ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-4-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 2-5-2008.

ΑΘΗΝΑ 4-5-2008.

Όταν το προϊόν εργασίας των εργαζομένων υποεκτιμάται την ίδια στιγμή που τα στοιχειώδη έστω αγαθά σιτίσεως υπερεκτιμούνται σε βάρος παραγωγών και καταναλωτών, τότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι η επιδίωξη παγιώσεως μιας υπνώττουσας λαϊκής μάζας βολεύει εκείνους που θέλουν να άρχουν μακριά από ελεγκτικές διαδικασίες. Η εξαγωγή των κατάλληλων συμπερασμάτων δεν μπορεί παρά να προσμετρά τον κυριότερο παράγοντα εξέλιξης της Εθνικής Κοινότητος, τον ανθρώπινο.

Η παραδοσιακή δομή του κλασσικού Εθνικού Κράτους ωστόσο γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μια ριζική εκτροπή από τα γενικώς θεωρούμενα παραδεκτά όρια, ακόμη και ενάντια στη λαϊκή άποψη που διαπιστώνει την σκοπούμενη απομόνωση και την παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και πεποιθήσεων για τις σχέσεις Κράτους και πολίτη. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν η διεθνής οικονομική ανέχεια και οι υποκινούμενες ταραχές σε διάφορα σημεία του πλανήτη που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια βάσει σχεδίου στην ενίσχυση των τάσεων μετακίνησης των πληθυσμών και το ανακάτωμα των λαών, προκειμένου εκείνοι να αποκτήσουν μειωμένη κοινωνική συνοχή και κατά συνέπεια ελαστική πατριωτική συνείδηση.

Αν όμως είναι εξόχως δύσκολο να εγκαταλείψει ο λαός μας τους παραδοσιακούς θεσμούς που τον συνέχουν, αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο για τους εντολοδόχους πολιτικάντηδες, τους επικοινωνιακούς τους συμμάχους και τους πολίτες του κόσμου, τους κατατρεγμένους που ζητούν άσυλο στη χώρα μας και ψωμί να φάνε. Τους σύγχρονους μετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίστοιχα ρεύματα περασμένων δεκαετιών. Τότε που ο μετανάστης λάβαινε πρόσκληση και ικανοποιούσε συγκεκριμένες ανάγκες.

Ο μετανάστης στις μέρες μας έρχεται είτε ως δήθεν ικέτης ασύλου είτε ως αναζητητής καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος. Μεταβαίνει στη χώρα από σταθερούς κρατικούς διαμετακομιστικούς σταθμούς εγνωσμένης εχθρότητας έναντι της Ελλάδος. Προέρχεται από γειτνιάζουσες χώρες που επίσης έχουν βλέψεις από την Πατρίδα μας. Πολλοί είναι ισλαμικού θρησκεύματος. Όλοι τους είναι νεαρότατης ηλικίας και έρχονται για λίγο για να βρεθούν πολλοί απ’ αυτούς να παραμένουν μόνιμα και να κουβαλούν και τις οικογένειές τους. Να ζητούν δικαιώματα και αξιώματα που τους δίνονται, ανοίγοντας τους την όρεξη την ίδια στιγμή που η Ελληνική Εργατική Τάξη, δυσκολεύεται να κολλήσει ένα ένσημο.

Το πλέον εξωφρενικό που δεικνύει την ανθελληνική σκοπιμότητα του πράγματος είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με νόμιμους μετανάστες, αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία με λαθρομετανάστες. Με λαθρεποίκους κατ’ ουσία που ήρθαν πηδώντας φράχτες σαν τους κλέφτες, με φορτηγά ή πλοιάρια σε ερημικές τοποθεσίες και ακτές, που έχουν ακουμπήσει χιλιάδες δολάρια στους επίσης παράνομους και αγρίως πλουτίσαντες μεταφορείς τους, που φυσικά τα κόμιστρα των συναλλαγών και μεταφορικών εξόδων προέρχονται από σκοτεινά ταμεία και λαγούμια.

Όλα αυτά αποκτούν εξωφρενική διάσταση όταν με περίσσιο θράσος επιχειρείται από τα τσιράκια του Νεοταξισμού να συγκριθούν οι Έλληνες Ομογενείς και Μετανάστες με τους διεθνείς παραβάτες και σαλταδόρους της οικουμένης. Έχει καμία σχέση ο Έλληνας μετανάστης που αποχωριζόταν την πατρίδα του φτωχός σε αναζήτηση καλύτερης μοίρας με την νοσταλγία του επαναπατρισμού με τον αλλοδαπό λαθρομετανάστη που δαπανάει μυστηριωδώς του κόσμου τα λεφτά για να φέρει μαζί του σε μόνιμη βάση ανέχεια, παραβατικότητα και σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργία επίπλαστων μειονοτήτων; Μα σάμπως οι νόμιμοι μετανάστες στη χώρα μας δεν επηρεάζονται αρνητικά από τη δράση και παρουσία των δοτών και φυτευτών;

Είναι κάποιοι αξιοπρεπείς κύριοι, Έλληνες πολίτες κατά τα λοιπά, προστάτες των διεθνών κατατρεγμένων, που αποδίδουν με την έννοια της συλλογικής ευθύνης τον Σιωνιστικό Ολοκληρωτισμό σε ολόκληρο τον Εβραϊκό λαό. Είναι εκείνοι που ενοχλούνται γιατί είμαι αυτό που εκφράζω: εθνικοκοινωνιστής και φυλετιστής, απόλυτα προσηλωμένος δηλαδή σε πολιτικοιδεολογικό επίπεδο στη διατήρηση της γνησιότητας του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Πατρίδος. Και φυσικά δεν μισώ κανένα λαό, γιατί πολύ απλά αυτό σημαίνει να είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ που φροντίζεις για την κραταίωση και κατίσχυση του δικού σου Γένους.

Ο Έλληνας Εργάτης βέβαια δεν έχει απολύτως τίποτα να κερδίσει από τις αριστερίστικες μπουρδολογίες του τύπου είμαστε όλοι μετανάστες, ξένοι εργάτες αδέρφια μας, ο ρατσισμός ρίχνει τα μεροκάματα(!), πάλη των τάξεων και λοιπά καλαμπούρια. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες και εμείς ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές επιμένουμε να είμαστε Κύριοι στον τόπο μας κι όχι μετανάστες και μειονότητες όπως θέλουν τα «παιδιά». Η εθνοφυλετική καθαρότητα ασφαλώς δεν προορίζεται αλλά και δεν δύναται να μειώσει τα μεροκάματα. Τα φθηνά και ανασφάλιστα εν πολλοίς ξένα εργατικά χέρια είναι εκείνα που όχι απλά μειώνουν τις αμοιβές, αλλά λειτουργούν ως απεργοσπαστικοί μηχανισμοί στους αγώνες των Ελλήνων Εργατών και πολλές φορές ωθούν κάποια αδέρφια μας στην ανεργία. Και φυσικά η πολυθρύλητη «Πάλη των Τάξεων» είναι ένα πρώτης τάξης παραμύθι της Αριστεράς και των Σοσιαλδημοκρατών.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν βάζει οικονομικούς φραγμούς ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς. Αναγνωρίζει και επιβραβεύει το προϊόν της εργασίας και τις απολαβές που προέρχονται από μια έντιμη διεργασία που καταγράφεται και προσφέρει θετικό έργο για την ανάπτυξη της Πατρίδος. Δεν ασχολείται με το να κάνει τον πολίτη πλουσιότερο ή φτωχότερο, αλλά με το να δίδει σ’ όλους τους πολίτες ίσες ευκαιρίες προκοπής και ανέλιξης. Η Ελλάς ως Εθνικό Κράτος και μόνον θα αποδοθεί στους Έλληνες, λειτουργώντας με όρους αυξητικούς και όχι μίζερους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: