ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 16-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 18-9-2010 .

Κανείς δεν μπορεί να βάλει μυαλό σε κάποιους υποτίθεται υπεύθυνους διαχειριστές της εξουσίας και των τυχών της Πατρίδος, διότι πολύ απλά είναι διαχειριστές ξένων συμφερόντων κι όχι εθνικοί εξουσιαστές και η υποτιθέμενη προσφορά τους στην Πατρίδα αυτή συνιστά ανήθικο εμπαιγμό. Η Ελλάς δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει επαρκή εθνική ασφάλεια από τον ενοχλητικό συρφετό που την περικλείει εάν δεν αποκτήσει εθνική ισχύ, αν δεν βάλει δηλαδή στόχους στην εξωτερική πολιτική της σύμφωνους με το εθνικά ωφέλιμο συμφέρον κι όχι το υπαγορευόμενο πολιτικά ορθό.

Ειδικότερα στον καιρό της παγκοσμιοποίησης, στον καιρό δηλαδή ενός πολιτικού περιβάλλοντος εξόχως ανθελληνικού και αντιλαϊκού, η υπερίσχυση στο στίβο της αντιπαράθεσης και η συντριβή των αντίθετων συμφερόντων έναντι της Φυλής μας επιτείνεται από την στιγμή που οι δολιοφθορές μεταφέρονται στο εσωτερικό πεδίο του Εθνικού μας Κράτους. Και τέτοιες εσωτερικές καταδολιεύσεις συνιστούν τα ενεργειακά παιχνίδια, οι ψευτοφιλίες των πολιτικάντηδων, οι θρησκευτικές και εθνικές αλλοιώσεις εξαιτίας λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Όταν μάλιστα μεσολαβεί η αλαζονεία της δοτής εξουσίας και του χρήματος, η φυσική δύναμη ενός υγιούς Έθνους οφείλει να αναλάβει δράση.

Στην Κύπρο Μας η ενίσχυση των συμβιβασμένων πολιτικών βαθαίνει το κλίμα των προκλήσεων. Το ξέσπασμα του προέδρου Χριστόφια ότι δεν θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος πριν την διχοτόμηση και η αναφορά του ότι ο «εθνάρχης» Μακάριος είναι εκείνος που άνοιξε την συζήτηση για τις περιουσίες και την διζωνικότητα, όταν ο ίδιος εκφράζει την προσήλωσή του σ’ αυτή την ραγιάδικη μοιρασιά με τον Τούρκο κατακτητή και τα τσιράκια του σηματοδοτεί το αδιέξοδο της Μεγαλονήσου Μας. Η επικοινωνιακή επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Δρούτσα στην Κύπρο με την προσδοκία μιας υποτιθέμενης αλλαγής στάσης της Τουρκίας μετά το δημοψήφισμα «εκδημοκρατίσεως» φαντάζουν γελοία όταν στην λειτουργία του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου οι πιστοί υποβλήθηκαν σε εξευτελιστικούς ελέγχους από τις κατοχικές αρχές δίχως την υποστήριξη των «συμμάχων».

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι υπό το κράτος της υποχωρητικής στάσης της ελληνικής πλευράς στις «ειρηνευτικές» συνομιλίες στήνουν σκηνικό θερμού επεισοδίου. Οι εισβολές των τουρκικών αεροσκαφών έχουν όχι μόνο εντατικοποιηθεί αλλά και μαζικοποιηθεί. Σε μια περίπτωση χαρακτηριστικά 3 σχηματισμοί από 17 αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο, εκ των οποίων τα 8 οπλισμένα προέβησαν σε 4 παραβάσεις του FIR και 14 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο δίχως εμπλοκές εξαιτίας των άνωθεν εντολών που δένουν τα χέρια των πιλότων μας.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειες να εξαιρεθεί το Καστελόριζο από την χάραξη των θαλασσίων ζωνών της Ελλάδος ώστε να οικειοποιηθεί τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της περιοχής και να αρπάξει ένα μεγάλο και κρίσιμο κομμάτι της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας έχει προβλεφθεί η επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων και του πολιτικού σκέλους της Εθνικιστικής Δράσης Μπαχτσελί στα πλαίσια της περιοδείας του στα Βαλκάνια. Ο Μπαχτσελί μάλιστα μιλάει για επαφές που πρόκειται να έχει με τουρκικούς συλλόγους, δήμους, διοικήσεις και βουλευτές σε Θράκη, Σκόπια, Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο. Παράλληλα τα σχέδια δένουν προφανώς με τους σχεδιασμούς του τουρκικού προξενείου να στήσει «τουρκικό» ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή με απειλές, πιέσεις, ακόμη και μεταδημοτεύσεις όπως λέγεται Ελλήνων μουσουλμάνων.

Οι Πομάκοι διαμαρτύρονται ότι ο ντόπιος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής αδιαφορεί για την ραδιοτηλεοπτική και διαδικτυακή κάλυψη στα πομακοχώρια της Ροδόπης, στην Κωνσταντινούπολη λαμβάνει χώρα σύνοδος τουρκοφώνων χωρών και στον βουλγαρικό μουσουλμανικό, κυρίως πομακικό, νότο, η Τουρκία επιδιώκει την εκλογή δικών της μουφτήδων όπως και στην Θράκη. Στα εκπαιδευτικά πράγματα έρχεται η διδαχή της τουρκικής γλώσσας στα σχολεία μας και στο κέντρο των Αθηνών οι πλατείες μας μετατρέπονται σε υπαίθρια τεμένη, την στιγμή που η Τουρκία πατρονάρει το άνοιγμα Τζαμιών σ’ όλη την Ελλάδα σε αντάλλαγμα της λειτουργίας των εκκλησιών μας στις κατεχόμενες ελληνικές πατρίδες.

Ο Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών Μιλοσόσκι στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στον Δρούτσα για την υπουργική του αναβάθμιση καλώντας τον να επισκεφτεί την «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Ο Μιλοσόσκι καλεί την Ελλάδα «να ξεπεράσει τα ταμπού που την βαραίνουν» και «να δει την πραγματικότητα της ύπαρξης της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», του «μακεδονικού» λαού και την αξιοπρέπεια των «Μακεδόνων» πολιτών». Αποδίδει δε τον χαρακτηρισμό της εικοτολογίας στις σύνθετες ονομασίες που επικαλούνται τα ελληνικά ΜΜΕ.

Και στην Β. Ήπειρο οι συμμέτοχοι στη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα που συνέδραμαν τον εκτελεστή του αποφυλακίζονται. Και ο Ελληνικός Στρατός καταρρακώνεται όταν ακόμα και στην ηθική ανταμοιβή και τις προαγωγές των αξιωματικών μας σχεδιάζεται ως προϋπόθεση η υπηρεσία σε θέσεις με ιδιοτελές πολιτικάντικο μέσο. Όταν στην μακεδονική και στην ηπειρωτική γη ανακαλύπτονται διαρκώς θαμμένοι οπλισμοί που η ΕΥΠ ερευνά την σχέση τους με τον UCK.

Ήρθε η ώρα της εθνικής επιβολής και ισχύος δίχως το παραμικρό έλεος για εχθρούς και Εφιάλτες. Τα εθνικά αντανακλαστικά θα ενεργοποιηθούν από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση και η Ελλάς θα λάβει τον ρόλο που της αρμόζει πολιτικά και στρατιωτικά. Αυτόν της ηγέτιδας δυνάμεως. Με την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ολοκλήρωση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: