ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΣΚΟΠΙΑ, ΣΛΑΒΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-6-2008:
http://polapopsis.blogspot.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ
17-6-2008.

ΑΘΗΝΑ 18-6-2008.

Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν επικίνδυνα και νοσηρά παιχνίδια στην βαλκανική γειτονιά. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Χερσόνησος του Αίμου έχει δώσει κατά το παρελθόν οδυνηρούς και αιματηρότατους πολέμους. Ξέρουν εκ του ασφαλούς ότι η πριμοδότηση παράλογων απαιτήσεων θα πυροδοτήσει εντάσεις που μπορεί να εκτραχυνθούν σε περίπτωση γενικεύσεως και επεκτάσεως του φαινόμενου από χώρα σε χώρα.

Η περίπτωση της τέως Γιουγκοσλαβίας και του πολυτεμαχισμού της απασχολεί κατά πρώτο λόγο την Πατρίδα μας. Η άλλη ιδιόμορφη περίπτωση είναι η Αλβανία. Η σκοπιανή εκδοχή του ζητήματος λαμβάνει τις διαστάσεις της επιδιώξεως τεμαχισμού της Ελλάδος στα προσωρινά βόρεια σύνορά της. Στην περίπτωση της σκλαβωμένης Βορείου Μακεδονίας Μας η σύνθεση του ελληνικού στοιχείου και ο ασφυκτικός περιορισμός των δικαιωμάτων του καταλήγουν στην αποθέωση της καταδολίευσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και των εθνικών αυτοπροσδιοριστικών δικαιωμάτων.

Πριν από λίγα μόλις χρόνια κανείς στην Ελλάδα δεν γνώριζε ότι στα Σκόπια ζει μια πολύ σημαντική ποσοτικά και ποιοτικά ελληνική μειονότητα. Η καταγραφή των Ελληνικής καταγωγής πολιτών της σλαβοκρατούμενης Βορείου Μακεδονίας Μας απεικονίζεται με χαμηλά και αναληθή αριθμητικά δεδομένα. Το πείσμα διεκδίκησης της ελληνικότητας από τους ανθρώπους αυτούς βαίνει σταδιακά κλιμακούμενο. Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μιλάμε για ελληνική μειονότητα, αλλά για ελληνική ομογένεια.

Η άρνηση ωστόσο του διεθνώς κατοχυρωμένου εθνικού αυτοπροσδιορισμού που επιβάλλουν οι βουλγαρόριζοι ηγέτες των Σκοπίων και η ουσιαστική εγκατάλειψη από την Ελληνική Πολιτεία δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στους ομογενείς μας και αδυνατίζουν τα πολιτικά χαρτιά πιέσεως από την πλευρά μας προκειμένου να αποκρούσουμε τις μεθοδευμένες σκοπιανές διεκδικήσεις στον χώρο της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας. Δεν είναι άμοιρες του δημιουργηθέντος ζητήματος οι πανσλαβιστικές βλέψεις των Βουλγάρων και όχι μόνο για κάθοδο στο Αιγαίο Μας. Αλλά και η εξόφθαλμη πρεμούρα των ΗΠΑ να κατοχυρωθεί η δήθεν ύπαρξη Μακεδονικού Κράτους με σαφείς εθνοτικές και επομένως αλυτρωτικές αναφορές σε βάρος μας καταδεικνύει ξεκάθαρα την εμπλοκή του διεθνούς και υπερεθνικού νεοταξισμού με καθαρά εχθρικές προθέσεις.

Σε σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον ως πρωτοβουλία για την μη διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, οι Αμερικανοί απαίτησαν να παραβρεθεί η σκοπιανή αντιπροσωπεία με το ψευδεπίγραφο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Φυσικά η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Έλληνα Πρέσβη Αλέξανδρο Μαλλιά αποχώρησε μη αποδεχόμενη την αμερικανική «γενναιοδωρία» να εκφράσει τις ελληνικές απόψεις και αντιρρήσεις σε ένα σικέ παιχνίδι.

Επιπλέον σοβαρές παρατυπίες σημειώθηκαν στην προεκλογική οπερέτα των Σκοπίων με βίαια περιστατικά και επιθέσεις σε προεκλογικά κέντρα, αλλά και ένοπλες επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε ο επικεφαλής του αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι. Δεν επλήγησαν ασφαλώς μόνο οι Αλβανοί των Σκοπίων, αλλά και οι Έλληνες πολίτες και τα πραγματικά εθνικά μας συμφέροντα που εκπροσωπούν αυτοί οι άνθρωποι και οι απεμπολημένες γεωπολιτικές αναφορές μας στην περιοχή. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια φυσικό ήταν να κορυφωθεί το ανθελληνικό κλίμα με φραστικές επιθέσεις αλλά και χρήση σωματικής βίας σε βάρος Ελλήνων ομογενών. Τα περιστατικά σε βάρος Ελλήνων πολιτών δεν γνωστοποιήθηκαν, όπως λέει το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, προκειμένου να μην έχουν αρνητικό…αντίκτυπο σε επίπεδο κοινωνιών!

Τα έκτροπα με τους εκβιασμούς, τους πυροβολισμούς και τον θάνατο ενός οπαδού του DUI, αλλά βέβαια και η εκτεταμένη νοθεία ανάγκασαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και τις περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου να μην αναγνωρίσουν το τελικό αποτέλεσμα μέχρι να διενεργηθούν επαναληπτικές εκλογές στα σημεία που αναγνώρισε πρόβλημα η κυβέρνηση Γκρούεφσκι και όχι βέβαια στην πραγματικά εκτεταμένη διάσταση που συνέβη. Το τελευταίο μέχρι στιγμής κρούσμα αυθαιρεσίας με την παρεμπόδιση της ελληνικής ειρηνευτικής δύναμης του Κοσσυφοπεδίου να διέλθει του σκοπιανού εδάφους προκειμένου να καταφτάσει στον προορισμό της καταδεικνύει την θρασύτητα των νεοκομιτατζήδων επίβουλων της Μακεδονίας Μας που προφανέστατα αντλείται από την υποστήριξη που λαμβάνουν από τα νεοταξικά γεράκια.

Μοιραία λοιπόν έρχονται στο νου παλαιότερα λεγόμενα για την γενιά των Ιλλυριών. Απόγονοι αυτής της γενιάς Ελλήνων είναι ορισμένοι πολίτες της σημερινής Αλβανίας. Ένα κράτος που ασφαλώς είναι νεότευκτο δημιούργημα των «καλών συμμάχων» μεταπολεμικά προκειμένου να αποσπαστεί η Β. Ήπειρος από τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό. Τόσκηδες, Βορειοηπειρώτες και Βλάχοι, είτε ελληνόφωνοι είτε αλβανόφωνοι, χριστιανοί ορθόδοξοι στο θρήσκευμα στην πλειοψηφία τους, είναι συνειδητοποιημένοι Έλληνες. Αλλά και η αλβανική κοινότητα που πελαγοδρομεί ανάμεσα σε επικίνδυνους νεοταξικούς διαδρόμους και αληθινούς Έλληνες εθνικούς ήρωες σαν τον Γεώργιο Καστριώτη δεν έχει να περιμένει τίποτα από το σκοπιανό προτεκτοράτο. Ασφαλώς έχουμε σημαντικές διαφορές με τους απογόνους των Ιλλυριών, όπως και κάποια κοινά της αλλοτριωμένης ελληνικότητάς τους που πρέπει να αναζητηθούν. Όποιοι ανάμεσά τους διαφωνούν θα ξεπεραστούν από τη δίνη της φλόγας που ετοιμάζουν οι νεοταξικοί αφεντάδες. Αλλά και μόνο για να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους αξίζει να συνεργαστούμε για μια ακόμη φορά, όταν στις αρχές του περασμένου αιώνα είχαμε αποτρέψει πάλι την βουλγάρικη βουλιμία των κομιτατζήδων. Με μια προϋπόθεση όμως. Να θέσουμε σαφές διεκδικητικό πλαίσιο σε εδάφη και πληθυσμούς που ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος. Σε Βόρειο Ήπειρο και Βόρειο Μακεδονία. Με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Με ελληνική αποφασιστικότητα και Εθνικοκοινωνικό σχέδιο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: