ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 9-7-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 21-7-2008.

Η συμμετοχή της γεωπολιτικής και ο άμεσος συσχετισμός της με την ευρεία άσκηση της πολιτικής δραστηριότητας και της συναφούς σύναψης συμμαχιών έχει καταγράψει ουσιαστικά αποτελέσματα σ’ όλους τους πολέμους, γενικούς και τοπικούς, και έχει αναδείξει νικητές και εξουσιαστικά περιβάλλοντα. Η ίδια ακριβώς πρακτική που επενέργησε στα αλώνια των πολεμικών πεδίων επενέργησε και επενεργεί και στα σαλόνια των αντίστοιχων πολιτικών πεδίων. Έτσι συνέβαινε και έτσι θα εξακολουθήσει να συμβαίνει. Αν και σαφώς με περισσότερο εξευγενισμένους αλλά και καταστροφικότερους τρόπους.

Δυστυχώς το ρόλο του καταστολέα ελεύθερων βουλήσεων και φωνών σε πολλές περιπτώσεις έχουν διαδραματίσει διάφορες ενώσεις και οργανισμοί που υποτίθεται ότι έχουν επιφορτισθεί με το έργο της καλής συνεργασίας των λαών και της υπερασπίσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο ο ανταγωνισμός για την κατάκτηση των πρωτείων της διεθνούς πολιτικής ηγεμονίας ανάμεσα στις ισχυρές δυνάμεις του καιρού μας βοηθά την ανάδειξη πολιτικών προσωπικοτήτων που έχουν κάθε όφελος να αποτινάξουν τις όποιες νεοταξικές επιρροές.

Οι συμμαχικές προσεγγίσεις είναι ευμετάβλητες και η διαμόρφωση των διακρατικών στρατοπέδων καθορίζεται με όρους γεωπολιτικής και οικονομίας. Το έδαφος και το χρήμα θα συνεχίσουν να καθοδηγούν το πολιτικό παιχνίδι. Ο γεωφυσικός πλούτος και τα σημαντικά οικονομικά εδαφικά περάσματα συγκεντρώνουν την υποτιθέμενη ευαισθησία της διεθνούς εξουσιαστικής κοινότητας με το να στήνουν αποφάσεις ή και δικαστήρια διαλυτικά των κρατικών υποδομών, να εγκαθιστούν πολυεθνικά στρατόπεδα εθνικών συμμορφώσεων, να διακρίνουν εμπορικές συναλλαγές και στρατιωτικές αλλά και πολιτικές συνεργασίες σε «καλές» και «κακές» αναλόγως της θέσεως που παίρνουν απέναντι στο κυρίαρχο σύστημα.

Η Πατρίδα μας σήμερα αδυνατεί να αποτινάξει τον χαρακτήρα του προτεκτοράτου. Η πολιτική μας τάξη αδυνατεί να κατανοήσει ότι από τον νεοταξικό εταιρικό άξονα δεν έχει να περιμένει τίποτα. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σ’ αυτούς που προωθούν ανθελληνικές μεσολαβήσεις και προάγουν διεκδικήσεις ανύπαρκτων ιστορικά και πολιτισμικά κρατικών μορφωμάτων σε βάρος μας. Δεν γίνεται να εκλιπαρούμε εκείνους που δυναμιτίζουν την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ευμάρεια των κρατών αφενός με τις υποκινούμενες λαθρομεταναστεύσεις, τις προσφυγιές και τις εξωθεσμικές μεταβολές καθεστώτων και αφετέρου με τις μεθοδευμένες ενεργειακές κρίσεις και ανατιμήσεις. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να περιορίζει ασφυκτικά τα γεωπολιτικά της πλεονεκτήματα. Το ελληνικό έδαφος αποτελεί ζωντανή έκφραση πολιτικής υπεροχής, ενώ καθίσταται περίοπτος επικοινωνιακός κόμβος προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γιατί βαλλόμεθα μέσω κρατών - δορυφόρων όπως τα Σκόπια και η Τουρκία που πολύ σύντομα θα καταστούν περιττά για τον Διεθνή Νεοταξισμό. Ωστόσο αμφίβολη καθίσταται η χρησιμότητα των εξουσιαστικών μας κομμάτων όταν εξακολουθούν να πριμοδοτούν κουμπαριές και συνεργασίες εξόφθαλμα επικίνδυνες και δουλικές. Σε έκθεση του Ελβετού βουλευτή Αντρέας Γκρός στα πλαίσια των ευρωπαϊκών οργάνων για τον αφελληνισμό της Ίμβρου και της Τενέδου, Τούρκοι βουλευτές εξανέστησαν για τις ελληνικές ονομασίες των νησιών μας και αναφέρθηκαν θρασύτατα σε «τουρκικούς» πληθυσμούς στην Θράκη, την Κω και την Ρόδο. Η ελληνική αντίδραση; Αναζητείται. Επιπλέον πριν λίγες ημέρες οκτώ βουλευτές του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας περιόδευσαν στην Ελεύθερη Θράκη και συναντήθηκαν τόσο με εκπροσώπους της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης, προφανώς για καθαρά προσχηματικούς λόγους ( θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε τι ελέχθη ), όσο και με εκπροσώπους παράνομων οργανώσεων που προωθούν στην ακριτική περιοχή μας τον παρανοϊκό τουρκισμό της Άγκυρας. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι βουλευτές επισκέφτηκαν την Ένωση «Τούρκων» Διδασκάλων Δ. Θράκης, την «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης αλλά και τον παράνομο μουφτή. Μήπως μεταβλήθηκε η στάση της χώρας μας ή αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε με δυναμικά πολιτικά κι άλλα μέσα τις Αλησμόνητες Σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού που μας δίδαξε ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος; Μήπως δόθηκε καμία απάντηση; Τίποτα απολύτως.

Η Ελλάς πρέπει απαραιτήτως να υιοθετήσει ένα Συμμαχικό Δόγμα αναδυόμενης Δυνάμεως. Είναι επιβεβλημένο οι θετικές απόψεις συγκεκριμένων εταίρων να σχηματοποιηθούν μέσα από την σύμπτυξη ενός Στρατηγικού Άξονα Ελευθέρων Εθνών. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να αντιμετωπισθεί ως ένα όντως απροσδιόριστο και ανελεύθερο μόρφωμα. Η δε διεθνής επιρροή της Πατρίδος μας πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να ανασχεθούν επερχόμενοι κίνδυνοι. Οι προσωπικότητες των Σαρκοζί και Ομπάμα μας καταδεικνύουν κάποια σημαντικά πράγματα. Η στάση του Γάλλου Προέδρου στο ζήτημα της Μέσης Ανατολής υπέρ του Δικαίου μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων δείχνει πολιτική ωριμότητα σε αντίθεση με την μονομερή στήριξη του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου προς την πλευρά του Ισραήλ. Ο Ευρωπαϊσμός του Σαρκοζί και οι κοινές εθνοφυλετικές ρίζες με τον γαλλικό λαό δίνουν σαφές συμμαχικό πλεονέκτημα. Επιπλέον οι θετικοί όροι αγοράς και συνεργασίας στην ενσωμάτωση και την συνδιαμόρφωση οπλικών συστημάτων διαμορφώνουν σίγουρα ευνοϊκές προοπτικές. Η Ρωσία, το Ιράν και ο Αραβικός Κόσμος είναι κάποιες ακόμη περιπτώσεις που πρέπει να εξεταστούν για το γεωπολιτικό συμμαχικό εύρος και την καλύτερη προώθηση των κοινών συμφερόντων.

Η ανάπτυξη της σωστής συμμαχικής εταιρικότητας είναι το ένα απαραίτητο σκέλος για την κραταίωση του Ελληνικού Έθνους. Η αξιοποίηση του γεωπολιτικού πλεονεκτήματος προϋποθέτει πολιτική βούληση, σωστή προπαρασκευή και εθνικό φρόνημα. Ό,τι δηλαδή απουσιάζει σήμερα. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο λαός μας είναι οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να δώσουν λύσεις. Με τους Έλληνες να απαιτούν την Εθνική κραταίωση και τον Εθνικοκοινωνισμό να δίνει καθεστωτικό περίβλημα στην λαϊκή βούληση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalio-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

No comments: