ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-2-2009:
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-2-2009.
ΑΘΗΝΑ 25-2-2009.

Η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στο μάτι του διεθνιστικού κυκλώνα που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του να ελέγξει τις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες με κάθε τρόπο. Είτε εκβιάζοντας καταστάσεις και μεταστρέφοντας συνειδήσεις είτε καταστρέφοντας τις πολιτειακές υποδομές και κυρίως την κοινωνική συνοχή. Η επαπειλούμενη κατάρρευση του Εθνικού μας Κράτους επιχειρείται έσωθεν με συμμετρικές οικονομικές πιέσεις και ασύμμετρα τρομοκρατικά χτυπήματα που υποδηλώνουν με κυνισμό την επιδίωξη τραυματισμού και ανήκεστης βλάβης της ελληνικής κοινωνίας.

Και αν πραγματικά η οικονομική λαίλαπα που σαρώνει την παγκόσμια κοινότητα και αναδιανέμει τον αρπαχθέντα πλούτο των λαών μεταξύ κλειστών και απρόσωπων νεοταξικών κύκλων υποθηκεύει ανοιχτά και θρασύτατα το μέλλον και την βιωσιμότητα των Εθνών, δεν συμβαίνει το ίδιο με την απειλή κατά της ζωής και την κοινωνική διάλυση που επιφέρονται με πισώπλατα χτυπήματα. Είναι σαφές ότι η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής αξίζει προστασίας με την χρήση κάθε δυνατού αποτρεπτικού μέσου, αφού ο σεβασμός στο πρόσωπο κάθε πολίτη αποδίδει πίστη και τιμή στην Εθνική Κοινότητα που είναι ενταγμένος αυτός.

Η σημερινή ένδεια της οικονομίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη κανόνων ελέγχου της λειτουργίας των εμπλεκομένων μερών της αγοράς, στην αλαζονική αφαίμαξη των οικονομικών αποθεμάτων των καταναλωτικών μαζών και την παραχώρηση του εθνικού εποπτικού ρόλου σε μια αδηφάγο παγκόσμια καπιταλιστική εξουσία. Οι κρατικοί ανταγωνισμοί και οι συνασπισμοί δυνάμεων για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων φουντώνουν τις πολιτικές συγκρούσεις, την αστάθεια και τις ζυμώσεις για την κατάληψη της καλύτερης οικονομικής θέσης.

Η Ελλάς σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειακών δρόμων με την ρωσική εμπλοκή να έχει πάρει αρνητική τροπή. Τροπή που οφείλεται σε κάποιες κοινές ρωσοτουρκικές ασκήσεις και την εμπλοκή του ρωσικού παράγοντα στην δημιουργία τουρκικού πυρηνικού σταθμού απέναντι από την Κύπρο. Υπό αυτές τις συνθήκες η κίνηση προσέλκυσης του Αζερμπαϊτζάν και η σύναψη διμερούς σύμβασης για την διαμετακομιστική συμμετοχή και την καταναλωτική ωφέλεια της Ελλάδος από τον Αγωγό Διασύνδεσης Τουρκίας – Ελλάδος – Ιταλίας είναι μια βάσιμη εναλλακτική λύση για την ενεργειακή μας επάρκεια και αυτοτέλεια. Με την προϋπόθεση βέβαια της ισότιμης συμμετοχής για την αποτροπή οποιασδήποτε επιβουλής.

Κάτω από αυτό το πολιτικό κλίμα η δημιουργία συνθηκών διασάλευσης της κοινωνικής ομαλότητας και συνοχής με το ξύπνημα της τρομοκρατίας στην πιο άγρια μορφή που έχει λάβει ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία. Το προηγηθέν διάστημα της παύσης του φαινομένου, ιδίως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, αποδεικνύεται μια εικονική πραγματικότητα. Το έναυσμα που δόθηκε από τις προβοκατόρικες ενέργειες που ακολούθησαν τα δυσάρεστα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου αξιοποιήθηκε μέσα από την πύκνωση των αντικοινωνικών συμπεριφορών κάποιων κουκουλοφόρων «δυσαρεστημένων». Αφού επιχειρήθηκε με αποτυχημένο τρόπο να εφαρμοσθεί ένα ιδιόρρυθμο αντάρτικο πόλεων κατά της συντεταγμένης Πολιτείας, το επόμενο σχέδιο των ανθελλήνων νεκρανάστησε τις οπλισμένες συμμορίες που απλά είχαν πέσει τελικά σε πολιτική νεκροφάνεια.

Την εβδομάδα που μας πέρασε σημειώθηκαν κατ’ αρχήν επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε βάρος δύο δικαστών και ενός δικηγόρου που έχουν ασχοληθεί είτε τώρα είτε στο παρελθόν με την διαλεύκανση των τρομοκρατικών υποθέσεων. Στην συνέχεια σημειώθηκε εισβολή τεσσάρων οπλοφόρων στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης του Άλτερ με καταιγισμό πυρών και ρίψη χειροβομβίδας που ευτυχώς δεν έσκασε. Μετά σημειώθηκε παγίδευση αυτοκινήτου έξω από υποκατάστημα της Citibank στην Κηφισιά με μεγάλη ποσότητα ισχυρών εκρηκτικών που εντοπίστηκε εγκαίρως και εξουδετερώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του φύλακα της τράπεζας. Κοινά χαρακτηριστικά των παραπάνω κρουσμάτων είναι η επιδίωξη τυφλών χτυπημάτων για την πρόκληση πολλών και αθώων θυμάτων.

Αλλά η στόχευση σε βάρος της Πατρίδος μας συνεχίζεται και στα εθνικά θέματα. Για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι έστειλαν μαχητικά αεροσκάφη σε μικρή απόσταση επάνω από το Φαρμακονήσι στα πλαίσια παραβιάσεων που αποσκοπούν στην αλλοίωση των συντεταγμένων προκειμένου να επιτύχουν συνδιαχείριση του Αιγαίου. Στην Θράκη οι προσπάθειες για τον εκτουρκισμό της ελληνικής μουσουλμανικής κοινότητας συνεχίζονται με τις καταχρηστικές χρήσεις τραπεζικών, θρησκευτικών και εκπαιδευτικών θεσμών και τις συναφείς παρεμβάσεις των Τούρκων βουλευτών. Στο ζήτημα της Κύπρου η διζωνικότητα επεκτείνεται ως όρος και στην ΕΕ, ενώ η Ελληνική Πολιτεία απουσιάζει από τα προβλήματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου.

Αυτά τα νέα όμως σκεπάζονται από τον κουρνιαχτό της οικονομικής απαξίας και της βίας που σπέρνουν το συγκρουσιακό σύνδρομο στην Ελληνική Κοινωνία. Η ανάγκη για εθνική συνεννόηση και την λήψη των ενδεδειγμένων λύσεων απουσιάζει παντελώς στους κόλπους της Καθεστηκυίας Τάξεως, πράγμα που σημαίνει ότι ο πολιτικός κύκλος της χρησιμότητάς τους έχει κλείσει οριστικά. Η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη αναγνωρίζει ως μόνο στρατηγικό εταίρο πολιτικής εξουσίας και κυβερνητικής πρότασης τους Έλληνες Πατριώτες του μόχθου που είναι οι μόνοι πρόμαχοι του Αιώνιου Ελληνισμού. Η εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων, η αναδιανομή του εισοδήματος στην Εθνική Εργατική Τάξη και Επιχειρηματικότητα, η θωράκιση της κοινωνικής συνοχής και ασφάλειας και η παρουσία στο ενεργειακό πεδίο με διεκδικητικούς όρους στην περιοχή μας, απομονώνοντας τα ξένα σώματα που αντιδρούν, είναι επιβεβλημένοι άξονες πατριωτικής και εθνικιστικής πολιτικής για μια Ελλάδα ισχυρή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: