ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 3-10-2010 .

ΑΘΗΝΑ 6-10-2010 .

Η Ελληνική κοινωνία στις μέρες μας βιώνει καθημερινά τα ολέθρια αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας σ’ όλα τα επίπεδα. Τόσο στην ολέθρια παρέμβαση του διεθνούς παράγοντα στην εθνική μας οικονομία και τις εργασιακές σχέσεις όσο και στην αταίριαστη πολυφυλετική συμβίωση που μας επιβάλλεται σε βάρος της κοινωνικής συνοχής και της ζωής μας. Στην πράξη έχουμε την πλήρη κατάρρευση του πολυεθνικού κρατικού μοντέλου τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ωστόσο η πολιτική μας ηγεσία, πιστή θεραπαινίδα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, θωρακίζει το χρεοκοπημένο μοντέλο και σκληραίνει τις αντεθνικές και αντιλαϊκές επιρροές του με νόμους και μέτρα που έρχονται έξωθεν. Κατευθείαν από τα λαγούμια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Είναι προφανές πλέον ότι η συντριβή της εθνικής οικονομίας και της εθνοφυλετικής καθαρότητας του ελληνικού λαού επιχειρείται μέσα από την επιβολή του χάους και των συγκρούσεων που φέρνει το πολυεθνικό κρατικό μοντέλο.

Η αλαζονεία του Συστήματος είναι εκείνη που θα μας οδηγήσει ακόμη πιο γρήγορα στην ανατροπή του. Είδαμε και ακούσαμε τον αρμόδιο για τα οικονομικά Ευρωπαίο Επίτροπο Ρεν να μας λέει ότι δεν θα συμβεί καμία αναδιάρθρωση και δεν θα χρεοκοπήσουμε γιατί πάμε καλά στις χρηματοοικονομικές βελτιώσεις, την δημοσιονομική εξυγίανση και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Μετά η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση ζήτησε ουσιαστικά αναδιάρθρωση με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου έως το 2016, πρόσθετη οικονομική ενίσχυση και εγγύηση της τρόικας για την παροχή αυτή έως το τέλος του έτους. Και τέλος μαθαίνουμε από τον Δανό εκπρόσωπο του ΔΝΤ Τόμσεν ότι το μνημόνιο δεν το πήραμε για να αντιμετωπίσουμε το δημόσιο χρέος, αλλά τις δημοσιονομικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας. Για να φτωχύνει δηλαδή ο Έλληνας εργαζόμενος και να πάρουν τα χρήματά τους οι παγκόσμιοι τραπεζίτες.

Όμως το σχέδιο του πολυεθνικού κράτους – τέρας συνεχίζεται με την φυσική εκτόπιση του ελληνικού λαού από την λαθρομετανάστευση με τα εγκληματικά της αποτελέσματα, αλλά και με τις φυλετικές συγκρούσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπήρξε η βεβαρημένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, που έχει σηκώσει το βάρος της εθνικής αντίστασης, με τον τραυματισμό τριών ελληνόπουλων από δύο Αφγανούς με μαχαίρια. Περίπτωση που ξεσήκωσε την δίκαιη διαμαρτυρία πλήθους συμπατριωτών μας και την επιτυχημένη συγκέντρωση στην πλατεία της περιοχής. Με τους «αντιρατσιστές» της Αριστεράς να ζητάνε τα ρέστα.

Είχαμε λοιπόν πριν και μετά από την εκδήλωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων την παράσταση κάποιων δικηγόρων που συμβούλευαν τους δράστες στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα να επικαλεστούν επίθεση από την πλευρά Ελλήνων.

Μάθαμε ακόμη για το διάβημα διαμαρτυρίας στα αστυνομικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα και της Ομόνοιας από μέλη της Δημοκρατικής Συσπείρωσης του ΠΑΜΕ και της σομαλικής κοινότητας επικαλούμενοι λόγους απειλών και ρατσιστικών επιθέσεων. Δεν μάθαμε όμως για τον τραυματισμό νεαρού Έλληνα από Αφγανό με σπασμένο μπουκάλι την ώρα που έφευγε από την εκδήλωση του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν μάθαμε τι ακριβώς συνέβη με τον τραυματισμό δύο ελληνόπουλων στα Άνω Λιόσια που επέβαιναν σε μηχανή από την παράνομη προσπέραση αυτοκινήτου που οδηγούσε αθίγγανος που τον κυνηγούσε η Αστυνομία για ληστεία στα ΕΛΤΑ. Με τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων τόσο για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τους Αθίγγανους όσο και το θάνατο τελικά του ενός δεκαοκτάχρονου ελληνόπουλου.

Δεν μάθαμε για την σύλληψη 47 Αφρικανών γιατί έχοντας ως χώρο δράσης την περιοχή γύρω από το πολυτεχνείο πουλούσαν ναρκωτικά οδηγώντας στο θάνατο την νεολαία μας. Ούτε μάθαμε για την επίθεση Πακιστανών σε ζευγάρι Ελλήνων και την αφαίρεση από τον λαιμό της γυναίκας του σταυρού που φορούσε. Και γεγονότα σαν αυτά έχουν γίνει πολυσύχναστα.

Αλλά η κυβέρνηση είναι απασχολημένη στα πολυεθνικά της σχέδια. Λοιδορεί σαν τάχα προνομιούχους και υπερβολικούς τους Έλληνες φορτηγατζήδες και βυτιοφορείς και προχωράει με το νομοσχέδιο για τις μεταφορές που πέρασε στην συρρίκνωση και τον αφανισμό τους με την εισαγωγή στο κλάδο ξένων πολυεθνικών εταιριών. Στόχος είναι ο πλήρης αφανισμός της ελληνικής παραγωγικής τάξης, με την εξαφάνιση της αγροτιάς, της απαξιωμένης μεταφορικής δραστηριότητας και του εμπορίου από εισαγόμενες δραστηριότητες και παραεμπόριο.

Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχειρούμενη περιθωριοποίηση των Ελλήνων μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας έχουμε τον διαβόητο Θόδωρο Πάγκαλο να απαντά ότι τα κλεμμένα χρήματα τα έφαγε ο λαός μαζί με τους πολιτικούς, επιρρίπτοντας τις πολιτικές αθλιότητες στους πολίτες. Τα δε επικοινωνιακά παπαγαλάκια μιλάνε εκ νέου μέσα στην απελπισία τους από την αφύπνιση των Ελλήνων για «ακροδεξιά» τρομοκρατία, ενώ μια ληστεία σε τράπεζα στην Εύβοια μπαίνει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής καθώς οι δράστες ανήκουν στον…αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ας κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα και ας γκρεμίσουμε τον πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό τους παράδεισο που είναι η δική μας κόλαση. Τώρα που το περίφημο σουηδικό μοντέλο του Παπανδρέου και ολόκληρη η Σκανδιναβία λαμβάνουν εθνικιστικό εκλογικό χρώμα και εκπροσώπηση. Και αυτό θα συμβεί με την αλληλεγγύη των Ελλήνων εργαζομένων και την πολιτική ενίσχυση ενός εθνικιστικού κοινωνικού κινήματος για το χτίσιμο μιας Ελλάδος που λόγο θα έχει μόνον ο Έλληνας τόσο στην κοινωνία και την πολιτική όσο και την εργασία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: