ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 3-12-2007 :
http://polapopsis.blogspot.com.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ
6-12-2007.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΤΗΣ 7-12-2007.
ΑΘΗΝΑ 7-12-2007.


Είναι κάποιες στιγμές που πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται και επιζεί τούτη εδώ η χώρα. Πως συμβαίνει και βρισκόμαστε εκτός κάποιου λαογραφικού ή εθνογραφικού μουσείου και όχι εντός ως δείγμα μουσειακής αναφοράς. Για όσους φαντάζει η ανωτέρω αναφορά ακραίο χιούμορ, απλώς υπενθυμίζω τις ορδές των βαρβάρων που έχουν παρελάσει στην Πατρίδα μας από τα βάθη των αιώνων έως πάρα πολύ πρόσφατα, πάντοτε διά πυρός και σιδήρου, τους πολλούς μαχητές του Ελληνικού Έθνους που έχουν δώσει τη ζωή τους γι’ αυτόν εδώ τον τόπο ακόμη και σε καιρούς ειρήνης ένεκα είτε πολιτικής βλακείας είτε προδοσίας, τους χαλεπούς καιρούς πείνας και οικονομικής ανέχειας που έχει αντέξει και εξακολουθεί να αντέχει ο Ελληνικός λαός. Αυτό πάντως που είναι βέβαιο σε κάθε περίπτωση είναι ότι η Καβάφειος ρήση «τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους» δεν πρόκειται ποτέ να τύχει εφαρμογής στην περίπτωση της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Η μέγιστη σημασία της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας θα τραβάει πάντοτε τα βλέμματα και την άθλια παρουσία όλων των γνωστών και ανόητων κατακτητών της συμφοράς και του ολέθρου.

Και πράγματι, αυτή η σεπτή γωνιά του πλανήτη, τούτη εδώ η Γη των Ηρώων και του Φωτός είναι πλούσια εμπειριών στην αποτροπή κάθε κακοποιού στοιχείου και επιδρομέως, είτε νομαδικού χαρακτήρα είτε πολιτισμένης υφής και χαρακτήρα. Όταν όμως το σκηνικό επαναλαμβάνεται ανεξαρτήτως εποχής και συνθηκών, όταν η συμπεριφορά του γειτνιάζοντος και του μείζονος περιβάλλοντος διατηρείται αμείωτα επιθετική ανεξαρτήτως πολιτικής καταστάσεως, ενώ παράλληλα εμείς ανεχόμαστε τα πάντα δουλικά, τότε ασφαλώς κάτι δεν πάει καλά με εμάς τους ίδιους. Ή αποτελούμε τον ιδανικό τόπο του Μαζοχισμού και της αυτοχειριάσεως ή συμβαίνει κάτι βαθύτερο που πρέπει να εντοπίσουμε ή ισχύουν και τα δύο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην καθημερινότητα όπως καταγράφεται στη ραγδαίως ανανεούμενη και εξελισσόμενη επικαιρότητα και ας εντοπίσουμε τα ζητήματα που απασχολούν με υψηλή διαβάθμιση προτεραιότητας τον τόπο μας. Όλα είναι κρίσιμα και χρήζουν επισκόπησης, ορθής διαχείρισης και αποφασιστικότητας για επίλυση. Πολλά είναι αυτά που μας πνίγουν και γι’ αυτό αδυνατώ να θεωρήσω τυχαία τη συχνότητα και την πυκνότητα των όσων συμβαίνουν. Εμείς όμως τι κάνουμε. Πως και γιατί ανεχόμαστε την Τάξη των Γραικύλων και των Μαζοχιστών; Γιατί δεν αποκρούουμε τον Σιωνιστικό Νεοταξισμό;

Η Ελλάς σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα προβλήματα τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και σε διεθνές. Η οικονομική ανέχεια, η εργασιακή και επιχειρηματική ένδεια, η ανασφάλεια και η συνταξιοδοτική αβεβαιότητα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κοινωνικού προβληματισμού. Από την άλλη μεριά η απειλή μεταβολής των συνόρων και των σημερινών δεδομένων(Κοσσυφοπέδιο κ.λ.π), η αστάθεια που ενδέχεται να προκληθεί από την ανάπτυξη της θεωρίας του ντόμινο ένεκα των πιθανών γενικών μεταβολών του χάρτη και η υποβάθμιση της διεθνούς θέσεως της Ελλάδος δυσκολεύουν τα ερείσματα της Πατρίδος μας.

Όταν μια χώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις ανωτέρω διαπιστωμένες δύσκολες καταστάσεις, είναι απολύτως φυσιολογικό και επιβεβλημένο να επιχειρήσει να θωρακίσει την κοινωνική της συνοχή και να επιβάλλει την συνεργασία τού συνόλου των πολιτών και του παραγωγικού της δυναμικού προκειμένου αφενός μεν να επικρατήσει στο εσωτερικό κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη με την άμβλυνση πάσης αδικίας, αφετέρου δε οι ενωμένες Δυνάμεις του Έθνους να επιβάλλουν τα Δίκαια του στον Διεθνή περίγυρο.

Αντί αυτών όμως εφαρμόζονται τα εντελώς αντίθετα και επικίνδυνα. Στο εσωτερικό μέτωπο εντείνεται το κλίμα ανασφάλειας στον τομέα της απασχόλησης και της οικογενειακής οικονομίας. Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο για τις μεταφορές επίτροπο της Ε.Ε Ζακ Μπαρό για το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τόνισε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα, τα οποία θέτουν εκ των πραγμάτων ζητήματα για την πορεία της εταιρίας. Η χώρα μας απειλείται να μείνει χωρίς Κρατικό Εθνικό Αερομεταφορέα με την απώλεια μιας Εθνικής Στρατηγικής σημασίας Εταιρία και οι εργαζόμενοι χωρίς δουλειά, ενώ κάλλιστα τα κόμματα θα μπορούσαν να βρουν λύση αποπληρώνοντας τα χρέη τους προς την ΟΑ. Αναφερόμαστε σ’ ένα πρόβλημα Εθνικής σημασίας που λαμβάνει πολιτική χροιά αφού χρήζει την παρουσία υπεύθυνης ηγεσίας.

Την ίδια στιγμή ανοίγει ο δρόμος για την επιβολή υπέρογκων αυξήσεων στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η με χρονικό ορίζοντα και ρυθμό σε ικανό βάθος χρόνου. Μέσα στους επόμενους μήνες και σε τακτά χρονικά διαστήματα οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού που θα παραλαμβάνουμε θα είναι σημαντικά υπερτιμημένοι και θα μας υποβάλλουν σε κατάσταση ηλεκτροσόκ. Έτσι απλά, για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι και περισσότεροι.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, κάποιοι αλήτες αμφιβόλου εθνικότητας κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας αφίσες με αγγλόφωνους τίτλους που αναφέρονται με ειρωνικό τρόπο στο πρόβλημα υγείας του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και επιχαίρουν για την αρνητική τροπή που έχει πάρει. Τέτοια αφίσα εθεάθη στην οδό Μαυρομιχάλη στο ύψος του Χημείου. Παράλληλα το Μακεδονικό λαμβάνει καθημερινά ανησυχητικές διαστάσεις για τη χώρα μας και οι υγιείς Πατριωτικές αντιδράσεις όπου γης αποσιωπώνται.

Γι’ αυτό το λόγο κι όχι μόνο πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και υπεράσπισης της Μακεδονίας Μας που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη το Σάββατο 8/12 στις 7.00 το απόγευμα. Για να καταλάβουν όλοι ότι οι Έλληνες Πατριώτες δεν χαρίζουμε τίποτα και κανέναν στον οποιοδήποτε νεοβάρβαρο εντός και εκτός Ελλάδος. Πάνω απ’ όλα η Ελλάς.
Σπυρίδων Καραχάλιος
ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://polapopsis.blogspot.com/

No comments: