ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-3-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 17-3-2011 .

ΑΘΗΝΑ 20-3-2011 .

Σε περίγελο του κόσμου και γιουσουφάκι της Τουρκίας έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας η πλέον ενδοτική και προδοτική κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Όχι πως είχαμε ποτέ πατριωτική κυβέρνηση επί μεταπολιτεύσεως και γενικά επί αστικής κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας. Όμως το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ έχει βαλθεί κυριολεκτικά να ληστέψει την εθνική μας υπερηφάνεια, την εθνική μας αυθυπαρξία και την εθνική μας κυριαρχία παραδίδοντας τα εν τέλει ως εκχώρηση Εθνικής Γης με την ουσιαστική χρήση στην Τουρκία. Και διά του κακοποιού τσιρακιού στα χέρια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τα διαδραματιζόμενα κατά την επίσκεψη – περιοδεία του πασά Νταβούτογλου στην Θράκη που ορέγεται και την Α. Μακεδονία που καλοβλέπει ο συρφετός των Τούρκων νεοοθωμανιστών. Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν άμεσα και επαρκώς τον λόγο που μεθοδεύεται ακριβώς τούτη την ώρα η οριστικοποίηση της πολυθρύλητης οικονομικής μας χρεοκοπίας. Όλοι όμως οφείλουμε να συνδράμουμε τους αγωνιούντες Έλληνες Ακρίτες στον αγώνα τους και να σώσουμε το Ελληνικό Έθνος.

Όλα ξεκίνησαν στην υπόθεση περιοδεία Νταβούτογλου από την αναγγελία των επισκέψεων σε Κομοτηνή, Ξάνθη, πομακοχώρια σαν τον Εχίνο, Καβάλα. Με την άδεια της «ελληνικής» κυβέρνησης. Άρα τα πάντα ήταν προσυνεννοημένα και συμφωνημένα. Ειδικά όταν υπήρχαν ήδη στα χέρια του Ελληνικού Στρατού τουρκικά σχέδια για την κατάληψη τεσσάρων νησιών του Αιγαίου συμπεριλαμβανομένης της απόβασης και κατάληψης του Καστελόριζου με την συμμετοχή Τούρκων πεζοναυτών. Ήρθε λοιπόν να μας πει κατάμουτρα ο τουρκομογγόλος ότι επιμένει στην άποψη ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Μεσόγειο κι όχι στο Αιγαίο δίχως τάχα να αμφισβητεί την ελληνικότητά του!

Κι όμως οι θέσεις της Τουρκίας μέσα από τον αποκλεισμό της συμμετοχής του Καστελόριζου στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη είναι η ουσιαστική αλλαγή των συνόρων υπέρ της. Το είπε ο Τούρκος πασάς: «τα ελληνικά αεροσκάφη κάνουν υπερπτήσεις και προκαλούν στο Αιγαίο. «Είναι ελληνική άποψη ότι τα τουρκικά μαχητικά πετούν επάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο»! Τα είπε ο Νταβούτογλου στο Mega σημειώνοντας μάλιστα ότι όποια δικαιώματα έχει η Ελλάδα στο Αιγαίο, έχει και η Τουρκία. Πρόκειται για το κλασικό σχέδιο διχοτόμησης του Αιγαίου και την ανίερη συγκυριαρχία με την επιβολή εθνικού εναερίου χώρου και εθνικών χωρικών υδάτων χτένα μέσα από την παραχώρηση διαδρόμων 3 – 5 μιλίων μεταξύ των μεγάλων νησιών του Αν. Αιγαίου με το θεωρητικό αντάλλαγμα 8 μιλίων στο Δ. Αιγαίο. Αυτές τις θέσεις έφερε η Τουρκία στην Αθήνα.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μίλησε ακόμη για θετική συγκυρία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Έθεσε ως προϋπόθεση για την άρση του casus belli έναντι της Ελλάδος την οριστική και αμετάκλητη ακύρωση της νόμιμης βάσει του Δικαίου της Θαλάσσης επέκτασης της Πατρίδος στα 12 μίλια, λέγοντας προκλητικά ότι «δεν είναι όλο το Αιγαίο δικό σας»! Δικαιολόγησε μάλιστα τις βόλτες των τουρκικών πλοίων στα ελληνικά ύδατα και νησιά λέγοντας τάχα ότι δεν σημαίνουν τουρκικές αξιώσεις.

Παράλληλα στην Θράκη ο Νταβούτογλου παρότρυνε του εγκάθετους της Άγκυρας να διατηρήσουν τη θρησκεία, την γλώσσα, την ταυτότητα και την ενότητά τους, εννοώντας θρησκεία μουσουλμανική και εθνότητα τουρκική. Παρήλασε από όλα τα Τζαμιά, είδε τους ψευτομουφτήδες, τις παράνομες «τουρκικές» ενώσεις και τους τουρκίζοντες δημάρχους, έτυχε σουλτανικής υποδοχής στον Εχίνο, ζήτησε και πήρε υποσχέσεις για Τζαμιά όπως στη Θεσσαλονίκη από τον Μπουτάρη. Στην Θράκη μάλιστα ο Νταβούτογλου είχε μαζί του επίσημη κρατική φύλαξη από… Τούρκους φρουρούς! Τέτοια ξεφτίλα.

Ο Νταβούτογλου δήλωσε ξεκάθαρα άνευ διαψεύσεως της «ελληνικής» κυβερνήσεως ότι οι διερευνητικές επαφές για το Αιγαίο βρίσκονται σε θετικό σημείο για την Τουρκία και ότι «θα πρέπει να προκύψει ένα νέο καθεστώς για το Αιγαίο, το οποίο θα εξυπηρετεί εξίσου τα συμφέροντα των δύο χωρών»!

Είχαμε ακόμη την κατάθεση πρότασης ψηφίσματος από τον Ελβετό Σοσιαλιστή βουλευτή της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Αντρέας Γκρος στο οποίο αναγνωρίζεται εμμέσως πλην σαφώς η ύπαρξη «μουσουλμανικής μειονότητας» τάχα σε Ρόδο και Κω. Μειονότητα που προσδιορίζεται όμως ουσιαστικά ως τουρκική όταν ζητείται να τους ανοίξουμε τουρκόφωνα σχολεία, να πληρώνουμε δασκάλους για να μάθουν τουρκικά στα μουσουλμανάκια και να διασφαλιστεί η διαχείριση των ισλαμικών ιδρυμάτων! Ίδιες μέθοδοι και ίδιοι σκοποί με την Θράκη.

Είχαμε ακόμη τους πανηγυρισμούς της Τουρκίας για την εξάρθρωση ενός κατασκοπευτικού κυκλώματος που έδινε, όπως υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ, στρατιωτικές πληροφορίες στην Πατρίδα μας με πρωταγωνιστή από την ελληνική πλευρά έναν τραπεζικό υπάλληλο της Finans Bank. Ο εντοπισμός του κυκλώματος λέγεται πως ξεκίνησε προ δύο ετών και οι συλλήψεις προ μηνών. Με τις αποκαλύψεις να συμβαίνουν τούτο το πονηρό διάστημα. Και στην «φίλη» Γερμανία μαθαίνουμε ότι πωλείται από ιστοσελίδα γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος η σημαία της…ανεξάρτητης Κρήτης!

Εμείς δεν ζητάμε ούτε άρση casus belli ούτε «πολιτισμένες» υποχωρήσεις στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Για τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές το Ελληνικό Έθνος, οι Ήρωες του Γένους και το μέλλον του λαού μας βρίσκονται ψηλότερα από όλους και από όλα. Εμείς θέλουμε άρση εφιαλτών και βαρβάρων και δημιουργία μιας Ελλάδος για Έλληνες με ελληνική καρδιά και ψυχή. Και θα το πετύχουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: