ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-2-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 6-3-2011 .

ΑΘΗΝΑ 9-3-2011 .

Οι κυβερνώντες τούτο τον ευλογημένο τόπο Ελλήνων, τον ποτισμένο με Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα, έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους. Έχουν κύρια και πρώτιστα προβεί στην βάναυση προσβολή της νοημοσύνης και των πατριωτικών ανακλαστικών των Ελλήνων, εκμεταλλευόμενοι ανοχές, ανάγκες, ακόμη και μαζοχιστικές τάσεις ενίοτε. Όμως οι πραγματικοί κύριοι αυτού του τόπου, Έλληνες ανδρείοι και γνήσιοι, Όσοι Ζωντανοί κατά Ίωνα Δραγούμη, βαστούν όρθια την υπερηφάνεια και την ιερή αποστολή του Ελληνισμού που συνίσταται στην πολιτισμική δημιουργία, την εθνική υπεροχή μα και την διατήρηση της εθνικής και φυλετικής μας ύπαρξης ατόφιας και απαρασάλευτης.

Υπάρχουν οι προγονικές παρακαταθήκες για το Όμαιμον και το Ομόφυλον και υπάρχουν εξίσου οι Θερμοπύλες και ο Μαραθώνας που μας διατάζουν να κρατήσουμε την Ελλάδα λεύτερη και ελληνική. Υπάρχει μια γερή γενιά Ελλήνων σήμερα που δεν παραδίδουν την κοινωνία και την εργασία σε ντόπια και ξένα ανθελληνικά συμφέροντα. Υπάρχουν οι Νεκροί Ήρωες, τα παιδιά μας και οι Αγέννητοι Έλληνες που μας καλούν να χαράξουμε ένα λαμπρό και σύγχρονο ελληνικό μέλλον.

Πιστεύω να αντιληφθήκατε κύριοι και κυρίες και λοιποί γιατί ο ελληνικός λαός και μαζί του ο ελληνικός εθνικισμός δεν πρόκειται να ανεχτούν τον διαβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο που μας ετοιμάζετε. Μας λέτε για μια βραχύβια δημόσια διαβούλευση που ακολουθήσατε αφού ούτως ή άλλως έχετε συνηθίσει να πετάτε την βούληση των Ελλήνων «δημοκρατικά» στα σκουπίδια. Περιλαμβάνεται στον «αντιρατσιστικό» ή καλύτερα ανθελληνικό νόμο την καταπολέμηση λέτε των διακρίσεων με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, εννοώντας την τρίτη εκτροπή, αλλά δεν βγάζετε άχνα και δεν νομοθετείται τίποτα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών σε βάρος Ελλήνων ούτε κάνετε τίποτα προκειμένου να αποτρέψετε από τη δημόσια θέα των εκλεκτών σας ΜΜΕ την ψευδολογία και την ανηθικότητα.

Μας λέτε ότι μεριμνάτε για την αντιμετώπιση των προκλήσεων λόγω της μετάβασης της χώρας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά «κύριοι» του Καθεστώτος ψεύδεστε διότι η είσοδος των πολυπληθών λαθρομεταναστών έχει συμβεί και συνεχίζεται με την δική σας νεοταξική συγκατάβαση και δίχως την παραμικρή κλήση και ανάγκη από την Πατρίδα μας. Μαθαίνουμε ότι επικαλείστε τον ανύπαρκτο αντισημιτισμό, αφού έτσι βαφτίζεται τον έλλογο αντισιωνισμό ενάντια στην αντεθνική αυταρχικότητα, και μας μιλάτε για την αποδοχή της νομικής κατοχύρωσης έτερων γενοκτονιών ενώ εσείς, ω αχρείοι, δεν νομοθετείτε ομοίως για τις γενοκτονίες των Ελλήνων σε Ιωνία και Πόντο.

Αφού το Καθεστώς μας γέμισε με ανθελληνικά νομοθετήματα και θεσμούς σαν το λαθρονομοσχέδιο, το μνημόνιο, τον «Καλλικράτη», δοκιμαστικά τις «Κάρτες του Πολίτη», πλείστα όσα και δικαστικά παράνομα, τώρα μας έρχεται από τον Απρίλιο ο περίφημος Κώδικας Alimentarius κατ’ ευθείαν από την μητρόπολη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος Κώδικας προήλθε από τη σύμπραξη του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου γύρω από μια οργανωτική επιτροπή υπό την σκέπη του ΟΗΕ. Ο Κώδικας Alimentarius αφορά τα τρόφιμα και την υποτιθέμενη ασφάλεια της υγείας μας και θα ανοίξει τον δρόμο για το πιάτο του καταναλωτή σε όλες τις γενετικά μεταλλαγμένες τροφές. Όσες χώρες δεν θα τον εφαρμόζουν δεν θα μπορούν να προβούν στις εμπορευματικές τους συναλλαγές και θα τιμωρούνται με πρόστιμα. Με τον Κώδικα οι βιταμίνες A, B, C, D, καθώς και ιχνοστοιχεία θα ενοχοποιούνται και θα αποβάλλονται όταν θα επιτρέπεται το φθόριο που έχει αποδειχτεί ότι η κατανάλωσή του δημιουργεί «υπάκουους» πολίτες! Η «ελληνική» κυβέρνηση επέλεξε τους «φρόνιμους» πολίτες και εμείς τους Έλληνες με Εθνικό Φρόνημα.


Παράλληλα δίνονται νεότερες απαντήσεις γιατί στήθηκε η κρίση. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλος θέλει να ληφθούν πιο σκληρά μέτρα κι από αυτά που ζητά η τρόικα τασσόμενος υπέρ της επιμήκυνσης του δανεισμού για να φάνε προφανώς οι αγορές, δηλαδή οι τράπεζες. Και από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Συμβουλευτική Ομάδα που εδρεύει στο Μόναχο ακούσαμε πρόταση για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 30%, επιστροφή σε μια υποτιμημένη δραχμή και την πιθανότητα ενός νέου δανείου για την Ελλάδα πέρα των 110 δις ευρώ μετά το 2013! Έρχεται ανακοίνωση πτώχευσης λοιπόν ενώ σε μια μικρή συνδρομητική γερμανική ιστοσελίδα γράφτηκε ότι έχει γίνει πρόταση από την Γερμανία στην Ελλάδα προκειμένου να εκμεταλλευτούν την Κρήτη αφενός γεωστρατηγικά ( πετρέλαια, ΑΟΖ κλπ. ) και αφετέρου μετατρέποντας αυτήν σε οργανωμένο θέρετρο για εύπορους πολίτες.

Την ώρα που η Ελλάς βρίσκεται στο στόχαστρο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, μας έρχονται κάποιες καταγγελίες για περίεργες αφίξεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πρόκειται για ολιγομελείς ομάδες εξωτικής κι όχι καυκάσιας φύσης, αλλά και για κάποιους που μαρτυρείται ότι είναι Κοσοβάροι με δράση σε Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο. Μήπως οι Αρμόδιες Αρχές πρέπει να δουν το θέμα των «αρουραίων» που ευδοκιμούν στο νοσηρό περιβάλλον…των κρίσεων;

Η επιβίωση του Ελληνικού Έθνους είναι ανώτερη παντός πολιτικού συστήματος. Σημασία έχει πάνω από όλα η Ισχύς και το Αυτεξούσιο του Ελληνισμού και συνακόλουθα η εθνοφυλετική αρτιότητα των μαχητών της Ελληνικής Φυλής. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έρχεται στην κεφαλή του Γένους ό,τι κι αν κάνουν οι κάθε λογής ανθέλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: