ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 1-9-2013.
ΑΘΗΝΑ 1-9-2013.


Μάς λέγουν όλοι οι ψύχραιμοι και οι «σοφοί» τού κατοχικού καθεστώτος πως πρέπει να εξυγιάνουμε το κράτος και να πληρώσουμε τα χρέη μας για να πάμε μπροστά. Να ελαφρύνουμε το κράτος από τα περιττά βάρη, να γίνουμε ελκυστικοί στους ψευτοσυμμάχους εμποράκους των εθνών και να βαδίσουμε ήσυχα και φρόνιμα στον σύγχρονο κόσμο τής ευημερίας.

Αυτός ο σύγχρονος κόσμος όμως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και ζητά κάποιες προϋποθέσεις για να υποδεχτεί την πελατεία του. Θέλει στη θέση τού Έθνους την παγκόσμια κοινότητα. Θέλει στην θέση των εθνικών κυβερνήσεων μια υπερεθνική ελίτ που θα συντάσσει νόμους και εντολές, ενώ θα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τούς λαούς. Θέλει τούς Ναούς τής Πίστης κατεδαφισμένους και τούς Πιστούς στα πόδια τού Άρχοντα τού Σκότους. Να ξεχάσουμε τούς προγόνους μας, τις εθνικές και τις θρησκευτικές εορτές και μνήμες.

Αυτά όλα σημαίνουν πως η οδός τής υποτιθέμενης σωτηρίας που προτάσσει ο ντόπιος και διεθνής Νεοταξισμός περνάει από την ισοπέδωση τής Εθνικής μας Παράδοσης. Σημαίνει πως πρέπει να αμνηστεύσουμε την προδοσία και τη διαφθορά από τις βαρύτατες ενοχές τους, αφού δικά τους ολότελα και ιδιωτικά είναι τα χρέη τα δήθεν εθνικά που ήρθαν για να ακρωτηριαστούνε κοινωνικά δικαιώματα και εθνική γη. Να τούς αμνηστεύσουμε, γιατί έτσι θα μάς κάνει δεκτούς στο σύγχρονο κόσμο τού ηλεκτρονικού, τού οικονομικού και τού στρατιωτικού του ελέγχου το αφεντικό τους, ο παγκόσμιος σιωνισμός.

Ο σύγχρονος κόσμος όμως θα πρέπει πρώτα να ανακαινισθεί και να επιστρέψει στις ρίζες του. Στην Πίστη τού Ζώντος Θεού, στο Σεβασμό τής Αυτοτέλειας και τού Αυτοδιοίκητου των Εθνών, στις Αρχές τού Ελληνικού Πολιτισμού, στον Σεβασμό τού Ανθρώπου. Ο σύγχρονος κόσμος δεν είναι αυτός που παράγει τεχνολογία για να ποδηγετήσει και να σκλαβώσει ανθρώπους αλλά για να υπηρετήσει τον άνθρωπο. Αλλά αυτός ο ιδανικός κόσμος είναι ο Ελληνικός Κόσμος κι όχι το σκλαβοπάζαρο τής Παγκοσμιοποίησης. Τα δε ζητήματα τού Ελληνικού Έθνους όπως και κάθε ελεύθερου έθνους τα ρυθμίζει το Έθνος.

Το Έθνος ασκεί πολιτική διοίκηση κι όχι το διεθνές συνονθύλευμα. Η Ελληνική Φυλή είναι οι πολίτες τού Ελληνικού Έθνους και οι Έλληνες είναι αυτοί που καθορίζουν Πολιτισμό και Νόμους με γνώμονα την Εθνική και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Οι διαπροσωπικές επαφές και η κοινωνική αλληλεγγύη δημιουργούν υγιή και ασφαλή κοινωνία κι όχι το πάτημα τού κουμπιού και οι εποικισμοί τής Πατρίδος με αλλογενείς και αλλοθρήσκους τεχνοκράτες και λαθροεισβολείς. Ο Άνθρωπος παράγει την Κοινωνία του και ο Έλληνας την Ελλάδα του. Όχι οι σάπιοι ξωμερίτες που παρεισέφρυσαν ανάμεσά μας σαν τις βδέλλες.

Δεν είναι δικός μας ο άφιλος, άπατρις και αντίχριστος σύγχρονος κόσμος που μάς περιβάλλει. Είναι αυταρχικός, στενόκαρδος και στενόχωρος για να υποδεχθεί τον Ελεύθερο Ελληνισμό μας. Και δεν είναι σίγουρα εκσυγχρονισμός να βαδίζουμε σε μια άκοπη και επίπλαστη ευημερία ως ράθυμες υπάρξεις που πρέπει να πατήσουμε επάνω στο ελληνικό αίμα που ρέει ως ανθρωποθυσία στον παγκόσμιο και άνομο εξουσιαστή. Εκσυγχρονισμός είναι να δίδεις καρδιά, ψυχή, σθένος, πυγμή και πίστη για να μπορεί ο λαός σου να είναι αυτάρκης και δημιουργικός, το δε Ελληνικό Έθνος ανεξάρτητο και μεγάλο.

Μια Εθνική Κοινότητα αυτοσυντηρούμενη, δίκαιη και εκπολιτίστρια. Αυτή είναι η Ελλάδα που θα διατηρήσει την αληθινή της φύση μέσα από την τήρηση τής Εθνικής της Παράδοσης. Αυτό ακριβώς είναι το Έθνος που πρόκειται να οικοδομήσει το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς. Θα τιμήσουμε τα Πάτρια. Θα ανυψώσουμε το Ελληνικό Ήθος και την Ελληνική Οικογένεια ενάντια στους μαστροπούς και τούς κίναιδους που κερνάνε το θάνατο στις «σύγχρονες» κοινωνίες τους. Θα δώσουμε ζωή στην Ελληνική Γη που θα βλαστήσει Αγαθά, Πλούτο και Καλαισθησία.

Η φιλοπονία, η φιλοσοφία και η φιλοπατρία είναι η οδός που ταιριάζει στη Φυλή μας. Χέρια, σκέψη και δράση, όλα στην υπηρεσία τού Ελληνισμού που θα εξουσιάζει την ύπαρξή του και θα ασκεί καταλυτική επιρροή στην οικουμένη. Η λογική, η παρατήρηση και η ενεργητικότητα θα επιστρέψουν εκεί που έκαμαν κατάληψη έως τις μέρες τής σήψης η παράνοια, η δουλική νέκρωση και η παθητικότητα. Διότι όταν σού καίνε οι λαθροεισβολείς Έλληνες γερόντους, δεν αδρανείς από φόβο και «ανθρωπισμό». Όταν ονομάζουν δημοκρατία την κατάργηση τού Εθνικού Συναισθήματος και ανάγκη την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στον «σύγχρονο κόσμο» δεν κάθεσαι φρόνιμος.

Αυτόν τον σύγχρονο κόσμο που γκρεμίζει Ναούς και μισεί Χριστό και Ελλάδα δεν τον θέλω και δεν τον αναγνωρίζω. Στο κάτω – κάτω τής γραφής αν το κάνω, θα είναι σαν να αποδέχομαι το καθεστώς και τον θάνατο τού Ελληνισμού που φέρνει. Αλλά αυτό δεν το επιτρέπω και δεν θα συμβεί ποτέ. Θάνατος στον εκσυγχρονισμό τού Νεοταξισμού και στον Νεοταξισμό τον ίδιο. Ζωή και Ισχύς για την Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα! Ουδείς ανώτερος ημών των Ελλήνων.

Θέλουμε να κτίσουμε Νέο και Γερό Ελληνικό Πολιτισμό και θα το πράξουμε. Θέλουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη με γνώμονα το Ελληνικό Ήθος και την Αξιοσύνη και θα το επιτύχουμε. Θέλουμε ενωμένους και ελεύθερους όλους τους Έλληνες. Εργώδεις και Εθνικά Υπερήφανους. Αυτή η Σύγχρονη Ελλάδα είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: