ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-6-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-6-2009.

ΑΘΗΝΑ 26-6-2009.

Η παραζάλη του ελληνικού λαού μέσα στον κυκεώνα των καθημερινών προβλημάτων του συνεχίζεται αμείωτα. Προβλήματα που εξελίσσονται εξυφαίνοντας έναν επικίνδυνο ιστό ανθελληνισμού, ανασφάλειας και αποπροσανατολισμού για την κοινωνία μας, αλλά και ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Δυστυχώς τα νεοταξικά κόμματα της χώρας μας σπαταλούν τις δυνάμεις του Έθνους αναποτελεσματικά.

Μια κορυφαία εστία αποπροσανατολισμού που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις κομματικές αντιπαραθέσεις είναι η λεγόμενη μεγάλη οικονομική κρίση, που ωστόσο στην Πατρίδα μας φέρει την σφραγίδα της ντόπιας αντιπαραγωγικής πολιτικής που στερεί εργασιακές θέσεις την ίδια ώρα η εργοδοτική αλαζονεία κάποιων κολλητών του συστήματος εξουσίας επιτείνουν το αρνητικό κλίμα και συρρικνώνουν τα μεροκάματα.

Άλλη μια περίπτωση μεγαλύτερης και αισχρότερης εκμετάλλευσης του ελληνικού λαού συνιστούν η έξαρση της λαθρομετανάστευσης και της αναρχομαρξιστικής ανταρσίας. Η μεν λαθρομετανάστευση απειλεί την εθνοφυλετική καθαρότητα του λαού μας, γιατί πολύ απλά δεν εφαρμόζεται ο νόμος για την απομάκρυνση των σύγχρονων εισβολέων και εποικιστών. Η δε αναρχομαρξιστική ανταρσία επιχειρεί να εξασθενήσει τις αντοχές και τις αντιστάσεις των πολιτών στους ολέθρους που μας επιφυλάσσονται. Αυτή η αλληλουχία κοινωνικών πληγών στερεί όμως την Πατρίδα μας σε ανθρώπινες δυνάμεις και αντανακλαστικά ενόψει σημαντικών εθνικών κινδύνων που σφίγγουν τον κλοιό στη γειτονιά μας.

Στα πλαίσια της συνόδου του ΟΑΣΕ που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 27 Ιουνίου, ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου, φανατικός υπερασπιστής της ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, υποστηριχτής της μη ελληνικότητας του Αγαθονησίου το οποίο δήθεν έχει εποικιστεί παράνομα από Έλληνες, θα μεταβεί στην Κέρκυρα οδικώς. Πράγμα που μεταφράζεται πρακτικά σε περιοδείες για την ενίσχυση του υποτιθέμενου τουρκισμού των μουσουλμάνων στα χωριά των νομών Ροδόπης και Ξάνθης! Σε μια σύνοδο που θεωρητικά θα πραγματοποιηθεί για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ευρώπη το υπουργείο εξωτερικών της κας Μπακογιάννη ενισχύει την ανασφάλεια που παρέχει η τουρκική προπαγάνδα και απομακρύνει την ειρήνη που απειλεί ο τουρκικός επεκτατισμός. Τις ίδιες στιγμές οι πιλότοι της πολεμικής μας αεροπορίας και αεροσκάφη διεθνών μεταφορών παρενοχλούνται εντός του ελληνικού εναερίου χώρου μέσα σ’ ένα καλοκαίρι που αναμένεται ιδιαιτέρως θερμό.

Αλλά και στην περίπτωση των Σκοπίων οργή και έκπληξη γεννώνται από την αποδοχή του αιτήματος του Σκοπιανού υπουργού εξωτερικών Μιλόσοσκι να προσέλθει στην Σύνοδο της Κέρκυρας αεροπορικώς, απευθείας από τα Σκόπια. Αίτημα που ενέκρινε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών. Αλλά κατά πόσο ελληνικό είναι το φρόνημα αυτού του υπουργείου, αφού το αεροπλάνο με το οποίο θα προσέλθει ο ανθέλληνας Σλαβοκομιτατζής πολιτικός θα αναγράφει το ψευδεπίγραφο «Δημοκρατία της Μακεδονίας»; Φυσικά με τον τρόπο αυτό προσφέρεται ουσιαστική αναγνώριση του «μακεδονισμού» των Σκοπίων από την Πατρίδα μας. Στοιχείο το οποίο ήδη αξιοποιούν οι Σκοπιανοί.

Οι μυαλοφυγόδικοι και ασυγκράτητα ενδοτικοί θα ήταν χρήσιμο, αν δεν το ξέρουν ήδη, να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του νεοταξικού έργου που επιτελούν τα Σκόπια μέσα από την ιστοσελίδα http://www.bulgarmak.org/. Διαβάζουμε λοιπόν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα : « Το ρολόι της ιστορίας χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία Έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την «Μακεδονία» του Αιγαίου, από τους «Μακεδόνες», τη Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία». Παρακάτω αφού οι Βουλγαροσκοπιανοί Κομιτατζήδες προαναγγέλλουν με βεβαιότητα έναν αιματηρό τρίτο βαλκανικό πόλεμο, αναφέρονται σε μια μυστική έκθεση του διεθνούς Αμερικανικού Ιδρύματος Στρατηγικών Μελετών INTERNATIONAL STRATEGIC STUDIES ASSOCIATION που λέει ότι τους προσεχείς μήνες έρχονται μεγάλη αναταραχή και ανακατατάξεις στα Βαλκάνια. Οι Κομιτατζήδες αναφέρουν ότι οι αναλυτές που υπογράφουν εμπιστευτικό κείμενο για τα Βαλκάνια δεν αποκλείουν να αιματοκυλιστεί η περιοχή για μια φορά ακόμη. Οι σχεδιασμοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού πάντως υπάρχουν και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες αν οι δυνάμεις του Έθνους μας εξακολουθούν να καθηλώνονται από τους πολιτικάντηδες.

Ο νέος υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Γκόρντον κατά την διάρκεια τυπικής εξέτασης ενώπιον της υποεπιτροπής διεθνών σχέσεων της αμερικανικής βουλής μίλησε για εκκρεμείς διενέξεις στο Αιγαίο, για μια λύση στο Κυπριακό που θα ανοίξει τον δρόμο της Τουρκίας στην ΕΕ και για μια επανένωση της Κύπρου σε μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Ως γνωστόν σε μια ομοσπονδία κουμάντο κάνει ο ισχυρότερος. Οι δε διενέξεις δεν αναφέρονται μόνο στην υφαλοκρηπίδα, αλλά προφανέστατα στην προσπάθεια υφαρπαγής του Αιγαίου και πιθανώς κάποιων νησίδων που διεκδικούν οι Τούρκοι. Αλλά και ο διάπλους ενός υποτιθέμενου «αρχαίου» τουρκικού πλοίου, αντιγράφου των πλοίων των αρχαίων Φωκαέων που πραγματοποιούν προπαγανδιστικά οι Τούρκοι διακωμωδεί μια Ευρώπη που είναι ικανή να αποδεχτεί ό,τι απαιτήσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός.

Την τύχη της Ελλάδος την ορίζουν μόνον οι έχοντες Ελληνική Εθνική πυγμή και σχέδιο. Με τόλμη και αποτελεσματικότητα απέναντι στην δειλία και την γραφικότητα του πάσης φύσεως Νεοταξισμού. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να αναπτύξουμε Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση, να συσπειρώσουμε τον λαό, να θωρακίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, να απομακρύνουμε τα ανθελληνικά στοιχεία από το Σώμα του Έθνους και να αναπτύξουμε συμμαχίες με ελληνική ηγεμονία. Τέρμα τα παιχνίδια με τον Ελληνισμό. Μπροστά με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: