ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 9-6-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 13/14-6-2009 ( ΣΕΛ.31 ) .

ΑΘΗΝΑ 15-6-2009.

Η μάχη των ευρωεκλογών περατώθηκε, δίνοντας ουσιαστικά μηνύματα για την ανάγκη πολιτικών παρεμβάσεων σε μια Ελλάδα που καθημερινά πληγώνεται και αιμορραγεί. Ο πραγματικός και ουσιαστικός νικητής αυτών των εκλογών είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ως η μόνη παράταξη που αντιπαράθεσε πολιτικές προτάσεις αντιμετωπίσεως της ανασφάλειας των πολιτών και της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

Το Κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει την προσφορά του Έλληνα πολίτη στην ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου όταν διακυβεύεται το δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική ομαλότητα. Στο κτήριο του παλιού Εφετείου που αποτελεί δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού διαμένουν πάνω από 500 παράνομοι μετανάστες, άνεργοι και διαβιούντες μέσα σε συνθήκες που συνιστούν εστίες μόλυνσης με βαρύτατες ασθένειες, ενώ συχνά έχουν αναφερθεί παραβατικές συμπεριφορές. Κι όμως, σε πρόσφατο αστυνομικό έλεγχο, κατόπιν παρεμβάσεως βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δικαίως καταποντίστηκε στις ευρωεκλογές, προς το υπουργείο εσωτερικών, οι λαθρομετανάστες παρέμειναν στον χώρο που έχουν καταλάβει.

Επιπλέον τα κρούσματα της ένοπλης βίας συνεχίζουν να ταλανίζουν την Πολιτεία μας με χτυπήματα σε αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτές οι ενέργειες βέβαια προσβάλλουν το Εθνικό Κράτος μας και συνιστούν ανοσιούργημα σε βάρος του λαού και φυσικά των αστυνομικών μας. Ο αστυνομικός Σπυρίδων Θεοδώρου που έχασε την μάχη για την ζωή του μετά από πυροβολισμό αγνώστου στο κεφάλι δεν μπορεί να μείνει αδικαίωτος, όπως και τόσοι άλλοι αστυνομικοί στον αγώνα υπέρ της Ελληνικής Κοινωνίας.

Παράλληλα ένα περιστατικό με πλοιάριο που επιχείρησε να περάσει λαθρομετανάστες από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά νησιά ήρθε να επιβεβαιώσεις τις μεγάλες και προφανώς σκόπιμες ευθύνες της Τουρκίας στην διόγκωση του φαινομένου για τον εποικισμό της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο πλοιάριο εξαιτίας δυνατών ανέμων ανατράπηκε με αποτέλεσμα δεκάδες λαθρομετανάστες να καταπέσουν στην θάλασσα και να καταφύγουν μαζί με τον Τούρκο δουλέμπορο σε τουρκικό νησί, για να γίνει η διάσωση τελικά από τουρκική ακταιωρό.

Επιτέλους, η ανασφάλεια των πολιτών δεν μπορεί να προσφέρεται βορά στο όνομα ενός παράλογου ανθρωπισμού που δεν οφείλει και δεν δύναται να παράσχει η Ελλάς. Ούτε φυσικά συνιστά ανθρωπισμό η αποδοχή των λαθρομεταναστών. Οι δε επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών μας θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν νομικά σαν ενέργειες εσχάτης προδοσίας σε βάρος του Έθνους μας με τις ανάλογες ποινές. Τα ξένα σώματα και οι ξένες πρακτικές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού πρέπει να παταχθούν και να αποβληθούν από την χώρα. Θερμά συγχαρητήρια στον Αρχηγό Γ. Καρατζαφέρη που οδηγεί εκ του ασφαλούς τον ΛΑ. Ο. Σ και το Ελληνικό Έθνος στην υψηλή καταξίωση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: