ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΤΑΝ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-8-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 27-8-2009 .

ΑΘΗΝΑ 29-8-2009 .

Πληθαίνουν καθημερινά με τον πλέον ανησυχητικό τρόπο οι ενδείξεις και κυρίως οι αποδείξεις ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας έχει παραδοθεί στις διαθέσεις προσώπων που ενεργούν βάσει στενά ιδιοτελών συμφερόντων. Πρόκειται για ανθρώπους που εξαρτούν την πολιτική τους ύπαρξη από την ικανοποίηση του Διεθνούς Νεοταξικού Παράγοντα και τις ατομικές και αμετροεπείς φιλοδοξίες για την κατάληψη της εξουσίας της Πατρίδος.

Κάθε φορά που ανοίγει κάποιο κορυφαίο εθνικό μας ζήτημα ακολουθεί η τοποθέτηση ενός δήθεν αδέκαστου διεθνούς διαπραγματευτή που εφαρμόζει ρητές εντολές ακύρωσης της εθνικής μας ολοκλήρωσης και αμφισβήτησης της εθνοφυλετικής μας ταυτότητος. Αυτή η ίδια μονότονη και προσβλητική ιστορία επιβάλλεται είτε η Ελλάς βρίσκεται σε θέση διεκδικητή, σπανίως εάν και εφόσον δεν επικαλείται κλαψιάρικα και μοιρολατρικά τους διεθνείς κανόνες και τους ανθρωπισμούς που ισχύουν για άλλους πλην Ελλήνων, είτε βρίσκεται τις περισσότερες φορές ως θύμα βαλλόμενο από τον θύτη που μας ζητάει τα ρέστα προκειμένου να αρπάξουν οι μισέλληνες εξουσιαστές του κόσμου Γη Ελληνική.

Η πλήρης επαλήθευση των ανθελληνικών ορέξεων όπου από διεκδικητές μεταβληθήκαμε σε διωκόμενοι και τώρα ενοικιαστές έως και συγκάτοικοι στο ίδιο μας το σπίτι ήρθε στην περίπτωση της Κύπρου Μας με το Αίμα των Ελλήνων Ηρώων να υπόκειται στην επαίσχυντη βεβήλωση από εχθρούς και ημέτερους, από τους εξουσιαστές σε Κύπρο και Μητροπολιτική Ελλάδα. Η δε προκλητική διεκδίκηση σε βάρος της ιστορίας και του ιερού εδάφους της Μακεδονίας Μας από το καταφανώς υποδεέστερο και πολλαπλώς υποστηριζόμενο μόρφωμα των Σκοπίων με πραγματικό σκοπό την παραβίαση της βορεινής πύλης του Ελληνικού Έθνους από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό καταδεικνύει την τραγική αναξιοπρέπεια των ταγών που διοικούν την Πατρίδα μας και θέλουν να ονομάζουν τους εαυτούς τους υπεύθυνους άρχοντες. Η ανυπαρξία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής οφείλεται σε μια συνολική παθογένεια του συστήματος εξουσίας και την αδυναμία χρήσεως των στρατηγικών μας πλεονεκτημάτων. Στοιχεία που παραδέχονται άνθρωποι της σημερινής εξουσίας.

Σημαίνων στέλεχος του διπλωματικού σώματος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Έθνος της Κυριακής’ έκανε λόγο για ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εξωτερικών, δηλαδή της Ντόρας Μπακογιάννη, για αυλικούς που λύνουν και δένουν στο ΥΠΕΞ, αδιαφάνεια στη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων και περιθωριοποίηση των διπλωματών. Ο εν λόγω διπλωματικός υπάλληλος επισημαίνει ότι το μόνο που τους ζητείται είναι να τεκμηριώνουν ειλημμένες αποφάσεις, σε πείσμα και της πιο εξόφθαλμης πραγματικότητας. Ο κ. Αυφαντής, μέλος του ΔΣ Ενώσεως Διπλωματικών Υπαλλήλων, χαρακτηρίζει την πολιτική έναντι της Τουρκίας αδιέξοδη και κατευναστική.

Στο ζήτημα των Σκοπίων η νέα πρόταση για την ονομασία του μορφώματος που κομίζει ο διαβόητος μεσολαβητής Νίμιτς ανοίγει το δρόμο στο θέμα της ‘μακεδονικής ταυτότητος’. Σε δημοσίευμα της Σκοπιανής εφημερίδας Ουτρίνσκι Βέσνικ οι Σκοπιανοί αποθρασυσμένοι φαίνονται να συζητούν γεωγραφικό προσδιορισμό μόνο αν και εφόσον αυτός προηγείται του ‘συνταγματικού’ τους ονόματος ή έπεται αυτού εντός παρενθέσεως, π.χ Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας ή Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βόρεια)! Με την επίσημη Ελληνική Πολιτεία να μην αποσαφηνίζει το αυτονόητο. Όπου υπάρχει Μακεδονία, εκεί βρίσκεται και η Ελλάδα.

Αλλά και στο θέμα της Κύπρου η επαίσχυντη παραδοχή των εραστών της ελληνοτουρκικής φιλίας ότι δήθεν δεν υπήρξαν αγνοούμενοι και αιχμάλωτοι, αλλά μόνο πεσόντες διαψεύδεται από αποκαλύψεις σαν αυτή που αφορά τον Αντισυνταγματάρχη Καλμπουρτζή που αγνοείτο από τις 23 Ιουλίου 1974, στις 3 Αυγούστου μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της Μόσχας ότι είναι αιχμάλωτος και μετά από μήνες επικοινώνησε με συγγενή του στις Σέρρες, χωρίς να επιστρέψει ποτέ. Ανατριχίλα προκαλεί και η αποκάλυψη του πατρός Χριστοφόρου Οικονόμου στο βιβλίο του ‘Οι προσπάθειες μου - Οδοιπορικό στην αγωνία, ότι σε συνάντηση της Επιτροπής αγνοουμένων με τον τότε υφυπουργό εξωτερικών Ζαΐμη προκειμένου να πιεστούν οι Τούρκοι να ανταποκριθούν στο Δίκαιο, ο τελευταίος απάντησε: Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι η Τουρκία είναι η μόνη σύμμαχος της Ελλάδος στην περιοχή;! Σήμερα ως κόλαφος των ομοσπονδιακών εραστών της διζωνικότητας, οι Τούρκοι ανακοινώνουν ότι δεν σκοπεύουν να αποδώσουν σε ελληνοκυπριακή διοίκηση την Μόρφου.

Παράλληλα, σε σχέση με το Αιγαίο Μας, το ισραηλινό υπουργείο Αμύνης στην ηλεκτρονική σελίδα του εμφάνιζε την περιοχή μεταξύ Καστελόριζου και Ρω ως τουρκική, για να απαλείψει μετά από αργοπορημένα ανακοινωμένο ελληνικό διάβημα τον όρο τουρκική με τον αόριστο όρο περιοχή στην ανατολική Μεσόγειο, επιτρέποντας γκρίζες τουρκικές εκδοχές. Παράλληλα κοινές ασκήσεις των ΗΠΑ, Τουρκίας και Ισραήλ που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα δεν συμπεριλαμβάνανε βέβαια την Ελλάδα.

Πολλά αλλάζουν, αλλά ο ραγιαδισμός μας έχει παραμείνει. Κι όμως ευκαιρίες υπάρχουν. Οι δυνάμεις του Νεοταξικού Άξονα προσπαθούν να προσεταιριστούν την Ρωσία. Η Ελλάς πρέπει να αξιοποιήσει το συνδετικό κρίκο του Ορθόδοξου Τόξου, χωρίς να κλείσει καμία πόρτα με γνώμονα τα συμφέροντα των Ελλήνων της αλύτρωτης Ελλάδος. Η κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ελευθερίας και της ελληνικότητάς τους θα καθορίσει διεθνείς σχέσεις και πάνω από όλα την δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδος με εθνικοκοινωνικό πολιτικό άξονα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: