ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-9-2010:

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 26-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 28-9-2010 .

Η Ελλάδα έχει πέσει στα δίχτυα της πιο σκληρής ξενοκρατίας που έχει ποτέ επιβουλευτεί την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία. Μια ξενοκρατία που έχει εισβάλει εντός των τειχών και έχει προσωποποιηθεί από την κυβέρνηση και το καθεστώς που έχει δομήσει αυτή στην Πατρίδα μας. Ο ανθελληνικός χαρακτήρας της Καθεστηκυίας Τάξεως είναι νοσηρό επίτευγμα χρόνων ολόκληρων που με την παρουσία του μνημονίου της τοκογλυφικής συντροφιάς έχει αποφασίσει να καταλύσει τελειωτικά το ελληνικό κράτος.

Είναι προφανές ότι η διεθνής περιθωριοποίηση της Ελλάδος και η οικονομική εξαθλίωση του λαού μας στοχεύουν στην εθνική μας ταπείνωση και τον εθνικό αποχρωματισμό της Πατρίδος μας. Επιδίωξη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και του δανειστικού του βραχίονα είναι μια Ελλάδα που δεν θα ανήκει στους Έλληνες, αλλά και η καλλιέργεια στους Έλληνες της νοοτροπίας του οικιοθελούς σκλάβου. Παγίδες που στήνονται με όπλο την παραπλάνηση, την δίκαιη οργή του ελληνικού λαού, ακόμη και την άμεση ή έμμεση, κρατική ή παρακρατική τρομοκράτηση των μαζών.

Το ίδιο το ΔΝΤ πριμοδοτεί τους εντολοδόχους του πολιτικάντηδες για να πληγώσουν πιο άνετα την Ελλάδα. Ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν παραλείπει να δηλώνει την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποδίδοντας εύσημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό την στιγμή που κλιμάκιο της τρόικας βρισκόταν στην Ελλάδα και έκανε φύλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία και καθοδηγούσε τον επόμενο προϋπολογισμό πείνας για τον ελληνικό λαό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ελεγκτές της κατοχικής αρχής ζήτησαν και προφανώς έλαβαν κατάλογο με τις υποχρεώσεις του κράτους για μισθούς, συντάξεις, επιχορηγήσεις, τόκους και χρεολύσια.

Παράλληλα όμως τα μηνύματα για την ελληνική οικονομία είναι αντιφατικά. Από την μια πλευρά οι περικοπές συντάξεων και μισθών αδυνατίζουν την αγοραστική δύναμη του λαού και από την άλλη η αύξηση της φορολογίας και του ΦΠΑ αδυνατίζουν τις αντοχές της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης. Και «ξαφνικά» οι τοκογλυφικοί φίλοι της κυβέρνησης έρχονται να επισημάνουν την στέρηση εσόδων με τα spread να τραβούν την ανηφόρα και την ανυποληψία της Ελλάδος έναντι των αγορών να επαυξάνεται. Από την άλλη οι δανειοδότες επιζητούν την ενίσχυση των τραπεζών έχοντας εκφράσει την ικανοποίησή τους για τον περιορισμό της αύξησης των εισοδημάτων και τις διαλυτικές μεταρρυθμίσεις σε συνταξιοδοτικό και εργασιακό και ο πρωθυπουργός απορρίπτει την αναδιάρθρωση του χρέους, όπως είπε και από την ΔΕΘ, για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα!

Όμως η λογική δείχνει άλλα πράγματα. Όπως και συγκεκριμένες απόψεις. Όπως ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Στάινμπρουκ που αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση των ελληνικών δανείων είπε ότι «θα ήταν σοβαρό λάθος, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα ορισμένων τραπεζών, να αναβάλλεται διαρκώς και εις βάρος των φορολογουμένων το αναπόφευκτο». Βέβαια η εθνικά συμφέρουσα αναδιάρθρωση που πρέπει να κάνουμε είναι η στάση πληρωμών στους δανειακούς συνεργάτες της Καθεστηκυίας Τάξεως, η τιμωρία των κλεφτών και η επιστροφή των κλεμμένων και φυσικά η ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγικότητας με την εθνικοποίηση του πλούτου της χώρας.

Ωστόσο οι δωσίλογοι ταγοί της χώρας αποκρύπτουν την πραγματικότητα ότι σύρανε την χώρα στα νύχια του μνημονίου προκειμένου αυτή να χρεοκοπήσει. Δηλαδή η χρεοκοπία ήρθε και επιτάθηκε επί ΔΝΤ. Στην εκπομπή του κ. Κουίκ στο τηλεοπτικό κανάλι Κόντρα ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς αποκάλυψε ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει από τον Μάρτιο, ότι είναι ακυβέρνητη, ότι τα μέτρα της κυβερνήσεως θα κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους με τις τράπεζες στα φόρτε τους. Με το αναρχικό παρακράτος των «λαϊκών προστατών» να χάνουν φέτος την ευαισθησία τους και να αποσύρονται από τους δρόμους προφανώς όχι τυχαία.

Μα γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα γιατί τα φιλικά πλησιάσματα της Ελλάδος από την Τουρκία, οι νουθεσίες για συγκυριαρχία που έρχονται από τις ΗΠΑ, οι πιέσεις για το ολέθριο κλείσιμο των εθνικών μας ζητημάτων, τα ενεργειακά παιχνίδια, ακόμη και η καλλιέργεια εσωτερικών τριβών και κοινωνικών αναταραχών δεν βρίσκονται τυχαία σε μέγιστη έξαρση ειδικά τώρα. Πρόσφατα Αμερικανός υφυπουργός σε ελληνική εφημερίδα μας είπε ευθέως να μοιράσουμε τα πετρέλαια του «αμφισβητούμενου» Αιγαίου!

Εν τω μεταξύ στο κανάλι TV Μακεδονία ο πρόεδρος του ΔΣ της «Καβάλα Όιλ» όταν ερωτήθηκε γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τα διαπιστωμένα μεγάλα πετρελαϊκά κοιτάσματα του Αιγαίου απάντησε ότι «αν ξεκινήσει γεώτρηση, οι αμερικανικές εταιρίες θα φέρουν τους Τούρκους και θα έχουμε πόλεμο».

Στον Άγιο Παντελεήμονα δύο αλλοδαποί υπάνθρωποι μαχαίρωσαν τρία ελληνόπουλα που είναι ευτυχώς καλά. Περίπτωση που σαφώς και ενεργοποίησε δίκαια τα πατριωτικά αντανακλαστικά των κατοίκων με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Ακούμε παράλληλα από συστημικά παπαγαλάκια την πιθανότητα να έχουμε νεκρούς στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ η σχετική ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ ανακάλυψε ελληνικό ρατσισμό!

Είναι φανερό ότι τα αφεντικά της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης επιδιώκουν την καταστροφή της Ελλάδος. Μόνη λύση είναι η πτώση της κατοχικής Καθεστηκυίας Τάξεως με την επανελληνοποίηση του Κράτους μας. Με την απομάκρυνση ανθελληνικών συμφωνιών και συνειδήσεων. Και με την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 23-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 24-9-2010 .

Εντείνονται οι προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας την ώρα που οι πλέον ξενόδουλοι πολιτικάντηδες που θα μπορούσε να γνωρίσει ένας λαός αποκοιμίζουν τους Έλληνες με ειρηνικά παραμύθια και προσδοκίες που απέχουν μακράν της πραγματικότητας. Μια εξόχως ανθελληνική πραγματικότητα που εξυφαίνει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός και η παγκόσμια διακυβέρνησή του με τους τάχα φιλήσυχους γείτονές μας, ενώ ο ελληνικός στρατός γνωρίζει τις παγίδες που μας θέτει η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Οι ειρηνικές ονειρώξεις, οι ραγιάδικοι διάλογοι και οι αναθεωρήσεις της εξωτερικής και της αμυντικής πολιτικής έρχονται σ’ ένα χρονικό σημείο βολικό για τους εχθρούς της Πατρίδος μας. Από την μια πλευρά έχουμε το εθνοκτόνο μνημόνιο να υπεισέρχεται στην περιοχή των εξοπλιστικών και ενεργειακών ζητημάτων μας και από την άλλη οι μεταβολές στην ελληνική πολιτική έπονται των τουρκικών εξαγγελιών για την άρση του εμπολέμου και το τουρκικό δημοψήφισμα για τον «εκδημοκρατισμό» της Τουρκίας. Με την διαφορά όμως ότι ουδέποτε συζητάς με τον κλέπτη ελληνικών εδαφών παρά μόνον για να πάρεις τα εδάφη σου και να τον διώξεις.

Στην Κύπρο τα αληθινά αφεντικά των ανθελλήνων δείχνουν το απαίσιο πρόσωπό τους ξεκάθαρα. Ενώ λοιπόν η ενδοτική κυβέρνηση Χριστόφια συνεχίζει την ανίερη κουβέντα για το περιουσιακό, η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης μπλοκάρει τις διεκδικήσεις των Ελληνοκυπρίων στις περιουσίες τους στα κατεχόμενα μέσω του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και παραπέμπει τις διεκδικήσεις αυτές στην «Επιτροπή Περιουσιών» του ψευδοκράτους. Θεωρεί μάλιστα αυτήν την «επιτροπή» επαρκή για την επαναεκχώρηση των ελληνοκυπριακών περιουσιών. Στην δε Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης όλως…τυχαίως προεδρεύουν οι σύμμαχοι της Τουρκίας Σκοπιανοί και από τον Νοέμβριο η Τουρκία. Πλήρης χρεοκοπία των ανθελληνικών διαλόγων και μέγιστη υποκρισία των Ευρωπαίων πολιτικάντηδων που βάζουν σε θεσμικά όργανα τους υποψήφιους δούρειους ίππους της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Η συνδιαλλαγή βέβαια των πολιτικάντηδων με τους συμμάχους της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι και συνειδητή και προγραμματισμένη. Λίγο καιρό λοιπόν μετά την γνωστοποίηση της τοποθέτησης της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια υπέρ της διπλής ονομασίας με την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» με διατήρηση της συνταγματικής «Μακεδονίας», γίνεται γνωστό ότι ο πρωθυπουργός Παπανδρέου εγκαταλείπει την πάγια εθνική θέση για μια ονομασία έναντι όλων. Αναφέρεται η θέση της αμερικανικής πρεσβείας ως η νέα πρόταση του Νίμιτς και εμφανίζεται πρώτη η ελληνική πλευρά να αποδέχεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας Μας πριν και από τα Σκόπια. Αυτό προκύπτει και από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρόν.

Στην Αλβανία η εφημερίδα Gazeta Shqiptare συνεχίζει να χαρακτηρίζει την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα ατύχημα και χαρακτηρίζει ανόσια τον δολοφονηθέντα αδελφό μας «Αλβανό» από την Χιμάρα που μιλούσε ελληνικά. Ακόμη επιτίθεται στον δήμαρχο Χιμάρας Μπολάνο και τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Ντούλε χαρακτηρίζοντάς τους ουσιαστικά φορείς ενός ελληνικού επεκτατισμού, που μακάρι να υπήρχε, και απαιτούν να ζητήσουν συγνώμη από τον αλβανικό λαό, γιατί υπερασπίστηκαν τα δίκαια των βορειοηπειρωτών. Την ίδια στιγμή όμως το κόμμα των Τσάμηδων, που έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο αλβανικό κοινοβούλιο, σε επίσκεψη του προέδρου του Muhedini στις ΗΠΑ μετέφερε το θέμα της δήθεν γενοκτονίας των Τσάμηδων και του διωγμού τους από τους Έλληνες σε Αμερικανούς γερουσιαστές και έλαβε την υπόσχεση κάποιων μελών του κογκρέσου να προωθήσουν σχετικό ψήφισμα, να κινήσουν επαφές με ελληνικές και αμερικανικές πρεσβείες και να κάνουν σχετικές επισκέψεις. Κινήσεις που ασφαλώς στηρίζει η Αλβανία διά του Μπερίσα που βλέπει ζήτημα «ανθρωπισμού».

Η Ελλάδα για να μπορέσει βέβαια να ανταποκριθεί επαρκώς στην ανάγκη ισχυροποιήσεώς της θα έπρεπε να έχει διεκδικητική διπλωματία και δυνατό στρατό. Τουναντίον η εξαγγελθείσα αλλαγή του δόγματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας που κοινοποιήθηκε πομπωδώς από τα αρμόδια υπουργεία κινείται αντίθετα. Ο υπουργός εξωτερικών Δρούτσας αναφέρθηκε σε υποτιθέμενες διεθνείς πιέσεις προς τα Σκόπια ενώ για την Τουρκία είπε ότι το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος θα λύσει τα ανθρωπιστικά χεράκια του υποψήφιου «Ευρωπαίου» Ερντογάν που ξαναπροσκλήθηκε από τον Παπανδρέου για επίσκεψη στην Ελλάδα. Και στην άμυνα η κυβέρνηση αναθεωρώντας την αμυντική βίβλο ακυρώνει το εκ βορά κίνδυνο, μειώνει προσωπικό και στρατιωτικές μονάδες στην Βόρεια Ελλάδα, προτείνει αναδιάταξη του στρατεύματος με έμφαση στον εξ Ανατολών κίνδυνο και μειώνει τις εξοπλιστικές δαπάνες σε μέγιστο βαθμό.

Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν θα θωρακισθεί η Ελλάς με τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, αφού και από οικονομικής άποψης οι Ρώσοι τον προτιμούν τείνοντας πλέον να εγκαταλείψουν τον αγωγό Σαμψούντα – Τσεϊχάν. Εκτός κι αν μας δοθούν άλλες εξηγήσεις και λύσεις για τις ασκήσεις του ελληνικού στρατού για ανακατάληψη βραχονησίδας ή για την άσκηση προστασίας του πληθυσμού από πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα και η οποία έχει αποφασιστεί να γίνει στην Πελοπόννησο.

Στηρίζουμε απόλυτα τον ελληνικό στρατό όπως πιστοποιήθηκε στο πρόσωπο του αρχηγού της ΕΛΔΥΚ Συμεών Κεβεντζίδη που μίλησε στα πενηντάχρονα της ΕΛΔΥΚ για τον στόχο να ξανακυματίσει η ένδοξη σημαία της στον Πενταδάκτυλο. Αμήν, και στην Πόλη! Και αξιώνουμε να δώσουμε στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα μια πολιτική διακυβέρνηση και μια διπλωματία αντίστοιχων αξιώσεων. Μια κυβέρνηση δηλαδή λαϊκή και εθνικοκοινωνική.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 19-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 21-9-2010 .

Το παλαιό ερώτημα για το ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο φαίνεται να επανέρχεται στα χείλη κάποιων. Μόνον που τώρα βρίσκει την απάντησή του στο πρόσωπο της Καθεστηκυίας Τάξεως που διοικεί την Ελλάδα για λογαριασμό του ΔΝΤ και της παρέας του.

Η κυβέρνηση ασκείται από ελληνόφωνους που αλλοιώνουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους, παραδίδουν την χώρα σε ξένους εισβολείς σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ασκούν ψυχολογική πίεση για την καλλιέργεια στους Έλληνες του συνδρόμου του ενόχου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την τελική υποδούλωση στους παγκόσμιους εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στους δημοσιογράφους στα πλαίσια της ΔΕΘ υπήρξε διαφωτιστική για το τι αναμένει την Πατρίδα μας. Ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε για την παλαιότερη άποψη που είχε εκφράσει ότι το ΔΝΤ σε όποια χώρα πήγε έφερε την υπανάπτυξη, δικαιολόγησε απόλυτα την επαίσχυντη πράξη του μνημονίου λέγοντας ότι τώρα το ΔΝΤ δεν ήρθε μόνο του αλλά έχοντας ως παρέα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια μιας λύσης που σχεδιάστηκε από την Ευρώπη. Ξεχνώντας τάχα ότι έδρα και βασικός μέτοχος και αφεντικό του ΔΝΤ είναι οι ΗΠΑ.

Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να υποβαθμίσει τα λαϊκά βάρη για την αντιμετώπιση της χρεοκοπίας που ουσιαστικά έφερε και διόγκωσε η ανεργία και η ακρίβεια της σοσιαλιστικής αλλά και της καθεστηκυίας πολιτικής. Θεώρησε απολύτως φυσιολογική την αφαίμαξη του λαού όταν οι κομματικοί συνδαιτυμόνες και χορηγοί και οι διεθνείς χρηματοδότες που ρήμαξαν τα ταμεία είναι ελεύθεροι.

Αλλά και στα εθνικά μας ζητήματα, που οι σοσιαλιστές τα βλέπουνε ως ενέχυρο, όταν ένας δημοσιογράφος ερώτησε τον Παπανδρέου για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, εκείνος δεν απάντησε. Στο ζήτημα της Β. Ηπείρου και της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να νουθετήσει την Αλβανία με την παράθεση της ενταύθα ενσωμάτωσης των Αλβανών! Αίσχος και ύβρις μέγιστη. Οι Βορειοηπειρώτες κ. Πρωθυπουργέ είναι κάτοικοι γης ελληνικής από αιώνων, ενώ οι απρόσκλητοι που μας ήρθαν έχουν έρθει παρανόμως κουβαλώντας εγκληματικότητα και διεκδικήσεις για λογαριασμό της Αλβανίας. Και το αίμα του αδερφού μας δεν θα μείνει αδικαίωτο.

Κατά τα λοιπά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν παρέλειψε να μας πει ότι φταίμε για την παρανομία των λαθρομεταναστών αφού τους κυνηγάμε. Ενοχοποίησε για το φαινόμενο τις κλιματικές αλλαγές, την επισιτιστική κρίση, την οικονομική κρίση, αλλά όχι τις κοινωνικές αναταραχές και τις χρηματοδοτήσεις των παράνομων μετακινήσεων που ενεργούν τα αφεντικά του της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας.

Οι τοποθετήσεις του Παπανδρέου και η προσήλωσή του στο μνημόνιο δικαιολογείται και από τους ξένους κυβερνητικούς συμβούλους. Ο ίδιος ο Ιταλός σύμβουλος του πρωθυπουργού Tommaso Padoa- Schioppa, όπως διαβάζουμε και από το άρθρο του κ. Δημ. Κωνσταντακόπουλου στο περιοδικό Επίκαιρα, υπήρξε μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, μέλος της επίλεκτης Ομάδας των Τριάντα που δημιούργησε το Ίδρυμα Ροκφέλλερ, βετεράνος του ΔΝΤ, δημιουργός της «Ευρώπης των τραπεζών» που ίδρυσε η συνθήκη του Μάαστριχτ…

Και ενώ λοιπόν ο Σιωνιστικός Νεοταξισμός έχει κατασκηνώσει για τα καλά, η γερμανική κυβέρνηση βραβεύει τον Παπανδρέου γιατί αντιμετώπισε τάχα την χρεοκοπία και το ΔΝΤ δηλώνει ικανοποιημένο από την πορεία του προγράμματος εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, ενώ προτείνει την ενδυνάμωση των τραπεζών. Μα ακριβώς αυτό κατέδειξε ο υπουργός εξωτερικών της Σλοβακίας Ντζουρίντα όταν είπε ότι πως η ευρωπαϊκή βοήθεια καταλήγει στην διάσωση των κερδών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εμπορικών τραπεζών. Και ενώ τάχα τα πράγματα καλυτερεύουν, οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών ομολόγων λαμβάνουν εφιαλτικές διαστάσεις και οι μονάδες βάσης των spread αυξάνουν με την παγκόσμια αγορά να κατατάσσει ήδη την ελληνική οικονομία στην μοίρα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας.

Η πρωτοφανής για μια κυρίαρχη υποτίθεται εθνικά χώρα υπαίθρια ισλαμική τελετουργία στην πλατεία Κοτζιά με την παρουσία εκατοντάδων λαθραίων «προσκυνητών» αποτελεί νομιμοποίηση της επιχειρούμενης εθνολογικής αλλοίωσης της Πατρίδος μας και παραποίηση της θρησκευτικής ανεξιθρησκίας που στηρίζεται στην νομιμότητα και στην ιδιότητα της ελληνικότητας. Δικαίως εξεμάνη ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ όταν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ουδείς έχει τό δικαίωμα εν ονόματι του δήθεν εκσυγχρονισμού καί τής δήθεν πολυπολιτισμικότητος νά ποδοπατεί βαναύσως τήν ιστορική μνήμη του Ελληνικού Έθνους, παραθεωρώντας τούς ποταμούς αιμάτων των αγρίως σφαγιασθέντων καί αναιρεθέντων Νεομαρτύρων από τούς οπαδούς της συγκεκριμένης θρησκευτικής παραδοχής, αλλά καί των ηρώων της Εθνικής μας παλλιγεννεσίας».

Όταν όλος ο ελληνικός βορράς που μας διεκδικούν γειτονικοί λαοί και κατακτητές ελληνικών εδαφών μαστίζεται από υπέρογκη ανεργία που απειλεί με φυγή τους νέους μας. Και όταν παρά την φτώχια και την εγκληματικότητα στην κρατική τηλεόραση προωθείται η εκπομπή της Αλ Σάλεχ «Φυλές της Αθήνας», ε τότε η κατοχή της Πατρίδος μας διαθέτει την ιδανική κατοχική κυβέρνηση για λογαριασμό του Νεοταξισμού.

Ας δικαιώσουμε τους αξιωματούχους των διαφόρων νεοταξικών λεσχών που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Εθνικισμού τον μόνο αληθινό εχθρό της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Να κατεδαφίσουμε το κατοχικό κράτος και να αναθέσουμε την επαναστατική διακυβέρνηση του Ελληνικού Έθνους σε μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Διότι τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την σωτηρία και την δόξα της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 16-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 18-9-2010 .

Κανείς δεν μπορεί να βάλει μυαλό σε κάποιους υποτίθεται υπεύθυνους διαχειριστές της εξουσίας και των τυχών της Πατρίδος, διότι πολύ απλά είναι διαχειριστές ξένων συμφερόντων κι όχι εθνικοί εξουσιαστές και η υποτιθέμενη προσφορά τους στην Πατρίδα αυτή συνιστά ανήθικο εμπαιγμό. Η Ελλάς δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει επαρκή εθνική ασφάλεια από τον ενοχλητικό συρφετό που την περικλείει εάν δεν αποκτήσει εθνική ισχύ, αν δεν βάλει δηλαδή στόχους στην εξωτερική πολιτική της σύμφωνους με το εθνικά ωφέλιμο συμφέρον κι όχι το υπαγορευόμενο πολιτικά ορθό.

Ειδικότερα στον καιρό της παγκοσμιοποίησης, στον καιρό δηλαδή ενός πολιτικού περιβάλλοντος εξόχως ανθελληνικού και αντιλαϊκού, η υπερίσχυση στο στίβο της αντιπαράθεσης και η συντριβή των αντίθετων συμφερόντων έναντι της Φυλής μας επιτείνεται από την στιγμή που οι δολιοφθορές μεταφέρονται στο εσωτερικό πεδίο του Εθνικού μας Κράτους. Και τέτοιες εσωτερικές καταδολιεύσεις συνιστούν τα ενεργειακά παιχνίδια, οι ψευτοφιλίες των πολιτικάντηδων, οι θρησκευτικές και εθνικές αλλοιώσεις εξαιτίας λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Όταν μάλιστα μεσολαβεί η αλαζονεία της δοτής εξουσίας και του χρήματος, η φυσική δύναμη ενός υγιούς Έθνους οφείλει να αναλάβει δράση.

Στην Κύπρο Μας η ενίσχυση των συμβιβασμένων πολιτικών βαθαίνει το κλίμα των προκλήσεων. Το ξέσπασμα του προέδρου Χριστόφια ότι δεν θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος πριν την διχοτόμηση και η αναφορά του ότι ο «εθνάρχης» Μακάριος είναι εκείνος που άνοιξε την συζήτηση για τις περιουσίες και την διζωνικότητα, όταν ο ίδιος εκφράζει την προσήλωσή του σ’ αυτή την ραγιάδικη μοιρασιά με τον Τούρκο κατακτητή και τα τσιράκια του σηματοδοτεί το αδιέξοδο της Μεγαλονήσου Μας. Η επικοινωνιακή επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών Δρούτσα στην Κύπρο με την προσδοκία μιας υποτιθέμενης αλλαγής στάσης της Τουρκίας μετά το δημοψήφισμα «εκδημοκρατίσεως» φαντάζουν γελοία όταν στην λειτουργία του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου οι πιστοί υποβλήθηκαν σε εξευτελιστικούς ελέγχους από τις κατοχικές αρχές δίχως την υποστήριξη των «συμμάχων».

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι υπό το κράτος της υποχωρητικής στάσης της ελληνικής πλευράς στις «ειρηνευτικές» συνομιλίες στήνουν σκηνικό θερμού επεισοδίου. Οι εισβολές των τουρκικών αεροσκαφών έχουν όχι μόνο εντατικοποιηθεί αλλά και μαζικοποιηθεί. Σε μια περίπτωση χαρακτηριστικά 3 σχηματισμοί από 17 αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο, εκ των οποίων τα 8 οπλισμένα προέβησαν σε 4 παραβάσεις του FIR και 14 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο δίχως εμπλοκές εξαιτίας των άνωθεν εντολών που δένουν τα χέρια των πιλότων μας.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειες να εξαιρεθεί το Καστελόριζο από την χάραξη των θαλασσίων ζωνών της Ελλάδος ώστε να οικειοποιηθεί τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της περιοχής και να αρπάξει ένα μεγάλο και κρίσιμο κομμάτι της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας έχει προβλεφθεί η επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων και του πολιτικού σκέλους της Εθνικιστικής Δράσης Μπαχτσελί στα πλαίσια της περιοδείας του στα Βαλκάνια. Ο Μπαχτσελί μάλιστα μιλάει για επαφές που πρόκειται να έχει με τουρκικούς συλλόγους, δήμους, διοικήσεις και βουλευτές σε Θράκη, Σκόπια, Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο. Παράλληλα τα σχέδια δένουν προφανώς με τους σχεδιασμούς του τουρκικού προξενείου να στήσει «τουρκικό» ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή με απειλές, πιέσεις, ακόμη και μεταδημοτεύσεις όπως λέγεται Ελλήνων μουσουλμάνων.

Οι Πομάκοι διαμαρτύρονται ότι ο ντόπιος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής αδιαφορεί για την ραδιοτηλεοπτική και διαδικτυακή κάλυψη στα πομακοχώρια της Ροδόπης, στην Κωνσταντινούπολη λαμβάνει χώρα σύνοδος τουρκοφώνων χωρών και στον βουλγαρικό μουσουλμανικό, κυρίως πομακικό, νότο, η Τουρκία επιδιώκει την εκλογή δικών της μουφτήδων όπως και στην Θράκη. Στα εκπαιδευτικά πράγματα έρχεται η διδαχή της τουρκικής γλώσσας στα σχολεία μας και στο κέντρο των Αθηνών οι πλατείες μας μετατρέπονται σε υπαίθρια τεμένη, την στιγμή που η Τουρκία πατρονάρει το άνοιγμα Τζαμιών σ’ όλη την Ελλάδα σε αντάλλαγμα της λειτουργίας των εκκλησιών μας στις κατεχόμενες ελληνικές πατρίδες.

Ο Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών Μιλοσόσκι στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στον Δρούτσα για την υπουργική του αναβάθμιση καλώντας τον να επισκεφτεί την «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Ο Μιλοσόσκι καλεί την Ελλάδα «να ξεπεράσει τα ταμπού που την βαραίνουν» και «να δει την πραγματικότητα της ύπαρξης της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», του «μακεδονικού» λαού και την αξιοπρέπεια των «Μακεδόνων» πολιτών». Αποδίδει δε τον χαρακτηρισμό της εικοτολογίας στις σύνθετες ονομασίες που επικαλούνται τα ελληνικά ΜΜΕ.

Και στην Β. Ήπειρο οι συμμέτοχοι στη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα που συνέδραμαν τον εκτελεστή του αποφυλακίζονται. Και ο Ελληνικός Στρατός καταρρακώνεται όταν ακόμα και στην ηθική ανταμοιβή και τις προαγωγές των αξιωματικών μας σχεδιάζεται ως προϋπόθεση η υπηρεσία σε θέσεις με ιδιοτελές πολιτικάντικο μέσο. Όταν στην μακεδονική και στην ηπειρωτική γη ανακαλύπτονται διαρκώς θαμμένοι οπλισμοί που η ΕΥΠ ερευνά την σχέση τους με τον UCK.

Ήρθε η ώρα της εθνικής επιβολής και ισχύος δίχως το παραμικρό έλεος για εχθρούς και Εφιάλτες. Τα εθνικά αντανακλαστικά θα ενεργοποιηθούν από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση και η Ελλάς θα λάβει τον ρόλο που της αρμόζει πολιτικά και στρατιωτικά. Αυτόν της ηγέτιδας δυνάμεως. Με την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ολοκλήρωση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 12-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 15-9-2010 .

Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες με αφορμή την γνωστοποίηση των κομματικών επιλογών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές περί αλλαγής της χώρας, περί των πλεονεκτημάτων του σχεδίου «Καλλικράτης» και περί του εθνοκτόνου μνημονίου φανερώνουν τα έσχατα βήματα πριν το κομμάτιασμα της Πατρίδος.

Η υπεράσπιση του Εθνικού και Κοινωνικού χαρακτήρα του Κράτους αποτελούν τις θεμελιώδεις αποστολές της Πολιτείας. Και οι δομικοί θεσμοί αυτής της Πολιτείας οφείλουν να υπηρετούν την ελευθερία της Πατρίδος και τα λαϊκά δίκαια μέσα από την αδιάσπαστη ενότητα που προσωποποιεί το Έθνος.

Και όμως οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες διαλύουν την εθνική ενότητα και τον κεντρικό ρόλο του Εθνικού Κράτους όταν με το σχέδιο «Καλλικράτης» δημιουργούνται περιφέρειες που φέρουν τα χαρακτηριστικά ημιαυτόνομων ομόσπονδων κρατιδίων με υπεραρμοδιότητες σε θέματα εκπαιδευτικά, μεταναστευτικά, οικονομικά και άλλα. Αλλά και οι δουλικές υποχρεώσεις των ταγών με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ανεργία και την ακρίβεια δεν στοχεύουν στην σωτηρία του λαού μας.

Αλήθεια, για ποιο σκοπό γίνεται συγκέντρωση κρανών και γκλομπς αστυνομικής χρήσης σε χώρους άσχετους με την Ελληνική Αστυνομία όπως μαθαίνουμε και προς χρήση ποιων; Μήπως σχετίζεται με την δυσαρέσκεια των αστυνομικών μας από την εξαθλίωση του λαού και φυσικά και των ιδίων που επιβάλλει η νεοταξική πολιτική της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης;

Και ποια είναι τα κίνητρα περιπτώσεων σαν τον γνωστό οικονομολόγο Μπομπ Τσάπμαν που μιλώντας στον δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς είπε για την πιθανότητα λαϊκού πραξικοπήματος ενάντια στην κυβέρνηση με κίνδυνο αίματος και με επιστροφή στην δραχμή; Μήπως όλα αυτά συσχετίζονται και δεν είναι τυχαία;

Αναμφισβήτητα η κυβέρνηση της χώρας μας είναι σφόδρα αντεθνική και αντιλαϊκή. Και οπωσδήποτε το καλό της Ελλάδος εξυπηρετείται από την απομάκρυνσή της και την ακύρωση όλων των νόμων της, από το λαθρονομοσχέδιο και το μνημόνιο έως τον «Καλλικράτη». Όμως μια επανάσταση στηριγμένη μόνο στο λαϊκό αίσθημα δίχως κάποιο συντονισμό είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και σε αιματηρή εμφύλια σύγκρουση.

Άλλωστε μια επανάσταση έχει νόημα μόνον όταν δίνει εναλλακτική εξουσιαστική πρόταση πέραν από τα συστημικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου της αντεθνικής Αριστεράς. Μια αναταραχή σαν κι αυτή που σχεδιάζουν ανθελληνικά μυαλά θα ευνοήσει τα σχέδια των γειτόνων μέσω του ισλαμικού λαθρομεταναστευτικού συρφετού για ενδεχόμενο τεμαχισμό της χώρας.

Την ίδια στιγμή τα μηνύματα για εγχώρια λουκέτα συνεχίζονται. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ζητάει μείωση του ΦΠΑ, επιδότηση του κόστους εργασίας και χρηματοδότηση για την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης για να καταπολεμηθεί η ανεργία και μέτρα για να μην αφελληνιστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Και ενώ η κυβέρνηση συρρικνώνει την ελληνική αγορά εργασίας και αυξάνει το ΦΠΑ, δεν κάνει τίποτα για να καταπολεμήσει το παραεμπόριο και την εγκληματικότητα που έχουν την σφραγίδα λαθρομετανάστευση. Όμως η ανασφάλεια και το παράνομο χρήμα έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Στην Χερσόνησο Κρήτης η αστυνομία πρόσφατα συνέλαβε έναν 16χρονο Σομαλό για διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός από 50 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και 3000 ευρώ που διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών.

Στα ανοιχτά της Σάμου συνελήφθησαν άλλοι εννιά λαθρομετανάστες από σκάφος της FRONTEX. Άπαντες προερχόντουσαν φυσικά από το παράνομο κράτος – εγκληματία της Τουρκίας, από την κατεχόμενη Ιωνία Μας. Και στους αθηναϊκούς δρόμους πάμπολλες φορές ισλαμιστές καταλαμβάνουν πεζοδρόμια για τις θρησκευτικές τους ανάγκες.

Η Ευρώπη αρκείται στην ανεπάρκεια των μεθόδων τύπου FRONTEX και το ΔΝΤ μαζί με την γερμανική κυβέρνηση συγχαίρουν τους ενταύθα εντολοδόχους για την πορεία του προγράμματος «εξυγίανσης» της ελληνικής οικονομίας. Οι Γερμανοί μάλιστα θα βραβεύσουν τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με το βραβείο «Quadriga» για την κοινωνική του προσφορά και την αποτροπή της πτώχευσης της χώρας που ωστόσο φέρνει ολοταχώς!

Τι κι αν στην ευρωζώνη σύμφωνα με την Eurostat η ανεργία είναι στο 10% και στην λοιπή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στο 9,6% με την συντριπτική πλειοψηφία των ανέργων να προέρχονται από τις χώρες του ευρώ. Τι κι αν η Αυστριακή υπουργός εσωτερικών Φέκτερ μίλησε σε κάποιο φόρουμ για τον κίνδυνο της τουρκικής κυριαρχίας στην ισλαμική θρησκευτική κοινότητα.

Τι κι αν οι πληροφορίες μιλάνε για την πιθανή έλευση 100000 αθίγγανων στην χώρα μας από αυτούς που απελαύνονται από Γαλλία και Ιταλία. Ενώ στην Ελεύθερη Θράκη Μας κλείνει η κυβέρνηση την ειδική παιδαγωγική ακαδημία της Θεσσαλονίκης και η Τουρκία ζητάει Τούρκους δασκάλους για τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Ας μην περιμένουμε λύσεις ούτε από συστημικούς ούτε από ψευτοσυμμάχους. Όπως δήλωσε άλλωστε για την περίπτωση του μνημονίου ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά κ. Βάρδας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 «εάν ετίθετο θέμα να ψηφιστεί το μνημόνιο με 181 ψήφους, τότε και η Νέα Δημοκρατία θα αναγκαζόταν να το ψηφίσει, διότι η χώρα σε μια εβδομάδα θα πτώχευε».

Η μόνη λύση είναι η εγκαθίδρυση ενός κράτους Εθνικού και Φυλετικού που θα στηρίζεται στην εθνική εκμετάλλευση του δημόσιου πλούτου, στην ενίσχυση της παραγωγικής μηχανής και της απασχόλησης μόνο για Έλληνες και την απομάκρυνση ξένων διεκδικήσεων, χρεών και παρουσιών. Ένα Εθνικιστικό Κράτος ενιαίο και αδιάσπαστο που θα αποτελεί εγγυητή ενότητος των Ελλήνων ενάντια σε διασπαστές ελληνόφωνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-9-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 9-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 12-9-2010 .

Οι κινήσεις της Άγκυρας για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας παρουσιάζουν σε κοινή θέα τον πραγματικό ρόλο τού αληθινού αφεντικού τής υπόθεσης και ενορχηστρωτή ενός ακόμη εχθρού μας, του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και των μεγάλων «συμμάχων» που τον απαρτίζουν και τον υπηρετούν. Τώρα λοιπόν η διπλωματία της υποτελούς και ψεύτρας ειρήνης που επιδιώκεται και τα μικρά και ασήμαντα δωράκια των ανθελλήνων έναντι της Πατρίδος μας γυρεύουν τα υπεσχημένα τού πλήρη ελέγχου της περιοχής μας και την πρόσβαση στις πηγές του γεωφυσικού μας πλουτοπαραγωγικού ορίζοντα.

Στην διενεργούμενη λαθροχειρία σε βάρος της Πατρίδος μας συμπράττουν οι γραικύλοι εξουσιαστές που χρησιμοποιούν τις προσυμφωνημένες παθητικές αποδοχές τους για να μετατρέψουν την δική τους αδυναμία σε εθνική ανάγκη και επιτυχία προκειμένου να αποσιωπήσουν ή να αποφύγουν λαϊκές αντιδράσεις. Και ενώ τα εθνικά θέματα ως σχετιζόμενα με την επιβίωση του Έθνους και τα δικαιώματα των Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων δικαιολογούν και απαιτούν επιθετική και διεκδικητική πολιτική, οι δήθεν ταγοί μας κατεδαφίζουν τις άμυνές μας αποδεχόμενοι τις επιθέσεις των εχθρών μας.

Μια ιδιόρρυθμη επιθετική «φιλία» από την πλευρά της Τουρκίας είναι αυτή που κάνει λόγο για τον τερματισμό των αερομαχιών στο Αιγαίο. Αυτό επικαλέστηκε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου όταν αναφέρθηκε πρόσφατα σε δημοσιογράφους σε κάποια περιοδεία του στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες και τον στόχο τους για την ελαχιστοποίηση των διαφορών στο Αιγαίο και σε άλλα ζητήματα. Μίλησε ακόμη για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που επαναλαμβάνονται τώρα επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου.

Σ’ αυτήν ακριβώς την βάση κινήθηκε και η συνέχεια της υπόθεσης με την φημολογούμενη άρση του εμπολέμου από την Τουρκία αν η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια σύμφωνα με το δικαίωμα που μας δίνει το δίκαιο της θάλασσας. Οι θριαμβολογίες των ενταύθα ενδοτικών διαλύονται από τα λεγόμενα του Νταβούτογλου τόσο για τον απόρρητο χαρακτήρα του σχετικού Εγγράφου Πολιτικής Εθνικής Ασφαλείας που δεν μπορεί να γνωστοποιηθεί όσο και από την αμοιβαιότητα των ενδεχόμενων κινήσεων, αφού «η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει μονόπλευρα βήματα». Δηλαδή αν η Ελλάς κάνει την σχετική επέκταση συνόρων, η Τουρκία θα κάνει ακριβώς το ίδιο όπου της δίνεται η ευκαιρία έναντι ημών.

Στα ίδια συμπεράσματα καταλήγει και η έγκριτη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Κύρα Αδάμ στην Ελευθεροτυπία επισημαίνοντας ότι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία κατά οιονδήποτε τρόπο συνεπάγεται απώλεια ελληνικής υφαλοκρηπίδας με βαριές επιπτώσεις στον εθνικό, οικονομικό και επιχειρησιακό τομέα της χώρας.

Παράλληλα συνεχίζονται οι πολιτισμικές φιέστες για την εμπέδωση στην Θράκη της Τουρκικής προπαγάνδας. Στα Βαλκάνια λοιπόν και στην Κομοτηνή κατέφθασε το λεγόμενο καραβάνι της αφθονίας και το οποίο ξεπροβόδισε μέχρι και ο νομάρχης της κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης και λοιπές πολιτικές και θρησκευτικές αρχές. Στο συναυλιακό του σκέλος το καραβάνι περιλάμβανε την ομάδα mehter, στρατιωτικές μπάντες που ακολουθούσαν τις δυνάμεις εισβολής των Οθωμανών. Ο δε δήμαρχος του Μπαιράμπασά Χουσεΐν Μπουργκέ είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν βγήκαμε στους δρόμους για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, ξέραμε πως θα πάμε στην γη των προγόνων μας. Πήγαμε να δούμε τους ομογενείς μας»!

Στην θεολογική σχολή της Χάλκης υπερτονίστηκε από τα παπαγαλάκια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» ο χαιρετισμός του Ερντογάν στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης ως προανάκρουσμα του ανοίγματος της σχολής. Ίσως έτσι κάποιοι ξεχάσουν τους 10000 άνδρες και αγόρια της Σαμοθράκης που σφαγιάστηκαν τον Αύγουστο του 1821 και τα γυναικόπαιδα που πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα, επειδή το νησί γύρεψε την λευτεριά του μαζί με ολάκερη την Ελλάδα.

Όσο αφορά τους συμμαχικούς πατρόνες, ο Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια Φίλιπ Ρίκερ, προβάλλοντας την αμερικανική θέση για το όνομα των Σκοπίων, ανέφερε την διπλή ονομασία του νεοταξικού μορφώματος δίχως αλλαγή συντάγματος και απαιτήσεων σε βάρος μας με διατήρηση της ονομασίας «Μακεδονία» έναντι όσων τους έχουν αναγνωρίσει έτσι. Το δε εξίσου προδοτικό «Μακεδονία του Βαρδάρη» θα ισχύει μόνο για το ραγιαδιστάν.

Στο δε ενεργειακό τομέα και ενώ επανέρχεται ισχυρή η πρόταση της Ρωσίας για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, το Ισραήλ μας προτείνει ένα υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου. Οι μεν Ρώσοι θέλουν ναύσταθμο και δίνουν χρήμα, οι δε Ισραηλινοί θέλουν αεροδιάδρομο σε περίπτωση που βομβαρδιστεί το Ιράν.

Οι ΗΠΑ εξάλλου θέτουν βέτο για την συμμετοχή τους στα αεροπορικά στρατιωτικά γυμνάσια που θα γίνουν τον Οκτώβριο στην Τουρκία με την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας», αν δεν συμμετάσχει η ισραηλινή αεροπορία. Και ενώ οι καλοί μας «σύμμαχοι» γλεντάνε στην γειτονιά μας, ο Πούτιν επιστρέφει σιγά – σιγά στην προεδρία της Ρωσίας έως το 2012 στηλιτεύοντας Δύση και ΝΑΤΟ για παραπλανητικές ενέργειες σε βάρος της Ρωσίας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πιστεύει ότι πρέπει τα εθνικά μας θέματα να τεθούν σε βάση αυξήσεως της πολιτικής και φυσικής παρουσίας της Ελλάδος και την υιοθέτηση νέων συμμαχιών. Στόχος θα είναι η διεκδίκηση των Ελληνικών Πατρίδων και η εξουδετέρωση της Τουρκίας και των νεοταξικών μορφωμάτων της περιοχής. Τα εθνικά μας θέματα συνεπάγονται επιθετική πολιτική και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-8-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 5-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 9-9-2010 .

Καμία πρόκληση σε βάρος τόσο του Έθνους όσο και του λαού, τόσο σε βάρος των εθνικών υποθέσεων όσο και σε βάρος των κοινωνικών ζητημάτων, είτε αυτή προέρχεται από εξωτερικό είτε από εσωτερικό εχθρό, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς δίχως την εξασφάλιση της ενότητος και της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας. Ειδικά όταν ο σύγχρονος πόλεμος σε βάρος των Εθνών διεξάγεται ομοίως με τις χρεοκοπίες, την εγκληματικότητα και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

Σήμερα λοιπόν η τακτική που χρησιμοποιεί ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός για την άλωση του Εθνικού Κράτους είναι η διάβρωση των θεσμών και αναπτυξιακών διεργασιών εκ των έσω. Γιατί μια κοινωνία συνοχής με ανεπτυγμένη την εθνοφυλετική αλληλεγγύη και εξασφαλισμένη την κοινωνική ηρεμία είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ισχυροποίησης του κράτους, απομακρύνοντας κάθε εχθρική επιβουλή. Αυτή λοιπόν την απαραίτητη κοινωνική συνοχή προσπαθούν να τραυματίσουν θανάσιμα και να βγάλουν από την ζωή του Ελληνικού Έθνους οι πολιτικάντηδες του ντόπιου Νεοταξισμού, λειτουργώντας ως δούρειος ίππος του εχθρού.

Η καλπάζουσα λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα είναι ένα ισχυρό όπλο που στρέφεται ενάντια στην Εθνική Κοινότητα με την τεράστια ευθύνη των πολιτικάντηδων που παρασημοφορούν τις λαθραίες εισόδους με παροχές και ψήφους. Τι μπορούν να πουν όμως στην κοινωνία του Ελαιοχωρίου Αρκαδίας για τον φόνο και τον βιασμό μικρού κοριτσιού από την Βουλγαρία από Αλβανό κακούργο που εν συνέχεια όπως θυμόμαστε πέταξε το θύμα του σε πηγάδι, προσποιούμενος ότι ψάχνει κι αυτός; Ότι έτυχε να μην θρηνήσουν δικό τους άνθρωπο;

Τι θα πουν στους βασανισμένους συμπατριώτες μας στο Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στον Εύοσμο, στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών, στους κεντρικούς δρόμους με τα εμπορικά καταστήματα, σε κάθε γειτονιά όταν καλπάζουν τα κρούσματα φυλετικών συγκρούσεων με τους «κακόμοιρους» αλλογενείς; Ή ακόμη όταν μετατρέπονται οι δρόμοι μας σε χώρους λατρείας αλλοθρήσκων και όταν οι ληστείες των καταστημάτων αυξάνονται με τα κλοπιμαία να καταλήγουν στο παραεμπόριο των λαθρομεταναστών και τα λουκέτα να αυξάνονται; Και όμως σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος 175000 μικρές επιχειρήσεις, δηλαδή το 20,9%, θα κλείσουν από το προσεχές διάστημα έως το τέλος του 2011 με άμεσο τον κίνδυνο να χαθούν πάνω από 300000 θέσεις εργασίας.

Τα ΜΜΕ του Συστήματος κάνουν για λόγους τηλεθέασης κάποιες αναφορές, αλλά τα ρίχνουν όλα στον λογαριασμό της κρίσης που εμφυτεύτηκε στην χώρα μας προκειμένου να διευκολυνθεί η διάλυση του κράτους που ζούμε. Ουδείς λόγος όμως για την ολέθρια συνεισφορά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που μας φέρανε ντόπιοι και διεθνείς λακέδες.

Ελάχιστα σχόλια έως και πλήρης αφωνία όμως επιδείχτηκε από τα φερέφωνα του πολιτικού συστήματος στην περίπτωση της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα στον Πειραιά με τους τρεις ληστές να εισβάλλουν με την χρήση όπλων και χειροβομβίδων και να κρατούν επί ώρες ομήρους. Ο δε ληστής που κρατούσε τους ομήρους έχει κατηγορηθεί για την εκτέλεση ενός συμβολαίου θανάτου στην Κύπρο σε βάρος μάρτυρα σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ακόμα πιο ελάχιστα υπήρξαν τα σχόλια για την αυτοκτονία δύο συνανθρώπων μας, ενός 35χρονου ελεύθερου επαγγελματία και πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών στο Ηράκλειο και ενός 59χρονου συνταξιούχου στρατιωτικού στην Λαμία, για λόγους χρεών.

Και πως αντιδρά το Κράτος για να προστατεύσει τους Έλληνες; Καταθέτοντας το υπουργείο προστασίας του ( αλλοδαπού ) πολίτη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένα Εθνικό Σύστημα Διαχείρισης Μεταναστευτικών Ροών για την δημιουργία κινητών μονάδων υποδοχής με τις πρώτες σε Έβρο, Δωδεκάνησα και Λέσβο, με την δημιουργία μιας βολικής υπηρεσίας ασύλου ανεξάρτητης από την Ελληνική Αστυνομία, με την κοινωνική φροντίδα για ευπαθείς αλλοδαπές κοινωνικές ομάδες!!!

Και από κοντά τα κόμματα του ντόπιου Νεοταξισμού κύρωσαν στην δήθεν ελληνική βουλή την σύμβαση του ΟΗΕ, κορυφαίου οργάνου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των διαλυτών Εθνών και λαών, κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Μια σύμβαση που θα προστατεύει παγκοσμίως τα θύματα του οργανωμένου εγκλήματος που οι «μεγάλοι» προκαλούν, ενώ μέσα σ’ αυτά τα θύματα υπάγονται πλέον και οι λαθρομετανάστες, αποδεχόμενοι τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών.

Υπάρχουν όμως σπουδαίοι Έλληνες ακόμη. Και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα. Δύο από αυτούς χάσαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Αυγούστου. Ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης που ακολούθησε στην αιωνιότητα τον Σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα συνεπεία του τραγικού δυστυχήματος στους αιθέρες της Κρήτης, γιατί το Κράτος κάνει οικονομίες στους εξοπλισμούς μια και τα παραχωρεί όλα ειρηνικά. Και ο πρώην Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης σε ηλικία 104 ετών, αφού έδωσε μια ζωή αγώνες με μεγάλο πείσμα και πάθος υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Και φυσικά υπέρ της Μακεδονίας Μας και εναντίον κάθε επίβουλου εχθρού της Πατρίδος. Αιωνία τους η μνήμη.

Έλληνες, είναι ώρα να κάνουμε δημιουργική την οργή μας και να δικαιώσουμε την αγάπη των Ελλήνων που φεύγουν αγωνιζόμενοι. Ήδη από τον Αριστοτέλη Γκούμα και πριν και μετά το κακό συνεχίζεται και οι εχθροί μας κάνουν γλέντι μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Ακόμη και σαν «κακόμοιροι μετανάστες». Η Ελλάδα όμως ανήκει στους Έλληνες και σ’ αυτούς θα επιστρέψει. Σε μια Ελλάδα καθαρόαιμη και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-8-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 2-9-2010 .

ΑΘΗΝΑ 4-9-2010 .

Η τραγικότητα και η ιστορικότητα των στιγμών που βιώνουμε στη γειτονιά μας με την ευρύτερη γεωπολιτική της έννοια κορυφώνεται μέσα από την πύκνωση του αριθμού των μνηστήρων που ζητούν οικονομικά μερίδια και επιχειρηματικές συμμετοχές γύρω από τον ενεργειακό και όχι μόνο πλούτο της περιοχής. Πολλά και διαφορετικά εθνικά και νεοταξικά συμφέροντα που δεν έχουν πολλές πιθανότητες να τα βρουν μεταξύ τους μέχρι το τέλος τόσο από απόψεως εξουσιαστικής ματαιοδοξίας όσο και από απόψεως διαφορετικής φιλοσοφίας και πολιτικής στάσης. Ρωσία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία και η Ελλάδα με μια αντεθνική πολιτική ηγεσία.

Το σημείο συνάντησης όμως με την ιστορία έχει ξεκινήσει και η Ελλάδα, αν θέλει να επιβιώσει, δεν μπορεί άλλο να αργοπορήσει. Δυστυχώς ο ρόλος της υφιστάμενης ελληνόφωνης και νεοταξικής πολιτικής κατάστασης είναι αυτός του δούρειου ίππου που ασκεί καθήκοντα κατακτητικού τοποτηρητή που ξεπουλάει την Πατρίδα και τον λαό. Τα προβλήματα της Πατρίδος μας δεν είναι αναντιμετώπιστα, αλλά δεν επιλύονται ούτε με στημένες χρεοκοπίες, ούτε με πώληση εθνικής κυριαρχίας ούτε με πραγματικές δουλείες που ονομάζονται ψευδώς φιλίες και προσεγγίσεις.

Στην Κύπρο από τις θεσμικές μορφές της Μεγαλονήσου Μας εκείνος που εκφράζει αληθινά και εθνικά την φωνή του Κυπριακού Ελληνισμού είναι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Στην συνέντευξή του στο Ράδιο Πρώτο ο Μακαριότατος είπε ότι η πολιτική του καλού παιδιού δεν δούλεψε ούτε πρόκειται να δουλέψει. Κι ακόμα αναρωτήθηκε φυσικότατα «που ξανακούστηκε να έρθει να σε βγάλει ο άλλος έξω από το σπίτι σου και την περιουσία σου και να μην αγωνιζόμαστε να πάμε πίσω;».

Ωστόσο, παράλληλα με τις ελληνοτουρκικές, περάσαμε και στις ελληνοϊσραηλινές επαφές. Και ο Αμερικανός συμπέθερος στην θέση του. Είδαμε λοιπόν στο συνέδριο των απόδημων Κυπρίων στην Μεγαλόνησο να μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Κλίντον να ζητάει την λήψη σκληρών αποφάσεων για μια λύση που εξισώνει θύτες και θύματα και ουσιαστικά νομιμοποιεί την τουρκική εισβολή με την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Αλλά και στις ομιλίες και τα συμπεράσματα του συνεδρίου, με την παρουσία εβραϊκής αντιπροσωπείας, ενώ διαπιστώθηκαν οι ανέντιμες αμερικανικές συμπεριφορές, διατηρήθηκε η εμμονή στην αμερικανική «συμμαχία», η παρατήρηση στην «διαφοροποίηση» της συμπεριφοράς της Τουρκίας προς Ανατολάς και η πρόταση για συμμαχία με το Ισραήλ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Δελαστίκ, αριστερής κι όχι εθνικιστικής ιδεολογικής προέλευσης, αναφέρει κάποια σημαντικά πράγματα για την ελληνοϊσραηλινή επαφή. Αναφέρεται στις επενδύσεις ισραηλινών επιχειρηματιών στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη σε καζίνο και πολυτελή ξενοδοχεία με τις ισραηλινές επενδύσεις να ξεπερνούν το 1 δις ευρώ. Αναφέρεται στο ισραηλινό ενδιαφέρον για τον τουρκικό υδαταγωγό που θα συνδέει το τουρκικό λιμάνι Τζεϊχάν με την κατεχόμενη Καρπασία με ενδιαφέρον υδροδοτήσεως και πολιτικής εκμεταλλεύσεως και για το ίδιο το Ισραήλ, αλλά και στο ζήτημα του καθορισμού Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών ( ΑΟΖ ) στα ανατολικά και τα νότια της Κύπρου. Αναφέρεται στα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της περιοχής στα οποία έχουν βλέψεις τόσο οι Τούρκοι όσο και οι Βρετανοί ένεκα της επαίσχυντης συμφωνίας Ζυρίχης – Λονδίνου με τις βάσεις αναγορευμένες ως βρετανικό έδαφος με χωριστή τάχα ΑΟΖ.

Παράλληλα η Τουρκία, σύμφωνα με το νέο Έγγραφο Εθνικής Ασφαλείας, όπως μαθαίνουμε από τις τουρκικές εφημερίδες Μιλιέτ και Σαμπάχ, προτείνει να μην αποτελεί πλέον αιτία πολέμου η επέκταση από την Ελλάδα των δώδεκα ναυτικών μιλίων στα χωρικά ύδατα. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται μεταξύ άλλων το Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου με την Ελλάδα και στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε κάθε τομέα.

Και την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα δημοσιεύματα συστημικών μεγαλοδημοσιογράφων που προπαγανδίζουν υπέρ των επερχόμενων ηττών στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, κάνοντας λόγο για επώδυνους συμβιβασμούς, ενώ όπως μας λένε ο φόβος της ρετσινιάς περί προδοσίας έχει εμποδίσει οποιαδήποτε λογική συζήτηση για την εξωτερική μας πολιτική! Και τι μας ζητούν να αλλάξουμε; «Το αν μπορείς να έχεις διαφορετικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο, αν το FIR είναι ζωτικός εθνικός χώρος ή διεθνής χώρος που η διεθνής κοινότητα έχει αναθέσει στην Ελλάδα να επιτηρεί, αν οι αποφάσεις για την υφαλοκρηπίδα λαμβάνονται με βάση την αρχή της αναλογικότητας» και άλλα τινά διαμελιστικά και παραχωρητικά!

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βουλγαρία επανακάμπτει στις συζητήσεις με την Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης με την ταυτόχρονη εκδήλωση αμερικανικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Στο ζήτημα του ενδεχόμενου βομβαρδισμού του Ιράν λέγεται ότι το Ισραήλ ενδιαφέρεται για την παραχώρηση αεροδιαδρόμου από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Και στον ουρανό της Κρήτης μας χάσαμε σε εκπαιδευτική άσκηση έναν ακόμη πιλότο, τον σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα, σε εκπαιδευτική πτήση, ενώ όπως μάθαμε, τα αεροσκάφη μας δεν διαθέτουν ειδικό σύστημα προειδοποίησης συγκρούσεων επειδή ο σχετικός διαγωνισμός είχε ακυρωθεί τέσσερις φορές!

Οι άνεμος του μεσοπολέμου προετοιμάζει την θύελλα του πολέμου και οι ταγοί μας μάς θέλουν αμαχητί ηττημένους και τεμαχισμένους. Ας τους εμποδίσουμε. Ας συντρίψουμε το εθνοκτόνο καθεστώς τους. Ο Ελληνικός Στρατός και Λαός αξίζουν ένα άλλο, ηγετικό εθνικοκοινωνικό μέλλον. Δίχως σκλάβους και ημιελεύθερους Έλληνες, σε μια Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/