ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

O ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 16-11-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 15-11-2012.
ΑΘΗΝΑ 18-11-2012.


Τέρμα οι θρήνοι και τα κλάματα. Τέρμα και οι θριαμβολογίες ανάμεικτες με τις απειλές του ελληνόφωνου και του βάρβαρου μισελληνισμού. Τώρα πάμε για γλέντι εθνικό και λαϊκό. Τώρα είναι ο καιρός για την μεγάλη χαρά του αυθεντικού ελληνισμού μας.

Σταματήστε τα ουρλιαχτά όλοι εσείς που μας μισείτε. Γιατί η αγάπη για την πατρίδα και το έθνος το ελληνικό, το ασίγαστο πάθος για λαό και στρατό ελληνικό είναι ανώτερο όλων των άλλων των μικροτήτων και των δουλοπρεπειών. Η Φιλοπατρία είναι Εθνικισμός. Και ο Εθνικισμός είναι το απροσπέλαστο ιδεολογικό άρμα που σαλπίζει και φέρνει την ελευθερία μαζί με την μεγαλοσύνη σε κάθε γωνιά της υπόδουλης Ελλάδος, για κάθε Έλληνα εντός μα και εκτός από τα προσωρινά μας σύνορα.

Τα δε σύνορα είναι προσωρινά όχι γιατί θα μας τα μικρύνουν οι τόκοι του διεθνιστικού νεοταξισμού, ο πολιτικάντικος δωσιλογισμός, η Τουρκία και οι λοιποί ψευτογείτονες που καμώνονται ως νεοταξικοί δορυφόροι τα «κράτη». Δεν είναι προσωρινά γιατί φοβίζουν κανέναν ή έχουν αντίκρισμα οι ποικίλες μισελληνικές διεκδικήσεις τους με προσημειώσεις και όπλα. Είναι προσωρινά γιατί έχει άλλη γνώμη ο Θεός. Και ο Θεός αγαπά τη Δικαιοσύνη που θέλουν τα παιδιά της Ελλάδος. Το μεγάλωμα εθνικής κυριαρχίας, συνόρων και εδαφών ελληνικών.

Οι προετοιμασίες της Τουρκίας δείχνουν το αίσθημα του φόβου που τη διακατέχει. Πίσω από την αλαζονεία και τα νεοοθωμανικά σχέδια κρύβεται η ανασφάλεια από το κενό που την έχει οδηγήσει ο απομονωτισμός της εξ ανατολών. Έχει βέβαια σχέδιο και στρατηγικό προσανατολισμό. Έχει και αποστολή αφού η συνύπαρξη των τόκων της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας και των «γειτονικών» όπλων δεν είναι τυχαία. Τα όπλα αυτά αποτελούν τον τακτικό στρατό των εμπόρων των εθνών. Οι απειλές και οι επενδύσεις τάχα από αμφότερες τις πλευρές σηκώνουν το πέπλο της αμαρτίας.

Οι Τούρκοι όμως κι όλα τα υπόλοιπα χαμερπή όντα δεν έχουν αυτό που έχει η Ελλάς. Δεν έχουν ιστορία θυσιαστικών αιμάτων και πολιτισμών. Δεν έχουν το δέσιμο του Έλληνα με τη γη του και το σπιτικό του που τον κάνουν να πολεμά με σθένος προκειμένου να υπερασπιστεί έστω και ένα λιθάρι. Δεν έχουν χτίσει κοσμοκρατορίες Δικαίου και Ανάπτυξης που τις ευγνωμονούν ακόμη και σήμερα οι λαοί που ποτίστηκαν με πνεύμα ελληνικό.

Δεν έχουν σε καμία περίπτωση Ηθικό Ατσάλι και Πολεμική Αρετή που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός. Ένας Στρατός που ακόμη και μέσα από τις παρελάσεις της πατρίδος που ξεπουλούν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες βροντοφωνάζουν πως ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Ο Ελληνισμός δεν δημιουργείται μέσα από χρεόγραφα, παράνομες πολιτογραφήσεις, υπόγειες παράνομες συμφωνίες, αντεθνικές συνάξεις και συγκυριαρχίες, οθωμανικές «κληρονομιές», λαθροεποικισμούς και λοιπές τεχνητές οπισθοχωρήσεις. Ο Ελληνισμός γεννιέται μέσα από αίματα Τρανών Αγωνιστών και Ηρώων. Ξεπετιέται μέσα από την Ανώτερη Διανόηση φιλοσόφων και την άμεση εφαρμογή του ήθους και της αξιοπρέπειας, της πολιτισμικής γέννας που απαιτεί δύο πράματα για να ανθίσει. Λευτεριά και χώρο ζωτικό. Να μην μείνει κανείς εχθρός σε χώμα ελληνικό.

Οι Έλληνες ζητούν με θέρμη να δουν στην πρώτη γραμμή της αναγεννητικής μας πορείας τον Ελληνικό Στρατό δίπλα στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Ζητούν να δουν τις πολεμικές σημαίες της Φυλής μας να ανεμίζουν υπερήφανες σε αγέρα ελληνικό. Να λευτερώνουν αληθώς απέναντι στις πέτσινες πολιτικές «δεσμεύσεις» κάθε πόλη και κάθε γειτονιά από τους ξένους εισβολείς. Όποιο ένδυμα κι αν φορούν. Όποια ιδιότητα κι αν φέρουν.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ανηφορίσουν στο δρόμο της Δόξας και της Τιμής αποκρούοντας τους ανθέλληνες που ζητούν να πάρουν κι άλλα εδάφη ελληνικά. Και θα κάνουν τα στρατεύματα του εχθρού γέφυρα που θα μας φέρει μπροστά σε κάθε σκλαβωμένη πατρίδα. Μπροστά στην Αιώνια Πρωτεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας Στρατιώτης είναι απόγονος του Λεωνίδα κι όχι του Εφιάλτη. Όταν του ζητούν να κάνει στην άκρη, εκείνος εφορμά και τιμωρεί. Όταν του ζητούν αιμάτινο φόρο, εκείνος δίδει φόρο στην πατρίδα το Τίμιο Αίμα του. Όταν όλοι οι μισέλληνες του κόσμου ορμούν με σιγουριά για φωτιά και πλιάτσικο, τότε εκείνος ως γνήσιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου απαντάει με εκστρατείες λύτρωσης και εθνικής κάθαρσης, ορθώνοντας Ελλάδα Μεγάλη και Κοσμοκρατόρισσα.

Όταν όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά, τότε μια φωτεινή προσωπικότητα κινείται μεθοδικά, με Πίστη μέσα στο σκοτάδι για να φέρει το γλυκοχάραμα και τις χρυσές αχτίδες του Ελληνικού Ήλιου. Είναι ο Εθνικός Στρατός μας που σκίζει τον ορίζοντα με το σύνθημα που φοβίζει τον βάρβαρο ανατολίτη. Ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε, θα μπούμε στην Τουρκία. Ένα σύνθημα εφάμιλλο με εκείνο του Έλληνα Εθνικιστή που λέει πως θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη. Είναι το ιερό χρέος κάθε Έλληνα που δεν δέχεται τυραννία συγκαιρινή και δεσμά αιώνων να διοικούν τα παιδιά μας, τα αδέλφια μας και τις πατρίδες μας.

Ο δρόμος Μας ξεκινάει από την Αθήνα και την εξουσία της Ελλάδος και περνάει εμπρός από την Αγία Σοφία και την Πόλη των Κωνσταντίνων. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 



 


 
 

No comments: