ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-9-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 27/28-9-2008(ΣΕΛ.10).

ΑΘΗΝΑ 28-9-2008.

Το όψιμο ενδιαφέρον της καθεστηκυίας τάξεως για τις διεργασίες επιλύσεως των κοινωνικών ζητημάτων κατά τρόπο επιτακτικό εσχάτως επικαλύπτει με μια απαράδεκτη λογική μια σειρά από ολέθριες επιλογές για την εξωτερική εικόνα και την ασφάλεια της χώρας.

Η αδυναμία αξιοποιήσεως ευκαιριών και η προώθηση επικίνδυνων προκλήσεων στα εθνικά μας ζητήματα από τα κόμματα της άρχουσας τάξεως μαρτυρούν την ουσιαστική ταύτισή τους στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αντιλαμβανόμαστε την εκ μέρους της αδυναμία κατανόησης των εννοιών Έθνος, Εθνικές Διεκδικήσεις, Ομογένεια και Ιστορικά Δικαιώματα. Παρόλα αυτά αποτελεί προσβολή προς τον Ελληνικό λαό η αδιαφορία προάσπισης του Έθνους μας και η λήψη αποφάσεων που δεν τον εκφράζουν.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου έφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο ένα επείγον μήνυμα που απέπνεε μια βαθύτατη αγωνία και απογοήτευση. Αποστολέας ήταν η ελληνική διαδικτυακή έκδοση της Σερβικής Ιεράς Μητρόπολης Ράσκας και Πριζρένης στο Κοσσυφοπέδιο που σημείωνε την αναγνώριση των λεγομένων διαβατηρίων του Κοσόβου από την Κυβέρνηση της Ελλάδας, κατόπιν σχετικής ανακοινώσεως από τον επικεφαλής του γραφείου συνδέσμου της Ελλάδας στην Πρίστινα. Η μετάδοση της είδησης έγινε από το Σερβικό Πρακτορείο Ειδήσεων Τανγιούγκ, επικαλούμενο τα αλβανόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Πρίστινα. Το υπουργείο εξωτερικών της χώρας μας μ’ αυτή την αδόκιμη ενέργεια αναγνωρίζει ουσιαστικά στο Κοσσυφοπέδιο κρατική υπόσταση, παρέχοντας ουσιαστικά επιχειρήματα για ενδεχόμενες ανάλογες ενέργειες της Άγκυρας και της Τουρκοκυπριακής πλευράς στην κατεχόμενη Κύπρο Μας, αλλά και αντεθνικά κίνητρα στους εγκάθετους του βαθέως τουρκικού κράτους που ορέγονται την ανεξαρτησία της Δ. Θράκης μέσω της τουρκοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας.

Παράλληλα αυξάνονται οι πιέσεις προς την χώρα μας από τους νεοταξικά ελεγχόμενους διεθνείς οργανισμούς προκειμένου να κλείσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και της εισόδου τους σ’ αυτούς με βάση τις ανθελληνικές σύνθετες προτάσεις. Την ίδια στιγμή που η Ελλάς πληγώνεται έσωθεν και έξωθεν, η κυβέρνηση αφήνει ανεκμετάλλευτη δημόσια θέση του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ σε ημερίδα ενώπιον Σκοπιανών ότι «η Ελλάς έχει ιστορικά δικαιώματα στο όνομα Μακεδονία». Η Ελληνική Κυβέρνηση αδυνατεί να κάνει ανάλογη δήλωση, πλειοδοτώντας σε σύνθετους ενδοτισμούς.

Αντιπολίτευση εθνική φυσικά δεν υφίσταται πλην ΛΑ. Ο. Σ., αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τα αριστερά κόμματα δεν έχουν πρόβλημα με σύνθετες παγίδες και ολισθηρές αναγνωρίσεις. Η Ελλάς όμως βρίσκεται όπου εστιάζονται Έλληνες πολίτες και ιστορικά δικαιώματα, χωρίς παζάρια της εθνικής κυριαρχίας, τιμώντας το παρελθόν της για ένα ισχυρό παρόν και ένα ισχυρότερο μέλλον. Όπως ευθαρσώς προτάσσει ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ Ο. Κ. Ε ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΑ. Ο. Σ

ΗΛ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

No comments: