ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-3-2010:
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 3/4-4-2010 ( ΣΕΛ. 31 ) .
ΑΘΗΝΑ 5-4-2010 .
Ο λογισμός ενός ολόκληρου λαού στρέφεται στην ανάγκη για την αναγέννηση τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Είναι μια αδήριτη αναγκαιότητα που ασφαλώς δεν κρίνεται μονάχα από την οικονομική ευμάρεια τού Κράτους, αλλά και από την εθνική και κοινωνική συνοχή των Ελλήνων και την καταγραφή δημιουργικών έργων που θα ανήκουν εξολοκλήρου στον λαό μας.

Παρακολουθώντας πρόσφατα την εκπομπή «Η μηχανή τού χρόνου» στην τηλεόραση της ΝΕΤ σχετικά με την ζωή, τους αγώνες και τις πίκρες τού Θ. Κολοκοτρώνη διαπίστωσα την σχεδόν μόνιμη εμπλοκή στην ζωή τού Έθνους μας της αναξιότητος, της προδοσίας και τού διχασμού που παραμέριζαν τους άξιους, που καθυστερούσαν την λευτεριά και ακυρώνανε τις ορθές και αντρίκιες διεκδικήσεις τής Ελλάδος. Όταν σήμερα ακούμε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου να ομιλεί για νέα παλιγγενεσία και νέο πατριωτισμό στο ζήτημα της οικονομίας έχοντας απέναντί μας ως «λύσεις» τα πολυεθνικά κεφάλαια και τα διεθνή επιτόκια, πρέπει να προβληματιστούμε και να θυμώσουμε για μια ύβρη.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ
Όταν μιλούμε για ανάπτυξη δεν μπορούμε να αναμένουμε καμία αποτελεσματικότητα όταν δανειζόμαστε και εισπράττουμε δίχως να παράγουμε. Η διόγκωση των χρεών θα υποθηκεύσει τα τελευταία ίχνη οικονομικής αυτοτέλειας ενός Κράτους που παραχωρεί δικαιώματα επεμβάσεως στα νεοταξικά κέντρα εξουσίας και ενοχοποιεί το εθνικό συναίσθημα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο σχηματισμός μιας Δυνατής και Κυρίαρχης Ελλάδος σε μια Ελεύθερη και Αδέσμευτη Ευρώπη των Εθνών και των Λαών, πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επιτεύχθηκε στην τελευταία σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών. Το κείμενο της συμφωνίας το αποδεικνύει. «Στο πλαίσιο του πακέτου που περιλαμβάνει μερική χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και την πλειοψηφία από χώρες της Ευρωζώνης, τα μέλη της Ευρωζώνης είναι έτοιμα να συνεισφέρουν σε συντονισμένα διμερή δάνεια». Με την είσοδο όμως τού ΔΝΤ στον προβλεπόμενο μηχανισμό δανειοδότησης η Ευρώπη αποδέχεται την δική της ανεπάρκεια αποδεχόμενη μια παρέμβαση που έως χθες ξόρκιζε, ενώ παράλληλα η Ελλάς τίθεται ανάμεσα σε δύο σκληρά και αντεθνικά ενεχυροδανειστήρια.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται θυμίζοντας έντονα τα δάνεια του 1821. Άτεγκτοι και σκληροί τραπεζίτες, υπέρογκα επιτόκια, αιματηρά ανταλλάγματα, παζάρια στα εθνικά θέματα, προβληματικοί εξοπλισμοί. Στις μέρες μας τα τουρκικά πολεμικά πλοία βολτάρουν άνετα στο Αιγαίο μας και η κυβέρνηση ασχολείται με τις περιστολές των μηχανοκινήτων τμημάτων τού Στρατού μας στις παρελάσεις για λόγους τάχα οικονομίας.

ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Όταν η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών τού Λιμενικού μας Σώματος παρελαύνοντας αναφώνησε συνθήματα λέγοντας ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, καθώς και άλλα εναντίον των αλβανικών και σκοπιανών επιβουλών, καθώς και συνθήματα που ανέκαθεν, όπως ορθά λέει το δελτίο τύπου τού ΛΑ.Ο.Σ, αποτελούσαν την σημαία τού Έθνους, ο κ. Χρυσοχοίδης επέλεξε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον επικεφαλής τού αγήματος, εκθέτοντας σε κίνδυνο διάλυσης το Σώμα αυτό.

Στα Τίρανα ωστόσο το κόμμα των ανθελλήνων Τσάμηδων PDU με αφορμή και πρόσχημα την υπόθεση της ΟΥΚ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία, καίγοντας μια ελληνική σημαία που έγραφε επάνω το όνομα τού προέδρου τής Ομόνοιας και δημάρχου της Χιμάρας Β. Μπολάνου. Παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Αλβανίας, ο δε Έλληνας πρέσβης ζήτησε από τις αλβανικές αρχές έως και συγνώμη.

Το χτίσιμο μιας Δυνατής Ελλάδος που θα στηριχθεί στην ενίσχυση τής παραγωγικής της μηχανής και των στρατευμένων παιδιών μας, στην θωράκιση τής εθνικής της κυριαρχίας, στην συμπαγή εθνική της ταυτότητα και την ανυποχώρητη διεκδίκηση μιας ισχυρής θέσης σε μια Ελεύθερη Ευρώπη αποτελεί την νομοτελειακή και ιδεολογική επιλογή τής Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης, τού ΛΑ.Ο.Σ και τού Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: