ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 3-2-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 2-2-2012 .

ΑΘΗΝΑ 5-2-2012 .


Η ελληνική κοινωνία στα χρόνια της αστικής και ξενοκίνητης κομματοκρατίας έχει υποστεί μια εκτεταμένη επιχείρηση μεταλλάξεως και λοβοτομής. Το καθεστώς της νεοταξικής σήψης έχει μεταστρέψει τη φιλοσοφία ζωής της Φυλής μας θέλοντας να περάσει την νοοτροπία του ηττοπαθούς σε έναν λαό γεννημένων νικητών. Και την ίδια στιγμή επιδιώκουν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες να νεκρώσουν τα αντανακλαστικά του Έλληνα μετατρέποντάς τον σε ένα άβουλο ον που ασπάζεται άκριτα ό,τι του εμφυτεύεται ως τάχα λογικό και αναγκαίο.

Πρόκειται για την ίδια τακτική που εφαρμόστηκε στις καταστρεπτικές επιθέσεις εις βάρος των Εθνικών μας Θεμάτων, της Ορθοδοξίας και της Οικονομίας. Πυρήνας της νεοταξικής λογικής που έχει επιβληθεί στο Ελληνικό Έθνος από τα ξένα πολιτικά σώματα που έχουν εμφυτευτεί επάνω του δίκην καρκινώματος είναι η διαρκής αναβλητικότητα έναντι του εθνικού συμφέροντος και η υποστολή της σημαίας. Η μικρή πλην έντιμη Ελλάς που δεν διεκδικεί τίποτα όταν η ίδια έχει παραχωρήσει το δικαίωμα της αμφισβήτησης της εθνικής της κυριαρχίας σε εχθρούς και «φίλους». Ένα προτεκτοράτο που έχει αποδεχτεί την ξένη «συμβουλή» και παρουσία με το αιτιολογικό ότι είναι καλύτερα να βρεθούμε με μια μικρότερη Ελλάδα παρά να πολεμήσουμε και να ματώσουμε.

Αλλά μια αληθινή Ελλάς δεν δύναται να είναι ταυτοχρόνως μικρή και έντιμη. Διότι αν παραμείνει μικρή, αν αρνηθεί δηλαδή τον αληθινό εαυτό της, τότε παύει να είναι έντιμη και συνεπής με το νόμο της ιστορικής δικαιοσύνης και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Από την άλλη πλευρά είναι φύσει αδύνατο να αναζητήσεις εντιμότητα από ανθρώπους βαλτούς και ηθικά διάτρητους.

Η κοσμοθεωρία του Ελληνισμού που αποτελεί την ιδεολογική βάση του Εθνικοκοινωνισμού είναι η ηρωική αντίληψη των πραγμάτων. Η περιφρούρηση των αξιών της Φυλής και η εξύψωση του πολίτη στο ιδεατό επίπεδο του Φρουρού της εθνικής κοινότητος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει οπισθοχώρηση παρά μονάχα Νίκη. Η υπερβατική αντίληψη του υπεράνθρωπου που τειχίζει το Ελληνικό Έθνος με αυτοθυσία καταδεχόμενος ή να επιτύχει τον θρίαμβο του Ελληνισμού ή τον έντιμο θάνατο. Η στάση της δικής μας κοσμοθεωρίας είναι πάντοτε επιθετική είτε δεχόμεθα επίθεση είτε αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για την κατάληψη του ζωτικού χώρου που μας αναλογεί. Δεν υπάρχει οπισθοχώρηση ούτε εγκαταλείπουμε ποτέ όπλα και σκοπό.

Αυτή είναι η δωρική αντίληψη των πραγμάτων που έχουμε συναντήσει από τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και έχουμε διδαχτεί από τον Ηράκλειτο στα λόγια του ότι ο πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων. Είναι η ίδια επαναστατική και κοσμοπλάστρα αντίληψη του μέγιστου των Ελλήνων Αλέξανδρου που αντιστρέφοντας την απειλή των «περιούσιων» τού καιρού του και των αλαζόνων Περσών αντέταξε την απομάκρυνση των βαρβάρων δια της κατακτήσεως αυτών και την εγκαθίδρυση ελληνικής διοικήσεως. Και ακόμη εικόνα αυτής της ηρωικής κοσμοθεωρίας είναι η αντίσταση του γνωστού μεσαιωνικού ήρωα Διγενή Ακρίτα ενάντια στον αδάμαστο για άλλα έθνη πλην των Ελλήνων Χάροντα στα μαρμαρένια αλώνια. Είναι το Ζάλογγο όπως είναι και τα έπη του 1821 και του 1940.

Η σωτηρία και η μεγαλοσύνη της Πατρίδος δεν χωράνε ποτέ μέσα στα στενά μέτρα της λογικής και του εφικτού. Γι’ αυτό άλλωστε η επίτευξη του στόχου της Εθνικής Κοινότητος είναι υπόθεση του συνδυασμού πατριωτικής πολιτικής και στρατιωτικής ισχύος. Δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης η ακεραιότητα της Φυλής ούτε διακρίνει τις ενέργειες σε δυνατές ή αδύνατες, αλλά σε εθνικά χρήσιμες ή ζημιογόνες. Αν ο εχθρός βρεθεί μπροστά στην Πύλη του Ελληνισμού και μας γυρέψει τόπο και ψυχές, δεν θα μετρήσουμε ούτε τον αριθμό του εισβολέα ούτε το χρυσό που φέρει πάνω του και μέσα στην δική μας κοινωνία δεν θα στήσει το λάβαρό του. Θα βαδίσουμε εναντίον του, θα τον συντρίψουμε και θα του πάρουμε λάβαρα και ταυτότητα με την ορμή της Ελληνικής Φάλαγγας.

Ανάγκη ξένης δυνάμεως δεν έχουμε και περιχαρακώσεως λόγο δεν ακούμε. Γιατί ο Ελληνισμός είναι προορισμένος να δώσει όραμα και πολιτισμό εθνικής υπερηφάνειας στους λαούς της γης. Να λάβει τη θέση που είχε και που του αρμόζει. Και γιατί ο Θεός μας όρισε να στεκόμαστε σε γη ευλογημένη και φορτωμένη με κάθε λογής στολίδια. Αυτάρκεις σε πλούτο υλικό μα και ψυχικό αφού αυτό σημαίνει Ελληνικός Ηρωισμός. Να είσαι Ελεύθερος και Δυνατός, Έλληνας σωστός, ή να είσαι σκιά του εαυτού σου. Αλλά ζωή οι σκιές δεν έχουν.

Δεν ρωτάς λοιπόν ποιο είναι το καθήκον. Απλώς το εκτελείς. Κι αν τυχόν κάποια σκιά γλιστρήσει ανάμεσα στο υγιές Σώμα της Φυλής και θελήσει να το μολέψει για προδοσίες και εφήμερες εξουσίες προορισμένη, τότε την στέλνεις να κάνει παρέα στον εχθρό σου μες του Καιάδα τα αξημέρωτα σκοτάδια. Ας απαλλαγούμε από τις νεοταξικές σκιές που μας εξουσιάζουν ζητώντας το χαμό μας. Η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού μας είναι δημιούργημα Τρανών Ελλήνων Ηρώων που αγωνίστηκαν για το Ιδανικό της Τιμής απέναντι σε ζωή και σε θάνατο. Αυτήν την Μεγάλη Ελλάδα θα αναστήσουμε και πάλι.
https://www.youtube.com/watch?v=9pEFoE28SDQ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: