ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 9-3-2014.
ΑΘΗΝΑ 9-3-2014.


Κοσμοϊστορικές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ο κόσμος θα αλλάξει όψη δραματικά. Η παραφροσύνη οδηγεί τούς προσωρινά ισχυρούς για μία ακόμη φορά στα βήματα ενός γενικού πολέμου. Η βρωμερή Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να τοποθετήσει παντού τούς τοποτηρητές τής δικής της άνομης και ανήθικης παγκόσμιας αυτοκρατορίας.

Η ανθρωπότητα πάντοτε διέθετε και πάντα θα διαθέτει τις ισχυρές προσωπικότητες και τα ισχυρά έθνη που θα οδηγούν τις εξελίξεις στις διακρατικές σχέσεις και συνεργασίες. Όταν όμως απουσιάζουν οι Αρχές τής Τιμής, τής Πίστης, τής Ελευθερίας, τού Πολιτισμού και τού Σεβασμού μέσα στο κράτος και στο διεθνές περίγυρο, τότε οι σχέσεις θα κινούνται σε αιματηρά μονοπάτια και η συνεργασία θα παραμερίζεται από την υποταγή. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα.

Όλες οι αρχές που διασφαλίζουν την ομαλότητα στον κόσμο και τα έθνη είναι κληροδοτήματα τού Ελληνικού Έθνους επάνω στις επιταγές και τις εντολές τού Θεού. Δεν είναι διόλου υπερβολή τούτο. Όποτε το Έθνος μας κινείτο στον δρόμο των πεπρωμένων τής Ελληνικής Φυλής, όποτε υπήρχε ενότητα και ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων, το Γένος πρόκοβε και πραγματοποιούσε υγιείς αυτοκρατορίες.

Σε όλους τούς τομείς πρωτεύαμε. Στα Γράμματα, στις Τέχνες, στην πολιτειακή διαχείριση των Κοινών Ζητημάτων, στο Δίκαιο, στις Επιστήμες, στην Πολεμική Αρετή. Στην Τιμή προς τον Θεό κυρίως που μάς αξίωσε να ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος και να ανοίγουμε όλους τούς δρόμους με γνώμονα το Άνωθεν πνεύμα τής Ηθικής. Όποτε όμως έμπαινε το μικρόβιο τής διχόνοιας και οι ψεύτικες αρετές αλλοδόξων και αλλοφύλων δυνάμεων, εκεί έμπαινε η πτώση και η υποτέλεια στους νέους «δυνατούς».

Το πας μη Έλλην Βάρβαρος των Αρχαίων Ελλήνων δεν σήμαινε τη μισαλλοδοξία, αλλά την εμπράγματη ανωτερότητα τού λαού μας. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε με κομπασμό εμείς οι Έλληνες πως είμαστε οι καλύτεροι. Τα έργα μας, ο πολιτισμός μας, η επικράτηση τής δικαιοσύνης με το πνεύμα και το ατσάλι, η σοφία και η αγιοσύνη των προγόνων μας σχημάτισαν την ανωτερότητα και την πρωτοπορία τής Ελληνικής Φυλής. Και έτσι ακριβώς λάβαμε τη διεθνή αναγνώριση που σαφώς αποδεχόμαστε, σαφέστερα τη γνωρίζουμε και σαφέστατα πρέπει να την επαναφέρουμε.

Βρισκόμαστε στον καιρό των Βαρβάρων, εκείνων με τις γραβάτες και εκείνων με τα τσεκούρια. Οι ίδιοι είναι, σε δύση και ανατολή. Απλώς βγάλανε τις προβιές και μάς κάνουνε τούς φίλους, τούς δανειστές, τούς πολιτικούς, τούς θεοσεβούμενους, τούς παντοκράτορες κατακτητές που θα πρέπει να κάνουμε τις δικές τους λατρείες δικές μας. Την παγκόσμια κυβέρνηση και δική μας, την σατανική πανθρησκεία τους και δική μας, για να βγάλουμε τα χρέη και να ζήσουμε δίχως Πατρίδα και δική μας προσωπικότητα.

Όμως η Ελλάς δεν είναι ένα έθνος συνηθισμένο. Δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Κόπιασε και μάτωσε για να δημιουργήσει τον κόσμο της. Έχτισε πέτρα την πέτρα το Έθνος της και ύστερα σε κάθε δημιούργημα τοποθέτησε κι ένα Κάστρο τής Φυλής για να μην περάσει η φθορά τού μισελληνισμού. Διαπαιδαγώγησε, φιλοτέχνησε και σχηματοποίησε τον Ηρωικό Τρόπο Ζωής. Σκόρπισε σε ολάκερη την πλάση ελληνικές κοινότητες, αλλά αμέλησε να δώσει ελληνική διοίκηση στην Ελληνική Μητρόπολη. Μάς διοίκησαν ανέστιοι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες και τώρα θαρρούν πως θα μείνουν αιώνιοι και εμείς στο απόλυτο μηδέν.

Κάματε λάθος άθλιοι και τώρα θα το πληρώσετε. Άδικος κόπος ο διωγμός τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Μάταιη ενέργεια και ο διωγμός τής Ορθοδοξίας από τα σχολεία μας, ακόμη και με την στήριξη κάποιων επίορκων δεσποτάδων. Χάσιμο χρόνου και η αλλοίωση τής ελληνικής ιστορίας για να δεχτούμε ξένους αφεντάδες. Και οι διεθνισμοί, και οι ψευτοφιλίες με τούς βαρβάρους. Και οι προδοσίες που ονομάσατε ιδεολογίες. Τζάμπα πήγε το χρήμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Τα σκάνδαλα, οι «ιδιορρυθμίες», τα αλληλοκαρφώματα, η αλαζονεία, ο πλουτισμός στις πλάτες τού λαού, όλα στέλνουν την αστική κοινοβουλευτική τυραννία στα σκουπίδια τής ιστορίας. Οι καταστρατηγήσεις των νόμων και των ελευθεριών, η κατάληψη ανοίκειας εξουσίας, δεν σάς σώζουν μισέλληνες. Παντού, από το ένα άκρο έως το άλλο τής Ελεύθερης Ελλάδος, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, ακόμη και στην προσωρινά αλύτρωτη Ελλάδα που μάς περιβάλλει, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει.  

Στην Κύπρο Μας κάνανε τις γνωστές ψεύτικες δημοσκοπήσεις για να δείξουν πως οι Κύπριοι αδερφοί μας συμφωνούν να μιλήσουν και να συνεταιριστούν με τούς κατακτητές. Και ακόμη πως συμφωνούν τάχα να πουλήσουν την ελληνική μεγαλόνησο στον εμποράκο των εθνών. Βάλανε ακόμη κουβέντες των θρησκευτικών αρχών των δύο «κοινοτήτων». Για να παραιτηθεί η κυβέρνηση! Γιατί Έλληνες είμαστε κι έτσι μέλλει για πάντα να μείνουμε.

Δεν βλέπουν άραγε την Τουρκία που από την μια ζητάει ελληνικό πλούτο και γη και από την άλλη θέλει να μπει στην Κριμαία πριν τον Ρώσο; Δεν βλέπουν τα πολεμικά σηκώματα στη γειτονιά μας; Τα βλέπουν, αλλά είναι τυφλωμένοι από ξένους σκοπούς.

Εμείς όμως έχουμε πάρει ήδη τη στράτα των πεπρωμένων τής Φυλής μας. Θα δώσουμε Ελληνική Πολιτική Διοίκηση στην Πατρίδα μας. Θα φτιάξουμε Κοινωνία Πιστών και Δικαιοκριτών Ελλήνων, δημιουργών ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού και Κατακτητών τής Μεγάλης και Κραταιάς Ελλάδος. Κοιτίδα μονάχα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή, στο Ήθος και την Τιμή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: