ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 7-3-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 13-3-2011 .

ΑΘΗΝΑ 17-3-2011 .

Η εξουσία που ασκείται από τους γραικύλους πολιτικάντηδες του καθεστώτος δεν πηγάζει σίγουρα εκ του λαού και δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Είναι μια εξουσία που εκτός από αποδεδειγμένα παράνομη εκ των δικαστικώς αποδοκιμασθέντων νόμων σαν το λαθρονομοσχέδιο και την εξευτελιστική δανειακή σύμβαση με την νεοταξική τρόικα είναι και ανθελληνική. Διότι δεν είναι δυνατόν να δοθεί άλλη ερμηνεία όταν παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις στα πόδια των χρηματαγορών και των λαθρομεταναστών και παράλληλα δολοφονούνται Έλληνες και ετοιμάζονται αντιρατσιστικοί νόμοι μόνο και μόνο για να φιμωθεί η γνώμη και η αντίσταση του ελληνικού λαού.

Η αποτρόπαια δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων Αστυνομικών δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωνευτεί με τίποτα. Ο απίστευτος τρόπος που χάθηκαν δύο ζωές με μια επαγγελματική ενέδρα από τους δολοφόνους, η ξεκάθαρη μεθόδευση που δείχνει ότι οι δράστες θέλανε αίμα και το μη πιστευτό σκηνικό που προβλήθηκε πέριξ της ληστείας ενός περιπτέρου καταδεικνύουν την διατεταγμένη διαδρομή στην διαμόρφωση μιας χαοτικής ελληνικής κοινωνίας. Όπως βεβαίως καταδεικνύουν και την αδιαφορία της πολιτείας των διορισμένων νεοταξιτών πραιτοριανών απέναντι στον Έλληνα αστυνομικό που αφού κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον απαξιώσουν έναντι του γενικώς χειμαζόμενου λαού, τον παραδίδουν βορά στα κάθε είδους κτήνη ξαρμάτωτο.

Αλήθεια, κύριοι της ανθελληνικής εξουσίας, τι έχετε να δηλώσετε και κυρίως τι προτίθεστε να πράξετε για το γνωστό καθεστωτικά προστατευμένο αναρχοκομμουνιστικό ιστολόγιο Indymedia αλλά και άλλες ανάλογες σελίδες που προέβησαν στην γλοιώδη παράνομη πράξη της προσβολής νεκρού; Γνωρίζετε ότι για τα παιδιά αυτά εγράφησαν τούτα: «Τι κάνει ο Δήμος Ρέντη; Γιατί αφήνει ψοφίμια στα πεζοδρόμια; Μαζέψτε τους μπάτσους από τα πεζοδρόμια, δεν βλέπετε ότι λερώνουν με αίματα;». Και άλλα τινά προκλητικά που οπωσδήποτε χρήζουν την παρέμβαση εισαγγελέα.

Φυσικά υπάρχει και το πρόσωπο της Αριστεράς που προσπαθεί να καμωθεί τον προστάτη του λαού όταν αποτελεί μαζί με το σοσιαλιστικό μαγαζάκι το πιο καλό παιδί της Παγκοσμιοποίησης που υπερασπίζει όποιον δεν μιλάει ελληνικά. Βλέπουμε επί παραδείγματι την περίφημη Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να σχίζεται για τα μάτια των βορειοαφρικανών λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει ή μάλλον τους έχουν βάλει σε μέγαρα και εργατικά κέντρα προκειμένου να κάνουν μια κατευθυνόμενη απεργία πείνας ζητώντας να νομιμοποιηθεί η πράξη τους να περάσουν παράνομα τα σύνορα της χώρας.

Και δώσε μηχανοκίνητες πορείες στην Θεσσαλονίκη και να δημοσιότητα υπέρμετρη στα κρατικά κανάλια και τα υπόλοιπα ιδιωτικά και διαπλεκόμενα. Για τους δύο Ήρωες Έλληνες Αστυνομικούς που σκοτώθηκαν για να προστατέψουν τον λαό μας όμως τα ίδια ασπόνδυλα παπαγαλάκια δεν έδειξαν ούτε δημοσιογραφικό ζήλο ούτε έκτακτα δελτία ειδήσεων. Η δε κυβέρνηση στηλιτεύοντας τάχα σκληρά την Αριστερά, προσφέρει στους καταληψίες αλλοδαπούς εξάμηνη ανοχή παρουσίας στη χώρα με δικαίωμα ανανέωσης του σχετικού χρόνου. Κράτος ή οίκος ανοχής;!

Η κυβέρνηση εργάζεται για να μειώσει τα ένσημα εργασίας που χρειάζονται για να μας κάτσουν στο σβέρκο οι λαθραίοι. Και αν ξεσπάσουν οι ισλαμικές εξεγέρσεις που πιθανολογούνται από κάποιες ξένες δεξαμενές σκέψης από κάποιους λαθρομετανάστες που σχετίζονται με ΜΚΟ, ξένες μυστικές υπηρεσίες και εξτρεμιστικούς κύκλους, τότε το Γουδί θα εμφανιστεί ενωμένο και δυνατό βαστώντας πύρινη ρομφαία!

Στο μεταξύ η κυβέρνηση φέρνει νόμο «αντιρατσιστικό». Με την ποινικοποίηση των αναφορών σε εθνότητες, φυλές, θρησκείες και …σεξουαλικούς προσανατολισμούς! Ο δε χαρακτηρισμός αντιρατσιστικό σε εισαγωγικά προκύπτει όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Καστανίδης λέει τάχα μου ότι η κυβέρνηση δεν περιορίζει το δικαίωμα έκφρασης των πολιτών που μπορούν να λένε για παράδειγμα ότι δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες αρκεί να μην προτρέπουν σε βία. Και ενώ μας λέει ότι ποινικοποιείται ο εγκωμιασμός ή η κακόβουλη άρνηση αποδεδειγμένων ιστορικών γεγονότων, γενοκτονιών και άλλων, μας λέει ότι έχει το δικαίωμα μια μουσουλμανική οργάνωση να πιστεύει και να διακηρύττει ότι δεν συντελέστηκε ποτέ το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων στην Μ. Ασία!

Και όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποδοκίμασε τον Καστανίδη για την αναφορά στην προστασία του υποτιθέμενου τρίτου σεξουαλικού προσανατολισμού του κιναιδισμού, ο υπουργός επεδόθη σε μάθημα χριστιανικής αγάπης στον σεβασμιότατο! Κυβερνητικός θεατρινισμός και κρετινισμός του κερατά από τους πλασιέ της ανθελληνικής και αντίχριστης Κάρτας του Πολίτη.

Παράλληλα συνεχίζεται η αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Ο πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων Δασκαλόπουλος προτείνει ανεπιφυλάκτως την πιστή εφαρμογή του μνημονίου μαλώνοντας τους διαφωνούντες με την εθνοκτόνα επιλογή του και η λάτρης της παγκοσμιοποίησης Financial Times επαινεί το γονάτισμα των Ελλήνων σε εργασία και συντάξεις που κάνει ο πρωθυπουργός Παπανδρέου, διαπιστώνει τις δυσκολίες των αδιέξοδων μέτρων και προτρέπει την κυβέρνηση να κάνει εκλογές καθώς αγωνιά για την τύχη των εκλεκτών της, προτρέποντας ανοικτά τους Έλληνες να ψηφίσουν τον δήμιό τους Παπανδρέου.

Η εξουσία της Ελλάδος πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στους Έλληνες. Οι ανθέλληνες να επιστρέψουν στους υπονόμους, οι Εφιάλτες να οδηγηθούν στον πολιτικό τους Καιάδα, εκτός συνόρων, και οι Έλληνες που κυλάει στις φλέβες τους Αίμα Ελληνικό και διαθέτουν καρδιά και ψυχή ομοίως Ελληνίδα να οδηγήσουν ενωμένη την Πατρίδα προς τα εμπρός. Με μπροστάρη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: