ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 18-8-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 22/23-8-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 24-8-2009.

Σοβαρές εξελίξεις και εκκρεμότητες διαμορφώνουν ένα έντονο πολιτικό κλίμα πιέσεων σε βάρος της Ελλάδος. Πολιτικό κλίμα που αφορά τόσο το εσωτερικό της χώρας όσο και το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον που σχετίζεται με τα στενά γεωπολιτικά μας συμφέροντα. Η ατυχής συγκυρία διαχείρισης των πολιτικών μας τυχών από την παρούσα κυβέρνηση και τις υπόλοιπες του προσφάτου παρελθόντος και οι δυσμενείς επιπτώσεις από τις ατυχείς ενέργειες και τις παραλείψεις, ακόμη και τους στρεβλούς και ασύμφορους χειρισμούς των πολιτειακών οργάνων της Καθεστηκυίας Τάξεως, σύρουν την χώρα όμηρο των ορέξεων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει να νοθεύσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς και την ανθρωπότητα στο σύνολό της, συμπεριλαμβάνοντας στους δυσώδεις σχεδιασμούς τους και την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Η επιδίωξη επίτευξης αυτού του ανίερου σκοπού περιλαμβάνει τα χτυπήματα σε βάρος του Έθνους μας μέσα από τις γραμμές της οργανωμένης πολιτείας. Είναι μια πάγια τακτική που ακολουθείται συστηματικά στις περιπτώσεις κρατών που χαρακτηρίζονται από εθνική ομοιογένεια και σπουδαία γεωστρατηγική σημασία. Συμπτώματα και συγκυρίες που ενυπάρχουν στην περίπτωσή μας, με το ταυτόχρονο δυστύχημα όμως της απουσίας στιβαρής εθνικής πολιτικής ηγεσίας.

ΟΗΕ και ‘αντιρατσισμός’.
Μαθαίνουμε ότι η λεγόμενη Επιτροπή ενάντια στον ρατσισμό του ΟΗΕ πραγματοποίησε μια έρευνα σε βάρος της χώρας μας με φόντο τις υποτιθέμενες φυλετικές διακρίσεις, εξαιτίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα και αναφερόμενα των εχθρών του Ελληνισμού, πολλαπλών ‘πταισμάτων’. Μέσα στο 2009 έχουν εκδοθεί ήδη σε βάρος της χώρας μας δεκατρείς καταδικαστικές αποφάσεις από διεθνή όργανα με το αιτιολογικό της δήθεν παραβιάσεως των δικαιωμάτων μειονοτήτων. Για όσους δεν το γνωρίζουν, για τα ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων ως ‘μειονότητες’ λογίζονται τόσο οι πληθυσμοί διεκδικούμενων εδαφών μας όσο και μερίδα λαθρομεταναστών.

‘Σλαβικές’ μειονότητες.
Το κατάπτυστο κατηγορητήριο ρωτάει αν επιτρέπεται η χρήση των ‘μητρικών’ γλωσσών σε ιδιωτικά σχολεία και εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των Σλαβικών ‘Μακεδονικών’, και αν είναι αποδεκτά τα σλαβικά ονόματα για τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών. Οι επαγγελματίες ανθέλληνες ‘ξεχνάνε’ να αναφέρουνε την άρνηση των Σκοπίων στην απόδοση των ελληνικών ονομάτων και την χρήση της ελληνικής γλώσσας και διδαχής στους πολυάριθμους Έλληνες των Σκοπίων που είναι αληθινά υπαρκτοί, εστιάζονται σε μακραίωνα ελληνικές περιφέρειες και είναι Έλληνες Μακεδόνες, όπως και τα αδέλφια μας της Β. Ελλάδος. Αρωγοί πάντως της διαβόητης Αντιρατσιστικής Επιτροπής του ΟΗΕ στέκουν το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και ο κ. Δημητράς που σπεύδουν ως μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος της Ελλάδος με άμεση κατάθεση άτυπης προφορικής ενημέρωσης.

Διακίνηση κοκαΐνης.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε βάρος μας, το ΠΑΣΟΚ ενθυμείται στρεβλά την λαθρομετανάστευση. Η σοσιαλιστική παράταξη και ‘εν αναμονή κυβέρνηση, σε μια ξεκάθαρη αριστερή κατεύθυνση, κάνει λόγο για την ομαλή ένταξη, όπως λέει, των μεταναστών, δηλαδή των λαθρομεταναστών, στην ελληνική κοινωνία, την στιγμή που η εγκληματικότητα και οι κοινωνικές συγκρούσεις εντείνονται, ενώ αποκαλύπτεται ο ρόλος της Τουρκίας στην έξαρση του φαινομένου. Παράλληλα ο εντοπισμός μιας τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης που διένυσε μια μεγάλη διαδρομή και έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά θα έπρεπε να συνετίσει κάποιους ταγούς. Η ανάθεση της πωλήσεως της κολομβιανής κοκαΐνης στην Βουλγαρική Μαφία αντί της Αλβανικής, η νομή του εμπορίου ανθρώπων και όπλων, η διεθνής κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, δείχνουν την ύπαρξη του ιστού της νεοταξικής αράχνης.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι ή ανόητοι ή βολεμένοι. Η Ελλάς όμως είναι ένα Έθνος που προορίζεται να ζήσει και να μεγαλουργήσει. Αλλά αυτό απαιτεί σχέδιο δράσης απαιτήσεων, ενιαίο εθνικό μέτωπο, εθνική λαϊκή διακυβέρνηση και ανταπόκριση σ’ ένα εθνικό εγερτήριο που είναι το προσκλητήριο των καιρών. Είναι αυτό που πράττει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: