ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ" ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-3-2011: http://ethnikistikosagwn.blogspot.com ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 24-3-2011 ΑΘΗΝΑ 28-3-2011 .
Το νεοταξικό καθεστώς επιδρά με την επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη πολιτική συμπεριφορά του ως βαρίδι και μηχανισμός φθοράς για την Πατρίδα και τα εθνικά μας συμφέροντα. Η τραγική απουσία ισχυρής γεωπολιτικής παρέμβασης της Ελλάδος τροφοδοτεί με πρόσθετη δυναμική τις κινήσεις προσβολής της εθνική μας κυριαρχίας που δεχόμαστε από την Τουρκία και τα λοιπά ενεργούμενα του Διεθνιστικού νεοταξισμού στην περιοχή μας.


Ωστόσο τα αποκαλυπτήρια των λόγων που αδυνατίζει η ελληνική γραμμή άμυνας είναι ακόμα πιο τραγικά καθώς αποπνέουν κρυφές παρασκηνιακές συζητήσεις, δοσιλογισμό και άτακτες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις. Ο δε μειοδοτικός λογαριασμός φτάνει στο σπίτι μας με την προπαγάνδα του εχθρού.


Οι ευκαιρίες δεν μας λείπουν για πολλοστή φορά όπως τούτο διαπιστώνεται στην περίπτωση της Κύπρου και την επίσκεψη του προέδρου Χριστόφια στο Ισραήλ. Τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου που επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της Noble Energy στα νοτιοανατολικά της Κύπρου σε ποσότητα 7,5 φορές μεγαλύτερη από το κοίτασμα Λεβιάθαν και η ισχυρή πιθανότητα υπάρξεως πετρελαίου σε συνδυασμό με την ήδη χαραγμένη ΑΟΖ ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ προκαλεί το ισραηλινό ενδιαφέρον και εξυπηρετεί την Κύπρο σε αμυντικό και οικονομικό επίπεδο. Αυτό φάνηκε από τα λόγια του Ισραηλινού προέδρου Πέρες στον Χριστόφια ότι «η ανακάλυψη αποθεμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή μας μειώνει την εξάρτησή μας στους παραδοσιακούς παραγωγούς καυσίμων


Όμως οι ευκαιρίες δεν αξιοποιούνται καταλλήλως και οι λεγόμενοι παραδοσιακοί παραγωγοί σαν τη Ρωσία δεν χρησιμοποιούνται καταλλήλως και παραλλήλως με την αξιοποίηση των σύγχρονων προσφερομένων ευκαιριών προκειμένου να ασκηθούν ανταγωνιστικές πιέσεις και πρόσθετα κέρδη. Αντιθέτως είδαμε την προκλητική σύλληψη Ελλήνων και ξένων ευρωβουλευτών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο μετά την πρόσκληση της Κύπριας ευρωβουλευτού Θεοχάρους προκειμένου να ελεγχθούν οι παραβιάσεις στην πολιτισμική μας κληρονομιά στα κατεχόμενα με την συνοδεία δύο ιερωμένων.


Μάθαμε ακόμη την τοποθέτηση του Τούρκου αντιπροέδρου Τσιτσέκ σε συνέδριο με τον προκλητικό τίτλο περί τουρκικής Κύπρου ότι η Τουρκία ανάμεσα στην ΕΕ και την τουρκική Κύπρο, θα προτιμήσει την τουρκική Κύπρο. Και αυτά την ώρα που η κυπριακή επιτροπή για τον φάκελο της Κύπρου «ανακαλύπτει» ευθύνες στον εθνικό αγωνιστή Σαμψών και τα παιδιά της ΕΟΚΑ, με τους Έλληνες Εθνικιστές του ΕΛΑΜ να τιμούν ως επιτάσσει το εθνικό χρέος τον Ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Ιδού η διαφορά του ομοσπονδιακού ενδοτισμού του Χριστόφια που τιμά το ελλαδικό κατεστημένο και η αληθινή ελληνική εθνικιστική στάση.


Αλλά και στο Αιγαίο η τουρκική επικυριαρχία βαθαίνει διαρκώς και λαβαίνει οδυνηρό σχήμα. Αυτό συνέβη τόσο με την τουρκική κορβέτα Bartin που έφτασε εντός εθνικών χωρικών μας υδάτων μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας διαπλέοντας την βορειοανατολική Αττική όσο και με την παρεμπόδιση της τουρκικής κορβέτας Badirma σε ιταλικό ερευνητικό σκάφος νοτίως τόσο της Καρπάθου όσο και του Καστελόριζου με τον ισχυρισμό ότι το ιταλικό σκάφος που εκτελούσε εργασίες για φυσικό αέριο βρισκόταν σε τουρκική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.


Ιδού η παροχή νομιμοποιήσεως των τουρκικών διεκδικήσεων παραχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας. Η δε ελληνική πλευρά απάντησε μονάχα στην καρφωτική τοποθέτηση του Τούρκου αντιπροέδρου Αρίντς από τη διεθνή διάσκεψη «Ηγέτες για την Αλλαγή» στην κατεχόμενη πρωτεύουσά Μας Κωνσταντινούπολη πως «με την Ελλάδα έχουμε πολλά προβλήματα, λόγω των νησιών του Αιγαίου, έχουμε το θέμα των χωρικών υδάτων, του FIR και άλλα». Και ακόμη πως «τα συζητούμε, τα διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της γειτονίας και της φιλίας», λέγοντας μας ότι «έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση». Για να απαντηθεί εντελώς προσχηματικά από την «ελληνική» κυβέρνηση ότι συζητάει τάχα μονάχα για την υφαλοκρηπίδα από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο.


Η ελληνική κυβέρνηση εγκαταλείπει ανεκμετάλλευτη ακόμη και την επικείμενη ευκαιρία της μεταφοράς των ισλαμιστικών εξεγέρσεων με τις ενέργειες των Κούρδων για ανεξαρτησία στο έδαφος της Τουρκίας που φοβάται και έχει επισημάνει προειδοποιητικά ακόμη και ο Αρχηγός των Γκρίζων λύκων Μπαχτσελί. Δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία κινείται στο ρυθμό της αξιοποίησης πυρηνικού εξοπλισμού και των επαφών με τη Ρωσία. Και στην Καβάλα οι Τούρκοι με τον Αμερικανό καθηγητή του αμερικανικού πανεπιστημίου Princeton και του τουρκικού Bahcesehir Heath Lowry στήνουν Κέντρο Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας που βγάζει λάδι τον τουρκοσιωνιστή σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ! Το εγκαινίασε κρυφά ο Νταβούτογλου και το μάθαμε από τα τουρκικά ΜΜΕ.


Αλλά και στο θέμα της Μακεδονίας Μας ενώ ο Νίμιτς σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Παμμακεδονικής Δρ. Αντώνιο Παπαδόπουλο παραδέχεται την σλαβική καταγωγή των Σκοπιανών και την κατάχρηση απ’ αυτούς αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων, βγαίνει ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και πάντων των Κεντροαριστερών δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κρασοποιός Μπουτάρης στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και τάσσεται υπέρ των ονομασιών «Νέα Μακεδονία» ή «Βόρειος Μακεδονία» για τα Σκόπια! Η δε «ελληνική» κυβέρνηση επιθυμεί να καταγραφούν στην απογραφή της Αυστραλίας οι Σκοπιανοί ως «Σλαβομακεδόνες»!


Οι ευκαιρίες του Ελληνικού Έθνους καταστρέφονται από δωσίλογη πολιτική ηγεσία που κινείται με μονοδιάστατες συμμαχίες και προδοτικές παραχωρήσεις απαρτίζοντας ένα εθνικά επικίνδυνο καθεστώς. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα εθνικοκοινωνικό καθεστώς που θα κινηθεί επιθετικά, διεκδικητικά και εθνικώς ανεξάρτητα. Με ευρύ ορίζοντα στρατηγικών επιλογών και ενωμένο τον ελληνικό λαό αξιοποιώντας τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

No comments: