ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-2-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 27-2-2011 .

ΑΘΗΝΑ 3-3-2011 .

Κράτος ημιπαράλυτο, σοβαροφανές και προδοτικό βρίσκεται στην κεφαλή του Ελληνικού Έθνους στις πλέον κρίσιμες ώρες του Γένους μας που ταιριάζουν κατά διαβολική «σύμπτωση» με τις εξίσου κρίσιμες ώρες που διανύει ο θεσμός του Έθνους – Κράτους παγκοσμίως. Η ελληνόφωνη Πολιτεία επιτρέπει με μαεστρία απατεώνος που καμώνεται τον παράλυτο ζητιάνο στους ξένους επιβήτορες, τοκογλύφους και λαθροεισβολείς, να βιάζουν και να αρπάζουν ζωές, υπολήψεις, περιουσίες, την ελληνικότητά μας, το Ελληνικό Έθνος εν συνόλω. Τα ανδρείκελα της Καθεστηκυίας Τάξης κρύβονται πίσω από μια πλαστή σοβαρότητα όταν ακόμη και η ανθρώπινη ζωή προσφέρεται θυσία στο βωμό τόσο της κερδοφορίας των κερδοσκόπων όσο και της εξουσίας του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Με την προδοσία σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας να έρχεται ως φυσικό παρεπόμενο του κράτους εθνικών ολετήρων.

Δείτε τι συμβαίνει με την κατευθυνόμενη οικονομική κρίση όπου οι πολιτικάντηδες του καθεστώτος αποκαλύπτουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου, του εαυτού τους του ίδιου συμπεριλαμβανομένου. Με το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας να περατώνεται υπό το πέπλο της «αξιοποίησης» και το ΔΝΤ να λέει ότι η πρωτοβουλία για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος ανήκει στην ίδια τη χώρα, την πολιτικής «μας» ηγεσία δηλαδή που σχεδίασε το γνωστό πρόγραμμα των «αξιοποιήσεων» με τους παγκόσμιους τοκογλύφους να την βοηθούν και να την υποστηρίζουν!

Άλλη μια υπόγεια συμφωνία που διακρίνει στο ίδιο μήκος κύματος το κονκλάβιο ολοκλήρου του διακομματικού νεοταξισμού είναι η θεατρινίστικη απροθυμία για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, υποτίθεται ασύμφορων για οικονομικούς λόγους, γιατί πολύ απλά θα τις κάνουν δήθεν για εθνικούς λόγους με το Έθνος να «φλέγεται» αφού αυτή φαίνεται να είναι η επιθυμία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που θέλει την Ελλάδα ολοκαύτωμα.

Τούτες ακριβώς τις στιγμές ο πρωθυπουργός Παπανδρέου εξαγγέλλει από την Ελεύθερη Θράκη Μας και μάλιστα από τα πομακοχώρια των υπερήφανων απογόνων των αρχαίων Θρακών Αγριάνων την διενέργεια των προφορικών εξετάσεων για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης στα τουρκικά και την απόφαση της επάνδρωσης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών με υπαλλήλους που θα γνωρίζουν την τουρκική γλώσσα! Έδωσε δηλαδή ο πρωθυπουργός της χώρας έρεισμα και νομιμότητα στην ενταύθα χρήση της τουρκικής γλώσσας και την τουρκικότητα της Θράκης που προπαγανδίζουν εντός και εκτός συνόρων η Τουρκία και τα εδώ πρακτοράκια της.

Η κατάρρευση της κοινωνικής ασφάλειας και η αρπαγή της εθνικής μας ταυτότητας αποτελεί την συνέχιση της μετάγγισης της καθεστωτικής σηψαιμίας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Μάθαμε λοιπόν μέσω της ιταλικής εφημερίδος Κοριέρε ντέλα Σέρα την παρουσία στον ελλαδικό χώρο ενός στελέχους της λιβανέζικης εξτρεμιστικής οργάνωσης Φατάχ Αλ Ισλάμ που φέρεται να έχει σχέσεις με την Αλ Κάιντα και σχεδιάζει θεαματικό χτύπημα είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλο ευρωπαϊκό έδαφος. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που αναφέρεται η παρουσία στην χώρα μας φανατικών και εξτρεμιστών ισλαμιστών.

Όμως το κράτος των νεοταξικών μειοδοτών δεν προβληματίζεται. Είδε λοιπόν ως απολύτως φυσιολογική την συνάθροιση περισσοτέρων των χιλίων μουσουλμάνων υπό τη σκιά της Ακροπόλεως, που δεν πωλούν λένε οι πωλητές της Ελλάδος, να γιορτάζουν σε ανοικτή δημόσια θρησκευτική εκδήλωση τα γενέθλια του Μωάμεθ. Οι εορτάζοντες ισλαμιστές για να μας δείξουν την ισχύ τους προέβησαν μάλιστα σε πορεία από το δημαρχείο Αθηνών και την Πλατεία Κοτζιά έως το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Χρήσιμη είναι η κίνηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σακελλαρίου να ζητήσει τον έλεγχο όλων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων προκειμένου να ελεγχθεί αν τα χρηματικά ποσά που έχουν πάρει από το Δημόσιο και την ΕΕ έχουν διατεθεί για τους δηλωμένους σκοπούς. Χρήματα που σε πλείστες όσες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για να στηριχθεί η νεοταξική προπαγάνδα υπέρ των πολυπολιτισμικών κρατών με τους λαθρεποίκους που τώρα απορρίπτουν ως αποτυχημένο κρατικό μοντέλο η Γαλλία, η Γερμανία και η Βρετανία αλλά όχι το σημερινό ψευτορωμέϊκο. Ψευτορωμέϊκο που αγνοεί τις εκκλήσεις των Ελλήνων της Κάτω Ιταλίας για την ακύρωση της αναστολής του ελληνικού προξενείου Νάπολης και αδιαφορεί για την εσωτερική κατάληψη της Ελλάδος.

Χαρακτηριστική περίπτωση στάθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο που υπέστη μια Ελληνίδα στα Πετράλωνα από αλλοδαπούς κακοποιούς που δεν αρκέστηκαν στην ληστεία σε βάρος της. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση 13χρονης Ελληνίδας που βίαζαν αλβανικά κτήνη και στη συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1600 ευρώ προκειμένου να εκδίδεται σε οίκους ανοχής και να απασχολείται σε μπαρ. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του βομβαρδισμού ολόκληρων γειτονιών με χημικά από την αστυνομία στην Κερατέα για να εξυπηρετηθούν οι ΧΥΤΑ συγκεκριμένων συστημικών επιχειρηματικών συμφερόντων με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων ξυλοδαρμούς αλλά και την αποβολή μιας εγκύου Ελληνίδος που βρισκόταν σπίτι της από τις αναθυμιάσεις.

Χάρισμά σας «κύριοι» του Καθεστώτος οι υπό σηψαιμία υπάρξεις σας. Αλλά το Κράτος αυτό θα αναδομηθεί εκ βάθρων μετά την πτώση του εξαχρειωμένου και ανθελληνικού σας Συστήματος. Η αντίδραση του ελληνικού λαού και τα εθνικά ανακλαστικά του έχουν γίνει ορμητικό ποτάμι ψυχών που ζητούν την Αναγέννηση της καθαρόαιμης Ελλάδος και στρατεύονται αθρόα στο πλευρό του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: