ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 20-4-2014.
ΑΘΗΝΑ 20-4-2014.


Ξεχύθηκαν από την φιάλη τής παγκοσμιοποιημένης, αντίχριστης και αντεθνικής αποστασίας όλα τα δηλητήρια τής οικουμένης. Τα οικονομικά, τα «αντιρατσιστικά» και οι ταυτότητες καταπατήσεως τού θρησκευτικού συναισθήματος και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Οι μισητές θέλουν να γκρεμίσουν Χριστό και Ελλάδα από τις καρδιές μας με πρόσχημα το καλό και την ασφάλειά μας. Πλήρης εφαρμογή τής Θείας Αποκαλύψεως και των Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας.

Και έτσι το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε πως από τον Ιούνιο θα γίνει αντικατάσταση τού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου και τού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης από έναν και μοναδικό αριθμό, τον λεγόμενο Αριθμό Δημοσιονομικής Ταυτότητας. Και ο αριθμός ο πρόδρομος τού αντίχριστου χαράγματος θα δίδεται σαν τον ΑΜΚΑ, από την γέννηση τού ανθρώπου!

Θέλουν να κάνουν τον πιστό ελληνικό λαό μια αγέλη που δεν θα σηκώσει με τίποτα το κεφάλι. Και όσο πιο πολύ βλέπουν τον Έλληνα να επιδιώκει την λύτρωσή του, τόσο λυσσάνε οι σταυρωτήδες και οι ελληνόφωνοι υπάλληλοί τους. Ξεκινούν λοιπόν πρώτα από το προβάδισμα ενός αριθμού έναντι τού ονόματος, για να πάνε στις ηλεκτρονικές κάρτες και στο ενσώματο σφράγισμα.

Δίχως τον Αριθμό τής Δημοσιονομικής Ταυτότητας δεν θα μπορούμε ούτε να αγοράσουμε, ούτε να πουλήσουμε, ούτε να εργαστούμε, ούτε να έχουμε ασφάλιση, ούτε να πληρώσουμε την εφορία. Το κάνουν λένε για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των πολιτών και την «δικαιότερη» φορολόγηση, για την «ασφάλειά» μας δηλαδή και το «καλό» τής πατρίδος μας, κατά τα αμερικάνικα πρότυπα. Κι αυτός είναι ο λόγος που διέλυσαν την οικονομία, κατέφαγαν το καταπέτασμα, έμειναν ασύδοτοι οι κλέφτες και οι προδότες. Για να επικαλεστούν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Όμως για τούς προστάτες τάχα τού λαού, το πρόβλημα δεν είναι το γονάτισμα των πολιτών, οι αυτοκτονίες και η πτώση ελευθεριών και αξιών. Δεν είναι καν η σωτηρία της Πατρίδος, όταν η γη ξεπουλιέται ανάμεσα στους διεθνείς τοκογλύφους, τούς νταβατζήδες τού κατοχικού καθεστώτος και τούς πράκτορες των γειτονικών κατακτητών γης ελληνικής. Το πρόβλημα τής ουσιαστικά συγκυβερνώσας μαρξιστικής λαίλαπας είναι η ανάσχεση τής ανόδου τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η μετάλλαξη τής ελληνικής κοινωνίας σε πολυφυλετική φυλακή.

Μάς θέλουν όλοι οι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ελεγχόμενες ανθρώπινες μηχανές δίχως ταυτότητα και συναίσθημα που απλώς θα αποδεχόμαστε τις εντολές που θα μάς δίδουν για να ζούμε ως κρατούμενοι τής Παγκοσμιοποίησης. Και έτσι μέσα στον παροξυσμό τού δήθεν πλεονάσματος και τής ψεύτικης σωτηρίας τής εξόδου λένε στις αγορές, ανάμεσα δηλαδή στο παζάρι νέων δανεισμών, ψηφίζουν και τον αντιρατσιστικό νόμο. Την ποινικοποίηση τού φυλετικού συναισθήματος και την κατάργηση τού εθνικού, λαϊκού και φυλετικού κράτους.

Δεν τούς απασχολεί η λαθρομετανάστευση που πάνε να την ενσωματώσουν κιόλας μήτε η ραγδαία αυξανόμενη λαθραία εγκληματικότητα μήτε η αλλοίωση τού πληθυσμού και τής λαϊκής βουλήσεως των Ελλήνων. Βάλανε μάλιστα μέσα στην αντιμετώπιση τού ρατσιστικού εγκλήματος και άλλες διατάξεις για την προστασία των ατόμων με σεξουαλικές ανώμαλες συμπεριφορές και την χορήγηση τής άδειας παραμονής των λαθρεποίκων για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους!

Την ημέρα ωστόσο που μάς κουβαλήθηκε στην μαρτυρική μας Πατρίδα η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ για να ελέγξει τις κατοχικές αρχές και να τις στηρίξει με τα πακέτα και τις υποσχέσεις τού πόνου, είχαμε την εμφάνιση τού διεθνιστικού τάγματος εφόδου τής παγκοσμιοποίησης. Την προηγούμενη ημέρα είχαμε ως γνωστό το τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα, δίπλα στις εγκαταστάσεις τής τρόικα με την έκρηξη 75 κιλών εκρηκτικού μηχανισμού για να θωρακίσουν πιο σφιχτά τα μέτρα αποστείρωσης και προφύλαξης των ανθελληνικών συζητήσεων και αναγγελιών.

Την ίδια ημέρα τής επισκέψεως Μέρκελ στην κατεχόμενη Αθήνα, έλαβε χώρα τριήμερη ευρωπαϊκή «αντιφασιστική» συνάντηση από αμερικανοκομμουνιστές συριζαίους και λοιπούς «Ευρωπαίους» συντρόφους τους. Το πρόγραμμα είχε από τραγούδια και ταινίες έως συζητήσεις για «αντιφασιστικές» δράσεις στα σχολεία με απάτριδες καθηγητάδες και μαθήματα «αυτοάμυνας ενάντια στη ρατσιστική και φασιστική βία»! Η διεθνιστική σύφιλη προετοιμάζεται για την ψεύτικη έγερση των ρέμπελων, ώστε να ανατρέψουν την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικισμού, στο πλευρό των σοσιαλφιλελεύθερων και υπέρ τής Παγκοσμιοποίησης.

Το μέγα λάθος των ψευτοδημοκράτων τού κοινοβουλίου και τού πεζοδρομίου είναι ότι κινήθηκαν ενάντια στο Ελληνικό Έθνος τής Πίστης και τής Ελευθερίας. Το δε άθροισμα τής Πίστης και τής Ελευθερίας είναι η Ισχύς τού Ελληνισμού που επιτυγχάνεται με την Ενότητα και το Εθνικό Φρόνημα. Η εθνικιστική μας άμυνα είναι η αφετηρία για την αντεπίθεση και την νίκη τής Φυλής και τού Έθνους μας.

Η νίκη τής Ελληνικής Φυλής είναι η αποφασιστικότητα να παραμείνουμε καθαροί στην φύση μας, την προσωπικότητά μας, την κοινωνία, τα ιερά μας. Ο ανθρωπισμός μας είναι η κατανίκηση και η αποβολή τής ανηθικότητας και τού βαρβαρισμού. Την ταυτότητά μας την δίδει στην ψυχή και έπειτα στα χαρτιά μας μονάχα ο ένας και αληθινός Άγιος Θεός μας. Ο Έλληνας τού Ηροδότου μένει πιστός και προσδιορίζεται από το Ελληνικό Αίμα, την Λευκή Φυλή, το Ομόθρησκο προς τον Ουράνιο Πατέρα, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Δεν εκχωρούμε την ελληνικότητά μας. Το δικό μας πλεόνασμα είναι αληθινό και υπαρκτό. Βρίσκεται μέσα στην Ψυχή μας. Τα λάβαρα τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας βαδίζουν μπροστά και ψηλά. Και την πλούσια γη μας την θέλουμε όλο και πιο ανθηρή. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα των Πιστών Ελλήνων Πατριωτών έρχεται. Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

No comments: