ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-6-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 19-6-2011 .

ΑΘΗΝΑ 26-6-2011 .


Οι παραπλανητικές συζητήσεις, οι πολιτικές ζυμώσεις και η καλλιέργεια του φόβου που διασπείρονται από το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς προς τον ελληνικό λαό καταδεικνύουν τους πραγματικούς ανθελληνικούς σχεδιασμούς που κρύβονται πίσω από τις δραματικές εκκλήσεις συναινέσεων, συνευθύνων και σωτηριωδών τάχα λύσεων. Ακόμη και η επιστράτευση προσωπικοτήτων αρεστών στο πολιτικό μας σύστημα είτε στις γραμμές των υπέρμαχων του μνημονίου που το στηρίζουν ακόμη και ενυπογράφως είτε απέναντι στο σύστημα και «υπέρ» του λαού δείχνουν την καταγραφή της πειθαναγκαστικής καθεστωτικής προπαγάνδας στο δρόμο της φτωχοποίησης των δυνατοτήτων του Ελληνικού Έθνους.

Τα διάφορα πακέτα «σωτηρίας», οι όροι του χρηματοοικονομικού παιχνιδιού και η προδοτική λογική της αφαίρεσης εδάφους και κυριαρχίας αποσκοπούν στην δια βίου εξάρτηση των πολιτικών επιλογών της Ελλάδος και όχι στην άμεση χρεοκοπία. Τα δάνεια που λαμβάνουν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες δεν χρηματοδοτούν καμία απολύτως ανάπτυξη αλλά τους τραπεζίτες των λεγομένων αγορών του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και την εξαγορά αποδοχής των ντόπιων ολετήρων από την Παγκόσμια Εξουσία.

Παρατηρούμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις έγκριτων δημοσιογράφων όπως η κ. Σοφία Βούλτεψη που σημειώνει το οριστικό τέλος εποχής και την πορεία προς μια εκλογική αναμέτρηση που θα επιφέρει σημαντικές εξελίξεις και πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού αμέσως μετά από ένα διάλειμμα συγκυβέρνησης. Η καθολική άρνηση της ελληνικής κοινωνίας στα μεσοπρόθεσμα σχέδια υποδούλωσης και ο προθεσμιακός χαρακτήρας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης προκαλούν τις συγκρούσεις αυτής ακόμα και με τα ΜΜΕ που στη συντριπτική πλειοψηφία τους ελέγχει. Καταγγελίες εκτοξεύονται όπως μας λέει η κ. Βούλτεψη για τις αναφορές στο κατοχικό περιβάλλον και τους επιτρόπους ύπατους αρμοστές και εκβιασμοί ότι η κατάρρευση του καθεστώτος θα φέρει και την κατάρρευση των ΜΜΕ. Θα το φροντίσουμε!

Στο μεταξύ οι πωλήσεις μεταφορών και επικοινωνιών σηματοδοτούν την συνθηκολόγηση στις κατοχικές αρχές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Η κυβέρνηση ήδη παραχώρησε άλλο ένα ποσοστό 10% των μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom αντί 400 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ γυρεύει τον τρόπο να δώσει και το υπολειπόμενο 6% των μετοχών. Την ίδια στιγμή η Wall Street Journal κυκλοφορεί δημοσίευμα που λέει ότι η Ελλάδα πωλείται φτηνά και η Γερμανία αγοράζει. Δεν είναι όμως μόνο η Γερμανία, αλλά και η Τουρκία που παρουσιάζεται μέσω εταιριών της ως ενδιαφερόμενη να αγοράσει λιμάνια αλλά και νησάκια με τίμημα από 1,5 έως 15 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της μεσοπρόθεσμης φτωχοποίησης κυβερνητικά στελέχη εκβιάζουν όπως ο υπουργός εσωτερικών Ραγκούσης με το δίλλημα στάση πληρωμών ή συνδιαχείριση χρέους, ενώ προσπαθούν να εξορκίσουν τις εκλογές και απορρίπτουν το δημοψήφισμα αφού κάτι τέτοιο συντρέχει κατά το σύνταγμα μόνο για θέματα εθνικής σημασίας. Προφανώς διότι η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας που διαπιστωμένα συντελείται δεν αποτελεί εθνικό θέμα για τους νεοταξικούς δωσίλογους. Αλλά και ο υφυπουργός εργασίας Κουτρουμάνης μας είπε ότι εξαιτίας των ελλειμμάτων των ταμείων που δικά τους τρωκτικά προκάλεσαν ή θα υπάρξουν παρεμβάσεις ή θα μειωθούν 50% οι συντάξεις ή δεν μπορούν να δοθούν.

Έτσι λοιπόν προχωρούν στα επόμενα βήματα που έχει διατάξει η τρόικα. Περαιτέρω απολύσεις, μειώσεις μισθών, μείωση του αφορολόγητου, αύξηση της παρακράτησης φόρου, ακόμα μεγαλύτερο βάθεμα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μαθαίνουμε ακόμη ότι στον προς «αξιοποίηση» εθνικό πλούτο συμπεριλήφθηκε το υποθαλάσσιο κοίτασμα φυσικού αερίου «Ν. Καβάλα» ως ένδειξη της εσκεμμένης παραχωρήσεως των εθνικών δυνατοτήτων στα ξένα αφεντικά για να μην μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη στημένη οικονομική εξάρτηση.

Στο μεταξύ η ανεργία στην πατρίδα μας σημειώνει τεράστια αύξηση φτάνοντας στο 16,2% ως επίσημο ποσοστό το Μάρτιο του 2011 έναντι ποσοστού 11,6% που σημείωνε τον περσινό Μάιο και 15,9% τον Φεβρουάριο του 2011. Έτσι λοιπόν τον Μάρτιο του 2011 811340 Έλληνες εγκλωβίστηκαν στον εθνικό εφιάλτη της ανεργίας σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική. Για το τέλος μάλιστα της χρονιάς υπολογίζεται ότι η ανεργία θα ξεπεράσει το 20%. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ανεργίας χτυπάει τις πλέον ενεργές ηλικίες και συγκεκριμένα σε ποσοστό 42,5% τις ηλικίες 15 έως 24 ετών και σε ποσοστό 22,6% τις ηλικίες 25 έως 34 ετών. Με τα υψηλότερα ποσοστά να καταγράφονται σε Νότιο Αιγαίο, νησιά Ιονίου και Δ. Μακεδονία, αλλά και στο σύνολο περιφερειών με εχθρικές πιέσεις.

Επιστολές σαν αυτή του Γερμανού υπουργού οικονομικών Σόϊμπλε προς τους παγκόσμιους τοκογλύφους επισύρουν τον γνωστό μπαμπούλα της χρεοκοπίας και λαμβάνουν μέριμνα για την αποδοχή νέων παρατεταμένης διάρκειας ομολόγων προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο αρνητικός αντίκτυπος στις χρηματοοικονομικές αγορές. Και εκπρόσωπος του ΔΝΤ σε τραπεζικό συνέδριο στην Αθήνα είπε ωμά ότι η τύχη του ελληνικού χρέους και του τραπεζικού συστήματος ( που λαμβάνει συνεχώς «ενέσεις» ρευστότητας ) παραμένει αλληλένδετη.

Απέναντι στην επιδιωκόμενη φτωχοποίηση των Ελλήνων για να δεχτούν μια μικρότερη Ελλάδα, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προχωράει παροτρύνοντας τον ελληνικό λαό στην εθνικοποίηση της εξουσίας και των πόρων της Πατρίδος. Στην εγκαθίδρυση μιας Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας που θα αναδιανείμει το εθνικό προϊόν στον Έλληνα που το παράγει και θα χτίσει μια Ισχυρή και Αδέσμευτη Ελλάδα απομακρύνοντας κάθε διεθνιστικό παράσιτο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: