ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 24-10-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-10-2011 .

ΑΘΗΝΑ 28-10-2011 .


Η λαϊκή κυριαρχία και η ελευθερία της Πατρίδας μας έχουν καταλυθεί τυπικά και ουσιαστικά. Η Ελλάς έχει περάσει στην καθολική εξουσία της νεοταξικής επικυριαρχίας. Δεν ανήκει τούτες τις ώρες στους Έλληνες. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι από εδώ και μπρος κάθε δόση χρηματοοικονομικής «βοήθειας» θα φέρνει όλο και πιο κοντά το τέλος μας. Κάθε δόση θα εξακολουθήσει να φέρνει νέα δολοφονικά μέτρα, περισσότερη φτώχια για τους Έλληνες, λιγότερη Ελλάδα και περισσότερο χρήμα στις τράπεζες και τα θησαυροφυλάκια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Μας είπανε λοιπόν οι «φίλοι» μας οι «Ευρωπαίοι» ότι μας δίνουν τελικά την έκτη δόση. Μα φυσικά, αφού έτσι θα πάρουν αυτό που θέλουν και θα συντηρήσουν το σάπιο πολιτικό καθεστώς «μας». Γιατί η μη χορήγηση της έκτης δόσης θα συνεπαγόταν την πιο γρήγορη πτώση των πολιτικών τους υπαλλήλων που πρέπει εμείς να πετύχουμε για να υπάρξει ελληνικό μέλλον. Όμως την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται στα ψιλά γράμματα των καθεστωτικών φυλλάδων και όπως μαρτυρούν κυρίως τα ίδια τα μάτια μας, οι Έλληνες άστεγοι αυξάνονται στοιβάζοντας τα υπάρχοντά τους σε πρόχειρες κατασκευές στο δρόμο. Οι δε άνεργοι θα φορολογούνται οριστικά πλέον αν έχουν κάποια γονική στήριξη.

Τα συστημικά παιχνίδια με το κούρεμα ομολόγων και χρέους στο ζήτημα της συμμετοχής των ιδιωτών του χρηματοοικονομικού τομέα δίνουν και παίρνουν. Το αρχικό ποσοστό του 21% ξεπεράστηκε και πετάει για το 40% και βλέπουμε. Πλήρης επικράτηση των γερμανικών θέσεων που δεν έχουν φυσικά και τόσο γερμανικό άρωμα. Αυτό όμως που δεν λέγεται είναι τι σημαίνει αυτό το διαβόητο κούρεμα. Διότι πολύ απλά σημαίνει μεγέθυνση χρόνου αποπληρωμής, περισσότερο χρέος, ουσιαστικά εξασφάλιση μη πληρωμής, περισσότερες λαϊκές θυσίες υπέρ των ιδιωτών, δηλαδή των τραπεζών, περισσότερα χαράτσια. Όταν η τράπεζα κάνει «θυσίες», τις «θυσίες» τις αναπληρώνει ο πολίτης.

Έχουμε λοιπόν την πλήρη αποδοχή των στημένων οφειλών ως δήθεν ελληνικών. Στο μεταξύ η σοσιαλιστική κυβέρνηση βάζει στο παράνομο φοροεισπρακτικό της κυνήγι πρόσθετα θεσμικά κίνητρα. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι μετατρέπει τη ΔΕΗ και τους ιδιώτες παρόχους σε εισπράκτορες δίνοντάς τους ποσοστό 0,25% από το τέλος ακινήτων!

Χαράτσια βέβαια πέφτουν επιπλέον στην υγεία και την παιδεία. Συντάχτηκε λοιπόν από το υπουργείο υγείας ένας κατάλογος ασθενειών με τις αντίστοιχες ημέρες νοσηλείας που καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία για κάθε ασθένεια. Τα περίφημα κλειστά ενοποιημένα νοσήλια. Αν κάποιος δυστυχής Έλληνας απαιτηθεί να νοσηλευτεί για περισσότερες ημέρες, θα πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο μέσω της εφορίας. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στο λογαριασμό, θα κινδυνέψει με απώλεια περιουσιακών στοιχείων!

Στην δε παιδεία τα συνεχόμενα χάλια της Πολιτείας με την έλλειψη βιβλίων και δασκάλων επεκτάθηκαν ως την χειμαζόμενη και κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο όπου τα σχολειά μας απειλούνται με λουκέτα και τα ελληνόπουλα ωθούνται σε αλβανικά σχολεία λόγω οικονομικής κρίσης πάντα!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής ένας στους πέντε Έλληνες είναι άνεργος. Ποσοστό που αυξάνεται όμως αν επεκταθεί η έρευνα πέραν των καταγεγραμμένων στοιχείων. Το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούλιο του 2011 ήταν στο 16,5% έναντι 12% του περσινού Ιουλίου και 16% τον Ιούνιο του 2011. Δηλαδή μέσα σ’ ένα μήνα έχασαν τη δουλειά τους 26591 Έλληνες! Οι Έλληνες άνεργοι έφτασαν τους 820276.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το γνωστό πρακτορείο Ρώυτερ, κορυφαίος αξιωματούχος της «Ε»Ε έκανε λόγο για παρέμβαση στα ενδότερα της Ελλάδος με την άσκηση εκτελεστικής εξουσίας από Ευρωπαίους αξιωματούχους. Ειδικότερα στις αποκρατικοποιήσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες, στα ξεπουλήματα περιουσίας και ψυχών δηλαδή, και όχι μόνο. Στον εν λόγω αξιωματούχο αποδίδεται η φράση «Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων»!

Επειδή όμως στις αποικίες υπάρχουν και οι εξεγέρσεις, σκοπεύουν να μας φέρουν την άμεση ξένη διακυβέρνηση δίπλα στην έμμεση ελληνόφωνη ως νέα τεχνική βοήθεια! Μάλιστα η ξένη διακυβέρνηση θέλουν να τεθεί ως επόμενος όρος για την επόμενη δόση. Εκπρόσωπος της «Ευρωπαϊκής» Επιτροπής το διέψευσε. Η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ όμως γνωστοποίησε ότι θα επιδιώξει να εγκριθεί η μόνιμη επιτήρηση από την τρόικα των χωρών που έχουν τεθεί υπό «ευρωδιάσωση»!

Το ελληνόφωνο καθεστώς ενορχηστρώνει πολυνομοσχέδια και συναινέσεις αλλά στην τελευταία απεργία είδαμε τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ να σχηματίζουν αλυσίδα προστασίας μπροστά από τη Βουλή παρέα με λαθρομετανάστες σημαιοφόρους, τους κουκουλοφόρους αριστεριστές να εξαπολύουν το οπλοστάσιό τους εναντίον του διαμαρτυρόμενου λαού, μια απώλεια ζωής και τα δακρυγόνα της αστυνομίας να προστίθενται στο αλαλούμ. Αλλά για το ΚΚΕ την ευθύνη είχαν τάχα οι…Εθνικιστές. Ευφάνταστη διαπίστωση που υπηρετεί την κοινή στοχοποίηση του μόνου φόβου σοσιαλφιλελεύθερων και κομμουνιστών: την ενοποίηση των Ελλήνων από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.

Μας κλέβουν την Πατρίδα μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Ας τους δείξουμε ότι η Ελλάδα και η λευτεριά μας δεν πωλούνται και οι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να χαθούν. Χρειάζεται ουσιαστική Εθνική Αντίσταση στην νεοταξική εισβολή. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα Εθνικοκοινωνικό Κράτος που θα αρνηθεί ξένα βάρη και το ξενοκίνητο καθεστώς και θα στηριχθεί αποκλειστικά στην Ελληνική Εργασία και τον ελληνικό παραγωγικό πλούτο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

http://karachalios-spiros.blogspot.com

No comments: