ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-2-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 24-2-2011 .

ΑΘΗΝΑ 25-2-2011 .

Η ιστορία έχει το χάρισμα να επαναλαμβάνεται και τα έθνη οφείλουν να διδάσκονται από τα παθήματά τους αν δεν θέλουν να τα ξαναβρούν μπροστά τους. Στην νέα άλωση της Ελλάδος που επιχειρείται να συμβεί από τους σύγχρονους «ισχυρούς» η απειλή του ανοίγματος της συγκαιρινής κερκόπορτας τούτη τη φορά αν ολοκληρωθεί, αυτό θα συμβεί από «ημέτερους» ηγετίσκους με ανύπαρκτη εθνική συνείδηση και άνευ της παραμικρής αντίστασης και μάχης. Αν τα ενεργειακά θέλγητρα της περιοχής μας και η οικονομική εκπόρνευση καταστούν το κλειδί που θα ξεκλειδώσει και θα παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία, τότε υπέρτατος ένοχος θα είναι οπωσδήποτε η προδοτική Καθεστηκυία Τάξη περισσότερο ακόμη κι από τον μισελληνικό Διεθνιστικό Νεοταξισμό.

Στις περιοδείες του υπουργού εξωτερικών Δρούτσα προς Κύπρο, Βρετανία και ΗΠΑ η αντιμετώπιση του κυπριακού ζητήματος παρέμεινε στο πλαίσιο της μειοδοτικής λογικής της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και η αντιπαράθεση Ερντογάν και τουρκοκυπρίων για ζητήματα οικονομικής φύσεως παραμένει αναξιοποίητη από το ψευτορωμέϊκο που δεν σκέπτεται καν να διασπάσει το μέτωπο του εχθρού. Αλλά και στο ενεργειακό επίπεδο ενώ έχει πέσει όλο το βάρος των συζητήσεων στον αγωγό Τουρκίας – Ιταλίας – Ελλάδος που ενδιαφέρει τις ΗΠΑ, υπάρχει μια περίεργη ενδοσκόπηση στο θέμα των κοιτασμάτων του αγωγού Λεβιάθαν με το Ισραήλ, μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται από τον υφυπουργό εξωτερικών Κουβέλη σημαντική για την συμπεριφορά της Ελλάδος απέναντι σε Κύπρο και Ισραήλ χαρακτηρίζοντάς την υπόθεση με προοπτικές, ενώ η Ρωσία απειλεί να εγκαταλείψει τον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης.

Κυρίως όμως στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Ελλάδος με την πολυβασανισμένη Κύπρο Μας το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών συνεχίζει την σκόπιμη κωλυσιεργία υπό το ευτελές πρόσχημα «ότι δεν είναι μια απλή διαδικασία και απαιτείται μια ωριμότητα χρόνου και μια σοβαρότητα στην αντιμετώπιση του όλου εγχειρήματος». Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται από τη σοσιαλιστική «μας» κυβέρνηση είναι η παραχώρηση δικαιωμάτων στην Τουρκία προκειμένου να διεκδικήσει γειτνίαση με την Αίγυπτο και εισχώρηση στον πλούτο του Αιγαίου την ώρα που η Τουρκία προχωράει σε προσδιορισμό ΑΟΖ ακόμη και με τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.

Οι δε παγκόσμιοι τοκογλύφοι του εθνοκτόνου μνημονίου μάς ζητούν την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας και στα νησιά του ακριτικού Αιγαίου αφήνοντας ανοικτή την πόρτα για την ηλεκτροδότησή τους από την Τουρκία. Ο ίδιος ο Ερντογάν είχε θέσει παλαιότερα θέμα ηλεκτροδότησης των κοντινών προς την κατεχόμενη Μ. Ασία νησιών μας από την Τουρκία, τον Μάιο του 2010 είχε τεθεί το θέμα στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα ενώ ήδη έχει τεθεί σχετικό αίτημα από τουρκικές εταιρίες.

Στο μεταξύ ματαιώθηκε προγραμματισμένη στρατιωτική άσκηση μεταξύ του γαλλικού αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ και της συνοδείας του με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις γιατί δεν προλάβαινε λέει το γαλλικό αεροπλανοφόρο να επιστρέψει από ταξίδι του στον Ινδικό ωκεανό. Με την διαφορά ότι οι γαλλικές πηγές δηλώνουν άγνοια για την αιτία τής καθυστέρησης, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ματαιώνονται ραγιάδικα ασκήσεις που δεν διαθέτουν την εύνοια ΗΠΑ και Τουρκίας.

Όμως ο δήμαρχος του Καστελόριζου κοινοποιεί προς τις ανευθυνοϋπεύθυνες Αρχές της Πατρίδος μας τις ανησυχίες των κατοίκων του νησιού μας για την φημολογία ( ή μήπως την πραγματικότητα; ) των τελευταίων μηνών ότι η «ελληνική» κυβέρνηση έχει αποδεχτεί να εξαιρεθεί το ακριτικό νησί μας από τη γενικότερη διαπραγμάτευση Ελλάδος και Τουρκίας για την οριοθέτηση των δικαιωμάτων κάθε χώρας, ιδίως στα ζητήματα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. Σε επιστολή του που απέστειλε στην εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική της Ρόδου» ο κ. Πανηγύρης εκφράζει μεταξύ άλλων τον πόνο των κατοίκων του Καστελόριζου όταν το νησί τους δεν υπάρχει καν στους χάρτες των δελτίων καιρού παρέχοντας δικαιώματα στους αρνητές της ελληνικότητάς του και προτρέπει να επιλέξει η Πολιτεία αν επιθυμεί το Καστελόριζο να καταστεί ο νέος Μαραθώνας, αν θα σταματήσει δηλαδή τον Ασιάτη Τούρκο ή οι νέες Θερμοπύλες που θα απαιτήσουν προφανώς θυσίες Ελλήνων προκειμένου να αφυπνιστεί ο λαός μας και το Κράτος.

Αλλά για ποιο κράτος μιλάμε; Για ένα κράτος ούτε καν ψοφοδεών ραγιάδων, αλλά φόρου υποτελές στον Νεοταξισμό και την Υψηλή Πύλη, χαμερπές ίδρυμα κοτζαμπάσηδων, νενέκων και πηλιογούσηδων που σκιάχτηκαν στα ουρλιαχτά των Αλβανών για την υπερήφανη στάση του Έλληνα Προξένου στην Κορυτσά Οικονόμου που κάλεσε τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας να τιμήσουν τους αγώνες και τους τάφους των προγόνων τους και να δηλώσουν στην προσεχή απογραφή του ψευτοαλβανικού κράτους την ελληνικότητα την δική τους και της Γης τους. Για να έρθει το σκοταδόψυχο ελληνόφωνο κράτος των Αθηνών και να τον ανακαλέσει πίσω όταν ο Τούρκος Πρόξενος αλωνίζει με τα πρακτοράκια του στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Η δική μας Ελλάδα είναι αυτή η αγέρωχη και αγωνίστρια. Πυρσός άσβεστος που μας καλεί σε νέους αγώνες για να πετάξουμε έξω τον ντόπιο εχθρό και να στήσουμε το μπαϊράκι του Ελληνικού Έθνους και στην πιο απομακρυσμένη σκλάβα Ελληνική Πατρίδα αρνούμενοι να μοιραστούμε γη, ιστορία και περιουσία. Αυτή είναι η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspopt.com/

No comments: