ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΜΟΥΝΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΙΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-3-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 20-3-2011 .

ΑΘΗΝΑ 23-3-2011 .

Το ελληνόφωνο καθεστώς διαμορφώνει ένα εξαιρετικά μουντό πολιτικό τοπίο για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Οι εξουσιαστές της χώρας έχουν βαλθεί να τρυπήσουν τον πάτο της παρακμής πειθόμενοι στις εντολές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού για την συντριβή του Ελληνικού Έθνους υπό το βάρος λαθραίων παρεμβάσεων τόσο στον κοινωνικό μας ιστό όσο και την εθνική και οικονομική μας αυθυπαρξία.

Ζήσαμε επί πολλές ημέρες την πλύση εγκεφάλου μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αφορούσε την υποτιθέμενη «απεργία πείνας» των βορειοαφρικανών λαθρομεταναστών σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία για το άνοιγμα της σύγχρονης κερκόπορτας στους συστημικά και συστηματικά μεταφερόμενους λαθρομετανάστες συνολικά και απεριόριστα. Όπερ και εγένετο με την προσφορά στους λαθρεποίκους από την αγαπημένη των Νεοταξιτών σοσιαλιστική κυβέρνηση της νομιμοποίησης κατόπιν 8 ετών παράνομης και κρατικά ανεκτής εργασίας, με απεριόριστο καθεστώς ανοχής και ταξιδιωτικά έγγραφα στο χέρι. Όχι φυσικά για να φύγουν αλλά να κουβαλήσουν κι άλλους.

Αυτό διαφαίνεται όταν από δημοσιευθέντα στοιχεία στον καθεστωτικό Τύπο προκύπτει αβίαστα ότι οι φερόμενοι ως απεργοί πείνας που νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία μας παρουσίαζαν πολύ καλή κατάσταση υγείας που σε καμία περίπτωση δεν παρέπεμπε σε ασιτία επί ενάμιση μήνα. Οι δε εργαστηριακές εξετάσεις των «απεργών» έδειξαν στους ηλεκτρολύτες και σε όλες σχεδόν τις παραμέτρους μηδενικές διαταραχές και φυσιολογικά όρια. Διαπιστώσεις που προκύπτουν από τους ίδιους τους γιατρούς.

Την ίδια στιγμή όμως οι πρώτες καραβιές των λαθρομεταναστών από την Βόρεια Αφρική καταφτάνουν στον Ιταλικό Νότο κοιτάζοντας φυσικά και προς την Ελλάδα, ενώ ο γιος του Καντάφι προειδοποίησε πως αν πέσει στην Λιβύη ο πατέρας του ολόκληρη η περιοχή θα γίνει άντρο πειρατών και θα γεμίσει η Ευρώπη με λαθρομετανάστες. Και φυσικά η Ελλάδα, μένοντας σκόπιμα ξαρμάτωτη από τους πολιτικάντηδες και ενώ λαθρέποικοι σκοτώνουν τα παιδιά μας όπως τους ηρωικούς αστυνομικούς της ομάδος ΔΙΑΣ, είναι η πλέον ευάλωτη.

Παράλληλα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος γίνονται εντατικά πανάκριβα σεμινάρια σε χλιδάτους χώρους σε υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών με αντικείμενο τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας και την εγγραφή στα δημοτολόγια αλλοδαπών. Με ορισμένους εξεταστές να προβαίνουν στον βιασμό της ελληνικής ιστορίας που τάχα αδικεί άλλους λαούς.

Μαζί με την πληθυσμιακή γενοκτονία ολοκληρώνεται το οικονομικό αποτελείωμα. Ενώ λοιπόν η «ελληνική» κυβέρνηση υποτίθεται ότι επιχειρούσε να επιτύχει στην Ευρώπη ευνοϊκότερους όρους δανεισμού για να αποφύγει τάχα την χρεοκοπία, κατέφθανε «απρόσμενα» η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας κατά 3 μονάδες από την σιωνιστικών συμφερόντων, όπως είπε ορθά ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, Moody’s. Στο δρόμο για αναμενόμενη μεγαλύτερη υποβάθμιση δίνονται ως εξήγηση οι επίμονες οικονομικές δυσκολίες και ο αμείωτος κίνδυνος…χρεοκοπίας! Για να ακολουθήσει από την Moody’s η ανάλογη υποβάθμιση των τραπεζών Εθνική, Eurobank, Alpha bank, Πειραιώς, Αγροτική και Attica Bank, ενώ τα spread του δημοσίου παίρνουν την ανιούσα.

Και ενώ λοιπόν ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου συναντήθηκε προ της συνόδου της Ευρωζώνης με τους πολιτικούς αρχηγούς για να ζητήσει συναίνεση και σωτηρία του εθνοκτόνου μνημονιακού καθεστώτος εισπράττοντας συναινετικές επιμηκύνσεις εκ δεξιών και ψευτοαντιρρήσεις μετά επιτάσεως λαθραίων ελληνοποιήσεων εξ αριστερών, η καταπακτή της χρεοκοπίας διευρύνεται πλέον «ευρωπαϊκά».

Να πούμε βεβαίως ότι το μνημόνιο λαμβάνει πλέον χαρακτήρα θεσμικό ξεπερνώντας σε ισχύ το περίφημο Σύνταγμα της Ελλάδος. Και πως θα μπορούσε να συμβεί όταν έχουμε κόμματα σαν αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη που ζητάει «να προχωρήσουμε το ταχύτερο δυνατόν στη μείωση του κράτους».

Εν πάση περιπτώσει, η σοσιαλιστική κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί έλαβε επιμήκυνση του δανείου και μικρότερο επιτόκιο. Πανηγυρίζει και μαζί το Καθεστώς και τα καθεστωτικά ΜΜΕ γιατί θα εξακολουθήσει να αυξάνει το χρέος της Πατρίδος! Με την αγαστή συνδρομή του οργανοπαίκτη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, των ΗΠΑ, που ζήτησαν από τις ευρωπαϊκές ορντινάντσες να δώσουν χρήμα στην Ελλάδα μην τυχόν προκύψει μια νέα Λίμαν Μπράδερς.

Πως όμως θα εξοφλήσουμε τα πρόσθετα δάνεια; Ειδικά όταν η χώρα εξακολουθεί να μην παράγει εθνικό προϊόν, να μην αποταμιεύει εθνικό εισόδημα, με ελληνικά και ξένα κεφάλαια να μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Με το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου να μεθοδεύεται.

Μα με το εκτεταμένο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας όπως ζήτησε η Γερμανία και επιπλέον με την επέκταση της μειώσεως μισθών και συντάξεων, αλλά και τον πολλαπλασιασμό των απολύσεων! Σαν τις απολύσεις στην cosmote που η διοίκηση του ΟΤΕ τις βάπτισε καταργήσεις θέσεων εργασίας για λόγους ανταγωνισμού.

Για να μας πει επιπλέον ο διαβόητος Στρος Καν του ΔΝΤ ότι ο λαός μας έχει πέσει στα σκατά, ότι διαμαρτύρεται αφού τάχα εκείνος ήταν που δεν πλήρωνε φόρους και ότι χάρη στο νεοταξικό ΔΝΤ δεν πέσαμε έως τώρα στην άβυσσο. Μια άβυσσος όμως που πλέον φτάνει κοντύτερα από ποτέ.

Η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος φέρνει και την χρεοκοπία της Ελλάδος. Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό. Η Πατρίδα και ο πλουτοπαραγωγικός της ορίζοντας ανήκουν μόνο σ’ εκείνους που αγωνίζονται για να μείνουν οι οικογένειές τους αξιοπρεπείς και ελληνικές, η δε Ελλάδα αδέσμευτη και δυνατή. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα θα ανατρέψει την νεοταξική παράγκα των γραικύλων πολιτικάντηδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: