ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-2-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 3-3-2011 .

ΑΘΗΝΑ 6-3-2011 .

Κάθε μέρα που περνάει φανερώνει και μια διαφορετική πτυχή της δίνης στην οποία έχει μπει η Πατρίδα μας. Αποδεικνύεται πως η κρίση που βιώνει η Ελλάδα υποκρύπτει πίσω από το περιβάλλον του οικονομικού προβλήματος που καλλιεργείται από το Καθεστώς κατ’ εντολή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μια βαθύτερη επιδίωξη σε βάρος του Έθνους μας. Καταδεικνύεται δηλαδή ότι το πραγματικό ζητούμενο των εχθρών της Πατρίδος μας είναι η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Έθνους.

Συνιστά πραγματικά μέγιστη προσβολή και ύβρη κατά του λαού μας η απόκρυψη της πραγματικής αλήθειας σχετικά με το διακύβευμα της προάσπισης της εθνικής μας υπόστασης και ελευθερίας. Και αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας την ώρα που το Ελληνικό Έθνος καλείται να δώσει τον υπέρτατο αγώνα, οι πολιτικοί ταγοί του ντόπιου νεοταξισμού να επιδίδονται ταυτοχρόνως στην φίμωση του ελληνικού λαού και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στις ανθελληνικές ορδές.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την στιγμή που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες για να «εορτάσουν» την γέννηση του προφήτη τους, προβαίνοντας εν συνεχεία στην γνωστή προκλητική πορεία ισχύος έναντι ημών των Ελλήνων. Μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Και όμως, τα μεγάλα και χρυσοπληρωμένα καθεστωτικά ΜΜΕ ουδέποτε έδειξαν το παραμικρό φοβούμενα τις αντιδράσεις και τους αρνητικούς συνειρμούς και σκέψεις του λαού μας.

Και πως άραγε αντιδράει η «ελληνική» πολιτεία προκειμένου να προστατέψει τον αγρίως παραπληροφορημένο ελληνικό λαό; Μα φυσικά με την απόπειρα να τον περιθωριοποιήσει ακόμη περισσότερο και να ενοχοποιήσει το εθνικό του συναίσθημα ετοιμάζοντας έναν αντιρατσιστικό νόμο! Όχι βέβαια για να αντιμετωπίσει την κακοποίηση του Έλληνα και την ανεργία του εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης, αλλά για να τον εμποδίσει να εκφράσει τη γνώμη του για τις ασχήμιες που δέχεται ο ίδιος και η Πατρίδα μας από ξένες εχθρικές συμπεριφορές. Μπορούν να μας κουνάνε το χέρι ή να μας διεκδικούν γη και δικαιώματα οι πάσης φύσεως ανθέλληνες αλλά εμείς να μην διεκδικούμε κάθε σκλάβα ελληνική μαρτυρική γη.

Και ενώ βάλλεται με κρατική ευθύνη η ελληνικότητά μας, συμβαίνει στο υπουργείο εξωτερικών ένα περιστατικό απώλειας υψίστης σημασίας διαβαθμισμένων απόρρητων εγγράφων και η καθεστωτική προπαγάνδα επιδίδεται στην αποσιώπησή του. Διενεργείται δηλαδή μια εν δυνάμει κατασκοπευτική ενέργεια σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας και οι πολιτικές παραδουλεύτρες της παγκόσμιας διακυβέρνησης αντιδρούν χλιαρά όταν το συμβάν αποκαλύφτηκε μετά από την καταγγελία της κλοπής του σακιδίου που είχε τοποθετήσει τα έγγραφα ο υπάλληλος που τα έβγαλε κατά παράβαση κάθε κανονισμού εκτός υπηρεσιακών γραφείων! Υπάλληλος που μαθαίνουμε ότι έχει υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις και είχε συνοδεύσει τον Παπανδρέου σε υπηρεσιακό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη! Και όλα αυτά μαθεύτηκαν μετά από δημοσίευση του εκδότη του περιοδικού «Άμυνα και Διπλωματία» κ. Τάρκα στην εφημερίδα Δημοκρατία.

Στην Θράκη η κυβέρνηση στήνει εγκαταστάσεις υποδοχής λαθρομεταναστών που συστεγάζονται με την ευρωπαϊκή δύναμη φύλαξης συνόρων FRONTEX και τις υπηρεσίες παροχής ασύλου. Αυτό μαθαίνουμε από την εφημερίδα Μεθόριος του Έβρου. Ο δε Παπανδρέου στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Θράκη, στο ακριτικό πομακοχώρι Δημάριο, υποσχέθηκε στους υπερήφανους Έλληνες Πομάκους την είσοδο της τουρκικής γλώσσας στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Αυτό λέγεται συνειδητή προσπάθεια αφελληνισμού και εκτουρκισμού της Ελεύθερης Θράκης Μας.

Την ίδια στιγμή όμως κατά τη διενέργεια της νέας Μικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας – ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην κατεχόμενη Αντιόχεια, ο διαπραγματευτής για τον εξευρωπαϊσμό των μογγόλων Μπαγίς προκάλεσε εκ νέου μιλώντας για δύο «κυβερνήσεις», δύο «λαούς» και δύο «κράτη» στην Κύπρο. Απευθυνόμενος στην Ελεύθερη Κύπρο την αποκάλεσε «νότιο ελληνικό τμήμα της Κύπρου»! Η Τουρκία μάλιστα συναισθανόμενη ότι δεν είναι εύκολο να μπει στην Ευρώπη εξέφρασε δια του Μπαγίς την άποψη δεν θα εγκαταλείψει τα αδέρφια της στην Κύπρο, ότι δηλαδή δεν θα φύγουν ουσιαστικά τα τουρκικά στρατεύματα από την Μαρτυρική Κύπρο Μας. Προφανώς διότι ό,τι χάνεται με Αίμα, με Αίμα λευτερώνεται.

Παράλληλα στην πρωτεύουσα της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας κι όχι στο αλβανικό μόρφωμα Ελληνίδα δημοσιογράφος, η κ. Δέσποινα Μηλιάδου, κλήθηκε σε απολογία από τους ανθρώπους του νέου δημάρχου Μπουτάρη στο δημοτικό ραδιόφωνο FM – 100 επειδή αποκάλεσε το βόρειο σκλαβωμένο τμήμα της Γης του Βασιλιά Πύρρου με το όνομά του. Επειδή δηλαδή αναφέρθηκε στην Βόρειο Ήπειρο. Ιδιαίτερα προκλητική ενέργεια αν σκεφτούμε ότι συνέβη επιπλέον τούτες τις μέρες που τιμήθηκε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων που ολοκληρώθηκε το χάραμα 22ας Φεβρουαρίου 1913 από τον Στρατηλάτη τότε διάδοχο του ελληνικού θρόνου Κωνσταντίνο. Μια μεγάλη εθνική επέτειος κατά την οποία το «δημοκρατικό» καθεστώς αρνείται επιμελώς να αναφερθεί στον ύψιστο καθοδηγητικό ρόλο του μετέπειτα Έλληνα Βασιλέως αφού φανερώνεται ευθέως πως μόνο επί εθνικών καθεστώτων η Ελλάς μεγαλώνει και μεγαλουργεί, ενώ επί «δημοκρατικών» καθεστώτων μικραίνει και καθεύδει όπως σήμερα.


Η Ελλάς στον καιρό των μεγάλων γεωπολιτικών μεταβολών έχει μια μόνον στρατηγική επιλογή. Να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο πολιτικής παρουσίας και να επιβάλει την αναγνώριση των εθνικών της δικαίων. Και αυτό μπορεί να συμβεί με την πτώση των φαύλων νεοταξικών και την οριστική εξουσιαστική επικράτηση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/






No comments: