ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΑΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-7-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 3-7-2008.

ΑΘΗΝΑ 4-7-2008.

Πολλές φορές έχουν επισημανθεί τα προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό και την Πατρίδα. Ο εμπαιγμός της Ελλάδος στις εθνικές υποθέσεις και τα συμφέροντά της σε διεθνές επίπεδο από τους λεγόμενους ισχυρούς και η προβληματική διαβίωση του ελληνικού λαού στο εσωτερικό μέτωπο είναι αλήθειες που κανείς δεν τολμά να τις αμφισβητήσει. Η οικονομική αδυναμία των ελληνικών νοικοκυριών αντανακλά στην καταφανή δυσπραγία της εγχώριας αγοράς και τις καταγραφές του περιορισμού των θέσεων εργασίας. Η ανυπαρξία της εθνικής πολιτικής καθίσταται αναμφισβήτητη πραγματικότητα όταν η πολιτική τάξη ουσιαστικά διαπραγματεύεται την ιστορία μας και παζαρεύει την εθνική μας ταυτότητα, εμμένοντας σε άχρηστες συμμαχικές αγκυλώσεις και συζητώντας ενδοτικά με εκπροσώπους εγνωσμένων εχθρών του Ελληνικού Έθνους.

Όταν όμως η ευπιστία και η εμπιστοσύνη του λαού μετατρέπονται σε λαθραίους οικονομικούς πόρους ενός ανήθικου πλουτισμού, τότε το υφιστάμενο εξουσιαστικό σύστημα οφείλει να απολογηθεί στο σύνολο των παρακμιακών καταστάσεων που είτε ανέχθηκε είτε εξέθρεψε. Διότι η μίζα, η διαφθορά, η κομματικοποίηση του κράτους και των συναλλαγών, η παροχή του λαϊκού χρήματος στους νεόκοπους νεοταξικούς κεφαλαιοκράτες που κρατούν το ταμείο του συστήματος, η εξουθένωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ο αφελληνισμός του κράτους με την εγκατάλειψη του εθνικού χαρακτήρα, η εγκατάλειψη του οικουμενικού και ομογενειακού Ελληνισμού είναι προσδιοριστικά γνωρίσματα των νεοταξικών διακυβερνήσεων της Πατρίδος μας με διακομματική συνεννόηση και ευθύνη.

Οι έννοιες της πρωτογενούς δημιουργίας και της ανοχής στο επίπεδο της πολιτικής πράξης εμφανίζουν σημεία ταυτοσημίας και αυταπόδεικτης συνεργίας στην διαστρέβλωση του κρατικού ρόλου και την απομόνωση του εθνικού παράγοντα. Όταν η πίστη στο κόμμα αντικαθιστά την πίστη στην Πατρίδα και η προσκόλληση αντικαθιστά την αξιοκρατία, όταν οι λίγοι βαστάζοι κάθονται στο σβέρκο της πλειοψηφίας και οι πολλοί αρκούνται στην απονομή των αποφαγιών, τότε το πολιτικό οικοδόμημα που προκύπτει έχει τα χαρακτηριστικά ενός επικίνδυνα αρρωστημένου καθεστώτος.

Κανείς δεν φανταζότανε ότι θα φτάναμε στο σημείο να αποκτήσουμε ένα κράτος που θα παρέδιδε τον εαυτό του βορά στις επιδιώξεις του κάθε ανθέλληνα παρανοϊκού που ονειρεύεται την καθυπόταξη των ελευθέρων εθνών. Κανείς δεν πίστευε ότι τα υποτιθέμενα κρατικά μυστικά θα τύγχαναν ευρείας και διεθνούς συνακροάσεως. Κανείς Έλληνας δεν ενέκρινε ποτέ μια ουσιαστικά εθνικώς ελλειμματική παιδεία που μειώνει τις διεκδικήσεις μιας ανεκπλήρωτης εθνικής ολοκληρώσεως την ίδια στιγμή που οι θεσμικοί μας προστάτες βάλλονται από παντού. Η Εκκλησία της εποχής Ιερώνυμου έχει πέσει σε αφωνία με τις θετικές αντιστάσεις εκ μέρους των πατριωτικών αναστημάτων της Ιεραρχίας να αποτελούν τις τιμητικές εξαιρέσεις, ο Ελληνικός Στρατός κατηγορείται από τους ανθρωπιστικούς φορείς της γενιάς των αστράτευτων του Νεοταξισμού και οι δικαστές μας στοχοποιούνται από τους εκμαυλιστές της δημόσιας ζωής και τους διαστροφείς της φυσικής τάξεως.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της γενικευμένης σήψης και διαφθοράς εντάσσεται με απόλυτη συνάφεια η λαϊκή αποστροφή που εκφράζεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Κι αν η μέθοδος της εξαγωγής συμπερασμάτων που ακολουθείται από τις περίφημες έρευνες της κοινής γνώμης γεννά ερωτηματικά για τις συνθήκες που διενεργείται, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προκύπτουν τελευταία δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαία. Όταν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κόσμου για την διαχείριση των πολιτικών πραγμάτων κατατάσσεται η μηδενική επιλογή και τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού και της αστικής δημοκρατίας καταγράφουν ποσοστά που αδυνατούν να δώσουν κυβέρνηση υπό οποιεσδήποτε συνθέσεις και συνεργασίες, αυτό σημαίνει ότι διαπιστώνεται μια ευρεία αποδοκιμασία της υφιστάμενης καθεστηκυίας τάξεως.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση στην κατεύθυνση της πλήρους επαλήθευσης της λαϊκής κατακραυγής φιλοδώρησε την ΝΔ με ποσοστό 24,7 % και το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 21 % με το ποσοστό των αναποφάσιστων, σύμφωνα με την ΚΑΠΠΑ Research, να κυμαίνεται στο 27,4 %. Τα αντίστοιχα ποσοστά σύμφωνα με την MRB κυμαίνονται στο 29,9% για την ΝΔ και στο 25,1 για το ΠΑΣΟΚ. Ενώ λοιπόν μια πρώτη ανάγνωση δείχνει ότι δύσκολα θα πειστεί ο λαός να προβεί στην οποιαδήποτε συναίνεση για τον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης, οι καταγραφείς της κοινής γνώμης καταλήγουν σε κάποια συμπεράσματα που θεωρείται εντελώς απίθανο να εκφράζουν με ειλικρίνεια την πραγματική επιθυμία των πολιτών, όπως εκείνα της επιθυμίας αυτοδύναμων κυβερνήσεων συνεργασίας μεταξύ των βασικών ολετήρων. Από κοντά στα σενάρια χωράει πάντα η αριστερή πατερίτσα του Συνασπισμού.

Είναι απολύτως σαφές ότι ο λαός επιδιώκει νέες και καθαρές λύσεις, όσο κι αν αυτό επιχειρείται να αμφισβητηθεί. Πρέπει να ληφθούν οι ευθύνες που αναλογούν στο Εθνικιστικό Κίνημα μακριά από κάθε εσωστρέφεια και διχαστικές τάσεις. Κανείς Εθνικιστής δεν περισσεύει και κανενός ο Πατριωτισμός δεν πρέπει να σπαταληθεί. Είναι σαφές ότι ο τόπος χρειάζεται ένα Νέο Επαναστατικό Εθνικιστικό Κίνημα που θα επιβάλλει μια Εθνική Λαϊκή Διακυβέρνηση. Το δε Ελληνικό Έθνος αποτελεί και εκφράζει ο λαός και οι γεωπολιτικές του ανάγκες. Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη οφείλει να κινητοποιήσει τον Ελληνικό λαό και να βαδίσει σε συντεταγμένη πορεία με τον μόνο ασφαλή σύμμαχο. Με τον πολίτη ενάντια στην διαστροφή και τον ενδοτισμό. Για μια Νέα, Ισχυρή Ελλάδα που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: