ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-4-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 17-4-2010 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 19-4-2010 .

Στις μέρες μας δομείται ένα νέο κράτος που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Πολιτεία που ενσαρκώνει ο πολίτης της Εθνικής Κοινότητας ούτε με την ουσιαστική έννοια τού κράτους, αφού αυτό το ψευδεπίγραφο ρωμέϊκο δεν διαθέτει την δύναμη να υπερασπιστεί το λαό, τις παραδόσεις, την ιστορία, την ανθρώπινη ζωή και την εθνική κυριαρχία εκτός μα και εντός των συνόρων. Αγωνίζεται, πασχίζει και αγωνιά κανείς να βρει κάτι ολόψυχα ελληνικό μέσα στην Πολιτεία μας και δυσκολεύεται να το βρει ακόμη και στην λαλιά που ακούει μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω, στην ζώσα καθημερινότητα.

Θα μας πούνε βέβαια τα παπαγαλάκια και οι εξουσιαστές τού ντόπιου Νεοταξισμού ότι αλλάξανε οι καιροί και πρέπει να γίνουμε πλέον πολίτες του πολυεθνικού μας κόσμου, σωστοί κοσμοπολίτες. Μονάχα που αυτός ο κοσμοπολιτισμός δεν είναι σωστός και αυθεντικός, αφού ούτε εμείς τον γυρέψαμε ούτε εμείς τουλάχιστον τον ορίζουμε και τον καθοδηγούμε. Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να ανταλλάξουμε τον ελληνικό πολιτισμό με μια άκριτη εισαγόμενη βαρβαρότητα, όταν κανείς δεν ξέρει σ’ αυτό το «κράτος» ποιες είναι οι ανάγκες που καλύπτουν, αν καλύπτουν, οι πρώην και νυν λαθρομετανάστες.

Έλεγε ο Φώτης Κόντογλου ότι στις μέρες μας νομίζεται καλός σ’ όλα όποιος είναι αδιάφορος, αλλιώς τον λένε σωβινιστή, τοπικιστή, μισαλλόδοξο, φανατικό. Κι ακόμη έλεγε ότι η ξενομανία μας έγινε ξενοδουλεία και ότι η Ελλάδα έγινε ένα παζάρι που πουλιούνται όλα σ’ όσους θέλουν να τα αγοράσουν. Σωστά λόγια και εγκαίρως ειπωμένα.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Σε μια πολυπολιτισμική έκρηξη συμπεριφοράς μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Αθηνών πενήντα περίπου εξαγριωμένοι αλλοδαποί επιτέθηκαν με ξύλα και σίδερα κατά δύο καταστημάτων, σπάζοντας τις βιτρίνες και ξυλοκοπώντας τον έναν εκ των δύο αλλοδαπών ιδιοκτητών. Κι όμως βρέθηκαν δημοσιογραφικές φωνές να μιλήσουν τάχα για ρατσιστική επίθεση!

Παράλληλα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πανηγυρίζει γιατί από την 1η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου επέστρεψαν στις πατρίδες τους βάσει τού προγράμματος εθελουσίου επαναπατρισμού 213 αλλοδαποί εκ των μυριάδων που έχουν εισρεύσει! Και σχεδόν ταυτόχρονα συλλαμβάνονταν 60 λαθρομετανάστες μέσα σε μια μόνο μέρα από το Λιμενικό μας Σώμα στο θαλάσσιο χώρο της Σάμου ορμώμενοι φυσικά εκ Τουρκίας.

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ
Ελάχιστοι γνωρίζουν όμως ότι το παράνομο και αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο έχει καταγγελθεί από ομάδα δικηγόρων ενώπιον τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής αφού σύμφωνα με την κοινοτική πρόβλεψη η μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της την χωρητικότητα υποδοχής τής Ευρώπης όσον αφορά την αγορά εργασίας, το ζήτημα κατοικίας, των υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης και κοινωνικών υπηρεσιών, να προσδιορίζεται απαραιτήτως ο αριθμός των μεταναστών, ενώ οι εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις δεν θα πρέπει να είναι γενικευμένες.

Καμία λοιπόν νόμιμη προϋπόθεση δεν τηρείται εδώ. Το μόνο που νοιάζει τους πολιτικάντηδες που κάνουν τους ταγούς είναι να αποξενώσουν τις λέσχες των εφέδρων καταδρομέων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τις διαλύσουν. Δεν τους πειράζει ένα Κράτος που διαλύεται όταν σε θαλάσσια περιοχή του Μαραθώνα βρέθηκε μεγάλος αριθμός σφαιρών, ενώ οι ουτσεκάδες κηρύττουν ετοιμότητα στα Βαλκάνια για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας. Και φυσικά δεν θίγονται όταν σε εκδήλωση ενημέρωσης κατά τού παραεμπορίου Έλληνες δέρνονται από Αφρικανούς λαθρομετανάστες.

Κάποιοι όμως πρέπει να θιχθούν, να αντισταθούν και να προφυλάξουν το Ελληνικό Έθνος. Κάποιοι που ενοχλούνται από όλα τα παραπάνω και δεν παραχωρούν ούτε την ιστορία μας ούτε την κοινωνία μας σε ξένα συμφέροντα. Διότι υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία τής Πατρίδος και τα δικαιώματα των Ελλήνων σε εργασία και ασφάλεια. Κι αυτός ο νόμος είναι ύψιστη εντολή προς την Εθνική Κοινωνική Παράταξη, τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Προέδρο Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: