ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-10-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 25/26-10-2008 ( ΣΕΛ. 10 ) .

ΑΘΗΝΑ 26-10-2008.

Αποτελεί ζήτημα προς διερεύνηση αν θα μπορούσε να παραμεριστεί ο κομματικός προστατευτισμός και να υπερισχύσει ο εθνικός και κοινωνικός πατριωτισμός. Θα ήταν χρήσιμο να βλέπαμε την δημιουργική παρέμβαση ενός υπουργού ή την μαχητική επιμονή ενός φερόμενου ως αντάρτη βουλευτή χωρίς την προσβολή των θεσμών ή την άτακτη υποχώρηση σε θέματα αρχών τούτες τις ώρες που προσβάλλεται η Πατρίδα και πένεται ο λαός.

Η Καθεστηκυία Τάξη στις συναναστροφές της με την Εκκλησία επιζητά την μοιρασιά της αίγλης και του κύρους της προς άγραν τίμιων λαϊκών ψήφων, επιδιώκοντας παράλληλα το κόντεμά της με την αφορμή κάθε ατομικού παραστρατήματος. Στις δε σχέσεις με την Δικαιοσύνη ανεβοκατεβάζει την στάθμη της εκτίμησης αναλόγως της εξυπηρετήσεως των σκοπών της. Και εδώ ακριβώς έρχεται να αποκαταστήσει την ορθή τάξη των πραγμάτων ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός που προτάσσει την προστασία των θεσμών μέσα από ένα δημιουργικό πατριωτικό παρεμβατισμό προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας.

Είναι απολύτως χαρακτηριστικό τούτες τις μέρες που τιμούμε το έπος του 1940 ότι η Ελλάς του Ι. Μεταξά είχε αφήσει πίσω της διχασμούς και πείνες και αγωνιζότανε νικηφόρα με πίστη στο πλευρό του Εθνικού Ηγέτη, ενώ τώρα που η παγκόσμια οικονομική κρίση πλησιάζει τις ευρωπαϊκές αυλές οι σημερινοί ηγέτες συναγωνίζονται στο κόντεμα της Πατρίδος.

Η πρωτοφανής εμπλοκή της δικαιοσύνης στα πολιτικά παραστρατήματα και τις συναλλαγές πολιτικών και κρατικών παραγόντων με την ευθύνη της κυβερνήσεως δημιουργεί κλίμα συγχύσεως εξουσιών και αρμοδιοτήτων που σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Το καπέλωμα των εισαγγελικών λειτουργών και η διχογνωμία στις τάξεις των δικαστικών σίγουρα διαμορφώνει ένα προστατευτικό πέπλο γύρω από τις όποιες πολιτικές ευθύνες στο θέμα του Βατοπεδίου, γεγονός που δημιουργεί τον φόβο κάποιων και την αναγκαιότητα σοβαρών κοινοβουλευτικών ερευνών.

Καθίσταται πραγματικά δύσκολη υπόθεση η ανάληψη σοβαρής στάσης και υπευθυνότητας από τους ενταύθα αγαπημένους νεοταξικούς εταίρους των εσωτερικών ατασθαλιών και των εξωτερικών ραπισμάτων. Από εκείνους τους πολιτικάντηδες που ευτελίζουν την επίσκεψη των Ελλήνων στις ΗΠΑ στον έλεγχο υποτέλειας ενός διαβατηρίου. Από εκείνους τους ταγούς που παζαρεύουν την τιμή και την ακεραιότητα της Μακεδονίας Μας μέσα από σχέδια «λύσεων» που εξυφαίνονται σε αμερικανικές πρεσβείες.

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι θεσμοί αυτής της Πατρίδος πρέπει να αποδοθούν στην προστασία των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών και το κυβερνητικό σχήμα να διαμορφωθεί από πολιτικά αναστήματα που θεωρούν την εθνική κυριαρχία συνώνυμη της παρουσίας του ελληνισμού χωρίς κανένα παζάρι. Αυτό επιθυμούν οι Έλληνες και εκφράζει ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ. Ο. Σ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: