ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 7-2-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 13-2-2011 .

ΑΘΗΝΑ 17-2-2011 .

Η πολιτεία των γραικύλων εξουσιαστών και των ιδεολογικών τους συντρόφων «αντιεξουσιαστών», πολιτική ηγεσία και παρακρατικό περιθώριο συνεργαζόμενων νεοταξικών δυνάμεων, έχουν αποφασίσει από κοινού να παράσχουν άσυλο στον ανθελληνισμό πάσης φύσεως. Οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως αντικρίζοντας την επιτάχυνση της ανόδου του Ελληνικού Εθνικισμού και της λαϊκής έγερσης ενάντια στα δεινά της Πατρίδος προχωρούν, μέσα από την προσχηματική διαπίστωση των προβλημάτων που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει, στη διάχυση του πνευματικού δηλητηρίου για την δολοφονία της εθνικής ιστορικής μνήμης, της εθνικής ταυτότητας και της εθνικής συλλογικής δράσης.

Η ασκούμενη πολιτική στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και του πανεπιστημιακού ασύλου ομοιάζει εκπληκτικά. Στην περίπτωση της λαθρομετανάστευσης «διαπιστώνεται» το πρόβλημα που απειλεί τον ελληνικό λαό με εσωτερική γενοκτονία δήθεν ξαφνικά μετά τις λαϊκές αντιδράσεις και προωθείται η υποτιθέμενη λύση του φράχτη στον Έβρο όταν παραδίδεται ο Άγιος Παντελεήμονας και η Νομική Σχολή στις ορέξεις προσκυνημένου κράτους και αλλοδαπών υπό τις κραυγές κάθε προοδευτικού λακέ. Στην περίπτωση του πανεπιστημιακού ασύλου που δίνει το διαβατήριο μετάβασης των λαθρομεταναστών σε απεργίες πολυτελείας σε εκτυφλωτικά χλιδάτα μέγαρα, αντί της καταργήσεως του σάπιου άσυλου ελευθερίας πάσης εγκληματικότητας και μισελληνισμού προτείνεται η αραιοποίησή του!

Όπως ακριβώς η απόδοση του ασύλου των προσφυγοποιημένων λαθρομεταναστών αφαιρείται από την Ελληνική Αστυνομία και παραδίνεται στις παχυλά αμειβόμενες και συστημικές ΜΚΟ, έτσι ακριβώς εμφανίστηκε η υπουργός πρώην εθνικής παιδείας Διαμαντοπούλου να αφαιρέσει τη διαχείριση του πανεπιστημιακού ασύλου από τις ούτως ή άλλως παραδομένες και αδύναμες πρυτανείες και να την προσφέρει σε «συμβούλια διοίκησης» και ιδιωτικές υπηρεσίες φύλαξης. Η υπουργός θυμάται την αδυναμία συνεδριάσεως των πρυτάνεων εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και την αδυναμία εκφράσεως ιδεών ή διαλέξεων αντιθέτων στις κρατούσες μειοψηφίες που η ίδια όμως και οι όμοιοί της έχουν υπερασπιστεί και συνοδοιπορήσει στο δρόμο της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τη δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Είδαμε την αντίδραση των μελών της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρίας στον εξοστρακισμό του μαθήματος της Ιστορίας από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Λυκείου για την ανάγκη διάσωσης της ιστορικής μας μνήμης. Είδαμε όμως και την είσοδο των «αντιεξουσιαστικών» εξουσιαστών στη Νομική Σχολή για να απαιτήσουν τη συνδρομή των εξεταζομένων φοιτητών στην λαθροπολιτεία τους και το σκίσιμο του γραπτού μιας φοιτήτριας επειδή είχε το θράσος να αντιδράσει.

Επειδή όμως τα νεοταξικά και συγκυριαρχικά ξεπουλήματα γης και ενεργειακών πόρων θέλουν την αποδοχή του δολοφόνου Τούρκου από τους απογόνους δολοφονημένων Ελλήνων, τον ρόλο αναλαμβάνει η τηλεόραση με την κατασκευή μιας στρεβλής ιστορίας της τουρκοκρατίας. Ρόλος που στην ουσία έρχεται να δράσει συμπληρωματικά στα ανιστόρητα και μειοδοτικά βιβλία ιστορίας σαν και το διαβόητο ρεπούσειο κατασκεύασμα που μιλούσε για τον…συνωστισμό των διωκομένων Ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης προκειμένου να γλιτώσουν από το μαχαίρι του τουρκοσιωνιστή Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι οι Έλληνες Αρβανίτες σαν τον γράφοντα είμαστε και εμείς και οι αγωνιζόμενοι κατά του Τούρκου Πατέρες μας Αλβανοί! Ότι η Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση έγινε όταν έπαυσε η αρμονική μας συμβίωση και η ευδαιμονία και ακόμη ότι οι Κλέφτες και οι Αρματολοί δεν είχαν εθνική συνείδηση.

Και ενώ λοιπόν προσπαθούν οι θολοκουλτουριαραίοι να μας πείσουν για το βολικό ψέμα που αποτελεί τον τίτλο της «ιστορικής» σειράς του Σκάι, ότι δηλαδή το Ελληνικό Έθνος γεννήθηκε και πρωτοεμφανίστηκε το 1821, ξάφνου αρχίζουν τα ύποπτα αστειάκια Τατσόπουλου ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν ομοφυλόφιλος και είχε αρραβωνιαστεί τον γκόμενό του. Για να έρθει ύστερα ο υβριστής υπό το βάρος σύσσωμης της λαϊκής κατακραυγής να άρει τα τερατώδη λεγόμενά του χαρακτηρίζοντάς τα το πιο γελοίο αστείο του. Αστεία με την ιερότητα του Εθνικού Αγωνιστού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που έδωσε το Τίμιο Αίμα του και έδωσε στο Γένος μας θυσία τη ζωή του παιδιού του από άνομα χέρια γενιτσάρων; Για να φύγει από τη ζωή πικραμένος στις 4 Φλεβάρη του 1863. Τέτοια αστεία δεν δεχόμαστε ούτε κατά διάνοια.

Το δε ψεύδος της γεννέσεως του Ελληνικού Έθνους το 1821 επιτρέπει την γενιτσαροποίηση των ελληνοπαίδων που ζουν μέσα σ’ ένα ανθελληνικό περιβάλλον δήθεν μάθησης και εξυπηρετεί την μείωση των εθνικών αντιστάσεων, την αποδοχή της αμφισβήτησης της ελληνικής κυριότητας και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Είναι δυνατόν λοιπόν να λέγονται τέτοια πράγματα όταν στο όνομα της εκμετάλλευσης του φυσικού μας αερίου επανέρχεται ακόμη και με διαφημιστικά κολπάκια η ανθελληνική μεθόδευση της δημιουργίας ανεξάρτητης Κρήτης; Και η Εθνική Τράπεζα τι ακριβώς χορηγεί με χρήματα του ελληνικού λαού; Τις ύβρεις σε βάρος των Ελλήνων και την δολοφονία της ιστορίας μας; Ή μήπως, μιας και είναι κρατική τράπεζα, επισφραγίζει την «εγκυρότητα» της προπαγάνδας του «ελληνικού» κράτους; Αγενής χορηγία στο διατεταγμένο τσαλάκωμα της εθνικής μας υπερηφάνειας.

Πρέπει να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στις ανοχές μας με όσους παζαρεύουν την Πατρίδα και την ρίχνουνε στο στόμα του νεοταξικού σκύλου. Να προχωρήσουμε άμεσα στην ανέγερση του δικού μας Εθνικιστικού Ελληνικού Κράτους που διδάσκει την ορθή ιστορία και τα προγονικά διδάγματα για Μεγάλη Ελλάδα και πλέρια λευτεριά. Όσοι διαφωνούν δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: