ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 18-10-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 24-10-2010 .

ΑΘΗΝΑ 27-10-2010 .


Η πολιτική και οικονομική κρίση που έφερε στην Πατρίδα μας η Καθεστηκυία Τάξη του ντόπιου Νεοταξισμού αποδεικνύεται τελικά αποτελεσματική στην αποδεικτική διαδικασία του διεφθαρμένου χαρακτήρα του πολιτικού συστήματος. Η ελληνική κοινωνία νοσεί βαρέως και η ελληνική πατρίδα κινδυνεύει να εκποιηθεί ακαριαίως. Επομένως η κατάσταση χρειάζεται επειγόντως να εισαχθεί σε πολιτικό χειρουργείο.

Η Ελλάς σήμερα οδηγείται σε μια σύγχρονη προκρούστεια κλίνη και απειλείται με πετσόκομμα. Στα εθνικά μας θέματα η εθνική γη εκτιμάται ως εμπράγματη αξία και συλλέγει πληθώρα «σωτήρων» που γνωρίζουν καλώς τον επαρκή δημόσιο πλούτο μας. Οι δανειστές μας βολεύονται από τις αλληλοκατηγορίες των πολιτικάντηδων και διευκολύνονται προκειμένου να πλασάρουν την νέα δανειακή πραμάτεια. Και στην ελληνική κοινωνία ευημερούν οι πάντες πλην Ελλήνων. Και απέναντι στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό στέκει μόνος στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους και της Κοινωνίας ο «κακός» Κοινωνικός Εθνικισμός.

Η κοροϊδία συνεχίζεται όταν οι συμμετέχοντες ενός αθλίου πολιτικού συστήματος πολιτικάντηδες μετά το ξεμπρόστιασμα της πλήρους γνώσης των μεθοδευμένων ελλειμμάτων, άρχισαν να ψάχνουν ποιος όμοιός τους «έδωσε» την Ελλάδα στον Γιούνγκερ ως χώρα διεφθαρμένη! Και αμέσως μετά ξεκίνησε μέσω των δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν για την πιθανή αποδοχή της αναδιάρθρωσης του δευτερογενούς χρέους των 110 δις η «διάψευση» της πράξης αυτής από κυβερνητικούς και Ευρωπαίους. Μια πράξη που χαροποιεί τις αγορές και οδηγεί τον ελληνικό λαό σε νέα δυσβάσταχτα μέτρα με νέο μνημόνιο.

Έτσι λοιπόν ακούσαμε τον εκπρόσωπο του αρμόδιου για την οικονομία Επιτρόπου Ρεν να μας λέει ότι η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει επισήμως την παράταση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, ενώ τόσο ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής επαληθεύουν ότι έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιμήκυνσης της αποπληρωμής των δανείων. Χωρίς, λένε, να το έχει ζητήσει η Ελλάδα επισήμως. Ακόμη, προφανώς λόγω των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Και την ίδια στιγμή ο γνωστός Σόρος δηλώνει αισιόδοξος για την Ελλάδα που πετυχαίνει εφαρμόζοντας επώδυνα μέτρα. Σωθήκαμε!

Και ενώ λοιπόν αποδίδεται ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Παπανδρέου η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους, δηλαδή το σφίξιμο της θηλιάς του λαού, ως αποτέλεσμα της…καλής δουλειάς που κάνει η κυβέρνηση, τα οικονομικά δεδομένα χειροτερεύουν διαρκώς. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ αυξήθηκαν κατά 3,16% για τον Σεπτέμβριο του 2010, φτάνοντας τα 587213 άτομα. Επιπλέον οι μακροχρόνια άνεργοι αυξήθηκαν σε ποσοστό 5,84%. Οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι 197922 άτομα, αυξημένοι κατά 3,27%, ενώ αυξάνονται διαρκώς οι νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας.

Ακόμη πέραν των μειώσεων μισθών και συντάξεων, με αφορμή τα μέτρα στο δημόσιο ακούγεται και το ενδεχόμενο της εργάσιμης εβδομάδας τεσσάρων ημερών. Όπως επίσης έχει κυκλοφορήσει μέσω του Bloomberg ότι ανάμεσα στα προς πώληση στοιχεία του δημοσίου έναντι του χρέους συμπεριλαμβάνονται δημόσια γη και ελληνικά νησιά που ανήκουν στο κράτος με αξία τα 300 δις ευρώ.

Και φυσικά ακούσαμε τον υπουργό υγείας Λοβέρδο να μας λέει ότι η δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών κοστίζει περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Και φυσικά δεν είναι η μόνη δωρεάν παροχή των αλλοδαπών όταν ο Έλληνας πληρώνει τα πάντα για να εξάγουν στις χώρες αυτοί χρήμα δίχως να αφήνουν εδώ φράγκο τσακιστό.

Και όμως στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά την προσφυγή ομάδας δικηγόρων ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο και τον εισηγητή του συνταγματολόγο Αλεβιζάτο, σημειώθηκε μια πρώτη νίκη των Ελλήνων που θέλουν την Πατρίδα και την γειτονιά τους ελληνική. Για πρώτη φορά ακουστήκανε από το στόμα της επίσημης ελληνικής δικαιοσύνης εκφράσεις όπως «εισβολή» και «εποικισμός». Μένει να γίνει η τοποθέτηση απόφαση σεβαστή από το Ελληνικό κράτος, αν αυτό δεν θελήσει να παρέμβει αποδεικνύοντας εκ νέου ότι δεν είναι φανατικά…ελληνικό!

Αναφερόμαστε ωστόσο σ’ ένα κράτος που προτιμά να εισπράττει χρήματα για την ολέθρια διαχείριση των λαθρομεταναστών και τις πανάκριβες υποδομές υποδοχής τους και δεν είναι ικανό να διαφυλάξει την ζωή των Ελλήνων. Τούτο διεφάνη εκ νέου στην ληστεία και δολοφονία ενός λαχειοπώλη που σημειώθηκε από αλλοδαπούς μέσα σε λεωφορείο μπροστά στα μάτια κόσμου που δεν αντέδρασε καθόλου.

Η αντίδραση του ελληνικού λαού όμως θα καταγραφεί όταν επιχειρηθεί να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην περίφημη ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη. Μια κάρτα που θα είναι και αστυνομική ταυτότητα και φοροκάρτα και μηχανισμός ελέγχου και συνετισμού των «ατίθασων» Ελλήνων για όσα σχεδιάζονται και υπακούει στην λογική υπάκουσε ή μείνε στο περιθώριο.

Την ίδια στιγμή στην Γερμανία οι Χριστιανοκοινωνιστές εταίροι της κ. Μέρκελ λένε όχι στους μετανάστες από την Τουρκία και τις Αραβικές χώρες. Και στην Αυστρία το εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας στις τοπικές εκλογές της Βιέννης έλαβε το 27% των ψήφων και 29 από τις 100 έδρες του τοπικού κοινοβουλίου.

Στην Ελλάδα λοιπόν ήρθε η ώρα να πούμε όχι στην οικονομική και πολιτική σκλαβιά του νεοταξικού καπιταλισμού της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Καθεστηκυίας Τάξεως. Και να πούμε ένα μεγάλο ναι στην εθνοφυλετική αλληλεγγύη και την ενδυνάμωση της Ελληνικής κοινωνίας και Πατρίδος. Με μπροστάρη το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: