ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Αδέξια δουλικότητα, λαϊκός σοσιαλισμός και πτώση αξιών

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-5-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ
20-5-2008.

ΑΘΗΝΑ 21-5-2008.

Ο ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ο υποβιβασμός της νοημοσύνης και η στυγνή εκμετάλλευση των πολιτισμικών αγαθών και των εθνικών ιδανικών έχουν ακουμπήσει το ακρότατο όριο της αισχρότητας και του καιροσκοπικού κυνισμού. Το βάραθρο της ανθρώπινης κενότητας απειλεί να παρασύρει στο δρόμο τού χαμού ό,τι ομορφότερο έχει παράξει η φυσική Αριστοκρατία αυτού του κόσμου. Οι Εθνικές Κοινότητες με τους θεσμικούς προστατευτικούς μηχανισμούς, τα πολιτισμικά επιτεύγματα και τους συνεκτικούς δεσμούς στηριγμένους στο φυσικό νόμο της Εθνοφυλετικής ομοιογένειας, θεμελιωτές της ιστορικής συνέχειας, πιστώνονται την θετική εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας. Πορεία που διήλθε κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου. Στα πλαίσια όμως της έντιμης διεκδίκησης των Εθνικών Δικαίων και της απονομής των οφειλόμενων λαϊκών μερισμάτων.

Η συγκεκριμένη πολιτειακή δομή, γέννημα στη πρότυπη μορφή τού Ελληνικού Αξιακού Συστήματος και του γνήσιου πολιτικού πολιτισμού του, επικράτησε για αιώνες αταλάντευτη παρά τις όποιες αδύναμες πτυχές και τρωτά σημεία. Οι αδικίες στις σχέσεις του πολίτη με το κράτος δεν έλειψαν ποτέ. Αλλά και οι απόπειρες επιβολής δουλικών δεσμών στις διακρατικές σχέσεις και οι συμμαχίες συμφέροντος σε βάρος των ασθενέστερων λαών σημείωσαν την παρουσία τους και διαδραμάτισαν τον δικό τους ρόλο. Όμως κάθε εξελικτική διαδικασία στην απαρχή της δοκιμάζει τις λογικές διακυμάνσεις στον δρόμο προς την κορύφωση, ενώ και η ίδια η ιστορία δια των πρωταγωνιστών της αξιολογεί πρόσωπα και καταστάσεις αποκαθαίροντας το τοπίο από τις δυνάμεις της άρνησης και τους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Προβλήματα και ευκαιρίες στο σύστημα των ενδοκοινωνικών σχέσεων και των διακρατικών συναλλαγών υπήρχαν ανέκαθεν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Τα δυνατά και ζωντανά Έθνη θα συνεχίζουν να διαδραματίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα για την πρόοδο των Κοινωνιών και των Λαών, αφού η ανθρώπινη επιθυμία για υπεροχή και κατάκτηση ανώτερων οριζόντων και γεωπολιτικών επιρροών είναι απαραίτητη για τη δυναμική εξέλιξη των πραγμάτων.

Κάποτε δεν υπήρχαν οι σημερινοί δομικοί μηχανισμοί ειρηνεύσεως. Υπήρχε όμως η αμεσότητα επαφών και η καθαρότητα προθέσεων και στοχεύσεων. Η δύναμη, η ευφυΐα, η θέληση και η αίσθηση του καθήκοντος και της τιμής προπορεύονταν των υποτιθέμενων συναινετικών διαδικασιών που βασίζονταν στην εγκατάλειψη εθνικών κυριαρχιών, περιουσιών και πληθυσμών. Η έντιμη σύγκρουση θεωρείτο επιβαλλόμενη και γενναία στάση σε αντίθεση με μια ανέντιμη και προγραφόμενη δήθεν ειρήνη. Το κοινωνικό κράτος και η άμβλυνση των αρνητικών προνομιακών συμπεριφορών θεωρείτο καθήκον και προτεραιότητα του Εθνικού Κράτους. Η Εθνική Κραταίωση και κατίσχυση αφορούσε πάντες τους πολίτες αδιακρίτως. Ο πολιτισμός με όλες τις εκφάνσεις του και τις καλλιτεχνικές εκφράσεις προωθούσε την εικόνα και τους βηματισμούς μιας Πανίσχυρης Πολιτείας που ορθωνότανε χάρη στην εξύψωση του Ανθρώπινου Παράγοντα και των κοινωνικών αξιών της συνοχής και της αλληλεγγύης.

Σήμερα οι υπόγειες διαδρομές και οι σκοτεινές συναλλαγές έχουν γίνει άτυπος θεσμός. Δίχως υπερβολή, η Ελλάς έχει παραδοθεί σε ταγούς που έχουν αναγάγει τον ραγιαδισμό σε επιστήμη και τον λεονταρισμό σε ανέξοδη φκιασιδωμένη παλικαροσύνη. Η κοινωνικοποίηση των σοσιαλιστών, ο λεγόμενος λαϊκός σοσιαλισμός δίχως τη συντροφιά της Πατρίδος μάς έχει συνηθίσει να εξαντλείται στις ατέρμονες παροχολογίες, τα συνδικαλιστικά οφέλη για λίγους, τις προνομιακές συμπεριφορές προς ημετέρους και τους κοσμοπολίτικους νεοπλουτισμούς. Η Αριστερά του εκσυγχρονισμού, του μοδάτου περιθωρίου και πάσης άλλης μορφής έχει βολευτεί στο ρόλο τού επαγγελματία αντιδραστικού, τού «μαχητή» των δρόμων για τα εξουσιαστικά σαλόνια και τού αρνητή κάθε παραδοσιακής δομικής αξίας. Τι μπορεί να πει κανείς και ποια δικαιολογία να βρει για τους αδέξιους βηματισμούς και την παραζάλη της σημερινής κυβερνώσας παράταξης της ΝΔ, που υποτίθεται ότι έχει πατριωτική παράδοση!

Στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, οι Σκοπιανοί εκπροσωπούνται από μια κυρία που παρουσιάζεται ντυμένη ως βασίλισσα της αρχαίας Μακεδονίας. Το φόρεμά της αναπαριστά το χάρτη της «Ενιαίας Μακεδονίας». Το τραγούδι της μιλά για τη…γενοκτονία των «Μακεδόνων του Αιγαίου!!! από τους…Έλληνες!!! Το όνομα της Σκοπιανής είναι Νατάσσα Μιγιάτοβιτς. Η δε κρατική ΕΡΤ, πολιτισμικά αεικίνητη, κάνει κυριολεκτικώς την ανήξερη. Στα δελτία των ειδήσεων τηρείται σιγή ιχθύος και οι Έλληνες τηλεθεατές και οπαδοί του θεσμού της Γιουροβίζιον αφήνονται να παρασυρθούν προκειμένου να ψηφίσουν ένα τραγούδι που κάνει λόγο για την…απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους απογόνους των Βουλγάρων σφαγέων κομιτατζήδων. Επιπλέον βουλγαρική ιστοσελίδα καμωμένη σε άψογη ελληνική έκδοση και γλώσσα μάς ενημερώνει με ψεύδη και χάρτες για την Μακεδονία του υποτιθέμενου Μακεδονικού Έθνους, την μακεδονική γλώσσα και άλλα τινά ανθελληνικά. Αναζητήστε την ανωτέρω βουλγαρική ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm. Υπάρχει ακόμη προς δόξα της σύνθετης «αντιστάσεως» του πολιτικού μας κόσμου.

Κατά τα λοιπά οι εκφραστές της συντήρησης του ριψάσπιδος καθεστώτος, τα όργανα της «προόδου» και της αποδόμησης και οι «αντεξουσιαστικοί» προστάτες του Νεοταξικού ολετήρα των Εθνών τολμούν να επικρίνουν την πολιτική άποψη της διατήρησης του εθνικού χαρακτήρα του κράτους, της κοινωνικής αλληλεγγύης των Ελλήνων και της εθνικής ολοκληρώσεως και ενδυναμώσεως της Ελλάδος. Γιατί αυτή είναι η ακριβής ερμηνεία της ιδεολογίας του Εθνικού Κοινωνισμού που εμμένω να φέρω ανεξαρτήτως εσκεμμένων παρερμηνειών κάποιων ανεκδιήγητων. Ο Ελληνικός λαός οφείλει να απαιτήσει την επαναφορά τού αξιόμαχου και κυρίαρχου χαρακτήρα του. Διαδικασία που μπορεί να πραγματώσει μόνο ο Εθνικός Κοινωνισμός μέσα σ’ ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: