ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-5-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 6-6-2010 .

ΑΘΗΝΑ 9-6-2010 .

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο γεγονός πλέον ότι ζούμε σ’ ένα κράτος που διοικείται από μια πολιτική τάξη η οποία πασχίζει να αρνηθεί και να εξοβελίσει από τις κρατικές υποθέσεις τις εθνικές ρίζες, καταβολές και παραδόσεις του λαού μας. Το έχουμε δει το φαινόμενο να εμφανίζεται στην αποβολή τού προσδιοριστικού γνωρίσματος «της Ελλάδος» από την ονομασία της Εθνικής Τράπεζας. Το έχουμε διαπιστώσει από την εκχώρηση τής οικονομικής διαχείρισης τής Ελλάδος στο ΔΝΤ και το σύνολο των οικονομικών μηχανισμών τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Και ενώ παρέχουμε σωρηδόν δικαιώματα στην Τουρκία με τον περιορισμό τού γεωγραφικού εύρους των αναχαιτίσεων των τουρκικών αεροσκαφών, μέσω των ενιαίων νατοϊκών δογμάτων, αλλά και μέσω των τάχα τουρκικών μειονοτήτων που αρχίζουν να αναδύονται, η Καθεστηκυία Τάξη τής Πατρίδος μας έχει βαλθεί να εγκαταλείψει και τους τελευταίους δεσμούς που την συνδέουν με τους γηγενείς πολίτες αυτής της χώρας και την ελληνική περιφέρεια. Σ’ αυτό λοιπόν το πλαίσιο έχει εισαχθεί η λογική τής αποκέντρωσης των εξουσιών που θα στηριχθεί στο περίφημο σχέδιο «Καλλικράτης».

Φαίνεται πως η κυβέρνηση τού ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη έφεση στην παραχώρηση εξουσιαστικών δικαιωμάτων. Με μεγάλες διακρίσεις και παράσημα σε αποκεντρωτικές ενέργειες. Από την μεγάλη αποκέντρωση εξουσιών που πραγματοποιεί με την εκχώρηση αποφάσεων στους μηχανισμούς τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης, που πρόσφατα ζήτησε και ο πρωθυπουργός Παπανδρέου, και τους διεθνείς τοκογλυφικούς οργανισμούς για την κάλυψη τάχα των ελλειμμάτων και χρεών, την μικρή «αποκέντρωση» κάποιων δήθεν αντιεξουσιαστών που σκάνε μύτη όταν έρχονται τα δύσκολα και εσχάτως τον ταλαίπωρο Καλλικράτη. Τον γνωστό αρχιτέκτονα τού Παρθενώνα που βλέπει τους ελληνόφωνους τής εξουσίας «μας» να αμαυρώνουν το όνομά του με τα δικά τους σχέδια.

Ο έλεγχος τής Ελλάδος για τους ολετήρες τής ζωής μας περνάει σ’ όλη την διαδρομή του από την διαχείριση τού χρήματος. Διαχείριση που κλείνει στόματα συστημικά, παίρνει ψωμί και εργασία από τον Έλληνα εργαζόμενο για να μην μπορεί να αντιδράσει, διαφθείρει το κράτος και πουλάει μακριά από τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια την Ελλάδα. Αλήθεια, πως γίνεται να πηγαίνουμε στο ΔΝΤ για να μην αντιμετωπίσουμε την στάση πληρωμών και να αναδομούμε τον διοικητικό χάρτη τής χώρας δήθεν για λόγους συμμαζέματος τής κρατικής μηχανής και των υπαλλήλων της και παράλληλα να ανακοινώνονται μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπές δώρων, μεγιστοποίηση των συντάξιμων χρόνων και απελευθέρωση απολύσεων;

Το σχέδιο «Καλλικράτης» αλλάζει άρδην τον χάρτη της χώρας, δημιουργώντας μεγάλα γεωγραφικά και διοικητικά διαμερίσματα, τις λεγόμενες Περιφέρειες που απλώνονται στην έκταση των γνωστών μας νομαρχιών. Παράλληλα αυτές οι Περιφέρειες θα αναλάβουν μεγάλους τομείς δραστηριότητος που είχε έως σήμερα το Κράτος. Τομείς που έχουν να κάνουν με την παιδεία, την μετανάστευση και πολλές ακόμη πρώην αποκλειστικά κρατικές υποθέσεις. Πρόκειται για ευθύνες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες στον πολίτη, την κοινωνική συνοχή, ακόμη και την μετάλλαξη τής ελληνικότητας που έχει επιτευχθεί από την ξένη εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση. Όσον αφορά την δήθεν εξοικονόμηση χρημάτων που λέει η κυβέρνηση, την διαψεύδουν τα οικονομικά αιτήματα των δήμων προκειμένου να αναληφθούν επιτυχώς τα δυσβάσταχτα νέα καθήκοντα.

Το ζήτημα πάντως είναι πρώτιστα και κύρια εθνικό αφού με το σχέδιο «Καλλικράτης» εκχωρούνται στις νέες Περιφέρειες διαστάσεις ημιαυτόνομων κρατιδίων και ξεκινάει μια διαδικασία ομοσπονδιοποίησης της Ελλάδος με την εμφάνιση μικρών ομόσπονδων κρατιδίων, προσφέροντας βάση για το τεμάχισμα τού Εθνικού μας Κράτους. Απόδειξη είναι ότι οι Τούρκοι, μετά τις συζητήσεις που είχε ο Ερντογάν εδώ για την εκλογή μουφτήδων και την «τουρκική» μειονότητα», ήδη πανηγυρίζουν για το σχέδιο «Καλλικράτης» που θα σχηματοποιήσει την ανεξάρτητη Δ. Θράκη που περιμένουν και σχεδιάζουν. Οι δε τουρκικές επενδύσεις με τράπεζες, νοσοκομεία και πανεπιστήμια έχουν αρχίσει, αφού αυτές οι αρμοδιότητες περιλαμβάνονται στις μέριμνες τού «Καλλικράτη».

Την ίδια στιγμή κάποια πράγματα αποκρύπτονται. Αποκρύπτεται η συνεχής έξαρση τής εισόδου λαθρομεταναστών στην Θεσπρωτία, κυρίως Αλβανών, που μας διεκδικεί η Αλβανία. Αποκρύπτονται οι αυξανόμενες φυλετικές συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών στο κέντρο τής Αθήνας. Αποκρύπτεται ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στο σπίτι τού δημάρχου Χιμάρας, προέδρου τής Ομόνοιας και αγωνιστή των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών Β. Μπολάνου.

Αποκρύπτονται οι απειλές τής Τουρκίας σε βάρος τής Κύπρου με το να μην αναγνωρίζει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και τις συμφωνίες της για τον καθορισμό ΑΟΖ και τις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Αποκρύπτονται οι ασκήσεις που κάνουν οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βουλγαρίας, ένα δίδυμο καθόλου φιλικών προθέσεων έναντι της Ελλάδος. Έχουμε φυσικά τις ελληνοϊσραηλινές ασκήσεις που διεξάγονται, αλλά δεν γνωρίζουμε τις πλήρεις προθέσεις, καθώς οι σχέσεις μας με το Ισραήλ διαπνέονται από αρνητικά και συγκρουσιακά φαινόμενα και συμφέροντα, αλλά και διαφορετική κοσμοθεώρηση.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός αγωνίζεται ξεκάθαρα για την διατήρηση τού εθνικού χαρακτήρα τού Κράτους μας και την ακεραιότητά του μακριά από πολυπολιτισμικότητες. Δεν ανταλλάσσουμε το αίσθημα τής ελληνικότητας χάριν των διαλυτικών αποκεντρώσεων και δεν σκορπάμε την ενέργεια τού ελληνικού λαού στα παιχνίδια των πάσης φύσεων ανθελλήνων. Ο στόχος είναι μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα με ηγεσία Εθνική και Κοινωνική στην υπηρεσία των Ελλήνων και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: