ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-2-2014.
ΑΘΗΝΑ 23-2-2014.


Το βασικότερο οργανικό κύτταρο τού Έθνους είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κοινοτικός τρόπος ζωής τού Ελληνισμού κατά Ίωνα Δραγούμη και κατά τον μακραίωνο τρόπο πολιτικής διοίκησης των Ελλήνων γενικότερα. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, τα δικά τους έθιμα, ενίοτε και συνθήκες ζωής, αποτελώντας όλες μαζί τα κάστρα τής Ελληνικής Καστροπολιτείας.

Για τον Λαϊκό Εθνικισμό, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να διατηρήσουν την πολιτική τους κατασκευή στην πρωταρχική μορφή κι όχι να προβούν σε αναγκαστικούς πολυμορφικούς σχηματισμούς. Το χωριό να ρυθμίζει τις τύχες τού χωριού και η πόλη τις τύχες τής πόλης, δίχως μεγάλες συνενώσεις. Οι κεφαλές τού τόπου να προέρχονται από τα σπλάχνα του, να υπάρχει αμεσότητα τού τρόπου επίλυσης των τοπικών ζητημάτων, άμεσος συντονισμός με το εθνικό κέντρο διοίκησης και αποτελεσματικός έλεγχος τής νομιμότητας των πεπραγμένων των τοπικών αρχόντων.

Οι γενικές οδηγίες και οι κοινές μέριμνες είναι αναμφισβήτητα υποχρέωση τού Εθνικού Κράτους έναντι τής κοινωνίας. Οι αναπτυξιακοί πόροι και η ανταποδοτικότητα μεταξύ κράτους και πολιτών είναι ωστόσο κοινή υπόθεση.

Η Κοινότητα αντιπροσωπεύει την ισότιμη και ευρεία παρουσία τού Ελληνισμού σε ολάκερη την επικράτεια. Δίδει ζωή σε κάθε γωνιά τής Ελληνικής Πατρίδος, που αν θέλει να λέει πως υπάρχει και είναι ακμαία, πρέπει το δίχως άλλο να διαθέτει ισχυρή πληθυσμιακή παρουσία και παραγωγικές υποδομές έως το πιο μικρό και απομακρυσμένο χωριό.

Η αστυφιλία είναι ο πιο ύπουλος εχθρός για την εκκένωση εθνικού εδάφους σε καιρό ειρήνης, ένας άσφαιρος μα το ίδιο επικίνδυνος εχθρός για το Έθνος όσο και ο πόλεμος. Η οδός μνημονίων, λαθρομετανάστευσης, ειδικών οικονομικών ζωνών και ψεύτικων μειονοτικών ζητημάτων για να χαθεί η συνοχή, η ασφάλεια και η κυριαρχία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανάκτηση λοιπόν τού οικονομικού και τού κοινωνικού ελέγχου με το ζωντάνεμα των δραστηριοτήτων και των μέτρων πρόνοιας βάσει αξιοκρατικών και εθνοφυλετικών χαρακτηριστικών, είναι άμεση προτεραιότητα για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η στέγη, η τροφή, η εργασία, η υγεία, η επαρκής αστυνόμευση, η εξυπηρέτηση τού πολίτη, η δίκαιη φορολογική πολιτική και η ευνομία στις τοπικές αρχές είναι βασικές λειτουργίες που θα πρέπει να αποκαταστήσουμε άμεσα.

Ένας εθνικός και λαϊκός συνδυασμός αιρετών κεφαλών μιας περιφέρειας και ενός δήμου θα προβεί άμεσα σ’ έναν ενδελεχή διαχειριστικό έλεγχο τού κοινού ταμείου για την τήρηση τού νόμου, την πάταξη των ατασθαλιών και την αξιοποίηση των αυτοδιοικητικών πόρων αποκλειστικά υπέρ των Ελλήνων. Κάθε εισφορά και τοπικός φόρος τού πολίτη έχει υπόσταση έως το βαθμό που αξιοποιείται υπέρ τής κοινωνίας. Όταν δηλαδή υπάρχουν παντού εργασιακοί χώροι, σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι.

Η αντιμετώπιση τής φτώχιας που σήμερα επικρατεί από το κέντρο τής κατεχόμενης πρωτεύουσας Αθήνας έως τα ακριτικά σημεία τής Ελλάδος που σφύζουν από πλούτο που ορέγονται παγκοσμιοποιητές και γυρολόγοι τού νεοταξισμού, είναι ζήτημα βουλήσεως και προϋποθέσεων δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Είναι η επανεκκίνηση τής πρωτογενούς παραγωγής με παροχή χρηματοδότησης και κινήτρων για την επιστροφή στο χωράφι. Η απορρόφηση των προϊόντων των αγροτών μας για να τραφεί και να εξασφαλίσει ταυτόχρονα εισόδημα η ελληνική οικογένεια.

Να ανοίξουν τα κλειστά εργοστάσια, να γυρίσουν πίσω όσα έχουν αλλάξει έδρα και να ανοίξουν καινούργια. Να χρηματοδοτηθούν η νέα επιχειρηματικότητα και η πρόσληψη Ελλήνων εργαζόμενων κι όχι οι μίζες και η απασχόληση των ξένων. Να γυρίσει η κοινωνική αλληλεγγύη με την παράλληλη στήριξη των οικονομικών δραστηριοτήτων που στηρίζουν αποκλειστικά την παραμονή των Ελλήνων στον τόπο τους. Το δε ελληνικό μαγαζί να βρει περισσότερη στήριξη ανάλογα με το απομακρυσμένο χωριό που στηρίζει.

Τα κοινωνικά παντοπωλεία και η εξασφάλιση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τροφής και στέγης είναι ιερή υποχρέωση και καθήκον των Τοπικών Αρχών προς όλους τούς Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Μέσα σε μια σκόπιμη κρίση που μάς φέρανε για να επιτευχθεί η γενοκτονία τού ελληνικού λαού, η Λαϊκή και Εθνικιστική Κοινότητα θα προσφέρει τα πρώτα βήματα για την ανόρθωση τού Ελληνικού Έθνους.

Ούτε μια ελληνική οικογένεια δίχως το καθημερινό φαγητό, ούτε ένας Έλληνας δίχως μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Αυτά τα αγαθά δεν τα στερεί κανείς και ο Εθνικιστής βρίσκεται στο πλευρό τού εθνοφυλετικού του αδερφού δίχως διακρίσεις. Οι υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στους αδερφούς μας που έχουν πέσει θύματα των υπό κατάργηση ελληνόφωνων προδοτών, αποσκοπεί στην επιστροφή τής εθνικής υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης κι όχι ως μόνιμη διαφημιζόμενη και καθεστωτική λύση.

Ούτε ένας ξένος εργάτης στα έργα τής τοπικής αυτοδιοίκησης και πουθενά. Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη. Αν μηδενιστεί η ελληνική ανεργία, τότε και μόνον θα εξεταστούν οι ανάγκες μας κι όχι από εστίες μισελληνισμού. Η καταπολέμηση τής εγκληματικότητας θα γίνει με τη συμμετοχή τής δημοτικής αστυνομίας σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία, στελεχωμένες και άρτια εξοπλισμένες.

Τα σχολεία θα φυλαχθούν με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των τοπικών κοινωνιών. Και η λαθρομετανάστευση μαζί με τους χρηματοδότες της θα βγει οριστικά από τη ζωή μας. Χωριά και πόλεις καθαρές, ασφαλείς, ελληνικές, λαϊκές και εθνικιστικές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




       


 

No comments: