ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-6-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 23-6-2011 .

ΑΘΗΝΑ 27-6-2011 .


Οι κυβερνητικές παλινωδίες, οι καθεστωτικές συνοδοιπορίες και οι ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας αποδεικνύουν με το πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η απειλή που αντιμετωπίζουμε και οι εκβιασμοί δεν σχετίζονται με την οικονομική ένδεια αλλά με την καλλιεργούμενη εθνική ανεπάρκεια. Η ανοχή που παρέχει το νεοταξικό καθεστώς στις παράλογες απαιτήσεις σε βάρος της χώρας μας αποτελεί ουσιαστικά την μειοδοτική συνεργασία στα σκοτεινά σχέδια για το κόντεμα της Πατρίδος μας.

Οι εφιαλτικές επινοήσεις επαληθεύονται κατά μείζονα λόγο όταν η άμεση επιθετικότητα των εχθρών μας έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό παραχωρώντας τη θέση της δια των όπλων επιβολής στην ανεπαρκή δήθεν αντίδραση και την δια της απαθείας και των ομολόγων υποθήκευση της χώρας. Έχουμε δηλαδή την πώληση της εθνικής μας κυριαρχίας δια λόγου.

Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας από τη Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο οδεύουν στην πρόκληση ακόμη και μιας στρατιωτικής έκρηξης. Η κάθοδος του αμερικανικού πολεμικού σκάφους USS Monterey στις στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ – Ουκρανίας σε μια φαινομενικά αντιπειρατική άσκηση και η εν συνεχεία προώθηση αυτού και άλλων ακόμη υπερσύγχρονων πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο για την κατά του Ιράν αντιπυραυλική άμυνα ωθούν τη Ρωσία να μιλάει για απειλή.

Ήδη οι Αμερικανοί έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους για ελλιμενισμό των σκαφών τους στη Σούδα, ενώ οι περιοχές εγκατάστασης της αντιπυραυλικής άμυνας είναι είτε στον Εύξεινο Πόντο κοντά στη Βουλγαρία που απορρίπτει η Ρωσία είτε στην Ανατολική Μεσόγειο κάπου κοντά στην Κύπρο. Και ενώ η Τουρκία διεκδικεί ρόλο στην αντιπυραυλική ασπίδα και αντιδρά με τη Συνθήκη του Μοντρέ που της επιτρέπει να απαγορεύει την διέλευση στρατιωτικών πλοίων από τα Στενά, η Ελλάς βάσει των τουρκικών προκλήσεων θα είχε κάθε λόγο να εκμεταλλευτεί τις Ρωσία και ΗΠΑ προκειμένου να εγκλωβίσει την Τουρκία στα όριά της και να τροφοδοτήσει τη φωτιά του διαμελισμού της με δυναμισμό.

Δεν το κάνει όμως αυτό δίνοντας έδαφος μιας εξευτελιστικής συνεργασίας καθ’ υπαγόρευση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που ευκόλως θα μετατραπεί σε εισβολή μέσω των τουρκικών στρατευμάτων που σταθμεύουν στον Έβρο και μέσα από τη γενιτσαροποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων. Γενιτσαροποίηση που προχωρά όχι μόνο με τις ενέργειες των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αλλά και με την χορήγηση φτηνού χρήματος και δανείων από την δραστηριοποιημένη στην Ελεύθερη Θράκη Μας τουρκική τράπεζα Ζιράατ.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο συνεχίζονται οι δουλικές μεθοδεύσεις για τη συγκυριαρχία με τους τουρκομογγόλους με τα διζωνικά και ομοσπονδιακά σχέδια που νομιμοποιεί την τουρκική εισβολή και την επεκτείνει. Δικαιολογημένα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος επανέρχεται χαρακτηρίζοντας τον Χριστόφια πρόεδρο της διάλυσης κι όχι της λύσης. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του μακαριότατου πως αν στις προεδρικές εκλογές του 2013 χρειαστεί να επιλέξει ανάμεσα στον Χριστόφια και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αναστασιάδη θα είναι δυστυχέστερος των ανθρώπων. Η Ελλάς συνεχίζει κι εδώ να διευκολύνει την Άγκυρα απέχοντας και από την φυσική παρουσία όπως και από τη χάραξη της ΑΟΖ.

Προβλήματα μας δημιουργούν και οι Αλβανοί ως επιστέγασμα του διασυρμού του ελληνικού κράτους από τους μνημονιακούς πωλητές της Πατρίδος μας. Έτσι λοιπόν το κόμμα των Τσάμηδων και ο σύλλογος Τσαμερία μας καταγγέλλουν για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επειδή δεν επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα μας πρακτόρων που δηλώνουν ως τόπο καταγωγής χωριά της Θεσπρωτίας μας με τα αλβανικά δήθεν ονόματά τους. Το δε κόμμα των Τσάμηδων προχώρησε σε σχετική ενημέρωση των πρεσβειών των χωρών μελών της συνθήκης Σένγκεν, του Ευρωπαίου Επιτρόπου Φούλε και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο.

Και στο άκουσμα της απόφασης της Ελλάδος να αναζητήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο πέλαγος ανοιχτά της Κέρκυρας, η αλβανική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία τόλμησε να χαρακτηρίσει την απόφαση της χώρας μας παραβίαση της αλβανικής κυριαρχίας! Πρόβλημα που προκαλούν οι Αλβανοί μετά την ακύρωση της χάραξης θαλασσίων συνόρων, αφού το ψοφοδεές καθεστώς αρνείται να διεκδικήσει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

Κατά τα λοιπά οι ιθύνοντες τάχα νόες της πολιτικής εξουσίας αποφάσισαν να προμηθευτεί ο Ελληνικός Στρατός για λόγους λιτότητας πυρομαχικά ισραηλινής κατασκευής για τα άρματα Leopard. Πυρομαχικά όμως που καταστρέφουν το πυροβόλο λόγω κακής ποιότητας της πυρίτιδας σύμφωνα με τις σουηδικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ προκαλούν ατυχήματα λόγω εισόδου τοξικών αερίων στο εσωτερικό του άρματος σύμφωνα με τον στρατό της Δανίας.

Οι περικοπές όμως στρέφονται αποκλειστικά εναντίον του στρατού και του λαού την ώρα που ο πανθομολογούμενος ελληνικός ορυκτός πλούτος μπροστά στο ελληνοκινεζικό συνέδριο επιχειρηματικότητας από κυβερνητικά χείλη προσφέρεται βορά στους μισέλληνες τοκογλύφους και επικυρίαρχους. Οι ανασχηματισμοί της πλάκας δίνουν τον απαραίτητο χρόνο κατοχύρωσης του δεύτερου μνημονίου, οι κυβερνητικοί κομματικοί συνέταιροι τρενάρουν τις εκλογές, τα σχέδια των σκοτεινών λεσχών για τη διάλυση της χώρας προχωρούν και ο πρωθυπουργός συνάντησε τον επικεφαλής της ΕΥΠ για άγνωστο λόγο.

Το προδοτικό καθεστώς δεν βελτιώνεται. Πρέπει να καταρρεύσει. Ήρθε η ώρα να αναλάβει επιτακτικά την εξουσία της χώρας ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προκειμένου να ξεβρομίσει ο τόπος και να προασπιστεί η Εθνική κυριαρχία από αληθινούς Έλληνες αγωνιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: