ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 4-9-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 8-9-2011 .

ΑΘΗΝΑ 15-9-2011 .


Η ακήρυχτη συνθηκολόγηση του νεοταξικού καθεστώτος της πατρίδος μας προς την Τουρκία και το διεθνιστικό νεοταξισμό δεν έχει τελειωμό και η εθνική μας κατρακύλα σταματημό. Το σκύψιμο του αυχένα και η απουσία της Ελληνικής πολιτείας από τη Θράκη και το Αιγαίο όπου διακυβεύονται η οικονομική μας αυθυπαρξία και η εθνική μας κυριαρχία έχουν παραδώσει τις ακριτικές μας περιοχές, αυτά τα ζωτικά κάστρα επιφυλακής και ανάπτυξης ταυτόχρονα για τον Ελληνισμό μας, στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας.

Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη και από στρατηγικής απόψεως αφού τα ακριτικά σημεία στον Βόρεια και τη Νησιωτική Ελλάδα αποτελούν προκεχωρημένα φυλάκια που η ασφάλεια ενός εκάστου στηρίζει ουσιαστικά ολόκληρη τη συνοριογραμμή της Πατρίδος μας. Παράλληλα η ενεργειακή κόντρα που εξελίσσεται με αφορμή την εξόρυξη του κυπριακού φυσικού αερίου δημιουργεί ένα συγκρουσιακό κλίμα που θα συμπεριλάβει την Ελλάδα όσο κι αν κωφεύει η ελληνόφωνη πολιτική ηγεσία, όταν Τουρκία και Ισραήλ ερίζουν με τις αποσύρσεις διπλωματών.

Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής χρηματοδοτεί μέσω της διαχείρισης ενός προγράμματος μυστικών κονδυλίων συγκεκριμένα και επιλεγμένα μειονοτικά ΜΜΕ προκειμένου να προσεταιριστεί τους Έλληνες μουσουλμάνους της Ελεύθερης Θράκης στον επιδιωκόμενο παντουρκισμό για τη μετατροπή της Θράκης σε τουρκική επαρχία. Η χρηματοδότηση των αναφερόμενων τουρκόφωνων ΜΜΕ έχει αναφερθεί στην ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα» μέσα από τους κλαυθμούς και τα παράπονα που έχει εκφράσει η μειονοτική εφημερίδα «Μπουλτέν» της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τον εκδότη της Σαλήμ Αχμέτ, από τη στιγμή που ανέλαβε πρόξενος ο γνωστός Σάρνιτς «ακολουθεί μια πολιτική διακρίσεων σε βάρος της εφημερίδος «Μπουλτέν» στερώντας από την εφημερίδα μας κάποιες από τις δυνατότητες που παρέχονται από την Τουρκία σε άλλες μειονοτικές εφημερίδες»!

Την ίδια στιγμή ο «Έλληνας» βουλευτής τουρκικών συμφερόντων, ο σοσιαλιστής Μάντατζη και ο αγαπημένος της Άγκυρας ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ λειτουργούν ως Τούρκοι αξιωματούχοι και επικυρίαρχοι της περιοχής προειδοποιώντας παράλληλα σε τοπικές συνευρέσεις Έλληνες αξιωματούχους εγκαλώντας τους να μιλούν στην τουρκική γλώσσα. Σε μια τέτοια συνεύρεση πανηγυριού ο Μάντατζη μετέφερε μια αγκαλιά χαιρετισμούς από τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου και ετοιμαζόταν, όπως είπε να πάει στη Ρόδο προκειμένου να συναντήσει τους υποτιθέμενους Τούρκους των Δωδεκανήσων. Και ο Μετέ παρατήρησε έντονα τον πρόεδρο ενός συλλόγου επειδή μίλησε ελληνικά!

Ωστόσο ο πρωθυπουργός Παπανδρέου τηλεφωνεί στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν προκειμένου να εκφράσει την ικανοποίησή του για την απόφαση της υποτιθέμενης επιστροφής των περιουσιών της ελληνικής μειονότητας. Ταυτόχρονα οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν τον προγραμματισμό της αναβληθείσης λόγω των τουρκικών εκλογών συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας προκειμένου να προχωρήσουν οι ελληνικές παραχωρήσεις στις ορέξεις της Τουρκίας.

Παράλληλα ο Νταβούτογλου, όπως γράφτηκε στην τουρκική εφημερίδα Βατάν, δίχως τάχα να βλέπει θέμα καλής θελήσεως, ζητάει από την Ελλάδα ως ωραίο παράδειγμα για τις χώρες της περιοχής την επιστροφή των ακινήτων που πέρασαν από την οθωμανική αυτοκρατορία στους εκεί «ομογενείς» της Τουρκίας όπου διαβιούν ως υπήκοοι! Για μια αμφίβολη δηλαδή πράξη υπό καθεστώς χρόνιου διωγμού των Ελλήνων από τις μικρασιατικές εστίες μας η Άγκυρα ζητάει γη και ύδωρ, τουρκικό πόδι κανονικά δηλαδή στην Ελεύθερη Θράκη.

Πρόσφατα άλλωστε είχαμε την περιοδεία υπό τουριστικό μανδύα του Τούρκου Αντιπροέδρου Μπαμπατζάν στα Πομακοχώρια και την Καβάλα. Ο δε Τούρκος αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ενώσεως Μπαγίς είχε το θράσος μέσα από την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν να απειλήσει την Κύπρο στο ζήτημα της ΑΟΖ και του φυσικού της αερίου πως αν προχωρήσει, η Τουρκία θα ενεργοποιήσει τον στόλο της που εκπαιδεύει, όπως είπε ο τουρκομογγόλος, γι’ αυτόν τον λόγο. Ο εν λόγω βάρβαρος δεν δίστασε να απειλήσει με την επανάληψη παλαιότερων βιαιοτήτων.

Στο μεταξύ αναβολή σημειώθηκε στις προγραμματισμένες ασκήσεις των πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδος και Ισραήλ που επρόκειτο να συμβούν από 15 έως 23 Σεπτέμβρη σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Είχε μάλιστα κανονιστεί για το λόγο αυτό η μεταστάθμευση 20 ισραηλινών αεροσκαφών σε ελληνικά αεροδρόμια. Όλα δείχνουν ότι ο λόγος της αναβολής είναι η αστάθεια που επικρατεί στην περιοχή πριν τη μεγάλη ανάφλεξη. Από την άλλη πλευρά η ισραηλινή εταιρία φυσικού αερίου Delek ζητάει ρόλο και μερίδιο στο φυσικό αέριο του οικοπέδου «Αφροδίτη», να εφοδιάζει με αέριο την Κύπρο μέχρι να αποκτήσει το δικό της και τη δημιουργία κοινοπραξίας με την Κύπρο για την κατασκευή τερματικού για την υγροποίηση φυσικού αερίου.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα παζαρεύει τα δικαιώματά της με την Τουρκία κλείνοντας στρατιωτικούς σχηματισμούς και καταργώντας κέντρα νεοσυλλέκτων, μεραρχιών, μονάδων και στρατιωτικών αεροδρομίων. Και μάλιστα στις πλέον ζωτικές περιοχές όπως Ορεστιάδα, Ξάνθη, Καβάλα, Κω και αλλού. Και ενώ η Ελλάς ξαρματώνεται, στο Τυχερό Έβρου προχωράει η εξωφρενική ιδέα μνημείου πεσόντων λαθρομεταναστών όπως μαθαίνουμε, οι οποίοι προωθούνται εκ Τουρκίας και αρκετοί εξ αυτών έχουν τραβήξει επικίνδυνες φωτογραφίες ακριτικών μας περιοχών.

Φτάνει πια. Το μείζον πρόβλημα για την Πατρίδα μας είναι η θωράκιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Κι αυτή η θωράκιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα από τη Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που πρέπει οπωσδήποτε να ανέλθει στην εξουσία της Πατρίδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: