ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 19-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 21-9-2010 .

Το παλαιό ερώτημα για το ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο φαίνεται να επανέρχεται στα χείλη κάποιων. Μόνον που τώρα βρίσκει την απάντησή του στο πρόσωπο της Καθεστηκυίας Τάξεως που διοικεί την Ελλάδα για λογαριασμό του ΔΝΤ και της παρέας του.

Η κυβέρνηση ασκείται από ελληνόφωνους που αλλοιώνουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους, παραδίδουν την χώρα σε ξένους εισβολείς σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ασκούν ψυχολογική πίεση για την καλλιέργεια στους Έλληνες του συνδρόμου του ενόχου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την τελική υποδούλωση στους παγκόσμιους εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στους δημοσιογράφους στα πλαίσια της ΔΕΘ υπήρξε διαφωτιστική για το τι αναμένει την Πατρίδα μας. Ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε για την παλαιότερη άποψη που είχε εκφράσει ότι το ΔΝΤ σε όποια χώρα πήγε έφερε την υπανάπτυξη, δικαιολόγησε απόλυτα την επαίσχυντη πράξη του μνημονίου λέγοντας ότι τώρα το ΔΝΤ δεν ήρθε μόνο του αλλά έχοντας ως παρέα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια μιας λύσης που σχεδιάστηκε από την Ευρώπη. Ξεχνώντας τάχα ότι έδρα και βασικός μέτοχος και αφεντικό του ΔΝΤ είναι οι ΗΠΑ.

Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να υποβαθμίσει τα λαϊκά βάρη για την αντιμετώπιση της χρεοκοπίας που ουσιαστικά έφερε και διόγκωσε η ανεργία και η ακρίβεια της σοσιαλιστικής αλλά και της καθεστηκυίας πολιτικής. Θεώρησε απολύτως φυσιολογική την αφαίμαξη του λαού όταν οι κομματικοί συνδαιτυμόνες και χορηγοί και οι διεθνείς χρηματοδότες που ρήμαξαν τα ταμεία είναι ελεύθεροι.

Αλλά και στα εθνικά μας ζητήματα, που οι σοσιαλιστές τα βλέπουνε ως ενέχυρο, όταν ένας δημοσιογράφος ερώτησε τον Παπανδρέου για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, εκείνος δεν απάντησε. Στο ζήτημα της Β. Ηπείρου και της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να νουθετήσει την Αλβανία με την παράθεση της ενταύθα ενσωμάτωσης των Αλβανών! Αίσχος και ύβρις μέγιστη. Οι Βορειοηπειρώτες κ. Πρωθυπουργέ είναι κάτοικοι γης ελληνικής από αιώνων, ενώ οι απρόσκλητοι που μας ήρθαν έχουν έρθει παρανόμως κουβαλώντας εγκληματικότητα και διεκδικήσεις για λογαριασμό της Αλβανίας. Και το αίμα του αδερφού μας δεν θα μείνει αδικαίωτο.

Κατά τα λοιπά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν παρέλειψε να μας πει ότι φταίμε για την παρανομία των λαθρομεταναστών αφού τους κυνηγάμε. Ενοχοποίησε για το φαινόμενο τις κλιματικές αλλαγές, την επισιτιστική κρίση, την οικονομική κρίση, αλλά όχι τις κοινωνικές αναταραχές και τις χρηματοδοτήσεις των παράνομων μετακινήσεων που ενεργούν τα αφεντικά του της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας.

Οι τοποθετήσεις του Παπανδρέου και η προσήλωσή του στο μνημόνιο δικαιολογείται και από τους ξένους κυβερνητικούς συμβούλους. Ο ίδιος ο Ιταλός σύμβουλος του πρωθυπουργού Tommaso Padoa- Schioppa, όπως διαβάζουμε και από το άρθρο του κ. Δημ. Κωνσταντακόπουλου στο περιοδικό Επίκαιρα, υπήρξε μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, μέλος της επίλεκτης Ομάδας των Τριάντα που δημιούργησε το Ίδρυμα Ροκφέλλερ, βετεράνος του ΔΝΤ, δημιουργός της «Ευρώπης των τραπεζών» που ίδρυσε η συνθήκη του Μάαστριχτ…

Και ενώ λοιπόν ο Σιωνιστικός Νεοταξισμός έχει κατασκηνώσει για τα καλά, η γερμανική κυβέρνηση βραβεύει τον Παπανδρέου γιατί αντιμετώπισε τάχα την χρεοκοπία και το ΔΝΤ δηλώνει ικανοποιημένο από την πορεία του προγράμματος εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, ενώ προτείνει την ενδυνάμωση των τραπεζών. Μα ακριβώς αυτό κατέδειξε ο υπουργός εξωτερικών της Σλοβακίας Ντζουρίντα όταν είπε ότι πως η ευρωπαϊκή βοήθεια καταλήγει στην διάσωση των κερδών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εμπορικών τραπεζών. Και ενώ τάχα τα πράγματα καλυτερεύουν, οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών ομολόγων λαμβάνουν εφιαλτικές διαστάσεις και οι μονάδες βάσης των spread αυξάνουν με την παγκόσμια αγορά να κατατάσσει ήδη την ελληνική οικονομία στην μοίρα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας.

Η πρωτοφανής για μια κυρίαρχη υποτίθεται εθνικά χώρα υπαίθρια ισλαμική τελετουργία στην πλατεία Κοτζιά με την παρουσία εκατοντάδων λαθραίων «προσκυνητών» αποτελεί νομιμοποίηση της επιχειρούμενης εθνολογικής αλλοίωσης της Πατρίδος μας και παραποίηση της θρησκευτικής ανεξιθρησκίας που στηρίζεται στην νομιμότητα και στην ιδιότητα της ελληνικότητας. Δικαίως εξεμάνη ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ όταν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ουδείς έχει τό δικαίωμα εν ονόματι του δήθεν εκσυγχρονισμού καί τής δήθεν πολυπολιτισμικότητος νά ποδοπατεί βαναύσως τήν ιστορική μνήμη του Ελληνικού Έθνους, παραθεωρώντας τούς ποταμούς αιμάτων των αγρίως σφαγιασθέντων καί αναιρεθέντων Νεομαρτύρων από τούς οπαδούς της συγκεκριμένης θρησκευτικής παραδοχής, αλλά καί των ηρώων της Εθνικής μας παλλιγεννεσίας».

Όταν όλος ο ελληνικός βορράς που μας διεκδικούν γειτονικοί λαοί και κατακτητές ελληνικών εδαφών μαστίζεται από υπέρογκη ανεργία που απειλεί με φυγή τους νέους μας. Και όταν παρά την φτώχια και την εγκληματικότητα στην κρατική τηλεόραση προωθείται η εκπομπή της Αλ Σάλεχ «Φυλές της Αθήνας», ε τότε η κατοχή της Πατρίδος μας διαθέτει την ιδανική κατοχική κυβέρνηση για λογαριασμό του Νεοταξισμού.

Ας δικαιώσουμε τους αξιωματούχους των διαφόρων νεοταξικών λεσχών που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Εθνικισμού τον μόνο αληθινό εχθρό της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Να κατεδαφίσουμε το κατοχικό κράτος και να αναθέσουμε την επαναστατική διακυβέρνηση του Ελληνικού Έθνους σε μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Διότι τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την σωτηρία και την δόξα της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: