ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 16-2-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 19-2-2009.

ΑΘΗΝΑ 20-2-2009.

Οι πολιτικές δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως διολισθαίνουν καθημερινά και παραδίδουν την μεν κοινωνία στην απόγνωση και την φτώχια, το δε Ελληνικό Έθνος στην απομόνωση και την ήττα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση διά του αρμόδιου Επιτρόπου για την Διεύρυνση Ρεν τίθεται υπέρ της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο με πολιτική ισότητα την στιγμή που επιχειρείται η τουρκοποίηση της Μεγαλονήσου Μας. Με τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Θράκη και Αιγαίο. Αλλά και στο ζήτημα της Οικονομίας η εντόπια φτώχια και ανεργία δεν προκλήθηκαν από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, αλλά προηγήθηκαν αυτής και η Καθεστηκυία Τάξη απλώς την επικαλείται ως άλλοθι.

Ασφαλώς μια αληθινή Εθνική Οικονομία με μια ισχυρή Εγχώρια Παραγωγική Μηχανή αποτελούν την βάση για την δραστηριοποίηση των Ελεύθερων Ελλήνων στα πλαίσια μιας Αδέσμευτης Ελλάδος που βασισμένη στην αυτάρκεια και την κοινωνική συνοχή θα επιβάλλει τα Εθνικά μας Δίκαια. Η έλλειψη αυτού του ιδανικού περιβάλλοντος είναι το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα η εξήγηση για την αβεβαιότητα και τις κοινωνικές συγκρούσεις που βιώνουμε. Την λύση δεν μπορεί να δώσει ούτε ο φιλελευθερισμός που στηρίζεται στην χρηματοπιστωτική οικονομία και την διαχείριση του χρήματος για λίγους ούτε ο σοσιαλισμός με το κομματικό κράτος, τον έλεγχο της επικοινωνίας και τις αριστερές δήθεν φιλεργατικές καταβολές.

Η πραγματική διάσταση απόψεων σήμερα υφίσταται ανάμεσα στις Δυνάμεις της Κοινωνίας του Έθνους και τις αντίστοιχες του ασύνορου διεθνισμού. Η ιδεολογική πανσπερμία της αριστερής παγκοσμιοποίησης απαντάται σήμερα συσσωρευμένη στον χώρο του Συνασπισμού. Οι δυνάμεις της Νεοταξικής Αριστεράς επιχειρούν να καρπωθούν την λαϊκή δυσαρέσκεια με κοινωνικές αναφορές που καλύπτουν τους κατατρεγμένους όλης της οικουμένης και κάθε φυλής, λειτουργώντας παράλληλα ως μηχανισμός αποτροπής των κραδασμών του συστήματος και εντολοδόχος της Παγκόσμιας Εξουσίας. Μια Νεοταξική Αριστερά που ενώ διαφωνεί στις πολιτικές συνεργασίες, ομονοεί στην κοινωνική αταξία και την αντεθνική πάλη των τάξεων.

Στο πρόσφατο συνέδριό τους οι συνασπισμένοι κάνανε ευρύ λόγο για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, ενώ αναφερθήκανε στις προτεραιότητες της παιδείας, της υγείας, της ανάπτυξης, της αυτοδιοίκησης και άλλων συναφών θεμάτων. Με την παιδεία να έχει καταστεί όχημα αριστερής προπαγάνδας στους κόλπους της νεολαίας με αντικοινωνικές συμπεριφορές σε βάρος της εθνικής γνώσης και εργασιακής κατάρτισης. Την υγεία να έχει καταστεί πανάκριβη για τους Έλληνες και δωρεά για τους αλλοδαπούς τυχοδιώκτες, με τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να ναρκοθετούν την δημόσια υγεία. Με την ανάπτυξη μηδενική, την αυτοδιοίκηση κομματικά εξαρτώμενη και την Νεοταξική Αριστερά συμμέτοχη και πρωταγωνίστρια στο αλισβερίσι για την λαϊκή ομηρία σ’ ένα κράτος χωρίς εθνική συνείδηση και πατριωτική εργασία.

Αληθινός αντίπαλος των δυνάμεων του ενδοτισμού και συνειδητός εταίρος του λαού σε πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο ενάντια σε δοτούς «σωτήρες» στέκει ο Εθνικός Κοινωνισμός. Η Εθνική Ιδέα που γεννήθηκε μαζί με τον Αιώνιο Ελληνισμό και γαλουχήθηκε με την Πατριωτική Δράση και την Εθνική Ανάγκη του Έλληνα Μαχητή για την επιβίωση και την κυριαρχία σ’ έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Ο Εθνικός Κοινωνισμός πιστεύει στον Λαϊκό χαρακτήρα του Κράτους και στηρίζεται στον ενεργό πολίτη που διαχειρίζεται τα κλειδιά της εξουσίας και τα μέσα παραγωγής, υπακούοντας στον ζωογόνο δεσμό Φυλής και Πατρίδος.

Η δόμηση μιας Νέας Ελλάδος επάνω στα γερά θεμέλια της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, Αξιοκρατίας, Αλληλεγγύης και Ευημερίας είναι το απαραίτητο εφόδιο και η αφετηρία που θα εξασφαλίσει την ουσιαστική Εθνική Ανεξαρτησία και την Δυνατή Παρουσία. Επίκεντρο της πολιτικής στρατηγικής του Εθνικού Κοινωνισμού αποτελεί βέβαια η Ελληνική Νεολαία και η Εθνική Εργατική Τάξη σε μια τροχιά ταύτισης Πατρίδος και Έθνους, σε μια σύζευξη των αναπτυξιακών επιδιώξεων Κράτους και Λαού. Με την Παιδεία να υπηρετεί τον Εθνικό Προσανατολισμό και τον Επαγγελματικό Προγραμματισμό και την Εργασία να αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων. Ακλόνητη πίστη μας είναι η ανάγκη για την κρατική ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας με έμφαση την περιφέρεια και τις ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας. Επιπλέον η εθνικοποίηση του παραγόμενου προϊόντος με τον αποκλεισμό των τριτοκοσμικών εισαγωγών θα δώσουν εργασία στον Έλληνα Αγρότη και ζωή στις φυσικές επάλξεις του Έθνους. Η αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου θα πραγματοποιηθεί με κριτήριο την συμβολή στην παραγωγική διαδικασία και την Εθνική ανάκαμψη, με την ανάδειξη του ρόλου της Εθνικής Εργατικής Τάξης και της Πατριωτικής Επιχειρηματικότητας. Η συνεργασία εργοδότη και εργαζομένου υπό την σκέπη του Κράτους υπηρετεί την εθνική ενότητα. Η κοινωνική ασφάλιση και προστασία είναι το απόλυτο καθήκον του Εθνικού Κράτους σ’ όλους τους Έλληνες.

Ο Εθνικός Κοινωνισμός ευαγγελίζεται ένα Κράτος που θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Στο εσωτερικό με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις δημόσιες υπηρεσίες να διεκπεραιώνουν τα ζητήματα του πολίτη, εκφράζοντας την φωνή του Έθνους στην κρατική εξουσία. Και στο εξωτερικό με την διπλωματία και την άσκηση δυνάμεως όπου αυτό χρειασθεί για την ενίσχυση του Ελληνισμού στις εστίες του και την διεκδίκηση κάθε σκλαβωμένης γης. Η δημιουργία ενός Εθνικού Κέντρου Λήψης Αποφάσεων μακριά από τις σημερινές διεθνείς δεσμεύσεις είναι απαίτηση ουσίας. Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια Ευρώπη των Εθνών και των Λαών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: