγουν να αυξήσουμε το λογαριασμό τής ΔΕΗ για να οδηγηθούν οι Έλληνες στο πανάκριβο πετρέλαιο. Και πως δεν θα μάς δώσουν άλλη βοήθεια αν δεν σκύψουμε την μούρη έως το χώμα.

Αλλά οι γραικύλοι κλείνουν δημόσιους οργανισμούς με πρώτο ένα ίδρυμα στο όνομα τού Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Δεν κλείνουν τα ιδρύματα των πολιτικών ολετήρων που έχουν ματώσει σαν και τώρα την Ελλάδα. Κλείνουν όσα μνημεία θυμίζουν την Ιστορία τους στους Έλληνες. Και διώκουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διότι θέλουν το Εθνικό Φρόνημα, τις Εθνικές Διεκδικήσεις και την Ελληνική Δημιουργικότητα, την Φυλή μας ολάκερη, νεκρές υπάρξεις.

Καμία άρση ασυλίας και καμία αφαίμαξη δια χειρών άνομων δεν είναι πάνω από την Δίκαιη Κρίση τού Θεού και την Φωνή τού Ελληνικού λαού. Φωνή λαού, οργή Θεού. Φωτιά και τσεκούρι και Γουδί. Οι δωσίλογοι θα δικαστούν. Και η Ελληνική Γη θα επιστρέψει στους νόμιμους κατόχους της. Στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών σε μια Πατρίδα που συντομότατα θα μεγαλώσει Ελληνικά και Αυτοκρατορικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-3-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 13-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 16-3-2014.


Τα τύμπανα τού πολέμου ηχούν εκκωφαντικά. Η ιστορία τής ανθρωπότητας θα γραφτεί πάλι με αίμα. Και τα στρατόπεδα είναι απολύτως ευδιάκριτα. Από την μια πλευρά είναι οι αντίχριστες και αντεθνικές δυνάμεις που ακολουθούν ως δούλοι τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο, ζητώντας την υποταγή των εθνών κάτω από ένα βρώμικο σκήπτρο. Και από την άλλη πλευρά είναι οι χριστιανικές και εθνικές δυνάμεις τής ελευθερίας που υπακούν σε Θεό, Πατρίδα και λαό.

Οι περιστάσεις ομοιάζουν πολύ με την εκστρατεία τού Ξέρξη που ήθελε με την καθοδήγηση τού σιωνιστή τού καιρού εκείνου να καταλάβει την Ελλάδα και να γίνει κυρίαρχος τού πλανήτη, εκτοπίζοντας την δύναμη τού καιρού εκείνου. Και η απάντηση που πρέπει να δοθεί στον σύγχρονο Ξέρξη είναι η απάντηση που έδωσε ο Μεγαλέξανδρος, όταν συντρίβοντας τον διχασμό και ενώνοντας τούς Έλληνες, προέβη σε εκστρατεία απελευθερωτική που στην προέκτασή της έγινε νέα ελληνική αυτοκρατορία, εκτοπίζοντας τελικά τον θρασύ εισβολέα.

Πίσω από τούς μεγάλους πολέμους βρίσκονται δούλοι που καμώνονται τούς άρχοντες, αλλά που στην πραγματικότητα είναι αρχοντοραγιάδες, τοποτηρητές των θρασύδειλων δυνάμεων τού σκότους που χειρίζονται την καταστροφή με όπλο τους το χρήμα. Δωροδοκούν τούς ελάχιστους τής Φυλής και τούς παρείσακτους που έχουν ντυθεί ελληνική λεοντή, πλην όμως ουδεμία σχέση έχουν με τον Ελληνισμό και τις Αξίες του, προκειμένου να ανοίξουν τις πύλες τού Έθνους στην πολυεθνική κυριαρχία τους. Κι όταν φέρουν ξένα ήθη, ξένες «λύσεις» και ξένες κοινωνίες, τότε παύεις να υπάρχεις ως Έθνος.

Στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου η Ελλάς είχε Αρχηγό Μέγα έναν Πιστό τού Ελληνικού Πολιτισμού και τής Ελληνικής Φυλής. Είχε μπροστάρη τον Μέγιστο των Ελλήνων που καθοδηγούσε το ίδιο επιδέξια το Αμόνι και το Δόρυ, τον Πολιτισμό και τον Πόλεμο, την Πίστη και την Πατρίδα, το Δίκαιο και το Ατσάλι. Τσάκισε τούς ξενηλάτες και τούς δωσίλογους. Ένωσε τούς Γιους τής Ελληνικής Φωτιάς και έφτιαξε την Ελληνική Κοσμοκρατορία του με δόγμα πως η Ελλάς είναι μια φορά δυνατή και θα γίνει για πάντα δυνατότερη.

Προδότες υπήρχαν πάντα. Ποτέ όμως ο Εφιάλτης δεν βρήκε το δρόμο για την εξουσία. Τον βρήκε στις μέρες μας. Ποτέ ο ραγιαδισμός δεν έγινε πολιτική ορθότητα. Έγινε στις μέρες τής ψευτοδημοκρατίας.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται δυστυχώς για την Ελλάδα μας από ψηλά. Τα γεγονότα τής Ουκρανίας μάς αγγίζουν άμεσα. Έχουμε πολλούς γηγενείς Έλληνες σ’ αυτά τα χώματα που οι δικοί μας πρόγονοι χτίσανε με πολιτισμό, αποικισμό και πολιτειακή οργάνωση. Επιπλέον, στην υπόθεση που έχτισε ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να εγκλωβίσει την Ρωσία, μπαίνει δυναμικά η ετοιμόρροπη Τουρκία που ψάχνει διεξόδους ενώπιον των σχεδιασμών τού παγκόσμιου δυνάστη που την έφερε στην περιοχή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το σενάριο τής Ουκρανίας στήθηκε με μέσο την υποτιθέμενη επιθυμία των Ουκρανών να μπουν στην Ψευτοευρώπη και στο ΔΝΤ τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Οι Παγκοσμιοποιητές επιχειρούν να συντρίψουν την Ρωσία συνεργαζόμενοι με πατριδοκάπηλους. Είναι οι ίδιοι που διώκουν το Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που πιστεύει στο Σταυρό τού Χριστού και στο Ξίφος των Ηρώων.

Και εμείς οι Έλληνες που έπρεπε να ηγούμαστε στον Αγώνα για Θεό και Φυλή, έχουμε στο τιμόνι τούς Εφιάλτες που συμμαχούν με εκείνους που σφάζουν χριστιανούς, που μάς γενοκτονούν με μνημόνια και λαθρομετανάστευση, που μάς ζητούν να παραχωρήσουμε στα τσιράκια τους Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Συμμαχούν με εκείνους που αφήνουν τα ακριτικά νησιά μας δίχως γιατρούς και δασκάλους.

Η δε Τουρκία βρίσκεται στην προκρούστεια κλίνη να χάσει εδάφη προς χάρη των Κούρδων. Θέλει λοιπόν, όπως ετοιμάζεται να μπει μέσω των Τατάρων στην Κριμαία, έτσι ακριβώς να μπει στην Ελεύθερη Θράκη Μας μέσω πρακτόρων και γενιτσάρων δια των στρατιωτικών όπλων. Όμως ο Πούτιν είπε ξεκάθαρα στους αμερικανοσιωνιστές πως αν μπει στην υπόθεση η Τουρκία, θα κατέβει στο Αιγαίο.

Η Ορθοδοξία και η Γεωπολιτική είναι σημαντικότατοι και άμεσα προσμετρήσιμοι παράγοντες. Και η Ελλάς μονάχα ως Αποστολικό και Μεγάλο Έθνος νοείται. Ο πόλεμος που ξεκινάει από την Ουκρανία θα κατέβει σίγουρα στα νερά μας. Ως Κοιτίδα Πίστης, Πολιτισμού και Γεωστρατηγικής Υπεροχής, πρέπει να θωρακίσουμε το Έθνος με εθνική ανεξαρτησία και πολεμική ετοιμασία.

Είναι καιρός να πετάξουμε από πάνω μας αυτούς που δημιούργησαν τις κρίσεις. Να φτιάξουμε ένα Ορθόδοξο Τόξο απέναντι στον Νεοταξισμό. Είναι ο καιρός για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ήρθε ο καιρός να φτιάξουμε Αληθινή και Μεγάλη Ελλάδα.

Ο τόπος μας διαθέτει τα πάντα, από τρόφιμα έως ενέργεια και ορυκτό πλούτο. Είναι όμως στενός. Θέλει πλάτεμα. Θέλει Δικαιοσύνη η γεωπολιτική μας αυλή. Και οι συμμαχίες φτιάχνονται με γνώμονα Άγιες Αξίες που δώσαμε και μοιραζόμαστε με τη Ρωσία. Γεωστρατηγικά λοιπόν πρέπει να στραφούμε με εταιρική σχέση ισοτιμίας με την Ρωσία.

Τώρα λοιπόν είναι ο καιρός νικήσουμε το Θηρίο και τον Βάρβαρο, πολεμώντας και παίρνοντας πίσω τον Ελληνισμό που μάς κλέψανε. Κατακτώντας τον κατακτητή. Μέσα στην ελληνική κοινωνία και από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


 

ΟΥΔΕΝ ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 16-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 16-3-2014.


Τα αληθινά ελεύθερα έθνη διαθέτουν κυβερνήσεις και πολιτικά συστήματα που φροντίζουν για την απόδοση τής κοινωνικής δικαιοσύνης και την εφαρμογή των εθνικών δικαίων με τις δικές τους δυνάμεις. Είναι τα έθνη που λύνουν τα προβλήματα με ισχυρή βούληση. Και από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι λαϊκές μάζες των σκλάβων που διαθέτουν ξενοκίνητες κυβερνήσεις που καταστρέφουν τις ίδιες λύσεις και επιβάλλουν τα προβλήματα για να διαλύσουν λαούς.

Τα στρατόπεδα λοιπόν τής επερχόμενης αντιπαράθεσης που θα διαβεί από το πολιτικό και οικονομικό σκέλος στο στρατιωτικό, είναι οι Ελεύθεροι και οι Δούλοι, οι Πιστοί και οι Άπιστοι. Όποιος πιστεύει στο Θεό και έχει ισχυρή αυτοπεποίθηση, όποιος θέλει να ζήσει ως προσωπικότητα ελεύθερη και κυρίαρχη, ας παραταχθεί δίχως ίχνος φόβου και με άσβεστο πάθος στις γραμμές τού Έθνους και τής Φυλής. Οι άλλοι με τις αλυσίδες που ακολουθούν τον ματαιόδοξο εκφραστή τού μίσους και τής αλαζονείας σιωνιστικό νεοταξισμό, αυτοί θα σβήσουν.

Ουδέν άλυτο υφίσταται για την επερχόμενη Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Όπως ακριβώς ουδέν άλυτο υπήρχε για τον μεγάλο Εθνάρχη και Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά. Όταν γνωρίζεις τις Παραδόσεις τού Ελληνικού Γένους, την Ιστορία του, τούς ανθρώπους του και την γεωπολιτική ατμόσφαιρα που μάς περιβάλλει, τότε ξέρεις πολύ καλά πως η απόλυτη ηρεμία βρίσκεται μονάχα στα νεκροταφεία. Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας διαρκής αγώνας για να κρατήσει καθαρό το Κάστρο τής Φυλής, απάτητο το περιβάλλον οικόπεδο σε γη και θάλασσα και έτοιμη τη γέννα τού Νέου και Καθάριου Πολιτισμού του.

Δεν μάς ξεγελάνε οι πολλές διαβουλεύσεις, τα λίγα λόγια και η φαινομενική ηρεμία που βλέπουμε τόσο στα εσωτερικά μας ζητήματα όσο και στις εξωτερικές υποθέσεις που τόσο πολύ σχετίζονται μεταξύ τους. Είναι απλώς η αναβλητικότητα και η προσποιητή νηνεμία πριν το ξέσπασμα τής καταιγίδας. Η προετοιμασία και η τελική στρατοπέδευση των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Ο θρόνος χωράει έναν μονάχα βασιλέα. Και κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο η ελευθερία και η κυριαρχία τού ισχυρότερου είναι αγαθά δίδυμα που αντιστοιχούν μονάχα σ’ έναν αποφασισμένο να τα κατακτήσει άνευ ουδεμίας διαπραγματεύσεως.

Είδαμε στο ζήτημα τής Ουκρανίας που στήθηκε από τούς νεοταξίτες για να φέρουν παγκόσμιο πόλεμο και αλυσίδες σε όλα τα έθνη, τον εκ των βασικών μεντόρων τής παγκοσμιοποίησης και του μισελληνισμού Κίσσινγκερ, να προτείνει την οδό που θα ακολουθήσουν οι προσωρινά ισχυροί. Είπε να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, να μην μπει η Ρωσία στην Κριμαία και να παραμείνει η Κριμαία στην Ουκρανία, διατηρώντας τούς δεσμούς με τη Ρωσία ως πιο αυτόνομη. Να διατηρηθεί δηλαδή το έδαφος για την έλευση τού νεοταξικού κτήνους ασάλευτο, να αγοραστεί λίγος χρόνος και να επιτεθεί ξαφνικά το Θηρίο.

Η Τουρκία όμως διατηρεί τις βλέψεις της ευθυγραμμισμένες με τις επιθυμίες τού παγκοσμιοποιητή τύραννου. Βλέπει στο πρόσωπο των Τατάρων τουρκικό έδαφος, όπως στο πρόσωπο των πρακτόρων της στη Θράκη και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Στις Οινούσσες πρόσφατα και σε ολάκερο το ανατολικό Αιγαίο οι μάχες ανάμεσα σε σκάφη τού Ελληνικού Λιμενικού και τα τουρκικά δουλεμπορικά σκάφη είναι καθημερινή εικόνα. Στην δε Θράκη δεν ζητούν μονάχα μουφτήδες αλλά και τουρκικές ταυτότητες, όταν πιέζουν και δωροδοκούν τούς Έλληνες μουσουλμάνους. Και στα Σκόπια που έχουν πάρει το όνομα από τούς ψευτορωμιούς, στήνουν αγάλματα Ελλήνων Βασιλέων.

Στα ενδότερα, στην χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία, η τρόικα δεν έχει αφήσει τίποτα από όσα βλέπουν τα μάτια μας ελληνικά. Εισοδήματα, καταθέσεις, μνημεία, νησάκια, λιμάνια, ελευθερία λόγου και δικαίωμα αμύνης τού Έθνους μας. Όλα στα χέρια τού εμποράκου των εθνών που με τα ψευτοπεριούσια όργανά του επιθεωρεί τα ελληνόφωνα πολιτικά του πιόνια και μεθοδεύει την μετατροπή τής Ελλάδος σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Αναβάλανε για λίγες ημέρες τον διωγμό τού Εθνικού Φρονήματος από τον «ναό» τής ψευτοδημοκρατίας. Αιτίες φαίνεται πως είναι ο κλυδωνισμός από την οργή τού λαού, οι φόβοι για την πλήρη επικράτηση τής αυγής τού Έθνους και η διαμόρφωση των ισορροπιών ανάμεσα στους πρόθυμους δούλους, ώστε να πειστούν να κάνουν το θέλημα τού ξένου αφέντη τους.

Όμως η Καρχηδόνα τού καιρού μας θα πέσει. Θα συμβεί αυτό ακριβώς που είχε πει ο Ρωμαίος πολιτικός Κάτων ο Γηραιός. Το υπενθύμιζε διαρκώς ο Κάτων στους συμπολίτες του, με την υπόμνηση τού ενός και μόνο θρόνου. Έτσι ακριβώς θα συμβεί και στις μέρες μας.

Στην Πίστη και στην Γεωπολιτική όταν γενούν τα πρώτα βήματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστροφή. Και όταν σαλευτούν τα νερά και σηκωθούν τα κύματα, πρέπει να είσαι στην σωστή όχθη τής ιστορίας για να φτιάξεις τον νέο κόσμο που έρχεται.

Η νομοτέλεια Φύσης, Έθνους και Γεωπολιτικής θα υπερισχύσει. Οι συγκρούσεις θα γίνουν και το Δίκαιο τής Φυλής μας θα συντρίψει το άδικο τού μίσους. Η Καρχηδόνα η καταρρέουσα εντός των ελληνικών συνόρων είναι οι ψευτορωμιοί «δημοκράτες» και το σάπιο καθεστώς τους. Εκτός των προσωρινών μας συνόρων η πίπτουσα συντόμως Καρχηδόνα είναι ο εμποράκος των εθνών και οι γειτονικοί μας δορυφόροι του.

Μέγας Βασιλέας ο Θεός μας. Η Ελλάς θα θριαμβεύσει. Τα ξένα σώματα και οι προδότες θα αντιμετωπιστούν ως σκώληκες. Και στην γεωπολιτική αυλή οι Ρώσοι θα αρχίσουν την νίκη και θα την ολοκληρώσει το Μεγάλο Έθνος Μας. Είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που θα ανατείλει σε ολάκερα τα προαιώνια εδάφη της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-3-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 6-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 9-3-2014.


Η Ελλάς θα χτιστεί από την αρχή. Τα χαλάσματα θα φύγουν από τη μέση, στέλνοντας στην άβυσσο τούς χαλαστήδες και τούς σκοτεινούς, υποχθόνιους ανθρώπους που μάς τυραννάνε. Διότι ο τράχηλος τού Έλληνα ζυγό δεν υπομένει και η λευτεριά είναι καμωμένη για ανθρώπους με ατόφιο χρυσάφι στην καρδιά και μαχητές πίστης και πατρίδος.

Πολύ δικός μου άνθρωπος είδε ένα όνειρο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Σ’ αυτό το όνειρο που εγώ καλώ όραμα εθνικής αποκαταστάσεως και δημιουργίας τού Ελληνικού Γένους, τα παλιά σπίτια πέφτανε και στη θέση τους σηκωνόντουσαν άλλα, καινούρια και ψηλότερα.

Είδε ο άνθρωπός μου πως η παλιά κατοχική Ελλάδα σωριαζόταν σε ερείπια. Και πως Άρχοντας Θεού, Μιχαήλ ονομαζόμενος, μάς έδειχνε την ερχόμενη ανακαινισμένη Ελλάδα με τον Ελληνισμό της πλήρη στη θέση του κι όχι γενοκτονημένο σ’ ένα πολυπολιτισμικό και κουτσουρεμένο ψευτορωμέϊκο.

Τα πράγματά σας είναι όλα μέσα στα σπίτια σας και απείραχτα, είπε ο Άνθρωπος τού Θεού. Τίποτα όμως δεν υπήρχε από την πρότερη κακία και το μίσος. Οι αντάρες που θα πέσουν στην κεφαλή των νεοταξικών υποποδίων και των υπερφίαλων παγκοσμιοποιητών με τον γενικό χαλασμό που φέρνουν για να κλέψουν πλούτη και κόσμους ξένους, δεν θα μάς παρασύρουν.

Φτάνει να γενούμε όλοι μια γροθιά. Να αναζωπυρώσουμε την ρομφαία τής Ορθής Πίστης. Και να στείλουμε μακριά τούς μολυσμένους ανθέλληνες. Να ματώσουμε αν χρειαστεί, αλλά Έλληνας στα δεσμά δεν θα μείνει. Και η Ελλάς θα πάρει πίσω και μόχθους και σπίτια και εκκλησιές και εδάφη. Διότι ο σταυρός με το πολεμικό το ξίφος θα κάνουν πάλι μαζί μάχη και θα την κερδίσουμε.

Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία διατρέχουν διαρκώς νέους κινδύνους που ξεχύνονται από τις προηγούμενες πληγές. Ακόμη και στην Ουκρανία, όπως ακριβώς και στη Συρία, οι ψεύτικοι επαναστάτες τής νεοταξικής αποστασίας την οποία αποκαλούν προσχηματικά ελευθερία, καταλαμβάνουν ορθόδοξα μοναστήρια και τρομοκρατούν τούς εκείθε πανάρχαια ευρισκόμενους πληθυσμούς μας. Απαγορεύουν την ελληνική γλώσσα και ζητούν ξεριζωμούς. Κάνουν εθνοκαθάρσεις.

Και στις ΗΠΑ, οι αλαζόνες τής παγκόσμιας κυβερνήσεως που σπέρνουν παντού εθνοφυλετικά ανακατώματα, αρνήθηκαν να συνομιλήσουν με αντιπροσωπεία χριστιανικών πληθυσμών εκ Συρίας που καταγγέλλουν τα εγκλήματα των ισλαμιστών τρομοκρατών. Ο γερουσιαστής Μακέιν  ξέσπασε με θυμό και αποχώρησε από τη συνάντηση, όπως λένε οι πληροφορίες που μού στάλθηκαν.

Οι δήθεν απελευθερωτές πάσης περίπτωσης είναι εκείνοι οι πληθυσμοί που συνήθως φτάνουν ως δήθεν πρόσφυγες και ως οικονομικοί τάχα μετανάστες στα ελληνικά νησιά, τις πόλεις και τα χωριά μας. Όταν τελειώσουν τούς εξανδραποδισμούς και αφήσουν πίσω τους ερείπια για να τα «φτιάξουν» οι εκλεκτοί τού Νεοταξικού Κτήνους ή όταν παυτούν από το προσκήνιο από τα διεθνή αφεντικά τους, τότε κατηφορίζουν για να κλείσουν τις διεξόδους διαφυγής τής Ελλάδος, ενάντια στο λαϊκό αίσθημα και το Εθνικό Φρόνημα.

Η Κριμαία δεν είναι μακριά από την Πατρίδα μας και το ενδιαφέρον τής περιοχής μάς αγγίζει. Η Ρωσία είναι έτοιμη να προσαρτήσει στρατιωτικά και πολιτικά την φιλική της περιοχή, όταν από την άλλη πλευρά ετοιμάζεται να εισβάλλει το γνωστό κατοικίδιο τής παγκοσμιοποίησης και καταληψίας προαιώνιων ελληνικών πατρίδων, η Τουρκία. Ναι, η Τουρκία που διαθέτει με αποδείξεις βουτηχτές πολιτικούς και στα οικονομικά, όμοιους σαν τούς δικούς μας.

Μια φορά άρπαγες και δολοφόνοι, πάντα άρπαγες και δολοφόνοι οι Τούρκοι. Όπως και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, μια φορά προδότες και βουτηχτές, πάντα προδότες και βουτηχτές. Πάρε τα κλεμμένα και δρόμο, λένε πως είπε ο Ερντογάν στο γιό του. Και αρχίνησαν κι εκεί πάλι οι τουρκοσηκωμοί.

Ο Γέροντας Παίσιος είχε πει όμως πως όταν θα μάς επιτεθούν οι Τούρκοι μες στην αναμπουμπούλα τής πολιτειακής αναταραχής, θα έχουν στρατιωτική κυβέρνηση. Και ο Πατροκοσμάς είπε πως το Ποθούμενο τής Μεγάλης Ελλάδος θα πέσει σε χρονιά που θα συμπέσουν δύο πασχαλιές μαζί. Με επικρατέστερη ερμηνεία το Πάσχα το Ορθόδοξο και το Καθολικό που φέτος πέφτουν μαζί!

Όμως οι προσκυνημένοι πολιτικοί συνεργάτες τού εχθρού, τού Εμποράκου των Εθνών με τα μνημόνια, τού Τούρκου με το Αιγαίο και την Κύπρο στα τρία μοιρασμένα και τής Μακεδονίας Μας το ίδιο, αυτοί οι λυμεώνες έχουν άλλους προσανατολισμούς. Με την ιδιότητα τού προεδρεύοντος τής ψευτοπεριούσιας ψευτοευρώπης, ταιριαστοί ψευτορωμιοί όντες, καταθέτουν «Σύμφωνο κατά τού ρατσισμού», ποινικοποιώντας τον Εθνικισμό και νομιμοποιώντας τον πολυφυλετισμό.

Τι σύμπτωση, όταν ταυτόχρονα στην Πατρίδα μας διώκεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, λιμοκτονεί ο ελληνικός λαός και υποχωρεί από τα σχολεία η Ορθοδοξία. Ενώ στο αλβανικό μόρφωμα οι Τουρκαλβανοί σκιάχτηκαν από την κυκλοφορία φωτογραφίας πέντε ενόπλων γύρω από τον Δικέφαλο Αετό τής Αυτόνομης και Ελληνικής Βορείου Ηπείρου Μας.

Ο Θεός μίλησε. Ο ελληνικός λαός έβγαλε απόφαση. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας την υλοποιεί. Και ο Ελληνικός Στρατός έτοιμος. Ελληνική και Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Είναι η Μεγάλη Πατρίδα των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων που έρχεται με τις ήρεμες καθάριες ψυχές και με το Ιερό Πάθος τού Ξίφους για την δικαίωση τής Φυλής Μας. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Ας κάνουμε το όνειρο πράξη όλοι μαζί!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 9-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 9-3-2014.


Κοσμοϊστορικές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ο κόσμος θα αλλάξει όψη δραματικά. Η παραφροσύνη οδηγεί τούς προσωρινά ισχυρούς για μία ακόμη φορά στα βήματα ενός γενικού πολέμου. Η βρωμερή Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να τοποθετήσει παντού τούς τοποτηρητές τής δικής της άνομης και ανήθικης παγκόσμιας αυτοκρατορίας.

Η ανθρωπότητα πάντοτε διέθετε και πάντα θα διαθέτει τις ισχυρές προσωπικότητες και τα ισχυρά έθνη που θα οδηγούν τις εξελίξεις στις διακρατικές σχέσεις και συνεργασίες. Όταν όμως απουσιάζουν οι Αρχές τής Τιμής, τής Πίστης, τής Ελευθερίας, τού Πολιτισμού και τού Σεβασμού μέσα στο κράτος και στο διεθνές περίγυρο, τότε οι σχέσεις θα κινούνται σε αιματηρά μονοπάτια και η συνεργασία θα παραμερίζεται από την υποταγή. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα.

Όλες οι αρχές που διασφαλίζουν την ομαλότητα στον κόσμο και τα έθνη είναι κληροδοτήματα τού Ελληνικού Έθνους επάνω στις επιταγές και τις εντολές τού Θεού. Δεν είναι διόλου υπερβολή τούτο. Όποτε το Έθνος μας κινείτο στον δρόμο των πεπρωμένων τής Ελληνικής Φυλής, όποτε υπήρχε ενότητα και ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων, το Γένος πρόκοβε και πραγματοποιούσε υγιείς αυτοκρατορίες.

Σε όλους τούς τομείς πρωτεύαμε. Στα Γράμματα, στις Τέχνες, στην πολιτειακή διαχείριση των Κοινών Ζητημάτων, στο Δίκαιο, στις Επιστήμες, στην Πολεμική Αρετή. Στην Τιμή προς τον Θεό κυρίως που μάς αξίωσε να ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος και να ανοίγουμε όλους τούς δρόμους με γνώμονα το Άνωθεν πνεύμα τής Ηθικής. Όποτε όμως έμπαινε το μικρόβιο τής διχόνοιας και οι ψεύτικες αρετές αλλοδόξων και αλλοφύλων δυνάμεων, εκεί έμπαινε η πτώση και η υποτέλεια στους νέους «δυνατούς».

Το πας μη Έλλην Βάρβαρος των Αρχαίων Ελλήνων δεν σήμαινε τη μισαλλοδοξία, αλλά την εμπράγματη ανωτερότητα τού λαού μας. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε με κομπασμό εμείς οι Έλληνες πως είμαστε οι καλύτεροι. Τα έργα μας, ο πολιτισμός μας, η επικράτηση τής δικαιοσύνης με το πνεύμα και το ατσάλι, η σοφία και η αγιοσύνη των προγόνων μας σχημάτισαν την ανωτερότητα και την πρωτοπορία τής Ελληνικής Φυλής. Και έτσι ακριβώς λάβαμε τη διεθνή αναγνώριση που σαφώς αποδεχόμαστε, σαφέστερα τη γνωρίζουμε και σαφέστατα πρέπει να την επαναφέρουμε.

Βρισκόμαστε στον καιρό των Βαρβάρων, εκείνων με τις γραβάτες και εκείνων με τα τσεκούρια. Οι ίδιοι είναι, σε δύση και ανατολή. Απλώς βγάλανε τις προβιές και μάς κάνουνε τούς φίλους, τούς δανειστές, τούς πολιτικούς, τούς θεοσεβούμενους, τούς παντοκράτορες κατακτητές που θα πρέπει να κάνουμε τις δικές τους λατρείες δικές μας. Την παγκόσμια κυβέρνηση και δική μας, την σατανική πανθρησκεία τους και δική μας, για να βγάλουμε τα χρέη και να ζήσουμε δίχως Πατρίδα και δική μας προσωπικότητα.

Όμως η Ελλάς δεν είναι ένα έθνος συνηθισμένο. Δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Κόπιασε και μάτωσε για να δημιουργήσει τον κόσμο της. Έχτισε πέτρα την πέτρα το Έθνος της και ύστερα σε κάθε δημιούργημα τοποθέτησε κι ένα Κάστρο τής Φυλής για να μην περάσει η φθορά τού μισελληνισμού. Διαπαιδαγώγησε, φιλοτέχνησε και σχηματοποίησε τον Ηρωικό Τρόπο Ζωής. Σκόρπισε σε ολάκερη την πλάση ελληνικές κοινότητες, αλλά αμέλησε να δώσει ελληνική διοίκηση στην Ελληνική Μητρόπολη. Μάς διοίκησαν ανέστιοι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες και τώρα θαρρούν πως θα μείνουν αιώνιοι και εμείς στο απόλυτο μηδέν.

Κάματε λάθος άθλιοι και τώρα θα το πληρώσετε. Άδικος κόπος ο διωγμός τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Μάταιη ενέργεια και ο διωγμός τής Ορθοδοξίας από τα σχολεία μας, ακόμη και με την στήριξη κάποιων επίορκων δεσποτάδων. Χάσιμο χρόνου και η αλλοίωση τής ελληνικής ιστορίας για να δεχτούμε ξένους αφεντάδες. Και οι διεθνισμοί, και οι ψευτοφιλίες με τούς βαρβάρους. Και οι προδοσίες που ονομάσατε ιδεολογίες. Τζάμπα πήγε το χρήμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Τα σκάνδαλα, οι «ιδιορρυθμίες», τα αλληλοκαρφώματα, η αλαζονεία, ο πλουτισμός στις πλάτες τού λαού, όλα στέλνουν την αστική κοινοβουλευτική τυραννία στα σκουπίδια τής ιστορίας. Οι καταστρατηγήσεις των νόμων και των ελευθεριών, η κατάληψη ανοίκειας εξουσίας, δεν σάς σώζουν μισέλληνες. Παντού, από το ένα άκρο έως το άλλο τής Ελεύθερης Ελλάδος, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, ακόμη και στην προσωρινά αλύτρωτη Ελλάδα που μάς περιβάλλει, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει.  

Στην Κύπρο Μας κάνανε τις γνωστές ψεύτικες δημοσκοπήσεις για να δείξουν πως οι Κύπριοι αδερφοί μας συμφωνούν να μιλήσουν και να συνεταιριστούν με τούς κατακτητές. Και ακόμη πως συμφωνούν τάχα να πουλήσουν την ελληνική μεγαλόνησο στον εμποράκο των εθνών. Βάλανε ακόμη κουβέντες των θρησκευτικών αρχών των δύο «κοινοτήτων». Για να παραιτηθεί η κυβέρνηση! Γιατί Έλληνες είμαστε κι έτσι μέλλει για πάντα να μείνουμε.

Δεν βλέπουν άραγε την Τουρκία που από την μια ζητάει ελληνικό πλούτο και γη και από την άλλη θέλει να μπει στην Κριμαία πριν τον Ρώσο; Δεν βλέπουν τα πολεμικά σηκώματα στη γειτονιά μας; Τα βλέπουν, αλλά είναι τυφλωμένοι από ξένους σκοπούς.

Εμείς όμως έχουμε πάρει ήδη τη στράτα των πεπρωμένων τής Φυλής μας. Θα δώσουμε Ελληνική Πολιτική Διοίκηση στην Πατρίδα μας. Θα φτιάξουμε Κοινωνία Πιστών και Δικαιοκριτών Ελλήνων, δημιουργών ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Κατακτητών τής Μεγάλης και Κραταιάς Ελλάδος. Κοιτίδα μονάχα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή, στο Ήθος και την Τιμή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ